Mannabonne Glenns födelsedag....

I dag är det Mannabonne Glenns födelsedag.... han fyller 10 år, i Alltet
 
Vi har ju alltid firat hans dag och han lärde sig snabbt hur allt skulle vara... med slips och partyhatt, tårta och paket !
Han älskade varenda sekund av spektaklet !
 
 
 
I dag tänker vi lite extra på honom... fast å andra sidan, det gör vi ju alltid !
 
Vi begravde burken med hans aska här i trädgården och mamma planterade tre vackra blommor.
Nästa morgon var blommorna upprivna och låg kringspridda och MG tyckte han gjort ett bra jobb.
Det var ju alltid så att när vi planterat något så grävde han upp, mangrant !
 
 
 
 
 
 
 
Fine MG har varit och besökt oss flera gånger redan så vi vet att han har det hur bra som helst. Särskilt leker han med en kompis som gick över  en månad före honom och dessutom finns det många människor som tar hand om honom.
 
Och när han saknar oss, ja då tittar han in på ett besök !
 
Att ha någon kär och älskad i Alltet är ju inte samma sak som att ha dem i jordelivet och vi saknar honom så väldigt mycket ! Väldigt, väldigt mycket !
 
Kram & kärlek💖
 
 
Och så ett litet eftersläntarfoto när jag var hos ryska syster !!
 
1 A:

skriven

Grattis på födelsedagen fina MG! 🌠

Svar: Tackar :)
Esmaralda

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag är alltid medvetenhet om en känslan sedan jag var yngre och jag vet inte om det stämmer att G kvinna kan tänker sig att har en ensamtid med mig och pratstunden med mig? Kommer det var något gång?

Ha det bra

3 Agnes:

skriven

Stort grattis till Herr Fralla på hans dag!

Kommer ihåg den gången du skrev om hans agerande som valp när han blev nödig och det var ett hiskeligt väder ute. Han valde att helt sonika BACKA ut via altandörren precis så mycket som behövdes för att göra det han behövde göra, för att sedan när han var klar, rusa in igen i värmen!

En fantastiskt lösningsorienterad hund, kort o gott! ;0}

Ha det gott, everyhopa! En virtuell Prinsesstårta för everyone i Bloggfamiljen! Och Ostbågar! Hehe...!

Svar: Tusen tack !"skratt", javisst var han lösningsorienterad.. och hatade regn... speciellt regn i öronen!
Tack för tårta och ostbågar.. MG tar för sig... kram :)
Esmaralda

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag hoppas det är sant känslan att jag har en känslan av G kvinna ska vilja blir vän med mig i facebook?

Ha det bra

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har en känslan av G kvinna kan tänker sig samarbeta med jag som föreläsare och har gör med en uppdraget i framöver?

Ha det bra

6 Skorpan:

skriven

Grattis till dig där i Alltet Mannabonne! Klart att han är saknad, världens personligaste hund... O kanske nån dag blir det den där sportmopsen Es :).

Blev lite kalas för ett av barnen igår som ska åka tillbaka till sin studieort idag. Andra utflugna var också på plats, trevligt. Lite snabbmat o sur plommonpaj, huj, till efterrätt o sen lördagsgodis o spel. Trevligt...

Har ju inte ännu lyckats ta mig i kragen o sparkat igång mitt "nya liv", hur svårt kan det vara? Vet ju att jag inte ska börja med allt på en gång o verkligen inte dra åt bromsen för hårt för det orkar jag inte med i längden, att bara äta hälsosamt o lätt hela tiden ;).

Vad är det som stoppar mig, förstår inte, vill ju inte se det jag ser i spegeln just nu, usch o fy. Ser du Es om min ängel kan råda mig i detta? Ser detta "projekt" ut att vara avklarat o jag har nåt mitt mål, som givetvis måste underhållas hela tiden, innan jag råkar på min soulmate Es?

Söndag igen, vart tog veckan vägen...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Vilken trevlig kväll du hade igår !Gör upp dina planer och rätt som det är så blir det rätt i tiden att sparka igång och du kommer lyckas nå dina mål
Det blir inte enkelt, men ingenting är ju enkelt... kram :)
Esmaralda

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag mäeks ju B kvinna har inte ringen på sin handen som hon bruka har förut. Har dom gör slut? Och jag ihågkomna den tid ändå. Jag hoppas inte väl jag har påverkar B kvinnas valt.

Jag är rädd för jag har gjorde något fel och det förvånar mig. Men jag vill bara hennes bästa och få henne lyckligt oavsett vad...

Det är inte väl min fel?

Ha det br


Svar: Nej, det är inte ditt fel och du ska inte ta på dig någon skuld, kram :)
Esmaralda

8 Lenafena:

skriven

Vilken fin text! Jag saknar Kalle vår älskade dalmatin som blev 15 jordeliv. När jag var ledsen så kände han det på sig och la allltid sitt huvudbi mitt knä och tittade på mig. Han var den absolut bästa terapeuten. Vilken hund! Så oändligt tacksam att ha haft honom i mitt liv. Älskade fina kund. Han var stor i storlek, så snäll mot alla. Han bangade inte för något. Till och med skällande argsinta stora hundar tystnade i hans närhet och han visste att han var en alfahanne! Jag gillar stor!!!! Vill inte ha en kortis till man som du såg skulle komma- jag är 179 själv och har ALDRIG gillat små korta män!!! Hu jedane säger jag

Svar: Kalle besöker dig fortfarande ibland och du var lika viktig för honom som han för dig.En kort man är kort i förhållande till dig... han är inte 160 mot dina 179 men däremot kan han också vara 179 eller 180, kram :)
Esmaralda

9 Helena Ir :

skriven

Grattis fina Mannabonne Glenn på din dag. Hoppas du har hatten och slipsen på dig idag och blir riktigt firad där du är! Hurra för dig:)

Går iväg till gymmet..vaknade med lite ångest. Mitt eget mående dras med när en närstående mår dåligt. Fått något att tipsa denne men vet inte huruvida det tas emot. Min egen medicin är träningen och vännerna där!

Ha en bra dag med glada tankar av MG: s tid som var hos Er!

Kram

Svar: Gym är bra medicin mot ångest ! Visst dras man med när någon närstående inte mår bra.... men det kommer bli bättre... kram :)
Esmaralda

10 Cecilia:

skriven

Godmorgon och stort grattis MG, du är saknad! Vad fint att han har besökt er, det måste vara en tröst att se honom pigg och glad i alltet även om han fattas er här. Önskar att jag hade gåvan att se min katt som gick bort förra året. Tänker på honom då och då och saknar hans spinnande varje morgon.

Tror du att vi snart får besked om den här 2an vi sökt i stan med inflytt i oktober? Tror du att den blir vår? Kramar

Svar: Din katt kommer ibland och tittar till och en dag tror jag att du kommer märka av besöket !Kram :)
Esmaralda

11 Skorpan:

skriven

Tala om att ha det dåligt ställt på relationsfronten, drömde om att jag kysstes med Ozzy Osbourne :D. Är inte intresserad av världsstjärnor o lite yngre får karln också vara ;)...

Var tal om att han ska komma hit o hålla en konsert o om vi skulle gå på den nästa år. Varför inte om konserten bara blir av, stjärnan är inte precis ung längre o läget i världen kan ju se ut hur som helst. Får väl se...
Kram Skorpan

Svar: Min svärson fick biljett till Ozzys konsert i Berlin av oss i 50 års present... men det har ju skjutits på framtiden och nu är det meningen att det ska ske till våren... kram :)
Esmaralda

12 MalinS :

skriven

Stort grattis MG! Och vad kul för dig Ezmaralda att han hälsar på då och då. Det är över två år sedan min älskade hund gick över men tänker på honom varje dag.

Ezmaralda ser du om min man får ett jobb eller praktikplats snart?

Kram

Svar: Ja, de älskade hundarna glömmer man minsann inte !Det kommer en syssla för din man, han behöver ligga i och vara väldigt aktiv själv i sitt sök efter detta, kram :)
Esmaralda

13 LottaS:

skriven

Åh MG! Är det en knasig idé med dogblogg från Alltet?

Svar: Jag ska försöka fråga honom nästa gång han kommer på besök, kram :)
Esmaralda

14 Ingela:

skriven

Så speciell och charmig han verkade eran jycke, förstår att ni saknar honom.
Jag älskar hundar, smälter så fort jag ser nån, de kan se ut nästan hur som helst...
Tänker ibland att jag skulle skaffa en men tyvärr skulle det bli svårt att få ihop med jobb och hunddagis känns inte aktuellt så får nog nöja mig med att kika på andras.

Jag har ju frågat både här och i seanser om mitt ev nya boende.
Är ju sååå sugen på att köpa en mindre lgh i ett tyst och mysigt hus...
Kanske drömmer jag för stort, borde kanske nöja mig med min fina lgh, dock med ganska stort behov av renovering.
Du har sett att det kommer en flytt men det känns så trögt. Nu med den svajjiga ekonomin och bostadsmarknaden så vågar jag inte riktigt satsa. Ibland saknar jag att vara två, ha ngn att bolla saker med och att dela ansvar, men nu ser det ju inte ut så, vad tror du Es, borde jag våga, lönar det sig?

Kram Ingela

Svar: Jag önskar alla tänkte efter innan de skaffar hund...så att de har den tid som krävs och ett bra hunddagis om man jobbar...Jag ser ju att en flytt kommer och den blir bra... inte riktigt än... men så småningom... kram :)
Esmaralda

15 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Förstår att han är saknad ! Grattis på födelsedagen finaste MannaBonneGlenn i alltet. Du är även saknad av oss bloggläsare <3
Fint att du märker av honom även i trädgården :-)

Här tror jag Maja var och hälsa på häromdagen .Det lät precis som hon i kattluckan och Moses reagera .Var tvungen och gå och titta men ingen katt .

Jag var till min gamla vän Anita igår efter jobbpasset ,Visste inte om hon skulle öppna ,men det gjorde hon .
Majas syster Pipen fick tas bort på Fredagen så hon välkommnade ett avbrott i tillvaron. Anita ligger mest och då blir man bara sämre både fysiskt och psykist.
Kändes bra att fått träffa henne ändå <3

Kram Anki med flock

Svar: Ja, Maja kommer också då och då och tittar till :)Att mest ligga gör man ju när man inte orkar mer... men ingenting gott kommer ur det, kram :)
Esmaralda

16 G.D:

skriven

Åh lilla MG, hoppas han har en fantastisk födelsedag i Alltet…






Es, ser du när jag kommer att bli gravid med mitt första barn?



Många kramar :)

Svar: Känns inte som om det ska dröja så väldigt länge, kram :)
Esmaralda

17 Rädd:

skriven

Oroar jag mig i onödan för jobbet? Jag är så rädd att göra fel. Kommer jag få skit?

Kram och kärlek

18 Lupin:

skriven

Godmorgon,
Å grattis till MG i alltet, må han fira stort med tårta och lek. Många tankar till dig och familjen denna dag, jag vet han betytt oerhört mycket för er och ni för honom.
Kram :)

Svar: Massa tack :)
Esmaralda

19 Kristin :

skriven

Kjære Esmaralda.
Jeg må jo gratulere MG med dagen, selv om han er i Altet.
Gjett om jeg forstår at han er savnet, og at dette er en ekstra følsom og sår dag.
Det er en trøst at han nå ikke har smerter og har en god kompis i Altet. 💕
Så godt at han kommer og hilser på
Nå ønsker jeg at denne dagen blir ekstra god. Jeg tenker på dere, og sender mye kjærlighet. ❤️Kram!!!

Svar: Tusen tack :)
Esmaralda

20 Angeli:

skriven

<3

21 Jossan :

skriven

Godmorgon
Helgen går för fort och det är redan söndag.. Jag tog mig in till stan igår för att hitta en klänning till dopet idag och träffa en kompis. Hamnade hos moderaterna och pratade en timme med dem. Men jag har ingen aning om vad jag ska välja… det är så svårt…
I natt drömde jag om att jag var på fest hos kompisarna som jag ska på fest hos nästa vecka. De var så hemsökt och obehagligt och de bodde nära en skog. Vilket inte stämmer: jag har nog kollat för mycket på ghost wisper 😂

Jag har ju hört att jag ska röra mig ute för jag kan ju träffa mr right var som helst men uppe i stan igår fanns han inte…. Var ska jag röra mig liksom?

Jag låg och funderade i fredags.. Jag är nog inte lika viktig för kollegan som hon är för mig. Kan tycka att om vår vänskap var viktig för henne så borde hon förlåta mig och prata med mig men antagligen är jag inte så viktig.
Är jag viktig för henne? Och när blir det normalt igen?


Nä upp och fixa sig! Det är dop klockan 1!
Kram

22 Jossan :

skriven

Godmorgon
Helgen går för fort och det är redan söndag.. Jag tog mig in till stan igår för att hitta en klänning till dopet idag och träffa en kompis. Hamnade hos moderaterna och pratade en timme med dem. Men jag har ingen aning om vad jag ska välja… det är så svårt…
I natt drömde jag om att jag var på fest hos kompisarna som jag ska på fest hos nästa vecka. De var så hemsökt och obehagligt och de bodde nära en skog. Vilket inte stämmer: jag har nog kollat för mycket på ghost wisper 😂

Jag har ju hört att jag ska röra mig ute för jag kan ju träffa mr right var som helst men uppe i stan igår fanns han inte…. Var ska jag röra mig liksom?

Jag låg och funderade i fredags.. Jag är nog inte lika viktig för kollegan som hon är för mig. Kan tycka att om vår vänskap var viktig för henne så borde hon förlåta mig och prata med mig men antagligen är jag inte så viktig.
Är jag viktig för henne? Och när blir det normalt igen?


Nä upp och fixa sig! Det är dop klockan 1!
Kram

23 Solstjärnan:

skriven

Grattis till fina MG!!🥳
En personlighet i egen klass,så älskad och så fin,det har vi fått veta att han var 😊
Fint att han besöker er😊.En tröst i sorgen och saknaden.
Hans blogginlägg var fyllda av bus och äventyr och de fick oss alla glada😊
Han fick dessutom ett längre liv än väntat,trots sin sjukdom,han ville stanna kvar vid er fina familj 😊
Förstår att han är speciellt mycket i era tankar idag,kanske ni t.o.m får besök av honom.

Ser fram emot att vår hund ska få springa på en något större gård en den vi har.En gård där även jag trivs.Därför önskar jag så att vi ska få flytta.

Es,ser om min SM nu bor långt borta från mitt nuvarande hem?
Är det kanske därför mötet vårt dröjer?

Ha en fin söndag 😃
Kram Solstjärnan ☀️



Svar: TackJag tror at din soulmate bor en bra bit bort och inte i närheten.... ni kommer mötas men kan tyvärr inte säga exakt när.. kram :)
Esmaralda

24 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Gulle MG❤️❤️❤️

Tror du det dröjer tills jag får in lite romantik och närhet i mitt liv? Sommarromansen dök aldrig upp, men vad ser oddsen för en höstromans ut för mig?

Kram

Svar: Det finns någonting i närtid.. det borde ha hänt... vet inte varför ingenting blev men hoppas det ska ske något snart, kram :)
Esmaralda

25 Dunegull:

skriven

Fina MG! Saknar också honom 🐕❤️

Killen från förra helgen sprang jag på igår igen. Har han några tankar om mig? Tycker han att jag är söt? Kommer vi ha lite kontakt framöver?
Kram

Svar: Han konstaterar nog för sig själv att du är söt men verkar inte tänka steget vidare, kram :)
Esmaralda

26 UNNI:

skriven

Fine Ez :-) Grattis med MG <3 Jeg skal til Budapest til uka. Ser du noe spennende og bra for meg - både denne reisen og videre i september ?

KLem og god søndag til deg!

Svar: Tack :)Vad roligt att du ska ut på resa... det kommer bli bra resor och särskilt en av dem kommer innehålla ett speciellt minne.. kram :)
Esmaralda

27 Jossan:

skriven

Godmorgon
Helgen går för fort och det är redan söndag.. Jag tog mig in till stan igår för att hitta en klänning till dopet idag och träffa en kompis. Hamnade hos moderaterna och pratade en timme med dem. Men jag har ingen aning om vad jag ska välja… det är så svårt…
I natt drömde jag om att jag var på fest hos kompisarna som jag ska på fest hos nästa vecka. De var så hemsökt och obehagligt och de bodde nära en skog. Vilket inte stämmer: jag har nog kollat för mycket på ghost wisper 😂

Jag har ju hört att jag ska röra mig ute för jag kan ju träffa mr right var som helst men uppe i stan igår fanns han inte…. Var ska jag röra mig liksom?

Jag låg och funderade i fredags.. Jag är nog inte lika viktig för kollegan som hon är för mig. Kan tycka att om vår vänskap var viktig för henne så borde hon förlåta mig och prata med mig men antagligen är jag inte så viktig.
Är jag viktig för henne? Och när blir det normalt igen?


Nä upp och fixa sig! Det är dop klockan 1!
Kram

Svar: Ja, det där valet är svårt ! Jag velar också och kommer göra det in i det sista !Rör dig ute bland folk när det ges tillfälle... du behöver inte pressa dig själv utan låt det ske naturligt.
Kollegan är lite långsint men jag ser ju att hon i grunden tycker om dig, kram :)
Esmaralda

28 Mercan :

skriven

Grattis på födelsedagen fine söte MG 🙏🌹🌷💐vad glädjande Esmaralda att han har det bra i Alltet med sin kompis 🙂Esmaralda när jag läste att du har planterat blommor, jag la åckså två blommor på söta kattungens grav, minns du kattungen som var vid skräpet och du hjälpte mig Esmaralda 🙂 ♥️ 🤗

Svar: Tusen tack :)Kram
Esmaralda

29 barrqvist:

skriven

..<3<3<3

Oh.. Vilka fina tallrikar! Du rpåkar inte varifrån de är? :D

..Är det mitt fel att inte min vän D pratar med mig/surar? pga min flytt.. Försöker som nå fram men möts mest av en vägg.. :/

Svar: Tallrikarna har ryska syster köpt på Ullared.. de säljs styckevis till en billig peng !Nej det är inte ditt fel.. känns som om D överreagerar, kram :)
Esmaralda

30 Smulan.:

skriven

Grattis fina MG hoppas du får en fin dag i alltet.

Längtar efter renovering av badrummet. En av önskningarna till mitt öga, var just pengar till renovering. Kommer det in pengar snart så att vi kan renovera.
Ha en fin söndag

Svar: Det bir ju renoverat, men jag ser inte hur pengarna kommer, kram :)
Esmaralda

31 New jersey:

skriven

Hej Es. Grattis till MG på alltet. . Jag har ju brutit kontakt me familjen för några år sen för att inget blir bra alltid en massa problem. Kommer det bli bra igen kontakten eller ska jag gå vidare med mitt eget liv?
Kram

Svar: Ja vidare och ha fokus på dig själv och så småningom blir det bättre läge att laga kontakten, kram :)
Esmaralda

32 Mercan :

skriven

Esmaralda vi ska till Skärholmen nästa kommande helg med bilen med min bror, han jobbar fem timar osh vi ska till butikerna och äta mat ser du om jag ska träffa mannen med gott hjärta där 😊Esmaralda ser du något Esmaralda från euro jackpott under slutet av året 🙂

33 Rädd:

skriven

Kommer jag få skäll på jobbet? Oroar sönder mig.

Kram och kärlek

34 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Så märkligt, jag saknade MG:s dogblogg extra mycket igår och idag är det hans födelsedag :) Så roligt att höra att han har det bra i Alltet och kommer och tittar till er då och då.

Önskar dig en skön söndag.
Kram Igges matte 🐈‍⬛

Svar: Tack, ja det är alltid roligt när han kommer på besök och busar precis som han gjorde i jordelivet, kram :)
Esmaralda

35 Hedwig:

skriven

Grattis käre vän, vår lilla hundängel! Jag får en klump i halsen när jag tittar på bilderna. Att förlora en hund kan ju kännas likadant som att förlora ett barn. Må så gott Mannabonne och jag skickar mycket kärlek till din matte och husse som saknar dig så mycket!

Svar: Ja, det är tufft när våra älskade fyrbenta familjemedlemmar flyttar till Alltet och saknaden är så stor.Kram :)
Esmaralda

36 Jossan:

skriven

Oj ser att jag råkat spamma..

Ja det är helt sjukt att hon är så sur för detta… försöker inte tänka på det men det är så svårt..:

Kram

Svar: Ha fokus på dig själv och på positiva ting... kram :)
Esmaralda

37 Frååga:

skriven

Testar igen och hoppas på tur. Killen som eventuellt följer med utomlands i sommar. Kan du se när vi möts?

Svar: Nej tyvärr, kram :)
Esmaralda

38 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om våra söta katter och söta kattungar har det bra Esmaralda 🙂

39 Tjejen345:

skriven

Hej Esmeralda!

Undrar om något kommer hända mellan han och mig för det står väldigt stilla, det ända han gör är o kolla på mig hela tiden och börjar bli störigt då han inte gör något. Han verkar ignorera mig lite när han är vid sina vänner men sen när han är själv så kollar han som mest. Vet du om något kommer hända? Eller vad han tänker? Hoppas du har en bra söndag. Tacksam för svar 😊.

40 Cupcake :

skriven

Hej,

Jag pratar med två killar, ena börjar på C och den andra S. Ser du någon framtid tillsammans med någon av de två? Tacksam för ett svar.

Ha en fin helg!

Cup

41 Cupcake :

skriven

Hej,

Jag pratar med två killar, ena börjar på C och den andra S. Ser du någon framtid tillsammans med någon av de två? Tacksam för ett svar.

Ha en fin helg!

Cup

42 Sessan:

skriven

Å fina MG!
Tänker på er!

Har djuren någon åsikt om vad som händer med kroppen när de gått bort???

Bryr de sig om utifall det blir begravning hemma eller ej? Om det är samkremering eller enkelkremering med återtag av askan?






Svar: Nej, varken djur eller människor bryr sig särskilt om vad som händer kroppen... kram :)
Esmaralda

43 Hon:

skriven

Hej,
Ser det ut att kunna vara bättre för mig att välja att inte gå dendär kursen på andra orten, i och med att jag då tvingas pendla varje vecka för att hinna till kursen?
Kram

44 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda från euro jackpott den här månaden eller från svenska lotto 1,2 med joker, eller kommer det pengar in i familjen stor summa den här månaden som lån för bostad genom min syster och bror 🤔

45 F:

skriven

Grattis mg 🌺

Undrar om du får till dig något spontant om mig till dig

46 Kvinnan :

skriven

När vi är påväg hem från jobbet så har min man fått syn på något speciellt ljus på vägen , vad är det som han vill att jag ska se ? För jag ser det inte , han beskriver det som någon portal .
Förstår du vad han har sett esmeralda?

47 Misstjejen:

skriven

Hej

Är fortfarande lite panik över inlägget som jag gjorde igår kväll. C kvinna visste väl jag fejkar i den video för hon gillar inte den i facebook?

Kommer hon vilja snacka med mig?

Ha det bra

48 AnnaK:

skriven

Grattis MG 💕🎁🎂

Kram 🤗

Svar: Tack :)
Esmaralda

49 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Jag spinner lite på mina planer jo o va fasiken ska det vara så lätt att lägga på sig en massa extra kilon jämfört med att bli av med dom, det undrar jag ;D. Stämmer nog så bra det som sägs, det lättaste sättet att bli av med sina kilon är att lämna dom på tallriken... O kanske i butiken, att låta bli att handla allt det goda ;).
Kram Skorpan

Svar: Ja, någon rättvisa i detta med kilona finns inte.. det är bara att konstatera !!Kram :)
Esmaralda

50 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda
Tror du att jag kommer med som statist den 13 september?
Kram 🤩🌺

Svar: Det är troligt, kram :)
Esmaralda

51 💕 Zoey 💕:

skriven

STORT Grattis på födelsedagen älskade lilla MG! 🥳🎉💐🎈 Ja hoppas du får en underbar dag uppe i alltet.

Jag undrar om någon av mina framtida barn kommer få någon form av diagnos med tanke på att jag kommer vara så gammal när ja får barn eller kommer ja slippa det med tanke på min mörka tid i livet??? Kram Zoey 💕

Svar: Tack ska du ha :)Jag ser ingenting som pekar på diagnoser, kram :)
Esmaralda

52 Citronfjäril :

skriven

Stort grattis till Mannabonne Glenn på 10-års dagen ❤️

Svar: Tusen tack :)
Esmaralda

53 M:

skriven

Hej

Hur ser det ut för mig och M?
Kommer han välja hon andra före än mig?
Funnits för han i många år ändå väljer han bort mig.

Svar: Och nu är det dags att du gör egna bra val, kram :)
Esmaralda

54 Monica:

skriven

Inte visste jag om att din hund Mannabonnr Glenn hade gått bort. I dina bloggar har han varit med åtskilliga ggr. Har haft djur som har gått bort. En underbar liten schäfertik som blev endast 11 mån när hon blev överkörd. Det var en släkting som var dumdristig och rastade henne utan koppel vid en tät trafikerad väg i stället för att låta henne springa lös på skogstigar i närheten. Samt en kattfröken som blev knappt 9 månader. Vi bodde vid en trafikerad motorväg och helt plötsligt var hon helt försvunnenen vacker vårmorgon i slutet på april. Vi ropade,letade och efterlyste henne men utan resultat. Hade misstankar om att hon hade kunnat bli överkörd pga av grannskapet intill motorvägen. Min sambo gick runt och letade längs vägskälen men utan resultat.Jag besökte en medial kvinna med gott rykte. Hon sa att katten hade blivit överkörd. Precis vad vi misstänkte. Denna vovve och denna kisse tog mig mycket lång tid att komma över deras död. Egentligan är det fortfarande ett oavslutat sorgearbete även om det är mycket lång tid tillbaka i tiden. Hunden dog i sep 1975 och kissen i april 1992. Men de var så unga. Det var som om tjejer i yngre tonåren hade dött abrupt. De fick inte växa upp och åldras naturligt och dö en normal död.

Svar: Det känns hårt och orättvist och det är som du säger, man glömmer aldrig ! Kram :)
Esmaralda

55 <3:

skriven

Finaste MG 😇🐶❤
Börjar A sakna oss lite mera nu ?
Kram

56 Hoppas:

skriven

Hej Esmeralda!

❤️MG

Varför är det så svårt att hitta den rätte för mig. Har kontakt med en man men känns inte riktigt bra ( trevlig men svårt att se honom som min kärlek) Blir så besviken . Vad är det för fel.. Kan du se när jag hittar min soulmate. Finns han runt min närhet eller längre iväg? ❤️

Svar: Nej den mannen är inte din kärlek... du får helt enkelt ha tålamod ett tag till och inte ge dig förrän det känns rätt fullt ut.. kram :)
Esmaralda

57 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Åh underbara MG.
HIPP HIPP HURRA
Grattis på födelsedagen ❤️🥩

Vilken kille 😂 Gräva upp blommorna 😂 Ser det framför mig. 😁

Varje år firar vi Milton med de "runda goda". Pannkakor. 8/8 är hans födelsedag 😊❤️

Kjam

Svar: Tack ska du ha :)Ja, MG busar ju fortfarande som han alltid gjort
Ett sent grattis till Milton som älskar pannkakor, precis som MG :) Kram
Esmaralda

58 .:

skriven

Grattis MG 😊🎈


Jo jag undrar en sak av ren nyfikenhet. Jag har ätit antingen antidepp eller stämningstabliserande under många år, och det är egentligen bara två preparat som har fungerat (och då har jag provat en hel del). En av dessa två var bra en period då jag behövde komma ner i varv... Men sen när jag började må bättre så gjorde den mig bara trött, så då togs den bort.
Den andra medicinen som jag fortfarande äter, hjälpte mig otroligt mycket när jag fick den. Det var som att vakna upp till en ny värld (bokstavligen), från den ena dagen till den andra liksom. Men sen föll jag ner i ett svart hål igen. Jag äter den som sagt fortfarande. Och jag har ingen somhelst aning om hur svart det hade blivit utan den (och då var det ju redan svart). Nu är jag van vid att mitt mående svajar och att det kan gå fort i svängarna. Men samtidigt är jag stabilare än på många, många år!

Min fråga är då, som sagt av ren nyfikenhet. Jag undrar ibland om hur det skulle vara utan mediciner, hur jag skulle må. Jag tänker absolut inte mixtra någonting själv. Men får du någon speciell känsla om hur det skulle kunna bli utan den? Som sagt.. Jag ska inte göra något själv, utan bara en fundering.

Svar: Utan mediciner har både fördelar och nackdelar... det blir inte jättebra men nog inte heller riktig kris.. prata med din läkare och ändra medicin i samråd med denne, kram :)
Esmaralda

59 Skorpan:

skriven

Ja du sa det Es, ingen rättvisa. Det är som flera kilon, för många, sätter sig på oss korta mycket oftsre än på dom långa människorna ;D.
Kram Skorpan

Svar: Jamen det är ett faktum, har man korta muskler lägger man lättare på sig.... läste det nånstans för länge sedan... kram :)
Esmaralda

60 Drutten :

skriven

Hej!
Grattis MG på födelsedagen.
En älskad hund ❤️.
Har haft cockerspanielflicka i ungdomen. Hon var hela familjens hund och väldigt älskad. Sockersöt som Lady.

Här har vi ytterligare en fin höstdag på landet.
Passar bonusdotterns kisse 🐱. Hon går bra ihop med min kattgumma ❤️.

Kram Drutten

Svar: Tack :) Cocker är ju bara så söta !
Kul när djuren går ihop såsom katterna hos dig:) kram
Esmaralda

61 Tjejen345:

skriven

Hej Esmeralda!

Undrar om något kommer hända mellan han och mig för det står väldigt stilla, det ända han gör är o kolla på mig hela tiden och börjar bli störigt då han inte gör något. Han verkar ignorera mig lite när han är vid sina vänner men sen när han är själv så kollar han som mest. Vet du om något kommer hända? Eller vad han tänker? Hoppas du har en bra söndag. Tacksam för svar 😊.

Svar: Han verkar tveksam och vet inte riktigt vad han vill, vänta inte för länge, kram :)
Esmaralda

62 SusanneAmalia :

skriven

God lunch

Kära MG.
Stort Grattis på din stora 10års dag.
Älskar att du har det bra i alltet.

Vilken härlig dag.
Solstrålarna tävlar om att lysa ikapp.
Vilken hälsning från alltet. 🤗

Fråga??

Finns det mer mörker eller finns det ett hopp om ljus??
Kommer Kamarrätten se att denna kidnappning av barn är riggad??

Detta är hemskt. Vidrigt och hade någon bdrättat för mig om denna händelse hade jag aldrig trott på det.

Tack för svar sist och jag har nu anmält mig till skrivarkurs i spanien.
Skickar pengar och frågor till dig.

Stort tack för att du finns att våra kära i alltet lyssnar och att vi har fördelen att se och kommunicera med dem.

Kärlek till dig och stor kram till bloggfamiljen.
EllaBella Sapfo och Sirius hälsar.
🐕🐈🐈❣️



Svar: Ja, det är hemskt det som sker runt digDet kan bli lite mer eländigt innan det vänder... men det kommer att vända så glöm inte det... kram till dig och de dina :)
Esmaralda

63 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om det blir bostad för min bror Esmaralda under den här månaden 😣 blir det hus 😔jag undrar om jag kommer träffa mannen med gott hjärta under den här månaden eller nästa månaden 🤗 Esmaralda ser du om våra söta katter och söta kattungar har det bra i trädgården hemma i Bulgarien 😔 💖 💝 💟 💖 💝 💟

64 T:

skriven

Va underbart att han fortfarande kommer och besöker er. Jag hoppas min hund också är på besök ibland, även om jag inte kan se honom. Det är så härligt med djur, de ger så mycket kärlek.

Ser du om jag kommer ha någon mer hund i mitt liv es?

Tack! Och kram!

Svar: Din hund besöker dig då och då en dag kommer du ha en ny hund.. kram :)
Esmaralda

65 Helena Ir:

skriven

Tack snälla för svar !

Kram

66 Ghostwriter :

skriven

Åh jag såg bilden på MG och blev direkt så glad. Sen kom jag ihåg. Grattis till MG 🎉 🎉 🎉

Och kram till dig/er. Ser du honom som han såg ut eller får du en känsla/tecken när han hälsar på?






Skulle jag och J kunna klicka om vi ses? Känns det som att vi kommer ses? Han har inte varit singel länge och verkar rätt upptagen. Vi har haft kontakt men inte gjort slag i något.




Kram!

Svar: Ibland ser jag honom och ibland hör jag honom... han märks tydligt när han kommer på besökTveksamt om ni skulle klicka.. han verkar inte vara redo, kram :)
Esmaralda

67 Tjejen345:

skriven

Hej Esmeralda!

Undrar om något kommer hända mellan han och mig för det står väldigt stilla, det ända han gör är o kolla på mig hela tiden och börjar bli störigt då han inte gör något. Han verkar ignorera mig lite när han är vid sina vänner men sen när han är själv så kollar han som mest. Vet du om något kommer hända? Eller vad han tänker? Hoppas du har en bra söndag. Tacksam för svar 😊.

68 F:

skriven

Provar igen o undrar om du får in något spontant på mig kram

69 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du ser vem som har stulit min cykel ifrån cykel rummet? Har haft den i så många år och den försvann i början på sommaren? Vi

70 Cam:

skriven

Dom allra största gratulationerna och kramarna till en mycket speciell personlighet❤🌷 Underbart att han mår väl och kommer och besöker er. Den söta valarbetaren som log åt mig, tyckte han även att jag var lite söt?

Svar: Tack snälla :)Ja, han tyckte om det han såg, kram :)
Esmaralda

71 Sussie :

skriven

Oj, har han dött? Jag har inte variationen här på ett tag märker jag. Förut läste jag bloggen varje dag. Varit mkt nu.

Hur kommer det gå med den äldre nyanställde läraren som inte funkar i klassen?

Svar: Ser ut som om läraren kommer söka sig vidare, kram :)
Esmaralda

72 Sarah:

skriven

Mina älskade vigselringar är borta. Har letat ihjäl mig. Kan du se vart de har tagit vägen?q tack på förhand.

Svar: Hoppas någon i bloggfamiljen kan hjälpa dig ! Kram :)
Esmaralda

73 Rädd:

skriven

Kommer det bli bättre på jobbet? Eller är min oro befogad? Kommer jag få skäll?

Kram och kärlek

Svar: Nej inte tror du får skäll men kanske det blir ett samtal, kram :)
Esmaralda

74 Silvertassen:

skriven

Grattis på 10 årsdagen lilla MG! 🥳❤️🥩🎈

Ser du något spontant kring mig just nu som är på ingång eller något annat som kanske sker?? Kram ❤️

Svar: Tack :) Ingenting kommer spontant till mig just nu, kram :)
Esmaralda

75 Erika:

skriven

Hej! Tror du jag får jobbet jag sökt?

Svar: Chansen finns, runt 60 %, kram :)
Esmaralda

76 Skorpan:

skriven

Barnet som återvände till sin lägenhet hade massor av olika sorters kryp i sin lägenhet, äcklugt, o ingen aning om varifrån de har kommit? Ser det ut att det ordnar sig o de försvinner efter städning o då lägenheten börjar användas igen eller blir det en flytt annanstan? Det har varit värk o vedermödor för just detta barn på olika plan... Orkar inte mera, sa barnet..
Kram Skorpan

Svar: Bäst att ta kontakt med försäkringsbolaget och skadedjurskontroll... kan behövas lite proffs för att få situationen under kontroll... kram :)
Esmaralda

77 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg något smått mer än en gång innan det blir något från euro jackpott efter tre år 😌 ser du om det blir något smått under året 🙂

Svar: Jag ser ingenting av betydelse men något litet kan det alltid bli, kram :)
Esmaralda

78 Skorpan:

skriven

Aj då, det lät inte bra. Tack för svar!
Kram Skorpan

79 Rädd:

skriven

Ser du vad samtalet kommer handla om? Ska jag inte bara säga upp mig? Mår så dåligt.

Kram och kärlek

Svar: Du har ingenting att oroa dig för så ta det bara lugntKram :)
Esmaralda

80 Skorpan:

skriven

Ja vi förstår inte varifrån dom kommit, städat o fint där, varit tom nu i drygt tre månader. Från nån annan lägenhet? Förstår inte...
Kram Skorpan

Svar: Kan komma från annan lägenhet, det är inte helt ovanligt, usch så otäckt, kram :)
Esmaralda

81 Mercan :

skriven

Esmaralda menade du med småpengar från euro jackpott mer än en gång 100 kr eller 10 000 eller 100 000 🤔innan det blir något från euro jackpott efter tre år 😌

Svar: Jag ser inte om det är eurojackpot eller annat, ser bara att det finns chans med små vinster runt 100 kr, knappast mer, kram :)
Esmaralda

82 Mercan :

skriven

Då vet jag Esmaralda att det inte blir något innan dess 😊 Esmaralda du såg har skrivit i February 2022 att det blir något större från euro jackpott, omöjligt att säga men minst tre år fram och troligtvis längre tid, då handlar det inte om största vinsten, Esmaralda ska jag räkna med att det blir 2024 eller 2025, jag tror inte det blir nästa år för det har gått ett år bara, jag hoppas det kommer hjälpa till bostad en till min bror att betala för med min syster ska ta lån för bostad och innerst i mig jag önskar att vi ska hjälpa djuren som lider på gatorna med dem pengarna jag önskar att vi ska bidra med något, jag ska säga till min bror när den tiden kommer, det är bara som jag vet om allt du svarar Esmaralda 🤗

83 Dejsan:

skriven

Hej. En sak jag tänk på flera gånger idag, sen jag läste din blog. Kan du inte skriva anekdoter om Mannabonne Glenn. Jag tycker det skulle va jättekul, han har blivit som en egen här i din blog och jag saknar honom faktiskt. Jag tror nog du har massor i ditt minnesbibliotek och jag tror nog han skulle uppskatta det om det nu är som du säger att han kommer och hälsar på ibland vilket jag tror att han gör.

84 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Till Sarah☆♥︎☆

Leta bakom toalettstolen o på golvet i badrummet. Det känns som om du ha blivit extra kletig efter bakning eller nåt så du har lagt av dig ringarna där på vasken för att tvätta av dina händer. Leta i alla skrymslen därinne Lycka till!!

85 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Ja dessa härliga fyrbenta vänner o familjemedlemmar. Vår ena chichuahua brukar komma ofta speciellt när det vankas köttbullar o min dotters förra hund brukar också komma o trösta mig när jag har mer värk än vanligt.

Fråga

Häromnatten kände jag en tass på min han precis "jag är här var inte ledsen"! Jag undrar om du kan se om det var MR Bobby som min dotter tog hand o fick till en riktig familjehund efter ett sorgset förflutet i tidigare
familj, han älskade min dotter så mycket o det var ömsesidigt ♥︎ Tyvärr pga sorg o svåra omständigheter var min dotter tvungen att be om hjälp att hitta en annan snäll familj som kunde ta hand om honom. Kan du se om han fick komma till en annan snäll familj eller de lät honom somna in vår älskade vän?

Så tacksam för svar kära Es han betydde så mycket för oss alla☆♡♡♡♡♡☆

86 Mirre:

skriven

Grattis på födelsedagen till söta lilla MG med hans gråa hårstrån💜🐶
Passar en hund ibland som jag är ganska säker har varit min hund i tidigare liv, älskar den hunden.


Bör jag spela mer på triss, lotto etc? Kan en större summa pengar komma in där eller ser det ut att komma via annat håll?

Kram:)

87 Mercan :

skriven

Esmaralda jag tänker sluta röka 😉jag har bestämd mig 😆😆😆i Bulgarien rökte jag i trädgården i sitt platsen hemma med öppet fönster när vi gick till min mors sister där rökte vi min far syster jag men inte här på gatan 🙂 min far syster slutade genast här

88 Shenzi:

skriven

Go kväll Es!
Nämen gud, älskade MG 😢❤️ får gratulera dig på 10 årsdagen å hoppas du har haft en bra dag i alltet! 🥳🎉🥩🍗🍖🎈🎈

Här har förkylning smygit sig på så de blir att vara hemma imorgon från jobb. Hoppas de försvinner fort. 🙏

Kan du se om jag kommer ha katter så länge mina framtida barn bor hemma lr skaffar ja de senare i livet??
Kram Shenzi 🌹

89 Shenzi:

skriven

Go kväll Es!
Nämen gud, älskade MG 😢❤️ får gratulera dig på 10 årsdagen å hoppas du har haft en bra dag i alltet! 🥳🎉🥩🍗🍖🎈🎈

Här har förkylning smygit sig på så de blir att vara hemma imorgon från jobb. Hoppas de försvinner fort. 🙏

Kan du se om jag kommer ha katter så länge mina framtida barn bor hemma lr skaffar ja de senare i livet??
Kram Shenzi 🌹

90 ulrika:

skriven

men Grattis åh så söt alltid va skönt han har det bra .
min alice retade gallfeber på mej många ggr men åh jag saknar henne nu

91 Henrika:

skriven

Så märkligt med blommorna och besöken men det tröstar kanske er lite grann. Vi är många som följt med Mannabonnes äventyr under årens lopp och saknar er lilla goda hund.
Kram

92 Jeanette :

skriven

Grattis Mannabone Glen ❤️


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: