SPONTANA SPÅDOMAR.....

SPONTANA  SPÅDOMAR:

 

Du är tjej mellan 25-30 och du är singel, bor i lägenhet i utkanten av en större stad.  Du tycker att ditt liv gått lite i stå och vill att mer ska hända. Snart  kommer en fling och det blir en kort men intensiv  relation och därefter ser det ut som om  Mr Right ska komma in i ditt liv

 💖

Tjej i 40 års åldern som är sambo men ganska olycklig i relationen. Du har ljusa slingor i håret och fixade läppar. Du tränar en hel del och pluggar på deltid. Ha fokus på studierna mest av allt för det är dom som hjälper dig framåt så du hamnar där du vill.  Börjar också blir dags att göra slag o saken och lämna din relation.. kanske  en flytt  dit du drömmer om.

 

Man i 60 års åldern som fått ett negativt besked av vården och du är orolig för hur det ska gå.   Ta inte ut elände i förskott för det här ser faktiskt ut som om du kommer klara bra.  Du blir kanske inte lika rörlig som du varit – men med fin livskvalitet.  Sköt din sjukgymnastik även om det tar emot

 💖

Grårandig kattflicka som börjat kissa utanför sin toa.. och det ser ut som om det smärtar är hon kissar och detta är anledningen att hon skvätter lite överallt. Ta henne till veterinär.. kan vara urinvägsinfektion eller liknande

Kvinna i 70 års åldern som varit singel många år och som lagt tankarna på kärlek på hyllan.  Du har en samling underbara och annorlunda glasögon och allmänt är ditt utseende lite uppseendeväckande, på allra bästa sätt.  Du ska tacka ja till den kryssning som någon föreslår och ombord möter du en man, något yngre, som har potential att bli den speciella vännen framöver

 💖

Du heter Pernilla eller Gunilla, du  är i 55- 65 års åldern och du arbetar med vit rock.. kan vara inom vården eller liknande. Du har namnbricka med rosa rosor.

Den 7 augusti ska du ha extra koll på dina dörrnycklar… det finns risk att de kan försvinna och gör dom det, så kommer de inte tillbaka

Tjej i 20 års åldern med ganska långt mörkt hår och bruna ögon… du pluggar.. och du bor fortfarande hemma men en flytt är på gång. Dock ska du INTE flytta samman med den kille som du just nu har en fling med. Han vill gärna bli sambo men han passar dig inte alls och det blir bara en massa strul och tråkigheter.

 💖

Man i 50 års åldern som dejtar en betydligt yngre tjej från utlandet.  Se upp, hon är inte den som hon utger sig för att vara. Skicka inga pengar.

 

Kvinna runt 40 år  som ska försöka bli gravid på egen hand. Det ser inte ut som om första försöket lyckas men däremot försök nr 2. Jag ser dig som mamma och allt kommer gå bra.

 💖

Du är lärare, kvinna och runt 30 år, och du har funderat på att vara modig och följa ditt hjärta och arbeta utomlands.  Du är helt på rätt spår. Det  kommer bli en fantastisk tid med minne för livet.

 

Hjalmar heter din son som är runt 2 år.  Du misstänker att han är medial och det är helt rätt. Han har förmåga att se en hel del som andra inte ser.. och på ett positivt och kärleksfullt sätt.  Detta är ingenting som skrämmer honom och ju äldre han blir desto mer avtar denna förmåga.

 💖

Jag ser kvinna mellan 75 och 80 år som  tvekar inför en längre resa.. jag tror du vill åka till Indien. Och självklart ska du göra det !  Strunta i åldern.. den är utan betydelse… och gör allt som du verkligen VILL göra… din resa kommer bli hur bra som helst !

 

 

 

 

Kvinna i 40 års åldern som  nyss separerat och flyttat till  ny lägenhet. Du trivs inte riktigt, varken med bostaden eller dig själv.  Ge det lite tid ! Jag ser att du fattar nya beslut, ny bostad kommer och även en ny tjänst.. men allt ska ske när det är rätt i tiden och just nu behöver du bara landa i allt som hänt.

 💖

Ja, detta är vad jag spontant kunnat se den här gången

 

Kram & kärlek💖

1 <3:

skriven

Tack för dina spontana spådomar.
Trevlig lördag till dig Es.
Hur stor är chansen att det blir dejt/ träff med A idag?
Hur tänker han ?
Kram

2 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om L.N och N.C kommer bli ihop igen samt om N.C känner likadant som L.N eller om han har gått vidare?? Kram Zoey 💕

Svar: Ser ingenting kring din fråga tyvärr, kram
Esmaralda

3 Alex :

skriven

Hej Esmeralda,
Går flygresan hem bra? Har megaångest redan.

Svar: Andas lugnt, det kommer gå fint, kram :)
Esmaralda

4 Skorpan:

skriven

Ja jösses det är faktiskt snart månadsskifte o såklart dags för spontanisar :). Hoppas att alla berörda läser o tar till sig dessa, mestadels positiva, spådomar...

Jag skulle ta åt mig om jag vore på listan, men det är jag inte ;). Vem vet kanske du kan se nåt kring mig iaf Es?

Idag blir det äventyr av då jag ska iväg o försöka hitta till min kusin ;). Är lite usel på att läsa kartor o mobilkartor, jo jag vet att dom "pratar,", är ännu värre. Nej har ingen navigator på min bil heller, lite spänning i livet behöver man om ens bara i den formen att man kan köra vilse o hitta nåt nytt...

Drömde minsann om att jag var på besök hos kusin o hur han hade tre inneboende o satte in blommor i hål i stenfoten, intressant. Sen kom alla mina barn hem trots att det ännu var "pappasemester" o jag fick höra att bensinen var så billig, endast 80 cent litern :D. Ja det var ett märkligt hopkok...

Ha en fin dag!
Kram Skorpan

Svar: Hoppas nu du hittar rätt.... det vet jag ju att du gör... stressa inte..... och du får en fin dag :) kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag är 27 år, bor i en lägenhet, är singel och jag tycker väl det händer ingenting just nu.

Är densamma person som är Mr Right som du skriva i texter?

Jag börja lite misstänker om det är till mig?

Finns Mr Right i närmare just nu eller snart?

Ha det bra

Svar: Känns inte riktigt som om spådomen är riktad till dig.... Mr Right kommer så småningom men än kan det dröja en tid.. kram :)
Esmaralda

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag drömmar om någon prata med mig om kryssning. För jag ska åka på tisdag till onsdag. Jag undrar om det är något positiv?

Ha det bra

Svar: Känns positivt, kram :)
Esmaralda

7 L:

skriven

Så spännande det är med spontana spådomar. Kul att läsa och så mycket bilder som dyker upp om alla.

En undran…jag trivs riktigt bra med mitt liv nu, men saknar en livskamrat. Känns som jag letat och väntat hela livet på kärleken och undrar om det händer snart?

Kram

Svar: Jag kan inte säga när, men det kommer att hända, kram :)
Esmaralda

8 Lupin:

skriven

Godmorgon ☀️
Din blogg är min start till frukosten, kan inte bli bättre.. 🤩
Tack Es för allt du bjuder på 🙏

Ett par dagar kvar sen är det dags för ledighet och semester, ska bli så skönt att komma hem, längtar! Livet känns lätt just nu.. 🌱
Kram :)

Svar: Kram :)
Esmaralda

9 a.m:

skriven

Hej!
Undrar om du ser någon förändring i arbetet eller i det privata?
Känner mig redo för förändring, men det tycks dröja och det börjar kännas lite hopplöst.
Man blir äldre och fortfarande känns det inte rätt med mycket i livet.
/Kram

10 emilia:

skriven

Kommer tabletterna jag fått utskrivet av gyn hjälpa mig att bli gravid nästa cykel?🙏
Det här processen har blivit sååå lång och jag önskar inget hellre nu, så mycket motgångar :(.
Såg ett stjärnfall (eller 2 faktiskt) igår önskade så att vi får ett positivt besked inom väldigt snart framtid!

11 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞

Spontana spådomar är nästan en favorit på bloggen alltid lika spännande även om det inte passat in på mej.
Igårkväll fick jag längtan till saltstänkta stränder och bad och sol men så kom jag på att fan, mitt pass har ju gått ut!! Länge sen jag reste nu men det får bli en annan dag. Får hoppas på fina och soliga dagar här hemma istället☀️
Jag har ju semester nu men har jobbat ändå några dagar och efter dessa dagar då blir det bara lugnt för herregud, det har blivit långa intensiva dagar!! Min gamla flört, stämmer känslan att han har lite koll på mej? Vill han ses snart igen tror du?
Back to work o hej o hå…
Kram💞

Svar: Ja lite koll har han på dig... kanske inte så att han vill ha en relation på nytt.. men ändå, lite koll, kram :)
Esmaralda

12 Cecilia:

skriven

Godmorgon! Roligt med en hel del spontanisar. Kände igen en, dock är min katt helsvart och kissat utanför låda tidigare pga stressblåsa vilket hon börjat göra igen. Vet inte om det är riktat till mig iaf, men kommer absolut ta till veterinär om det vi brukar göra inte funkar.

Känns det som att jag fixade larmandet rätt igår? Dyker det upp några problem? Kramar

Svar: Tror nog att du fixade det rätt igår, kram :)
Esmaralda

13 Lts:

skriven

Hej!
Härligt o läsa dessa spådomar🌸

Kommer jag bli uppsagd lr få stanna kvar?
Kram!

Svar: Runt 70 % risk att du blir uppsagd, kram :)
Esmaralda

14 Naturvän:

skriven

Hej!

Lycka till med spådomarna ni som är berörda! Det är så spännande att läsa.

Tränar på astralresor och här får jag jag ligga i ordentligt, läste att ibland får man träna flera år om det skall lyckas...här gäller det att ha tålamod.

Attraktionslagen känns lite lättare att greppa, hjälper mig mkt och är mer handfast på ngt sätt, även om det" bara "är det positiva tänket som lyfter upp sinnestämningen.

Våra goda vänner har nyligen varit ute på en kryssning och var begeistrade. Har själv blivit nyfiken och tittar på en kryssning i västra medelhavet. Om plånboken tillåter funderar jag på att boka. Våren lockar starkt av ngn anledning.

En fråga, antar att det blir att resa själv, ser du om det skulle bli bra? Att jag träffar på lite trevligt folk?

Liv och rörelse i byn med sommarfest och musik, skall blir kul! Först lång joggingtur, ett måste på lördagarna!

Kram och ha en härlig Lördag!

Svar: Har du tålamod och inte ger dig så kommer du att lyckas, det vet jag !Kryssning är trevligt och jag tror du skulle gilla det !
Reser du själv så träffar du trevligt folk att prata med... kram :)
Esmaralda

15 Helena Ir:

skriven

Så roligt med spontana spådomar.. och grattis till de som känner sig träffade i en spådom :) En av dessa skulle kunna vara till en av mina döttrar.. men hon läser inte bloggen. Anar dock att den stämmer in på flera andra.. :)

För en annan, som mig då :) är det bara att leva livet så händer det plötsligt. Jag har ju gjort en rätt större förändring.. och det är lite som att tankarna också förändras med detta. Bara förändringen i sig känns som att jag släppt en del tunga tegelstenar.. hoppas jag har Universum med mig i detta!? Jag är ju rätt mycket för att bestämma över mitt liv själv :)

Denna veckan har varit rätt intensiv och laddar därför idag för nästa vecka som som blir snäppet mer, i mina mått mätt..

Ha en riktigt skön lördag :)

Kram

Svar: Förändringar skapar positivt för dig, så är det nu och så kommer det att vara också framöver... lite nya beslut och du tankar god energi, kram :)
Esmaralda

16 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Alltid roligt med spontana spådomar! Ingen jag kände igen mig i dock.

Kan du möjligtvis se något spontant om mig?

Kram

Svar: Bara att allt blir bättre om du har bra planer kring hur du ska leva det du VILL leva... kram :)
Esmaralda

17 LottaS:

skriven

Varje gång lika spännande och kul att se rubriken Spontana spådomar då man går in på bloggen!

Även om det är känslomässigt en jobbig process att börja tömma och genomföra har vi syskon beslutat att lägga ut barndomshemmet till försäljning så snart som möjligt medan det är i ganska ok skick. Ser du något om hur det går, lyckas det någorlunda snabbt? Köpare som det känns ok att sälja till eller varning för krångel? Konditionsgranskning är beställd.

Svar: Det är ju inte riktigt säljarens marknad nu men är ni beredda att förhandla om priset så bör det gå hyfsat snabbt i alla fall... kram :)
Esmaralda

18 Therese C :

skriven

Hej Es!
Nu har jag precis lämnat av Hedwig på stationen. Hon ska hem till Nederländerna igen. Vi har haft några fantastiska dagar i Åre där vi har vandrat i fjällen och utmed älven vid Ristafallet.
Jag har i många år tänkt att det vore kul att få vandra i fjällen på sommaren och svarade ja när Hedwig föreslog att vi skulle åka till Åre.
Eftersom ingen av oss har fjällvana så bodde vi på vandrarhem och gjorde dagsturer på väl markerade vandringsleder. Men vilken upplevelse det har varit och vad trevligt vi har haft 🥰.
Vi pratar redan om att göra om det någon gång. Kanske till och med nästa år om det är möjligt 🤩.
Kram Therese C
Kram Therese C

Svar: Vad roligt att du och Hedwig träffats :) Ni har haft några härliga dagar. Och i kommer med all säkerhet att hitta på massa skoj också framöver... stor kram på er båda :)
Esmaralda

19 Jas:

skriven

Hej!
Jag ska åka på en (för mig) lite ovanlig resa.. Ser du om det går bra och blir bra?
Kram❤️

Svar: Jadå, det kommer gå fint, kram :)
Esmaralda

20 Kristin :

skriven

Det er alltid så spennende å lese dine spontane spådommer. Du er så dyktig.
Ønsker deg en fin dag. Kram!!!

Svar: Ha du också en fin dag, kram på dig och de dina :)
Esmaralda

21 Jossan:

skriven

Godmorgon

Åh hoppas nummer ett är jag.. bor utanför en större stad men som ändå tillhör staden.. dock blir jag 31 i år. Så kanske inte är jag..

Blev inget gym igår. Jag kände inte för det. Så får bli idag.
Jag lyckas konstant skrolla på min instagram om massa quotes, filmer, gravida och gulliga videos på par. Slutar med att jag ligger och gråter och undrar varför händer det inte mig? Förtjänar jag inte kärleken och barn?

Finns det ett barn någon stans däruppe och väntar på mig?

Jag vill så gärna gå på förintelse utställningen men hon jag gjorde min tidigare liv resa hos har förbjudit mig. Kan det vara så att jag eller mina föräldrar är med på bilder?
Ångrar att jag gjorde den resan innan jag fick se utställningen eller ens åka dit…

Kram

22 barrqvist:

skriven

Bästa favorit inläggen oavsett om man känner sig träffad eller ej ❀🙏❀✨

..Tror inte jag har sån tur men kanske att det finns något litet spontant för min del? :)

Ha en trevlig lördag och helg <3

23 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du våra katter och kattungar att de håller sig vid liv tills nästa år vi kommer hit hemma i Bulgarien 😔 Grannen Sılvia sa att hon ger mat till dem när vi är borta 🙂 Esmaralda ser du om min bror kommer att träffa tjejen med gott hjärta nästa år eller tar det flera år 🙂 Esmaralda ser du om jag ska träffa mannen med gott hjärta snart på vilket sätt 😊

Svar: Jag ser ingenting mer om katterna, tyvärr. Det kan dröja flera år innan du bror träffar rätt och det beror lite på honom själv hur aktiv han är i dejtingsvängen.. kram :)
Esmaralda

24 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Å Tack för dessa spontanisar <3
Så detaljerade och mycket positivt . Jag hoppas så att de hittar fram .

Positivt känns det här oxå ..Solen värmar Jag sitter och njuter av morgonfikat och ser fåglar bokstavligen stå i kö för att bada i fågelbadet. Fågelbadet i gjujärn som jag räddade från soporna Det skulle ha suttit en fågel i mitten ,inte bryr sig fåglarna om det . Nu står den nere i trädgården bredvid häcken och jag får snart gå o fylla på den . Har en kikare så jag kan se de små liven tydligt och gud så söt en blöt blåmes är !
Njuter gör jag av frukosten oxå som förgylls av vänninnans plockade blåbär.
Ibland är livet riktigt härligt !

Kram Anki med flock

Svar: Ja, även min fåglar uppskattar sitt bad... och ibland jagar de bort varann...en gång satt en geting på kanten och drack, bredvid en sparv ! Blåbär är bästa bäret ! Kram :)
Esmaralda

25 Jossan:

skriven

Men gud vad sjukt! Efter den spådomen (om den nu var till mig) går jag in på den appen jag är medlem på. Och matchas med en kille! Ser du något kring denna killen?

Nu blir det frukost sen blir ser gymmet! Får inte ligga på latsidan!

Kram

Svar: Nej, ingen särskilt kommer till mig - men ta din chans undersök saken... kram :)
Esmaralda

26 Smultronstället:

skriven

Godmorgon 🌼☕
Sitter på min favoritplats för året och behöver tystnaden. Eller ja, naturliga ljud som är fåglarna och höra hur bilarna kör längre bort på vägen. Se in i trädgården som har färg och försöker komma ihåg hur det såg ut för ett par år sedan när det var vildvuxet och främmande. Som att jag inte fick kliva in där för de som har bott här förut. "Förändra ingenting" hörde jag ständigt samtidigt som det förföll. Inte känt mig tillräckligt stark att säga emot. Men med tid har det skett förändring och rösterna blivit svagare.
Nu kommer den största chansen jag får och vet det blir tungrott, iaf i början men i slutändan handlar det ju om vad jag har för inställning, eller hur?
"Stjärnorna säger" att det är förändring nu. Hem, jobb etc.
Jobbet har känts länge som att jag är bakom lås och bom och man kastat bort nyckeln. Jag kommer inte därifrån! Jag frågar mig ständigt vad jag vill bli när jah "blir stor". Jag räknar upp vad jag är bra på och vad jag vill bli bättre på, t o m tar kurser. Men jag är där jag är. Hålla distans till det, att "det är ju bara ett jobb". Men det är inget jobb när man inte får utveckla sina behov och färdigheter, om man nu vill det.
Så, vad ska jag göra?
Denna sol är lite i moln men idag har jah i varje fall gått upp i rimlig tid och har uppgifter att göra.
Kram till er 🌼☕

27 Smultronstället:

skriven

Godmorgon 🌼☕
Sitter på min favoritplats för året och behöver tystnaden. Eller ja, naturliga ljud som är fåglarna och höra hur bilarna kör längre bort på vägen. Se in i trädgården som har färg och försöker komma ihåg hur det såg ut för ett par år sedan när det var vildvuxet och främmande. Som att jag inte fick kliva in där för de som har bott här förut. "Förändra ingenting" hörde jag ständigt samtidigt som det förföll. Inte känt mig tillräckligt stark att säga emot. Men med tid har det skett förändring och rösterna blivit svagare.
Nu kommer den största chansen jag får och vet det blir tungrott, iaf i början men i slutändan handlar det ju om vad jag har för inställning, eller hur?
"Stjärnorna säger" att det är förändring nu. Hem, jobb etc.
Jobbet har känts länge som att jag är bakom lås och bom och man kastat bort nyckeln. Jag kommer inte därifrån! Jag frågar mig ständigt vad jag vill bli när jah "blir stor". Jag räknar upp vad jag är bra på och vad jag vill bli bättre på, t o m tar kurser. Men jag är där jag är. Hålla distans till det, att "det är ju bara ett jobb". Men det är inget jobb när man inte får utveckla sina behov och färdigheter, om man nu vill det.
Så, vad ska jag göra?
Denna sol är lite i moln men idag har jah i varje fall gått upp i rimlig tid och har uppgifter att göra.
Kram till er 🌼☕

28 Mumsan:

skriven

Vad roligt med spontanisar såhär på lördagen. Hoppas att berörda läser. Vem blir nästa gäst i gäststugan? :)

Jag cyklar ju till jobbet nu för tycker att det är för mycket att slänga ut 1000 kr för busskort när jag slutar 19/8. Så det är att trampa 2 mil. Sen idag får jag hamburgretallrik som jag alltid kör efter lördagsjobb :) Två ungdomar blev så lesna igår när de fick veta att jag slutar och utbrast "neeej du är ju våran favorit". Som det värmer ens hjärta :)

Har träffat mycket folk från andra länder och jag känner mer och mer sug att en dag lämna Sverige. Trivs så bra när jag tex får prata engelska mm. Konstigt det där. Någon romantik dök inte upp denna sommar heller och alla undrar varför jag inte får bli lycklig i kärlek :)

Kram

Svar: Dottern är i färd med att städa gäststugan och i eftermiddag kommer mamma farande med bussen :)Tufft att trampa två mil !!
Du blir lätt en favorit, så kommer det alltid att vara , kram :)
Esmaralda

29 lilla m:

skriven

Hej Es, har han tappat alla sina känslor för mig nu? Kram

Svar: Jag tror inte det men han försöker, kram :)
Esmaralda

30 Tjejen:

skriven

Tack för spådom till mig. Allt stämmer och jag ta till mig och ska satsa fullt ut på studierna. Kram

Svar: Härligt ) Kram :)
Esmaralda

31 En mamma:

skriven

Jag heter Pernilla och min dotter visade mig en spådom som måste vara till mig. Jag ska vara försiktig med nycklarna och är tacksam över detta råd. Ha en fin helg allesammans.

Svar: Vad bra att spådomen nådde fram, kram :)
Esmaralda

32 Ghostwriter :

skriven

Åh vad fint!! Jag tror faktiskt den första spådomen var till mig. Iallafall så har du sagt exakt detta till mig i en ganska nyligen seans för 4 mån sedan.❤️❤️❤️

Jag drömde en mardröm 😔 har drömt den innan men den var mer ”mogen” denna gång. Jag & en kvinna i ung ålder var kidnappade av en man som hade fru. Hon visste om oss. Vi fick inte gå ut från dörren & han gjorde diverse saker emot vår vilja. Hatade honom så mycket & försökte lista ut en väg till frihet. Nu har jag varit med om liknande i mitt liv men det har jag bearbetat. Tillslut blir jag fri för jag vågar tillkalla polisens uppmärksamhet - polisen var också jag!! Mannen sprang efter polisbilen & vi for till ett märkligt ställe - gömmer oss i en toalett & pratar om hur vi ska lösa detta brott. Hela tiden på vakt. Jag var livrädd för att han skulle fånga oss igen.


Ser du om de betyder något? eller speglar det mina rädslor jag har just nu i krisen?Önskar dig en underbar dag

Kram

Svar: Drömmen bör du se som en bearbetningsdröm och den speglar dina känslor... kram :)
Esmaralda

33 <3:

skriven

Kvinnan i röda klänningen vid poolkanten jag såg på bild. Var det en tillfällig fling för B ? Är hon ute ur bilden nu ?
Kram

34 Bolla:

skriven

Hei!
Hva er prisen for en seans nå?

Klem Bolla 😊

Svar: Kostnaden är 700 sv kr, kram :)
Esmaralda

35 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om L.N och N.C kommer bli ihop igen samt om N.C känner likadant som L.N eller om han har gått vidare?? Kram Zoey 💕

36 Soffan:

skriven

Jisses. Se där, den första passade jag in på! Tjejen i utkanten av stan.

Kan det äntligen vara min tur att få spådom? Passar säkert in på fler, men ser du månne Es? 😊

Håller er uppdaterade om så är fallet!

Kram!

Svar: Det kan vara du, känns det så, då ska du ta till dig spådomen, kram :)
Esmaralda

37 <3:

skriven

Kvinnan i röda klänningen vid poolkanten jag såg på bild. Var det en tillfällig fling för B ? Är hon ute ur bilden nu ?
Kram

38 Misstjejen:

skriven

Hej

Min fråga kommer inte med så tydligt.

Jag känner igen i den texter om Mr right som du beskriva i texter. Jag tycker väl den påminnas om mig

Det kan vara jag som kommer träffa min mr right? Är den person närmare just nu och finns runt mig?

Ha det bra

39 Naturvän:

skriven

Godmiddag!

Tack för uppmuntrande svar, eftersom jag har så dåligt lokalsinne är jag alltid rädd jag skall virra bort mig, tex att jag skall komma ifrån gruppen vid utflykter , missa flyg etc, men inser det här måste jag jobba på, resa ensam är jag ju van vid och hittills har det gått bra!

Träning, träning och åter träning när det gäller astralresor, ngt helt nytt för mig och vore underbart att få uppleva!

Nu ngt så jordnära som att rensa rör i köket, bara inte här blir översvämning!!!

kram

Svar: Dina rädslor delar du med många.... men du har ingenting att oroa dig för och du kommer inte vilse.... kram :)
Esmaralda

40 Ghostwriter :

skriven

Åh vad fint!! Jag tror faktiskt den första spådomen var till mig. Iallafall så har du sagt exakt detta till mig i en ganska nyligen seans för 4 mån sedan.❤️❤️❤️

Jag drömde en mardröm 😔 har drömt den innan men den var mer ”mogen” denna gång. Jag & en kvinna i ung ålder var kidnappade av en man som hade fru. Hon visste om oss. Vi fick inte gå ut från dörren & han gjorde diverse saker emot vår vilja. Hatade honom så mycket & försökte lista ut en väg till frihet. Nu har jag varit med om liknande i mitt liv men det har jag bearbetat. Tillslut blir jag fri för jag vågar tillkalla polisens uppmärksamhet - polisen var också jag!! Mannen sprang efter polisbilen & vi for till ett märkligt ställe - gömmer oss i en toalett & pratar om hur vi ska lösa detta brott. Hela tiden på vakt. Jag var livrädd för att han skulle fånga oss igen.


Ser du om de betyder något? eller speglar det mina rädslor jag har just nu i krisen?Önskar dig en underbar dag

Kram

41 IB:

skriven

Hei ☺️ Blir jeg og min samboer å kjøpe hus eller bygge hus? Og blir han å fri til meg?

Svar: Så småningom blir det eget hus... och det ser ut som om du gifter dig också, kram :)
Esmaralda

42 Naturvän:

skriven

Hej!

Återigen tack för uppmuntrande ord!!!!

kram

43 <3:

skriven

Blev E mera intresserad av T för att jag nämde honom för henne att han såg bra ut ?
Tror inte T är min typ ändå. Han verkar festa väldigt hårt fortfarande. Min vännina verkar ha blivit helt sexgalen och noll spärrar. Kändes inte så kul i lördags blev orolig för vad hon håller på med. Stod på gatan och drog upp klänningen och visade brösten för våran killkompis som tog tillfället i akt om du förstår...
Eller är det jag som är för trist som vanligt och pryd.
Kram

Svar: Nej, du är helt och hållet normal.. väninnan däremot är i en lössläppt fas i livet... kram :)
Esmaralda

44 Fanny2:

skriven

Skönt att det inte var några allvarliga varningar denna gång och hoppas rätt personer kan ta till sig sina spådomar. :)
Det kommer nog vara flera som hoppas på Mr Right. Inte är man ensam om att inte vilja nätdejta. 😂

Tack för svar häromdagen. 💜 Jag ser fram emot att träffa den killen om han gillar gott vin och god mat. Tycker nämligen att alla ölkillar är tråkiga. 😆

På sommaren upplever jag att fler killar ler mot en. Varför stannade min granne upp när han såg mig lämna porten? Han bara stirrade. Kanske har man någon hemlig beundrare i grannområdet med alla nya yngre killar som har flyttat hit. 🤭

Kram

Svar: Nej, det är många som går i väntans tider minsann !Grannen tycker att du är attans attraktiv, kram :)
Esmaralda

45 Mimi:

skriven

Hej!

Kul med spontana spådomar. Inget passade in på mig nu heller. Men ingenting händer i mitt liv. Känns som om livet står stilla. Händer det något positivt till hösten?

Kram

Svar: Jadå, det kommer hända en del positivt.. mest i det lilla men det är ju bra i alla fall, kram :)
Esmaralda

46 Jj:

skriven

Hur känns det när han vet att jag planerar att söka nytt boende?
Tack för spontanisar.
Kram kram

47 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du hur ska jag träffa manen med gott hjärta blir det genom sysslan som jag ska börja eller på något annat sätt 🤔

48 Dani:

skriven

Hej! Ska flytta utomlands och har pratat med en om lägenheter.
Kommer J att skriva att jag får bo med dem i höst snart?

Kram!

49 Dani:

skriven

Hej!
Ska flytta utomlands i höst och pratar med en tjej om lägenheter om att bo tillsammans.
Kommer jag få med med J och dem andra i höst?

Tack på förhand!
Kram!

Svar: Kanske en av dem kan du få med, kram :)
Esmaralda

50 Spontant :

skriven

Hej Es


Kan du se något spontant om mig..?
Kram:)

51 Jossan :

skriven

Precis som jag kände med T så vill jag verkligen träffa denna killen. Men blir så rädd att det ska bli på samma sätt… men måste tänka bort det. Men skönt du får inga varningar iallafall!

Kram

52 Lizzy:

skriven

Hej 🙏🏻
Träffade en kille och kände direkt att det är Han. Dock blev han rädd och backade. Kommer han att våga komma tillbaka? Eller finns någon annan där ute för mig? Börjar tappa hoppet

53 Mor:

skriven

Hej!
Blir så blad av dessa spådomar även om dom hittills inte gällt mig.
Jag ska åka till Norge på tisdag.
Lite orolig så jag undrar om allt kommer att gå bra med bilresan?
Sedan undrar jag - kommet jag snart att bli mormor?
Har egentligen aldrig varit något jag önskat eller saknat men nu börjar jag väl bli gammal och tankarna kommer på ett litet barnbarn och hur det skulle vara.
Har två döttrar.
Kramar i massor ❤

Svar: Resan kommer gå bra :)Visst blir du mormor och jag tror inte det dröjer så länge... kram :)
Esmaralda

54 Ia:

skriven

Hej
Ingen spontan spådom passar mig men roligt att läsa.

Nu är det dax att flytta och jag har hittat mitt drömboende, tror jag, nu går jag omkring med ångest och mår så dåligt pga att nu måste jag sälja huset, Många frågor snurrar i huvudet, man matas nu av hur dyrt allt är och bopriserna sjunker, lånen stiger.
Fy vilken ångest!!

kommer det att gå bra, får jag det jag vill ha för huset? Blir jag av med huset?

Kram

Svar: Det kommer gå bra men kan ta lite längre tid innan allt faller på plats.. kram :)
Esmaralda

55 Boudica:

skriven

Tack för spontanisar, alltid trevligt med dessa!

Men nu blev det lite intressant,
igår när jag la mig så bad jag universum om hjälp, för att jag riktigt tröttnat på detta stillastående i livet och att inget händer, och kommer inte frammåt.
vilket jag vantrivs med, och när jag på morgonen läser denna blogg så träffas jag utav den första spådomen.
Bor även i lägenhet strax utanför storstaden, eller i kranskommunerna, om det nu räknas.
Och intressant nog, har du tidigare i seans nämnt något om en kort och intensiv fling!
Men nu är jag 35, så skulle det fortfarande kunna vara jag?

men det jag kom in hit idag är mest att jag ville se om du kunde hjälpa mig lite med en drömtydning,
har försökt själv men kan inte riktigt sätta fingret på vad det kan betyda.

minns inte mycket utav drömmen, men jag var i ett hus, kändes rätt träaktigt, utanför regnade det kraftigt, och jag märkte att elementet vid sängen läkte vatten, och jag tänkte att jag måste säga till ägaren att fixa det, innan det blir för dyrt (elkostnaderna rinner iväg)

Stör mig på att jag inte kommer på vad det kan menas med drömmen, men du kanske kan ge mig en hint? ;)

Känner mig rätt slö idag, som om jag knappt kan vakna upp

KRAM!

Svar: Det KAN vara du... när det gäller spontanisarna så får man själv känna in hur spådomen känns och kan man ta den till sig, ja då är det god chans att det är rätt... kram :)
Esmaralda

56 Lizzy:

skriven

Hej 🙏🏻
Träffade en kille och kände direkt att det är Han. Dock blev han rädd och backade. Kommer han att våga komma tillbaka? Eller finns någon annan där ute för mig? Börjar tappa hoppet

Svar: Det kommer finnas någon annan som minsann inte backar... kram :)
Esmaralda

57 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Vill be om ursäkt för att min fråga kom igen, när ja tittade i morse fanns den inte med och nu när jag tittade så fanns den inte bara med utan du hade svarat på den oxå. Total miss. Ber om ursäkt! Då vet ja svaret och jag önskar dig en underbar lördag! Kram Zoey 💕

Svar: Kram :)
Esmaralda

58 Lydia 💕:

skriven

Kul med spontana spådomar skulle vilja vara den första tjejen men tyvärr åldern stämde inte 🙈
Kram
Lydia💕

59 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja jag kom fram, google maps, o jag har blivit sightseead i trakterna o kusin tog upp ett par liftare med. Jösses så trevligt vi har det, en toppendag hittills. Vilken tur att jag bjöd in mig till denna helgträff ;D. Bara Mr Right som saknas nu o han är ju ännu långt borta, eller hur?
Kram Skorpan

Svar: Vilken härlig dag.... vad det gäller Mr Right så ser jag ju inte när han kan tänkas dyka upp.. kan ske i morgon eller om ett år... men kommer, det gör han ! Kram :)
Esmaralda

60 Frasse:

skriven

Hej Esmeralda.
Idag mår jag inge bra alls.
Min exmake jäklas med mig om det lån han lovat att betala. Han skriver att jag borde ut å jobba så jag kan betala lite på det lån han betalar. Jag betalar ju själv 2160 varje månad på det jag betalar på. Jag få en tusenlapp över till mat och annat efter allt är betalt varje månad. Jag är ensam, han lever med sin nya sambo där det finns två inkomster. Kommer detta att lösa sig eller kommer han att fortsätta vara taskig mot mig? Jag frågade om dom skulle ha barn...men får inget svar. Kommer jag att klara mig? eller hamnar jag i kris om han struntar i att betala?
KRAM

Svar: Det ser ut som om det löser sig ekonomiskt... jag ser ingenting kring din barnfråga... kram :)
Esmaralda

61 lilla m:

skriven

Hej Es, kommer han att lyckas komma över mig helt och hållet? Kram

62 Sus:

skriven

Hej
Härligt…..
Något spontant här?
Love sus

63 A:

skriven

Roligt med spontana spådomar och tar till mig fast det inte är riktat till mig. Eller inte tar till mig kanske men inspireras.🙂

Idag har vi badat hela dagen, varit i skärgården. Jag satt på klippan och tittade ut och tänkte att jag aldrig vill bo nånstans där det inte finns närhet till havet/sjön.

Trivs så bra i mitt hem, nära till allt, skola jobb affärer restauranger havet hamnen och skärgården. Man kan inte begära mer!
Har ju tänkt på sommarstuga också men är tveksam. Jag gillar ju att se nya städer och ställen. Kanske husbil skulle passa bättre? Ska fundera på att hyra en nån gång för att prova på.

Har anmält mig till att bli utbildare på min arbetsplats, i nya system vi använder. Annars vill jag lämna yrket för gott. Har kommit på mig själv att titta efter jobb inom kyrkan, på begravningsbyrå eller kanske rentav bårhus (dokumentation då). Måste dock vidareutbilda mig i sådana fall tror jag.

Skulle det bli görbart eller svårt?

Kram!

64 Rosa glasögon :

skriven

Hej Es

Kommer det bli något mellan mig och Josef,ser du oss tillsammans framöver?
Kram

65 Purple flower:

skriven

Hejsan Es!
Jag undrar om jag kommer få barn och om det dröjer länge innan jag får de? Kram Purple flower 💜

Svar: Ser troligt ut att du blir mamma, kram :)
Esmaralda

66 Helena Ir:

skriven

Tack, det får gärna vara så nu.. i mitt nästa liv önskar jag fler ledtrådar att följa :) från första början! Men vi är visst här för att lära oss. Kanske jag skriver en bok i Alltet och tar med mig hit till jorden.. säljer och blir rik!

Kram :)

67 Mirre:

skriven

Hej Es,

Ser min framtida kille ut att åka mc?
Det hade varit superkul om man träffat någon man kan åka iväg på upptäcksfärd med.

Men kanske träffar jag någon annan som jag kan åka med? Behöver ju inte nödvändigtvis vara min framtida partner.

Kram 💕

68 Sus:

skriven

Hej
Härligt…..
Något spontant här?
Love sus

69 Mumsan:

skriven

Ja men bra träning :) Fick jobba över då det kom in den tjej som var i upplösningstillstånd efter att blivit smittad av gonorre' och ev hepativ och hiv. Killen hade berättat att han var smittad EFTER sexet och det är så jävla illa!! Det är tur Es att man inte vet vad närhet och sex är längre så man slipper detta :) Men jag fick höra idag av en kvinna att jag var snygg så alltid något :) Undra förresten vad jag kommer att jobba med i höst ... hmmm .... Ha en mysig kväll. Kram

Svar: Ja tjejer, använd kondom vid tillfällig sex.... så du slipper sådan oro !!Jag sr dig ju jobba i höst.. men inte exakt vad... kram :)
Esmaralda

70 Mercan :

skriven

Esmaralda min farmors syster ringde min far att i morgon kommer min farmor hem, Esmaralda har hon blivit bättre kommer hon verkligen hem och tar hand om våra katter 😊

71 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda! Så kul med spontana spådomar och jag hoppas att spådomarna hittar fram till sina rätta ägare.

Fina Esmaralda, jag sitter så fast. Jag ser ärligt talat snart inte någon väg ut. HUR ska jag komma vidare?
Kram,
Jennifer

72 Mercan :

skriven

Esmaralda har min farmor blivit bättre för min fars syster ringde min far och sa att hon kommer hem I morgon kan hon ta hand om våra söta katter och söta kattungar Esmaralda 🤗

Svar: Det är ju jättebra om hon kan ta hand om katterna.. då har de betydligt större chans att klara sig, kram :)
Esmaralda

73 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du hur jag ska träffa mannen med gott hjärta 🤔

74 Mercan :

skriven

Kommer min farmor hem I morgon Esmaralda kommer hon att stanna kvar eller ljuger idioten Hörü 🤔

75 Silvertassen :

skriven

Go kväll Es! Ser du om jag kommer åka runt i USA och utforska landet i framtiden??? Det är verkligen en dröm jag har, ser du om den blir sann??? Kram ❤️

Svar: Japp, den drömmen blir sann en dag... kram :)
Esmaralda

76 Misstjejen:

skriven

Hej

Vill bara berätta som jag vänta med det sedan torsdags prata vi om min drömmar. Jag vet varför är det så grund av jag titta på serie heter manifest på netflix. Att dom kunde ser syner och läsa tankar och såna efter dom har var med på en flyg som har stannar i tid på fem år. Människor på flygpan var nuet men i världen var 5 år senare.

Du kan titta på såna serie och det är en bra serie tycker jag.

Jag tror det är grund av jag vill var en av dom i serie med deras förmågan.
Ha det bra

77 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om min farmor har blivit bättre och kommer hon ta hand om våra katter 😊 hon kommer i morgon 😭

Svar: Hon är nog bättre men kanske inte helt bra, kram :)
Esmaralda

78 Jossan :

skriven

Precis som jag kände med T så vill jag verkligen träffa denna killen. Men blir så rädd att det ska bli på samma sätt… men måste tänka bort det. Men skönt du får inga varningar iallafall!

Kram

79 Rosa glasögon 👓 :

skriven

Hej Es

Får du in något om Josef och mig? Är han någon som passar mig? Tacksam för svar

80 Rosa glasögon 👓 :

skriven

Hej Es

Får du in något om Josef och mig? Är han någon som passar mig? Tacksam för svar

81 Fundersam:

skriven

Hej fina Esmeralda! Jag undrar bara om han kommer att söka upp mig eller ska jag ta det steget? Kramar

82 Rädd:

skriven

Ska jag hoppa av och plugga? Eller hittar jag ett jobb som tar mig framåt?

Ge mig hopp, please.

Kram

83 Tjejgumman:

skriven

Vet inte om detta passar. Många år och som lagt tankarna på kärlek på hyllan. Du har en samling underbara och annorlunda glasögon och allmänt är ditt utseende lite uppseendeväckande, på allra bästa sätt. Du ska tacka ja till den kryssning som någon föreslår och ombord möter du en man, något yngre, som har potential att bli den speciella vännen framöver

84 Bex:

skriven

Hej Ezmralda,

Hittade nyss av en slump in här på din blogg och läste det här inlägget, den första personen som du beskriver (tjej mellan 25-30) kändes precis som att det var till mig, har ett tufft år bakom mig där hela mitt liv vände upp och ner. Nu har jag precis flyttat in i min egna lägenhet utanför stan, singel (har en lite fling som inte känns 100) och känner mig mer förvirrad än någonsin. Både när det kommer till kärleken men och till karriären. Kan det ha varit till mig det där?

Går det även att boka in en privat seans med dig? ✨

Kram 💛


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: