Småfolk på besök....

 
Småfolket överraskar minsann !
 
I går morse höll duvorna på med sitt morgonbad som de alltid gör i  skålen med vatten som jag nogsamt håller fylld.
 
Jag studerade dem när de badade och när de flög upp i eken följde jag dem med blicken  och där uppe i   trädet fick jag syn på  ..... två  stycken småfolk som satt på en gren intill varann bland löven.
 
Jag tittade snabbt åt annat håll för jag vill inte lägga mig i deras liv.
Tog ett foto i smyg och somliga kan se dem och andra inte.
 
Faktiskt så hade jag ingen aning om att de höll till i min trädgård så nu blev jag jätteglad.
 
Någon annan som kan se dem ?
 
Kram & kärlek 💖
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet väl ofta att jag vill inte tror så det är sant men jag tycker ju det blir bara lättare med tid för jag har accapterar förflutna. Jag undrar om jag har gå vidare även jag kan tänker på dom så sällan. Tycks jag har mår bättre med tid.

Jag vet inte om jag har gå vidare med min livet mot framtiden?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Om jag hålla upp min humöret så ofta och jag KAN och tränar på det. Försöka ser positiv hos alla och situationen. Kommer jag mår bättre och blir min vardagar lättare för min livet?

Ha det bra

Svar: Ja, så är det, försök tolk varje situation så positivt du kan och det som trots allt är negativt, har du som regel något att lära dig av... kram :)
Esmaralda

3 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, kan tyvärr inte se dem. Finns det något jag kan göra som kommer föra B närmare mig ?
Är han inne och kollar på min fb ?
Kram

Svar: Jag tror du måste låta tiden arbeta för dig, kram :)
Esmaralda

4 A:

skriven

Jag kan inte se dem, men gulligt ändå. Är det samma duvor som kommer varje dag? Också väldigt gulligt i sådana fall 😀

Idag vaknade jag kl 04.00, som jag nästan alltid gör nu för tiden, med magont. Tänkte på jobbet direkt. Jag berättade en grej i förtroende för lagledaren och min chef. Lagledaren berättade för hela gruppen vad jag sagt. Vad är det för fel på detta ställe. Det dyker upp saker varje dag som gör att jag inte vill vara kvar. Har bara varit där i 6 månader men mår dåligt. Alla är osams med alla, griniga, pratar skit. Är bland det värsta ställena jag jobbat på.

Just nu skulle jag kunna ta vilket jobb som helst. Men letar inom vården, polisen och veterinärmottagning. Men börjar ärligt talat tänka att söka utbildning istället, fortsätta på den jag hoppade av eller annan, om jag inte hittar ett jobb snart.

Ska försöka njuta av denna helg utan att tänka på jobbet.

Ser du nytt jobb för mig innan årets slut?

Hoppas du har en fin lördag!

Kram!

Svar: Ja, det är mitt duvpar som också bor här i min trädgård :)Bestäm dig för vad du vill "bli" och satsa gärna på utbildning, det ser ut att löna sig på sikt och bli bra.
Kram :)
Esmaralda

5 Skorpan:

skriven

Jaa jsc kan se dem o nu blev jag ovkså glad, jag som inget btukar se :). O du visste inget om att du har småfolk på din gård Es, hur är det möjligt Es? Kanske de har flyttat undan ert bygge? Söta är dom :).

Lite ont i halsen kändes det som men kanske berodde på mitt öppna fönster o min vana att andas genom munnen. Vill nu verkligen inte bli sjuk...

Min nya kollega är intressant, minst sagt, o jag är nyfiken på om det han sade igår verkligen stämmer eller tog han i "i stridens hetta", om jag nu kan säga så. Vad ser du kring honom Es? En frisk fläkt är han definitivt o kanske han kan komma in med nåt nytt i mitt liv med...

Svalt o bra igen, får se hur vintern blir. Inga öppna spisar här som man kan elda i... Kanske får användning för tjocka kläder då ;).

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Vad roligt att du också kan se demSåvitt jag vet har jag inte haft småfolk här förut.. kanske är de bara på genomresa....dom är hur fina som helst och det är ju sorten med stora ögon !
Din nya kollega är lite speciell, en frisk fläkt men allt kan förändras så du får se hur det landar, kram :)
Esmaralda

6 Misstjejen:

skriven

Hej

På en långt tid så har jag tänker så mycket på september månad så kommer det var något speciellt händelse här månaden?

Ha det bra

Svar: Ja så kan det vara, i det lilla kan något särskilt ske som är av betydelse längre fram, kram :)
Esmaralda

7 Linda N:

skriven

Åh, blir alldeles varm i hjärtat. Så underbart att de trivs i din trädgård💚🧡

Svar: Ja, jag är så lycklig för detta !! Kram :)
Esmaralda

8 Naturvän:

skriven

Hej!

Låter hur mysigt som helst att ha småfolk i sin trädgård. Tyvärr kan jag inte se dem, önskar jag kunde. Kan tänka de trivs hos dig/er och stannar kanske länge.

Däremot kan jag ofta känns ngn slags närvaro i trädgården, bara under de tidiga morgontimmarna under förutsättning att jag är helt ensam och det är lugn och ro runtomkring mig, vet inte vad det är.

Antar det blir en lugn helg hos mig, fiskarföreningen har årsfest och det blir att köpa god rökt fisk. Brukar vara ett välbesökt evenemang, men jag får inga bra vibbar, varför vet jag inte. Blir antagligen bara ett snabbbesök.

Laddat ner ny music till träningen, bla Frank Sinatra och Edith Piaf, behöver ha lite kontraster i musikflödet...

Kram och ha en mysig Lördag




Svar: Under de tidiga morgontimmarna i din trädgård finns en stark andlighet och det kan vara som en portal av något slag.. inte alltid, bara ibland, Sinatra och Piaf är några av mina favoriter, kram :)
Esmaralda

9 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Men såå roligt !Självklart ska du ha småfolk ikring dig <3 . Nope jag ser inte småttingarna.

Lördag och ett pass som röstmottagare står på agendan
Äldsta sonen åker ner med lastbil och flyttar upp yngsta sonen till Stockholm i helgen ! Så roligt att få bägge inom rimligt avstånd.
Sen börjar jag fundera på solpaneler ...tänker jag rätt måntro ?

Trevlig Lördag önskas alla

Kram Anki med flock med solsken i blick ?

Svar: Ja, det är speciellt att ha småfolket här. Kanske är dom bara på genomresa eller så har du bott här i åratal utan att jg upptäckt dem. Härligt att få barnen mer samlade !! Solpaneler känns rätt, kram på dej och flocken :)
Esmaralda

10 Tjejen:

skriven

Jag ser dom och jag brukar aldrig se någonting. Det var en fin överraskning så här på morgonkvisten. Kram alla

Svar: Vad roligt att du ser :) Kram :)
Esmaralda

11 Khaleesi:

skriven

Ser inget men fick ett leende på läpparna av bilden så en liten dos positiv energi fick jag tydligen😊 En fråga, på måndag ska jag på anställningsintervju. Kommer det kännas bra? Har knappt hunnit förbereda mig mentalt men jag bara följer med i flödet, då detta var så oväntat (men kanske en skänk från ovan?) 😁

Svar: Ja, småfolket har den förmågan, de får oss att må bra !Känns som att det kommer gå bra på måndag och du har chans på anställningen, kram :)
Esmaralda

12 Naturvän:

skriven

Hej!

Tacka för svar, då skall jag verkligen se till utnyttja tidiga morgnar så länge det går, kanske kan jag få kontakt. Låter så fantastiskt med portal, jag reagerar direkt.

Ja visst är de bra Piaf och Frank Sinatra. That´s life dundrar mellan öronen när jag tränar och är en riktig humörhöjare.

En annan sångare jag gärna tipsar om är Michael Bublé, speciellt när han tolkar Swing.

Kram

13 Skrållann:

skriven

Hej!
Så roligt, dock kan jag ju som vanligt inte se något🙈

Hade möte med chefen igår om att jag ska studera. Hon emottog det på bästa sätt och tyckte absolut jag skulle vara tjänstledig från november och fokusera på utbildningen. Det känns bra att ha kommit fram till det och så otroligt spännande. Nu ska jag ansöka om CSN och berätta för mina arbetskamrater. Nöjd och glad över min beslutsamhet och jag hoppas jag kommer fixa det?!

Kram❤️

14 Helena Ir:

skriven

Nja, jag ser en med stora ögon.. vad tog den andra vägen :)? De var det där med ögonen jag såg på en gång.

Ser du något inom det närmaste för mig?

Ha en fin lördag :)

Kram

15 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja småfolket var söta :).

Ja sin egen är han o får väl se om "bolaget" klarar av det ;). Ändå jag, klarar jag av det? Intressant kommer det säkert att bli för alla o envar...

Oj så jag saknar att ha ett par starka armar runt mig. Längtan slog till nu på morgonen i sängen. Är det totalt kört att jag ska få känna närhet igen Es? Snart? Får nog inte ha nå kontakt med karlar överhuvudtaget så slipper jag känna så ;). Tror jag...
Kram Skorpan

16 SOL:

skriven

God morgen.
Så innmari kult å ha dem i nærheten, nå er jo hagen dobbelt så interessant, jeg ser dem ikke.
I dag skal jeg plukke bær, apropos ekstra penger som du skrev om, jeg skal selge bær og kanskje kjøpe sykkel 😊 Tenk på all den maten som råtner i skogen hver høst. Hoteller vil som regel kjøpe, men jeg selger til kolleger, 70 kr literen.
Ellers har jeg hatt en veldig fin sommer etter den tamme sommeferien, har fått så mye energi at jeg nesten ikke tror det. Begynte på stoffskifte medisin i juni og nå er hele meg forandret,orker å ha et liv utenom jobb.
Møtte min gamle, kanskje sterkeste flamme til kaffe forrige helg, vi var så gode venner på 80 og 90-tallet, jeg ble så inderlig forelsket i ham, en god, lojal, varm, sterk,maskulin, humoristisk
mann som ikke kom med kuken først 🙈, men likte mennesket meg, fantastisk. 😊
Var det noe jeg behødve så var det å først og fremst bli verdsatt for for den personligheten jeg var.
Dessverre (eller ikke) ble det aldri oss,det ble hit,men ikke lenger,alltid. Etter flere år i en tilstand av håp gikk jeg videre med livet mitt.
I fjor,på en reunionfest etter 30 år ville han fortelle meg hvorfor han aldri gikk all in, jo, han er homofil fotalte han, og nå har han begynt å leve sitt liv! Tenk,aldri hatt jente eller guttekjæreste og er 55 år, det kan ikke ha vært lett.
Et fint menneske, Tror jeg fortsatt er litt forelsket i ham. 🤗🤗 Når vi blir 85 og ingen er interessert i sex lener syns jeg vi skal vi flytte sammen. 😄

Ha en fin dag.

17 Jeanette :

skriven

Jag har tyvärr inte förmågan att se, men jag känner energier.

Sitter vak på natten fredag och lördag. Hoppas hon mår lite bättre under dagen så hon slipper åka in till sjukhuset.

Ha det fint och God Natt 😴

18 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Es.

Nä nu tror jag det verkligen är nåt viktigt på gång jag har skrivit mkt på ditt inlägg idag o så vips försvinner det, kanske inte meningen att jag skulle skicka iväg det?? Mobilen var annorlunda när jag öppnade den o på min Samsung Galaxy står senaste tiden jag var inne "0232"???Men då sov jag. Tjejen från hemtjänsten som var här igår blev jätterädd när vi hörde precis som nån tappade nåt tungt o en lång suck o dessa tunga steg! Hon är inte Medial som jag så kära Es får du till dig nåt vem o varför? För jag får inte det!
Kram o trevlig lördag
☆♡♡☆

Svar: Du har nog en portal i närheten...i ditt hus eller intill och därför hör du också ljud väldigt ofta.. jag är säker på att långt ifrån allt du hör åsamkas av någon som känner dig... jag ser dock ingen fara runt dig, allt ser tryggt ut, kram :)
Esmaralda

19 Kristin :

skriven

Vet ikke om det er det jeg ser, kjære Esmaralda. I så fall sitter de litt til venstre, for andre gren til høgre i bildet. Dette ble litt av en beskrivelse.
Uansett, ønsker en god dag. Kram!!!

Svar: Vad roligt, du kan se dem :) Kram :)
Esmaralda

20 Pia1 :

skriven

Kan inte se dem men wow!
När jag var barn var jag övertygad om att de fanns och ställde ut små användbara saker i skogen på baksidan av huset, minns nu inte exakt vad men kan tänka mig allt från små hus till sängkläder i miniatyr till små bitar mat.
Men jag fick förstås aldrig syn på någpn ❤️

Svar: Jag tror att många hade glädje av de saker du satte ut !! Kram :)
Esmaralda

21 Jossan:

skriven

Godmorgon
Lördag, och dagarna går så snabbt imorgon ska jag på dop och idag ska jag in till stan och träffa en kompis.

Jag låg och funderade igår.. Jag är nog inte lika viktig för kollegan som hon är för mig. Kan tycka att om vår vänskap var viktig för henne så borde hon förlåta mig och prata med mig men antagligen är jag inte så viktig.
Är jag viktig för henne? Och när blir det normalt igen?

Kram

22 B:

skriven

Godmorgon 😊
När kommer erbjudandena om dom större scenerna? Känner att det är dags nu med musiken.. aint no turning back now typ... Haha känner mig deppig!

Kram

Svar: Var sp innovation som du bara kan och det kommer löna sig, kram :)
Esmaralda

23 Lupin :

skriven

Godmorgon ☀️
Så fint med detta besök hos dig, glad för din skull, tyvärr lyckas jag inte se dem själv.
Ha en fin Lördag! 🌷
Kram :)

Svar: Ja, jag blev så himla glad :) kram
Esmaralda

24 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Är det något jag gärna skulle vilja är att resa ner till värmen när jag fyller 40 om drygt 2 år men eftersom jag lever på soc är möjligheten inte så stor att jag kan spara. Ser du om de löser sig så att jag kommer resa ner till värmen?? Kram ❤️

Svar: Försök få in lite extra pengar och spara allt i två år och du kommer göra din resa, kram :)
Esmaralda

25 <3:

skriven

Godmorgon Es, ser det ut att bli en fin resa till 🇬🇷. Valde ett lugnt ställe att bo på med mycket grönska och blommor på uteplatsen. Ser du någon fara och ngt jag ska tänka på speciellt inför resan och när jag är där ?
Kram

Svar: Det ser lugnt och bra ut och inga varningar kommer till mig, kram :)
Esmaralda

26 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Kan inte se dom men va mysigt att de satt i trädet.
Vilken sovmorgon det blev idag! Ändå blev det inte sent igår men vin o flin och väldigt kul hade vi. Nu suger det i kaffetarmen😋
Kommer jag höra av mitt senaste x snart? Magkänslan säger han vill ha kontakt igen..?
Ha en go dag, kram💞

Svar: Ja, finns en chans att han hör av sig men jag ser ingen fortsättning för er tillsammans, kram :)
Esmaralda

27 Ullegull:

skriven

Hej!
Är orolig över min ekonomi och letar billigare boende. Finner jag något där både jag och dottern kan trivas? Vill egentligen inte flytta alls då vi trivs mycket bra där vi bor men jag måste få ner kostnaderna. Ser du något kring boende ..?
Kram

Svar: Ja, finns chans på ett billigare boende... men kanske trivseln då får stryka lite på foten, kram :)
Esmaralda

28 AnnaK:

skriven

Ser inget i vanlig ordning 😊

Ser du något mer kring han som tittar lite extra på mig?

Kram 🤗

29 Lotta:

skriven

Ser dom tyvärr inte, men är så nyfiken på dom och hur och var och alltihop. Så spännande och så roligt. Hoppas du ser dom igen i din trädgård.

Mitt sociala liv är inte jättespännande direkt. Kommer det hända något positivt och förändrande denna höst.

Kram och ha en härlig helg
L


Svar: Ja, nu är det dags att du gör ett val, något som öppnar dörren till nya händelser, ta första steget, kram :)
Esmaralda

30 Solstjärnan:

skriven

Ser dom tyvärr inte.Var i trädet,på vilken sida av stammen, sitter de,om man får fråga😊
Syns dom tydligt för er som ser dem?😊

Dom är två, duvorna är två...jag upplever att alla omkring mig har en partner..Önskar så att det vore även min tur att få leva i tvåsamhet😊😊.

Försöker att leva ett aktivt liv,i den mån det är möjligt just nu,har fått nya vänner osv men ingen man..

Es,ser du något i detta nu kring min kommande man?😊

Ha en bra dag 😃
Kram Solstjärnan ☀️

31 Lydia❤️:

skriven

Jag kan inte se dom tyvärr men så gulligt att dom bor där.
Nu har M tagit avstånd ifrån mig helt och hållet kände det i veckan och det känns i hjärtat jag vet inte varför men så är det.
Såg ett jobb jag kanske söker men det är bara 75 procent men kanske det vore bra för oss båda att jag inte jobbar kvar där så vi slipper se varandra
Hade velat vetat vad som hände om känslorna bara avtog och han går tillbaka till sitt ex
Kram
Lydia 💕

Svar: Ja jag tror att nytt jobb skulle göra dig gott, och söker du så kommer det, kram :)
Esmaralda

32 A:

skriven

Tack och tusen tack.

Har en funderan att lämna vården helt och hållet. Har många gånger tänkt inom djur, veterinärklinik eller djurpark. Eller bibliotekarie. Eller registrator.

Ska kolla upp utbildningar.

Kram!

33 Rädd:

skriven

Mår inge vidare, känner en hopplöshet för att inget nytt jobb kommer. Tycker jag vrider och vänder på mig men blir inte bra ändå på jobbet. Är så rädd att göra fel. Ena stunden vågar jag inte göra nåt och nästa försöker jag göra allt. 😞 Känner mig otillräcklig och inkompetent.

Kram och kärlek

34 Doris:

skriven

Hej!
Jag kan se dem,mysigt med småfolk som hälsar på.Hoppas själv få stöta på några små.

Nått budskap från universum i dag Es

Kram

Svar: Nog tror jag att du kommer stöta på dem, och det blir stort !!Kram :)
Esmaralda

35 Tjejen:

skriven

Så fint att de befinner sig hos dig💞Tyvärr kan jag inte själv se dem.
Drömmar om att man föder barn, vad betyder det?
Födde två döttrar i drömmen, men vill icke ha barn.
Står det för bra och positivt i ens liv?
Trevlig helg.
Kram🤗

36 Fråga:

skriven

Hej Esmarslda.

Nu har jag anmält intresse på radhus där jag vill bo. Det finns flera stycken men också många som anmält sig. Tror du mina poäng räcker till? Får vi lägenhet där den här gången?
Kram

Svar: Runt 75 % chans, kram :)
Esmaralda

37 Sensommar:

skriven

Ser dem som i oskarpt läge, häftigt 💗
Sovit så obeskrivligt tungt inatt, som att kroppen sjunkit så pass ner i sängen och omslutit mig. Tog receptfria tabletter för orons skull, tog sen slut och pga spiraltänket så blev jag orolig, suck...
Men sömnen och oron har hållit sig i schack. bara tröttheten som har övertaget.
Gick och såg en lokal orienteringstävling med vänner, när de små kom i mål blev jag så känslosam av deras lycka. Tänk om jag kan få bli förälder och se mitt barn övervinna ett hinder eller komma i mål?
💗

Svar: Javisst är det häftigt och ofta ser man dom så som du beskriver.Finns god chans att du blir förälder, kram :)
Esmaralda

38 Krystyna:

skriven

Jag ser de två stycken och de är kanske inte vackra men något speciellt i alla fall, kram

Svar: Ja, väldigt speciella med sina stora ögon och breda leenden, kram :)
Esmaralda

39 Helena :

skriven

Hej Es! Så underbart med småfolket, finns de hos mig kvar? Är rädd att de ska försvinna iväg om de blir störda.
Kram

Svar: Ja, de försvinner lätt och fort går det... jag tror dock du har dem runt dig, kram :)
Esmaralda

40 Na:

skriven

Hej Esmarslda.

Blir det som jag vill med det?
Kram

41 Citronfjäril :

skriven

Hej Esmeralda

Jag ser tyvärr inget annat än trädet. Men så glad och imponerad att Skorpan och Tjejen ser denna gång. Så det finns hopp att jag också ser i framtiden🙂

Ser du om jag kommer att klara nya jobbet? Ser du att dom behåller mig?
Det känns väldigt stressigt och känner inte att jag får tillräckligt med hjälp nu i början. Har lite ångest vad har jag gett mig in på. Skulle jag ändå valt att stanna i det trygga jobbet jag hade innan.

Ha en underbar lördag!

Kram

Svar: Ja jag tror absolut att det kommer sådant som du kan se !Visst klarar du nya jobbet, ha fokus och det går fint, kram :)
Esmaralda

42 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du ser något nytt och spännande för mig kram

43 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Tack för ditt svar idag kära Es.
Du menar "åsamkas" av sådana som känner mig, jag tolkar det som om du menar det från andra sidan?!

Ja den portalen går genom vårt hus ända bort till kyrkogården. Men den stängde vi för nåt år sedan jag o några vänner till mig som också är Mediala. Kan det vara den som öppnats upp igen?

Kram ige☆♡♡☆

44 Nya tider:

skriven

Hej Es

Kan du se någonting på kärleksfronten för mig,vadsomhelst?
Kram

45 Cara:

skriven

Tänk att Skorpan kunde se dem! Så roligt!

Jag ser dem inte.

46 Ghostwriter :

skriven

Mår fruktansvärt dåligt. Missar min enda systers bröllop. Inte hela men det viktigaste i princip. Kämpade och kämpade men det hängde inte på mig tyvärr. Jag känner mig värdelös och hoppas jag är ensam om att tycka det


Har så svårt att förstå, bad min ängel om hjälp



Kram

47 Ghostwriter :

skriven

Mår fruktansvärt dåligt. Missar min enda systers bröllop. Inte hela men det viktigaste i princip. Kämpade och kämpade men det hängde inte på mig tyvärr. Jag känner mig värdelös och hoppas jag är ensam om att tycka det


Har så svårt att förstå, bad min ängel om hjälp



Kram

48 Mercan :

skriven

Esmaralda jag ska spela svenska lotto 1,2 med joker idag, blir det något Esmaralda 😊🤔😅

49 Citronfjäril :

skriven

Tack för svar Esmeralda ❤️

50 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Trodde först att jag kunde förnimma dem på bilden men det var nog bara inbillning. När jag var barn var min högsta önskan att få se och träffa en pyssling, men det hände aldrig haha. Fast jag gjorde hur fint som helst i dockskåpet för pysslingen, ifall hen hade dykt upp.

Jag funderar på att skaffa en kanin…. Känns det som ett bra beslut?

Kram

51 Toomi:

skriven

Min bror sa att min pension kommer att bli dålig om jag inte får ordning på arbetssituationen eller träffar kärleken som har en bra ekonomi och visst stämmer det. Tungt att höra bara.
En bra lördagskväll önskas. Kram

52 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du ser något nytt och spännande för mig kram

53 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du ser något nytt och spännande för mig kram

54 Chatrine:

skriven

Jag ser två små varelser med svans sittandes på en av grenarna. Jättekul!

Mindre kul är att min farbror ligger på sjukhus med sväljsvårigheter. Jag är där ofta och ger så mycket kraft jag har. Då kan han lättare dricka och äta lättare mat och få sina mediciner. När jag inte är där fungerar det sämre. Finns det någon mer som kan skicka healing till stackarn?

Kram Chatrine

55 Maja:

skriven

Hej Esmeralda,

Jag kan inte se dem men min syn behover kollas upp.

Kan du se om mitt nasta boende kommer inoom ett ar och om det ar vid havet och dessutom precs det jag onskar?

Kram
Maja

56 Cupcake :

skriven

Hej, du har spått mig sedan tidigare. Två gånger faktiskt. Jag pratar med två killar, ena börjar på C och den andra S. Ser du någon framtid tillsammans med nåhgon av de två? Tacksam för ett svar.

Ha en fin helg!

Kramis

57 Cecilia:

skriven

Åh vad kul med småfolk i din trädgård! Försöker se varenda pixel på bilden men kan tyvärr inte se någon denna gång. Blir dock glad över den fina bilden på trädet med de gröna bladen och blåa himlen i bakgrunden. Så fint och stort träd du har i trädgården!

Jag längtar så efter en flytt till en bra lägenhet och hoppas så innerligt på en 2a med inflytt i början på oktober som vi sökt. Känns som att de borde skicka ut erbjudande snart.. Tror du att de ger besked snart och om den här lägenheten kanske blir vår?

Ha en fin helg och jag måste bara säga att du motiverat mig till att komma tillbaka till träningen igen. Så kul att du är pepp på gymmet, det smittar av sig. Kramar

58 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Nej, jag kan inte se dem men jag gläds med dig att ha fint besök i trädgården. :)
Så tomt det är utan MG i bloggen, jag saknar honom. Har han besökt er nåt mer?

Kram 🐈‍⬛

59 Mercan :

skriven

Jag struntar idag i svenska lotto 1,2 med joker Esmaralda, det är svårt att gissa siffrorna på joker 😂😂😂vi har pratat med Silvia, jag frågade om våra söta katter går till hennes trädgård och hon svarade, jag såg dem inte kanske de går till Anshes trädgård men om de kommer jag ska inte lemna dem hungriga, sa hon Esmaralda 😔Kanshe Anshe ropar till dem och Anshes son slaktar ibland djur, jag vet inte vad det heter på svenska, och då våra katter går dit och har mycket att äta Esmaralda 🤗 Esmaralda ser du om våra söta katter och söta kattungar har det bra Esmaralda 🙂 ♥️ 🤗 😘 ❤️

60 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du ser mig få flera barn kram 🥰

61 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du ser mig få flera barn kram 🥰

62 Jossan :

skriven

Jag låg och funderade igår.. Jag är nog inte lika viktig för kollegan som hon är för mig. Kan tycka att om vår vänskap var viktig för henne så borde hon förlåta mig och prata med mig men antagligen är jag inte så viktig.
Är jag viktig för henne? Och när blir det normalt igen?

63 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag kunde inte sluta förvånar över B kvinnas handen som där ringen finns inte på länge. Jag börja tänker på det och jag hoppas inte ändå att jag har gjorde något fel. Jag gjorde bara min bästa för henne så kan jag som helst mycket att gav med min energi. Känns bara nedstämd som om det är min fel. Men kan du gav en tips till mig om det?

Ha det bra

64 Mercan :

skriven

Vi tittade på nyheterna Esmaralda hur en idiotens helvete idiot har stängt i ett säk kattungar i bussen och ska kasta dem i skräpet, meniskorna i bussen reagerade och redade kattungarna och kvinnan har hittat gatan där idioten bor och kommer flytta katterna där till ett hem, fina meniskorna som hjälper djuren 😔oh Esmaralda jag ber för dem Esmaralda 😫 😫 😫 jag läste för några år sedan något hemsk att en valp blivit skuren från benen i en skog och att I byarna i Türkiyet katterna och hundar na blir skurna från svansen, satans idioter Gud kommer straffa dem på nyheterna visade en Katt på gatan har blivit skuren från benen jag är så förbanad de är det vackraste som finns men blir så hemskt behandlade Gud kommer straffa ser allt

65 .Misstjejen:

skriven

Hej
🥺 kommer G kvinna inte väl utskälld på mig? För på inlägget så någon trodde jag ihop med den person som vi känner i många år men vi är bara vänner. Hur reagera G kvinna på det? Jag är så rädd för det nu... kommer hon vilja snacka med mig om det?

Ha det bra

66 Skorpan:

skriven

Men sitter det inte en till av småfolket ovanför dom två som håller om varann Es? Så ser jag det o förundras över att kunna se...
Kram Skorpan


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: