De egna besluten.....

 
 

Jag  besökte en äldre  väninna som berättade att hon satt ner foten rejält och ska fira en annorlunda jul i år. 

Hon ska fira helt på egen hand. Barn och barnbarn bjuder hon hem till tredje advent och sen får det vara nog tycker hon.

Juldagarna ska hon titta på serier, äta lutfisk och Janssons och bara umgås med sig själv. 

  Hon var dock lite bekymrad över sin granne som har ett stort och gott hjärta  som sväller lite extra vid juletid och om grannen får nys på att hon  firar jul ensam så kommer en inbjudan.

Men, sa väninnan, nu ska jag lära mig att säga tack men nejtack och göra mer av sådant som jag vill göra.

Och det kan vara dags när man nyss fyllt 84.

 

 

Rysaren med makens och sonens flygbiljetter fortsätter.. ingenting är klart än och på torsdag ska de åka !   Det verkar som om jag är den som är mest stressad av detta och jag ska ju inte  ens följa med ! 

Kram & kärlek💖

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför får jag en starkt tanke och en starkt känslan om B kvinna? Jag undrar vad kan det vara? Är det något som hon vill berätta för mig?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan du ser något positiv om mig och C kvinna? Och inget negativ. Något positiv?

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag träffa C kvinna och prata med ibland? Som firar hennes födelsedag?

Ha det bra

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Du kan ju skriva att lugna dig för du behöver inte var oroligt att du och C kvinna kommer ha kontakten men på en annat sätta typ facebook eller något såna. På en mindre sätta.

Du behöver inte skrämmer mig för jag blir rädd för negativ som jag trodde ju jag gjorde något fel om C kvinna.

Gav istället positiv på en bra sätta. Jag vet hur viktigt C kvinna är för mig.

Så snälla säger om kommer vi håller kontakten?




Ha det bra

Svar: Jag skrämmer dig inte och du har ingenting att bli rädd för...men känns det obehagligt ibland att få mina svar så är det bättre för din egen del att du inte frågar. Jag kan inte skriva på ett sätt som kunderna önskar, bara för att göra dem glada. Jag skriver ärligt det som kommer till mig och det tror jag de flesta vill ha. Kram :)
Esmaralda

5 Helena Ir:

skriven

Egna beslut är viktiga, jag förstår att just de där besluten vid stora helger är svåra för många att ta! Men att behöva ha så mycket krav på sig som många har är inte sunt, tycker jag!

Jag har nog ofta gått min egen väg.. på gott och ont för en del i släkten! Fått höra av en av mina föräldrar att om jag inte vill göra något så gör jag det inte! Och det stämmer mycket väl.. att umgås och må dåligt ligger inte för mig alls!

Idag ska däremot träffa en av de som betytt mest för mig i mitt liv, min bästa väninna, sedan många, många år. Hon behöver hjälp med en sak och behöver ta sig i detta ärende till Stockholm. Inte så roligt är det, men vi fixar det! Sen kan vi förhoppningsvis släppa en del av det! Min väninna är en av de starkaste jag känner, trots att hon i år förlorat 3 personer i sin nära familj så känner hon tacksamhet och peppar andra människor med sin positivitet!

Kallelsen jag frågade om igår, fick jag igår kväll :) så snart, som du svarade mig :)

Önskar en skön och fin tisdag!

Kram

Svar: Du är viktig för din väninna och det är tacksamt att du ställer upp !Kram :)
Esmaralda

6 Zita:

skriven


Hej! Esmaralda ska ha Digital utbildning om psykisk ohälsa äldre i dag. Är lika nervös som alltid.det kommer nog blimånga fel. Det var nästan 1,5 år sen sist Tror du vi klarar de ? Kram 🤩🌸🌺

Svar: Absolut, det kommer gå bra, kram :)
Esmaralda

7 A:

skriven

Ja, jag önskar jag också lunde säga nej. Skulle vilja vara hemma och att alla kom till oss i sådana fall. Under hela min uppväxt och även vuxen alltid flängt runt till olika ställen och firat jul då jag haft skilda föräldrar. Nu är det fortfarande att fira jul med båda sidor av släkten och min dotter har ju även sin pappa och hans familj då vi är skilda. Känns som jag måste ta ansvar för att dottern ska få träffa alla under julen - för alla andra vill att vi kommer.

Vaknade med halsont idag igen och mitt huvud känns mos. Blir att vara hemma idag med, möjligen i morgon också. Känner fortfarande som en stresskänsla när jag tänker på jobbet.

Kram!

8 Maria:

skriven

Hej!
Jag ska in till chefen idag. Hon sa igår att hon ville prata med mig.. undrar vad hon vill? Får en olustig känsla men det är säkert inget särskilt. Ibland är jag så osäker och orolig i onödan. Blir trött på mig själv. Skulle behöva bättre självförtroende och självkänsla!
Kram 🥰

9 Liljan:

skriven

Godmorgon ❤️☕❤️
Jag förstår känslan precis. Även i en relation kan jag känna längtan att vid högtider få vara själv, eller max en till här hemma. Jag som är så hemmakär ogillar starkt att åka iväg. Jag vill hellre gå runt i pyjamas mestadelen av dagen, lyssna på julmusik, klä mig fint för att sen kolla på Kalle Anka och äta en bit mat i godan ro.
Jag älskar alltså julen enormt, men inte all stress som det kommer med.
Jag har en dröm att i år pynta lite till helgen, dra fram alla textilier som finns i julens färger och tända ljus ❤️
❤️
Inatt drömde jag en vaxker dröm som jag har längtat efter. T o m i drömmen fick jag "nypa mig i armen" för att känna att en av de största drömmarna kanske händer i detta nu ❤️
Kram

Svar: Ja, julstressen kan förstöra mycket ! Man får försöka göra de bra valenKram :)
Esmaralda

10 💕 Zoey 💕:

skriven

God förmiddag Es!
Jag trivs jättebra på platsen jag arbetstränar men sen jag ökade mina tider har ja haft ont i sidan av magen och gränsen till förstoppning vilket antagligen beror på stress och hoppas de ger med sig snart. Försöker promenera för att röra på mig.
Jag undrar däremot om dom är nöjda med mig på platsen?? Kram Zoey 💕

Svar: Ja, det känns som om de är nöjda med dig... kram :)
Esmaralda

11 Jossan :

skriven

Godmorgon..
Tisdag och det är 36(!!) dagar till skolavslutningen. Det är rätt läskigt. Tiden går ju så snabbt och det är ju bevisat att jorden roterar lite snabbare än normalt.

Igår hade jag ju möte med chefen. Det gick bra och hon var nöjd över att jag kom och pratade med henne. Tog ju upp ena kollegan och hon sa att hon har många samtal med kollegan. Förstår inte varför kollegan är kvar då.
Chefen försade sig så vet att ännu en tjej har högre lön än mig. Chefen menade på att den läraren har längre erfarenhet än mig men samtidigt har kollegan varit hemma i 3 år och att hon är 3 år äldre.

Jag hoppas hon fick en tankeställare och höjer min lön mer.. ska nog ringa facket ändå och be dem kolla över min lön.

Men det kändes skönt iallafall och jag är nöjd med de andra sakerna.

Kram

Svar: Ja tiden bara far iväg och man hinner inte allt man skulle vilja !Det känns som om din lön kommer höjas, kram :)
Esmaralda

12 Ghostwriter:

skriven

Min ena hankatt är är väldigt jobbig när Han skriker för att han vill ha mat, fast han precis fått en skål. Det är natt som dag. Provar lite olika metoder, leker med honom och försöker få han tänka på annat men kan inte alltid lyckas. Finns det något speciellt som skulle fungera?



Det är bra av väninnan att sätta ner foten, vill man inte så ska man inte. Man kan ju alltid säga hej och god jul till den som är ensam men man sköta firandet själv. Jag har varit ensam i många många många jular och är ung. Förrförra julen var med mitt ex men han åkte hem på julafton så jag var ensam. Senaste julen var jag med några släktningar och det slutade bara med att jag blev intryckt i en vägg och alla snackade skit om mig som tydligen var väldigt hemsk som ville träffa andra vänner och familj jag inte hade träffat på två år. Denna jul har jag bjudit över mamma och bror så jag hoppas det ordnar sig. Annars blir jag ensam ännu en gång. Har andra nära vänner men ingen av dem vill fira med mig, deras familjer går före. Kan kännas bittert men jag får väl vara lika dan när jag får egen familj, men då anser jag att man ännu mer vill bjuda in.







Kram och ha en fin dag!
Hoppas biljetterna ordnar sig, har ju gått tid

Svar: Kanske någon som kan katter här på bloggen kan hjälpa dig med råd ?Kram :)
Esmaralda

13 Skorpan:

skriven

Absolut att man själv ska få bestämma, redan före man är 84 år.

Skulle inte heller vilja ordna nåt julfirande, men situationen är ju lite annorlunda då man har barnen varannan vecka ;).

Idag är veckans horrordag o då den är avklarad är jag himla nöjd. O förhoppningsvis människan som vi firar?

Det var tal om att börja planera en resa. Resan är planerad o på torsdag ska den gå av stapeln o då undrar jag Es om du ser mig åka iväg då? Med båt. Alltså samma dag som maken o sonen borde åka iväg... Håller tummarna för dem.

Mitt usla sovande fortsätter o det gör ju mig aningen trött. Hoppas stressen ger med sig fort o jag kan sova igen.

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Det kommer gå bra idag !! Känns som att resan kan bli av, kram :)
Esmaralda

14 Eliea:

skriven

.."När du säger nej till något säger du samtidigt ja till något annat" ..är ett uttryck som dyker upp kring dagens inlägg, tänk om fler vågade känna efter vad de allra helst vill och agera därefter. Inte bara säga ja av vana och rädsla för annat. Precis som din väninna nu gjorde :)

..Om det strular så med deras biljetter så kanske det har sin mening? Någon som inte tycker de ska resa iväg eller så..?

..Om jag skickar brevet till R, tas det emot på "rätt" sätt eller skulle det stjälpa mer än hjälpa så att säga?

Svar: Helt krasst tror jag det handlar om ett oseriöst bolag.. det tar betalt men inga biljetter kommer ! Jag tror inte ett brev till R kommer göra någon större skillnad men skriv om du känner att du vill skriva, kram :)
Esmaralda

15 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Nej är ngt jag måste bli bättre på ...
men det är svårt.
Rackarns vilken rysare biljetterna blev ! Håller fortsatt tummar och tår !

Drömde en återkommande dröm där jag kör i fel fil och inte hittar fram...mycket sånt nu när jag har bil haha

Trevlig Tisdag önskas alla

Kram Anki med flock

Svar: Ja jag klättrar på vägarna här.. i dag måste beskedet komma om biljetterna... ja herregud !Ja, att hamna i fel fil är mitt förnamn... jag är kass på att navigera mig när jag kör :) Kram :)
Esmaralda

16 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Tror du att min dotter i något skede kommer att komma ikapp, eller måste hon jämt kämpa?

Kram

Svar: Hon kommer ikapp det mesta och med somligt kan det bli mer av en kamp, kram :)
Esmaralda

17 <3:

skriven

Hoppas att det löser sig med biljetterna.
Vad känner A för mig ? Tänker han bara att jag är sur som inte svarade honom igår ?
Kram

18 LottaS:

skriven

Ser det ut som om våra kommande hyresgäster är kvar i pappas hus då vi får det sålt eller kommer det stå tomt emellan?

19 Maam:

skriven

Hej Esmaralda.

På ett sätt så kan jag tycka det är lite tråkigt att bryta traditionerna med att alla inte ska ses på julafton. Jag känner så med min mormor och morfar och sen med min morbror och mina kusiner. Varannat år så har vi alla firat tillsammans men på senare jul så har de valt att säga nej och de firar på egen hand.
Sen tycker jag det är modigt att säga ifrån och tycker självklart att man har rätt att göra det.

Men tycker ändå om jular då alla är samlade och man får träffa alla ❤️

Det är väll ditt mamma hjärta som står högst upp. Brukar väll kunna vara så.

Es, funderar ju på ögonlocksoperation. Står mellan två kliniker. Den ena vet jag lite mer om och vet andra som har gjort operationer där dock inte den jag ska göra.

Den andra de verkar vara specialiserade på ögonlock men vet inte mycket mer om den.

Ser du någonting vilken jag skulle välja?
Kram

Svar: Läs på noga och välj den klinik som du får bäst intryck av, kram :)
Esmaralda

20 Mercan :

skriven

Esmaralda om du ser någonting Esmaralda 🙂 Ser det ut som hus med trädgård flera våningar eller som lägenhet en våning, du såg att det kommer boende för min bror Esmaralda 😊♥️🤔

Svar: Jag ser boende men inte vilken typ av boende, kram :)
Esmaralda

21 Dunegull:

skriven

Vi får hoppas det löser sig me deras biljetter. Det är ju attans man ska behöva vänta så….

Blev glad igårkväll. Skickade ett sms till min vän i Malung och hon ringde upp direkt. Kändes innerligt som hon tänk på mig.
Hur som så ska jag dit kring nyår och jag hoppas det kan vara skönt jag bra för mig. Vad tror du? Blir det ytterligare en toppen vecka?

Kram

Svar: Jag tror det blir bra, ha inte alltför stora förväntningar bara och ha bästa humöret med dig, kram :)
Esmaralda

22 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Es!

Hoppas det löser sig med biljetterna du är som jag vi bryr oss så mkt för att de våra o alla andra! Håller tummarna att biljetterna kommer i tid👍

Fråga
Nu har jag fått nog av den störande grannen! Mannen har flyttat i hon o hennes stora hund bor kvar. Hon har salsadansskola o kurser i pooldance o musiken är på i tid o otid. Igår satte hon på den kl 22.50 på högsta basvolym! Detta händer var kväll fönsterna vibrererar sen har hon en stor schäfer som skäller kopiöst både inne o ute. Idag skällde den ute 6-8 imorse o sen inomhus!!! Fruktansvärt sen tänker jag på att hunden måste med må dåligt av all denna höga musik med. Sen bor hennes gamla mamma i ett garage de gjort om till bostad hon kan ju inte heller må bra av detta🥹🥲🤯 Jag har inte bara cancer utan kristallsjukan som i sig är hemsk, men allt detta förvärrar den lilja hälsan jag har kvar. Hur får jag ett slut på eländet vi bor i ett underbart villaområde där vi alla visar hänsyn gentemot varandra! Jag är inte den som brukar klaga på saker o ting men detta har gått för långt!!! Har du nåt bra tips? O ser du om hon snart flyttar härifrån?

Hoppas såååå på ett svar🙏💜🙅‍♀️
Kram o kärlek ♥️🤗

Svar: Hon kommer flytta men det kan dröja.. ser inte ut som om hon hr flyttplaner för tillfället. Kanske du ska prata med de andra grannarna och om de också blir störda så kan det vara dags att slå sig samman och prata med kvinnan, kram :)
Esmaralda

23 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du får något spontant till dig om mig

24 Doris:

skriven

Hej!
Julen kan va knepig.Frivillig ensamhet är ok.Men om man inte kan välja?

Finns det något nytt o spännande på ingång i livet Es?

Kram

25 Dunegull:

skriven

Den killen jag hade en flirt med i slutet på sommaren sprang jag på förra veckan på ett möte. Känns som han tittar en del på mig. Blir inte klok på honom. Lite som en på och av knapp. Får du in ngt kring hans tankar om mig? Jag vet att han håller på och av i en skilsmässa hemma. Men vi pratat inget privat. Antar att de kommer hålla på så ett tag… men är vår flirt ett avslutat kapitel eller det kommer igen längre fram när d är färdiga på sitt håll. Undrar mest för han dyker upp mkt i mina tankar. Har ingen ambition till ngt seriöst men han är supertrevlig och hade gärna träffats lite mest för vi klicka så bra.

Kram

26 Hm:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du någon kommande förändring för mig inom ett år?
Kram

27 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 🙂♥️🌹

28 Jultomten:

skriven

Mycket klokt beslut för man skall ju få bestämma själv hur man vill ha det. Sen lider jag med de som kämpar med icke vald ensamhet. Jag vill jobba i jul men vet inte om det är möjligt. Önskar så att jag kunde få ett mail med positiva nyheter :) När något gör en glad så borde det ju vara rätt tycker man.

Och apropå nyheter så var det på nyheterna igår högst oväntat ett repotage om det jag jobbar för inom sjukvården så vet inte om det var ett tecken ....

Sån rysare med flygbiljetterna! Vad skall du hitta på när maken är borta? Blir det party? :)

Kram

Svar: Inte party direkt... men goa tjejkompisar kommer på besök :) Kram :)
Esmaralda

29 Zita:

skriven


Hej! Esmaralda ska ha Digital utbildning om psykisk ohälsa äldre i dag. Är lika nervös som alltid.det kommer nog blimånga fel. Det var nästan 1,5 år sen sist Tror du vi klarar de ? Kram 🤩🌸🌺

30 Misstjejen:

skriven

Hej

Okej, jag ska försöka att inte tänker för mycket på andra personer. Det är svårt att ha fokus på mig själv. Jag tycker väl jag har bra självförtroende, självkänsla och allt som jag har starka tankar om mig själv även ser mig själv är annorlunda person än andra. Jag har förstår vem jag är som person och varför det blir så. Då tror jag ibland att jag är någon som inte andra ska kunde förstå och beskriva det

Då såklart vill jag var mer med andra. Jag försöka locka den bete att jag kunde fånga det och utvecklas tillsammans med andra än mig själv.

Jag borde ju ha mer fokus på mig själv och det är svårt för mig.

Jag vill ju få ut med mig och börja flyga att umgås med andra.

Det är bara jag som vet vem jag är och inte andra.

Men jag tycker det är svårt att ha fokus på mig själv.

Ha det bra

31 <3:

skriven

Hoppas att det löser sig med biljetterna.
Vad känner A för mig ? Tänker han bara att jag är sur som inte svarade honom igår ?
Kram

Svar: Han tycke rom dig men har mycket fokus på sig själv, kram :)
Esmaralda

32 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag gjorde en test om mig själv på nätet. Den ord som jag har alltid förväntar av mig som något är fel med mig. Det är typ 100 procent att det är jag som såna. Då jag förstår varför en vissa går backa och backa från mig. Dom finns kvar men på något sätta.

Men hur ska jag accapterar mig själv.

Jag hoppas bara den förståelse jag behålla kvar

Ha det bra

33 AnnaK:

skriven

Skulle vara skönt fira jul ensam....men jag vill ju göra det mesta ensam nuförtiden. Men självklart firar jag med mina barn mfl 😊

Är det en slump hon flirtar med mina "anhängare"? Tog senast idag över ett samtal jag hade med vaktis. Sista frågan i saken 😂

Kram 🤗

34 Hon:

skriven

Hej,
Var det nån som filmade eller tog foto av mig i klassen idag?
Kram

35 Smultron :

skriven

Hej! 🌟

Mina hjärnspöken håller på att äta upp mig inifrån.

Är han på väg ifrån mig & kommer jag att förlora honom helt inom det närmsta?

Kram ❤️

36 Agnes:

skriven

Ang. flygbiljetter...Ring till berört bolag som de ska flyga med, o fråga om platserna är betalda. Det kanske inte ens går en flight ner på rätt tid?

Ring ARN, allmänna reklamationsnämnden, om resebolaget. De kanske redan fått förfrågningar?

Luktar som att det är lurt på G...och ju längre de kan dra ut på det...
Som DETUR...fiffel o båg från början till slut.

Den fascistiske och våldsbenägne diktatorn Erdogan spränger sin egna landsmän i luften, enkom för att kunna skylla på "terrorister". Men, har man en kompis som heter Putin, så är åtminstone inte jag förbånad..

Fascismen lever och frodas i en värld som skulle kunna vara hur härlig som helst...men stöveltrampet har fortplantat sig tillbaka från skuggorna...ivrigt steppat upp av de där som mest krupit runt väggarna likt löss, och när ljuset slocknat, vågat sig fram för att suga blod från folk de inte gillar...vilket verkar vara "alla" som nu inte passar in i deras världsbild.
SverigeDemokraterna lyser för tillfället i all sin enfald...

Hade den "regering" vi har blivit "välsingad" med för tillfället (då delar av Sveriges befolkning ansett att det är så här vi ska ha det,) inte varit på "riktigt" så skulle jag kunna tro att det var en film regisserad av Charlie Chaplin...de som inte vet vad Charlie Chaplin, stod för...goggla!

Själv är jag rätt färglös av mig...på alla sätt, men även en sån som jag, har väl någon form av "tillhörighet färgmässigt"...

För ingen att veta, hemlis för er...jag är Pirat! Och tillhör således Piratpartiet! Ej aktiv, det skjuter jag på framtiden, men tänker bli! Och då, jävlars...hehehehe....

Posten funkar, brev har kommet...dock är denna pirat en smula seg, så själva uppstarten har ej skett av att ladda manickas!

Avslutar med en låt, som jag gillar, av en man som jag gärna sett som soulmate, men det kommer ej att ske...är nöjd som singel, och något substitut vill jag inte ha!

"Sånt är livet" som Anita Lindblom, sjöng...(Goggla)

Kramen, everyhopa! ;0}

https://www.youtube.com/watch?v=6OXwaTAwPeo




Svar: Japp, det är bara fiffel och båg och i morgon skriver jag om det här på bloggen !Har varit en rysare in i det sista och såklart har inga biljetter kommit.
Stor kram :)
Esmaralda

37 Murmlan:

skriven

Finns nog en hel del som helst skulle vilja vara på tu man hand istället för att fösas ihop med folk.

Förjävligt om biljetterna inte kommer. Vad är det för hemskt bolag som beter sig så?

Tyvärr så stämde inte spådomen om att det skulle ordna sig med ekonomin och snart är pengarna helt slut.

Innan jul så har jag sagt att det kommer braka för personen så har jag fel så kommer jag se bra dum ut och de kommer undan den knäpp på näsan som de behöver för att förstå. Och lite av karmabetan oxå.

Många kramar💕🤗

38 Louise:

skriven

Till Ghostwriter
Hur dags får katten mat?
Vi har två katter och de har fri tillgång till torrfoder men får en påse på kvällen runt nio.
När vi bara hade en katt så fick han mat kl.4 på morgonrn. Men det funkade inte för någon så vi bytte till kvällen. Våra katter går ofta runt och jamar på nätterna men går sen och lägger sig. Mycket klapp och gos är också viktigt. Och vissa katter är bara krävande. Är han förresten kastrerad?
Jag hoppas du får bukt på kattens jamande.

Till Agnes(från lördagens kommentarer)
Jag kämpar tro mig vad mycket jag kämpar för att kunna komma över den där tröskeln till det okända.
Det är lätt att säga att nu går jag men det är svårt i praktiken. Att leva i ett destruktivt förhållande är jobbigt. Men sen kan jag bara tillägga vad socialtjänsten skrivit i sina papper att en seperation kan göra konflikterna värre. Visserligen KAN de ha rätt men jag tror inte det.
Jag är glad att ni skriver vad ni tycker och tänker och tro mig jag har världens ångest över hur det kommer bli när hon växer upp. Jag är för mesig och kan inte säga stopp hur mycket jag än gör det. Han får ändå sin vilja fram.
Ja kanske jag borde prata med en utomstående men vet inte hur jag ska få tid.

En förskolechef har ringt mig två gånger. Har knåpat ihop ett mess till henne som jag ska skicka. Är på en förskola i Malmö. Också fötäldrakooperativ. Veg inte än hur det blir med min tjänst här så det vore bra att få ett jobb i Malmö. Kan du se om jag får förlängt och om jag får jobb i Malmö?

Ha en fortsatt fin tisdag och tacksam för svar. Kram.

39 Shenzi:

skriven

Hej Es!
Kan du se vad min nästa kille jobbar med??? Kram Shenzi 🌹

40 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Tack för ditt kloka råd igår om att hålla ögonen öppna, det fungerade och det dröjde inte länge förrän jag och Madicken hittade varandra. Vilket glatt återseende det blev :) Tack! 🙏🏻

Kramar 🐈‍⬛


Svar: Jag kan känna Manickens glädje ända hit :) Kram :)
Esmaralda

41 Mandarin :

skriven

Hej Esmaralda, när kommer jag att bli frisk och må bra? Du sa att det vänder och jag kommer må så mycket bättre och jag undrar när?

42 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker väl jag måste blir bättre på att fokus på mig själv. Det är kanske bättre att jag fråga till dig mer roligt saker och andra som har gör med mig. Utan jag ska försöka ignorera såna. Jag lovar det nu och jag ska ihågkomna det inför imorgon och alla dagar.

Jag har väl utvecklas så mycket som med simmare.

Men nu ska försöka jag att fokus på roligt saker och något som jag undra över om mig själv. Bryr mig inte om andra relationer. Man får ta som kommer.

Vad säger du?

Hjälpa mig att tänker om😊

Ha det bra

Svar: Ja, försök att ha mer fokus på dig själv... låt inte andra människor vara så viktiga för ditt mående.Ju mer fokus på dig själv, desto bättre kommer du att må, kram :)
Esmaralda

43 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om det blir bostad för min bror Esmaralda nästa år i Augusti eller dröjer det till 2024 🤔

44 Stm:

skriven

Hej!

Kommer jag hitta någo jobb snart?? Letar och letar..hittar jag någo före december?
Kram!

Svar: Du hittar ganska snart men kan inte säga exakt när, fortsätt sök superaktivt, kram :)
Esmaralda

45 Hon:

skriven

Hej,
Varför har jag en så dålig magkänsla, har jag presterat dåligt på jobbet på nåt sätt?
Kram

46 Dalkulla:

skriven

Ghostwriter: Är det en utekatt, isåfall kan det handla om "binnikemask" för då jamar katter konstant. Haft en katt som hade det, och efter medicinering jamade han inte så efter mat.

47 Alie:

skriven

Hej Es,
Kommer jag att kunna springa snart?
Jag har lagt ner så mkt tid o pengar på privat sjukgymnastik på mina hälsenor att jag snart ger upp.. blir dom bra snart?
Det är så mycket som involverar löpningen och jag mår så bra av den..
kram :)

Svar: Det kommer bli bra man tar ytterligare lite tid, kram :)
Esmaralda

48 Mr Manick :

skriven

När jag i morse höll min Manick i min vänstra hand och nämnde en önskan så började det sticka i handen vilket det inte brukar göra.
Något fel på handen eller ville han förmedla något till mig?

Svar: Manicken talar bara om att han är 100% med dig, kram :)
Esmaralda

49 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du möjlighet att jag ska träffa mannen med gott hjärta nästa år i April 😊 ♥️ 🤗 😘 ❤️

50 Mercan :

skriven

Esmaralda jag har spelat euro jackpott samma siffror fyra rader med min mors vilja Esmaralda och två rader till från mig, du såg smått under ett par år 😊 finns det shans för smått 😀

51 Shenzi:

skriven

Hej Es!
Kan du se vad min nästa kille jobbar med??? Kram Shenzi 🌹

52 Shenzi:

skriven

Hej Es!
Kan du se vad min nästa kille jobbar med??? Kram Shenzi 🌹

53 Jultomten:

skriven

Då får du ta ledigt ifrån bloggen så att ni kan roa er :) Läste om biljetterna. Bedrövligt! Kan du känna in nått om min December? Kram

54 Mercan :

skriven

Esmaralda i början av 2022 spådde en kvinna mig att inom tre år kommer det att en av familjen ha någonting liknande som brytet ben eller hand något liknande och efter tre veckor efter att denne är frisk kommer vi att vinna minst fem miljoner kronor från euro jackpott, kan det stämma något Esmaralda 🤔kommer min bror att gå genom något hemskt med bilen eller inte eller Ser du Esmaralda av någon i familjen händer något liknande som hon sa 😞för du såg Esmaralda möjlighet 2024 inte största vinsten jackpott 😌 betyder det vinsten innan, det är brukar vara rund fem miljoner 🤔kan det stämma det hon såg i bilden av min kaffekopp🤔

55 Mirre:

skriven

Hej Es,

Idag fick jag reda på att jag ej kommer få förlängt på jobbet och därmed få gå vid avtalets slut.
Har känt en förändring i luften på sistone och att detta var på gång.. jag har velat säga upp mig redan för några veckor sen då jag känt mig klar med den arbetsplatsen men inte vågat ta steget själv.

På ett sätt ser jag nu fram emot de nya möjligheter som öppnas för mig. Jag vet ju vad jag vill ha i livet och ska bara våga ta steget.
Men lite rädd är jag...
Ska sätta mig ner i dagarna och tänka på det jag vill jobba med/göra framöver.

Ser du något om detta?
Kram :)

56 Mandarin :

skriven

Hej Esmaralda, när kommer jag att bli frisk och må bra? Du sa att det vänder och jag kommer må så mycket bättre och jag undrar när? Blir det snart? Kram och tack

57 Zita:

skriven


Hej! Esmaralda ska ha Digital utbildning om psykisk ohälsa äldre i dag. Är lika nervös som alltid.det kommer nog blimånga fel. Det var nästan 1,5 år sen sist Tror du vi klarar de ? Kram 🤩🌸🌺

58 Fisan:

skriven

Hej Es ❤️!
Ser du ifall det blir något samarbete som han lovade mig?
Hör han av sig snart?
Kramisar 💕

59 Hon:

skriven

Hej,
Tror du coachningen skulle kunna leda till något positivt?
Kram

60 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Tack för svar idag kära du🙏♥️

Skickar ett viktigt mejl till dig imorgon!

Kram och kärlek 🙅‍♀️♥️

61 AnnaK:

skriven

Louise...jag hejar på dig och hoppas du löser allt du behöver lösa och du får hem din dotter! Jag vet att det inte alltid är så lätt som det kan se ut från utsidan. Och det har väl mycket med en själv att göra egentligen. Är ju själv i ett förhållande som jag vill bort från och det handlar inte om att jag är rädd för att vara själv, rädd att ta fel beslut etc. Det är någon liten detalj hos mig som person som gör att det är en svår sak att ta tag i. Förstår inte själv varför det tar stopp och jag är så frustrerad på mig själv. Ibland får det mig att undra om jag har en diagnos. Ber och hoppas varje dag att modet eller vad det är som fattas ska infinna sig.

Es....ser du vad det är som gör det så svårt? Vad är fel på mig egentligen?

Kram 🤗

62 Josefine:

skriven

Hej!
Jag och PB har en väldigt speciell relation. Ser du om det kommer hålla. Vi är väldigt olika men ändå väldigt lika.
Det är så mycket som tynger mina tankar just nu kring detta.
Kram Josefine

63 Stina:

skriven

HEJ...
Kommer jag att byta jobb?
Kram!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: