En oplanerad insats.....

Igår fick jag hastigt  och lustigt göra en oplanerad insats

Jag var på ICA och handlade lite inför helgen… blev så galet sugen på laxpudding… och när jag shoppat stötte jag ihop med en äldre herre på parkeringen.

Hans rullator hade vält och mannen var nära att välta han också.

Det såg så riskabelt ut att jag fick rycka in, få ordning på rullatorn och staga upp mannen och sen visade det sig att han inte riktigt visste var han befann sig och han trodde att jag var hans sekreterare. 

Vi småpratade för det brukar rätta till sig om lugnet infinner sig… och efter en stund enades vi om att jag skulle titta i hans mobil och se vem jag kanske kunde ringa  som kunde komma och lotsa honom hem.

En orolig dotter svarade och hon ringde i sin tur en dam som brukar hjälpa mannen i hemmet och denna dam infann sig inom tio minuter.

 

Men nu ville herrn inte gå med henne.

Han kände igen henne men gjorde klart att han valde att följa med mig hem istället. 

Jag förklarade att nej, det är omöjligt och hittade på att jag skulle åka och arbeta.  Han gav med sig efter lite övertalning.

Därmed hade jag gjort dagens goda gärning.

 

 

Efteråt infann sig en kluven känsla.

Alla kan vi bli som farbrorn  på parkeringen.. förvirrade, dementa och vilsna och vilken hemsk känsla det måste vara.  Demens är en fasansfull sjukdom.

Ingen av oss vill hamna där men om vi gör det, då hoppas man ju att snälla människor förbarmar sig över oss !

Jag var nöjd med min insats

 // IBland får man konstiga cravings //
 

Kram & kärlek och ha en fin lördag…. här ska jobbas hela dagen…… och än har inte sonen och makens flygbiljetter kommit !💖

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag börja förstå något med C kvinnas åldern och hennes livet som kan påverkar henne. Jag valt att googla den som hon pratar om en serie som inte finns på riktigt. Det är väl hennes egen fantasi?

Jag förstår hur mycket hon har blir påverkar men jag hoppas väl jag kan finns här för henne då och då även vägleda henne till rätt väg.

Kommer jag kunde påverkar så mycket så det blir rätt väg?

Ha det bra

2 Skorpan:

skriven

Räddaren i nöden, tur att du fanns på plats :)! Ja att bli sjuk o inte kunna ta hand om sig själv är hemskt. Tur att en inte vet nåt om vad som ska hända på ålderns höst...

Jobb idag o ddt är ju lagom så kul, gissar väl att det kommer att gå vägen?

Jobbrelaterat, en forna kollega som jag har haft kontakt med har skickat mig några besynnerliga meddelanden. Är det allvar bakom orden eller är det påverkan av starkare som ligger bakom eller var inte meddelandena ämnade åt mig, ser du nåt Es? Känns lite olustigt...

Blir väl o frukostera i lugn o ro innan jag ska galoppera iväg till jobbet ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

3 Helena Ir:

skriven

Bra att du kunde hjälpa till så bra, och nöjd ska du verkligen känna dig! Vad vet vi själva när vi behöver hjälp av någon anledning. Hos mig sitter det i ryggraden att hjälpa till!

Jag har själv inte lagat till laxpudding, men fått äta hos min syster ett flertal gånger, väldigt gott!

Önskar en skön helg och hoppas givetvis att det reder sig med resan för din man och son snarast!

Kram

4 Lenafena:

skriven

Älskar dig!!!!!!!!!! Det finns hopp för världen med dig. Ser fram emot den bok du och din syster skriver på. Så sorgligt att människor tror på propaganda och har blivit skrämda till tystnad i Ryssland. Och russofobia- att se ALLA ryssar som onda......tur jag vet vilka bra människor som också finns i landet.....när jag var där träffade jag genuina godhjärtade människor.....det goda finns överallt liksom ondska.

Svar: Ja, det finns massa goda människor där borta men många är lurade, kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

jag tror att jag har förstår varför jag kan inte väntar mig av C kvinna att ska var som förut. Hon vill något annat som jag vet inte om. Vad har hon för önskan att få från mig?

Ha det bra

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag håller på att jobbar och komma på många fina ord för 50 anledningar till C kvinna för hennes 50 år nästa år.

Tror du att det kan blir positiv för jag gör en lista av det?

Ha det bra

7 Lupin:

skriven

Godmorgon,
Så fint du hjälpte mannen, måste varit en lättnad för anhöriga. Demens är en förfärlig sjukdom.
Håller tummarna att deras biljetter kommer idag ✊

Väskan är packad o idag bär det ner till Österlen för tjejträff, så mysigt det ska bli.
Skönt att komma iväg sam miljöombyte och ladda energin.
Ha en fin Lördag o helg!
Kram 🍂🍁

Svar: Ha det riktigt bra, ta på dig festhumöret och det blir en fin kväll, kram :)
Esmaralda

8 Silvertassen :

skriven

God förmiddag Es!
Jag har börjat få känslor för en gammal ungdomskärlek och jag undrar om han var där igår kväll och isf tittade han något på mig? Om han inte var där, varför har han slutat gå??? Kram ❤️

9 💕 Zoey 💕:

skriven

Es, härom veckan körde N förbi mig och du sa att han tänkte på mig. Vad tänkte han om mig?? Saknad? Ilska? Känner han något för mig?? Vet att jag tänker mer på honom och borde kanske glömma han, men kan du se något?? Kram Zoey 💕

10 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Bra jobbat Es ! Men så är du väldigt empatisk med stort hjärta ,hoppas man inte hamnar där på parkeringen förvirrad och vilsen.
Bonden jag kände fick ju alzheimer och sprang ut i bara särken och letade efter sin skyffel Han skulle skotta snö när han bodde på första boendet Där var det inte låst . Inte lätt med demens .Som jag saknar bonden Tore.

Här fick jag väldigt ont i armen igårkväll efter
"vanliga"influensa sprutan som jag tog i Torsdags och rackarns huvudvärk.
Idag är det dock ok.

Håller tummar och tår att makesn och sonens biljetter dyker upp !

Kram Anki med flock

Svar: Ja, demens är rent hemskt !Nu blev jag påmind om att jag måste boka tid för vaccineringen... kram :)
Esmaralda

11 <3:

skriven

Godmorgon Es, tror aldrig att jag ätit laxpudding. Min farmor brukade göra det. Kålpudding däremot brukar jag göra ibland så gott.
Uppfattade A att jag tycker han ska styra upp ngt mysigt innan jul ? Han uppfattade det nog men det händer väl inget som vanligt 😅😅 vad tror du Es ? Blir det samma mönster igen och små surhet med det som varit. Börjar han bli lite snål och egoistisk. Egoistisk har han väl alltid varit på sitt sätt. Det är ju bara honom hela tiden.
Kram

Svar: Ja, hans mönster ser ut att upprepas, kram :)
Esmaralda

12 Naturvän:

skriven

Hej!

Vilken fin insats av dig och att hjälpen kom så snabbt!

Laxpuddingen ser läcker ut, smakade säkert gott.
I dag skall jag prova på Papas Arrugadas för första gången, helt nytt för mig.

Har inga särskilda planer , bara hitta på aktiviteter så dagen går. Arbetsgivaren som jag skickat in intresseanmälan har inte hört av sig ännu , men hoppas svar kommer nästa vecka. Är lite otålig komma igång med jobb.



Kram

Svar: Lycka till med en av mina favoriträtter och tänk på att det är den salta potatisen och vitlöken i såsen som gifter sig på ett speciellt sätt, kram :)
Esmaralda

13 Skrållann:

skriven

Hej!
Fint gjort av dig❤️
Själv var jag och intervjuade en person som har samma yrke som jag utbildar mig till, det ingår i en uppgift vi har. Det var inte särskilt upplyftande då hon gjorde klart att det yrket var inte särskilt hett på arbetsmarknaden och hon förstod inte att man fortfarande anordnade utbildning i detta. Jag blev helt paff och ganska besviken…mest på hennes bemötande.

Har haft en dröm en natt, jag fick en dotter och det var helt fantastiskt. Det var en lätt förlossning och jag var snabbt på benen men blödde mycket efteråt. Jag stod i en korridor och det blev en pöl på golvet. Dock var jag pigg och åkte hem straxt efter. Har den något budskap att förmedla eller hur ska jag tolka det hela?

Kram❤️

Svar: Ja, somliga människor plockar ner en på jorden illa kvickt !!När saker går emot dig och är tunga, då ska du kvickt ta dig steget vidare, kram :)
Esmaralda

14 New jersey :

skriven

hej Es

fint av dig att hjälpa till 💕👏 hoppas det ordnar sig tillsut för maken o sonen

es jag vet inte om jag ska bli samms med min familj eller inte.. jag är rädd för att stöta på problem från familjen och nu är jag också mamma med och jag vill skydda min lille son efter som jag är rädd om honom det handlar inte om mig längre mitt barn är nr1 för mig. kommer det bli bra igen mellan mig och familjen eller ska jag ta och släppa dig detta och fortsätta mitt liv vidare. jag är helt osäker och försöker känna in men vet inte. snälla es vad ser du ?

kram ha en fin lördag

Svar: Kanske du ska skjuta på det ett tag till eftersom det ger dig sådan oro och så småningom blir det lugnt mellan dig och familjen, kram :)
Esmaralda

15 Mimi:

skriven

Hej!

Oj! Vad gott med laxpudding. Jag känner sån oro för min syster Carina Kommer hon att må bra snart? Jag kanske oroar mig i onödan.

Kram

Svar: Ja, det ser ut som om hon kommer må bra, kram :)
Esmaralda

16 Ghostwriter :

skriven

Vaknade precis och drömde en obehaglig dröm. Jag är på en tillställning varpå jag ska överlämna mina kläder eller är hur som haver plötsligt i bara underkläder och virar runt täcket. Alla ser men jag känner mig inte obekväm. När jag ska sätta mig går jag förbi en snygg man som de flesta skulle falla för. Han pratar med mig tyst och sen lutar vi oss fram o kysser.

Vi bestämmer dejt och ska spela någon bollsport o har en jättebra dejt. Det blir kväll. Vi går mot något trappuppgång som om han bodde där. Helt plötsligt är jag hos en gammal kvinna jag aldrig mött o hon blir min räddning

För mannen jag dejtade precis började bete sig som en psykopat. Började hångla med kvinnans dotter osv. Iallafall försvinner alla ur bostaden och jag får va ensam kvar.

Senare dyker mannen upp igen och är hotfull, han försöker göra dumma saker mot mig men jag lyckas få han gå. Tyvärr går inte ytterdörren att låsa o sånt har hänt mig förr vilket är panik

Då springer jag in på toan och låser, någon kommer in genom ytterdörren.


Sen vaknar jag



Vilken skräckis 🙈 Jag vet att det är bearbetning för vad jag upplevt förut. Du kanske känner något mer?



Kram

Svar: Framför allt är det bearbetning och därmed en bra dröm, trots allt, kram :)
Esmaralda

17 Jossan :

skriven

Godmorgon
Det blev en trevlig fest igår ändå. Vi hade sjukt roligt eller ja det var en middag.

Mitt i allt hör vi någon säga något men andra upplevde det som ett barn som skratta. Jag och min kollega komma på varandra sjukt skrämde som ”hörde du också det där”. Kollegans sambo och vår chef som satt på andra sidan rummet hörde också det. Men det är ju inte konstigt då stället har en rätt så mörk historia.
Jag hade så velat ta dit ett medium som tog kontakt med människorna där..

Vem var det som skratta?

Inatt drömde jag om min vän O. Han dog av en överdos 31/12- 2015.. saknar hans kramar..

Idag ska jag städa en massa. Måste så få i ordning allt nu.

Kram

Svar: Jag ser inte vem som skrattade men jag ser ju att din vän O sände dig en kärleksfull hälsning i natt, kram :)
Esmaralda

18 Ghostwriter :

skriven

Ja du ska va nöjd över din insats! Små saker är stora och fler bör bara lyfta upp huvudet eller titta en extra gång samt våga slita sig loss från feghet för att agera :)

Ang biljetterna borde dem ringa och spamma alla som är inblandade för det känns ju som Scam annars… ringa ringa ringa och vara en pain in the ass. Säger dem att de ska skicka biljetterna så ring 10 min senare igen och fråga hur det gått.
Det finns också sida för omdöme (trustpilot) om aktören finns där, men det vet du/ni nog om som reser så mycket



Hoppas det löser sig!!
Kram

19 Solstjärnan:

skriven

Du gjorde minsann en god gärning i att hjälpa mannen😊
Som du säger kan vem som helst av oss vara i behov av hjälp en dag o i hans situation.

Försöker själv ochså göra goda gärningar om möjligt.Senast när jag kom från butiken,det var kväll,mörkt och regnade såg jag en mamma promenara med 3 proppfulla plastkassar( som när som helst skulle brista o gå sönder ,antar jag).Hon blev väldigt glad när jag skjutsade henne en bit på vägen.
Brukar verkligen inte ta upp människor sådär men det kändes tryggt eftersom hon var en kvinna.

Es, undrar om jag är tvungen att börja ta mediciner för mina leder eller om jag klarar mig med rätt kost och naturpreparat och alternativa behandlingar.

Ha en bra dag 😃
Solen tittar fram här☀️
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Det var snällt gjort av dig !Det kan vara så att du kommer behöva någon form av medicin i perioder, kram :)
Esmaralda

20 Ghostwriter :

skriven

Ja du ska va nöjd över din insats! Små saker är stora och fler bör bara lyfta upp huvudet eller titta en extra gång samt våga slita sig loss från feghet för att agera :)

Ang biljetterna borde dem ringa och spamma alla som är inblandade för det känns ju som Scam annars… ringa ringa ringa och vara en pain in the ass. Säger dem att de ska skicka biljetterna så ring 10 min senare igen och fråga hur det gått.
Det finns också sida för omdöme (trustpilot) om aktören finns där, men det vet du/ni nog om som reser så mycket



Hoppas det löser sig!!
Kram

21 Eliea:

skriven

Inte alla som skulle hjälpt gubben som du gjorde, fint <3

Tack för svaret igår kring R.. Att jag skulle prata direkt med henne och ja.. Det har jag också tänkt på men hon verkar ju inte så förtjust i när man ringer och "stör", svarar mest artig för artighetens skull typ.. Därför jag var inne på brev, att det kanske kunnat rätta ut vissa frågetecken utan att vara alltför påträngande.. Men tänker samtidigt att det kanske är lika bra att låta henne vara, hör hon av sig så kul men inte mitt bekymmer längre.. Dom du älskar, släpp dom fria istället för att tvångsmässigt hålla kvar kommer till tanke.. Känner bara att det tar alltför mycket av min sinnesro/grubblar för mycket/bekymrad för hon mår egentligen/vill finnas där men verkar inte välkommen.. Näe, tack för att jag fick skriva av mig lite, ventilera mina tankar så att säga..

Önskar god helg och en trevlig sysselsatt lördag :)

22 AnnaK:

skriven

Tur att du dök upp och kunde hjälpa 😊

Fick en känsla för någon dag sen att jag hör ihop med en person. Att det är så det ska vara. Var det bara fånerier från mig eller kan det vara så?

Funderar även om jag är deprimerad? Inger känns kul och t o.m småsaker som tvätta, träna mm är enormt svårt ta tag i. Känner mig likgiltig inför det mesta.

Kram 🤗

23 M:

skriven

Hej Esmaralda.

Det är lite osäkert mer jobb för mig efter jul. Jag har ett vikariat nu.
Men chefen har sagt att jag kommer få fortsätta. Finns ett med lite mer timmar och ett vikariat med lite färre timmar.
Hoppas ju att jag får det med mer timmar.

Tror du det är tänkt så? Eller får jag det med färre timmar?

Känns det viktigt att jag berättar för henne att jag vill ha vikariatet med mer timmar?

Kommer det lösa sig med jobb så det går ihop ekonomiskt till våren?
Kram

Svar: Dy har chans att få vikariatet med fer timmar, chansen är runt 75 %, kram :)
Esmaralda

24 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda, ser det ut som hus med trädgård eller lägenhet för min bror som du såg att det kommer 🙂

Svar: Det kommer ett nytt boende för honom men ser inte när, det ka dröja, kram :)
Esmaralda

25 💕 Zoey 💕:

skriven

Es, härom veckan körde N förbi mig och du sa att han tänkte på mig. Vad tänkte han om mig?? Saknad? Ilska? Känner han något för mig?? Vet att jag tänker mer på honom och borde kanske glömma han, men kan du se något?? Kram Zoey 💕

26 Jossan :

skriven

Jag saknar verkligen O.. Han var alltid så glad och sån som skulle vara alla till lags. Det var såå oerhört många på hans begravning. Det är ibland och hälsar på när jag är upp i stan. Han är begravd mitt uppe i Malmö.

Något nytt om kärleken? Börjar kan komma närmare? Något var jag bör vara mer öppen?

Kram

27 Doris:

skriven

Hej!
Snällt av dej att hjälpa till.Inte självklart för alla.Demens är en fruktansvärd sjukdom som tyvärr många drabbas av.

Min manick råkade hamna i tvättmaskinen.Är den fungerade ändå?Eller kommer önskningarna inte infrias nu,?

Kram

Svar: Ja, din Manick är fortfarande fungerande men påminn om dina önskningar, kram :)
Esmaralda

28 Naturvän:

skriven

Hej!

Allt är förberett, gör en rejäl sallad med tomat till. Röran smakar gott!

Frustrerande med flygbiljetter som ej kommit.

Tar en promenad till grannbyn och ser om jag stöter på ngn trevlig människa, längtar så efter närhet, nu får det snart hända ngnt i mitt liv!

Kram

29 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss för våra söta katter och söta kattungar för alla djur som lider på gatorna 😔 ♥️ ♥️ ♥️ 🙏 🙏 🙏

30 💕 Zoey 💕:

skriven

Es, härom veckan körde N förbi mig och du sa att han tänkte på mig. Vad tänkte han om mig?? Saknad? Ilska? Känner han något för mig?? Vet att jag tänker mer på honom och borde kanske glömma han, men kan du se något?? Kram Zoey 💕

Svar: Jag tror du känner mer än vad han gör, kram :)
Esmaralda

31 Silvertassen:

skriven

God förmiddag Es!
Jag har börjat få känslor för en gammal ungdomskärlek och jag undrar om han var där igår kväll och isf tittade han något på mig? Om han inte var där, varför har han slutat gå??? Kram ❤️

32 💕 Zoey 💕:

skriven

Es, jo det kan jag tänka mig att jag gör. ☺️🙈 Men vad tänkte han om mig?? Kram Zoey 💕

33 Silvertassen :

skriven

God förmiddag Es!
Jag har börjat få känslor för en gammal ungdomskärlek och jag undrar om han var där igår kväll och isf tittade han något på mig? Om han inte var där, varför har han slutat gå??? Kram ❤️

Svar: Troligt att han var där, kram :)
Esmaralda

34 Bjork:

skriven

Hej kommer jag få en god relation till mina svärföräldrar ?

Kram

Svar: Det kan svaja lite men försök ha positivt fokus, då blir det lättare, kram :)
Esmaralda

35 Liljan:

skriven

Godmorgon ☕❤️
Sicken skitmorgon, sovit oroligt. Ville inte släcka lampan, kände mig övervakad och ville ha koll...
Mannen svarade inte när jag ringde. Har hamnat i nån worst case scenario-moment, mådde illa av tanken att något hade hänt honom.
ALLT jag vill så gärna liksom "raserades" i mina tankar. "hur blir d nu med barn om han inte finns längre". Usch och fy faan för hjärnspöken.

Talismanen är med mig, pyntat extra med ett band tillsammans med en säkerhetsnål.
Fokuserar jag på den så känner jag kärleken som strömmar ur honom 💗

Kram

Svar: Och din talisman kommer stå dig bi och hjälpa dig, kram :)
Esmaralda

36 Ghostwriter :

skriven

Ja du ska va nöjd över din insats! Små saker är stora och fler bör bara lyfta upp huvudet eller titta en extra gång samt våga slita sig loss från feghet för att agera :)

Ang biljetterna borde dem ringa och spamma alla som är inblandade för det känns ju som Scam annars… ringa ringa ringa och vara en pain in the ass. Säger dem att de ska skicka biljetterna så ring 10 min senare igen och fråga hur det gått.
Det finns också sida för omdöme (trustpilot) om aktören finns där, men det vet du/ni nog om som reser så mycket



Hoppas det löser sig!!
Kram

Svar: Ja, det är ju ett stort företag som varit med i många år och jag har bokat med dem förut och allt har funkat men nu verkar det liksom ha gått i stå alldeles !! Kram :)
Esmaralda

37 AnnaK:

skriven

Har jag rätt i känslan jag fick om person för någon dag sen?

Kram 🤗

Svar: Ja, troligtvis har du rätt, kram :)
Esmaralda

38 <3:

skriven

Tack för svar Es.
La A julmyset på minnet ? Och kommer tänka på det ?
Kram

39 Linda Normark:

skriven

Min manick har redan börjat göra underverk 🥳🤗💕 ville bara säga det, känns så fantastiskt!! Kram och trevlig helg 💕

Svar: Vad glad jag blir, stor kram :)
Esmaralda

40 Tintin:

skriven

Hej Es!
Sverige eller Finland för sonen?

Tack och kram❤️

Svar: På sikt blir det båda delar faktiskt, kram :)
Esmaralda

41 Ghostwriter :

skriven

Oj det var inte jag som skickade samma kommentar 3-4 gånger 😳 så du vet! Man skickar som vanligt och så blir det helt plötsligt massa kommentarer haha. Sen kan jag skicka dubbletter ibland ☺️

Ja då får vi hoppas företaget skärper sig! Önskar dig en fin dag 😄

Svar: Ja ibland blir det massa kommentarer och bloggen lever sitt eget liv :) Kram :)
Esmaralda

42 Mercan :

skriven

Esmaralda menade du med boende, lägenhet för min bror 🙂

Svar: Ja, lägenhet eller hus, jag ser inte vilket.. kram :)
Esmaralda

43 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven


Som jag har nämnt många gånger förr så är du min stora förebild för hur man bemöter sina medmänniskor. Du har det största hjärtat av guld.

Tack för ditt trösterika svar att min barndomsvän ångrat att hon bröt kontakten med mig, jag menade ju bara väl! Då betydde jag något för henne trots allt. Kanske möts vi igen i detta livet, det visar sig i framtiden…
Det känns som att jag är i en process när jag bearbetar förlusten och sorgen av de människor som har betytt extra mycket för mig och som av olika anledningar inte längre är kvar i mitt liv. Jag har inte klarat av att släppa taget om dem känslomässigt tidigare för det har varit alldeles för smärtsamt.

Igge hälsar att han älskar Lax och får det i matskålen sju dagar i veckan. (kattmat som innehåller Lax) 🐈‍⬛

Kramar Igges matte

Svar: Bra att du bearbetar de "förlorade" människorna, en sådan bearbetning kan vara både bra och viktig ! Slutför den så ingenting ligger och skaver på fel sätt. Igge har minsann god smak, lax är gott :) Kram :)
Esmaralda

44 Jossan :

skriven

Idag är det en sån dag där jag känner att jag lika väl hade kunnat sova bort hela dagen. Jag är så oerhört trött men jag måste ta tag i massa saker: jag avskyr att vara konstant trött.

Jag valde att plocka bort han med de fina ögonen och även han som skrev och som jag hade ångest över. Jag önskar så att kärleken kommer men efter jag sov en stund igen kände jag bara skit samma orkar inte ”leta” han får komma och hitta mig. Så nu är du välkommen så jag kan sluta känna som jag känner.
Så universum, visa nu vad ni har för mig.

Orkar inte ens ta mig upp ur sängen 🙈

Kram

Svar: Ja, just nu ska du nog släppa tankarna på kärlek och bara ha fokus på dig själv och planera roliga ting som ger dig energi... kärleken kommer i alla fall när det är dags, kram :)
Esmaralda

45 Silvertassen:

skriven

Tusen tack för ditt svar tidigare idag! ❤️

En nyfiken fråga, nästa kille som jag inleder något med ... har han körkort? Ser du om han är äldre eller yngre än mig och i så fall hur mycket yngre/äldre är han??? Kram ❤️

46 Cecilia:

skriven

Vad fint att du hjälpte mannen.

Nu har det gått 1 år sedan var förra katt gick bort. Saknar honom och känner mig ledsen över att han mådde så dåligt den sista tiden och att vi upptäckte det försent. Har han det bra i katthimlen?

Nu har jag aktiverat Manicken. Han strålar ut energi och känns varm. Jag tror definitivt på hans magi och det känns som att han har smygstartat med mina önskningar.

Nu har vi bestämt oss för att tacka ja till de nya lägenheterna vi blivit erbjuden till. Det är förstås flera som har fått förfrågan. Hur ser våra chanser ut att en av dessa lägenheter blir vår? Kramar

Svar: Din katt har det jättebra och bli så bortskämd !Manicken jobbar för fullt för dig och det är roligt att du kan känna av detta !
Chansen att du får en av lägenheterna är runt 80 %, kram :)
Esmaralda

47 Elis:

skriven

Precis det här som jag menat när jag fått rycka in och hjälpa medmänniskor medan andra stått och tittat på. Hurra för dig Es men du har ju ett mycket gott hjärta så självklart skulle du hjälpa till :) Önskar att fler grep in. Detta är dels det jag jobbar för att införa på akuten. Gamla, sjuka ensamma människor som kan ligga i timmar utan att någon tittar till dem. Den medicinska vårdpersonalen kan inte göra allt och därför brakar det praktiska och psykologiska stödet för både patienter och anhöriga så jag vill att det skall finnas personal som kan fokusera på det så skulle det underlätta för många. Men jag kanske talar inför döva öron. Hoppas på mirakel i alla fall :)

Min Manick har blivit lite rosa på några ställen men antar att det inte påverkar hans kraft :)

Hoppas att jobbdagen blir bra! Kramiz

Svar: Det du jobbar för är både insiktsfullt och viktigt och om någon kan skapa denna positiva förändring så är det du ! Oavsett hur Manicken förändras så är hans kraft stor och påverkas inte negativt, kram :)
Esmaralda

48 QE:

skriven

Hatten av för dej Ez och alla som hjälper andra⚘ Du var på rätt plats vid rätt tillfälle.

En dålig dag här, så ingen bra start på helgen .... .. blir kommande natt & morgondagen bättre?

Må så fint💕

Svar: Ja, det är roligt när man infinner sig på rätt plats !Japp, det kommer lugna ner sig och ganska snart, kram :)
Esmaralda

49 Misstjejen:

skriven

Hej

Vad ser du av mig och C kvinna om våra relation?

Ha det bra

Svar: Den kanske inte riktigt har förutsättningar att bli så som du skulle vilja, men ta det som det kommer och läs av situationerna, kram :)
Esmaralda

50 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något om jag ska träffa mannen med gott hjärta under April när vi reser till Bulgarien där 🤔 eller blir det i Sverige 🤔

51 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något om min bror kommer att plugga nästa år 😊 du såg God shans att han träffar tjejen med gott hjärta i skolan 😉

52 Misstjejen:

skriven

Hej

Vad menar du med det om mig och C kvinna. Kommer jag förlora henne?

Ha det bra

Svar: Nej, det tror jag inte att du gör, du får bara känns av för att relationen ska kännas rätt och bra, kram :)
Esmaralda

53 Misstjejen:

skriven

Hej

Du skrämmer mig om C kvinna. Kommer jag har henne som vän eller inte?

Ha det bra

54 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 🙂Ser du om allt är bra med våra söta katter och söta kattungar i trädgården hemma i Bulgarien 😔 💖 💝 💟

55 Hon:

skriven

Hej,
Ser jag att kunna göra ett bra bilköp inom närmsta tiden, eller finns det nån risk för dålig affär?
Kram

56 Jen:

skriven

Blir så glad när jag hör eller ser andra som hjälper! Jag försöker bli bättre på att våga gör det. I tonåren gick jag på en skola där många rullstolsburna och med olika funktionsvariationer också studerade. Det var en känslig ålder och relationen man fick när man erbjöd hjälp blev många gånger ilska och ”vi kan faktiskt klara oss själva”. Det har avskräckt, för jag vill inte råka förminska någon.

Det jag reagerade spontant på i dagens inlägg var ändå att du blev sugen på något och åkte och handlade. Det stärkte den känsla i mig som säger att jag borde kunna må bättre och orka mer. Jag klarar av jobbet och mina veckor med barnen (men dessa är vansinnigt tuffa). I över en vecka nu har jag behövt handla mat, men jag orkar inte. Och jag vet att den dag jag väl gör det, så kommer jag till ringa hela kvällen med smärta i kroppen, feber och knappt komma ur sängen dagen därpå.
Har pratat med läkare, tagit blodprover, men får bara svaret att alla har olika energinivå. Jag får allt svårare att finna någon livskvalitet när det är såhär. Jag vill så mycket, mår bra psykiskt egentligen, men min kropp klarar inte ett vanligt liv. Och det gör mig såklart uppgiven.

Det här var egentligen ingen fråga, mer ett behov att skriva av mig. Men får du någon känsla kring vad jag kan göra eller vart jag kan söka mig, så är jag såklart jättetacksam! Även om någon annan kommer igen sig så tar jag gärna emot förslag på vad jag kan göra eller lösa för att bättre förstå vad det är för ”fel” på mig som inte syns på några prover, men känns desto mer i kroppen.

Svar: Kanske du ska söka ny läkare för ett second opinion ... det är inte en normalt att må som du gör. Ge dig inte !Kram :)
Esmaralda

57 Misstjejen:

skriven

Hej

Ja, det är sant för jag har sett hur börja spåra ur med C kvinna än tidigare. Jag förstår ju den relation är alltid inte bra med hur vi har haft en annan relation.

Jag vet ju hon är inte lika som förut när jag träffas.

Jag märks mer och mer. Jag blir lite chock igår kväll om hennes sätta att tänker. Och har sett hennes repliker varje gånger.

Jag är medvetenhet om det.

Synd att alla förändras något gång till bra eller dåligt. Vi får ser vad jag känner om några månader...

Jag har ju märks och märks mer. Jag vet inte om jag kommer tar avstånd från henne i framtiden...

Kanske det finns planera...

Ha det bra

58 Misstjejen:

skriven

Hej

Om C kvinna har en dolda känslan eller något inför mig. Jag ska tolka varje situationer. Jag hoppas väl jag fattar en bra besluta att ha mindre kontakt med henne och var bara neutral vänner i facebook.

Men jag vet inte bara varför hon blir den person idag mot mig

Kommer jag märks mer och var medvetenhet om det även kommer jag tar avstånd från henne?

Ha det bra

59 Mirre:

skriven

Hej Es,

Igår aktiverade jag manicken, visste direkt att han var menad till mig när jag såg att den var en liten trollslända🥰
Ser aktiveringen ut att ha gått bra?
Tyckte han kändes varm efteråt..

Es, finns det något speciellt budskap till mig just nu? Något som kommer till dig intuitivt? Och tänkte D på mig efter vårt spontana möte på Coop?

Kram:)

Svar: Jadå, aktiveringen har gått perfekt och din Manick är igång och verkar för dig och är väldigt aktiv.Det verkar finnas någon som är intresserad av dig men ser inga detaljer, kram :)
Esmaralda

60 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Har jag mött min rätta och gifter jag mig innan jag är 40?

Kram

61 Elis:

skriven

Tack snälla för dom orden! Och lite nyfiken blev jag allt varför just jag skulle lyckas? :) En chef sa för några år sedan "Du är en ledare men du vet inte om det själv". Fint sagt av henne.
Fan, det måste gå på något sätt! Brukar inte högre makter hjälpa till när det handlar om att göra gott för andra?

Och Manicken får gärna bli rosa för det är min favoritfärg. Han tuffar runt med mig överallt ( ej dush ) och hoppas att han trivs :) Kram

Svar: Ja, det är som din chef säger och du är inte rädd för att stick ut hakan och säga vad du tycker !Manicken älskar varje sekund med dig, kram :)
Esmaralda

62 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag ska aldrig våga fråga andra om den ord men finns den på riktigt "lärare utnyttjar elev på en ridskola"? Finns såna serie på tv4 eller är det en fantasi?

Jag letar tydligt idag och igår kväll. Något som inte stämmer.

Sägs det så mycket om hur börja hon spåra ur?

Vad tycker du att jag ska gör att ta en sakta avstånd från henne?

Jag vill vet om den serie finns eller är det en fantasi?

Ha det bra

Svar: Ja, jag tror det finns en ny serie som kan handlar om detta.Kram :)
Esmaralda

63 Hönan:

skriven

Hej

Vad fint gjort av dig 😊

Undrar om du ser varför han drog hem så abrupt igår? Vill han inte umgås?

Kram

64 Silvertassen:

skriven

Hej igen Es!
En nyfiken fråga, nästa kille som jag inleder något med ... har han körkort? Ser du om han är äldre eller yngre än mig och i så fall hur mycket yngre/äldre är han??? Kram ❤️

Svar: Han har körkort, kram :)
Esmaralda

65 Silvertassen:

skriven

Hej igen Es!
En nyfiken fråga, nästa kille som jag inleder något med ... har han körkort? Ser du om han är äldre eller yngre än mig och i så fall hur mycket yngre/äldre är han??? Kram ❤️

66 Louise:

skriven

God eftermiddag.
I tisdags landade min talisman hos mig och jag blev väldigt överraskad. Jag älskar hästar och är född i skyttens tecken. Han kommer få namnet Il cavallo Amico som betyder hästen vän.(fult översatt) Men kommer kallas Amico.
Ska göra ceremonin nu i helgen. Kan jag ha honom och Occhi tillsammans redan från början eller ska jag låta occhi vila i 3 veckor medan jag låter Amico förlja med? Sla ju presentera honom för varandra och för Angel.(Det var inte en fråga utan bara jag vill ha info om det är ok att låta båda talismaner hänga tillsammans med mig.)

Igår snackade jag med socialtjänsten och hon sa att om min man fortsätter dyka upp på våra umgängen så kommer de dra in dem och nu vill han prata med henne då han vill veta om vad soc sagt till henne om varför hon är "kidnappad". Han vet svaret inom sig men i princip tvingar mig att bestämma umgänge med henne nästa vecka. Vilket jag inte tänker göra för då kommer soc dra in mitt umgänge med henne och det vill jag inte. Blir så trött på allt och bara önskar att jag bara kunde gå. Men utan lägenhet eller någonting så finns det ingen chans.
Har ju inte tid att gå på visningar heller.

Kommer mannen någonsin förstå att dottern aldrig kommer komma hem till oss så länge vi bor ihop?
Soc har skrivit att konflikterna kan bli värre om vi separerar enligt honom. Men jag tror de blir bättre.

Imorgon ska jag träffa dottern men det vet inte mannen om så jag fr komma på en dum lögn till varför vi går ut.

Just nu känns det som att jag är i ett djupt hål. Det är så att jag inte villgå hem efter jobbet. Att inte vill komma hem till mitt hem så länge han är här.

Blir det ett ljus i tunneön snart? Jag vill ha hem min dotter men det går inte om vi är tillsammans. Kanske borde säga att vi ska bli särbos.
Till att börja med.

Ha en fortsatt fin lördag och tacksam för svar.

Kramar.


Svar: Låt gärna din förra talisman vila två veckor men förklara varför och ha all fokus på Amico under den tiden och efter två veckor för dem samman och jag är helt övertygad om att de kommer tycka om varann och hjälpas åt och jobba för dig !Du får ta ansvar för dig själv och din man får ta sitt eget ansvar.. försvara honom inte när du vet att han agerar fel. Kram :)
Esmaralda

67 Bjork:

skriven

Hej kommer jag få några nya vänskaprelationer via den stora kärleken?

Kram

Svar: Ja en del kommer liksom på köpet, kram :)
Esmaralda

68 Mandarin :

skriven

Hej Esmaralda, när kommer jag att bli frisk och må bra igen? Vad är det som gör att det vänder till det bättre? Kram och tack

69 Jossan:

skriven

Ja, roliga saker har jag inplanerat varje helg typ fram till nya året och så har fullt upp! Imorgon ska jag på babyshower, nästa vecka ska jag på födelsedags firande. men har iofs två helger som inte är bokade men de blir de säkert snart.

Jag är i full jakt med att hitta julklappar.. Mamma ska nog få en klocka då hennes gick i sönder för ett tag sen. Hennes 25 års klocka. Hoppas hon blir glad.. Men jag hoppas på att det blir rea på black Friday..

Nu ska jag fortsätta med garderoben innan det är dags för mat..

kram

70 Skorpan:

skriven

Jobbet slut för dagen, tur att allt gick vägen. Om man sen är nöjd vet jag ju inte ;). Jag var i alla fall nöjd. Tur att kag får vila imorgon.

Så varmt att folk satt ute på terasserna o avnjöt drycker, i november. Ett glas hade suttit fint, synd att jsg missade gårdstalkot, hade fått korv o öl där ;D. En annan gång då..
Kram Skorpan


Svar: Passa på att vila ordentligt i morgon... och ta dej ett glas ikväll, kram :)
Esmaralda

71 Solstrålen :

skriven

Hej Es

Jag har försökt skriva till dig två gånger innan hoppas du kan svara mig denna gången?

Ser du vem min mamma ser? Det finns tydligen någon som dyker upp i hemmet och följer efter henne? Men när jag eller någon annan är närvarande så försvinner den.
Tacksam för svar

Svar: Jag ser faktiskt inga tecken på vad detta kan vara... kan det helt enkelt vara så att hon verkligen tror hon upplever detta och rädslan gör det verkligt.. men att det egentligen ingenting finns ? Jag säger inte att det måste vara så men det är en möjlighet, kram :)
Esmaralda

72 Till Jossan:

skriven

Kan skrattet vart från en ringsignal från en mobil som ringt?
Jag läste ditt inlägg,och tänkte direkt kanske en ringsignal.?
En vän till mig hade sitt barns röst som ringsignal,kanske därför jag tänkte på det. 🤔

73 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Hejsan kära Es🙋‍♀️

Vilken räddare i nödens stund, visst blir man glad att ha funnits där o fått hjälpt till🙏♥️🫶 Fina du känner igen mig på dig har också funnits till hands då alla andra går förbi! Kanske är det så att vissa behöver gå en kurs i Medmänsklighet🙏

Fråga
Kan du se om det hänt min dotter nåt får inget svar på sms och jag känner oro. Kan du få fram nåt kära du? Hoppas🙏

Kram och Kärlek 🙅‍♀️💜♥️✊🍀✊🙏

Svar: Jag får ingen känsla av att det hänt din dotter något, kram :)
Esmaralda

74 Mimmi K:

skriven

Hej Es!
Vet inte hur jag ska formulera min fråga, men tänker på detta varje dag.... Kommer jag möta min soulmate och få det bättre med honom än jag har det nu?
Kram:-)

Svar: Ja, den tiden ser ut att komma men först finns det sådant du behöver fatta beslut kring och reda ut, kram :)
Esmaralda

75 Jossan :

skriven

Till dig som trodde att det var en ringsignal.
Nej det kan omöjligt vara en ringsignal. För ser var bara vi 4 som hörde det och det var bara en snabb sekund..
Mitt arbete har en hemsk historia och vi vet att det spökar. Vi känner av människor där och vi har sett skuggor. Jag hörde det som någon som pratade men de andra som skratt..

Det har dött över 2000 personer i området där mitt arbeta ligger.

Men tack för din tanke :)

76 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Tack kära Es för svar idag🙏♥️🤗
Då får jag försöka ta det lugnt o hoppas på att det inte hänt henne nåt Stor Kram ♥️🙏✊🍀✊trevlig lördag känns som det ordnat sig med biljetterna annars är det på säger min magkänsla🍀🍀🍀🍀

77 Linda Normark:

skriven

Min manick har redan börjat göra underverk 🥳🤗💕 ville bara säga det, känns så fantastiskt!! Kram och trevlig helg 💕

78 Agnes:

skriven

Till Louise: Vet att du inte bryr dig om råd, men då jag är utomstående o har en förmåga att se saker, så blir jag väldigt illa berörd av att se hur din man gör sitt bästa i att förstöra för dig. Han är en störd individ, och hans manipulerande med er familj är gräslig att åse via dina inlägg.

Han jobbar på att dottern inte ska komma hem. Han vill inte ha henne där, helt enkelt. Han kommer göra allt som står i hans makt att skjuta dig i sank. Just nu har han ett ypperligt vapen-din moderskärlek till din dotter. Han avskyr att det finns någon annan än han själv i ditt liv.

Har du alls tänkt en tank på om din dotter har en anledning till att inte vilja umgås med din man? Kanske dax att du gömmer dig bakom att "du har inte råd"...jag går inte i dina skor, dock så ser jag, som sagt, vad som pågår. Kanske du väljer "att inte se"..."inte förstå"...eller?

Om du en dag kan se din då vuxna dotter i ögonen, och säga, att hennes far var vikktigare n vad hon var...så bo kvar med din man, blunda och intala dig att "det blir bättre". Det är ditt liv.

Min tanke är inte att skriva dig på näsan, Louise...men jag känner mig endast olustig över din situation då barn är inblandade.

Kanske kan du få en stödperson att samtala med? Oavsett, så hoppas jag, för dina barns skull, att det går väl med dig...

Stora kramen! ;0}

79 Agnes:

skriven

Sorry för diverse felstavningar...min laptop har ett slitet tangentbord...och snål som jag är, så står inköp av ny laptop inte på listan över viktiga saker...ännu!

Utgår från att det jag skriver, är tolkningsbart!

Tjingeling! ;0}

80 Mimmi K:

skriven

Tack Es för ditt svar. Vad känner du att jag behöver reda ut?
Måste jag bryta banden med P helt innan jag kan möta min soulmate?

Kram

81 T:

skriven

Så fint skrivet Es. Och vilken fin insats du gjorde. Min pappa gick bort för ett år sedan drygt och nu har jag mamma kvar i livet. Hon är fortfarande pigg och jag hoppas hon kommer förbli pigg en tid till. Som du säger; alla kan drabbas av sjukdom och svårighet. Önskar dig en skön helg!

82 Jeanette :

skriven

Du ska vara stolt!

Jag har akutopererat mig. Fick åka in med ambulans I gr fredag eftermiddag. Idag Vid 15.30 opererade jag bort njur och urinstenar. Den värsta smärtan man kan tänka sig! Hua vad hemskt!

Tack för svar för någon dag sedan. Kände på mig att namn o bilder på honom inte stämmer in. Han visar fina sidor om det är hans sidor. Tror inte på att han har militärjobbet.

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: