Regnbågsbarn....

Regnbågsbarn kan betyda olika

Regnbågsbarn inkarneras som människor för första gången och  detta betyder att de har en ren bakgrund  och ihar inte någon tidigare karma från sina gamla liv; det är därför de är så glada och optimistiska hela tiden.

De väljer en familj på egen hand, före födseln, och väljer de som är stabila och stödjande. De är mycket empatiska, har psykiska förmågor och manifesterar vad de än behöver i sina liv.

 

Eller:

Regnbågsbarn är de barn som  inte lever i en klassisk kärnfamilj utan med två mammor eller två pappor eller i en annan konstellation.

 

Eller:

    Har ni hört begreppet "Rainbow baby"? Det är det barnet som välkomnas efter ett syskon som gått bort, eller efter ett missfall.  Precis som den magiska regnbågen som visar sig när stormen passerat är regnbågsbarnet ett tecken på hopp och glädje

💖

Regnbågsbarn som föds för första gången och inte har ett förflutet, det är ingenting som man stöter på särskilt ofta. 

Långt innan begreppet regnbågsbarn fanns… så hände det att jag inte  kunde se någonting alls kring en persons förflutna.

När det hände så var det som om själen bara ebbade ut i  solsken och ljus.. utan att få fäste i tidigare händelser.

En väldigt speciell upplevelse.

 

Jag minns speciellt en dam för sisådär 40 år sedan som blev väldigt upprörd på mig när jag inte kunde se något kring hennes tidigare liv… allt jag såg var ljus… en tunnel full av ljus som inte hade något slut.

Så småningom lärde jag mig ju att alla har inte ett förflutet… de allra flesta har, men inte alla…

Kram & kärlek💖

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Du skriva om regnbågesbarn. Jag är säkert på mig själv och vem jag är som person. Min bisexuella blir en döljer grejen för mig som jag glömma bort det efter ifjol. Jag tror inte ändå att jag kommer erkänna min bisexuella för jag fick aldrig bemötas från en vissa som jag vilja har och prata med en vissa som jag önskas.

Jag försöka väl prata med en vissa som jag tycker om och få mig öppna. Det blir aldrig som jag tänker mig. Flest borde blir besviken för det.

Jag är ärligt att jag tror så min bisexuella instängd för alltid.

Jag vet inte varför jag fick bisexuella men nu har jag valt att det är instängd. Jag har önskar få en vissa som jag ska prata med och utvecklas mig.

Det blir inte vad jag har tänker mig

Ha det bra



Svar: Vill du bejaka din bisexuella sida så är det ju bara upp till dig och ingenting som någon annan behöver tycka kring... kram :)
Esmaralda

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Finns det möjlighet att jag träffas J honom idag? Vill få prata med honom...

Ha det bra

3 Skorpan:

skriven

Intressant att inte ha ett förflutet. Är det nån viss uppgift dessa regnbågsbarn då har då det kommer till detta jordeliv?

Allt annat än regnbåge här, om inte det blir en sån då det lär ska regna idag ;). Några liv lär jag nog ha levt o några till lär det väl bli då jag är så trög med mina livsuppgifter, som det verkar ;).

Som sagt gav gårdagen mig energi då jag träffade många människor o det hände lite av varje. I ett skede hade jag svårt att tyda min kollega, välvilja, samhörighet eller nåt annat?

Nu då världen är mera öppen ser du mig också som mera öppen Es o kan någon ny person ev träda in i mitt liv? Kompis eller man? Nån annan...

Däckbyte o tankning av bil, dagens mest udda uppgifter ;). Annars inga planer som vanligt...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på att jag har ganska bra kemiperson med flera. Sällan fick jag en dåligt känslan av en vissa personer. I min livet. Som vill kommer nära och umgås med mig. Jag försöka alltid tar mig ur ut från dessa relationer. Jag vet inte att hur kan jag vet så det är dåligt. Exemp en kille börja på H. Det finns flera av båda könet som jag har träffas genom min livet.

Känns direkt en dåligt känslan. En del förstår inte varför fick jag den dåligt känslan men jag har får förklara många gånger i dessa relationer.

Jag kan inte bara ge på den svaret. Det är aldrig illa. Så varje gånger jag har en dåligt känslan på den person som kommer till mig och vilja prata med mig så direkt känner jag mig obekvämt.

Jag vet inte hur kan jag känna såna. Jag vet också att jag har bedöma många gånger på alla. Jag tror tydligt min tolkning som visste något om en vissa. Det har ju gör med min förmågan. Som en vissa gillar jag mest och jag visste att dom ska dumpad mig något gång. En del kommer finns så vet jag bara det

Men hur? Jag har svårt att ge förklarar... vet du varför det är så?

Ha det bra

5 Misstjejen:

skriven

Hej

En sjukaste serie jag har sett igår kvällen. Hela 6 avsnittet. Det heter "clark" på netflix och en riktigt bra berättelse. Det är en baserat på en sanning historia som händer i sverige. Det handlar om clark olofsson som är kriminella och har en dåligt barndomen.

Jag förslag för andra i facebook och gjorde inlägget om det men hoppas andra är positiv till det. Hoppas inte någon som är negativ till min tankesätta. Medan jag tänker på min egen rykte för som föreläsare. Lite oroligt för men hoppas det är okej.

Hoppas det påverkar inte mig som föreläsare om jag förslag en såna serie.

Men kolla ni och du ezm på den serie i netflix som heter clark. Så skitbra!

Ha det bra

Ha det bra

Svar: Nej, inte tror jag att det påverkar dig negativtTack för tips :) Kram
Esmaralda

6 Liljan:

skriven

Vilken morgon, vaknade av regnsmatter vid kl. 6. På en lördagsmorgon. När man är ledig.
Vilken härlig inställning om man är Regnbågsbarn (den första förklaringen du skrev om). Att vara "ofärgad" av tidigare liv och nästan bekymmersfri.
För en som har levt många liv så har jag alltid funderat hur/vad/varför vissa tankar dyker upp som inte känns som mina egna. Tack vare en regression av Nettan så fick jag se tre tidigare liv. Jag kommer ihåg denna session så skarpt och ändå var det 3-4 år sedan. Det gjorde att jag kom till förståelse vissa känslor och beteenden som kan dyka upp. Eller vad jag älskar och hatar.
Dags att starta lördagen.
Kram till er.

Svar: Ja, regressioner knyter ihop säcken på ett bra sätt och dessutom är det ju lite spännande, kram :)
Esmaralda

7 Naturvän:

skriven

Hej!

Tror aldrig jag kommit i kontakt med ngt regnbågsbarn.

Funderar en del på det här med inkarnation, hur mkt tror du man väljer själv när det gäller inkarnation?
Är det bara regnbågsbarn som väljer själva?

Ha en trevlig Lördag,
Kram

Svar: Jag tror att de flesta väljer.. vi behöver alla erfarenheter... kram :)
Esmaralda

8 Mgs:

skriven

Hej!
Har kontakt med en kille från tinder, vi bor i samma stad och han verkar trevlig hittills. Kommer det leda till något? Lr är han oseriös?
Kram!

Svar: Tveksamt om det leder till någon men jag tror han är seriös i sitt sökande... kram :)
Esmaralda

9 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Så intressant.

Tror du Esmaralda att jag kommer att leva ett annorlunda liv än det liv jag lever nu om cirka ett år eller så? Kommer mitt liv att se annorlunda ut? Har det skett någon förändring då?

Kram

Svar: En förändring kommer.. den är positiv men mer exakt kan jag inte se, kram :)
Esmaralda

10 alie:

skriven

Godmorgon,
Intressant läsning.. har aldrig tänkt på det där med att alla inte har ett förflutet..

Idag blir det överraskningsfest för väninna hela dagen och jag har bestämt mig för att själv se till att ha riktigt roligt och skratta mycket.., det behöver jag :)
Kram :)

Svar: Bra beslut du fattat inför dagen ! Kram :)
Esmaralda

11 Cecilia:

skriven

Regnbågsbarn, låter så fint. Intressant läsning. Kan det bli tvärtom då man har levt alla sina jordeliv och blir kvar i alltet?

Tack för gårdagens svar. Ska försöka sitta lugnt ner i båten och inte ta några hastiga beslut. Vill samtidigt ha alla dörrar öppna, nu när jag inte vet vart framtiden bär åt så börjar jag föreställa mig alla möjliga alternativ. Tänker jag rätt om vi väljer flytt i ett scenario där vi lyckas få bra jobb efter sommaren där men inget här samt att boende ordnar sig? Eller är det fortfarande fel i tiden att lämna? Kramar

Svar: Ja, jag tror det finns de som är klara och som stannar i AlltetKram :)
Esmaralda

12 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Intressant om personer utan tidigare liv...

Äntligen lite regn och flugsnapparen ser ut att vara intresserad av en holk.


Kram Anki med flock

Svar: Då får du kanske snart en ny inneboende, om holken duger... vad roligt... kram :)
Esmaralda

13 Jossan:

skriven

Godmorgon!

Är hos mamma och pappa idag, fick passa min systerdotter igår. Det var rätt så mysigt. Innan det var jag på gymmet här hos dem. Kände mig som världens mest förvirrade och hitta inget. Det blev lite hipp som happ.

Idag ska jag sätta mig och jämföra läromedel för att trycka på till att vi behöver nya läseböcker för de vi har är så tråkiga. Ska ha möte med min chef så behöver ordentligt med underlag. Hela mitt arbetslag är med på det så hoppas vi får igenom det.

Killen jag matchades med har skrivit.. Det känns läskigt och jag märker att jag verkligen inte är där. Systerdottern frågade igår om jag hade pojkvän och så prata vi om det men hon tyckte jag borde skaffa det snart. Saknar den fina sidan av T och när jag somnade på hans bröst..

Får se vad som händer mer idag..

Kram

Svar: Ja, då blir det en arbetsdag för dig idag !Och bra ting kommer.... ha ett öppet sinne... kram :)
Esmaralda

14 Frasse:

skriven

Hej igen...
* Är Frasse fortfarande kvar med mitt ex i lägenheten? eller har han fått flytta in på nya stället?
* Har kanske exet börjat flytta?

* Och...hur ser helgen ut för mig? kommer det att hända nåt?

Svar: PLanera in något lite extra i helgen, det skulle göra dig gott... kram :)
Esmaralda

15 Helena Ir:

skriven

Vad intressant! Mitt yngsta barn föddes efter ett annat barn som inte kunde leva i detta livet. Men jag tror inte hon är ett Regnbågsbarn.. även om hon blev speciell efter det som tidigare hänt! För mig kom hon med så mycket ljus! :)

Upptäckte något som jag inte tidigare tänkt på.. tittade på gamla foton, och där även hittade en bit papper, en dödsannons från 2004, första väninnan till mig som då reste till Alltet.. jag har 2 väninnor som gjort denna resa. Jag tittar på dödsannonsen, och det slår mig att deras resa var densamma, samma datum i november månad.. med 16 års intervall. Jag får inte till det annat än slumpen.. men lite konstigt kändes det!

Skönt att vakna till lite regn, skogen utanför, behöver det som kommer.

Önskar en fin lördag :)

Kram


Svar: Jag tror din yngsta är ett regnbågsbarn i alla fall..... :)Ja, nog är det märkligt att båda företar sin resa vid samma datum... kram :)
Esmaralda

16 J:

skriven

Hej

17 Lilla m:

skriven

Hej Es, kommer vår relation att stabilisera sig? Kram

Svar: Ja, på ett eller annat sätt.... kram :)
Esmaralda

18 Hedwig:

skriven

Intressant och komplicerat det här..Det lär även finnas folk på jorden som inte har någon själ alls och så finns de som påstår att de kommer 'från framtiden' eller från andra planeter. Jag tror att jordens befolkning har blivit en blandning av allt möjligt och att det är dags att bli medveten om vad vi gör här och hur vi kan påverka vår framtid positivt i stället för att låta onda varelser bestämma över våra liv.

Svar: Ja onda varelser finns det tillräckligt gott om på jorden... så dom behöver vi inte söka någon annanstans :) Kram :)
Esmaralda

19 Skorpan:

skriven

Visst sjutton gick däckbytet snabbt o nu har jag en lampa som lyser o meddelar om lågt lufttryck, har aldrig hänt förut. Inte nån fler gång till det stället, jäklar. Gissar att lampankommer att lysa fastän trycket checkas.. Suck, bilar...
Kram Skorpan

Svar: Har hänt mej sista två gångerna jag bytt däck... så irriterande... kram :)
Esmaralda

20 <3:

skriven

Hej kära Es, är det jag som varit blind förut och inte insett att A är svartsjuk och inte speciellt trevlig när det inte passar honom.
Kram

Svar: Ja, lite blind kanske du varit... men så småningom lär man ju känna en människas hela personlighet, kram :)
Esmaralda

21 Mercan :

skriven

Esmaralda vi har extremt mycket håravfall, är det någon sjukdom Esmaralda eller beror det på vattnet shampoon. För länge sedan under pandemin fick jag sigarett från mannen som bor i psikiatrin nära oss, har jag smittat min family med någon sjukdom därifrån, jag hade frågat dig och du sa att det är inte sådant sjukdom som jag har tänkt mig, men håravfallet började sedan dess jag fick sigaretten 🤔

Svar: Nej, jag ser inte att du smittat någon i din familj, kram :)
Esmaralda

22 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om min bror blir egen företagare längre fram i tiden, han tänker plugga för något hur man öppnar egen företag😊🤗♥️🙂

23 Skorpan:

skriven

Nä, dig också Es. Har aldrig hänt mig förut o nu är jag jäkligt irriterad joo. Hjälpte ju inte att checka o justera lyfttrycket nej. Hoppas verkligen mannen gillar att ta hand om dylika saker ;).
Kram Skorpan

Svar: Om man har luft i däcken så är det nån resetknapp man ska trycka på....det lärde en tjej mig på en mack när jag fick hjälp med luften.... kram :)
Esmaralda

24 Igges matte:

skriven

Tack för ditt svar tidigare i veckan om läget med Ängla, hon fick ett saltbad och jag berättade för henne hur otroligt tacksam jag är för allt som hon har gjort för mig, uppfyllt mina önskningar med råge och mer där till. Hon fick följa med i fickan till läkarbesöket på psykiatrin och jag tror faktiskt att hon använde sina allra sista krafter och hjälpte mig när den stressade läkaren försökte pressa mig till att gå med på att börja arbetsträna trots att den psykiatriker som har huvudansvaret för min vård har klart och tydligt skrivit in i min journal att han avråder arbetsträning innan jag har gått i psykoterapi. Det uppstod en obekväm tystnad och jag kanske inbillar mig men jag tror det var då Ängla gjorde sin sista insats för rätt som det var reste sig läkaren och lämnade rummet. Hon kom tillbaka efter en stund med svansen mellan benen, hon hade varit och pratat med överläkaren och fått höra precis det jag hade försökt säga att arbetsträning inte är aktuellt för mig, överläkaren satte henne istället på att ordna fram någon form av stöd fram tills att jag får börja i psykoterapi. Läkaren avslutade med att säga att "jag visste inte, jag är bara läkare" What? Vad menade hon med det? Visst är det märkligt att läkare och myndighetspersoner inte kan be om ursäkt när de har gjort fel. Suck!!

Visst gör det ont när knoppar brister, varför skulle annars våren tveka? Här tvekar våren i år, varken träd eller buskar har grönskat ännu. Vad har du för väder idag? Kramar Igges matte

Svar: Ja, du har rätt, jag tror också att Ängla grep in här ! Och det gjorde hon bra.Hos mig är det mulet och lite kylslaget.. så frukosten åt vi inne... annars tycker jag att vi suttit ute nu i ett par veckor, kram :)
Esmaralda

25 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Gomorron kära Es!

Ett mkt intressant ämne det här med olika barn...♡


På tal om det här så har jag en fråga.

Jag känner stark samhörighet med mitt yngsta barnbarn, precis som om hon har varit min dotter i ett tidigare Liv o känner att vi har bott i USA!

Även en av pojkarna känns som om min Far har inkarnerat de är så lika i mångt o mkt!Han är så lik min Far på ett mkt gammalt foto där Far sitter i sin biologiska mammas knä♡♡♡

Vad får du till dig kära Es hoppas så på ett svar?

Stor varm Kram och trevlig lördag♡♡♡

Svar: Visst har du levt i USA.. men detaljer får jag inte till mig... kram :)
Esmaralda

26 7 år:

skriven

Detta visste jag inget om så intressant. Ang förflutet så har jag drömt om att jag var på festival i England och hade hur kul som helst. Passar ju bäst med dem och har väl med tidgare liv att göra.

Idag har jag varit singel i 7 år. Några romanser har funnits men ingen relation. Så var är då mannen som skall älska mig tills döden skiljer oss åt? Finns han ens? Vad pysslar han med idag och längtar han efter mig? Ett som är säkert är att jag iaf inte kommer "vänta" 7 år till :)
Män verkar mest rädda för mig och fastän K var attraherad av mig så gjorde han inget och man kan ju undra varför Es?

Idag regnar det och är faktiskt skönt med lite varierat väder. Tänkte åka till shoppingcentrum men är säkert massa folk och vill inte pga covid så väntar till nästa vecka. Får bli träning och familjen. Hittar du på ngt skoj Es? Kram

Svar: Din kärlek kommer men det är alltid trist när det dröjer så förbaskat länge !I dag kommer jag hålla seanser... ta en promenad.. fika hos en kompis........och ikväll beställer vi hem pizza och tittar på Lets Dance... kram :)
Esmaralda

27 Me:

skriven

Hej!
Regnbågsbarn låter så fint.Hoppas på barn runt mej i framtid på ett eller annat sätt.

Önskar alla en skön helg.

Kram

Svar: Ja, och barn kommer, kram :)
Esmaralda

28 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du Esmaralda att min far har sålt radion som min bror hade givit som present eller är det de, min fars syster som har tagit radion med TV n till min farmor hemma i Bularien 😖 😖 😖

29 Skorpan:

skriven

Kanske int min dag idag, kaffefiltret gick sönder o det blev ju sump i kaffet också, argh. Får koka nytt. Kanske det vänder o händer nåt kul, ja inte om jag blir hemma förstås ;D.
Kram Skorpan

Svar: Jadå, visst kan du få det att vända mot positivt men det var ju osis med kaffefiltret... själv dricker jag bara snabbkaffe ! Kram :)
Esmaralda

30 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊 🤗 ♥️ 🙂

31 T:

skriven

Fick säga håll k*ften till en vän igår som för andra gången påpekade min vikt. Från ingenstans. Brukar aldrig höra sådant från människor och blev helt förstörd förra året när vännen sa det, jag har liksom ätstörning i grunden och vet varför jag gått upp i vikt.


Ser folk mig så? Att det är min vikt folk lägger märke till när jag går på bussen och på stan?




Ful i mun men jag är glad som satte ner foten, det är inte okej.



Kram

Svar: Nej, folk brukar inte tänka på din vikt, absolut inte, kram :)
Esmaralda

32 AnnaK:

skriven

Intressant med allt som finns egentligen 😊

Drömt frustrerande drömmar igen. Inte så svårt lista ut varför 😬 Längtar efter lite ro som sagt. Löser jag det? Vet att jag frågar typ samma sak hela tiden...

Kram 🤗

Svar: Ja du löser det, om du bestämmer dig för det och skaffar dig en handlingsplan, kram :)
Esmaralda

33 Skorpan:

skriven

Okej, undrar vilken knapp det är då. Vet ju hur man minskar trycket i däcken nog, men det är kanske inte den knappen vi talar om nu? Tur att bilen inte behöver besiktas iaf, då skulle den inte ha gått igenom. Näe, cykel passar mig nog bättre...
Kram Skorpan

Svar: En slags reseat knapp, som återställer när felet är åtgärdat men var den sitter vet jag inte... kanske instruktionsboken kan hjälpa dig.. man ska bara trycka på den och sen är saken ordnad, kram :)
Esmaralda

34 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du vad har hänt med radion som min bror hade givit som present till min far hemma i Bulgarien 😣😞det är försvunen 😕

35 Frasse:

skriven

Hej...
Du ser inget angående någon flytt/Frasse?
Han betyder mycket för mig efter att ha bott med han i sexton år....varenda dag :(
Varför får jag inte veta vart dom ska bo? :( blir så ledsen...
Jag vill självklart få veta det...ska dom bo i lägenhet/hus...ska Frasse bo med andra husdjur eller andra människor...barn osv
Självklart vill jag veta hur han kommer att bo. Efter alla dessa år kommer jag aldrig att få träffa han mer ...kära Frasse våran. Eller känner du annat???

Svar: Du kan ju föreslå att du tar hand om Frasse... får en känsla av att det är dig han står närmast, kram :)
Esmaralda

36 Snödroppen :

skriven

Fick ett meddelande nu på morgonen… kommer vår relation gå in i en mer positiv fas? Sakta men säkert kanske….
Kram💞

Till skorpan!
Jag känner igen lampbekymret efter däckbytet, åtgärdades enkelt på verkstan👍

Svar: Det finns en chans... kram :)
Esmaralda

37 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Tack för svar.
Det går inte skriva på din blogg från min Iphone men från min Samsung gick det bra?!

Onkologen på måndag kl 14 har du möjlighet att skicka lite Healing då.?♡♡♡
Brukar gå bra men sist blev jag ganska dålig efteråt o dan efter.

Kram o kärlek ♡♡♡

Svar: Vad märkligt... jag vet inte vad det kan bero på !Ska försöka skicka healing , kram :)
Esmaralda

38 7 år:

skriven

Ja det är verkligen länge nu men vore kul att få uppleva true love.

Låter som en fullspäckad dag för dig och pizza som är såååå gott! Har inte ätit på något år då det är gluten och jag blir höggravid :) Ni skulle bygga hus också såg jag men vet inte vad det var för hus :)

Finns det ngt glädjande och bra som kommer min väg snart?

Hälsa hem!
Kram

Svar: Ett Attefallshus :) PLanera din sommar bra..satsa på sådant som är roligt... och du öppnar dörren till glädjande händelser.. kram :)
Esmaralda

39 Lydia💕:

skriven

Undrar om min ängel har styrka kvar ? Hon fick salt på sig igår en bra stund .
Jag har en konstig fråga M skriver nästan varje dag till mig nu är han på semester och inte hört något på en vecka jag undrar bara varför och om han tycker jag är jobbig 🙈eller är han rädd för sina känslor för mig för att han är rädd?
Kram
Lydia 💕

Svar: Ja, lite styrka finns det kvar i Ängel.Han verkar ha annat i tankarna nu och är lite upptagen, kram :)
Esmaralda

40 Helena Ir:

skriven

Tack för ditt svar! När jag väntade min dotter så hade jag en speciell känsla som jag berättade för hennes pappa, att hon är speciell! Inte att hon skulle bli filmstjärna eller någon riktigt känd person i livet :), "bara" med en känsla som gjorde det speciellt med detta barn. Men så kanske alla föräldrar tycker :) även om det för mig var annorlunda jämfört med de andra graviditeterna..
Lite roligt att tänka tillbaka..

Kram

Svar: Och visst hade du rätt i känslan, dottern ÄR speciell på bästa sätt, kram :)
Esmaralda

41 <3:

skriven

Har JB någon koll vem jag är ?
Kram

42 AnnaK:

skriven

Hur gör man en sån handlingsplan egentligen? Måste ju lida av nåt när jag inte fixar det. Kommer sluta med att jag biter ihop resten av livet och missar allt bra.

Kram 🤗

Svar: Det är bara upp till dig men varför inte boka tid till samtal/familjeterapeut och se om du kan få lite stöd för dina tankar och en skjuts framåt, kram :)
Esmaralda

43 Naturvän:

skriven

Hej!

Ja regnsbågsbarn är jag då rakt inte, känns som om jag har haft flera jordeliv här.

Känner mig ofta "riktigt gammal" och undrar vilka erfarenheter jag skall ta till mig. Det kanske man aldrig kan få svar på, en sak är i alla fall säker. Saknar likar, jag menar den där känslan man kan få att folk som man träffar också är "gamla själar". Ngn sorts ordlös gemenskap.

Är min soulmate också en gammal själ och mogen till sitt sätt?

Det har mulnat på hos oss, men cyklar till grannbyn, där skall vara musik på stranden, kan ju bli trevligt!

Kram



Svar: Ja, du har en ordentligt gammal själ !Och samma sak med din soulmate.
Musik på stranden, då får man riktig sommarfeeling ju... kram :)
Esmaralda

44 A:

skriven

Intressant 🙂

Idag har kört jag bort grejer, både till tippen och loppis. Har rensat massor sen jag fick ommålat här hemma. Inte riktigt klar men snart så! Jag älskar mitt hem. Det känns som hemma. Min egna sfär och lugn och ro.

Det rör på sig på jobbet, men inte tillräckligt fort enligt mig. Står fortfarande på samma ställe. Jag har börjat kolla efter andra jobb men inte sökt än. Jag tror jag vill jobba där det innefattar akutverksamhet. Vi har det nu med där jag jobbar, men är alldeles för uppdelat och är inte min arbetsuppgift att ha tyvärr. Finns ett jobb på ortopeden som jag funderar på att söka.

Jag känner mig själv. Jag måste ha varierande jobb annars blir jag uttråkad. Står liksom inte ut. Hade så stora förhoppningar på detta jobb jag tog nyligen men inget har blivit som utlovat. Och då tröttnar jag.

Mycket sådana här tankar när jag står i tvättstugan 😁 ska vänja mig vid tanken att lämna nuvarande för gott... varit där i 11 år nu. Kanske dags att byta...

Kram!

Svar: Ja, du har ett fint och personligt hem och jag förstår att du trivs... skönt att röja emellanåt !Du gör rätt i att söka nytt jobb och du vet vilken typ du rivs med... och du kommer hitta rätt... ge dig inte... kram :)
Esmaralda

45 Mercan :

skriven

Esmaralda jag tänker börja sysslan efter att ha rest till Bulgarien, Esmaralda ser du om jag kommer att bli framgångsrik och känt konstner, kunna sälja det som jag ritar 😕

Svar: Kanske inte jätte känd, men god chans att du har roligt och mår väl och det är ju viktigast, kram :)
Esmaralda

46 Sommaren2022:

skriven

Hej Es

Ser du något bra som händer mig i sommar?
Kram

47 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja det blir o kolla noggrannare i manualen ;).

Snödroppen, ja verkstan hjälper säkert :).

Blir otroligt lat,vadå blir, av att bara vara hemma. Bäst att dra ut o se på folk, om inget annat. Himla svalt idag, småtrist väder här. Kanske bättre i morgon...
Kram Skorpan

48 A:

skriven

Tack... då ska jag nog börja söka och även söka jobb jag kanske kan tänka mig bara för att se OM det ändå skulle vara något, man vet ju aldrig, och man kan alltid tacka nej! En intervju är ju också lite att känna av för mig med, om jag kan tänka mig jobbet eller inte. Intervju är inte bara för arbetsgivare... tycker jag 🙂

Så fina dagar har det varit. Idag regnigt och mörkt. Men jag gillar det. .. höra regnet smattra mot rutan. Och man behöver inte ha dåligt samvete för att man är inne och röjer 😁

Kram!

49 Hp:

skriven

Hej E

Varför försöker M göra mig svartsjuk? Har han känslor för mig ?

Kram:)

50 7 år:

skriven

Vad är det för hus? :)

Jag vill jobba i sommar. Det är min plan. Ett oväder drog förbi så blev fast på ICA och sen gick jag förbi en second hand butik och fyndade snygga jeans och ett pannband för 110 kr :)

Är mitt nr raderat?
Kram

51 Camilla:

skriven

Det finns så mycket som man inte hade vetat något om ifall du inte bloggat om det. Så tack.
Hur kommer det sej att karln inte gillar att jag är fysiskt frånvarande, finns det ett intresse?
Trevlig helg i regnet.
Allt gott. Kram

Svar: Ja, någon form av intresse ser det ut att finnas, kram :)
Esmaralda

52 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 😔 💖 💝 💟

53 Naturvän:

skriven

Hej!

Ja det är faktiskt sommarkänsla. Folk sitter på uteserveringar och äter och dricker gott.Liv och rörelse överallt. Här ser man ofta par som håller varandra i handen. Det ser så kärt ut. Tänk vad jag längtar efter det.Den där närheten ....tänk att få uppleva det igen. Varför dröjer det så undrar jag??!!

Kramis

54 Helena Ir:

skriven

Nu gick jag igång på det här :) Kollade upp lite, och en hel del stämmer in på dottern.

Det mest roliga var att hon kunde prata och förstod mycket väl vad man menade, men något hos henne gjorde att hon trodde att det gick att göra sig förstådd ändå, typiskt regnbågsbarn som börjar prata först vid 2-3 års ålder. För de tror sig kunna använda sig av telepati, tills de inser att alla inte kan!

Min syster sa vid ett tillfälle till henne: Du måste prata för att jag ska förstå vad du menar/vill! Och hon svarar tydligt: Min mamma förstår vad jag menar!
Sån var hon :)

Kram

Svar: Alldeles underbart :) Kram :)
Esmaralda

55 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg att jag kanske blir inte jätte känt men jag kommer att må bra och trivs av det som jag ritar, Esmaralda ser du Esmaralda att jag kommer att bli känt ändå kommer någon hjälpa mig för det, kommer jag kunna sälja mina teckningar 🙂Ser du Esmaralda någonting söta Esmaralda 😊

56 Bjork:

skriven

Hej hur träffas jag och jerry och och dröjer det länge tills vi ses?

Kram

57 Helena Ir:

skriven

Läser i en blogg att finländare är ett dystert folk och att alla finska serier är så dystra.. Jamen, då vet jag det! :) Jag kan alltså skylla på det :)!

Kram

Svar: "skratt" nå men det stämmer ju inte... de finländare jag känner är sannerligen inte dystra... kram :)
Esmaralda

58 T:

skriven

Va fascinerande att inte ha haft något förflutet. Men givetvis, alla kan ju inte haft tidigare liv… Vad tror du om mitt jobb es? Ska jag stanna ett tag till? Känns som att de rör om så mycket där inne men i och med att min hälsa inte varit fullt bra har jag inte vågat lämna … vet inte heller vart jag ska gå. Kram till dig denna lördag!

Svar: Det kommer nog ett rätt tillfälle när du bestämmer dig för att lämna... men stressa inte fram beslut, låt det komma naturligt, kram :)
Esmaralda

59 Solstjärnan:

skriven

Så intressant läsning 😊Jag föddes efter att min bror dött som baby.
Vet inte om jag räknas som regnbågsbaby eller inte.

Besökte hans och min mammas grav idag.Planterade vita blommor inför morgondagens morsdag.
Saknar henne❤️
Min bror hann jag som sagt aldrig träffa.Har endast sett honom på bild.

Ha en bra dag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Javisst är du ett regnbågsbarn, kram :)
Esmaralda

60 Frasse:

skriven

Frasse står exet närmast, har alltid gjort. Men jag har ju också delat dessa sexton år med Frasse.
Det finns flera anledningar till att jag inte kan ta hand om Frasse.
Dels har jag inte råd med alla kostnader, försäkring, specialfoder och diverse veterinärbesök.
Dels ska jag inte ha några husdjur i min lägenhet då fler av mina barn och barnbarn är väldigt allergiska. Dom har tidigare inte kunnat hälsa på i den andra lägenheten, så därför väljer jag att inte ha djur, så mina nära och kära kan komma och hälsa på nu när jag är ensam.
Det enda jag vill är att få veta vart Frasse ska bo.

61 Mercan :

skriven

Esmaralda jag blev så arg, min bror hade givit en radio som present till min far, men min far sa att någon har tagit den hemifrån Bulgarien, Esmaralda har de min fars syster tagit den från rummet eller ljuger min far och har sålt radion för pengar 😕😕😕

62 lilla m:

skriven

Hej Es, talade med honom nyss i telefon och känner nu en sådan lättnad. Visst menade han vad han sade? Kram o godnatt

Svar: Ja, det tror jag han menade, kram :)
Esmaralda

63 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Till sign J:

Hej kära du!

Känns som om du ville skriva mer än så♡♡♡

Underbar bild du har satt in Förgätmigej som betyder " Lämna mig" och det finns några olika historier hur denna vackra blomma har fått sitt namn...

Jag vill passa på att skicka en stor o solig kram o önska dig en fin helg♡♡♡

64 ullie:

skriven

jag har hört omregbågsbarn till syskon men intedet andra
trodde knappt att det fanns
men när de säger barnet va redan så fullkommligt så det behövde inte stanna här med. Är det något sant i det treoe du ?

Svar: Ja, något kan det ligga i den tanken, kram :)
Esmaralda

65 <3:

skriven

Kommer det gå smidigt nu med Folksam när jag mejlade in kvitton?
Hoppas att pengar Kommer till nästa vecka 🙏

Svar: Ja, nu ska det gå smidigt, kram :)
Esmaralda

66 J:

skriven

Hej Esmeralda!
Såg nu att jag hade ovetande skickat iväg ett inlägg som inte var meningen att det skulle skickas 😁 Så om någon undrar så är det därför bara ett hej 😁
Kram

67 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du när jag går till min syssla att jag ritar mycket och säljer mina teckningar och jag är nöjd med det som jag gör, kommer jag att spara mycket pengar och hjälpa min bror till krediterna 😔 💖 💝 💟

68 Na:

skriven

Hej Esmarslda.

Ser det ut som att flytten tillbaka kommer att bli av iallafall?

Kram

69 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Om vi skulle separera ser det ut som då att barnen skulle bo hos honom? Och jag skulle få flytta själv isåfall?

Eller kommer barnen bo hos mig?
Kram

70 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du någon framtid för mig Esmaralda genom sysslan, kommer jag att träffa nogån som ska hjälpa mig att sälja mina teckningar 😞ursäkta Esmaralda att jag frågade igen och om igen Esmaralda 😕ser du framtid och blir det någonting av mıg Esmaralda 😕♥️♥️♥️

71 Nat:

skriven

Hej esmarslda.

Är så orolig ibland. Ser det ut som att flytten tillbaka kommer att bli av som planerat?
Kram

Svar: Det blir en flytt men kan fördröjas lite, kram :)
Esmaralda

72 Trött :

skriven

Hej Es

Ser du något spontant om mig?
Kram

73 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Till J:


Så kan det bli sorry att jag brydde mig kära du Hej♡♡

Blommorna var I alla fall vackra

74 Tingeling :

skriven

Hej

Tack för tidigare svar, men jag behöver få vägledning i val av sökta jobb och vilket av dessa jag ska välja. Jag är säker på att jag ska byta jobb om det inte är så att chefen får sluta. Kanske du kan se om det blir förändringar med min chef snart och om denne får gå och det kan komma en ny chef inom kort?
Inte ny chef då måste jag byta jobb. Kommer alla säga upp sig? Vad ser du kring mina frågor?


Tack 🦋🦋

75 Frasse:

skriven

Hej igen
Tänkte på en sak...
Kan du känna in varför min exmake ljugit så mycket under alla våra 22 år?
Jag är övertygad om att han har en eller flera diagnoser.
Nåt du kan känna?

Sen en fråga som jag ställt tidigare...är den nya gravid?
Hon har lagt ut bilder på fb på en katt som är hennes och den tröstade henne när hon inte var pigg stod det och katten låg intill henne under en filt...
Vad var det för fel`?

Kommer det att ta slut mellan dom efter dom kommit ihop under samma tak, ska jobba på samma ställe, hennes två barn och han som inte vet hur man hanterar och bemöter barn, han vill sova halva dagarna, inte äta frukost eller lunch med den han lever med för att han vill sova halva dan....och mycket mycket mer som inte funkar i tvåsamhet
Hoppas du kan känna in nåt angående detta??
Kram

76 Nat:

skriven

Hej esmarslda.

Är så orolig ibland. Ser det ut som att flytten tillbaka kommer att bli av som planerat?
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: