Bli kvitt onda ögat....

En hel del tror att de fått det onda ögat på sig…. men för den skull ska man inte få panik.   Man kan ganska enkelt bli kvitt det räliga.

Man anser att de gamla beprövade recepten är bäst… och det finns många olika sätt.   Här handlar det om att ta bort onda ögat med salt

Salt sägs absorbera negativt som en svamp.

 

Ta fram en stekpanna och häll i ett helt paket salt.

Värm upp ordentligt.

OM saltet i pannan börjar knäcka och spraka  och blir svart – då är det ett tecken på att du har det onda ögat på dig.

Upprepa följande flera gånger:

”Salt, kära, hjälp. Moder Jord. Ta bort det onda ögat från mig. Ta det snarast. Låt det onda avvika. Tona och passera. För att avdunsta på natten kommer vinden att blåsa. Amen. "

Sedan täcker du en tallriks botten med saltet och lägger dit ett foto på dig.

Sätt tallriken vid  huvudänden av din säng.

Efter en vecka upprepar du hela ritualen  och på åttonde dagen begraver du saltet i marken, kastar den panna där du haft saltet och tvättar allt noga som varit i beröring med saltet.

Och därmed ska du vara kvitt det eländiga svarta ögat

Det finns massor av olika ritualer, somliga är rätt besvärliga och kräver ingredienser så man kroknar innan man ens börjat !

Jag menar, var i helsicke får man tag i fladdermusvingar ? Och skulle man hitta en fladdermus, är man beredd att riva vingarna av den ? Nej, knappast!

 

 

 

 

Finns svarta ögat ?  Nej, kanske inte i gammaldags bemärkelse.. men negativa tankar och negativ påverkan  finns.. som snurrar runt i  universum och är man mottaglig så finns risk att man tar till sig det negativa .

Att göra en och annan rening.. kan inte skada… det kan bara göra gott.

Kram & kärlek💖

 

P.s. Missade ni förra inlägget så är det alltså Mamman som vann tävlingen !!

1 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Gomorron kära Es!

Tack för svar igår

Jag har en fråga som ligger mig varmt om hjärtat!
Min Dotter ska på anställningsintervju idag o på fredag. Hon var så glad,ser du om hon får något av dem o om det är trevliga arbetskamrater på båda ställena? Kommer de att uppskatta henne för allt det fina hon kan?
Nu är det faktiskt på tiden att hon får något att glädjas åt min fina tös!!♡♡♡

Kram o kärlek finaste Es hoppas så på ett svar ifrån dig ♡♡♡

Svar: Hon har chans i alla fall på ena jobbet.. den chanser är runt 75 %.. mer exakt än så kan jag tyvärr inte se... kram :)
Esmaralda

2 <3:

skriven

Godmorgon Es, ser du ngn utomlands resa för mig i sommar ?
Börjar längta till Grekland.
Kram

Svar: Chansen är god till resa, kram :)
Esmaralda

3 Jhs:

skriven

Hej Es, för några inlägg sedan skrev du om vikten att våga lämna förhållande som inte längre är givande. Jag är så otroligt hjärtekross ad även fast jag vet att vårt förhållande inte var menat så älskar/är jag fortfarande kär i personen. Jag vet att de är normalt och en del av en process men jag känner mig så otroligt vilsen. Hur släpper man taget och går vidare? Sedan vi gjorde slut i augusti har jag bytt jobb två gånger och flyttat land tre gånger så jag försöker verkligen "komma loss". Trevlig tisdag :)

Svar: Det viktiga är inte att förändra det fysiska.. för man tar sorgen med sig.... istället ska du medvetet bearbeta... då tar du dig vidare... kram :)
Esmaralda

4 Jossan :

skriven

Godmorgon

Nej det är ju inte konstigt att du inte känt in då jag aldrig frågat om han är rätt. För det kändes ju så i hela kroppen.. vet inte när det slog om att det börja bli dåligt. I december blev det bara värre och värre.. vill inte tänka på honom men det gör ont..

Killen jag matcha med.. Vad kan han vara för någon?

Kram

Svar: Jag tror inte du är riktigt redo för att dejta än.... låt allt sjunka in och sörj färdigt först, det är mitt råd, kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår kväll fick jag en riktigt information som jag gav fel information till C kvinna förra gång när vi prata sista och jag trodde det var så. Hon vill tydligt har direkt svaret från mig.

Jag fick den dåligt samvete för det. Känns som om jag borde ber om ursäkta och jag menar inte så för henne. Person som var gravid och har mammaledig. Men jag har inte träffas person på länge och inte ens fick en information om det då jag bedöma henne för "tjock" men jag visste inte den riktigt information är gravid och har mammaledig nu.

Vad kan jag gör för C kvinna? Har så dåligt samvete för det. Känns bara jag borde ber om ursäkta för det avslöjar redan vem jag är på riktigt.

Känns bara dumt av mig.

Fråga dig är att ska jag ber om ursäkta eller gå vidare?

Ha det bra

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag drömmar om C kvinna av sista minuterna typ i sociala media. Jag börja förstå så direkt om jag har inte henne så vad har min livet blir då?

Hon gör att får mig at vilja fortfarande och var starkare även kämpar för mig själv. Det får mig tänker om hela tiden också.

Jag borde ser något positiv med det att hon får mig att vilja fortfarande. Jag ska bara blir förbättras och förändras som person även bryr mig inte om vad händer omkring mig.

Det är något positiv med C kvinna att finns fortfarande då får mig vilja mer.

Det kan var så... det är min första meningen om den drömmen.

Det stämmer väl?

Ha det bra

7 EE:

skriven

Hittat en tjej i lokala affären som vill ha fodervärd/deltidsägare till sina två små hundar. Hon ska stå för kostnader och man delar på hundarna utefter vad som passar. Ibland har man båda, ibland kanske en och ibland ingen.

Är detta ett bra alternativ till att skaffa hund åt barnen? Såklart är ju vi vuxna huvudansvariga men barnen kan på detta sätt få prova att ha hund/hundar.

Kramar

Svar: Ja, om hundarna är vana vid barn, trevliga och lättpassade så kan det gå bra men gör upp tydligt när de ska passas så inte detta blir ett irritationsmoment, kram :)
Esmaralda

8 lilla m:

skriven

Hej Es, konfronterade honom igår öga mot öga för det var nödvändigt, förklarade hur han får mig att känna mig (värdelös och oviktig), och under hela samtalet dolde han ett leende medan han lyssnade. Till slut log han öppet mot mig utan att säga något. Varför gjorde han det? Känner mig kränkt och ledsen. Kram

Svar: Han mår mår nog väl av att känna sig viktig och älskad.... men hantera det fel... kram :)
Esmaralda

9 Pia1:

skriven

Jag ska testa, om jag nu orkar komma ihåg det varje dag!
Av någon anledning köpte jag hem några paket salt igår vilket aldrig hänt tidigare!!
Kan inte låta bli att tro på förbannelser, det tror jag vem som helst i mina skor hade gjort med tanke på de helt orimliga händelser som trappar upp svårighetsgraderna varenda jävla gång jag anat en glimt av framsteg.

Hur mycket jag än rannsakat allt jag gjort fel i mitt liv, hur mycket jag än ändrar ångrar och ber universum om nåd, inget hjälper.
Dessutom, detta med barnens olycka har gått i arv nu i generationer.
Jag kan inte förlåta universum för det trauma min son utsätts för 💔
Hoppas det duger med teflonpanna nu 🤔

Svar: Där ser man... saltet har du... så kanske det är meningen !Kram :)
Esmaralda

10 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag hoppas att det är 100% att jag får sluta på tidning och uppdraget för jubileum i sommar. Förra gång valt jag sluta med lokal tidning.

Nu har jag får noga. Jag ska inte gör andra glad och gör mig själv att blir besviken för varje gånger.

Nu ska jag gör mig själv glad och gör andra besviken. Jag vet vad jag önskar och vad jag vill att gör.

Jag har blir mer bestämt och mer starkare. Allt som förändras så snabbare.

Jag ska gör mig själv glad och gör andra besviken. Men inte tvärtom.

Tror du att jag kan gör en inlägget om det i facebook. Imorgon så bara om det är 100% klart...

Ha det bra

Svar: Bra att du vet vad du villHa en hållbar handlingsplan... och du kommer nå hela vägen... kram :)
Esmaralda

11 Helena Ir:

skriven

Hmm.. en gång i tiden, jag var betydligt yngre så lärde jag mig att bränna socker i stekpannan och i det där så skulle man även ha i lite mjölk och whisky. En väninna med ursprung Spanien lärde oss detta, det skulle intas precis när förkylningen gjorde sig till känna i kroppen. Det här sockret var väldigt lätt att bränna, brunt blev det snabbt och säkert svart om man inte var försiktig. Men i det här fallet var det ju salt som skulle varna för onda ögat.. :) Tror inte att jag personligen fått onda ögat på mig.. istället finns det nog andra förklaringar.. lite tung känsla får jag!

Känner oro, hoppas det släpper under dagen.. lite trådar att knyta ihop för en bättre känsla!

Ha en fin dag!

Kram

Svar: Jag minns det där sockret från när jag skulle göra creme caramel en gång i tiden...det slutade i kaos :)Nej, onda ögat har du inte fått.... kram :)
Esmaralda

12 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Kul och spännande få ta del av olika idéer, men det låter lite omständigt för mig, jag renar genom lägga tingen i salt, ibland skölja med vatten och gärna ligga i solen när den tittar fram.

Någonstans i huset skall jag ha smycket onda ögat,hoppas bara hitta det. Skall renas och sedan är det klart för användning.

Många förnimmelser om Italien vid dagens meditation, bara behagligt, undrar varför, är flera månader kvar till min resa dit??? Ser du ngt speciellt Esmaralda?

Går ut i min bod och försöker komma igång med måleriet igen, träning, träning. kanske blir det resultat så småningom....

Kram






Svar: Jag tror också du har salt så det räcker !Och visst kommer resultatet.... kram :)
Esmaralda

13 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Salt är bra till mycket ! Med en så omständig ritual ska jag vara bra säker på att onda ögat verkligen "kastats" på mig ;-) Jag har ju salt i en liten skål där mina talismaner får vila över natten ....så nog är väl salt lite magiskt ändå ;-)

Grattis till vinnaren av magiboken ! Jag är ju tidig
att läsa så vinnaren får jag läsa om senare

Tisdag och handlingsdag !

Kram Anki med flock

Svar: Ja, salt har sin betydelse.Även jag är uppe tidigt idag... har tänkt överraska mamma och make med american pancakes till frukost.
Ha en bra handlingsdag !
Kram :)
Esmaralda

14 L:

skriven

Helt klart värt att prova, men tänker att om man steker saltet tillräckligt länge blir det svart ändå...hmmm.

Undrar en sak...Mitt ex har börjat bråka igen och hotar, ljuger och säger dumma saker minst sagt. Vad ska jag göra. Kommer han låta oss vara ifred. Jag triggade honom utan att tänka mig för denna gång.

Kram

Svar: Ja, nog blir saltet svart till sist !Ge inte ditt ex något att ta tag i.... svara inte.... och det rinner ut i sanden.. kram :)
Esmaralda

15 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag känner mig så redo för en positiv förändring! Ser du någon sådan för mig inom närmaste framtiden?

Kram

16 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Jag har bott och vistats ganska många år på sydligare breddgrader och där betyder onda ögat mycket. Varenda unge som föds får smycket med ett öga som beskydd och hemmen är dekorerade med ögon och ikoner på väggarna. En och annan rökelse tänds på för att rensa ur massa gammalt och negativitet. Idag har jag inget öga som jag använder, jag kallar på och pratar med änglarna istället när jag känner att det behövs. Hur känns energierna hos min vän nu, vill han ses snart igen?
Ha en härlig dag, kram💞

17 Skorpan:

skriven

Ja ser du nån som lagt sitt onda öga på mig Es eller tänker mindre gott om mig ;)?

Melatonin taget igår kväll o tror förbanne mig i att det hjälpte :). Sovit bättre än på flera månader, yey.

Stolpskottet syntes tyvärr idag, ser jag ut att bli kvitt honom snsrt pga arbetsplatsbyte Es?

Tack Helena Ir för din omtanke igår!

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Härligt att du sovit bättre !Jag tror dock inte att du har onda ögat på dig
kram :)
Esmaralda

18 lilla m:

skriven

Hej Es, är det upp till mig nu om vår vänskap fortsätter eller inte? Kram

19 Skorpan:

skriven

Grattis Mamman!
Inlägget syns inte på mobilen, ännu iaf.
Kram Skorpan

20 Anki:

skriven

Tack Es det ska jag ha <3
Va duktig du är som gör pannkakor så här tidigt på morgonen !!!
Ge din fina mamma en morgonkram från flocken

Grattis säger jag då till mamman ! Vår nya Magica ?

Kram Anki med flock

Svar: Mamma hälsar och kramar hela flocken...... kram :)
Esmaralda

21 Me:

skriven

Hej!
Det är lätt att tro man har onda ögat på sej när inget i livet blir som man vill.

Soulmaten får gärna dyka fram ur gömmorna är han synlig i år?

Kram

Svar: Han kommer ju, men ser inte när... kram :)
Esmaralda

22 lilla m:

skriven

Hej Es, är det värt att kämpa för vår vänskap? 10,5 års vänskap. Känner mig så ledsen nu. Kram

Svar: Kanske du ska ta en paus i relationen.. så ni båda får tid till eftertänksamhet, kram :)
Esmaralda

23 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja fortsätter det så här med mitt sovande kan det ju hända att jag om en månad är hur trevlig som helst ;D. Kan ju alltid hoppas.. O då orkar jag säkert cykla också. O kolesterolet behöver fås ner för doktorn ville ju sätta in piller för det också, nej,nej, nej...
Kram Skorpan

24 AnnaK:

skriven

Jag är nog mest mitt eget onda öga 😂

Kommer jag nån gång känna mig relativt lycklig?

Kram 🤗

Svar: Ja, det beror på dig själv och vilka val du gör och du behöver ta dig och din glädje på större allvar, kram :)
Esmaralda

25 Dunegull:

skriven

Hej,
Kommer min vän, tidigare kollega höra av sig till mig igen? Eller tog vår vänskap slut här?

Kram

26 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Tack för svar kära Es då hoppas vi på att det är hon gärna vill ha♡♡♡

Jag har en fråga till
Alldeles nyss gick en svart figur typ skugga utanför mitt sovrumsfönster som är nerrullat !!
Det var kändes väldigt obehagligt var det en varning eller skulle jag se upp för nåt? Får inget svar själv!

Hoppas du får fram nåt kram o trevlig tisdag♡♡♡

27 Lotta:

skriven

Hej
Är levnadstrött...går igenom en livskris känns det som!
Det är alltid som mörkast innan grynning...
Finns det något positivt i nära framtid?

Tack för svar!

Svar: Planera in något roligt och det ger positiv feedback, kram :)
Esmaralda

28 Mamman:

skriven

Så glad jag blev att jag vann
Jag tackar så hemskt mycket
En fin vår önskar jag alla i vår bloggfamilj, kram.

29 GP:

skriven

Väldigt intressant med onda ögat! Jag kommer från ett land där det ej är ovanligt att säg att någon har blivit ögad, dvs blivit utsatt för onda ögat, om personen har exempelvis huvudvärk.

Es, ser du om jag kommer att bli erbjuden en tjänst på min nuvarande arbetsplats under detta urval son pågår? Har nämligen sökt en fast anställning och det ligger 2 tjänster ute.
Kram

Svar: Du har chansen... den är runt 70 %, kram :)
Esmaralda

30 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Grattis till Mamman som vann boken♡♡♡

Tack jag önskar dig o alla med en fin Vår!

31 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Ibland onskar jag kan kānde till lite svårt magi...

Detta kanske ār nagot att prova!
Saltet alltså.

Ser du om jag ska stanna med min sons pappa eller ār det bāttre att bo separat? Tror du såg mej med någon annan.... Ser du att jag flyttar till Sverige snart o bor vi tillsammans då?
Menade du att du ser mina pengar(ganska mkt) ār i fara eller var det med att jag behöver alla dokument mer av (common sense) . Ja mer vad man måste tānka på?

Kram
Maja

32 <3:

skriven

Hej kära Es, ser du ngn flytt för mig till annan lgn / boende ?
Kommer en rust göra att jag känner att jag vill bo kvar ? Känner mig lite kvävd nu.
Kram

Svar: God chans till annat boende, kram :)
Esmaralda

33 Hej:

skriven

Grattis mamman!!

En fråga. Finns det bra chanser med p att få det bra?
Kram

34 Lie :

skriven

Hej esmaralda.

Känner oro ibland.

Ser det bra ut för mig framöver? Kommer jag att ha partner och vänner och familj?
Har tidigare varit singel lång period.

Ser jag ut att ha fast partner nu framöver och leva med en partner? eller finns det risk att jag lever som singel igen i mitt liv
Kram

35 Helena Ir:

skriven

Oj, vad saker går fort ibland.. skrev ihop en egen remiss igår kväll, redan imorgon får jag komma på besök för mer information om jag skulle kunna bli antagen för detta. Vad jag hoppas att detta skulle kunna vara bra för mig..Värt ett försök i varje fall, klappar mig själv lite lätt på axeln, jag har ändå inte gett upp :) det kan bara bli bättre!

Kram

36 Ela:

skriven

Hoppas inte att jag fått något sånt på mig. Ett gott öga ... ngn som har det till mig? :)

Vad vill bästisen från Alltet förmedla när hon kommer på besök i drömmarna?

Sjukgymnasten sa igår att min arm inte klarar mer än 50% jobb och jag måste till en ortopedtekniker för att få ett stöd för armen. Tänk Es om du inte kunnat använda din dominanta arm till det mesta. Mycket som faller bort då men jag är sååå glad och tackam för rätt hjälp nu och hon är hur trevlig som helst och mån om mig. Men vad ser du på jobbfronten för mig? Och ekonomin? Det måste börja lösa sig!

Ha en bra dag.
Kramar

Svar: Ja, det skulle vara en fasa för mig att inte kunna använda armen... och att skriva skulle ju ta en evighet ! Bra att du äntligen fått rätt hjälp och nu kommer det bli bättre, sakta men säkert, kram :)
Esmaralda

37 Cecilia:

skriven

Älskar när du delar sånt här. Kanske inte så aktuellt för mig, men jag tycker det är så intressant att läsa om rening och allt det magiska. Minns att du skrev om att rena sitt hem, det var inte så komplicerat som jag minns, kanske ska göra det.

Nu ligger det en del annonser ute som konsult hos ett företag. Har blivit mer öppen för det på sistone och det kan nog bli bra. Kan det bli så att jag hamnar där? Kramar

Svar: Ja den möjligheten finns, kram :)
Esmaralda

38 ThereseC :

skriven

Hej Es!
Jag tror att fladdermöss är fridlysta också så jag föredrar nog saltvarianten om jag skulle få onda ögat på mig 😁.
Kram Therese C

Svar: Ja eller hur ! Jag också ! Kram :)
Esmaralda

39 lilla m:

skriven

Hej Es, vet inte om det skulle ändra något att ta en paus. Känns som att han inte alls bryr sig om mig eller vår vänskap, är den så lite värd för honom? Att han inte bryr sig om han förlorar den? Kram

40 J:

skriven

Kommer Sverige/Norden bli indraget i detta krig eller blir Putin stoppad i tid? Den enda som ska ha onda ögat just nu är Putin ju.

Svar: Känns inte som om Sverige hamnar i krig.. men en orolig tid, kram :)
Esmaralda

41 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Har tackat nej till en föreslagen uppgift på jobbet. Hoppas att det inte blir problem nu, men jag inser att den bara kommer att skapa oro och stress hos mig och det tackar jag helst nej till.

42 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda 😞 om vi kommer att resa till Bulgarien med min mor och jag kommer börja sysslan efteråt 😞Esmaralda ser du att jag kommer att träffa mannen med gott hjärta i Bularien Esmaralda 🤗

43 Skorpan:

skriven

Ser det ut att bli arbetsbyte redan i år Es?
Kram Skorpan

Svar: Den möjligheten finns, kram :)
Esmaralda

44 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om vi kommer att resa till Bulgarien med min mor i Maj den här månaden 😣 och om jag kommer att träffa mannen med gott hjärta i Bularien Esmaralda 🤗 😘 ❤️ 😊

45 Lost:

skriven

Hej Es

Jag har en undran och det är om mina skyddsänglar och min guide finns med mig i detta livet?
Jag tror jag har haft de med mig när jag var liten?
Men det känns som mina skyddsänglar har tagit lång..semester ifrån mig,och min guide har sagt upp sig med att vägleda mig?
Jag har bett om hjälp och vägledning/ tecken, ja allt men inte blivit bönhörd.
Det gäller vägledning om vad det är jag skall jobba med igenligen? Jag fattar inte varför de inte kan hjälpa mig med detta? Har jag ingen livsuppgift i detta livet eller?
Jag har jobbat inom olika yrken och prövat mig fram och bara tagit något för ekonomin skull. Studier vill jag inte hålla på med det är inte min grej,och jag vet inte vad jag skulle studera till isåfall. Jag har gått igenom mycket med en arbetscoache men hittar inte rätt ändå.
I min senaste seans skrev du något som stämde så bra in på mig. Du skrev att jag i förra livet inte hittade vad jag sökte,och kom tillbaka in i detta för att hitta rätt. Men jag är forfarande vilsen när det gäller karriären?Jag har gjort tester på nätet men det stämmer inte in på mig. Jag undrar varför vissa får hjälp från universum med detta. De kanske födds med sin gåva, och hittar rätt direkt. Andra har ett stort intresse inom något som är roligt att jobbar med. Det finns de som får en download från gud och byter karriär och hittar rätt.
Det är så orättvist,jag vill med hitta min rätta väg. Det sägs att man kommer ner till jordelivet frivillig? Jag känner att jag blivit tvingad ner. Jag har flera gånger bett att få prata med gud, och ha ett möte med mina vägledare innan jag gått och lagt mig. Men de dyker inte upp i mina drömmar? Varför får jag ingen kontakt med de?
När jag återvänder till alltet så skall ingen tvinga mig ner till ett jordeliv. Jag kan jobba som vägledare eller skyddsängel så kan de få min plats här.

Kram Lost

Svar: Du har dina andliga guider med dig, de överger dig aldrig så prata med demÄven om du inte känner av dem så finns de där.
Du går igenom en process så bejaka den... och du kommer veta vad du vill.. och du kommer ta dina steg framåt... kram :)
Esmaralda

46 lilla m:

skriven

Hej Es, varför beter han sig som han gör, samtidigt som han säger att vår vänskap är viktig för honom och att han inte vill förlora mig? Kram

47 Ela:

skriven

Ja precis. Du som skriver så mycket. Hade tagit flera dagar längre :) Jag kan inte skriva mer än 2-3 rader på papper och max ngn minut på mobil/dator. Sen måste jag vila. Synd att jag inte fick välja vilken arm patienten skulle förstöra för då skulle jag valt vänstern. Menade du att armen eller livet kommer bli bättre nu? Hoppas på båda :)

Chefen på Beroende har inte hört av sig och det förstod jag. Var ju armen som avgjorde annars hade jag börjat där men fåt hoppas att jag hittar något som passar mig och som jag trivs med :)

Hälsa mamsen! Visste inte att hon var kvar. G börjar lida mot säsongdavslutning så hon får njuta extra nu :)

Kram

48 Shenzi :

skriven

Kära Es!
Jag e ovän med en kompis ser du om de e ja lr hon som tar den första kontakten å bryter isen? Kram Shenzi 🌹

49 Alie:

skriven

Hej Es,
Är den positiva överraskningen fortf aktuell och kan inträffa?
Kram :) 🌱

50 Hon:

skriven

Hej,
Ser det positivt ut att undervisa den kursen eller kan det bli för mycket jobb?
Kram

51 Mumintrollet:

skriven

Intressant, och kan tänka mig att du har ett helt bibliotek av spännande saker där hemma.
Säkert fler än jag som väntar på om det kommer en ny kull talismaner snart =)
Hur tas frånvaron emot?
Allt gott & kram.

Svar: Snart är det dags för nya talismaner !!Frånvaron tas emot med lite tveksamma tankar och känslor.. kram :)
Esmaralda

52 Shenzi:

skriven

Kära Es!
Jag e ovän med en kompis ser du om de e ja lr hon som tar den första kontakten å bryter isen? Kram Shenzi 🌹

53 Shenzi:

skriven

Kära Es!
Jag e ovän med en kompis ser du om de e ja lr hon som tar den första kontakten å bryter isen? Kram Shenzi 🌹

54 Shenzi:

skriven

Kära Es!
Jag e ovän med en kompis ser du om de e ja lr hon som tar den första kontakten å bryter isen? Kram Shenzi 🌹

55 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Nästa helg ska en kompis sova över och vi ska ha de mysigt med pizza och filmkväll. Då de förekommer förkylning på praktiken ser du om jag lyckas hålla mig frisk att de blir av??? Kram Zoey 💕

56 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Nästa helg ska en kompis sova över och vi ska ha de mysigt med pizza och filmkväll. Då de förekommer förkylning på praktiken ser du om jag lyckas hålla mig frisk att de blir av??? Kram Zoey 💕

57 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du hur många år det tar innan min bror kommer att träffa nogån med gott hjärta som du såg för honom 😊

58 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du hur många år det tar innan vi får första våningen hemma i Bulgarien 😔 Esmaralda min farmor har fallit och kommer han bli i sängs i Bulgarien 😔

59 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Imorgon onsdag kommer maken ha möte med rådgivaren på banken angående eventuellt sänkt bolåneränta osv, nu har de varit och värderat lägenheten m.m. Hur känns det att det mötet imorgon med banken kommer gå? Ser det ut att bli ngn bra ”deal” eller får du en bra känsla allmänt?
Kram ❤️

60 lilla m:

skriven

Hej Es, varför beter han sig som han gör, samtidigt som han säger att vår vänskap är viktig för honom och att han inte vill förlora mig? Kram

61 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om min farmor kommer hem från sjukhuset i Bulgarien, våra katter kommer att vara utan mat 😭😭😭Esmaralda kommer min farmor bli liggande i sängs 😢😢😢

62 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej igen Es!
I fredags på min födelsedag fick jag (vi) veta att mammas cancer har fått liv igen och läkaren vill nu pröva immunterapi. Vi hoppas att hon slipper mer behandling efter detta och att den verkligen försvinner och att hon få leva ett bra tag till men de är ju något tiden får utvisa. 😞😢💔 Vet att du har nämnt att jag kommer få ett positivt besked i år och jag hoppas verkligen att det gäller henne. 🙏❤️ Jag skulle vilja att du tar med henne i nästa healing. 🙏🙏🙏 Kram Zoey 💕

63 Lost:

skriven

Tack för svaret Es kram

64 Fråga:

skriven

Hej esmaralda.

Har en väninna som jag inte hört något ifrån på en tid. Har skickat sms till henne men inte fått svar.

Verkar det vara någonting riktat mot mig? Verkar hon inte vilja ha kontakt?
Eller är hon bara upptagen?
Kram

65 Mat:

skriven

Hej esmaralda.

Ser du någon flytt inom 1-3 år?
Ser det ut att bli tillbaka till en annan stad? Blir det tillsammans med kärlek?
Kram

66 Nat:

skriven

Hej esmaralda.

Kommer jag att gifta mig?
Kram

67 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undrar vad är det fel på trigidias attityd mot mig i två veckor. Så otrevligt mot mig. Inget glädje mot mig som hon gör mot andra. Hon försöka att gör mig irriterar och såna.

Som om hon kastar sina problem på mig men jag undvika henne ju och varför hon gör så mot mig?

Ha det bra

68 Mumintrollet:

skriven

Tack för svaret och det var ett glädjande besked om talismanerna. Har du bestämt vilket motiv de är? Smycken eller något annat? Och jag behöver din hjälp att förstå hur du menade med att frånvaron tas emot med tveksamma tankar och känslor? Inte lätt att vara en gammal dam😇 Är det att man inte gillar frånvaron och att det förvirrar och skapar tankar och känslor när någon försvinner? Tacksam för din hjälp💕

69 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag reagera på något att jag har en samma vecka som C kvinna. Att hon byta yrkesroll. Jag vill bara sluta med tidning så för längesen men tar långt tid för mig att kämpa för det.

Men varför just här vecka. Är det något meningen med oss båda? För här vecka som ska hända?

Ha det bra

70 G.H:

skriven

Grattis till ”mamman” 🥳!!!


Lite knäpp fråga men jag undrar om bebisen fryser på nätterna och det är därför han sover dåligt?
Har ju en sån där sovsäck man sätter på, filt är tydligen rena döden eftersom de kan kräva sig själva 😂🙈.

71 Skorpan:

skriven

Tack Es!

Måste berätta om dagens goda gärning. Hos oss finns det robotar som kan köra hem den mat man beställt. Nå en sån kom efter mig o skulle uppför samma backe som jag. Stackarn råkade bara fastna där det var lite mera sand o stenar så jag tyckte att jag behövde hjälpa den lite ;D. Den fortsatte uppför backen o fastnade en till gång så jag fick putta på igen o då tyckte jag faktiskt att den tackade mig :D. Jag tycker att de är så söta, o då är de inte ens levande... Håller jag på o blir tokig kanske ;)?
Kram Skorpan

72 Tanten:

skriven

Nu är jag officiellt tant Es för i morgon skall jag till fotvården!!! :) Har krigat med en förhårdnad eller vad fan det nu är men min egna behandling hjälper inte så ringt till en kompis i panik som hjälper mig i morgon. Kan knappt gå. Tur att man har kompisar som jobbar med detta så nu får hon gräva bort skiten :)

Nu kanske det löser sig med jobb mig ett nytt företag som jobbar med covid tester mm och det skulle passa mig för det vet jag att armen klarar av. Inte tungt att lyfta bomullspinnar :) Så hoppas!

Är mitt nummer raderat eller har man svårt att släppa?

Trevlig afton!
Kjam

73 Monica:

skriven

Hur vet man om man har fått det onda ögat efter sig? Jag har ett blått öga hemma som jag har fått av en brorsdotter som hon köpte i Turkiet. Det hänger vid ett av mina fönster. Det är ganska vanligt att få syn på dom både i Grekland och i Mellanöstern. Jag har haft en hel del otur i mitt liv som en kedja av orsak och verkan men det tycks ha släppt för länge sedan. betr det synska och mediala så har jag spått en hel del människor och fått gott rykte men jag har slutat då jag är rädd att ta in okända människor i mitt hem. En medial kvinna sade till mig att jag hade denna gåva. Förutom spådomar så förutsåg jag att prins Carl-Philip och Sofia skulle få en son den 18 april och det skulle bli en pojke. Det var deras förstfödda. Han föddes den 19:e dagen efter Jag är inte intresserad av kungligheter men eftersom de är offentliga personer så använde jag dom som exempel till en annan person som vittne för att bevisa det jag såg. En annan gång förutsåg jag att en romsk tiggare skulle vara tillbaka på sin plats den 15 mars stämde. Men det är långtifrån allt som har stämt. Beträffande kriget i Ukraina så var det min inre röst som sa att kriget tar slut och ryssarna kommer att lämna den som ett fördärvat slagfält eftersom Putin kommer att övermannas och oskadliggöras av sina inre kontakter av andra mäktiga oligarker. Men kriget kommer att fortsätta som ett blodigt inbördeskrig i Ryssland mellan olika oligarker och folk längre ner i den sociala hierarkin. Jag kan ha fullständigt fel och det får tiden utvisa

74 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack för uppmuntande svar, ja hade varit fantastiskt om jag kunde utvecklas inom konstnärsområdet.

Önskar jag hade en större lokal att hålla till i och kunna gå på undervisning, men pengarna saknas för tillfället. Behöver plats både när det gäller skapandet och boendet, men det kommer kanske senare, vågar man hoppas på ngn förändring där månne??

Kan tänka dina pannkakor blev goda! Vilken härlig frukost ni hade!

Kram

75 Lost:

skriven

Jag vet inte om det var ett budskap eller ett meddelande men strömmen gick bort i lägenheten,så jag fick byta säkringen . Inget roligt tecken isåfall, från andra sidan,om det nu var ett meddelande. Kram

76 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag känner mig så redo för en positiv förändring. Ser du en sådan förändring för mig inom närmaste tiden?

Kram

77 .:

skriven

Hej Es!

Om jag får bättre muskler i benen, kommer jag att gå bättre då? (Så bra som jag nu kan gå, jag går ju inte helt som andra i vanliga fall). Det känns som att min gång från grunden har blivit sämre. Det kan ju dock vara inbillning.

78 KristinaF:

skriven

Hej!

Varför har P slutat höra av sig? Ska jag försöka eller låta honom komma till mig?

Är det en idé att börja träffa N?

Varma hälsningar

79 lilla m:

skriven

Hej Es, blev han glad att se mig igår? Han sa så, menar han det?
Kram

80 Jeanette:

skriven

Jag ska på ett möte på torsdag morgon angående jobbet. Det handlar om att alla arbetsplatser i hela Sverige håller på att ändra scheman, tider osv. Jag har ansvaret att stå för vad vi vill och det ska jag på möte om på torsdag. Jag undrar hur det går? Får vi genom våra önskemål?

Kram

81 J:

skriven

Godkväll! Funderar så hur det blir till hösten? Jag går tillbaka till jobb och barnen till förskolan, blir det bra för oss och lugnar det sig med äldsta barnet inom snar tid?

Känner mig just nu som en väldigt sliten mamma som behöver nåt positivt och lite energi. Härligt att våren är här ändå för solen piggar ju ändå upp en del☀️

82 Mercan :

skriven

Esmaralda om jag börjar sysslan kommer det att avbrytas min sjuk ersättning 😞om jag börjar sysslan kommer jag att träffa nogån som ska hjälpa mig att utvecklas inom att rita mycket och säljer mycket och bli känt😞men kommer jag att få min sjuk ersättning 😞 min syster sa att jag kommer att få pengar från skolan istället för sjuk ersättning 😞 😞 jag ska ångra mig ändå ska jag känna mig trött att gå dit varje gång 😕

83 Kakariki:

skriven

Hej. Jag står just nu i en korsvägen när det gäller kärlek och undra om du kan ge en vink åt vilket håll lyckan står?
Mvh


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: