Dumpat.....

Varför ska det vara så förbannat svårt att kasta sopor ?

Jag vet, jag vet, … miljö och grönt tänk och allt det där… men om man nu ska tänka på sånt, då  ska det ju  också vara lätt och enkelt att kasta.

Blir det för krångligt och omständligt så riskerar soporna att hamna i naturen.

När vi haft rejäla stora fester… med över 100 gäster.. som tex  när sonen tog studenten, då städade alla upp efter sig och kastade sina  använda tallrikar, glas och sallad och korvrester och tårta och all möjligt… i en svart sopsäck.  Det blev ett antal sopsäckar med blandat innehåll

Jaha, och vad gör man sedan med säckarna ?

Jo, då ska man hälla ut innehållet i varje säck och sortera plastbestick för sig, papptallrikar för sig, gamla matrester för sig.. osv…. rejäl äckelfaktor och tid tar det !

Praise the lord… så enkelt allt sådant  var förr

Då körde man säckarna till tippen och saken var klar !

Jag vet, det är inte bra med sopberg.

Men samtidigt så är ju det här med sopor ingen raketforskning… man borde ju kunna erbjuda skattebetalarna en bra lösning som inte innebär att man får stressmage så fort det blir aktuellt att åka till tippen… eller ursäkta, återvinningen.

 

 

Jag kastar ALDRIG i naturen men är man i skogen ser man ju både det ena och det andra som dumpats.

Kanske hade det inte hänt om det vore lite enklare att göra sig av med diverse skräp.

På lokala återvinningen är ALLTID somliga containrar knökafulla och de går inte att peta in en endaste liten kartong till....  och såklart behövs mer frekvent tömning !

 

Kram & kärlek💖

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag hoppas ju C kvinna märks inte något ens på mig i fredags. Som någon sagt till mig för två dagar sedan att hon tror C kvinna ser något på mig? Men gör hon eller inte? Jag hoppas bara att jag lockande inte henne ännu mer.

Gör det väl?

Ha det bra

2 Lenafena:

skriven

HÅLLER MED!!!!!! Jag fick lära mig som barn att aldrig någonsin slänga något i naturren och det har jag lärt mina barn också. Så nonchalant att slänga och skräpa runt. Jag minns med fasa en släkting till mig...på 60-talet tog han helt enkelt motorbåten och slängde allt i havet utanför sommarstället... Sanslöst!


Svar: Ja, på 60 talet var det rent hemskt som folk skitade ner överallt, kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har förstår något som jag visste inte om att det finns en väg till C kvinna, föreläsare och andra vägar under här sommaren. Hur kan det blir så?

Vad händer om jag valt C kvinna eller föreläsare eller andra vägar?

Jag förstår ju det är något med här sommar men hur kan det blir så och vad händer om jag valt C kvinna eller andra väg?

Ha det bra

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Har C kvinna blir mer intressant av mig än henne. Vad har händer som jag gjorde att få henne var på min sida. Blir hon lockande av mig? Det var inte ens menade av mig. Jag tror att jag förstår att varför det kommer aldrig att hänt så alla ska träffas igen som du sagt förut till mig.

Men var C kvinna intressant mest av mig än dom? Men hur ska jag hanterar det på en bra sätta inför C kvinna?

Ha det bra

Svar: Jag ser ett vanligt och normalt intresse för din person, kram :)
Esmaralda

5 <3:

skriven

Finna det ngn chans att A kommer känna sig lite ensam i midsommar? Vill ju lite att han ska göra det 🙈
Ser det ut som att han kommer fira med grabbarna?
Ska bli 🔝väder 🌞🌞
Kram

Svar: Han kommer fira på sitt sätt, ser inte exakt hur, kram :)
Esmaralda

6 A:

skriven

Hej Esmeralda

Jag slits mellan två män, är någon av H eller O den rätta för mig?

Önskar dig en fin midsommar!

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Bara synd att jag har inte B kvinna just nu att jag ska kunde berätta så mycket för henne oavsett vad. Det finns inte ens en person som jag kan prata med om C kvinna.

Men kämpar jag väl bra och hoppas det kommer smälta in så något gång...

Ha det bra

8 Skrållann:

skriven

Hej!
För några år sedan var jag supernoga med att sortera men så träffade jag en som jobbade på vår ”soptipp” som berättade att vi importerade sopor från England för att vi hade för lite egna. Sedan dess är jag inte lika noggrann med sorteringen. Däremot får vi betala kilopris för soporna vi slänger och det gör att man ändå tänker sig för och lämnar självklart glas, papper och kartonger osv.

Nr 23 och 39 har jag nu som reservplatser på utbildningarna jag sökt. Någon känsla kring dessa?

Kram❤️

Svar: Finns en chans men ärligt talat är den inte jättestor, kram :)
Esmaralda

9 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har lite ångest över C kvinna. Kan du ser något i våra relation som inte ska blir mer än så vad vi har?

Ha det bra

10 Helena Ir:

skriven

Väldigt skräpigt blir det.. på många ställen! På måndag morgnar utanför det centrum där jag tränar. Då ligger skräpet lite var som helst utanför butikerna. Och fåglarna, den större sorten, har även hjälpt till att dra iväg med skräpet. Något jag och den farbror jag träffar ofta på min väg till träningen brukar orda om!

Dt där med att sortera, kan vara marigt, ibland! Matavfall ska de bli lag på att sortera, har jag läst! Vilket jag redan gjort, sedan många år. Det är så bra ordnat med det här, grovsoprum och andra behållare finns fint uppsatt. Sen att det inte efterföljs med vad som slängs.. det är så det är!

Berättade för min yngre dotter om hur läget har blivit med en del, hon har nog lite svårt att ta in det. Hoppas att hon blir positiv till detta ändå så småningom. Det som var tärde en hel del på henne. Kanske hon också har svårare än jag trott med människors yttranden gentemot henne.. vi andra vill nu se framåt! Kanske småsteg framåt!

Lite att fixa med härhemma idag.. och sen träffa den härliga samtalspartner jag fått. Hon lyser upp med sitt leende. :)

Ha en bra dag!

Kram

Svar: Och ni kommer framåt, först små steg men det kommer bli positiv skillnad, kram :)
Esmaralda

11 Sth:

skriven

Hej!
Är Jonas någo intresserad av mig?
Kram!

Svar: Något intresse tror jag finns... ser dock inte hur mycket, kram :)
Esmaralda

12 .:

skriven

Hej Es! :)

Får jag en bra midsommar?

Svar: Ja, om du själv kopplar av och ta för dig lite, kram :)
Esmaralda

13 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞

Nu behöver jag eran hjälp! Mitt öga är fortfarande borta, jag tappade förra tisdagen. Har letat överallt. Jag hade det i bh:n och trodde det låg säkert där. Det känns så tomt utan ögat och jag vill så gärna hitta det. Jag har letat hemma o på jobbet men vart är det???
🙏🙏🙏

Svar: Jag hoppas här finns någon som kan hjälpa Snödroppen !!!!
Esmaralda

14 Jossan:

skriven

Godmorgon
Idag vaknade jag med sån ångest och mår verkligen riktigt kasst. Usch jag vet att det kommer bli bättre men varför ska de ta sån tid?
Idag ska jag träna sen ska jag till mamma och pappa och ta vara på solen. Har en del saker hon dem som jag kommer behöva till imorgon.
Är inte så taggad på midsommar.. Den bekantas tjej kommer ju och hon ogillar ju mig efter den taggen.. aja jag ska vara mig själv iallafall och inte bry mig ett dugg om varken han eller hon.

Vet inte om ni sett denna kvinnan förr.. Hon har en YouTube kanal med sin mediala sida. https://www.youtube.com/watch?v=7-rsY1n5mcE.. Om det nu är okej att jag delar den.. Kom på en tanke om en gäst blogg efter den videon så ska sätta mig och knåpa ihop ett.

Nej upp och hoppa och mot gymmet! Så det blir klart!

Kram

Svar: Ja, var dig själv och ha fokus på att koppla av och ha kul. Tack för tips och ser fram emot en gästblogg :) Kram
Esmaralda

15 Skorpan:

skriven

Inte alltid lätt det här med skräp nej. Hos oss finns det många "byttor" att sortera o lika svårt tycks det vara ändå, o tungt, att vika ihop stora papplådor är ju himla stort jobb. Vi betalar ju extra då om skräpet står utanför. Sånt stör mig, då folk inte ids bemöda sig då det är relativt lätt att sortera. På landet är det värre där möjligheterna inte nödvändigtvis finns.

Så, nu har jag fått ifrån mig lite skräpfrustration ;). O går in på, tydligen, en annan frustration. Har igen drömt om att jag haft en karl som jag kysstes med o det är ju enormt frustrerande då så inte är fallet. Es, ser det alls ut att finnas möjligheter till nån trevlig kyss annan samvaro med nån karl snart? I sommar? Först på vösten? Var kan han tänkas dyka upp, vad tror du? Vill ju hålla handen jag med ;).

Midsommar o inga planer annat än att svettas i värmen. Låter lite tråkigt det. Får väl se hur det blir, en bukett under dynan kanske ;)?

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Chansen till en flirt i sommar är faktiskt stor.... ha koll.... och en bukett med sju blommor under dynan kan ju inte heller skada :) Kram :)
Esmaralda

16 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Överfullt på lokala återvinningen verkar vara en följetong. Själv är jag dålig på att återvinna nu när jag ingen bil har...och något jag aldrig återvunnit är mjölk och filpaket och plast. Vägrar tvätta ur med rent dricksvatten och varmt behövs ibland med ! I miljötänket har det gått lite snett där ,bara att elda upp så det blir värme.

Yngsta sonen hittar inget boende häruppe i Stockholm.
Ser du om det löser sig ? Jag vill ju inte att han ska bo i No-Go zonerna...
Tjejen hans vägrar köpa lägenhet då hon tror de blir fast i Stockholm för alltid...skulle det vara fel tänker jag ;-)
Ser hur detta tär på honom..

Njut av Torsdagen ! Själv är ag är helt slut efter utflykten till stan Dom säger att "sjön suger" och tar på kraften Jag säger bara gud så skönt det var att komma hem i skogen efter "storstadsstadsluften"

Kram Anki med flock

Svar: Ja jag läste att textilier som man kastar bör tvättas innan... och där slutade jag läsa... nån måtta får det ju vara !Man tänker väl inte att nu ska jag tvätta alla mina gamla gardiner så jag sen kan kasta dem !! Bostad i Stockholm är inte lätt att hitta minsann men något bör komma för honom. Kram :)
Esmaralda

17 Midsommar:

skriven

Jag kör på de återvinningsgrejjer som vi har i föreningen. Seg och omotiverad denna morgon så får se om resten av dagen blir så. Önskar att ngt mysigt kunde ske .... kram

Svar: Och något mysigt kan ske snart.. kram :)
Esmaralda

18 <3:

skriven

Blev min nota betald i lördags?
Mina vänninor glömde 🙈så de inte säger ngt på restaurangen nästa gång.
Kram

19 Evig:

skriven

Kära Es,
Ja, det där med sopor är inte alltid helt enkelt. I vårt hus har vi byggt ett fantastiskt miljöhus som verkligen underlättar för alla. Trots detta händer det ofta att folk inte ens tar upp det de tappar på golvet eller trycker ihop sina kartonger. Vissa tror att det är ”nån annan” som ska fixa fast det är vårt eget hus och allas ansvar. Jag antar att soprum och tvättstugor är två saker som alltid kommer att vara lite bekymmersamt om man bor i ett flerfamiljshus. 😉

Sen en liten fråga. Det har gått väldigt trögt på jobbfronten. Inser att jag bedöms efter min ålder, vilket känns tråkigt och orättvist. Det gör att jag känner oro för att ta lite ledigt, fast jag vet att jag måste. Ser du något kring jobbfronten? Känner mig lite uppgiven även om jag försöker hålla modet uppe.

Kram Evig

Svar: Ta ledigt när du behöver, det känns viktigtSaker och ting verkar förändras till det positiva, kram :)
Esmaralda

20 Tvillingar :

skriven

Hejsan 😊
Det låter inte roligt att ni fick sortera upp allt efteråt. Ni skulle haft olika påsar så hade ni sluppit att stå med det efteråt. Då det är midsommarafton imorgon så önskar jag dig en trevlig midsommar helg med dina nära och kära 🥰. Finns det någon chans att jag kommer att dejta någon i sommar?

Svar: Att ha sopsortering i samband med storfest var det sista jag tänkte på... och det ångrade jag ju !Jadå visst finns det chans till dejting i sommar, kram :)
Esmaralda

21 <3:

skriven

Har lilla paketet kommit fram ?
Kommer han mjukna lite då ?
Kram

22 Helena Ir:

skriven

Tack Esmaralda

Kram

23 Helena Ir :

skriven

SNÖDROPPEN: Känns som ditt öga har ramlat genom dina kläder på något vis.. möjligtvis när du tagit av dig. Osäker jag såg golvet, hoppas det lille ögat hittar dig :).. har du dammsugit hörnen?
Lycka till.. håller tummarna

Kram

24 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
En total katastrofal morgon med barnet. Känner mig både sämst men arg eftersom jag alltid är den som styr upp. Är så förbannad. Men mest på mig själv för att jag tillåter situationen att jag som mamma måste hantera utbrott och lösa situationen. Vafan. Skitmorgon!
Har jag fel? Tänker jag för stora tankar om mig själv nu?

25 Alie:

skriven

Hej,
Jag håller helt med gällande sopsortering, borde inte vara så krångligt.
Där emot slänga skit i naturen och inte ta med sig sig avfall är skam, likaså fimpar man bara slänger på marken, var o en får ta ansvar där, men det verkar tydligen inte gälla alla, som helt skiter i det.

Knappt har man börjat sitt sommar jobb och åkt på värst förkylningen med feber, hosta, hals o öronvärk. Slår aldrig fel., blir dessutom alltid så jäkla dålig. Närmaste Apotek o affär ligger långt bort, hoppas få hjälp med det idag. Jobbet förväntar sig att jag ska vara på plats känns det som...
Kommer han och hon fira midsommar ihop, eller kommer han hålla sig för sig själv?
Kram:)

Svar: Håller med !Inte bra att gå till jobb när man är sjuk... man är ju en smittorisk ! Kram o krya på dej :)
Esmaralda

26 AnnaK:

skriven

Inte ser det väl ut som att jag blir gravid fler gånger i livet?

Kram 🤗

27 Igges matte:

skriven

Jag håller med dig helt och fullt! Under de senaste åren som jag har varit så utmattad att jag knappt kunnat stå upp har jag saknat sopnedkastet som fanns på varje vån. när man bor i höghus. :)

Tack för tipset om att prata med Rolf! Jisses, två timmar senare hörde en psykolog av sig och erbjöd mig en tid för bedömningssamtal. Så nu sitter jag på nålar och väntar på att han ska ringa.

Kramar

28 TILL SNÖDROPPEN:

skriven

Jag tror att ditt Öga fastnat i kläderna och är antingen kvar där eller har trillat av så sök på de platser där du klätt av dig eller förvarar dina kläder, lycka till

29 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ska ha koll då ;)... Låter ju himla bra med STOR chans ;).

För dem som gillar 60-talet o båtar kan jag rekommendera S/SMartha, dråpligheter ombord på en båt. Trodde inte jag skulle gilla den,men den va faktiskt riktigt kul :)!. Gjord 1967.
Kram Skorpan

30 Midsommar:

skriven

Vad kan det vara för mysigt? Tyvärr så tar det jag blivit spådd en annan väg och når inte mig :)

Mamma berättade att killen på Willys brukar fråga efter mig och det gör man ju inte bara sådär.

Hur har ni det inför morgondagen? Mkt att göra för de som firar.

Kaos på jobbet. En är sjuk. Dator och kortläsare fungerar inte. Kötid när vi skall ringa till läkarna så nu har cheferna sagt att vi får pausa en stund för att komma i kapp. Usch vad jobbigt det är med barn som skriker och skriker. Förstår inte hur folk orkar. Kram

31 Maclauds :

skriven

Jag se ju hur folk överallt bara kan kasta sitt skräp på marken. Fattar inte hur de tänker🧐
Jag kom ihåg en gång när jag var och handlade med en vän. När jag gick till parkeringen så gick jag bakom två små tjejer som kastade sitt tomma kladdkaka paket på marken,och gick vidare. Jag ropade på de,två gånger,sedan vände de sig om.
Jag sa till de att plocka upp skräpet. Den ena bara stirrade på mig,som om jag vore ett spöke.:) Sedan gick hon riktigt sakta fram och plockade upp det. Hon blev sne på mig😄
Jag tänker med att i naturen bor ju djuren,det är deras hem. Det är inte rätt att vi kommer ditt och skräpar ner hos de.🧐
Tänk om djuren kom hem till oss och skräpade ner,det är väl sammma sak. Iallafall tycker bara vissa borde lära sig bättre,och visa hänsyn.

Ps: Ser du något trevligt på ingång för mig Es?
Kram

32 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag längtar efter en romans, men det känns som ett hinder då jag starkt känner att jag inte har lusten eller orken att lära känna någon ny. Tror det beror på att jag är så urless på att försöka dejta och ständigt misslyckas.

Därför skulle jag helst vilja ha en romans med någon som jag redan känner, och därtill redan litar på. Vad är chansen att det kan bli åtminstone en sommarfling med Z?

Kram

33 Igges matte:

skriven

ÄNTLIGEN! efter alla år som jag har tjatat om du ser terapi för mig och du har sagt att det kommer men det dröjer så kan jag nu meddela att i mitten av augusti har jag fått tid för ett bedömningssamtal :)

och tack Rolf! 👁

Kram
🐈‍⬛

Svar: ÄNTLIGEN !!!! Kram :)
Esmaralda

34 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Ser du om min M2B röker eller snusar? Kram ❤️

Svar: Möjligen snusar men jag tror inte han röker.. kram :)
Esmaralda

35 AL:

skriven

Hej Esmeralda!
Du har tidigare siat min framtid och väglett mig och allt du såg har varit rätt. Min stora kärlek skulle vänta några år, ca 7-8 år viket är nu, dock vet jag att det här med tid är svårt att ange. Nu har jag kommit i kontakt med en man, finns ngt intresse / chans från hans sida tro?
Önskar dig en härlig midsommar 😍

Svar: Ja en del intresse ser jag från hans sida men känner ändå en viss tvekan... det visar sig snart om det rätt eller om det ska komma någon annan i ditt iv, kram :)
Esmaralda

36 Lilla jag :

skriven

Hej Es,

Måste bara meddela att det äntligen hände något positivt. Ser du om det blir mycket?

Kram!

37 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda! Jag har en känsla av att det bästa för mig är att hitta ett nytt jobb direkt och inte satsa på praktik. Kan du känna in något om det, fina Esmaralda?
Kram,
Jennifer

Svar: Ja, satsa på jobb istället och ha praktik som en nödlösning, kram :)
Esmaralda

38 TILL MISSTJEJEN:

skriven

Ser att du ofta kommenterar kring samma saker och undrar om det inte skulle vara bra för dig att ta en paus från Es blogg istället? ..För somliga svar kommer du inte finna oavsett hur mycket du frågar och tjatar, och inte heller är vår käre Es en personlig magisk frågeautomat som man/du/jag konstant kan använda sig av.. Även hon behöver lugn och ro och kan inte heller alltid vara behjälplig, somligt måste man jobba med på egen hand och helt enkelt finna ro att ibland är saker och ting som det är och det inte är så mycket man kan göra åt det. Acceptans. Du kan istället prova fråga dig själv vad din oro kan bero på och vad du kan göra åt den, och var trygg i att du duger som du är oavsett vad, du behöver inte andra för att bekräfta vad du redan vet. Du är du och det är bra så. Punkt.

39 AnnaK:

skriven

Provar igen med min fråga... men inte blir jag väl gravid nåt mer i mina dar?

Kram och trevlig midsommar 🤗

40 AnnaK:

skriven

Provar igen med min fråga... men inte blir jag väl gravid nåt mer i mina dar?

Kram och trevlig midsommar 🤗

41 Ghostwriter :

skriven

Jag försöker va zero waste och inte ha så mycket att slänga men det går ju inte att minska hur mycket som helst. Det är svårt att sortera för då måste man ha ”femton” olika påsar hemma sen slänga i ett sophus som alla slänger hejvilt oavsett. Vilket jag inte får plats med. Håller med dig om tömning också…


Mannen jag ska möta som du sa kommer men sen inte är rätt för evigt, kommer han vara ärlig och snäll mot mig? Ser du hur vi träffas? Om de är online, bland folk eller spontantKram till dig.
Jag kommer troligen vara ensam på midsommar detta året. Det känns bra att slippa fest men jag vill gärna göra nåt

Svar: Du ska träna dig på att se människors personligheter så du satsar rätt... du ska se de med gott hjärta.... du har en tendens att dras till motsatsen men detta kan du alltså påverka själv, kram :)
Esmaralda

42 Skorpan:

skriven

Yay, vi blev bjudna till vår kompisfamilj i morgon, det bkir alltså en lite mer fartfylld midsommar då än om vi bara vore hemma. Kul...

Inga karlar som såg mig idag, konstigt. Behöver jag göra mig dateable eller hur ska det bli till nån flirt i sommar?
Kram Skorpan

Svar: Viken skoj midsommar det blir :) Ja gör dig gärna lite mer dateable, kram :)
Esmaralda

43 T:

skriven

Fin blick av mannen med gröna ögon. Vad tänkte han?
Glad Midsommar☀️

44 TILL SNÖDROPPEN :

skriven

Jag såg en tvättkorg av jute/rep men om det har med de och göra vet jag inte. Kände inget starkt denna gång.
Du kanske la bhn i tvätten och därför såg jag det.

Hoppas du hittar den!

/Ghostwriter

45 TILL SNÖDROPPEN :

skriven

Jag såg en tvättkorg av jute/rep men om det har med de och göra vet jag inte. Kände inget starkt denna gång.
Du kanske la bhn i tvätten och därför såg jag det.

Hoppas du hittar den!

/Ghostwriter

46 Greta Gris :

skriven

Har spått mig att jag får 2 barn. Har endast ett. 🤔
Inga fler?

Svar: Kan bli ett till, kram :)
Esmaralda

47 Skorpan:

skriven

Tack Es!
O så en följdfråga, hur gör man sig mera dateable, tips Es?

Måste åka o midsomarhandla med en miljon andra, det skulle jag gärna slippa ;).
Kram Skorpan

Svar: Ha extra koll, ta ögonkontakt. börja prata och flirta lite... och börja gärna i butiken ikväll :) Kram :)
Esmaralda

48 Alie:

skriven

Sant det du skrev att jag är en smittorisk, får bara så dåligt samvete att inte kunna prestera, men samtidigt kan man inte hjälpa att man blir sjuk.
Får stanna hemma i morgon natt med tror jag.
Just gällande jobbet., Dom har satt mig ofta att sitta vak till en sjukare patient men avancerad respiratorvård, visst kommer det gå bra?
Kram :)

49 Cecilia:

skriven

Containrar borde definitivt tömmas oftare och återvinningsstationer bör helst finnas som ett soprum, lättillgänglig för varje hushåll. Jag skulle också behöva bli bättre på den fronten. På fest kanske man kan ha flera sopsäckar med lappar där det t.ex. står plast, pant, matrester och övrigt. Svårt att dela upp hur mycket som helst, men det kanske underlättar något.

Någonting har hänt med mig på sistone, känner att jag har börjat bli lite mer trygg i mig själv och försöker ta för mig mer. Har märkt det i situationer där jag brukar vara knäpptyst att jag öppnat upp mig lite mer. Känner verkligen att jag vill ta tag i min mentala hälsa och jobba på bl.a. prestationsångest och återuppta träningen. Har kollat upp ett bra gym, tänkt ut rutiner och kollat upp självhjälp böcker och poddar. Känner mig pepp och det känns viktigt att ta tag i detta, speciellt den mentala biten. Vet att den kommer äta upp mig annars.. Verkar det vara en bra idé som jag kommer fixa? Kramar

50 Mickis:

skriven

Phew vad varmt!! Jobbar man med AC så är det som att gå in i en bastu när man kommer ut! Stressig o lång dag men snart hemma och tre dagars ledighet väntar. Har Ögat ngt han vill säga till mig för nu ger jag snart upp helt på kärleksfronten?

Ha en jättefin midsommar! Kram

51 F.B:

skriven

Hej Es

Finns det något meddelande till mig?
Kram

52 F.B:

skriven

Hej Es

Finns det något meddelande till mig?
Kram

53 N:

skriven

Hej Esmarslda.

Verkar han intresserad utav mig? Skulle han vara det om jag kontaktade honom?
Kram

54 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om jag kommer att träffa mannen med gott hjärta genom omgivning i sysslan som jag ska börja inom konst 😊 eller blir det på något annat sätt 🤔 Esmaralda ser du hur många år det tar innan min bror kommer att träffa tjejen med gott hjärta som du såg för honom 😊 Tack Esmaralda för allt som du gör för våra söta katter och söta kattungar 😔 du gav mig krafter och hjälpte söta kattungen 😔 du såg att hon leker glad och frisk i Alltet Esmaralda 🤗 tack Esmaralda 😔 💖 💝 💟

55 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tror väl du tar ledig imorgon från besvara på frågor för midsommar.

En snabbare fråga är att jag har börja förstå att ingen som såg min äkta sida i jubileum. Fjäskar jag för mycket med komplimanger, kramar, var trevligt mot en viss som jag ogillar och en massa.

Ingen som märks det... väntar mig någon ska förstår och ingen som gör det...

Jag stänga av min känslor den kvällen och var den fantastisk jag.

Men alla märks inte väl? Är det fel av mig att jag använda för vann tillbaka förtroende grund av B kvinna. Har jag lyckas bra?

Ha det bra

56 Misstjejen:

skriven

Hej

Alla visste inte väl fortfarande om jag har en hemliga känslan för C kvinna. Jag trodde ju någon ska märks. Ingen som gör det men jag kämpar fortfarande...

Det är inte lättare tycker jag...

Ha det bra

57 Naturvän:

skriven

Hej!

Ja tycker också det är jobbigt att behöva skölja förpackningar för att sopsortera. För att inte tala om de överfulla returstationerna.

Till snödroppen. Leta på golvet där du bytt om. Kanske kommit under en säng eller ligger i fåtölj soffa. Lycka till!

58 Misstjejen:

skriven

Hej

Har B kvinna tänker på mig? Är hon stolt över mig för vad jag gör att kämpa?

Ha det bra

59 TILL NR 38!!:

skriven

Om du stör dig så mycket på MISSTJEJEN så är det snarare DU SJÄLV som behöver ta en paus härifrån och låt Ezmaralda själv avgöra vad som är ok i hennes blogg. Att du inte skriver under med ditt alias och står för dina åsikter visar ju vilken falsk och feg liten skit du är som sätter dig på höga hästar och trycker ner andra för att själv må bra. cb

Igges matte 🐈‍⬛

60 Online dating🧐:

skriven

Hej Es

Ser du om min Soulmate finns i media,online,eller om vi möts verkligheten?
Kram :) och tacksam för svar🧐

61 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har börja lite att lyssna på mig själv och förstå en del från jubileum och såna. Är jag på väg iallafall att accapterar allt bara?

Ha det bra

62 Ghostwriter :

skriven

Inatt drömde jag om att jag skulle rädda mig och andra från en mördare som var väldigt ivrig och mån om att lyckas. Vi befann oss på ett stort fartyg tror jag så de var ju inte allt för lätt, samtidigt kom vi också till High Chaparal(stavning) där jag vet om en som jobbar. Någon jag haft en Crush på i måååånga år haha. Men vi har bara sagt hej 1 gång under hela mitt liv. Det kändes som jag kände den där mördaren eller hur han tänkte. Kanske var jag själv? Som jaga mig själv igen.

Vad tror du de betydde? Kommer crunchen ta något sånt intiativ någon gång? (Vet inte om de skulle vara fel eller ej. Inte i praktiken)

Kram kram

63 Ghostwriter :

skriven

Inatt drömde jag om att jag skulle rädda mig och andra från en mördare som var väldigt ivrig och mån om att lyckas. Vi befann oss på ett stort fartyg tror jag så de var ju inte allt för lätt, samtidigt kom vi också till High Chaparal(stavning) där jag vet om en som jobbar. Någon jag haft en Crush på i måååånga år haha. Men vi har bara sagt hej 1 gång under hela mitt liv. Det kändes som jag kände den där mördaren eller hur han tänkte. Kanske var jag själv? Som jaga mig själv igen.

Vad tror du de betydde? Kommer crunchen ta något sånt intiativ någon gång? (Vet inte om de skulle vara fel eller ej. Inte i praktiken)

Kram kram

64 Emma:

skriven

Jag har träffat en kille. hur ser vår framtid ut?

65 Skorpan:

skriven

Skrattade då jag såg din kommentar Es o tänkte nu sjutton så ;).. O vilken besvikelse, fanns nog ingen att flirta med, va?? 0 poäng denna kväll...
Kram Skorpan

66 Mind:

skriven

Det här är ju en typisk grej som teknologin borde lösa. Hur svårt ska det vara att sortera sopor? Vi har ju för guds skull AI:s nu som själva hävdar att de är självmedvetna och argumenterar för det dessutom, då ska det väl inte vara så förbökat att göra en maskin som sorterar sopor.

67 Han i affären?:

skriven

Hej Es

Varför tittade han som stod i kön i affären på mig? Jag gick runt i affären och stannade vid en hylla och såg att kön var lång,men också att en kille som stod i kön tittade länge på mig,? så jag gick till en annan hylla i affären så han inte kunde kolla på mig mera😆

68 Han i affären?:

skriven

Hej Es

Varför tittade han som stod i kön i affären på mig? Jag gick runt i affären och stannade vid en hylla och såg att kön var lång,men också att en kille som stod i kön tittade länge på mig,? så jag gick till en annan hylla i affären så han inte kunde kolla på mig mera😆


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: