Nu äntligen......

 
Nu är det bokat och klart till Färöarna för mig och Nettan !
Det blir det svarta huset med gröna taket  i  Färöarnas äldsta by.
 
Vi åker den 8  - 22 februari
 
Under tiden vi är  här kommer vi också att arbeta och alla erbjudanden som vi brukar ha kommer att dyka upp också denna gång.
 
 
Mysigt och nyrenoverat.. och en husvärd som verkar väldigt trevlig och dessutom fått bästa rekommendationer !  
 
 
Och utsikten mina vänner, den går inte av för hackor !
 
 
Byn heter Sörvagur och ligger otroligt vackert
 
 
Bara en  liten bit från flygplatsen, 20 min till stan... och i den här lilla byn finns både matvarubutik och en liten restaurang !! 
Känns som om vi hittat vårt lilla paradis på jorden 💖
 
Tur att jag har någon att resa med till lite karga klimat... de flesta vill ju annars  till sol och värme.
 
Och på tal om varmt klimat så kommer make och son hem från Abu Dhabi idag...
 
Vad som mer sker idag är att jag far till Väla shoppingcenter med Nettan  och ska uträtta hur många ärenden som helst... allt från att  få ett guldarmband lagat till att boka flygbiljetter.
 
I dag kan jag inte bevara frågor !
 
Kram & kärlek 💖
 
 
P.s.  Vill du ha en personlig och omfattande spådom/seans via mail  och få ställa alla dina frågor ?
 
Maila mig på: [email protected]
 
och jag svarar med ett mail och berättar hur det funkar !!
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet väl du besvara inte på frågor idag. Hoppas du får en bra dag idag.

Jag längtar efter spontanta spådomarna. Hoppas väl dom kommer snart...

Ha det bra

2 Naturvän:

skriven

Hej!

Det ser alldeles fantastiskt ut i Sörvagur och vilken fantastisk utsikt! Skall bli otroligt spännande att följa er Resa.

Ha en bra shoppingdag på Väla!

Kram

3 Solstjärnan:

skriven

Ser bra ut!😊och kommer att bli bra😊
Intressant att se vad som händer när ni tar er ut på detta äventyr 😊.Ni brukar ju se någon speciell som visar sig till er.Dessutom brukar ni lyckas med att göra ett och annat när ni reser tillsammans 😊
Ser framemot att läsa om Färöarna resan😊

Ha en bra dag 😃
Kram Solstjärnan ☀️

4 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Såå häftigt resmål ! Kanske inte något jag skulle åka till i februari men ändå vilken upplevelse det blir för er .
Ha en härlig shoppingdag !
Hälsa Nettan

Kram Anki med flock

5 Kristin:

skriven

For et spennende sted dere skal reise til, og for en utsikt!!!
Dette blir nok en herlig tur.
Ønsker en fin dag. Kram!!!

6 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Tack för det lugnande svaret igår, det känns lättare idag.

Jag är noll intresserad av resor till sol och värme. Färöarna finns på min ”Bucket list” liksom Alaska och Island.
Jag ser redan nu fram mot att få läsa om ditt och Nettans äventyr i februari. Coolt att du får fira din födelsedag där :)

Önskar er en trevlig dag!

Kramar

7 SarA:

skriven

Åh vilket mysigt ställe, blev sugen själv på att åka. Men varken tid eller möjlighet finns nu, det får bli på äldre dar ;)
Jag längtar efter distanshealing, vilket jag vet du brukar göra när ni gör era resor. Sist föll det ut väldigt bra för min del :)
Längtar också efter spontana spådomar som någon annan skrev! :)
Ha en fin dag, kram

8 Maya Maya :

skriven

Är det någon i bloggen som vet hur det känns med en förälder (inte partner eller syskon) som fått återfall av beroende? främst droger.





Min förälder var drogfri i 14 års tid och tog återfall när h*n träffade en man. Med brottslig och drog bakgrund. De skiljde sig när han åkte in i finkan. Därefter har det inte varit lätt för min förälder men jag trodde det var på rätt spår. Tills föräldern inlett ny relation med en annan man med pågående drogproblematik. Jag förstår att det är lätt till återfall, i med att jag själv har problem med alkoholen och försöker vara nykterist nu. Föräldern bor på behandlingshem och känner inte att h*n får bra med rätt hjälp...medan jag tycker att man ska då ställa krav på aktörerna så man får rätt hjälp och inte ge upp och knarka. Hur som haver.

Jag vet inte hur jag ska hantera återfallet då vi kommit varandra riktigt nära igen, kanske inte förälder och dotter relation men mer finare relation än någonsin. så gör h*n så här. Jag försöker inte ta det personligt, och att det inte är ett universum straff mot mig att förlora min förälder igen. men det är väldigt svårt i med att jag precis tagit mig ur relationen till min andra förälder som varit grovt elak (ni som läst blogginlägget vet).

så ska jag behöva gå igenom detta också. Nu är jag fanimig helt jävla ensam på annat vis. Julafton är förstörd också. Jättekul att köpa en gran och sitta ensam runt den ännu en gång. Jag som aldrig fått en ordentlig jul såg verkligen framemot att träffas efter så många år.


Jag behöver inte ha råd hur jag ska gå vidare för jag vet redan. hade bara varit skönt att höra om någon som har samma erfarenhet. Känner mig förådd och sviken i med att jag inte valde att finnas på den här jorden och fått ett helvetiskt liv och kämpar på att leva ett liv jag inte valt från början.. där man förstört sina barns barndomsminnen... för att sedan bygga upp en fin relation mot alla odds.. för att sedan knarka och skita i allt omkring och inte ta åt sig någons åsikt. Det är orättvist. Så inihelvete. Här ska jag leva piss livet och så får min förälder bara ge upp.


9 Helena Ir:

skriven

Wow, vilken resa, vilken naturupplevelse ni kommer få! Skulle jag gjort också! Duktigt gjort av er att hitta sådana resor.. tröttnat själv på solresor!

Kram

10 Månskenet:

skriven

Oj va det ser fint och lummigt ut 😍 blir ju inspirerad av att ta sej dit nån gång. Hoppas nu får det bra där - luksom att denhär dagen varit bra!
Kram!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: