Elände.....

Ibland drar det ihop sig och mycket elände sker på en och samma gång

Jag har ju vänner utomlands och vi träffas inte så ofta men håller kontakt och emellanåt väldigt tät kontakt.  Nu har de flesta  problem med hälsan av olika slag och det oroar.

Då önskar man att man vore där och kunde pyssla om lite extra.

 

Mamma har fått operationstid och på onsdag i nästa veckan ska hon få en ny hjärtklaff.

Och det är också oroande.

Visserligen görs operationen som Tavi, att man går via kärlen och inte öppnar upp bröstkorgen men en operation är ju ändå alltid en operation och så får man betänka att mamma fyller 90 år  i februari

 

 

Tanken är att hon sedan ska komma hit till mig och vara konvalescent under ett par veckor.

Just nu är det mycket på en gång… och därför känns det nog extra  roligt att ha Färöresan  att se fram emot.  Man behöver sin morot !! Det är viktigt!

 

Kram & kärlek💖

 

P.s. Vill du ha spådom och rådgivning och få svar på alla dina funderingar via mail.... hör av dig till:  [email protected] och jag mailar info tillbaka till dig om hur det fungerar !

 

P.s. Igen, idag verkar det som om vissa funktioner på bloggen funkar dåligt !

1 Ghostwriter :

skriven

Åh jag förstår känslan. Hoppas alla får må väl snart och att du kan slippa oro. Det känns som att det är en liten period nu av att folk blir sjuka, ska opereras eller skadar sig (jag skadade mig). Men sår läker. Så du har helt rätt att man får se framemot saker annars glömmer man bort det fina med livet


Hade en dröm igår natt där jag var med familjen o det skulle komma ett gäng efter oss så vi fick ta våra saker o in på hotell. Jag vaknade snabbt. Inatt drömde jag om en man o vi klickade, men det var som att han bodde i ett stort hus med andra och vi kunde inte fullt ut vara med varandra. Vad kunde de betyda?



Kram till dig!!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: