Aliens ?

 
Vad är detta som dök upp på min tomt igår ?
 
En slags telefonautomat ?
Nåt som Putin placerat här ?
Eller har det månne med aliens att göra ?
 
Det bara fanns här när jag kom hem efter att ha besökt en kompis.
 
Och så visar det sig ha en väldigt jordnära  förklaring.....  att det är  den nya el-laddaren till bilen som maken beställt.  Så nu har vi en egen laddningsstation... och jag som inte  ens har en hybridbil 😳
 
Helgen har varit lugn och stillsam hos mig.
 
Lite fika med vänner, långpromenad,  film och städat i garderoberna !
 
Kram & kärlek 
 
 
 
💖
 
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har drömmar om C kvinna så tydligt inatt.

Jag undrar när vi kan gör något mer roligt än fika som i dröm.... kan du ser något? En exempel på vad?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet inte om det ska blir något för nästa lördag. Att vi ska till örebro för en speciellt dag. Men jag gillar inte den idé. För jag tänker på någon som inte är snälla mot mig förut. Att hon ska finns där på den lördag.

Ska jag ändå dit? Om du rekommendera det? Så tror du att jag hitta en vänskap där?

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag följer en kille P på tiktok och instagram. Jag undrar vad som är stämmer om honom. Varje gånger han fick kritiskt hur han var mot vissa. Jag undrar ju vad är sanning i det?

Jag försöka hitta en besvara på deras tankesätta. För mig det är bara en skojs skull att följer person.

Men vad är sanning i den?

Ha det bra

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Vilka attityd igår på facebook som jag bemötas. Så när jag berätta om min foten som blir överkörd av bil för 10 år sedan på den 18 april. Inte ens enda som positiv till det. Varför så? Och jag berätta om jag har fokusera på mig själv. Inget som respektera och förstår det.

Känns som om dom blir besviken... varför så?

Ha det bra

Svar: Bry dig inte om vem som kommenterar dina inlägg... sätt in dem för din egen skull.. och strunta sedan i resten....för går man för djupt in i detta så hittar man bara anledningar att inte må bra.. kram :)
Esmaralda

5 Skorpan:

skriven

Helt klart en sladdtelefon o den kommer att behövas då alla sommargästers, o era, mobiltelefoner slutar fungera ;). Oj vilka köer ni kommer att ha där hos er...

Ja ibland blir man tagen på säng då man varit borta o nån har gjort nåt överraskande. Kanske du också snart ska byta till elbil Es? Hade jag haft råd skulle jag ha köpt nån "naturvänligare" bil då jag sökte bil, men det hade jag inte, så nu kör jag ovänligt ca en gång per vecka, ibland t om två ;).

Morsdag idag, ingen frukost med champagne då jag är ensam, så synd ;). Blir en vanlig söndag med bykande på agendan.

Inser hur trist liv jag lever o vet inte riktigt vad jag ska göra för att få mera fart o fläkt i det? Det jag också undrar över är varför det glittrade runt mig då jag var där på restaurangen härom veckan Es? Nu känns min aura nedsläckt, trist o dyster ;). Är det samvaron med folk som får mig att lysa upp? O kanske jag då också ser eventuella blickar o kan råka se mannens blick? Verkar ju så...

Stiga upp eller inte? Ja gör jag inte det är det ju bara en klump kvar av denna dystra finne snart ;D.

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: När du är på rätt humör och mår väl inifrån och ut så glittrar du och det är något folk lägger märke till... på det mest positiva sätt, kram :)
Esmaralda

6 <3:

skriven

Städa i garderoben behöver jag med göra.
Hur fasiken ska jag och B få kontakt och han få upp intresset för mig ? E borde dra sitt trumfkort men då måste hon träffa honom. Vet han vem jag är ?
Kanske är nästa tallisman som kommer hjälpa mig. 🦋Gjorde så jag hittade kärleken i A igen.
Kram

7 Helena Ir:

skriven

Okej, så nu kan man ha en egen på tomten, då har du nog snart en ny bil! Ja, i min fantasi hade det nog kunnat vara en Aliens..rätt söt, snart knackar den på dörren och ber att få kaffe. Så vad bjuder du på när du får objudna gäster? Gevalia? :) Ja just det, snabbkaffe var det ju! Och en liten kaka till.. :)

Jättetrött är jag, den ena tanken efter den andra ville göra sig påmind i natt.. är det något som inte kan stängas av så är det hjärnan!

Efter att ha intagit min lilla frukost, så ger jag mig iväg.. väl hemma ska jag försöka intressera mig för mina kläder. Ta med eller inte ta med.. det är frågan :)

Ha en fin söndag!

Kram

Svar: Ja, ibland är det svårt att stänga av hjärnan och allt kommer ju just när man ska sova !Kram :)
Esmaralda

8 B:

skriven

Godmorgon😊

Har haft det tungt några veckor till o från...trött av att springa i ekorrhjulet....tänkt på den spontana spådomen kring hon i 50 med mest svarta kläder som skulle komma att bli deprimerad o funderat om det var jag som var på väg dit...har ju mest svarta o vita kläder i min garderob. Igår började jag att rensa i äldsta sonens garderober o jag kan säga att det behövdes är nog flera år sen sist blev en sopsäck med kläder m.m. Idag blir det till o städa hans rum. Ska försöka gå igenom alla rum i maj och göra likadant.

Es ser du någon förändring i mitt liv? Jag vill göra stora förändringar vill ha ett enklare liv där jag har ork o tid till roliga saker.

Kram B

Svar: Härlig känsla när man tagit sig samman och röjt !De förändringar du vill ha, de kommer du ge dig själv och det blir gott resultat, kram :)
Esmaralda

9 Hon:

skriven

Hej,
Ser jag ut att kunna göra det bra om jag tackar ja till detdär?
Kram

10 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Idag firar vi morsdag i Finland och jag blev jättegulligt uppvaktad av min dotter i morse. Världens finaste unge är hon.

Tror du att jag kommer att köpa bostad någon gång? Blir det då i Finland eller utomlands? Jag har alltid bott på hyra.

Kram

Svar: Vad roligt att du blev uppvaktad !!Ja, jag tror du kommer bo i egen bostad så småningom, kram :)
Esmaralda

11 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Önskar jag hade ekonomi att köpa en hybridbil, men den dagen kommer kanske, eller el-bil också ett alternativ fast då kan man inte köra så långt utan att ladda upp batteriet.

I alla fall jag drar mig för de där spontanutflykterna nu när bensinen är så dyr, tråkigt för man blir lite begränsad.

En fråga, ser du ekonomierna hämtar sig snabbt efter krigets slut? Ser vi en ljusning nästa år?

Min helg består mkt av att bara sova, kan sova över 10 timmar om dygnet, behöver ha tändstickor för att hålla ögononen uppe, blir att diskutera med endokrin.....

Sol och vackert väder hos oss, skall försöka dra mig till stranden med en bok.

Kram



Svar: Du behöver lite aktiviteter som du trivs med.... all trötthet kan man inte sova bort... kram :)
Esmaralda

12 Bjork:

skriven

Hej ska kolla på en lägenhet i veckan kommer den bli min?

Är det jerry som hejar på mig när jag är ute och går?

Kram

13 Alie:

skriven

Godmorgon ☀️
Gårdagen blev såå lyckad, längesedan jag hade så kul och skrattat så mycket tills magen värker 😄
Idag blir det en stillsammare dag 😉
Kram o fin Söndag! 🌻

14 Solstjärnan:

skriven

Du har nog rätt! Det är en telefon automat😃.Dessutom en praktiskt sådan eftersom ni båda står P varsin sida och kan se varandra då ni talar med varandra 😂
Ni får liksom FaceTime på köpet😃

Elbilar,elcyklar , blir vanligare.Man ser dem dyka upp här o var.Fina grejer 😊
Tyst går dom,man hör knappt elcyklar när dom kommer med fart.Speciellt om man har öronsnäckor på.

Ha en fin dag!
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Ha ha ha :)Kram :)
Esmaralda

15 Jossan:

skriven

Helgen har gått så snabbt. Det blev ju en barmvaktsfredag och igår ville mamma gå ärenden så det slutade med 3 timmars shopping, Tyvärr har mamma sånna problem med sitt knä så hon går så ont. Hon hitta iallafall en fin klänning som hon eventuellt ska ha på min systersons student. Vi köpte lim och nu är studentplakatet klart! Hoppas verkligen han tycker om det. Jag är iallafall nöjd för det inte är sånt tråkigt som du beställer utan det finns massa bilder på.

Får väl börja samla på mig bilder till min andra systerson eftersom det dröjer 2 år till han tar studenten.

Har vi tur är det den 5 juni han tar studenten så det blir en helgdag efter.

Jag valde att köpa en liten kavel som jag håller på att måla ljusblå som jag ska ha runt hans hals istället för en blomma eller en nalle. Han går ändå konditori..

Älskar min kreativa sida. Vad tråkigt allt hade varit om den inte fanns.

Idag blir det att barnvakt systerdottern igen.

Min coach skrev att han var så stolt över mig att klarat dessa månaderna med min förvandling även om jag vad sjuk i 3 veckor. Men jag ska ha minst 3 månader till med honom.

Jag gav upp att kolla materialet. Asså känns som det kvittar hur man gör ändå. Jag fråga på Facebook om dolk som bytt och de som svarade var alla nöjda utom en person. Ska se om det kan vara hela lågstadiet som kommer kunna vara med på mötet så jag slipper sitta själv.
Kan ju tycka att vi har störst talan när det kommer till vad vi vill arbeta med. Om vi vill ha barn som tycker det är roligt att läsa..

Kram

Svar: Jättefint studentplakat som han blir glad över !Ja, du är verkligen kreativ och det ska du alltid utnyttja !
Kram :)
Esmaralda

16 Anki:

skriven

Godmorgon Es
En stillsam helg är inte fel ,promenader och fika låter härligt.
Kan vara bra att du har en icke eldriven bil om det blir långvariga strömavbrott ;-)

Skämt å sidor bilköp var svårare än jag trodde...ny bil finns det men beg småbil med automat ...nej inte då . Jag som trodde jag skulle ha bil inom ngr veckor börjar fundera om jag ska köpa en gammal skrutt tills bilruschen gått över och folk inte hamnstrar småbilar...

Ser du ny bil för mig i sikte ?

Njut nu av det som är kvar av söndagen
Kram Anki med flock

Svar: Ja just nu är det svårt att hitta en bra begagnad småbil.... men det kommer att lätta.. du kommer hitta din bil, kram på dej och flocken :)
Esmaralda

17 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Toppen med en egen laddstation ju ni får kalla den Alien👍
En väldigt lugn helg här med, har städat, tvättat och röjt så nu är jag nöjd! Laddar för en lång arbetsvecka. Det känns som min käre vän söker mer kontakt, kommer det bli så och ses vi snart? Känns som vi har mer att ge varann!
Ha en skön söndag 💞

Svar: God chans att ni ses snart, kram :)
Esmaralda

18 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför det är så svårt att hitta en rätt tillfälle att jag ska fika av C kvinnas presentkort till mig. Jag vill inte bara att jag blir besviken eller någon annan påverkar min dag.

Men kommer jag hitta den dag? Eller aldrig? Det går ut typ om två år. Jag har 22 månader på mig för att fika det. Och ska tänker på henne.

Jag har inte hitta den rätt tillfälle. Allt är bara fel hela tiden.

Kommer jag hitta den dag?




Ha det bra

Svar: Du kommer hitta rätt dag, kram :)
Esmaralda

19 Tingeling :

skriven

Hej

Tack för tidigare svar, men jag behöver få vägledning i val av sökta jobb och vilket av dessa jag ska välja. Jag är säker på att jag ska byta jobb om det inte är så att chefen får sluta. Kanske du kan se om det blir förändringar med min chef snart och om denne får gå och det kan komma en ny chef inom kort?
Inte ny chef då måste jag byta jobb. Kommer alla säga upp sig? Vad ser du kring mina frågor?


Tack 🦋🦋

20 Skorpan:

skriven

Så fint o grönt ni har det, alldeles ljuvligt ju :)! Sommar...
Kram Skorpan

Svar: Ja, här har det börjat bli grönt, kram :)
Esmaralda

21 Meja :

skriven

Hej Esmaralda,

Förstår du blev förrvånad över nya prylen.! Tur det fanns en narurlig förklaring.

Om jag flyttatr till Göteborg; kommer det då ta lāngre tid att köpa ngt? (för att det ār dyrare)
Om jag nånsin kommer kunna köpa.

Eller lyssna på råd om att flytta till småstad?

Inget kānns bra! Ska jag få komma tillbaks till Sv som en förlorare?
Mina vānner köper hus eller light på kusten eller både och om de inte har redan.

Ja jag ār avundsjuk o vettskrāmd. De som vet jag bott så fint hār. Nu ār jag bara orolig och kan/vill inte göra ngt om jag inte får ut mina pengar. Jag ska vara glad om far beloppet vi pratat om men vill o behöver ha mer...

Jag orkar inte en massa jobbiga år som en vān sa hon hade nār hon kom hem...Ja har ju sett med egna ögon.

Kram

Maja




Svar: Avvakta tills du vet vad du har och därefter kan du börja planera....kram :)
Esmaralda

22 Kristin:

skriven

Ikke noe merkelig at du ble forundret over en slik sak på din eiendom, kjære Esmaralda. Godt at det fantes en neturlig forklaring på det.
Grattis med EL-bil til din mann.
Jeg kjører bensinbil, og det skal jeg gjøre så lenge den vil fungere, noe jeg håper den vil gjøre lenge.

Nattesøvnen var veldig dårlig i natt. Jeg tror at jeg spiser for mye for sent, så heretter skal jeg forsøke å spise min aftensmat senest kl,18. Da tror jeg at jeg vil sove bedre om natten også.
Selv om jeg har sovet dårlig, føler jeg meg ikke trøtt.
Alt går nok i perioder :)

Ønsker en god dag. KRAM!!!

Svar: Samma med mej, jag kör min bensinbil så länge den funkar och den har ju bara ett par år på nacken så den bör hålla ett bra tag till ju.Jag tror det är en bra plan att äta klockan 18 som dagens sista mål
Och det är som du säger, allt går i perioder.... kram :)
Esmaralda

23 Therese C :

skriven

Hej Es!
Vilket spännande mysterium! Med en naturlig förklaring 😄.
Jag hade också ett mysterium i förrgår men jag har fortfarande ingen förklaring. När jag låg och skulle sova och hade nyss släckt lampan så lät det plötsligt som om en bok trillade i golvet bredvid sängen. Jag tände för att titta vad det var som hade ramlat men såg ingenting. Så jag släckte lampan igen och försökte sova. Efter en stund lät det som om en hel drös med böcker trillade i golvet ute hos kaninerna.
"Men vad håller ni på med!" utbrast jag och tände lampan och gick ut ur rummet för att se vad de hade rivit ner. Men det fanns ingenting där och kaninerna såg helt oskyldiga ut.
När jag berättade för J-O sa han att jag antagligen sov och drömde alltihop men jag är säker på att jag var vaken.
Kanske det var Willem och Berit som stampade eller snubblade över grävlådan. Men de vägrar berätta vad som hände.

Kram Therese C

Svar: Ja, jag tror det var kaninerna som hade lite hyss för sig... kram :)
Esmaralda

24 Hanna:

skriven

Hej!

Ja, sådär kommer det väl att se ut frammöver lite här och var. Påminner lite om gamla telefonkiosker.

I går eftermiddag tog jag en tur med bilen till "min" skog. Jag behövde åka dit snabbt för i mitt inre hörde jag hur skogen ropade på mig. När jag kom fram fick jag en chock. Bredvid stigen stod ett monster till maskin och längre upp möttes jag av ett kalhygge. Ett stort område med tallar, granar, blåbär, kantareller och för att inte tala om alla djurens hem var helt jämnat med marken. Jag grät! Det är inte första gången jag känt att jag snabbt måste ta mig till detta område. Det hände en gång för ett år sedan också men då var det hugget på ett mycket mindre område.

Jag fortsatte min vandring längre bort i skogen men då var det som om någon försökte få mig på bättre humör genom att göra mig uppmärksam på lite detaljer här och var tex vackra blåa fjädrar på backen (nötskrika har jag googlat fram) och så plötsligt en blå porslinsuggla som någon person med lite humor har placerat på en stubbe som en skogens väktare. Ugglor är mitt kraftdjur dessutom.
Hade jag någon välvillig kraft med mig där i skogen i går?

Kram kram

Svar: Ja, det hade du absolut... småfolket var nära.. och din skyddsängel dessutom... kram :)
Esmaralda

25 Söndag:

skriven

Tänkte att det var en laddstolpe för sådana installerade de hos mig för inte så länge sen.

En skön helg för dig. Vaknade kl 8 idag och nix det gick inte att somna om som jag brukar göra.

Från igår: Jag tycker det är kul att göra saker igen efter pandemin och op mörkret så borde vara på rätt väg :)

Nu vet jag vad det är för hus som du skall bygga Es :) Sådana finns på de flesta villatomter i mitt område och det är oftast till barnen men jag kan inte tänka mig att någon av dina barn skulle flytta dit :) Kanske mamsen . . . eller MG :)

I min seans stod det att jag skulle plugga igen . . . känns det så fortfarande?
Hör företaget av sig?

Ha en bra dag!
Kramis


Svar: Ja, visst är du på rätt väg !Huset ska vi ha som extra... kanske som kontor....vi får se :)
Ja, det känns som om det kommer studier för dig, kram :)
Esmaralda

26 AnnaK:

skriven

Skönt slippa tänka på bensinkostnader, blir ju en hel del billigare med el.

Har varit ledsen hela helgen. Gårdagen var hemsk. Är jag deprimerad eller bara ledsen? Går det över?

Kram 🤗

27 Lilla m:

skriven

Hej Es, finns en kompis i vår vänskapskrets som jämt säger att A inte bryr sig om mig. Varför gör han det? Kram

28 <3:

skriven

Hej kära Es,varför släpper inte A taget om mig ? Vad känner han för mig egentligen ?
Är han ändå rädd att förlora det vi har och ha mig som bryr sig om honom.

Svar: Ja han är lite rädd att förlora dig men vill själv ha kontroll över det mesta, kram :)
Esmaralda

29 Jossan :

skriven

En nyfiken fråga…

Får du upp en bild på hur plakatet ser ut när jag skriver?

30 Skorpan:

skriven

Tack Es!

Ja det måendet är inte precis närvarande nu...
Vill så mycket, men det viktigaste är nog att få det sovit o nu har jag bestämt mig för att satsa på melatoninet, hormonet får vänta. Rätt eller fel, tiden visar väl? Känns som att använda bägge "sorter" inte är bra. Jösses så jag önskar att jag hade en kristallkula där svaren skulle synas ;D. O karln...
Kram Skorpan

31 Mercan :

skriven

Esmaralda du sa att jag blir inte jätte känt men jag kommer att trivas 😔Esmaralda kommer jag att bli konstner ändå när jag börjar sysslan 😔♥️♥️♥️

32 Jossan :

skriven

En nyfiken fråga…

Får du upp en bild på hur plakatet ser ut när jag skriver?

33 Söndag:

skriven

Ahh kontor! Det hade jag inte tänkt på! Men ni har ju båda egna företag så då blir det logiskt :) Jag vet inte om din man nått pensionsåldern men ni lär väl jobba så länge ni vill och orkar :)

Spännande med studier. Jag tänker mig inte att plugga i flera år utan något lite kortare så får vänta och se vad som sker :)

Har det funnits några tankar på mig senaste tiden?

Mot långpromenaden i skogen innan tvättstuga och Robinsonkväll :)
Kram

Svar: Jag och maken är lika gamla... 66... fast pensionering har vi inte ens funderat över :)Kram :)
Esmaralda

34 Igges matte:

skriven

Olika falla ödets lotter, själv har jag inte ens fått möjlighet att skaffa körkort trots att jag är 50+

Läste en kommentar om att ni ska bygga ett litet hus på tomten. Jag brukar skoja med sonen om att när de köper hus ska de se till att det finns en liten gäststuga på tomten som jag kan bo i, så de framtida barnen har nära till farmor. ;D Skämt o sido, för nära är nog inte bra i längden men jag hoppas att vi kommer bo så jag har möjlighet att träffa dem ofta och vara barnvakt. Tyvärr verkar det gå trögt i bebisfabriken. Kramar

Svar: Men en bebis blir det allt.... du väntar inte förgäves, kram :)
Esmaralda

35 AnnaK:

skriven

Ser du fortfarande mc-åk för mig till sommaren eller har jag grävt ner mig i mitt elände 😂 Var faktiskt mkt roligare än jag trodde och något jag vill göra igen.

Kram igen 🤗

36 <3:

skriven

Städa i garderoben behöver jag med göra.
Hur fasiken ska jag och B få kontakt och han få upp intresset för mig ? E borde dra sitt trumfkort men då måste hon träffa honom. Vet han vem jag är ?
Kanske är nästa tallisman som kommer hjälpa mig. 🦋Gjorde så jag hittade kärleken i A igen.
Kram

37 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något, ljuger min far att någon har stulit radion hemma i Bulgarien och sålt den 😕eller har den stulits av min far sisters sida😕

38 Lilla jag :

skriven

Hej,

Jag har sådan oro över ekonomin och framtiden. Ska vi sälja innan räntorna ökar eller bo kvar och allt löser sig?

39 lilla m:

skriven

Hej Es, finns en kompis i vår vänskapskrets som jämt säger att A inte bryr sig om mig. Varför gör han det? Kram

40 Jossan:

skriven

Så märkligt! Lägenheten jag satte upp mig på hade BARA 121 som sökte lägenheten vilket jag kan tycka är märkligt. Lunds lägenheter brukar ha över 250 som anmäler men det känns som något är fel på detta området fast det är ett av lunds bästa områden. Ja vi får se vad som händer. Kanske har en chans ändå och jag hoppas på att den är fin. Men är så orolig att flytta från min trygga lägenhet. Men man känner ju av om man kommer trivas direkt när man flyttar in. Denna har även uteplats vilket är härligt! Men vi får se helt enkelt i veckan vad svart blir!

Jag gav upp att kolla materialet. Asså känns som det kvittar hur man gör ändå. Jag fråga på Facebook om dolk som bytt och de som svarade var alla nöjda utom en person. Ska se om det kan vara hela lågstadiet som kommer kunna vara med på mötet så jag slipper sitta själv.
Kan ju tycka att vi har störst talan när det kommer till vad vi vill arbeta med. Om vi vill ha barn som tycker det är roligt att läsa..

Kram

Svar: En bra bostad kommer.. ser dock inte om det är just denna... men en bra flytt blir det hyfsat snart, kram :)
Esmaralda

41 Lotta S:

skriven

Har jag tur att bli medbjuden på nya finkrogen med utländska gäster nästa vecka?

Svar: Chansen finns absolut, kram :)
Esmaralda

42 Silvertassen:

skriven

Hej Es!
Jag undrar om killen jag tänker på såg mig i fredags när han åkte förbi mig och vad tänkte han för något?? Kanske han inte brydde sig??? Kram ❤️

43 Helena Ir:

skriven

Skorpan, näha.. är du en av de där dystra finländarna? Du fattar att jag skojar, spinner på det jag skrev igår.. :) För dyster är du då inte.. livet har bara stillat sig en aning för dig just nu :) Jag lever inte själv ett tjofadderittan liv hela tiden :)

Kram

44 Brittis:

skriven

Hej!

Vad bra att du kan ladda bilen.

kommer min otur vända snart?

Kram <3

Svar: Japp, visst vänder det snart, kram :)
Esmaralda

45 Skorpan:

skriven

Helt slut efter att fa släpat fyra däck tikl förrådet några meter. Säg vad ni vill, men nog är däckbyte o -släpande karlajobb ;). O lampan har slutat lysa, hurraa. Var o handlade lite förnödenheter o kollade in grillar o vet ungefär vad jag vill ha, när det blir köp av vete katten.

Kollade också in karlarna som kom emot o nog var dom alla, mer eller mindre, upptagna. Lite lustigt var det när jag stod o packade mina grejor i kärran att en yngre karl såg intensivt på mig o den blicken kändes inte alls trevlig. Vad månne han tänkte? Hade ju mask på mig, kanske han ogillade den ;D.
Kram Skorpan

Svar: En hyfsat bra bil och en grill... sen är man liksom i hamn, kan jag tycka !Mannen försökte nog tänka hur du såg ut utan mask, kram :)
Esmaralda

46 Mercan :

skriven

Esmaralda mın bror tittar flyg bileterna för oss 😊 med min mor den 4 de Juni och för min syster och honom 24 Juni, kommer att prata med min syster, kommer allt gå bra söta Esmaralda under resan för alla 🙂 och Esmaralda kommer jag att träffa nogån med gott hjärta där i Bulgarien 😔 kanske får jag vänförfråga innan resan 😐men jag tror inte det 😂😂😂

Svar: Jadå resan kommer gå bra för er alla , kram :)
Esmaralda

47 Smöla:

skriven

Härligt med lugn!
För oss blev de en helg hos min käraste, vi tar alltid dagen som den kommer och det finns inget bättre. Ser du om jag och barnen kommer bosätta oss här hos honom inom två år?

Svar: God chans att det kan bli så, kram :)
Esmaralda

48 Tingeling :

skriven

Hej

Tack för tidigare svar, men jag behöver få vägledning i val av sökta jobb och vilket av dessa jag ska välja. Jag är säker på att jag ska byta jobb om det inte är så att chefen får sluta. Kanske du kan se om det blir förändringar med min chef snart och om denne får gå och det kan komma en ny chef inom kort?
Inte ny chef då måste jag byta jobb. Kommer alla säga upp sig? Vad ser du kring mina frågor?


Tack 🦋🦋

49 Anki:

skriven

Tack för svar Es <3

Då tar jag ett "chillpill" och gör inget förhastat .
Har jag varit utan bil så länge så kan jag gott vänta lite till ;-)

Idag tog prommenaden 3 tim ! Det märks att våren är här ,folk är ute på sina tomter och alla är pratsugna
Tur man har hundar som bara lägger sig ner när matte stannar och pratar

Go fortsättning på söndagen !

kram anki med flock

Svar: Skönt med hundar som kan ta det lugnt... MG går ju inte i koppen så han chillar lite på egen hand och snusar på det mesta... kram :)
Esmaralda

50 Cecilia:

skriven

Haha ja det ser verkligen ut som en telefonautomat. Spännande med elbil. Förhoppningsvis skaffar vi också bil snart och då blir det nog en elbil.

Lyckades få en passtid förra veckan, även fast jag verkligen inte har några planer på att resa inom den närmaste tiden, men jag drömmer mig förstås bort lite. Ekonomin blir nog tight den närmaste tiden, men om jag får drömma så får jag jobb som börjar senare i sommar och då kan det hända att en resa blir bokad. Annars kommer det nog inget bra tillfälle förrän på ett bra tag. Tror du jag påbörjar ett nytt jobb under sommaren eller efter? Sökte ett jobb som sade att de skulle höra av sig inom en snar framtid, men nu såg jag att de förnyat annonsen igen.. Kommer de göra som de sagt eller dröjer det ännu längre? Kramar

51 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack, Ja, jag behöver verkligen förändring , det vet jag. Kärleken kan man ju inte trolla fram, tyvärr!!

Framförallt få kontakt med folk, gjorde ngra tappra försök på fitness och bastu idag. En man som ofta tränar, bytte ngra ord, men han fortsatte tyvärr inte konversationen, han ser väldigt sympatisk ut...men blir väl inget där heller. Han är väl gift han också antar jag.

Strosade hela strandpromenaden hem och kände mig ganska glad, undrar om ngn lagt märke till mig?

Tog i alla fall premiärdoppet idag i havet, 12 grader och det var underbart!

Ha en mysig kväll!
Kram


52 Maclauds :

skriven

Hihi Putin:)
Vad roligt att ni har en sån maskin<3

Jag har haft mitt körkort i flera år nu,men har inte köpt någon bil ännu. Blir det en bil framöver så vill jag helst ha med automat.

Det finns en gammal serie från Australien som heter Maclauds Döttrar som jag bara älskar att följa. Jag känner mig som hemma när jag tittar på den, och längtar dit varje gång.
Jag skulle kunna flytta dit tom:)

PS: Får du in något spontant om mig,vadsomhelst?
Kram

Svar: Förstår att du gillar serien.. du har ju själv levt ett långt liv i Australien.. kram :)
Esmaralda

53 Finns min soulmate Online?:

skriven

Hej Es

Jag är lite nyfiken på detta med online dating.
Jag har bara vart inne på en sida,och det var flera år sedan.
Då fick jag snabbt kontakt med en spansk kille,och han ville träffas direkt. Jag vågade inte gå själv,så jag tog med mina vänner och vi mötes på en parkering.
Jag såg honom på lång håll och gick fram själv,för han var ensam. Han var jättesöt,men jag var så feg,och sa typ att mitt ex har hört av sig och vi är tillsammans igen, men att det var kul att träffa honom. Sedan gick jag:)🙈

Jag har alltid mött mina dejter ute på fest,eller så har de bara dykt upp när jag skall till affären osv..Men jag är färdig med dating nu och vill möta den rätta & bilda familj.

Men jag undrar om inte den här soulmaten finns på nätet?
Vet du isåfall vilka sidor jag skall gå in på? För det finns hur många som helst,och jag vet inte vilken man skall pröva?
Eller skall jag hålla mig borta helt från online dating.
Skall jag vänta tills min soulmate hittar mig?


Kram

Svar: Gå in på en sajt som du tycker känns seriös och ta kontroll själv.. genom att du noa läser igenom profilen och väljer vem du vill kontakta... övning ger färdighet... kram :)
Esmaralda

54 Mercan :

skriven

Esmaralda vi ska åka till Bulgarien i Juni den 4 de, men jag fick tid hos kuratorn den 15 Juni tydligt psikologen har bokat gällande sysslan, jag kommer att avboka det och till psikologen under tiden jag är i Bulgarien 😔 kommer de kräva sjuk ersättning en tillbaka för den tiden jag varit i Bulgarien 😔 💖 💝 💟

55 Tingeling :

skriven

Hej

Tack för tidigare svar, men jag behöver få vägledning i val av sökta jobb och vilket av dessa jag ska välja. Jag är säker på att jag ska byta jobb om det inte är så att chefen får sluta. Kanske du kan se om det blir förändringar med min chef snart och om denne får gå och det kan komma en ny chef inom kort?
Inte ny chef då måste jag byta jobb. Kommer alla säga upp sig? Vad ser du kring mina frågor?


Tack 🦋🦋

Svar: Det kommer en ny chef men det kan dröja ännu en tid, kram :)
Esmaralda

56 Tingeling :

skriven

Måste fråga… hur får jag svar på mina frågor? 😂

Svar: Ja, jag har ju ingen möjlighet att svara alla... har du ställt samma fråga flera gånger så skriv om den på annat sätt... och för att vara helt säker på svar så är det personlig seans som gäller :) kram :)
Esmaralda

57 Alie:

skriven

Ser sommaren ut att bli fin för mig., kanske något extra bra på ingång? ☀️🌱
Kram

58 Granne:

skriven

Där kom skovet för min bipolära granne. Hon är inlagd. Stackarn. Hon har kämpat med undersköterskestudier, slutat röka o gått ner 20 kg och fått kontroll på sin diabetes. Imponerande! Jag har jobbat på spec.avd för bipolära vårdtiderna brukar bli rätt långa men hoppas verkligen att hon kryar på sig! Och hoppas för guds skull att mitt psyke står mig bi :) Kram

Svar: Hon kommer med all säkerhet att krya på sig även om hon har det jobbigt nu... hon är en fighter och det är du också.. och ditt psyke står sig bi, helt klart, kram :)
Esmaralda

59 Louise:

skriven

Söndag och det är 2 dagar kvar till förhandlingen. Idag är jag bara arg, ledsen på vad jag går igenom. Till och med katterna är ledsna. De är inte sig själva utan går bara runt och bråkar hela tiden. I två veckor nu har jag bett varje kväll till Gud, universum att dottern ska komma hem och jag har bett alla jag känner att be hela veckan fram tills beslutet kommer från kammarrätten att jag ska få hem min dotter. Men lyssnar ens universum på mig, lyssnar gud på mina böner trots att jag inte är direkt troende. Jag hoppas det för just nu ser soc till att jag mår allt sämre och att de ser till att jag och dottern förlorar det bandet som vi hela tiden haft, att vi har varit tighta.
Så får jag be er alla i familjen här. Skulle ni kunna be till Gud, universum eller vad ni nu tror på att dottern kommer hem i slutet av nästa vecka eller veckan där på. Det kvittar vilket bara hon kommer hem. Jag skulle vara så innerligt tacksam och jag vill tro att om fler ber till universum eller Gud så kommer det påverkas mer positivitet och att våra böner blir hörda... Dottern heter Izabella. Detta är extremt viktigt för mig.

Kommer vi vinna detta? Jag hoppas det för vår familjs skull.

Ha en fin söndags kväll och tack för att ni ställer upp.
Kramar

Svar: Ja, jag hoppas att hela bloggfamiljen är med dig... jag sänder styrka, kraft och goda energier, kram :)
Esmaralda

60 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Hejsan Es!
Ja nog såg det lite lurigt ut😉

Fråga: får jag be om lite varm o vacker Healing kl 14.00 imorgon då jag ska på Onkologen? Har haft en konstig dröm att läkaren ville prata med mig (hoppas det bara var en dröm)!!🙏 Jag ska ju få behandling…

Hoppas på ett svar🙏🫶
🤗 Kram♥️

61 Jossan:

skriven

En nyfiken fråga…

Får du upp en bild på hur plakatet ser ut när jag skriver?

62 Silvertassen:

skriven

Hej Es!
Jag undrar om killen jag tänker på såg mig i fredags när han åkte förbi mig och vad tänkte han för något?? Kanske han inte brydde sig??? Kram ❤️

63 Silvertassen:

skriven

Hej Es!
Jag undrar om killen jag tänker på såg mig i fredags när han åkte förbi mig och vad tänkte han för något?? Kanske han inte brydde sig??? Kram ❤️

64 Silvertassen:

skriven

Hej Es!
Jag undrar om killen jag tänker på såg mig i fredags när han åkte förbi mig och vad tänkte han för något?? Kanske han inte brydde sig??? Kram ❤️

65 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 😔 💖 💝 💟 Esmaralda ser du någon fara kring min sjuk ersättning för tiden vi är i Bulgarien 😔 💖 💝 💟

66 Helena Ir:

skriven

Jag skickar kärlek och styrka och att din dotter får komma hem till dig och till en familj som mår bra med varandra.

Kram

67 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Fick en annan bild av mannen... Är ju lite udda som ännu använder mask då de flesta nu går utan.

Helena Ir, japp jag vet att du spann vidare på igår o varken du eller jag är dystra finnar ;D. Men nog har livet gått i stiltje, himmel ändå.. Vi får bara hoppas på att det vänder o fort ;).
Kram Skorpan

68 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg att någon reser lite tidigare och det blir så 🤗Esmaralda ser du någon fara kring min sjuk ersättning för tiden jag är i Bulgarien 🤔

69 Maclauds :

skriven

Tack för svaret Es,inte så konstigt att jag längtar dit då:)

Kommer jag kanske få möjligheten att resa till Australien, eller flytta dit? (De spelade in serien där med.)
( åh tänk att flytta dit och gifta mig med en från Australien:) de är ju så snygga deras män🥰och bilda familj där:) vilken dröm:)
Eller kommer jag bo kvar i Sverige tills jag blir gammal tant utan man och barn..:( nej hoppas inte det Es,det får inte hända mig:(
Kram:)

70 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Kära Es får jag be om lite styrka o h pyttelite av din varma Healing imorgon eftermiddag gick in på 1177 vilket jag inte skulle gjort!
Lite varm Healing snälla

Kram♡♡♡

71 Misstjejen:

skriven

I kväll grät jag helt plötsligt över J honom när jag ska sova. Något sätta kommer fram en oroa. Jag kan inte minnas varför så och vad har händer för längesen. Jag önskar ju jag kunde prata med C kvinna om dessa känslor. För lördag är en teckenspråkets dag på den 14 maj. Jag vet inte vem ska var där.

Jag vill få din tipsar som jag behöver mest... att hur ska jag lugna mig och få var mer fullt av medvetenhet. Kanske borde jag tar avstånd från honom om jag ser honom? Att var fokus på andra istället.

Ha det bra

72 Smöla:

skriven

Härligt med lugn!
För oss blev de en helg hos min käraste, vi tar alltid dagen som den kommer och det finns inget bättre. Ser du om jag och barnen kommer bosätta oss här hos honom inom två år?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: