SPONTANA SPÅDOMAR....

SPONTANA SPÅDOMAR:

 

Lillan eller Lilian, som fyllt 60 och som bor ensam i en lägenhet centralt. Du  spelar aldrig och tar aldrig lotter men nu är det dags.   På söndag har du verkligen tur i spel och chansen till en rejäl vinst är så stor att jag faktiskt tror att du når hela vägen.  En lott räcker.

 💖

Tjej i 20 års åldern, du har gått igenom en allvarlig sjukdom som tagit mycket av dina krafter och du börjar precis landa i ditt liv igen och är osäker på vad du ska göra med livet och framtiden.  En av dina tankar är att plugga, och den tanken ska du ta till dig.  Du har lätt för dig i skolan och du når hela vägen om du tar tag i studierna. Du ångrar dig inte

 💖

Kvinna som är mellanblond, medelålders, glasögon och ganska tillbakadragen.  Du tycker ditt liv är trist och nu är det dags att du själv skapar förändring… lev mer av dina drömmar och ta för dig… ingenting kommer av sig själv men tar dina steg framåt så kommer univerum att överraska dig stort och glatt

 

 

Man  mellan 60 och 70  som letar efter ett försvunnet fotoalbum från barn och ungdomen.  Du ska leta på vinden i en flyttlåda med  gamla tidskrifter och i botten på denna låda hittar du ditt album.

 💖

Kvinna i 40 års åldern, arbetar heltid, singel, två barn och du när en dröm om att starta eget företag.  Planera noga och ta dina  steg för nu börjar det närma sig att du ska göra verklighet av din dröm.  Det blir tufft i början men det reder sig.. och ju mer tiden går desto bättre kommer också ditt företag att gå

 

 

Kvinna i 40-50 års åldern som är singel, bor ganska centralt,  du har inga barn, du har halvlångt hår och du arbetar inom vården. Du längtar efter den rätte käreken. Och den kommer. Gå på den fest som du blir bjuden på  nyårsafton, för det är där du möter din tillkommande.

 💖

Jag ser två katter, en svart och en gråspräcklig som bor hos en kvinna i hus på landet. Kvinnan är i medelåldern. Jag ser en äldre bil, jag ser en gammal lekstuga från när barnen var små  och jag ser att hon gett upp kring kärleken och tänker att hon lever sitt liv ensam.  Men så blir det inte.  Det kommer en man som är ny i byn och som uppvaktar henne och det klickar rejält och blir bestående

 💖

Kvinna mellan 30 och 40 år, som har uniform i jobbet och som är gift och har två barn. Du vill så gärna att ni ska få eget hus – och det kommer ni att få. Om ca ett år kommer en jättebra möjlighet och huset är perfekt för er och den chansen tar ni och det kommer bli jättebra

 💖

Linda, du är runt 40 år och du funderar på att ta ett annat arbete och du har gjort din ansökan. Detta jobbet kommer du att få och  beskedet kommer inom kort… men tänk ett varv till innan du  börjar.  Jobbet är  under din nivå och enahanda och jag tror inte att du kommer trivas. Tänk efter.

 

Kvinnan med dotter som ska ge sig ut på resa snart.  Allt går bra och på semesterorten träffar du en charmig man som är yngre än dig men som verkar seriös och som tar dig med storm. Se upp, han är en player av värsta sort och du blir bara olycklig.

 💖

Jag ser en  kvnna i 60-70 års åldern som har en sköldpadda. Du  arbetar i eget företag hemifrån och du har god ekonomi. Du saknar kärleken men har själv lagt locket på och gett upp för länge sedan. Se dig omkring. Jag ser att det finns en kvinna för dig som kommer passera dig inom kort… och då gäller det att du har tentaklerana ute och tar inititiv och detta kommer bli riktigt bra

 💖

Du har ett kort namn på tre bostäver, Siv eller Liv eller liknande, du är runt de 60 och  den 3 oktober ska du se upp. Det finns risk att du  snubblar över en vajer av något slag och kan stuka dig  ganska illa. Var vaksam och du undviker helt att detta sker

 

Kvinna 20-30 år som inte mår bra.. som är deppig och ensam och under isen… som bor med sambo och som trots ihärdiga  försök inte blir gravid.  Sök hjälp på fertilitetsklinik .. det finns ganska enkel hjälp att få och du kommer bli gravid

 💖

En varning till mannen under 40 år,  du har bokat resa och ger dig iväg i höst och du kommer hålla på med någon form av sport under resan.  När du befinner dig på landsbygden och ska bo över natten på ett pittoreskt  litet familjehotell så ha dörrarna låsta. Jag ser att någon kommer försöka ta sig in och om detta sker så blir det en obehaglig upplevelse och du kommer bli bestulen på dina väskor.  Har du dörren låst kommer ingenting att ske

 

Kram & kärlek💖

1 Skorpan:

skriven

Yey, spontanisar redan, så kul. O med många positiva spådomar om kärlek, härligt. Varningar också, men det är ju bra för de berörda bara de råkar läsa sina spådomar. O det ska vi väl tro att de gör.

Den mellanblonda medelålders kvinnan kunde ha varit jag, men där fattades ordet mellanfet så det kan ju inte vara jag ;D. Då jag inte ännu har blivit tillfrågad o kunnat säga ja till nåt undrar jag om du kan se något annat spontant om mig denna spontanisarnas dag? Lördag o allt ;).

Sent i säng o tidigt uppvaknande, men orkar jag stiga upp ur sängen tidigt ja det är frågan... Det borde jag kanske...q

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

2 Bolla:

skriven

Alltid morsomt å lese spontane spådommer selv om ingen av de er til meg 🌸

Svigerinnen min har invitert til 50-årslag for min bror og det koster 700,- per pers som er for middagen. Skal holdes på restaurant og menyen er bestemt så man kan ikke velge noe rimeligere. Ingen andre jeg kjenner inviterer og sender regningen til gjestene. Har de ikke råd til å spandere mat på så hadde det vært bedre å ikke ha selskap. Er hun så gjerrig som hun fremstår eller er det jeg som er vanskelig?

Svar: Lite märkligt arrangemang.. tror hon så gärna vill ha fin fest men är inte beredd att betala kostnaden... på grund av detta blir det nog fler som tackar nej, kram :)
Esmaralda

3 <3:

skriven

Kul att läsa dina spontana spådomar kära Es. Håll tummarna att det blir en fin fest och utekväll. Och att jag känner mig extra vacker ikväll efter make på stan.
Kommer någon speciell man titta lite extra på mig ikväll och ta kontakt ?
Kram

4 Dani :

skriven

Hej!
Kommer jag träffa C imorgon i Stockholm?
Kram☺️🤗

5 Tildis:

skriven

God morgon!

Vi vill sälja vår bil och funderar på om vi ska göra detta privat eller via förhandlare. Ser du om det är några väsentliga risker för oss att ta det privat?

Kram

6 New jersey :

skriven

hej Es

spontana spådomar hittar inget som passar in på mig :)

ser du .. någon varning om kring mig & är jag på rätt väg i livet??

önskar dig en fin lördag
kram

Svar: Ja, du verkar vara på rätt väg, kram :)
Esmaralda

7 A:

skriven

😀 tack för detta inlägg! Alltid roligt.

Idag ska jag vila, ligga på spikmatta, titta på serier, varvat med att tvätta. Har hello fresh så behöver inte tänka på mat heller utan bara göra. Känner mig väldigt trött, jag somnade i soffan igår före min dotter! 😄 antar det är så det blir sen också framöver, hon är vaken mycket längre än mig. Är bara lite ovant!

Jag får nog lägga ner resorna jag planerat för hösten och vintern? Och göra små utflykter i Sverige istället?

Trevlig lördag!

Kram!

Svar: Utflykter i Sverige kan också bli riktigt bra, kram :)
Esmaralda

8 Naturvän:

skriven

Hej!

Lycka till ni som fått spontan spådom!

Har inga som helst planer inför helgen mer än cykeltur
Ska se om jag hittar ngn bra film och bädda ner mig i fåtålj med filt, ljuslyktor och en balja kaffe. Bara försöka ta han om mig själv och hoppas den räliga huvudvärken aldrig mer kommer tillbaka.

Man blir ju inte på bättre humör när man läser nyheterna och att Ryssland bara får sitta kvar i FN,s säkerhetsråd???

Försöker ändå tänka framåt , förr eller senare tar väl kriget slut och vi kommer gå bättre tider till mötes.

En fråga, vad tror du om att spara i grön energi? Har själv investerat i solkraftsaktier, bara förlust än så länge. Men det måste väl ända vända , ser du ngt här?

Kram och mysig Lördag !


Svar: Cykeltur låter bra ! Likaså att mysa till en bra film !Den gröna energin kommer sig men det kan ta tid, kram :)
Esmaralda

9 Helena Ir:

skriven

Det är alltid så roligt att titta in här på bloggen och se Spontana spådomar. Nu var jag ju inte med denna gången, eller inte varit ännu..Men den som väntar.. 😀

Pratade med bästa väninnan igår kväll. Hon är den mest positiva människa jag någonsin känt. Så allt som hänt detta år för henne har hon ändå lyckats överleva med sin positiva livssyn. Och det är helt underbart med en så vän!
När det klirrar till lite mer i min plånbok så åker jag hem till henne.
Och vilken kärlek hennes man fortfarande ger henne från Alltet.. han omfamnar henne när han besöker henne..och hon känner hans energier. Det är som ur filmen Ghost!
Det är kärlek över gränserna..och en sådan lycka borde fler få!


Tar mig till gymmet idag så kan jag handla på torget efteråt.

Önskar en fin lördag!

Kram

Svar: Ja, i henne har du en äkta och väldigt fin vän !Kärlek över gränserna ÄR magiskt !!
Lycka till på gymmet... idag tränar jag inte alls... inte förrän på måndag ! Kram :)
Esmaralda

10 En andra chans:

skriven

God morgon
Tack härlig läsning denna morgon.
Saknar närhet och sex, kan det bli något sådant inom det närmsta?
Kram :) 💘

Svar: Något åt det hållet finns det chans till ganska snart, kram :)
Esmaralda

11 SusanneAmalia :

skriven

God morgon☕☕☕❤️☁️höstvädergråkallt men snart blir det varmt.
Skrivkursen i Malaga närmar sig.

Kul med spontana spådomar. Jag hoppas att alla når fram till de personer som de är ämnade för.

Vill bara sova. Tror det är penicilinet som gör mig trött.

Sarkasm skitsnack rykten och elakhter. Har blivit vanligare.
Man klappar sig själv på axeln samtidigt som man fördömmer andra.
Gäng bildats personer fryser ut oliktänkande

En tjej ville ha könsrelaterade rastgårdar.

Vi mot dem!!

Män mot kvinnor de mot oss. Kvinnor mot män

Vart tog tillsammans vägen?
Tillsammas ska vi lösa. Tillsammans kan vi göra.
Hur kan världen fungera när grunden haltar.

Jag jag jag jag inte vi vi vi

Var är viljan att vilja lära??

Jag bara undrar lite.

Jag kan redan vad jag behöver konstaterade en 8åring. Därför behöver jag inte kunna mer och inte gå i tråkig skola.

Har man inte misslyckas då med sitt mål som skola?

Politiker ska vara till för medborgarna inte skälpa dem.

Makten har folket än så länge. Använd den till att hjälpa medmänniskor att klara av att leva ett rikt liv.

Stor kram och kärlek








Svar: Håller med om precis allt !! Kram :)
Esmaralda

12 Jossan:

skriven

Godmorgon

Så skönt med helg! Denna helgen ska jag inte iväg eller något. Är hos mamma och pappa just nu eftersom jag var och lagade bilen igår och det blev 4500kr… ruinerad direkt när man får lön 🙄..

Det enda som står på schemat i helgen är att städa, tvätta och jobba lite. Läsa något från Skolverket…och planera upp måndagen..

Igår började kollegan skoja in sitt bröllop med några andra kollegor. Visst är vi nästan där vi var.. Tror du jag kommer bli bjuden?

Kram

Svar: God chans att du blir bjuden, i alla fall över 50 %, kram :)
Esmaralda

13 Eliea:

skriven

Bästa inlägget, oavsett om man är med elelr inte <3 Må dom det gäller få till sig sina budskap och allt gott infinna sig <3

Jag har en fråga.. Funderar på att prova samtal i privat regi men det kostar skjortan, fast gillar personens hemsida och de utbildningar/kurser hon gjort..Tänker att det kanske kunnat passa/hjälpa mig..Men blir osäker pga priset..Kan det vara värt det ändå??

..Och bra jobbat Es med gymmet/hälsan/vikten! Heja dig! :D

Ha en fin helg alla! Njut och må väl <3

Svar: Det beror på om du har de pengarna och klarar dig bra utan dem.. känns dock som om denna terapeut är duktig och seriös, kram :)
Esmaralda

14 Solen ☀️:

skriven

Godmorgon!
Idag var det upp i ottan och iväg på en förlängd weekend i Tyskland. Du har ju varit där många gånger men jag kommer inte ihåg om du har varit på Rügen. Hoppas det ska bli mysigt!

Jag spontanskrev en ansökan till en stor handelsträdgård/butik i stan och fick svar. Möte om två veckor! Spännande! Undra om det kan bli något av det? Något på deltid i början i alla fall för att få test något nytt hade varit roligt!

Ha en go helg!
Kram Solen ☀️

Svar: Åh så roligt med en weekend i Tyskland.. på Rugen har jag varit, bla i Binz och det är väldigt fint där.Möjligheten till jobbet är runt 60 %, kram :)
Esmaralda

15 Mtm:

skriven

Hej!
Alltid roligt o läsa spådomar..😊

Nu har jag brutit isen mellan oss, och vågat ta första steget till kontakt.
Kommer Hon skicka någo mer mess?
Kram!

Svar: Känns så, kram :)
Esmaralda

16 Fråga:

skriven

Kommer kärleken dykt upp innan jul?

Svar: Kan bli så men inte alls säkert, kram :)
Esmaralda

17 Skorpan:

skriven

Somnade om o drömde bl a om grodor. Har de nån speciell betydelse eller ska jag kanske få kyssa många grodor innan prinsen kommer ;)? Eller är de kopplade med monsterorna på nåt vis?
Kram Skorpan

Svar: Det finns en betydelse men det glider undan, får inte riktigt fram meningen, kram :)
Esmaralda

18 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Ååh så roligt med dessa spontanisar ! Hoppas få läsa gästbloggar om dessa Speciellt efter nyår ;-)
Sug åt er ni som känner er träffade och snälla skriv om era upplevelser .

Alltså vilken lycka att ha bil !!! Gå i lugn o ro i affären ta en tur runt centrum kika in i blomsteraffären ja you name it ! Frihet stavas det och jag är så tacksam .Kanske tar en tur till byn idag o köper en sushi bara en sån sak va !

Bilen känns ok lite knirr o knarr men bilen är gammal Lilla Blå Pärlan
Kanske du ser ngt spontant om mig o lilla Blå ?

Kram Anki med bilburen flock

Svar: Vad härligt och jag förstår din frihetskänsla.... känns som en börda lättat rejält !! Får en positiv känsla kring er två.. kram :)
Esmaralda

19 Kalle:

skriven

Då var det en spådom till mig som jag hittade tack vare syrran.

Svar: Grattis :) Kram
Esmaralda

20 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något spontant för oss 😊 ingen vinst alls på euro jackpott av sex rader 😱

21 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Kanske det kommer nån hroda emot då ;).
Kram Skorpan

22 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du att jag träffar mannen med gott hjärta dem här månaderna 🙂 och min bror träffar tjejen i den skolan som han ansökte nu 😊

23 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg något större som möjlighet från euro jackpott under 2024 😆 kan det bli rund slutet av nästa år 😊

Svar: Ingenting som jag ser nu, kram :)
Esmaralda

24 Linda:

skriven

Du har rätt och jag är redan tveksam till jobbet, tack för hjälpen, kramar

Svar: Kram :)
Esmaralda

25 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 🙂♥️🤗😊

26 Bolla:

skriven

Takk for svar ❤

Var så sinna når jeg skrev spørsmålet at jeg glemte å ønske deg en fin dag 😅 Så ha en din dag!🌞

Klem fra Bolla 😊

Svar: Du också :) kram :)
Esmaralda

27 Hemlig:

skriven

Kollegan som du menade det hen sade med sitt meddelande, tror du att det finns intresse för något mer?
Tack och kram!

28 <3:

skriven

Kul att läsa dina spontana spådomar kära Es. Håll tummarna att det blir en fin fest och utekväll. Och att jag känner mig extra vacker ikväll efter make på stan.
Kommer någon speciell man titta lite extra på mig ikväll och ta kontakt ?
Kram

Svar: Om någon tar direkt kontakt vet jag inte men jag ser att du kommer få uppskattande blickar, kram :)
Esmaralda

29 Ylva:

skriven

Spännande med spontana spådomar, som andra skrivit hoppas jag också att de som känner igen sig i spådomarna skriver och berättar om hur det gick.

Jag längtar ihjäl mig efter en katt, mår dåligt, riktigt psykiskt dåligt utan husdjur i mitt liv (jobbar med djur så har dem i min vardag, men det är ändå inte samma sak). Har bönat och bett på mina bara knän, men hyresvärden säger nej till husdjur.
Har jag någon chans att kunna köpa mitt eget hem (där jag kan leva mitt liv som jag vill) inom snar framtid, eller ska jag bara skaffa en katt i smyg och hoppas på det bästa?
(Jag är verkligen inte den som bryter mot regler annars, men jag mår så dåligt och har tvingats leva utan husdjur så länge nu att jag ser inget annat sätt att stå ut med livet).

Svar: Det ser ut som om du kommer köpa ett boende och det blir rätt för dig, men kan dröja ännu en tid, kram :)
Esmaralda

30 CA:

skriven

Hej
Är så rosslig i luftrören. Ska resa på tisdag, blir jag bra tills dess? Är det något jag kan göra för att inte rossla så?
Trevlig helg, du har verkligen lyckats med din träning, så snygg du är :o).
Kram

31 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.

Ingen stämmer på mig denna gång.

Es, har svårt att acceptera att jag inte kan fortsätta plugga just nu. Även om jag försöker tänka positivt att jag får fortsätta senare.

Ser du om det här kommer att bli bra? Kommer jag att göra klart min utbildning? Kommer jag att trivas i min klass och det blir bra?
Kram

Svar: Ja, det ser ut som om du så småningom kommer göra klart din utbildning, kram :)
Esmaralda

32 N:

skriven

Hej Esmarslda.

Tjejen jag gav en hint via sms att jag gärna vill skriva uppsats tillsammans har inte svarat.

Ska jag ta det som att hon känner motstånd? Kommer det att lösa sig tror du?
Kram

33 LottaS:

skriven

Flertalet fantastiskt detaljerade spontanisar igen, wow! Hoppas i varje personlig seans på sådant också i mitt fall, men de tycks inte riktigt komma på samma tydliga sätt. Här i spontanisarna kommer ju också exakta tidspunkter fram i flera fall, som nyårsafton, fastän tid tycks vara bland det svåraste att spå. Har du Es någon aning om varför det kan bli en skillnad vad gäller detaljer och exakthet?

Svar: Kanske för att jag bara snabbt tar det som det kommer med spontanisarna..... och de exakta tidsangivelserna kanske inte stämmer 100%, det vet jag faktiskt inte.. i en seans försöker jag vara noga med att enbart skriva ner sådant som jag är säker på... kram :)
Esmaralda

34 AnnaK:

skriven

Kul med spontanisar 😊 Inget som stämde in på mig dock!

Kommer det nån födelsedag för mig då jag blir utbjuden på middag eller något annat lyx? Har som slutat fira då det inte är roligt att styra upp något åt sig själv....roligare bli firad 😊 Min 40-års dag var bara jobb och passa upp....hade knappt tid att sitta 😂

Kram 🤗

Svar: Det är inte kul att behöva slita på sin födelsedag.. jag håller med dig, då ska man passas upp, kram :)
Esmaralda

35 Maria:

skriven

Hej!
Kul med spontana spådomar, även om ingen passar in på mig ☺️🍂
ser du nån kärlek för mig? Kommer jag träffa den mannen jag ska leva med? ❤️När ?
Kram 🥰

Svar: Du kommer träffa rätt men kan inte säga när det sker, kram :)
Esmaralda

36 Höstmys:

skriven

Kul med spådda kärlekar men mindre kul med varningar. Hoppas att berörda läser.

Lördag. Sommarvarmt och folkfest på "min" ön då Lidingöloppet går av stapeln. Älskar ju idrott så skall bege mig dit snart. Tiotusentalsmänniskor och en hel del snygga karlar som man kan kika lite på. Man får ju passa på :) Vad får dig att tro/känna att något bra fortfarande är på gång?

Ha en toppen dag!
Kram

Svar: Känslan som fanns tidigare finns fortfarande kvar... bra ting kommer ske, så är det bara :) Kram :)
Esmaralda

37 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.

Nu när jag ska börja i en ny klass här. Alla de andra kommer ju redan hunnit etablera sig med varandra under året innan jag börjar.

Kommer jag att trivas i min klass sen? Ser du om jag kommer att komma in i klassen? Träffar jag någon eller några speciella som jag binder nära relation med i klassen?
Kram

38 Ylva:

skriven

Tack för svar! Längtar redan och planerar mitt nya hem, hoppas bara "en tid" är månader och inte år 😅
Kram

39 Jossan :

skriven

Asså i februari gjorde jag ju den redan bak till mitt tidigare liv. Vilket jag just nu ångrar eftersom jag vill gå på utställningen om förintelsen. Men eftersom hon jag var hos sa nej att jag varken får åka på utställningen eller dit pga att vi kommer behöva göra om hela processen då. 
Jag är inne i ett stadie igen att jag bara vill veta mer. Jag vill veta vad som hände mina föräldrar och sånt. 
Min kollega visa lite från när de arbetade med förintelsen på jobbet. Jag såg en tatuering och jag fick någon sorts Flashback.. 

Kan man stänga av de gamla minnena? Vill veta mer om den jag var. Kunde ju se ett avsnitt av serien förintelsen men inte mer. Jag kunde inte andas… jag måste ju varit med om det… 

Hatar att jag inte var på utställningen innan.. Har du någon fundering på varför jag inte får? Ja klart att jag kan fråga men hade du uppmanat att man inte gör det efter en sån resa? 

Kram

40 Na:

skriven

Hej Esmaralda.

Om jag fortsätter skolan här. Ser det ut som att jag kommer att ha någon att skriva uppsats med? Eller finns det risk att jag får skriva själv isåfall?
Kram

41 CH:

skriven

Närmar sig det en inläggning på sjukhus för personen? Känns så. Kram

42 Helena Ir :

skriven

Tack! Jag fick inte ihop mina dagar i veckan så tränade idag.

Kram

43 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda från euro jackpott eller svenska lotto 1,2 med joker något nästa månad kanske andra shansen från svenska lotto 1,2 med joker 🙂

44 Mercan :

skriven

Esmaralda jag ska spela svenska lotto 1,2 med joker idag 😞, blir det något Esmaralda 😞 Esmaralda ser du något Esmaralda från spel i November December 😞

45 New Jersey:

skriven

Roligt med spontana spådomar
hoppas de kommer fler sådant :)


tack för svar idag.
en sista fråga.... ser du någon stor vinst jag vinner på lotto eller någonting

önskar dig en underbar lördag Esmeralda

Kram

46 Monica:

skriven

Kommer ihåg inledningen av kriget mellan Ryssland och Ukraina och du uppmanade bloggläsare här att kollektivt med dig och din vän i Paris att skicka healing till konflikten där. Trots att inga direkta framgångar har uppnåtts så får vi fortsätta. Hoppas också att en parallell healing för Irans kvinnor kan komma igång. Dessa som vägrar att ha muslimska associarer. De lider någonting fruktansvärt nu. Iran var ju ett sekulärt land en gång i tiden men många var missnöjda med shahens lyxtillvaro och vänstern satte igång en revolution. De var naiva och när shahen och Farah Diba fick fly gav de stafettpinnen till Khomeini och hans prästerskap. De tackade vänsteraktivisterna som hade hjälpt dom med att kasta dom i fängelse eller avrättade dom genom hängning utomhus till allmänt beskådande. Dessa modiga kvinnor som riskerar allt behöver uppmuntran och stöd från andra. Tror du att det blir en andra revolution som gör att den hemska teokratiska diktaturen med de hemska mullorna störtas snart?

47 Jossan :

skriven

Jag som hade så mycket att göra idag! Men jag har fortfarande inte åkt från mamma och pappa. Har legat i soffan sen 12 och sovit 2 gånger.. har inga planer på att flytta mig än. Men får åka hem ikväll.. har en hel del jag måste ta tag i.
Men jag är heeeelt slut…

Kram

48 Månskenet:

skriven

Hej!
Oj så kul med dina spontana spådomar! Att du orkar och ids - det tär säkert en del det också, du är helt otrolig! Tack för att du är du :)
...och som du tränar, duktigt! Själv gillar jag inte gym, fast det finns nära jobbet så blir det inte av att gå. Kommer mej ju inte ens ut och gå, ännu mindre ut och cykla eller jogga, suck, jag vet att jag borde...

Du, en sak, jag vet att jag redan frågat sådär hundra gånger, men min bortsprungna katt. En dam ringde och undrade hur den såg ut eftersom där finns en liknande. Jag var faktiskt dit och tittade på den någon månad efter han försvann, men han kom inte till mej, verkade inte lystra till sitt namn men ändå tittade lite extra, inte som de andra kattorna som for iväg som pilar och kikade försiktigt. Nu börjar jag undra medan jag har tittat på bilder av honom i alla möjliga och omöjliga vinklar och jämfört med en ryggbild som hon tat alldeles nyss, kan det möjligen vara han ändå trots allt? Lite löjligt ändå, bara ett par kilometer bort.
Minns att du skrev att han verkar va omhändertagen och att jag troligen inte får tillbaka honom, men, jag tvivlade lite (sorry!) eftersom hos mej hade han sitt tredje hem i sitt liv, trodde att dusåg föregående hem och att det nog inte fanns nån fortsättning efter försvinnandet- eller, njaae inte tvivlade jag sååå på ditt påstående heller men då det finns en del vilddjur i närområdet så låg det avslutet nära till hands. Nu har katten inte varit hos dem på några dagar men jag kommer i varje fall att åka dit och kika på honom nån gång när/om han dyker upp igen. Men ser du om det är han.
Kram! Ha ett fint veckoslut!

49 Höstmys:

skriven

Då tycker jag att det kan börja hända saker för har gått emot länge nu. Kramis

50 Skorpan:

skriven

Blev förärad flera kilo äppel o nu borde jag laga nåt av dom, undrar vad? Har jag månne tagit mig vatten över huvudet igen ;)? Typiskt mig att jag tror för mycket om mig själv o förstår inte hur jag blev sån... Får bara lov att ta tummen ur o laga nåt ;D.
Kram Skorpan

51 Emilia:

skriven

Alltid lika uppskattat. Tack.
Tror du att dem hör av sig om jobbet?
Njut av helgen.
Kram =)

52 Möte:

skriven

Träffade en granne som jag vaccinerade förra sommaren som är supertrevlig och vi pratade lite. Det slog mig att herregud, det befinner sig över 1 miljon i Sthlm så chansen för mötet med min soulmate är ju minimal! Och vi rör oss nog inte ens i samma kretsar. En tanke såhär på lördagskvällen :) Kram

53 AnnaK:

skriven

Får jag nån gång till det mysiga hem jag önskar? Vill ha ett hem jag kan komma hem till och känna att jag trivs och vill bjuda hem människor.

Kram 🤗

Svar: Ja, det kommer du att ha. Du kommer fatta beslut som tar dig mot detta mål, kram :)
Esmaralda

54 Mercan :

skriven

Esmaralda jag skickar en gång per dag gratis Kaffe förmögenhet i turkiskt tellwe ibland spår riktiga kvinnor men vissa hittar på men en gång svarade en riktigt spådam, hon sa att vi är i förväntan på stora pengar från någonstans kanske spel och det kommer ta flera år och hon visste att vi ska resa till Balkan land men svarade inte vilket år vi ska vinna, men jag vet det tack vare dig Esmaralda 😊 jag tror på du ser och hjälper oss med allt med våra söta katter och söta kattungar med fåglar allt möjligt till och med att denne som jag ska träffa är muslim och tjejen för min bror Esmaralda 😔Esmaralda jag vill fråga en annan kvinna sa att vi ska vinna från euro jackpott nästa år September Oktober, kan det vara sannt Esmaralda tidigare än 2024 😆 😆 😆 det är kanske hittat på 😝😝😝dem till och med sa att det kommer stor summa och kärleken för mig den här månaden 😣 man blir förvirrad tills slut 😁😁😂😂😂

Svar: Jag ser inte när du har chans att vinna men möjligheten till storvinst är INTE självklar. Du kommer ha en turperiod om några år och då ökar chansen men det är alltså inte givet att du vinner, kram :)
Esmaralda

55 GD:

skriven

Dina spontana spådomar uppskattas! Alltid lika intressant att läsa dem, även fast det inte berör en själv.

Es, ser du om jag kommer att bli gravid denna månaden eller nästa?


Kram :) trevlig helg!

Svar: Jag ser inte exakt när det blir men bör ske snart, kram :)
Esmaralda

56 Hoppet:

skriven

Hej Es

Ser du när jag möter min tillkommande?
Kram

57 🚙 TILL ANKI! 🚙:

skriven

Ett stort Grattis till din lilla blå pärla och den nyfunna friheten. Det är du väl värd, Vi gläds med dig och flocken.

Kram Igge och matte 🐈‍⬛
Ps! Hälsa flocken

58 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Grattis till ditt viktras, bra kämpat!! :)

Tredje helgen i rad med 1-2-3 glassen, tack för att du väckte lusten att fixa och greja i köket igen, det gav ringar på vattnet så jag har även kommit mig för att börja laga mat på spisen igen efter en lång period med helfabrikat. Med små små steg går det sakta åt rätt håll…

Kram Igges matte 🐈‍⬛

59 Ghostwriter:

skriven

Ja obehagligt med varningar men tacksamt för de som får det och kan göra något. Jag har fått två varningar - en gång att min mobil skulle tappas eller bli stulen, jag tänkte efter noga och slapp det. En annan gång varning om en person, som jag förhoppningsvis redan mött och det är ingen fara skedd vitt jag vet.


Om du svarar på fler frågor idag...
Jag har inte fått mens på snart 15 dagar och det är inte naturligt för mig. Känns det som sjukdom eller stress? Gravid kan jag ju inte vara iallafall.


Kram

60 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 😊♥️🤗🙂

61 maggis:

skriven

hej,
kommer jag flytta till mitt mysiga hem jag drömmer om. där jag kommer känna ett lugn och kunna bjuda hem vänner.
Kramis


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: