Dramaqueen........

 Jag orkar bara inte med dramaqueens och ibland känns det som om jag är omringad av dem. 

Människor som jobbar upp sig  från 0 till 100 på några sekunder.. som alltid tror det värsta om allting.. som  drar förhastade slutsatser och hittar på egna sanningar som förs vidare… och dessa ”sanningar” är alltid av det negativa slaget

Suck !

 

Jag har en avlägsen släkting som ringer ibland och uppdaterar kring släkten i övrigt och det är alltid  det negativa som det läggs fokus på. 

Den gjorde si och den gjorde så… jistanes.. och nu har den fått cancer och den fick en stroke och nästkusinen dog nästan i covid och hans fru  har säkert drabbats av speldjävulen för de har fått låna pengar och grannarna bygger en mur och jag ska anmäla dem för de har säkert inte bygglov och Perssons längre ner på gatan ska ha stor studentfest för dottern och de som inte ens har råd att köpa majblommor,  och  kusin A ska skiljas från sin man och jag har hört att han misshandlar henne och  väninnan S som mött en ny karl, herregud, i hennes ålder, va ! Det kan aldrig gå väl… och nu ska det bli världskrig också…  livet är en strid, så brukar hon avsluta sina föreläsningar.

 

 

Samtalet avslutas  dock inte förrän hon uppdaterat mig om sin hälsa.. och den är aldrig god. Som hon själv säger så är det  ett mirakel att hon lever !

Hon gör ju drama också vart hon drar fram… får igång folk liksom…stör sig på det mesta… klagar och provocerar och tror alltid att människor har en dold och fientlig agenda !

Att såna människor bara orkar !!

Kram & kärlek💖

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Tror du att någon från facebookvänner kommer märks hur jag mår på riktigt och fråga rakt mig?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet att jag är så falskt mot A tjej. Men jag borde ju undvika henne men det är svårt att hon kommer till mig.

Om det kommer finns annat på lördag då ska jag dra vita lögn för det.

Gör jag rätt att var äkta än var falskt mot henne?

Ha det bra

3 Birgitta:

skriven

Godmorgon 😊

Ja.. har en kollega och hon vill stå i centrum med sitt gnäll m.m är såå less på att lyssna på henne hon är så negativ.

Kram
/Birgitta

Svar: Ge henne inte alltför stor betydelse i ditt liv, kram :)
Esmaralda

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Kanske borde jag var ärligt mot min facebookvänner för hur jag mår och dom borde förstå att jag kan inte ger positiv feedback eller uppmuntra dom för kloka tankar?

Jag behöver fokusera på mig själv. Borde jag? Att tala om för dom?

Ha det bra

Svar: Facebookvännerna reagerar på det du skriver.. så det är lite upp till dig vilka reaktioner du ska få, kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer C kvinna någonstans sitter ner sig och fråga mig hur jag mår egentligen. Att prata med mig på riktigt?

Ha det bra

Svar: Kanske inte på det sättet du skulle vilja, kram :)
Esmaralda

6 <3:

skriven

Måste jag stå mitt kast och köpa teckningen? Känns som så onödiga pengar ?
Kram

7 Alie:

skriven

Ja snacka om energidrenerade personer.

Är dom ett par eller bara vänner? Jag vet vad du tycker nu Es, släpp taget säger du för elfte gången, och jag vet, jag vet så väl vad jag måste göra... så svårt, dessa känslor. Avslutet som blev så fel i min värld gör det svårt att ta sig vidare, så är det.
Jag vill träffa min nya kärlek nu, även om jag kanske inte är helt redo, eller så är jag det.. men jag är också värd kärlek och stor lycka. Orkar inte må såhär..
Kram

Svar: Jobba på din bearbetning och kom över det som varit.... när du landat bra i nuet så kommer en ny kärlek, kram :)
Esmaralda

8 AnnaK:

skriven

Finns det något större intresse från någons sida? Har han uppmuntrat henne?

Kram 🤗

9 lilla m:

skriven

Hej Es, kommer jag att träffa honom igen? Kram

Svar: Ja, det tror jag men det kan dröja, kram :)
Esmaralda

10 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Jag säger detsamma, att dessa människor ens orkar hålla på! Kan väl vara trevligt och bli uppdaterad om släkten men med måtta liksom, hoppas hon inte ringer för ofta😅
Jag har en kollega som är sjuk jämt, nytt ställe i kroppen varje gång och det sista var att nåt är av i nacken…hon råkar ut för allt och ingen orkar tro på henne längre, tyvärr…
Idag, ny dag nya möjligheter, försöker peppa mej att vara glad varje morgon, det måste man. Min lite sege hjärtevän ger mej ju också energi trots allt, kommer det in mer energi och kontakt från hans håll nu framöver?
Ha en härlig dag, kram💞

Svar: Han är onekligen lite seg och därmed får du inte den bekräftelse du behöver.... ta det som det som det kommer och känn av.. jag tror inte han förändra så frågan är om du kan acceptera hur det är... kram :)
Esmaralda

11 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.
Ja det är Inge roligt alls när man känner att energin dras ur en.

Ser det ut som att det blir en flytt från inom två år? Alltså innan jag avslutar skolan? Eller kommer den efteråt?
Kram

12 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Haha ja dramaqueens finns överallt och skvallerbyttor i släkten ...japp det hade jag tidigare men hon har gått bort tyvärr. Man fick le lite milt och framförallt inte säga "nää menar du verkligen osv för då fick man inte stopp på henne ;-) Förstår att det inte är lätt att ha en i luren där är det svårare att visa sitt ointresse.

Skönt att vi ska ansöka till Nato om vi nu får komma med ;-) Farhågor om att ryssen ska kränka våra gränser osv Det gör ju ryssen redan .

Tisdag och handlingsdag

Kram Anki med flock

Svar: Jag tror att både Finland och Sverige kommer med i EU och blir accepterade dit... och det känns viktigt !Lycka till med shoppingen, kram :)
Esmaralda

13 Naturvän:

skriven

Hej!

Låter jobbigt, har inte ngra i min närhet, tack och lov.

I dag bär det iväg hem till västkusten, stannar flera veckor och längtar efter att skämma bort sonen och allt jobb med trädgård och hus. Salta bad och god mat.

Tassar upp vid 5 snåret på sommarmorgnarna, kaffestunden på altanen är magiska vid den tiden..det brukar alltid kännas speciellt.

Hoppas bussresan blir lugn och att chauffören är trevlig den här gången, till skillnad från förra . Man får ju faktiskt se till att vara serviceminded när man har ett sådant yrke.

Ska nu Erdogan sätta käppar i hjulet när det gäller Sverige och Nato, hur skall det här utvecklas ??? Hur ser Europa ut om 5 år, tänker jag ofta på...

Kram




Svar: Vad härligt du ska ha det !Ta vara på varenda stund :)
Jag tror vi kommer med i Nato... kram :)
Esmaralda

14 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
När jag brukar arbetsträna på en förskola och det uppstår en situation så brukar pedagoger hoppa in och hjälpa mig, det gör dom inte på denna. Vilket är helt okej då jag äntligen får känna att jag får chansen att visa vad jag kan. Att dom inte hjälper mig är det för att dom vill se hur jag löser situationen? Är dom nöjda med mig? Kram Zoey 💕

Svar: De tycker nog inte att det funnits anledning att rycka in och hjälpa, kram :)
Esmaralda

15 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Talade länge med mitt ex igår och det var en fin stund. Kände han också närhet till mig? Det känns som att ju mer öppen och vurnerable jag är, desto gulligare och finare är han mot mig. Betyder det att han fortfarande bryr sig om mig?

Kram

Svar: Han bryr sig men det kan svaja lite hit och dit efter humör, kram :)
Esmaralda

16 Monica:

skriven

Dramaqueens och deras manliga motsvarigheter behövs också i den sociala tillvaron. De är i regel färgstarka människor som också är komiska utan att de är medvetna om det.

Svar: Eller hur !!! Kram :)
Esmaralda

17 Skorpan:

skriven

Nä suck vilken släkting. Tacka vetja dragqueens ;). Hur orkar du ens lyssna på din släkting Es? Men du har ju sju änglars tålamod...

Drog tyngdtäcket över mig igår kväll o före det hade jag tagit en kort promenad, duschat o lämnat rutan åt sitt öde o efter en stund somnade jag gott o vaknade endast för en kort stund så jag har ju slagit nån sorts rekord i mitt sovande i natt, omg ;D. Skulle ju hoppas att det håller i sig...

Styrelsemöte idag o har inte mycket på min agenda. Ser det ut att gå bra eller dyker det upp något oväntat Es, positivt/negativt? Hoppas på det förstnämnda ;).

Lite kaffe o mötesförberedelser...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Nja, så särskilt mycket tålamod har jag faktiskt inte !!Härligt att du sovit gott !
Det finns god chans att det håller i sig med sömnen... en dipp ibland men sen blir det bra igen, kram :)
Esmaralda

18 LottaS:

skriven

Syns något nu om denna intensiva jobbvecka med både resor, seminarium och festligheter, något att tänka på eller se upp med?

Svar: En stressig men bra vecka... inga varningar kommer till mig, kram :)
Esmaralda

19 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Hade en jättetrevlig kväll med nya bekanta för några dagar sedan. Jag skulle gärna vilja att vi blev vänner. Undrar om de tycker om oss/mig på samma sätt? Har de ett genuint intresse? Har svårt att tolka.
Tack!

Svar: Ja, de gillade er, kram :)
Esmaralda

20 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du hur många år det tar innan min bror kommer att träffa nogån med gott hjärta 😉Esmaralda jag har ingen tålamod tills vi åker till Bulgarien hemma hos våra söta katter söta kattungar Esmaralda 🤗 det blev som du såg, någon åker lite tidigare, jag åker med min mor den 4 de Juni och min bror och syster kommer den 25 Juni Esmaralda 🤗 😘 ❤️

Svar: Vad roligt att ni alla kommer iväg dit.... kram :)
Esmaralda

21 lilla m:

skriven

Hej Es, vad ska jag göra med hans födelsedagspresent? Slänga bort den? Kram

Svar: Lägg undan den och se om den kan vara mer aktuell vid ett senare tillfälle, kram :)
Esmaralda

22 <3:

skriven

Kan du se vem som tog mitt fina Hermés armband?
Personal eller gäst?

Svar: Känns som att det kan vara en gäst, kram :)
Esmaralda

23 lilla m:

skriven

Hej Es, vad har han för problem med mig? varför gör han såhär? fattar ingenting. Kram

24 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 😔 ser du Esmaralda hur många år det tar innan min bror kommer att träffa nogån med gott hjärta 😊Esmaralda jag ber för våra söta kattungar i Bulgarien att de ska överleva och min far ska ge dem mat och vatten 🙏😔🙏Esmaralda ser att de har shans 🙏🌹🙏💐🙏

25 AnnaK:

skriven

Provar en gång till 🙈 Finns det nåt större intresse från någons av deras håll? Har han uppmuntrat henne?

Kram 🤗

26 Lilli:

skriven

Talar han sanning eller är han otrogen? Jag vet inte vad jag ska tro och min magkänsla är bara konstig just nu.

27 Yvonne gammal kund :

skriven

Ja Esmaralda!

Jag kan bara hålla med dig!

Hur orkar folk hålla på sådär??

Fy sjutton för så jobbiga människor!!

Kram.

Yvonne

Svar: Kram tillbax :)
Esmaralda

28 Ghostwriter :

skriven

Jag har inte gjort det bästa intrycket på jobbet och varit borta mycket pga sjukdom. Jobbat även med sjukdom men de håller inte heller.

Kommer de låta mig gå nu i veckan med tanke på allt och att jag ska va ledig? Jag vet inte vad jag ska säga …. Känner mig inte omtyckt ALLS och chef som stalkar också gjorde mig rädd.
Och allt jag gjort fel med…


Kram

Svar: Känns inte som om du och jobbet är riktigt synkat och jag får en känsla av att det inte håller och att du behöver se dig om efter annat... kram o lycka till :)
Esmaralda

29 Jobbtrött:

skriven

Vill bara börja studera igen men för att få CSN måste jag plugga på högskolenivå… vilket innebär att jag kommer förlora CSN veckor när/om jag väl kommer in på den utbildning jag egentligen vill in på.

Gör jag rätt som tar några kurser ändå eller känns det bäst att avstå?



Kram

30 Lilli :

skriven

Talar han sanning? Jag tror honom ena sekunden men sen tar mina tankar över och jag dör inombords.

31 lilla m:

skriven

Hej Es, vad har han för problem med mig? varför gör han såhär? fattar ingenting. Kram

32 SusanneAmalia :

skriven

GodMorgon!@❤️

Solen skiner i Stockholm.
Ja herregud vem orkar??

Drama är jobbigt. Blev matt bara genom att läsa din text.
Min mamma är en dramaquin. Hon slänger sig ner på golvet om hon inte får som hon vill. En gång slängde hon sig i en affär för att en vara låg på fel hylla.

Då fick hon inte handla mer där.

Alla är vi olika. Jag har beställt ett gäng klänningar till våren.
Ska bli kul att få ny garderob.

Jag har laddat lite och skulle göra slut med den jag dejtar. Han är en faktamänniska och jag samlade fakta till relevanta agrument.
Då försvann han innan jag han berbä7tta ätta jag skulle göra slut.

Det visade sig att han hade svimmat av och låg på IVA.

Naturligtvis han jag att skicka massa sms om hur en rellation skulle vara och varför våran vacklade. Du har mig bara tills du hittar en annan och i en sådan rellation vill jag inte vara.
Eller jag hoppas att du hittar en partner med blått hår percing och elak attityd. Nu tror ni jag är svartsjuk men jag är bara pinsamt upogiven.

Om vi gör något så släpper han allt för att hjälpa ett annat kjoltyg. Kvar står jag ensam med något som man ska montera och behöver vara två på.
Irriterande och de brudar han limmar på ser ut som jag beskrev. Katastrofala för bittrade bitchar. Blåhåriga med percing är inga problem men den osäkra revolt uppsynen är hemsk.

Dessutom är det alltid något fel på mig. Men jag har lärt mig att inte vara snäll. Det vill jag inte lära mig. Tänkt att det är något allvarligt fel på mig som har stannat kvar. Tänkt att det är något allvarligt fel på mannen eftersom detta beteende eskalerar. Dold alkoholism har varit en tes.

Innan vi skildes rekomnenderade jag honom att gå till läkare eftersom han såg blek och betede sig förvirrat.
Jag lagar mat i skogen och det gör jag för att killarna ska kunna jobba i masten och kunna slutföra jobben fortare. Att spendera 2h för att få i sig mat mitt på dagen är inte meningsfullt.
Jobba måste man när det är ljust på dagen.
Står man 140m upp i en mast är det värdefullt att få så mycket gjort som möjligt. Sedan är det jobbigt att klättra upp och ner hela tiden. Då är det bra att kunna laga mat i skogen.
Då börjar karln klaga på att riset har klumpar.

Oh yea man ångkokar riset i skogen. Kök gormand.. Suck..

Jag förstår att han beter sig på detta vis för att han inte mår bra att han har en deprition och att han dricker massor för att fly. Men om man är snäll hugger han direkt.
Denna agrition är jobbig att leva med.


Men nu var det ju inte bara att gå.. Nu måste han ju komma ut från sjukhuset och få ett liv.

Självlvklart att jag hjälper. Men bara om han vill ha hjälp annars får han springa runt i ett förvirrat tillstånd allt vad han förmår.

Men så det kan bli.
Blir inte alltid som man har tänkt..
Nu blir det slutstudier på nautisk kompetens.
Sedan ska jag köra båt hela sommaren. ❤️⛵⚓🚤🌅🌞

Har hittat ett hus jag vill ha.. Så nu har jag utövat häxkonst. Grönt ljus gröna stenar mynt lageblad kanel. Cermoni.
Yes. Det känns fantastiskt. 🥰❣️🍒🌠🪐⭐🌕🌞

Önskar er alla en fantastisk dag.. Kram



Svar: Din energi är smittsam !!Men din karl ska du absolut lämna....du ger väldigt mycket och du behöver ha en givande person i ditt liv för att det ska bli bra.
Härligt med båt i sommar... låt oss få veta hur det funkar med häxkonsterna !! Kram och stort lycka till :)
Esmaralda

33 Vitlilja :

skriven

Kan det bli inflytt för mig före 1 juli? De sa att det eventuellt kunde bli tidigare men har inte hört något från säljaren om det.
🙏😊

34 Jobbtrött2:

skriven

Nu tog jag ett beslut att söka studier, med en inriktning jag inte tänkt på förr. Det känns rätt men är sen anmälan. Har jag god chans att komma in ändå till hösten?

Kram

Svar: Ja chansen finns, kram :)
Esmaralda

35 Louise:

skriven

Jag är nog lite av en dramaqueen ibland. Men det är sån jag är.
Mannen har återigen sagt att om jag inte ställer upp på och bjuder till så vet jag var dörren är. Antingen möter jag honom i sovrummet eller så får jag inte vistas i lägenheten för jag bor hos honom eftersom jag inte har ett jobb. Han skiter i att det finns lagar. Äktenskapsbalken,brottsbalken. Det han gör att tvinga mig lämna lägenheten är ett brott. Och väljer jag sovrummet så är det emot vad jag vill.
Jag vill bara lämna honom så kan han stå där själv med en lägenhet som ska renoveras. Men det är svårt att lämna för jag är fast i en rävsax och sitter hårt och vet inte hur jag ska ta mig loss.
Och på allt detta står jag i ovisshet med domslutet. Jag vill bara att dottern ska komma hem och sen kan vi flytta. Domslutet kommer om 2 veckor.
Förnimmar du något om dottern kommer hem innan sommaravslutningen den 14 juni?
Kommer jag få jobb snart så jag kommer bort från honom?

Ha en fortsatt fin tisdag och tacksam för svar. Kram

Svar: Gör ALDRIG något som du inte vill... för då bara skadar du dig själv och självkänslan rasarVill du lämna så prata med en kurator eller socialtjänsten och få konkreta råd och stöd
Dottern kommer hem men det kan dröja ännu en tid
stor styrkekram :)
Esmaralda

36 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om jag kommer att träffa mannen med gott hjärta i Bularien denna gång 😂och du såg flera år för min bror Esmaralda 😊Ser du Esmaralda hur många år det tar 😀

37 Jeanette :

skriven

Jag har en hund som är en dramaqueen 😉 men det är inte samma som när en person är det.

Jag har en på mitt jobb eller två men den ena är en äkta dramaqueen det är så jobbigt!!

Jag är på gång att söka en tjänst - Trygghetsvärd och jag hoppas på tur. Är det en bra idé att söka under Merkurius retrograd?

Ha det fint 🤩

Svar: Min MG är ju också en sann dramaqueen ! Men som du säger, skillnad på hund och folk !Ja sök, du har en god chans i alla fall, kram :)
Esmaralda

38 <3:

skriven

Tror du JB skulle vilja träffa mig ?
Har han kommit över Stureplanslivet och festandet ?
Kram

39 Pia1 :

skriven

Har svårast för människor som pratar illa om andra bakom ryggen och aldrig har något fint att säga om en annan person. Eller genuint gottar sig i andras olycka, även om jag själv kan känna tillfredställelse av ren karma när någon med flit skadat mig.
Jag hade en bästa väninna i många år men inte förrän det "tog slut" insåg jag att det var en stor lättnad att inte längre ha de energierna i livet, höra elaka kommentarer om oskyldiga människor tex pga deras utseende. Sen rena hämndtankar, ja då är jag nog rätt så ond i mina tankar 😉

Svar: Ja somliga människor tar väldigt mycket energi och då får man fråga sig själv om man är okey med detta eller inte... kram :)
Esmaralda

40 SOL:

skriven

Hahaha, ja, kjenner til sorten, selv blir jeg kropps-syk etter 10 min "i energifangenskap" Det kan være vanskelig å komme seg unda. I dag er det norges nasjonaldag,HURRA! Men jeg har feiret så mye allerede, mammas 80-årsdag ble en to dagers suksess, hun er fortsatt sjokkert over alle de hemmelige gjestene og underholdningen. Den fantastiske talen på rim med hennes liv oppsummert leser hun for seg selv igjen og igjen her i godstolen,hun rister på hodet og legger den ifra seg, så tar hun den igjen og leser en gang til. :-)

Svar: Vilken underbar fest din mamma fick och så mycket härliga överraskningar !! Och det var hon verkligen värd ! Kram :)
Esmaralda

41 Tanzania?:

skriven

Ja jösses, att folk ORKAR sippra energi på detta vis..

Här blir det powernaps och vilopauser bara efter vanliga regelrätta sociala situationer.. 😂

Jösses Es! Sprang på ett projekt inom kvinnorätt i Tanzania som tilltalade och kändes kul. Volontärt och kostar lite. Kan detta vara något så småningom? Eller kommer annat?

Kramar från balkong, ryggsvett och rosé :-)

Svar: Ja den här typen av happening är verkligen något för dig, kram :)
Esmaralda

42 Igges matte:

skriven

Jag orkar inte heller med Drama Queens, jag har även mycket svårt för människor som är ett enda stort JAG! I årets säsong av Gifta vid första ögonkastet är det en kille som är med och som är mer intresserad av att få göra saker på egen hand (vara ute och festa) än att vara med den kille som han har blivit matchad med och nu är gift med. Dessutom fokuserar han bara på deras olikheter och är nedlåtande mot sin partner som blir sårad. Jag fattar inte varför han ens har sökt till ett dating program när han är så rädd om sin frihet och leva i sus och dus. Tyder detta beteende på någon form av personlighetsstörning?

Kram

Svar: Nej, jag tror inte det handlar om störning i personligheten utan det handlar om två olika personligheter... en som är extrovert och en som är introvert och i detta hittar de inte riktigt varann... kram :)
Esmaralda

43 Lilla m:

skriven

Hej Es, bryr han sig ens då jag ber om armbandet tillbaka? Kram

44 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack ja varje minut kommer jag ta tillvara. Tid för eftertanke och planer.Måste vara realistiskt. Mkt som snurrar i min tankevärld........

Kram

45 GP:

skriven

Ja drama queens är inget kul att ha att göra med…har de börjat prata så lär det ta ett tag innan det tar slut.

Es, nu har jag fått reda på att det kommer att dröja ett par veckor innan vi får besked om vilka som får fast anställning. Känns lite sådär att leva i ovisshet så att säga, men man får väl överleva. Känns som att mina chanser sjunker nu. Har sett en till tjänst ute, men det är bara ett vikariat och jag är inte jättesugen på tjänsten eller att ha ett till vikariat. Vill ha en fast anställning, men jag får väl se vad som händer…

Kram :)

46 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om jag kommer att få glädjas åt alla fyra våra kattungar när jag är i Bulgarien hemma när vi reser dit 😔🌹🙏💐🙏♥️ min far sa att han ger vatten och mat till katterna 🙂 så det finns hopp 🙏🙏🙏♥️♥️♥️

Svar: Absolut att det finns hopp, kram :)
Esmaralda

47 Skorpan:

skriven

Tack Es!

Ja jag hoppas på god sömn framöver för detra tär på mig både psykiskt som fysiskt. Har ju inte orkat börja cykla ännu pga detta o det vet jag att är något som min kropp verkligen skulle behöva, inte minst utseendemässigt ;). Har svårt att tro att jag skulle kunna behaga nån o allra minst känna bekväm med nån i intima sammanhang, men några såna tror jag väl ändå inte att det blir på flera år så det behöver jag knappast stressa över ;D. Men nog nyfiken på om ändå nån tycker att jag är fin för tillfället, vad tror du Es? Nån som jag känner?

Mötet gick bra o fick t om lunch idag, inte illa.
Kram Skorpan

Svar: Ja i veckan som gick mötte du någon som tyckte du var fin och det händer då och då.. ibland betydligt yngre män och kanske det är därför du inte riktigt lägger märke till det... kram :)
Esmaralda

48 Vart är ljuset i mitt liv:(:

skriven

Hej Es

Kan du snälla se något bra som händer mig:((((orkar inte bo här mera:(((((
Kram

Svar: Spotta i nävarna och ta tag i det hela.. en sak åt gången.. gör upp en bra plan och ta dig vidare.. kram :)
Esmaralda

49 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Hejsan bästa Es!
Ja....en syster o en barndomsvän rediga Dramaqueens har jag haft nära mig I många år! Tyvärr blir man dränerad på sin egen energi och skulle helst bara vilja säga ifrån. Men bättre att låta de upptäcka själv hur jobbiga de är, för det är liksom inte lönt att säga nåt Jag sa till min barndomsvän att jag ville ta en paus o då bröt hon helt...

Fråga
I söndags blev jag inbjuden till en livesändning med Andekontakt. Trevligt det var bara det att någon från Andevärlden spelade mig ett spratt! Det lät som om de restaurerade i ett utrymme intill rummet där jag satt. Till slut bankade jag i väggen en gång då blev det tyst 1 minut.Sen satte de igång igen. Så jag fick avbryta livesändningar.

Jag satte mig o tittade på Beck o mannen gick o la sig innan den slutade men jag satt kvar. Plötsligt började lampan bakom mig ändra sken från svagt till starkt flera ggr. Så visar sig en man i taket ovanför mig hans huvud o överkropp i mörk skugga, mycket har jag sett men det här tog priset!!! Jag försökte ta en bild med min Iphone men det syntes inget. Så tog jag en bild med min Samsung och där blev en riktigt bra bild. Vad var detta jag försökte fråga vem han var o vad han ville innan jag snabbt pep in till mannen...men fick inget svar. Kan du få fram nåt? Hoppas.
Kram o trevlig tisdag♡♡♡

Svar: Känns inte som om besökaren skulle till dig.. utan verkar ha kommit lite vilse.. ser ingen koppling alls till dig, kram :)
Esmaralda

50 Socionomen:

skriven

Tjenixen e! Gamla förvuxna dramaqueens.. huvva..!! tack men nej tack.. :)

Kan detta utlandsprojekt vara 'projektet med stort p'..? Fick en bra känsla och har letat efter den i sammanhanget..

Kärlek 💓

51 Hon:

skriven

Hej,
Borde jag vara mer proaktiv för att komma igång med denhär studien? Känns som om mest stampar på stället..
Kram

Svar: Ja, se till att kom igång på allvar.. gör upp en plan som känns hållbar, kram :)
Esmaralda

52 Alie:

skriven

Jag ska försöka fokusera på mig själv 🙏
Norge är ju inplanerat för jobb heeeela sommaren, ser du nåt om det, att det blir bra? Hoppas såå på ett boende nära vattnet..
Kram :)

Svar: Ha positivt fokus och det kommer bli riktigt bra.. trevliga människor lär du också träffa.. kram :)
Esmaralda

53 AnnaK:

skriven

Är han ärlig när han säger han inte uppmuntrat henne?

Kram 🤗

Svar: Ja, jag tror det är så han ser det, kram :)
Esmaralda

54 Lilli :

skriven

Hej igen, är det sant det han säger? Jag vet att han älskar oss men kan inte sluta tänka på imorse.

55 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊 🤗 ♥️ 🙂 🙏🙏🙏

56 Carolina:

skriven

Funderar på lägga chokladask med text jag gillar dig i mattias brevlåda men vet inte om jag vågar kommer han att förstå att det är jag för han börja känna mig för väl, då vi pratar ofta. Hur kommer han att reagera?

Svar: Han blir nog överraskad men glad... kram :)
Esmaralda

57 Jossan :

skriven

Igår kom min chef och berätta att hon ska vara tjänstledig. Det är så sorgligt.. Efter det skulle chefen iväg så det högsta chefen förklarade massa om att hon inte kanske kan få tillbaka sin tjänst och liknande. Detta säger då högsta chefen inför oss alla bakom mellanchefens rygg. Tydligen hade flera kollegor kommit fram och frågar massa och mellan chefen stod som ett fån.
Nu oroar jag mig om hon ens kommer tillbaka.. jag hoppas ju det för hon är en bra chef även om hon inte är en ledare på de sätter.. Vad ser du? Kommer min mellanchef tillbaka? Vill ha henne där…

Tror man ska vakta sin tunga för min högsta chef. Litar inte på henne…
Kram

58 AnnaK:

skriven

Jag kommer inte ordna det här va? Kommer jag ångra mig? Usch vad jag är ledsen på mig själv...

Kram 🤗

59 Hanna:

skriven

Hej!

Ja, vilka människor det finns. Jag blir alltid illa till mods av sådana där dramaqueens eller folk som i allmänhet måste prata hela tiden. Efteråt känner man sig som en slasktratt. Själv har man inte fått ut något av samtalet.

Kram

60 Full rulle:

skriven

Det var en redig människa det och man blir trött av bara läsa :) Hoppas att dessa samtal inte kommer alltför ofta :)

Pratat med chefen på en av de beroendeakuterna som jag tidigare jobbat på. Dock nytt företag med ny personal. Om allt löper väl så börjar jag där men får inte jobba mer än 75% pga min rehab. Valde ju beroende som min specialisering då jag trivs bäst inom det området och slutar aldrig att förvånas över hur en drog kan förgöra en människa,dens liv samt anhöriga. Dock vet jag inte hur jag skall palla att börja kl 7.00 igen för är ingen morgonmänniska och att gå upp 5 är vidrigt!

Nu är jag nyfiken vad det tänks om mig efter att några veckor har passerat?
Kram

Svar: Kliva upp kl 5 låter som tortyr !! Men du fixar det.. för du är ju sådan som fixar typ allt som du måste fixa.... det är ruter i dig !Kram :)
Esmaralda

61 Skorpan:

skriven

Oj, yngre män, hoppsan :D. Tack! Hoppas de då inte tänker som dom unga männen på datingsidan som såg mig som en puma, omg jag är nog allt annat...
Tack Es!

Det blev en till student i familjen idag o nästa besked vi väntar på är om betyget räcker så att det blir direktantagning till nästa skola, hoppas det. Spännande tider...
Kram Skorpan

62 Igges matte:

skriven

Tack för svar. :) Men att vara extrovert är väl inte det samma som att vara mycket egocentrisk, eller?

Svar: Inte alls... men det skär sig lättare och plockar fram sämre sidor hos två stycken som kolliderar med sina personligheter... kram :)
Esmaralda

63 Ghostwriter:

skriven

Jag vill ge mina katter ett liv på landet.
ÄR det rätt val eller ska jag hitta ett bra hem även fast det är i lägenhet?




Kram

Svar: Känns som att personen som ska bli ägare är viktigast... att hen ser det som en självklarhet att tex försäkra katterna om de skulle behöva veterinärvård.. någon som vet vilka behov en katt har och som har ett stort och gott hjärta...kram :)
Esmaralda

64 Jossan:

skriven

Igår kom min chef och berätta att hon ska vara tjänstledig. Det är så sorgligt.. Efter det skulle chefen iväg så det högsta chefen förklarade massa om att hon inte kanske kan få tillbaka sin tjänst och liknande. Detta säger då högsta chefen inför oss alla bakom mellanchefens rygg. Tydligen hade flera kollegor kommit fram och frågar massa och mellan chefen stod som ett fån.
Nu oroar jag mig om hon ens kommer tillbaka.. jag hoppas ju det för hon är en bra chef även om hon inte är en ledare på de sätter.. Vad ser du? Kommer min mellanchef tillbaka? Vill ha henne där…

Tror man ska vakta sin tunga för min högsta chef. Litar inte på henne…
Kram

65 lilla m:

skriven

Hej Es, bryr han sig ens att jag ber om armbandet tillbaka? Kram

Svar: Känns inte som han bryr sig särskilt mycket men kan ändå reagera... kram :)
Esmaralda

66 Full rulle:

skriven

Ja det är tortyr!! Men visst går din man upp den tiden? Kan ju jobba kvällspass och börja 14.00 men då är jag inte hemma förrän 22.00 och har ingen lust att hänga på tunnelbanan den tiden. Det var annat när jag var ung :) Hmmm får se hur detta blir. Haha ... ruter i mig ... taack för komplimangen och det stämmer nog för jag är en stark jävel :) Har haft mycket andebesök i drömmarna senaste veckorna och antar att det är för att kompisen vill visa att hon alltid är med mig ... för inga varningar väl?

Skulle man vilja att jag hörde av mig eller kom förbi?

Bamsekram

Svar: Japp, klockan 5 stiger han upp, helt frivilligt och utan väckarklocka... att han gitter !Visst är du stark - och tuff dessutom !!
Nej jag tror inte det handlar om varningar... bara kärlek... kram :)
Esmaralda

67 Igges matte:

skriven

Tack för svar. :) Men att vara extrovert är väl inte det samma som att vara mycket egocentrisk, eller?

Svar: Absolut inte men vad som är egocentriskt kan också uppfattas olika....kram :)
Esmaralda

68 Igges matte:

skriven

Nu trillade polletten ned ;)
Ju mer jag lär mig att förstå olika sorters personligheter och beteenden så tar jag inte längre allt som andra säger så himla personligt längre :) Kram

Svar: Och det är jättebra... långt ifrån allt ska tas personligt :) Kram :)
Esmaralda

69 Min nästa kärlek:

skriven

Hej Es

Vem är min nästa kärlek och hur kommer vi träffas?
Kram

70 ulrika:

skriven

jisses vilken människa ja såna finns ofta i släkten som lever på sånt där
Hoppas du har en fin vecka


ja är orolig nyfiken och nu ångrar jag mej
gick in och kikade på fsk sidan om något skrivits
Det står ett beslut har skickats till dej !!!??
Alltså mår illa skakar och o har huvudvärk ...
Jag vågar ju inte öppna o om det kommer i morgon kommer ja sov i natt ?
Varför känns det så negativt igen ? =(
Kan ett positivt svar även komma med post?

Stor Kram till dej

71 Igges matte:

skriven

Nu trillade polletten ned ;)
Ju mer jag lär mig att förstå olika sorters personligheter och beteenden så tar jag inte längre allt som andra säger så himla personligt längre :) Kram

72 ulrika:

skriven

jisses vilken människa ja såna finns ofta i släkten som lever på sånt där
Hoppas du har en fin vecka


ja är orolig nyfiken och nu ångrar jag mej
gick in och kikade på fsk sidan om något skrivits
Det står ett beslut har skickats till dej !!!??
Alltså mår illa skakar och o har huvudvärk ...
Jag vågar ju inte öppna o om det kommer i morgon kommer ja sov i natt ?
Varför känns det så negativt igen ? =(
Kan ett positivt svar även komma med post?

Stor Kram till dej

73 Direkt fråga till Foot...:

skriven

Har ju ingen aning så jag gör så här..Du, Happy Smile 😍 han undrar om du kan tänka dig /vill med på en liten tur med han!? 🤠🤠💕
Hoppas detta till hjälp!
💕💕💕💕💕💕💕💕💕

74 javars.. :

skriven

Dramaqueens o dessutom psykopat/narsisist
(medicinsk term)på det :-((
Här är man inne på tredje året nu med sådana äkta energitjuvar
Inte kul alls

Skönt att någon äntligen förstår hur man har det

Kram



-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: