Mötet.....

Rätt som det är så händer något oväntat - och så skedde häromdagen.
 
Jag hade fikat hos en kompis och på hemväg körde jag inom  ICA butiken i byn för lite påfyllning sv mjölk och bröd.
 
Och där  bland brödhyllorna stod .... tro det eller ej.... Anastasia.... alltså, Hennes Kejserliga Höghet Storfurstinnan Anastasia Nikolajevna Romanova !!
 
 
Det hade man inte förväntat sig.
Och där i  byns lilla butik... bland brödet !
 
Somligt tar liksom andan ur en.
Hon hade en vacker broderad vit klänning på sig, pärlhalsband i långa rader och hon såg ut att vara strängt upptagen i ett samtal med någon som jag inte kunde se.
 
Alltså, jag var ju sprickfärdig att berätta  om denna happening men man kan ju knappast ta tag tag i nån kund och peka mot tomma luften och säga att titta herregud, det är ju Anastasia Romanova !! 
Men nu berättar jag det för er och det känns tryggt och rätt !
 
Jag fattade aldrig  varför hon manifesterades just där och då... och hon kan inte ha sprungit ur   mina tankar eftersom jag bara funderade på  min handlelista som jag hade i huvudet och ville få shoppingen  gjord så fort som möjligt.
 
 
 
Jag stod ett tag och  stirrade stint... för  jag visste att nästa gång jag vänder bort blicken eller blinkar så kommer hon att vara borta.
Så är det alltid
Och det var samma sak den här gången också.
Poff så var hon borta.
 
Det var dock stort och speciellt  så länge det varade
 
En ny vecka.... och i morgon ska jag på gynbesök i Helsingborg och sen ska dottern i skogen och jag fara till Väla köpcentrum.. äta lunch med lite vänner  och se oss omkring.. kanske shoppa lite smått...
 
Kram & kärlek💖
1 BaraJag:

skriven

God morgon Ez!

Verkar som att hon tyckte du skulle stanna upp mitt i din stress 🙂

Vi funderar på att använda oss av företaget Movesta och sälja vårt hus till dem men har ännu inte ansökt om bud eftersom lägenheten vi ska söka inte ännu kommit ut. Kan du se något kring försäljningen av vårt hus? Säljer vi smidigt till Movesta eller blir vi tvungna att använda traditionell försäljning?

Kram!

Svar: Jag ser inte riktigt hur men det lär bli en försäljning, kram :)
Esmaralda

2 Helena Ir:

skriven

Vilket möte! Just om henne har det ju gjorts film, överlevde hon när resten av familjen blev dödade..pappa, mamma och alla syskon, troligtvis inte, men en del har tidigare sagt att de är Anastasia, den yngsta i syskonskaran, tror jag det var! Förstår att det kändes stort!

Vaknade tidigt.. tar en vända på gymmet före tvättstugan.

Ha en bra dag!

Kram

Svar: Nej, jag tror inte hon överlevde massakern på familjen !Så strongt med gym före tvättstuga... kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Igår grät jag helt plötsligt över J honom när jag ska sova. Något sätta kommer fram en oroa. Jag kan inte minnas varför så och vad har händer för längesen. Jag önskar ju jag kunde prata med C kvinna om dessa känslor. På den lördag ska vi dit och firande för den är en speciellt dag

Jag vill få din tipsar som jag behöver mest... att hur ska jag lugna mig och få var mer fullt av medvetenhet. Kanske borde jag tar avstånd från honom om jag ser honom? Att var fokus på andra istället. Något tips på hur jag ska hanterar min känslan och situationen?

Ha det bra

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Ibland kommer det fram en barn inom mig själv. Jag vet inte varför men det känns som om jag behöver få trygghet och omtanke just nu. Som jag hanterar det så bra mot min egen person inom mig själv.

Finns det anledningen att varför den kommer fram men jag är mig själv av den lilla flicka.

Finns det anledningen som jag behöver gör något åt det?

Ha det bra

Svar: Ta hänsyn till ditt inre lilla barn och undersök vad hon vill.... ge henne trygghet och det blir bra.. kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har väl var så mycket ledsen på sistone tider som många märks inte det. Jag undrar varför. Känns som om jag saknar en viss från förra tider.

Ska jag låta den inflytande på bara?

Ha det bra

Svar: Vi människor kommer in i olika perioder... och emellanåt blir det lite vemodigt... kram :)
Esmaralda

6 Mimlan :

skriven

Jag hade också ett möte igår, dock inte lika speciellt som ditt Es ;)

Mötet var med våra bråkiga grannar, som resulterar i att vi nu måste flytta vår lekstuga. Tror du jag ångrar mig om jag säljer den?

Kram

Svar: Trist med sådana grannar !! Jag tror inte du ångrar dig om du säljer, känns inte så... kram :)
Esmaralda

7 Misstjejen:

skriven

Jag tänker bara C kvinna har rätt hela den situationen grund av hur jag reagera just nu som har gör med J honom och jag kan inte minnas exakt varför jag är ledsen och orolig över honom. Något känslan finns kvar men det berättas inte. Jag borde var tacksam för henne och nästa gång får jag berätta om hur gjorde hon dessa valt var rätt för mig. Hon bara visste om mig. Jag har aldrig tänker på det. Hinner jag att berätta för henne för den situationen av igår. Jag vill berätta för henne och kommer jag gör det?

Om du vet att varför jag minnas inte något så jag kan inte hitta den minne var en anledningen. Jag tror att C kvinna visste bara om det utan mig. Jag fick bara den känslan som jag grät över.

Men kommer jag hinner att berätta om det för C kvinna. Men har det något gör med hjärna som gjorde att jag minnas inte det. Att har jag jobbar så hårt att glömma bort det men känslan är kvar men hur? Tänker om C kvinna har gjorde något så jag ska glömma det.

Vill säger tackar till henne så kommer jag hinner att berätta och om den situationen också?

Kommer hon blir glad och förstår mig att jag har lyssna på henne?

Ha det bra

8 <3:

skriven

Mysigt om ni hinner med lite shopping.
Kommer gröna blanka klänningen komma in igen ? Blivit lite besatt av den. Nästan så att den lite mörkare med 🌸var min stil lite bättre.
Kran

Svar: 30-40 % att klänningen kommer in igen... kram :)
Esmaralda

9 Naturvän:

skriven

Hej!

Vilken utstrålning hon har på fotot , så söt! man blir ju nyfiken på varför hon visar sig??

Själv undrar jag om en "syn", kommit till mig flera ggr en by som ligger här i närheten, nya kyrkbyn. Har cyklat igenom flera gånger och där känns så rofyllt. Där ligger en Grekisk restaurang, som känns bra att besöka.
Det är kanske bara en plats med "bra energier" eller symbol för ngt. Ser du ngt om det här kära Esmaralda?

I dag skall jag besöka kvinnan jag reste till Kreta med i hennes affär. Det var längesedan och alltid trevligt byta ngra ord.

Ha en fin start på veckan!



Svar: Ja, jag har ingen aning om varför hon visade sig... förr sökte jag ofta förklaringar men nu tar jag det bara som det kommer.Byn och restaurangen... jag får en positiv och energifylld känsla här när det gäller dig.. men ser inte riktigt varför.... kram :)
Esmaralda

10 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Wow vilken upplevelse.

Ser det ut som att jag kommer att bosätta mig utomlands mer eller mindre permanent? Om jag förstått saken rätt så blir det tidigast då jag möter kärleken? Så då kanske det inte sker alls, om han aldrig dyker upp...

Kram

Svar: Du kommer utomlands... OCH kärleken kommer... ser inte i vilken ordning... kram :)
Esmaralda

11 barrqvist:

skriven

Mig hade du gladeligen fått rycka tag i om jag varit i närheten, vilken speciell upplevelse! Undra varför hon visade sig där/för dig.. Fast.. Allt man behöver man inte alltid veta, lite mystik behövas det med här i livet :)

Fundering..
Min gamla kompis J som jag börjat umgås med igen, är det något jag behöver veta/tänka på eller så? krig oss/henne?

Ha en fin måndag :)

Svar: Nej, jag har för länge sedan slutat försöka se orsaker till sådant.... jag tar det som det kommer och tänker inte mer på saken :) Trevligt att ni börjat umgås igen.. acceptera varandras olikheter, krm :)
Esmaralda

12 Khaleesi :

skriven

Inatt vaknade jag av ett besök, en man stod i dörröppningen in till sovrummet och liksom kikade in på mig. När jag såg honom kändes det som om han blev förvånad att jag hann se honom och så poff så försvann han. Jag hann tänka att detta måste jag komma ihåg imorgon för det var ingen dröm, det var på riktigt! 😁 Jag har aldrig sett något så tydligt förr! Hur vet man att egentligen att det inte är inbillning när man ser?

Svar: Det vet man inte.. och i början när man "ser" brukar man tro att det är inbillning. Detta var på riktigt och visst blev din besökare lite förvånad över att du kunde se, kram :)
Esmaralda

13 lilla m:

skriven

Hej Es, visst vet han hur galet mycket jag älskar honom? Kram

Svar: Ja han vet nog det, kram :)
Esmaralda

14 Livsturisten:

skriven

På tal om "se men inte se"...min hund stod igår vid dörren in till ett av rummen hemma, sniffade i luften som att hon bekantade sig med någon o verkligen tittade upp mot "någon". Det fanns inget/ingen där o ingen doft jag kunde känna. Imorse hittade jag henne sittandes fint i det rummet som att nån fanns där o hade kontakt m henne. Rummet är ett kontor/pyssel/allt möjligt rum. Vad eller vem fanns där? Kram

Svar: Känns som att det kom en besökare som din hund uppfattade... men jag ser inte vem, kram :)
Esmaralda

15 AnnaK:

skriven

Så otroligt spännande att vara du 😊

Ser det fortfarande se ut att bli mc i sommar? Eller har jag deppat ihop innan dess. Grät hela lördagen.

Kram 🤗

Svar: God chans att det blir mc, gör upp bra planer... kram .)
Esmaralda

16 Jossan:

skriven

God morgon!

Vilket spännande möte!

Just nu är min högsta chef riktigt kall mot mig och pratar knappt med mig. Känns som hon fått något agg mot mig eller liknande. Vet inte vad som händer. Blir väl jag som får skulden för att mina kollegor och jag vill byta läromedel. Jag som kommer få ta hela smällen. Vad händer?

Kunde du se hur plakatet ser ut? Fick du en bild i huvudet?

Kram


Svar: Nej någon bild ser jag inte.. känner bara en positiv känsla, kram :)
Esmaralda

17 Skorpan:

skriven

Hur visste du ens vem det var? Hon behövde kanske bröd till folket eller så ville hon komma o lugna ner dig Es, att allt blir bra :). Trevlig dag du har framför dig, ja kanske inte gynbesöket, men det andra. Ny vecka o nya möjligheter ;).

Blev uppvaktad igår o fick en blomsterkvast, ett presentkort o chokladkyssar av barnen, trevligt :). Ofta är det så att jag är ensam dylika dagar o det har jag inget emot. Fira kan man göra senare om man ens alls gör det. Insett att det inte är så viktigt för mig.

Tänkte om jag skulle sätta sprätt på lite mera pengar o gå till frissan. Har ingen egen frissa utan prövar på olika o jag undrar om den som jag tänker på skulle få min kalufs uppfräschad så att det utfaller till belåtenhet hos henne som går omkring med kalufsen Es ;)? Vill bli lite vår o sommarfin... Om jag nu blir det ens...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Hon har ett speciellt utseende och jag säg direkt vem hon var !Jag som har lite ansiktsdyslexi .. så det var bra jobbat om jag får säga det själv :)
Jag tror det blir bra om du går till frissan... lite vår och sommarfin kan vi alla behöva göra oss... kram :)
Esmaralda

18 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg att någon reser lite tidigare och det blir så 🤗 min bror shöpte bileterna till Bulgarien 😊 först flyger jag och min mor den 4 de Juni och den 25 de Juni kommer min bror och syster 😊Esmaralda ser du någon fara kring min sjuk ersättning för tiden jag är i Bulgarien 😔 💖 💝 💟

Svar: Vad roligt att ni alla ska resa ! Nej jag ser ingen fara kring din sjukersättning, kram :)
Esmaralda

19 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊 🤗 ♥️ 🙂

20 LM:

skriven

Vilket möte! Ver dock inte vem det är men folk hade nog blivit chockad om du berättade detta :)

Låter som en heldag i Hbg i morgon och då antar jag att du tar ledigt från bloggen :)

Usch vilken natt! Haft så ont i rygg o nacke att jag knappt kunnat ligga och skall till bästa kiropraktorn snart. Brukar bli bättre och hoppas detta var tillfälligt!

Vad kan denna vecka bjuda på som börjat allt annat än bra?
Någon gosig hälsning från Alltet?

Kram

Svar: Usch så trist med värk, men det ser ut att vara tillfälligtKänns som om någon kollar in dig lite extra i slutet av veckan... kram :)
Esmaralda

21 Louise:

skriven

Var hon en slags förnimmelse kanske ang.kriget i Ukraina. Hon och hennes familj blev ju brutalt mördade på 1700 talet i Ryssland.


Fick mejl från soc och de ska göra en hälsoundersökning på dottern på torsdag och som vanligt så motsätter sig mannen här. Jag är verkligen inte förtjust i det men med lite tur så behöver hon inte göra det med soc eller någon annan inblandad utan att jag kan fixa det själv. Jag vet inte varför de ska plåga oss med detta.
Jag är bara så arg och så nervös för imorgon att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag vet inte hur länge psykiskt jag ska klara av detta. Den terrorn som soc faktiskt utsätter oss för. Jag kommer göra en JOanmälan och IVOanmälan när detta är över. Jag förväntar mig inte att det ska gå igenom men soc maktmissbruk har gått för långt.
Åh jag hoppas verkligen att detta går bra för oss imorgon. Att Kammarrätten dömer till vår fördel. Hur stor är chansen att vi får tillbaka vår dotter? Att kammarrätten dömer att hon ska bo hos oss?

Jag vet att jag är tjatig men detta är sjukt viktigt. Jsg hoppas att hon kommer hem på fredag eller måndag.

Ha en fin måndag och tacksam för svar. Kram.

Svar: Jag ser ju att dottern kommer tillbaka, men inte exakt när... sänder goda tankar... kram :)
Esmaralda

22 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag tror att min kärlek - om jag nu nånsin möter honom - är utländsk. Svårt att föreställa sig att han INTE skulle vara det. Haft oftast dejtat utländska män. Tror du att min kärlek kommer att vara utländsk?

Kram

Svar: Ja, den möjligheten är stor, kram :)
Esmaralda

23 Me:

skriven

Hej!
Vilket spännande möte.Önskar jag kunde se lite besökare, men icke.

Har universum nått budskap denna vecka?

Kram

24 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda i dag är det den stora dagen för min dotter hon ska göra en bröst förminskning är orolig och jag hoppas att det ska gå bra

Svar: Ja, det ser ut att gå fint, kram :)
Esmaralda

25 L:

skriven

Oj, vad spännande. Undrar vem hon pratade med. Det verkar finnas ett "normalt" parallellt liv efter jordelivet, verkar det som. Undrar hur det fungerar, tänker jag.

Jag undrar om jag får något av de två jobbmöjligheter jag har på gång. Känns så oerhört trögt.

Kram och ha en fin dag i Helsingborg

Svar: Särskilt god chans har du på ena jobbet... kram :)
Esmaralda

26 <3:

skriven

Ser du någon ny kärlek för mig i höst ? Några tecken på hur min blivande soulmate är och ser ut.
Kram

27 Dunegull:

skriven

Wow! Vilken upplevelse 😊

Tittar lite på en resa ner mot alperna med en kompis i sommar, vandra lite. Kommer vi iväg och blir det bra?

Tycker du även jag ska ta med hunden? Uppskattar hon?

Kram

28 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Så om jag kommer emot dig så känner du inte igen mig ;).

Frissan bokad om än lite sent för min tidtabell, men vad gör man inte för sin skönhet ;D. Vilken skönhet, hahhaa...
Kram Skorpan

29 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Ja det var ett möte minsann ! Förstår att du vill berätta ,Undrar vad hon ville förmedla ...eller så var hon bara just där och du såg <3

Här är det oroligt...Moses vägra gå helt plötsligt igår ...magen kändes svullen Nattens koll av magen visade att den blev mjukare .(Har introduserat nytt foder ) Morgonens kiss i trädgården gick bra och ingen feber men han vill ogärna gå . ...
Healing tas tacksamt emot <3

Kram Anki med orolig flock ...igen

Svar: Nejmen lille Moses... healing kommer på studs.... låt oss få veta hur det... kram
Esmaralda

30 GP:

skriven

Wow! Anastasia i en liten by…


Es, min mamma har varit på hugget ett bra tag och jag tycker att hon blir bara värre och värre. Hon lägger så dumma kommentarer och vill hela tiden provocera. Är så otroligt arg på henne efter allt hon har gjort mot mig. Kan du se vad detta rör sig om?

Kram :)

Svar: Jag tror inte hon är riktigt medveten om att hon faktiskt gör dig illa genom sitt beteende, försök prata med henne men inte när någon av er är upprörd, kram :)
Esmaralda

31 Ghostwriter :

skriven

Wow vilken häftig grej!! Undrar varför? Jag har alltid haft öga för den historien, tragiska ödet som skedde hela familjen. Hon var väldigt ung när hon blev mördad. (Av de jag vet). Älskar filmen än idag (barnfilmen). Tror inte jag har större koppling till henne dock, kanske på något litet vis.



Kram och ha en fin dag

32 Cecilia:

skriven

Wow, det måste minsann ha varit ett speciellt möte. Kul att du kände igen henne också. Jag har dålig koll på historiska personer, så jag hade definitivt missat ett sånt möte.

Fick just veta att en på avdelningen kommer sluta, vilket eventuellt leder till att det blir en ledig position här. De har satt stopp för rekryteringar, men det verkar som att chefen jobbar på det. Fick frågan av personen som slutar om det hade varit intressant för mig och svaret blev förstås ja. Tror du chansen finns att jag får fortsätta här? Har aldrig varit på en bättre arbetsplats och tror jag hade trivts bra här. Kramar

33 Ghostwriter :

skriven

Wow vilken häftig grej!! Undrar varför? Jag har alltid haft öga för den historien, tragiska ödet som skedde hela familjen. Hon var väldigt ung när hon blev mördad. (Av de jag vet). Älskar filmen än idag (barnfilmen). Tror inte jag har större koppling till henne dock, kanske på något litet vis.



Kram och ha en fin dag

34 Helena Ir :

skriven

Även jag har ofta haft utländska män i mitt liv.. Felipe i Madrid..voijne voijne..åh la la laa :)

Kram

35 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Ursäkta mig, jag har en lite frågvis dag idag, kanske för att mitt liv just nu inte känns särskilt roligt eller händelserikt. Jag tänker mycket på framtiden och hoppas och önskar att den ser helt annorlunda ut än mitt liv gör nu.

Tror du att jag kommer att få bo i en trivsam och mysigt bostad utomlands? Blir det en flytt inom Finland till näst, innan utlandsflytten blir av?

Kram

Svar: Kan mycket väl bli en flytt inom landet innan utlandsflytt, kram :)
Esmaralda

36 LM:

skriven

Blev bättre efter kiropraktorn. Hon hade haft covid och pratade om samma trötthet som du Es. Hennes man hade precis som din man inte heller fått det fastän de bor ihop. Märkligt virus. For efter detta och hämtade min handledsskena hos ortopeden och det hjälper redan!! Rör jag inte handleden lika mkt så får op området i armbågen läka. Kostnaden står FK för då det är en arbetsskada.

Nämen vad kul om någon skulle titta lite extra på mig :) Nån speciell plats jag skall ha ögonen öppna? Två veckor idag sen montören och undra om han har glömt vår starka dragning och mitt sms än? :)

Rörigt det är i Sthlm. Hoppas att jag en dag bor i en mindre stad. Kram


Svar: Javisst är det ett märkligt virus... min trötthet höll i sig länge och en morgon var den bara borta... lite magiskt, en sån markant skillnad från dagen innan ! Skönt att det blev bättre efter kiropraktorn.Nej, jag ser ingen speciell plats... kram :)
Esmaralda

37 Mercan :

skriven

Esmaralda jag är så 😞min bror hade givit till min far radio som present, men min far i Bulgarien sa att någon har stulit radion hemma, är det min fars syster som har stulit radion Esmaralda, eller ljuger min far och har sålt den för pengarna 🙁 har min fars syster sida stulit radion med TV in från första våningen Esmaralda ser du något Esmaralda 😞

38 maja:

skriven

Hej Esmeralda,

En mycket intressant syn du hade! Och pa Ica av alla platser!

I varenda arshoroskop sa star det att jag blir en ny version av mig sjalv och stora forandringar pa gang! Jag gillar inte ovisshet och det har slitandet fram och tillbaks gor mej inte sa smnatt galen!!!

Ser du dessa forandringar?
Jag vet inte om jag vill ha dem men samtridigt ar det mycket jag inte ar nojd med i mitt liv och inte har kontroll over. Iblansd swer jag att bryta upp fran allt...utom min son som min enda utvag.
For allt bli stark igen och sta mer pa egna fotter och sa smaningom mota nagon som ar bra fdor mej men det ar ju en ovisshet sa ar jag verklign villiga att separera, flytta till Sverige, ny stad o boende o jobb... jag vet inte!

Samtidigt ar det ju andra paarten som borjat gnissla rejalt och jag vill inbte vara varken beroende eller bo med nagon som inte kanner nagot for mej och inte ens respekterar mej.

Kan jag ens skriva hur ensam jag kanner mej och radd!

Kran

Maja

Svar: Jadå, visst ser jag att det kommer en positiv förändring.. det är ett val och ett beslut som du själv fattar och sedan rullar det på.. kram :)
Esmaralda

39 Shenzi:

skriven

Hej Es!
Ser du om någon firma kommer hjälpa pappa att bygga förlängningen på altanen lr kommer han fixa detta själv med sin onda arm?? Kram Shenzi 🌹

40 EPM :

skriven

Spännande!
Jag hade velat fråga henne om det fanns sanning i myten om henne.

Jag har börjat vakna av att någon väcker mig, abrupt men omtänksamt. Det sker genom att min namn sägs halvhögt. Simon man viskropar.
Vem är detta, och varför vill de väcka mig? Det sker vi alltid runt 4 tiden om morgnarna

Kram

Svar: Jag tror du är lite som en öppen kanal just vid den tiden.... men vad man vill dig kan jag inte se.. kram :)
Esmaralda

41 Förföljd av chefen :

skriven

Blir förbannad nu… jag har varit saklig och korrekt mot ”chefen” på andra orten. Även valt att inte svara utanför kontoret, ändock får jag spam. Svarar jag inte får jag ett till. Svarar jag inte får jag ett till idag när man är tillbaka på jobbet. Så fult att sätta mig i denna sits att jag liksom är TVUNGEN att svara för att vara trevlig, dock bestämd och inte mer än så. Kort håller jag det.


Vad tusan ska jag säga nästa gång om han skriver? Vill ju inte säga ”jag är inte intresserad” eftersom jag då anklagar men fattar ju vad han är ute efter.



Ps, jag vill alltså inte ha någon form av kontakt alls!



Kram

Svar: Jag tror du får vara tydligt med detta... du har försökt på ett snyggt sätt men karln verkar ju ha mos i skallen...så du får helt enkelt sluta svara helt eller säga " inte intresserad".... så jäkla irriterande ! Kram
Esmaralda

42 Måndag igen...:

skriven

Oj så spännande möte du fick Es,fast jag inte vet vem hon är?
Jag älskar däremot bilder från förr tiden och deras klädstil med stora klänningar osv..

Es kan du se något bra som kommer för mig,jag behöver något positivt att se fram emot?
Kram

43 Jeanette:

skriven

Vilken härlig upplevelse!

Var till min Naprapat i morse efter nattjobbet. Han bad mig att antingen sjukskriva mig eller pausa gruppträningen jag leder för att min höft ska få chans att återhämta sig. Om jag sjukskriver mig får jag liten inkomst och mina deltagare får inte träna med mig. Jag får stötvågsbehandling i höften och i dag fick jag är nålar. Behandlingen gör fruktansvärt ont, men den ska vara effektiv.

Jag skulle behöva ett nytt jobb som inte sliter så på kroppen och ger en så pass bra inkomst, att jag slipper ha två jobb.

Ha det bäst!

44 Drömtydning:

skriven

Hej Es

Jag drömde inatt,att min syster hade en son.
Jag lekte mycket med hennes son i drömmen och det var så mysigt med en liten bebis till.
Jag såg att det började flyga in getingar och humlor och blev jätterädd. Men det lilla barnet,som var några månader var inte rädd för getingarna,utan fångade de,med de små fingrarna i luften. Jag blev helt stel och rädd. Men sedan försvann rädslan.
Min syster har ju ingen son idag,men vill gärna ha ett barn till.

Natten innan drömde jag om hur jag gick ner från ett högt brant berg. Jag var på väg hem och det var mörkt ute,men tog en genväg genom detta farliga smala berget. Det höga berget gick i en slinga neråt och den vägen ner var livsfarlig smal. Jag fortsatte ändå ner på den för jag ville hem. Jag tittade snabbt ner för att se hur högt upp jag var? Och jag var skit rädd och tänkte nu ramlar jag ner och dör... (jag är höjdrädd med.)
Jag var på väg att ramla ner och kände att jag var i luften med fötterna,men tog snabbt tag i något gräs som växte på berget. Det gräset räddade mig och jag var så rädd att fortsätta neråt. Men jag var tvungen att gå vidare. När jag tills slut kom ner så kände jag att yes jag klarade det,och aldrig mer den vägen.

Vad ville dessa drömmen mig Es?
Kram

45 LottaS:

skriven

Dottern har sån integritet, vet inte hur jag ska trösta henne när hon är ledsen, vet ju knappt när hon är det eftersom hon håller det för sig själv. Har du några goda råd här?

Svar: Låt henne veta att du finns där och vill lyssna o trösta och tala om för henne att ibland är det svårt eftersom hon håller det för sig själv.... försök öppna en dörr, samtidigt som hennes integritet ju ska respekteras, kram :)
Esmaralda

46 FINA:

skriven

Hej Ez!
Blir det till att kyssa många grodor innan jag hittar min prins? :) :) :) :) :)
kramis

Svar: En och annan kan det bli... kram :)
Esmaralda

47 Shenzi:

skriven

Hej Es!
Ser du om någon firma kommer hjälpa pappa att bygga förlängningen på altanen lr kommer han fixa detta själv med sin onda arm?? Kram Shenzi 🌹

48 Ie:

skriven

Ja, wow, vilket besynnerligt möte. Hur hamnade hon där?

Har varit på arbetsintervju idag och det gick rätt dåligt faktiskt. Jag kände mig tveksam redan innan och nu ännu mer. Skulle inte komma till min rätt. Har en specifik arbetsplats jag vill till men finns inget ledigt där just nu. Ser du om det blir någon öppning snart och om jag kommer bli anställd där?

Svar: Jag ser att du byter arbete men inte riktigt än.. kram :)
Esmaralda

49 Hanna:

skriven

Hej!

Anastasia, vad intressant.

Har du någon gång fått information om något som är dolt för oss andra? Jag menar det finns ju massor av olösta mysterier där ute i världen. Palmemördaren, försvunna människor mm.

Kram

Svar: Ja, det har hänt, kram :)
Esmaralda

50 A:

skriven

Roligt möte 🙂 själv hade jag nog blivit lite rädd! Min katt brukar titta (stirra) på ett speciellt ställe hemma och ibland även jama och sträcka sig uppåt. Då blir jag rädd och då ser jag inget 😁

Vad hände idag. Vi stod själva och kunde börjat prata hur mycket som helst. Jag fick hjärnsläpp helt och hållet. Tittade på han och log, sen gick jag 😖 varför sa inte HAN nånting?

Kram!

Svar: Han visste nog inte heller riktigt hur han skulle fånga situationen.. kram :)
Esmaralda

51 Skorpan:

skriven

Mötte min härliga granne o vi stod en bra stund o diskuterade ditt o datt. Jösses så glad jag blev. Tänk att ha en så bra granne! O att ha folk runtomkring sig, det gör mig glad :). Som den här bloggen också.
Kram Skorpan

Svar: Javisst är det underart med bra grannar och fin bloggfamilj och trevligt folk !! Kram :)
Esmaralda

52 Camilla:

skriven

Inte alla som får besök av henne.
Det måste vara spännande att vara medial med alla dess upplevelser😃 Vad är det för intresse som karln har då han inte verkar gilla min frånvaro? Får önska dig och din dotter en bra dag i Helsingborg i morgon☀️ Allt gott och kramen.

53 Vitlilja :

skriven

Ser du några spirituella event som jag kommer gå på eller något andligt jag kommer fördjupa mig i?

Svar: Ja något speciellt känner du dig manad till under sommaren eller tidig höst.. kram :)
Esmaralda

54 My life :

skriven

Hej Es

Ser du något glädjande för mig:(?
Kram

55 Igges matte:

skriven

Plötsligt händer det! Jag har i flera år känt på mig att du en dag kommer möta någon känd person som är på besök från Alltet. Anastasia associerar jag mest till en tecknad film som jag har på dvd som är baserad på den verkliga historien. Kan ert möte ha någon koppling till din syster eller dina ryska vänner?

Tänk att varenda gång som min sjukskrivning ska förlängas så blir det krångel. Jag var på läkarbesök i torsdags och då lovade läkaren att maila intyget till F-kassan samma dag. I em ringde min handläggare för andra gången sen i torsdags och tjatade om intyget. Ser det ut att lösa sig snart så jag kan betala tillbaka lånet till sonen?

Kramar Matte och Igge


Svar: Ja, det kan faktiskt ha en koppling till syster och mina ryska vänner....Ja det är attans vad segt det kan bli ibland... men intyget kommer... kram :)
Esmaralda

56 Mercan :

skriven

Esmaralda du sa inte jätte känt men jag kommer att trivas 😔 Esmaralda ser du något om någon kommer att hjälpa mig att utvecklas och bli känt konstner ändå och kommer jag att kunna sälja mina teckningar 🙂 när jag går till sysslan 🤗Esmaralda ser du något Esmaralda vad har hänt med radion hemma i Bulgarien 😔 det är borta 😕

57 G.H:

skriven

Min sons kompis mamma hade tydligen satt på filmen Titanic nyligen! Min son har nyss fyllt sju!!!!!!!!!
Jag blev rasande, det är 13 års gräns på den filmen och anser att den av flera skäl är totalt olämplig för barn!!! Människan saknar totalt omdöme, vilket hon även visat tidigare!

Hur pratar jag med henne utan att bli arg och elak ?

Kram:)

Svar: Förklara att din son är känslig... som 7 åringar faktiskt är och be henne att hon bara visar barnfilmer när din son är där... kram :)
Esmaralda

58 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack, ja ngt är det med byn, jag får åka dit ngra ggr och besöka resturangen och eventuella caféer. Kanske kommer jag lära känna ngn där? Flytt dit i framtiden??? Eller så är det bara en behaglig plats att vara på. Tiden får utvisa

Just när bilder återkommer tänker jag att det måste betyda ngt, när det bara kommer spontant om igen, såvida det inte är tankespöken som är aktiva!

Politiker möte ikväll vilket innebär att jag får ngra timmar i total lugn ro, skall bli underbart!



Kram

59 Jossan :

skriven

Känns verkligen som chefen har ett agg mot mig. Men hon vill verkligen inte byta läromedel och jag förstår inte varför. Men vi ska ha ett möte fast det är noll chans att jag får igenom det….

Vad tror du? Kan det bli nya läromedel i höst för mig?

Kram

Svar: Tveksamt men chansen finns trots allt, kram :)
Esmaralda

60 Jossan:

skriven

Fick svar att jag inte fick någon visning på lägenheten..

Känns som jag börjar tröttna på mitt jobb. Tycker om stället men allt känns konstigt där just nu.. usch vad ska man göra?
Folk beter sig illa och chefen verkar tillåta det. Jag blir helt förvirrad och vet knappt vad jag vill.

Svar: Du får prata med dig själv och fatta de beslut du behöver fatta... som tex att strunta i folks beteende just nu och bara låta det rinna av dig... kram :)
Esmaralda

61 Mercan :

skriven

Esmaralda jag är så arg min fars syster sida har stulit radion hemma i Bulgarien ser du om vi får tillbaka den, den var som present till min far från min lille bror 😞idioter jag är så arg, ser du Esmaralda efter hur många år vi får första våningen hemma i Bulgarien från idioterna 🙁Esmaralda ser du om jag kommer att kunna sälja mina teckningar och bli känt konstner ändå 🙁

Svar: Jag ser inte vad som kan ha hänt med radion men det KAN vara systern som varit framme..... kram :)
Esmaralda

62 Anki:

skriven

Tack för healing till Moses <3

Vi kunde gå en pyttesväng nu i eftm där han gjorde ifrån sig .Sen har han legat ute med mig när jag målat pallkragar sonen kom med Nu verkar han ha ont i ryggen Jag blir inte klok på detta men det verkar bli bättre o bättre .
Tack o lov <3

Tack för att du bryr dig om Moses Es <3
Tack för stöd och healing

Kram Anki med tacksam flock

Svar: Mer healing kommer nu ikväll och i morgon förmiddag... håller alla tummar och MG alla tassar... kram :)
Esmaralda

63 Vilsen med valen?:

skriven

Hej Es

Vilket yrke eller studier ser du att jag passar in på? Jag hoppas du ser något och kan hjälpa mig in på rätt väg här:( kram

64 AnnaK:

skriven

Var och tittade på en mysig lägenhet med äldsta dottern idag. Jösses vad jag också blev sugen att flytta. Skulle vilja bo i det området med yngsta dottern.

Ser det ut som att hon får den och vill ha den?

Kram 🤗

65 Hjälp snälla :

skriven

Hej Esmaralda🌻

Kommer jag få jobbet som jag har sökt eller stannar jag kvar på mitt nuvarande jobb?

Kram

Svar: 65 -70 % att du får jobbet.. och om inte.. så kommer det ett annat så småningom.. kram :)
Esmaralda

66 Hjälp snälla :

skriven

Hej Esmaralda🌻

Kommer jag få jobbet som jag har sökt eller stannar jag kvar på mitt nuvarande jobb?

Kram

Svar: Finns en chans att du får jobbet.. och om inte, så kommer det ett annat som du söker och får... kram :)
Esmaralda

67 kattflickan:

skriven

Hej E, en enda fråga - kommer jag att byta jobb?
stor kram!

68 Flytt:

skriven

Hej Es

När ser mig flytta..:(
Kram

69 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 🤗♥️🙂Tack Esmaralda 🙂

70 EPM :

skriven

Spännande!
Jag hade velat fråga henne om det fanns sanning i myten om henne.

Jag har börjat vakna av att någon väcker mig, abrupt men omtänksamt. Det sker genom att min namn sägs halvhögt. Simon man viskropar.
Vem är detta, och varför vill de väcka mig? Det sker vi alltid runt 4 tiden om morgnarna

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: