Enkelt & gott.....
Köp hem
Från ditt skafferi
- 0.5 tsk Salt Fint
- 2 krm Svartpeppar
- 1 st klyftor Vitlök Vanlig
- 1 msk Olivolja
- 1 msk Fiskfond Buljong
- 0.5 msk Vitvinsvinäger
- 0.5 dl Vatten
Tillagning
1. Skär laxfilén i 8 st kuber. Krydda med salt och peppar runt om. Hetta upp lite olja i en stekpanna och bryn laxbitarna hastigt runt om så att de får en fin gyllene stekyta. Lyft ur laxbitarna och lägg på en tallrik.
2. Skala och riv vitlök. Fräs vitlöken mjuk i lite ny olja i stekpannan. Tillsätt grädde, fiskfond och vitvinsvinäger i pannan och låt såsen sjuda i 5 min.
3. Sila av oljan från de soltorkade tomaterna. Skölj och finstrimla salladslöken. Tillsätt soltorkade tomater, hälften av salladslöken och spenat i gräddsåsen. Späd med vatten om såsen känns för tjock och låt puttra i 2 min. Smaka av med salt och peppar.
4. Lägg laxbitarna i såsen och låt de puttra i såsen i 2 min. Strö över resten av salladslöken.
Servera laxen med ris, kokt gryn eller potatis
-
- Kram & kärlek 💖
skriven
Tack för hejarpeppen igår! 🫶
Jag har fortfarande in sovit än och klockan är 06…. Så här är det ju 24/7 sen jag var liten unge. Det ger mig ångest och onödig depression, då jag går miste om vardagen, hamnar efter i plugg/jobb o annat. Såg att man kunde söka hjälp på sov-labb men ärligt vad kan dem göra? Det lär ju inte finnas hjälp…har nog sovit 1 natt på 2 veckor. Ser du mig sova något i mitt liv framför 😂
Kram och önskar dig en alldeles bra dag!!