Chocken.....

Det var trångt vid delikatessdisken men äntligen blev det min tur.

Jag köpte finaste biffar, lite olika sallader och  en hel del småplock till förrätten.

Jag tog mitt paket med godsaker, fortsatta handla lite allt möjligt som jag behövde, betalade och åkte hem.

 

Precis innan gästerna kommer ska jag lägga upp salladerna i fina skålar,  arrangera smålocket på ett silverfat och steka på biffarna och allt var redo för en kulinarisk kväll.

Jag öppnar paketet  med godsaker och vad skådar mitt öga ?  Jo ett gigantiskt fläsklägg glor tillbaka ..... and that´s it ! 

Jag bröt samman en aning… och det är lätt gjort när gästerna anländer vilken minut som helst och man står där med ett oväntat grisben i näven.

Chocken var total.

 

 

Sen kom skrattanfallet.  Tur ändå att man kan skratta istället för att gråta.

Jag hade ju råkat få fel paket i trängseln  där vid delikatessdisken och nån annan fick väl en chock i kassan när de skulle betala för världens dyraste fläsklägg.

Nu hade butiken stängt och dessutom var det ett par mil dit och i ett sånt  nödläge  är det en blessing med pizzeria i byn !

 

 

Det blev ett par olika familjepizzor till middagen, helt annorlunda än jag tänkt mig men vi hade en väldigt trevlig kväll i alla fall

Detta var för några år sedan

Kram & Kärlek 💖

 

P.s. I dag kommer Nettan på middag och jag ska göra mig till lite o bjuda på entrecote med stekt svamp och  sparris,  ugnsrostad potatis och bea !  Och det var med tanken på entrecoten som jag mindes  ovanstående ! 

Träning idag... vikten står rätt still men jag har i alla fall inte gått upp... gått ner 1/2 kilo.. man får ha tålamod ! 

1 Dani:

skriven

Hej!
Kommer C att höra av sig till mig nu när han är i Cuba? Han ska vara där i två veckor. Han åker idag.
Kram🤗🤗

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet inte om F kvinna kommer på invigningen idag men jag har tydligt drömmar om den situationen inatt att jag förlåta henne för den bilsituationen.

Tror du att det ska går för jag kan prata med henne om det idag?

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag fick en känslan idag att alla är efter sina önskan om mig att få blir den viktigt person som dom kunde gjore. Jag tänker väl att jag ska gå min egen väg och ha fokus på mig själv även fånga min drömmarna.

Låta dom springa efter mig. Så kommer dom gör det väl? Då ska jag njuta av det varje sekunder?

Ha det bra

4 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Är besviken på en vän. Tycker inte att vi är lika engagerade eller intresserade av vänskapen. Blir hela tiden besviken på prioriteringar som hon gör. Det tar flera dagar att kommunicera något. Vi ringer aldrig, fattar inte varför. Jag har bara fått en sån dålig känsla av allt nu och funderar på om det är värt allt huvudbry att försöka få någons uppmärksamhet. Vad ser du om vår vänskapsrelation?

Svar: Låt det vila ett tag och sedan kan du se klarare på situationen. Ska en vänskap vara bra behöver den vara ömsesidig, kram :)
Esmaralda

5 Helena Ir :

skriven

Där vart det surprise med maten.. tur med pizza 😀

Själv hoppar jag gymmet idag, ger mig inte ut..mycket snö och mer väntas!

Vaknade före 4.30 av att jag i mitt huvud hörde maaamaa( mamma alltså) lät som min yngsta..hon är ju hemma hos sig så blev lite fundersam eftersom det var så tydligt som om hon hade haft sin mun vid mitt huvud! Kan ha varit den andra dottern..för med henne har jag haft kontakt vid ett liknande tillfälle..då hon undrade om jag var vaken och jag hörde det på liknande sätt!
Jag kanske får en förklaring under dagen..

Jag som var bjuden hem till en man (gymkompis)och hans fru, det får bli en annan dag..snön är vacker, men ställer till det i trafiken!

Ha en skön dag med så god middag med Nettan.

Kram

Svar: Ja nu när jag tittar ut så får kanske jag också hoppa gymmet idag... tur att vi har ICA i byn i alla fall... kram :)
Esmaralda

6 💕 Zoey 💕:

skriven

God förmiddag Es!
Natten till igår drömde jag en dröm som verkligen satte sig på näthinnan, ja blev biten av en skallerorm i armen och mina föräldrar körde mig till akuten direkt. Väl där började inte bara min arm utan även mitt ansikte bli uppblåst och flagna och där ormen hade bitit mig hade jag ett stort köttsår. De var som om någon hade tagit ett riktigt stort bett och blodet rann och köttremsor dingla. Vad betydde denna hemska drömmen egentligen??? Kram Zoey 💕

Svar: När du inte mår bra så finns alltid hjälp att få, på olika sätt, så drömmen handlade alltså mer om ren upplysning, kram :)
Esmaralda

7 Supreme:

skriven

Tidig morgon och snö ett par cm, man får köra försiktigt ❤️❄️
Ibland får man göra det bästa av situationen, även ibland om huvudingrediensen saknas.
Hade en tjejkväll för ett par år sedan och köpte flera barnpizzor med olika utföranden. Superuppskattat!
🌟
Gårdagens svar, tack.
Jag är dock inte bekymrad över ATT inte få jobb, det är mer frågan VAR geografiskt jag hamnar som gör mig lite orolig inombords❤️ Även om jag vet att jag skulle klara det galant så är det de praktiska frågorna som dyker upp i mitt samvete, det är ju så mycket mer som ska ordnas än bara jag allena ❤️
Jag har låtit så säker på min sak. Tills "Tänk om"-tankarna dök upp.
Ändå är det något som får mig att bli lugn. Jag vet vad jag vill ha för jobb, våga trissa upp ev löneförhandling. Är jobbet rätt och chefer/kollegor stämmer väl in på min beskrivning (precis som när Mary Poppins läser upp barnens barnflickeansökan 😉), så kan man ju göra ett försök iaf. Man lever ju bara en gång. Och vem orkar vantrivas i ett jobb man har bara för att det är ett "säkert kort"?

❄️❤️❄️🌟

Svar: Japp, jag ska se om jag kan skotta ut bilen och försöka få bort plogbilens vall... sen till gym och därefter iväg och handla !Var inte alltför snäv geografiskt när du söker jobb.... det kommer löna sig, kram :)
Esmaralda

8 Helena Ir :

skriven

Lite ovanligt var det tidig natt att även vakna av ovädret med blixtar och åska samtidigt som det snöade..skulle vart något för dig Esmaralda som gillar det där 😀

Kram

Svar: Oh ja, jag hade varit alldeles till mig när vädrets makter brakar loss sådär.... här är det snö idag men den ska regna bort, suck, kram :)
Esmaralda

9 Lotta:

skriven

Pizza är ju alltid gott 😊

En fråga. En vän kommer till stan där jag bor i veckan. Kommer vii hinna och kunna träffas nu äntligen. Blir det lyckat?

Kram L

Svar: 75 % chans att ni kan ses och det blir trevligt, kram :)
Esmaralda

10 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan du ser något om min 2023 år? Eller det är avgöra att vad jag gör under den 2023 år och beror på vilka vägar jag tar?

Ha det bra

Svar: Ja, du har själv makt att påverka genom att välja väg, kram :)
Esmaralda

11 Ghostwriter :

skriven

Haha 😂 undrar om vi människor är klantiga för att universum ska kunna skratta åt våra tokigheter

Heja dig med kilona! Ibland står det still. Kan tipsa om att försöka dricka 3-4L vatten per dag. Det har iallafall fungerat för min kropp.

Påtal om det, du har sagt att min vegokost skulle hjälpa mig viktmässigt men jag såg aldrig större skillnad. Däremot åt jag mycket godsaker under samma tid. Du har också sagt att de känns viktigt med varierad kost, vilket är svårt imed att jag inte tål något. Känns det som jag ska fortsätta variera måltiderna bara och äta oftare per dag?
När jag äter mer än 1 gång per dag så överäter jag mycket. Känns det som iallafall.




Kram! Och ha en trevlig stund med nettan 😄

Svar: Ja att äta en gång om dagen skulle jag inte rekommendera... ät oftare och ha bara hemma sådan mat som är bra för dig, då slarvar man inte lika lätt, kram :)
Esmaralda

12 <3:

skriven

Duktig du är med träningen 💪
Vad är det för fel ibland ned honom. Kommer sent och när han väl kommer säger han inte hej till mig och går och sätter sig vid vårt bord han bokat. Gick dit sen och försökte att inte vara arg 😉
Hade iallafall en rolig lördag tillsammans senare med alla andra paren.
Kram

Svar: Han är som han är och egentligen tror jag inte du blir så förvånad, kram :)
Esmaralda

13 Jossan :

skriven

Godmorgon..
Vi har smsat lite igår men den kontakten lär väl ta slut.. han sa att han hade valt ledsen igår. Jag hade verkligen önskat att det var han som var den rätte för mig men får väl acceptera.. och nej jag tror inte kyssen var för ”han tyckte synd om mig” han sa till mig igår att om jag varit där skulle han hålla om mig. Skit olycka.. du förstörde oss.. idiot lastbilschaufför.. visst han kanske har kommit längre i bearbetningen men han är inte över mig.. har aldrig känt mig så trygg som jag varit i hans famn. Ska bli spännande om han hör av sig idag.. tror inte det men vem vet…

Kom till kalaset igår och får frågan av en kompis ”hur mår du?” Tog 2 sekunder och jag börja gråta. Sen frågade nästa kompis och då blev det värre. Jag grät som bara den.
Jag lämnade aldrig för jag inte var kär. Jag är fortfarande kär i honom.. måste försöka tänka på det negativa..

Snälla när kommer den rätte in?

Enligt en psykolog jag lyssnat på så tror inte han att du behöver vara hel för att kunna träffa den rätte..

Jag trodde inte jag skulle saknar T så mycket efter jag träffade honom igen…

Kram

Svar: Nej, man måste inte vara hel, men man behöver ha kommit över den tyngsta fasen för annars ersätter man en med en annan och går omkring utan att själv vara hyfsat läkt, kram :)
Esmaralda

14 Misstjejen:

skriven

Hej

G kvinna skicka vänförfrågan till mig i helgen på facebook. Har hon några tankar om mig? Något som gör med föreläsare eller andra?

Ha det bra

Svar: Hon verkar tycka om dig som person, kram :)
Esmaralda

15 LottaS:

skriven

Vilken chock, det kan man förstå! Här skulle inte ens ha funnits pizzeria för bara något år sen och nu endast på helgerna, skulle krävts en nästan 80 minuters stadsresa.

Efter lägenhetsköpet kommer vi på allt fler kostnader som ökar då vi åtminstone par år framöver tänkte ha kvar det här huset som helg- och sommarboende. Vi är alltså i ett skede då den första glädjechocken lagt sig. Ser du om det blir problem eller är det bara min nojighet som talar?

Svar: Låt allt sjunka in och gör en ekonomisk kalkyl, då vet du 100%, kram :)
Esmaralda

16 LottaS:

skriven

Ser du alls om lägenheten blir svårsåld ifall vi vill vidare om några år?

17 Naturvän:

skriven

Hej!

Duktig du är med träning och viktminskning!

Ärende dag hos mig och jag skall ta bilen, behöver träna att köra så jag inte lägger av mig helt. Klart får jag jobb på onsdag så kommer bilkörningen igång per automatik....

Planerat massa aktiviteter trots allt vill inte den riktiga glädjen infinna sig, känns motigt. Hade varit underbart att ha en stor famn att krypa in i, ngn som finns där vid sidan....men det står väl skriviet i stjärnorna när det inträffar

Fick en bok igår ang kryssningar av en god vän igår, så omtänksamt av henne, blev lite rörd.
Får bli bokläsning och binda ngra kransar för juldeko....så har ännu en dag gått!!!

Lycka till med middagen!

Svar: Bokläsning och binda kransar låter som en perfekt sysselsättning en sådan dag som det är idag... kram :)
Esmaralda

18 ThereseC :

skriven

Hej Es!
Har en fråga.
Skulle det vara en bra sak att göra eller är det bättre att låta det vara som det är?
Skulle det vara det bästa alternativet för honom?
Hur skulle det påverka mig? Min ork? Min ekonomi?

Kram ThereseC

Svar: Tänk ett varv till och ta med ALLT i beräkningen innan du fattar ditt beslut, det är ett stort åtagande kan jag känna, kram :)
Esmaralda

19 Mercan :

skriven

Esmaralda kan det stämma det som spådde mig kvinnan i türkisk tellwe när jag var i Bulgarien 😔 hon sa att vi ska stöd från vänner eller grannar och våra söta katter och söta kattungar kommer att vara i trygghet 😫😫😫🙏🙏🙏♥️♥️♥️

20 Manicken nicke:

skriven

Godmorgon,
Men åh vilken icke rolig suprice med köttet... pizza går ju oftast alltid hem, ett räddande koncept :)

Måndag och ny vecka.. Njuter att snön ligger kvar och lyser upp.
Känner mig bra form både i kropp och knopp, känns som något bra är på ingång... :)
Kram och fin Måndag!

21 Svante:

skriven

Hej Es. Pizza går alltid hem, hälsa Nettan så gott
från mig hennes spådom stämde så bra med då tjejen
jag tyckte om då om det skulle bli vi så sa Nettan - Nej, direkt! - lyssna på Esmaralda! så bra av dig Nettan du sa det till mig och den rätta tjejen kommer dyka upp på något sätt så vi möts till sist och då blir det bra med oss ihop, slutet gott allting gott som det heter, önskar dig och Nettan en fin dag och tack för ni båda finns ni är som stöd för mig när livet känns för svårt leva ibland. Kram:)

22 .:

skriven

Attans då. Tur att pizza är gott!

Min katts öga rinner. Jag baddar och ger ögondroppar precis som jag ska göra. Ser du om det slutar rinna snart?
Jag blir så orolig gällande honom, oftast helt i onödan. Men... jag har ju inga barn (och vill inte ha) och han blir ju som mitt barn.

23 Monica:

skriven

På tal om mat som du tar upp idag. Det är ett recept som jag hittade i en veckotidning/reklamblad för ca 20 år sedan. "Kyckling från orienten" kallas receptet. Den består av bland annat kyckling,farinsocker och anananas. Purjolök och arrowmjöl tror jag( det sistnämnda är svårt att få tag upp så jag har ersatt det med potatismjöl men det är en annan femma). Men till mitt problem nu. Receptet har jag förmodligen slängt. Jag hittar det inte. Många recept från veckotidningar och reklamblad hittar man på nätet. Men inte detta recept. Känner du till det eller någon i din bekantskapskrets eller någon bloggläsare som läser din spalt? Har googlat och googlat utan resultat. Finns det någon receptdetektiv blogg på nätet där man kan efterlysa och byta recept? Jag bjöd min svärdotter på denna rätt första gången jag träffade henne och hon har frågat efter den. Med vänlig hälsning Monica

Svar: Om någon har receptet så ser jag också fram emot detta :)
Esmaralda

24 AnnaK:

skriven

Så det kan bli 😂

Ska sälja ett lite finare halsband på Tradera. Ser du något om ett högt eller lågt utropspris är att föredra?

Kram 🤗

25 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du någon gång något på triss för oss 😊

26 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Haha den snopna minen gick nog inte av för hackor ;-) Tur det fanns pizzeria !
Duktig du är som ger dig iväg och tränar .

Här blir det snöskyffeln som får stå för träningen .1 dryg dm snö till och i natt åska det och blixtra ! Inget jag varit med om tidigare Vilket konstigt väder .Mer snö faller..Tur man har mat hemma till både fyr och tvåbent för ger mig ut i trafiken det gör jag inte ! Äldsta sonen ska ta sig hit ändå fast jag sagt åt honom att hålla sig hemma då han är ledig idag. Han har köpt rullgardiner åt mig och vill sätta upp dom.
Så mina gamla fönster inte ska läcka ut all den goa värmen . Ja varmt har jag nu .Elen var bara borta 8 timmar igår.

Snöig start på veckan ...då kan det bara bli bättre

Kram Anki med insnöad flock

Svar: Blev ingen träning för mig idag som det var tänkt.. orkade helt enkelt inte skotta fram bilen !Hemskt att vara utan el i 8 timmar... tänker på eländet i Ukraina... arma människor !! Kram :)
Esmaralda

27 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något om det kommer pengar in i familjen 🙂

Svar: Inga större pengar eller oväntade ser jag... det kommer vad ni räknar med att få, kram :)
Esmaralda

28 Mts:

skriven

Hej!

Ser inget jobb i sikte, har sökt! När hittar jag ett jobb??
Kram!

29 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Tack för dina svar.
Har fortfarande megaångest över en situation med en annan förälder. Ser du om det blir bra eller om det nu för alltid kommer att vara konstigt att korsa den här förälderns väg? Kan det bli normalt igen?
Tack!

30 <3:

skriven

Kommer N att ta bort spärren ?
Kram

31 Pia1 :

skriven

Det finns ingen ände, jag klarar inte mer 😭
Det räcker inte för honom att dra igång en megalögn som tar barnet ifrån mig, barnet som jag ENSAM vårdade i så många år för att han inte ville ha barn... Vilket är okej med mig, men nu ska han ha ensam vårdnad också. Skyller på att jag inte skriver på papper. Han har aldrig hört av sig om vare sig papper eller något annat 😭 då blir det svårt att skriva på...
Får han ensam vårdnad också? 😭
Förstår inte hur hans jävla lögner blir trodda 😭😭😭

Svar: Fortsätt kämpa och ge inte upp... skulle han få vårdnad så handlar det om en tid bara och snart kan ditt barn själv sköta sina kontakter, kram :)
Esmaralda

32 Fråga:

skriven

Tänker mycket på mitt ex. Kommer vi ses igen? Kommer vi vara intima igen?

33 Snögubbe:

skriven

När börjar den mysiga middagen? :) Det måste ju finns något stopp med viktnedgången med sprutorna för annars försvinner man ju :)

Ja herregud sådant kaos det är här! Insnöad är man och all kollektivtrafik är inställd. Över 50 cm snö och 20 till skall komma idag sen skall det vara över och regna bort from i morgon. Åskat har det också gjort i natt. Aldrig varit med om något liknande.

Ny vecka och kan den medföra något positivt tro? Vad ser du om nästa jobb och karriärsmässigt för mig framöver?

Ha en bra måndag!
Kram

Svar: Ja, nu blir det att kämpa lite mer.. man kan inte segla i gräddfilen hur länge som helst :)Jag njuter av snön.. blir kanske enda snö vi får i vinter här söder över !
Jag ser att nytt kommer för dig.. kanske något som du inte riktigt funderat över än, kram :)
Esmaralda

34 Snödroppen :

skriven

Hejsan💞

Ibland tycker man det är för mycket med en pizzeria i varje gathörn men tacka gud för det i ditt fall😂 Lyllos den som fick dina fina biffar, inte lika kul med fläsklägg🙄
Verkar som ni fått lite snö? Här kom det massor i helgen men idag väntas regn…min bil är insnöad så jag får promenera idag men vill jag till gymmet är det bara 5min att gå, frågan är om jag har lust att gymma???
Skönt med måndag igen iaf, lite liv o rörelse härutanför. Jag tänker på den där gobiten…tänker han att han vill ses snart?
Ha en underbar dag med Nettan💞

Svar: Min bil var helt insnöad så det får bli gym i morgon istället !Han tänker på dig till och från men vet inte hur tankarna går, kram :)
Esmaralda

35 K:

skriven

Tänker Chrille på mig något överhuvudtaget och det jag skrev till honom? Idag hade jag meditation på morgonen istället för träning och jag gjorde som ett inre avslut fast mer som acceptans. har svårt att släppa honom imed att jag saknar honom, vår vänskap saknar jag också, är ledsen för att vi inte fick en ärlig chans till romans och känner mig också sviken att han inte svarar alls.

Vad hade han velat säga om han hade svarat?



Kram krm..

36 Skorpan:

skriven

Ibland går det fel som oftast ändå kan rättas till ;). Vilken middag du ska bjuda på, slurp.

Trött som bara den igår efter resan o nog var det ju skönt att komma hem ändå. Fick t om kappsäcken min tömd o det är ju stort för att vara jag ;). Brukar ta nån vecka att tömma den.

Ny vecka o nya hyss, ser det ut att bli nå strul på jobbfronten i slutet av veckan eller går allt ok? Går ju lite mot order här så ;). Gissar att nya jobbet inte kommer så fort?

Ha en bea dag!
Kram Skorpan

Svar: Känns som att det ska bli en hyfsat bra vecka för dig.... nya jobbet kan dröja en tid men kommer så småningom, kram :)
Esmaralda

37 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Det känns inte riktigt som jag är på den plats i livet där jag borde vara, stämmer min känsla?

Jag borde komma framåt i livet, omgående. HUR kan allt stå så stilla? På alla plan i livet?

Kram

38 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Undrar så varför allt dröjer för mig, är det jag som står på bromspedalen eller wtf ;)?
Kram Skorpan

Svar: IBland blir det så bara.. och ibland finns en lärdom att göra... så KAN det vara för dig....men jag är inte säker... rannsaka dig själv lite så kanske du kommer underfund med saken, kram :)
Esmaralda

39 GD:

skriven

Oj då, tur att det löste sig då!


Es, ser du om min lillasyster kommer att komma in på sjuksköterskeprogrammet denna gången? :) kram

40 Louise:

skriven

Och så kunde jag inte undvika min miniförkylning. Halvt täppt med ont i halsen. Vara hemma idag och imorgon. Hatar det. Men vad kan jag göra liksom.
Ska i alla fall tillbaka på onsdag.
Ska äta massa halstabletter och dricka te och inte utsätta mig för kyla. Måste ner till källaren igen och leta upp vinterkläder vantar och så. Köpa vinterskor i helgen.

I fredags fick jag bra nyheter. Min chef hade haft möte med två föräldrar och kunde erbjuda mig en tjänst på 95% fram till mitten av augusti nästa år. Dock som resurspedagog men de tjänar lite mer än en vanlig pedagog. Hon skulle ta fram ett kontrakt och sen komma med löneförslag. Hoppas i alla fall att jag får 2000 mer i lön.
Jag kommer ju fortsätta söka jobb i Malmö men jobba kvar tills någon vill ha mig här.

Blir min lön bra för denna tjänsten?
Höjs min lön? Jag hoppas det för det är tufft att vara resurs.
Måste fråga om jag har öppningar och stängningar. Men det tror jag. Vi får se.

Ha en fortsatt fin måndag. Idag ska här göras kalops. Och tacksam för svar.
Kram

Svar: Gratulerar, vilket bra erbjudande du fått ! Kram :)
Esmaralda

41 K :

skriven

Tänker Chrille på mig något överhuvudtaget och det jag skrev till honom?


Kram

42 Hon:

skriven

Hej,
Blev sådär indirekt bjuden på fest och tackade ja, men tänker att personen egentligen inte vill jag kommer och att det vore en bättre idé att avböja.. Ser du nåt kring detta?
Kram

Svar: Känns som att personen vill att du kommer, kram :)
Esmaralda

43 Snögubbe:

skriven

Nej någon gång tar gräddfilen slut :) Förstår att du njuter av snön och jag gillar ju också det men detta är too much. Det vräker ner! Jag gillar bäst när det är sol, frost och minusgrader och ingen halka.

Det nya jobbet måste komma snart för nu har jag väntat ett tag på att gå vidare. Fortsätter jag inom sjukvården eller blir det något annat?

Kram igen!

44 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss för våra söta katter och söta kattungar för alla djur som lider på gatorna 😔 ♥️ ♥️ ♥️ 🙏 🙏 🙏

45 Na:

skriven

Hej esmarslda.

Låter som att du har en trevlig dag framför dig.
Duktig du är som tränar och det ger resultat.

Es, har känt mig ur balans sista tiden. Vet inte vad det beror på. Det är energimässigt inombords.

Ser du vad det beror på?

Kram

46 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Tänkte höra om du ser något.
Har ju ansökt om att överklaga att jag inte fick tillgodoräkna min vfu.
Jag har gjort min praktik med godkänt resultat på en annan högskola och nu när jag bytte så fick jag inte tillgodoräkna mig den.
Men har provat att överklaga detta.
För mig känns det lite ”dubbelt”

Vad ser du kan jag få denna godkänt eller ser det ut som att jag gör om praktiken?
Kram

47 Birgitta:

skriven

Hej Es!

Mannen jag träffat sen ett halvår tillbaka säger att han älskar mig mycket ...kan dock känna på senaste tiden att han inte visar det lika mycket...har vi gått in i en mera vardags fas eller vad är förklaringen?

Tacksam för svar.

Kram Birgitta

Svar: Ja, det har mer blivit lite vardagslunk och detta behöver ni prata om, kram :)
Esmaralda

48 Fråga:

skriven

Tänker mycket på mitt ex. Kommer vi ses igen? Kommer vi vara intima igen?

49 Noa:

skriven

Pizza är det godaste som finns😋
Trevlig spis med Nettan ikväll.

Har Mr Manicken något glädjande och speciellt som han jobbar för?
Hoppas han mår väl❤

Kram kram💕



50 Skorpan:

skriven

Tack, gissar väl att jag har nån lärdom att ta till mig ;D. Brukar vara så här... Frågan är ju bara vad? Sluta skjuta upp saker o ting?
Kram Skorpan

51 Lilla m:

skriven

Hej Es, har han nu då kommit över mig, glömt mig, krossat vår 10-åriga vänskap för alltid?
Kram

Svar: Just nu är han mentalt på en annan plats.. så småningom kan det förändras, kram :)
Esmaralda

52 <3:

skriven

Har jag någon chans hos R fonden igen ?
De är ofta så snälla mot mig med rehabilitering.
Är så tacksam 🙏att de hjälpt mig så många gånger.
Kram

Svar: Jadå, visst finns chansen, kram :)
Esmaralda

53 Ghostwriter :

skriven

Ska jag ge Erik en chans eller är det lite som det verkar?
Han säger dubbla budskap gällande vad han söker, sen kan jag absolut överdriva intentionen men är försitkig😊 kram

Svar: Avvakta gärna lite innan du fattar beslut, kram :)
Esmaralda

54 Naa:

skriven

Hej esmarslda.

Ser du några varningar med operationen som att jag inte skulle bli nöjd?

Kram

55 AnnaK:

skriven

Ursäkta mitt tjateri men du ser inte om ett högre eller lägre utropspris ger bättre utdelning på min grej jag ska sälja på Tradera? Jag brukar sällan få lika mycket som andra där av någon anledning 😂 Och nu behöver jag julklappspengar...

Kram 🤗

56 Maya Maya:

skriven

nu har jag varken mamma eller pappa kvar. mamma skulle komma till julen, det funkar ju inte när hon svarar i telefonen påtänd. Jag går sönder nu. Hon tog ifrån mig det enda jag kunnat se framemot på två år.

Tänker göra en orosanmälan. Hennes sällskap är inte nyttigt. Jag är orolig.Igen. Igen. igen ska jag behöva vara orolig. Förlora min mamma.

Kommer min orosanmälan göra nytta på ett bra sätt eller försätta henne i tex att bli hemlös eller liknande?


Jag har ingen att prata med och försöker själv vara nykter, det som varit min medicin mot alla känslor och nu får jag liksom dö sakta men säkert inombords.








Kram

Svar: Du behöver någon att prata med så sök samtashjälp omgående... mamma kommer så småningom bli nykter men det är ingenting du kan vänta på ... nu ska du ha fokus på dig själv och på ditt eget mående.... visst kan du göra en orosanmälan, kram :)
Esmaralda

57 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om det blir bostad för min bror Esmaralda nästa år i Augusti eller dröjer det till 2024 🤔

58 Jossan :

skriven

Jag har klarat mig från gråt hela arbetsdagen. Jag sätter mig i bilen och då helt plötsligt bryter jag ihop. Detta var inger bra avslut. Detta blev bara värre. Han skrev igår att hade jag varit där jaden han kramat om mig. Han kanske inte tog uppbrottet lika hårt som jag gjorde men han har haft koll på mig.
Kommer så sakna hans trygga famn. Det var den jag saknade som mest under dessa månaderna och nu när jag fick känna på den igen.. bästa kramen jag fått på så länge.
Varför saknar jag honom så mycket nu och inte då? Jag gråter hela tiden…

Kommer våra vägar korsas igen? Kommer vi ha kontakt?
Känns som jag vet inte… det blev inget bra avslut.. det blev en större sorg..

59 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Önskar att jag hade samma förmåga att improvisera när det inte går som jag har tänkt. Pizza gillar ju de flesta ;D

Jag kommer aldrig glömma hur märkligt jag tyckte det var den gången när du berömde mig för min självinsikt, jag levde i tron att alla hade det. Sedan dess har jag insett att det inte är så och det är så tröttsamt framför allt när man diskuterar med någon som dessutom inte kan skilja på sak och person. Jag blev så less tidigare idag och valde att inte göra någon grej av det och istället så gjorde jag som du har lärt ut att inte göra vissa personer viktiga bara för att man har känt varandra i många år så jag avföljde helt enkelt h*n på sociala medier. H*n har blivit en energitjuv som inte längre har någon plats i mitt liv. Tack för allt klokt du har lärt mig. Hälsa Nettan från mig och Igge! Kramar 🐈‍⬛

60 Skorpan:

skriven

Blir det en längre bilresa i veckan o kommer det i så fall att gå bra? Lite dåligt väder nu..
Kram Skorpan

61 Jossan :

skriven

Jag har klarat mig från gråt hela arbetsdagen. Jag sätter mig i bilen och då helt plötsligt bryter jag ihop. Detta var inger bra avslut. Detta blev bara värre. Han skrev igår att hade jag varit där jaden han kramat om mig. Han kanske inte tog uppbrottet lika hårt som jag gjorde men han har haft koll på mig.
Kommer så sakna hans trygga famn. Det var den jag saknade som mest under dessa månaderna och nu när jag fick känna på den igen.. bästa kramen jag fått på så länge.
Varför saknar jag honom så mycket nu och inte då? Jag gråter hela tiden…

Kommer våra vägar korsas igen? Kommer vi ha kontakt?
Känns som jag vet inte… det blev inget bra avslut.. det blev en större sorg..

62 Boudica:

skriven

Ja det låter som något som skulle kunna hända mig!

Här har det varit snökaos hela dagen!
Och hur jag ska ta mig till jobbet imorgon vet jag inte.
Min el-spark klarar inte 2dm oplogad snö på cykelbanan XD

Liten ilands problemfråga idag,
kan du se vad som hänt med mitt paket?
Skicked mejl till dem som jag beställde från men inte fått svar.
aldrig beställt därifrån tidigare, men det är inte något oseriöst
kommer det fram? För kostade en del gjorde det, och det är något jag ser fram emot också!

KRAM!

63 Jen:

skriven

Till Monica:
Kan det vara något liknande detta recept? Innehpller ”rätt” ingredienser i alla fall :)

http://morkomat.blogspot.com/2010/12/enkel-orientalisk-kycklinggryta.html?m=1

64 Snögubbe:

skriven

Träffade två snyggingar som skottade snö och kändes som det fanns attraktion med båda. Kände de samma? :)
Nr 1 eller 2?
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: