Välkommen höst.....

Nu är hösten här… blåsigt, grått och ruggigt och alldeles underbart.

Jag tänder ljuset på skrivbordet  och det känns som om jag dras in i ett lite långsammare och lugnare tempo, rent allmänt.

 

Plötsligt får man lust att fixa med plädar och kuddar i soffan, skaffa lite nya ljushållare och ladda hem massa böcker på  Storytel.

Myset får lov att ta plats !

Snart börjar vi med vårt fredagsbad igen och jag kan knappt hua mig !!

 

Spabad och drink är bästa starten på helgen.

En annan gång tog ett jag ett foto på mitt barskåp och folk ojade sig om hur mycket jag dricker.. och undrade om jag kanske skulle ta en vit period.. och då suckar jag och säger att det är ju för att jag INTE dricker särskilt mycket som barskåpet är fullt och laddat !

Hur som helst,  en fredagsdrink ska det vara !

 

I förmiddag ska jag till gymmet och inviga mina nya träningskläder… har ju gått ner  9 kilo så jag unnade mig ett par nya träningsbyxor och en snygg träningstopp på Ullared… lämplig för oss i tantåldern, får jag tillägga ! Man vill ju inte skrämma ungarna under 50 !!

 

 

 

 

I dag går mamma igenom  kärlröntgen inför sin kommande operation, byte av  hjärtklaff.  Hon är lite nervös och största oron är ju i vilket skick hennes kärl är.. för vi hoppas alla på att det kan bli en Tavi operation, via kärlen.

Öppen hjärtkirurgi när man snart ska fylla 90 år är ju ingen hit precis !

Hon får stanna på sjukhuset över natten och sedan hem och vila… men på onsdag i nästa vecka kommer hon  hit på ett par dagar.

 💖

Ha nu en fin början på helgen och gör något kul !

Kram & kärlek💖

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Här månaden september är något speciellt men kommer person också i verkligheten eller sociala media? Är det snart? Jag vet inte vilka av form. Men det kommer?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Ser du något mer händelser som kommer i här månaden? För jag har haft den känslan på länge om här månaden. Ser du något mer som ska kommer under tre veckor framåt?

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag bruka ju vet vad jag ska gör och har någon att prata med. Imorgon var helt annat tillfälle för mig utan någon som jag har att kunde peata med eller vad som helst.

Några tipsar för imorgon?

Ha det bra

4 Skorpan:

skriven

Jo det är mysigt med ljus o mörker. Välkomnar det svalare vädret me :). Oj, ska din mamma på op, håller tummarna för att allt går bra!

Grattis till de nedgångna kilona Es, fint jobbat, o klart man ska belöna sig då något man jobbat för har lyckats. Ja du är ju ännu på väg o då får du fundera på ytterligare belöningar. En annan har ännu inte ens börjat ;D. Du har sagt att jag kommer att komma i mål med mitt viktprojekt o jsg undrar om jag kommer att känna mig
nöjd då över min kropp o det jag ser i spegeln Es? Är det ens möjligt ;) Ja jag är ju känd för min långsamhet o den verkar irritera en o annan ;). Tvingar ingen o vara med mig...

Har alltså folk på riktigt varit i kontakt med dig o föreslagit en vit månad o annat!? Jösses... Det är väl upp till var o en att leva sitt liv på det sätt man önskar. Tror vi alla är medvetna om hur vi borde leva för att undgå det ena o andra ;)...

Helgen står inför dörren o jag blir ensam för en vecka, så skönt för då slipper jag tänka på matlagning. Inga planer har jag heller fortsätter alltså o vandra i samma spår o det är ju förfärligt ;)...

Vila i frid Elizabeth II.

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, somliga lägger gärna sin näsa i blöt... och egentligen bryr jag mig inte så mycketTycker dock det är lite trist att rödvin inte smakar längre sedan jag började med sprutorna Ozempic en gång i veckan !
Härligt med en vecka utan planer och bara göra som man vill, kram :)
Esmaralda

5 A:

skriven

Jag gillar också hösten! Tänk också alla fina färger det blir i naturen. Jag älskar ju stickade tröjor det är mitt absoluta favoritplagg. Alla ljus, och mys. När det ösregnar och man hör det smattra mot fönstret.

Bra kämpat på gymmet!
Jag har fortsatt på Friskis och svettis, går dit en gång i veckan. Ska se om jag KANSKE ska öka till två 😉 men är tiden också, vill inte att det ska kännas stressigt att gå dit.

Har chans att få plats på "utbildnings utbildningen". Hur stor chans vet jag dock inte, var många sökande. Ser du hur stor chans jag har?

Hoppas det går bra för din mamma dag!

Freeeedag 😃

Kram!

Svar: Chansen är stor, kram :)
Esmaralda

6 Jossan :

skriven

Godmorgon!

Grymt jobbat med sin viktnedgång! Själv går det åt skogen. Men nu är jag sjuk så då får jag ju inte träna.

Jag valde att stanna hemma idag. Lite känning kvar i halsen men hoppet om att vara frisk imorgon är fortfarande där.. så hoppas verkligen. Tar gärna lite healing om de kan hjälpa…

Hur blir min oktober?
Nu ska jag sova vidare!
Kram

Svar: Oktober känns bra.... krya på dej nu, kram :)
Esmaralda

7 Yvonne:

skriven

Godmorgon!

Kommer jag stå ut mina sista veckor på nuvarande arbetsplats? Sover inte, huvudvärk pga en chef som pekar med hela handen, domderar och klagar. Många dåliga chefer har jag haft men den här är värre än alla andra ihop.
Ska som tur är vidare till annat jobb och vill ju inte få en utmattning innan.

Det enda som är bra med denna dagen är att det är fredag.

Kram

Svar: De sista veckorna grejar du även om det tar emot, kram :)
Esmaralda

8 N:

skriven

Hej esmaralda.
Låter så härligt med en fredagsdrink! Vill gratulera till framgång på viktnedgång.

Jag väntar fortfarande på besked från skolan. Två veckor in i terminstart och jag blir så stressad. Jag är så sugen och taggad på att fortsätta min utbildning.
Bedömarna har hållit på fram och tillbaka. Ser du vad det lutar åt? Verkar jag hinna fortsätta utbildningen nu? Eller verkar jag få ha ett års uppehåll eller liknande?
Kram

9 Eva :

skriven

Grattis till -9 kg, bra kämpat!👏👏

Svar: Tack :)
Esmaralda

10 Camilla:

skriven

Hej Es! Jag är så trött på att vara utan vänner så jag tänker åka i November ensam på Danskryssning till Stockholm, vill ju göra nåt kul utan att tänka att jag måste göra det med en vän! Vad säger du var det ett dumt beslut? Eller händer där nåt skoj ändå? tänk om jag förhastade mig att boka resan?? KRAM

Svar: Bra plan som du absolut ska genomföra, kram :)
Esmaralda

11 <3:

skriven

Härligt med nya träningskläder. Du är så duktig som gått ner i vikt.
Serveringspersonalen på hotellet tittar så mycket på mig vid frukosten känns det som och ler och skrattar lite.
Varför gör de det ?
Kram

Svar: De gillar din utstrålning och det är det många som gör, kram :)
Esmaralda

12 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Drottning Elizabeth dog igår, 96 år blev hon. Det känns sorgligt då hon var en person som alltid funnits. Tror du att hon nu är återförenad med prins Philip i Alltet?

Så vackert och mäktigt att två hela regnbågar syntes över Buckingham palace och Windsor Castle precis då hon dött. Visst var det en hälsning till folket från henne?

Kram

Svar: Jadå, nu är hon tillsammans med sin käre prins igen !!Och hon hälsade så ståtligt och vackert till folket med två regnbågar, kram :)
Esmaralda

13 Sessan:

skriven

Vad kul att du lyckas med ditt mål!
Håller verkligen tummarna för din mamma!

Har hittat en valp som kan vara aktuell. Ser du några varningar kring den?

Löser det sig snart med bil? Det var en av mina Ögat-frågor.
Är den bilen vi tittat på rätt eller ska vi rikta in oss på billigare bil utan lån?

Ser du något kring el och elkostnader framöver?








Svar: Försök se så valpen har den energi du önskar... varken för mycket eller för lite brukar bli bra..... elen kommer bli dyr närmaste tiden, kram :)
Esmaralda

14 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda Tror du min vecka blir bra ?
Hur ser det ut jobb för min dotter
Kram 🤩🌺

Svar: Ja, det ser ut att bli en bra vecka, kram :)
Esmaralda

15 Naturvän:

skriven

Hej!

Grattis till 9 kg viktförlust, måste kännas hur bra som helst och med din träning upptill! Har en bekant som äter samma medicin som dig, han har gått ner 15 kg, dock har han sötsug kvar, men mindre.

Själv har jag minskat rejält i vikt, ca 20 kg, det har tagit tid, men nu börjar jag bli nöjd med min kropp.
Vill gärna bli av med ngra kg till, och för de har jag operation inplanerad, är ödem som jag inte kan träna bort och som gör ont. Vill kunna löpträna fullt ut. "Rest" från hormonrubbning och jag bara längtar efter undersökning och operation. Har störtsta förtroende för läkarteamet och känner ingen oro där.

Hamnfest i helgen för min del, skall besöka min favoritfiske restaurang samt ngn närliggande konsturställning. Hoppas så klart på att träffa på ngn trevlig och romantisk själ, skall hålla ögonen öppna vad tror du Esmaralda,? Ser du ngt på datingfronten för min del den närmsta tiden?

Hälsa din fina mamma och klart man förstår hennes oro inför undersökning och operation när man blivit äldre, önskar henne klart lycka till!

Kram!


Svar: Du har gjort en fantastisk resa så massa grattis !! De sista kilona kommer du klara men det är lite segt, ge dig inte. Så trevligt med hamnfest ! Kram :)
Esmaralda

16 Khaleesi :

skriven

Trevlig helg! 💕🌸😊

17 Lupin:

skriven

Godmorgon
Ja att tända massa ljus och fixa med hemmet är en av höstens mys 🕯, älskar mysfaktorn av ljus och gärna något doft ljus.
Heja dig som gått ner 9kg!! 👏👏💪 🌟
Håller tummarna för din mamma och operation att allt går smidigt 🙏

Som sagt redan fredag och helg igen 🍀✨ kanske bjuder den just mig med något speciellt?
Kram 🌷

18 J:

skriven

Gomorgon,

Ja hösten är här nu. Då är det mysigt med levande ljus, sitta under en filt, dricka te och se på en film.

Hoppas allt kommer gå bra för din mamma angående operationen.

Roligt att inviga nya träningskläder när man har gått ner i vikt.

Hur blir de närmaste dagarna för mig ? Nått roligt?

Ha en fin fredag!
Kram



Svar: Ja, det ser ut som om du fattar ett beslut som blir riktigt bra, kram :)
Esmaralda

19 barrqvist:

skriven

Höstmys! Finns det något bättre? <3
..själv tänker jag dricka en massa te/njuta av stunden/tända ljus/pussla&pyssla@kreativt och bara ha det skönt allmänt :D
..Och bra tränat med vikten Es, inte dåligt det! Vilket mål att uppnå ---> *Hejarklapp*
..Men jisses så folk bryr sig, ett fullt normalt barskåp och inget ovanligt. Goda drinkar i goda vänners sällskap får du börja säga ;)

Hoppas undersökningen för din mor går bra idag och att det inte krävs några större operationer, skickar mina bästa tankar ditåt <3

..En liten fråga också..
Vill universum/vägledare/änglar säga mig något just nu? :)

Tack och ha en skön helg, kram till alla som vill ha en, njut och må väl oavsett ;D

Svar: Din ängel vill meddela att det finns något du funderar på att göra, troligen i det lilla, och du ska genomföra detta eftersom det kommer ha mer positivt med sig, kram :)
Esmaralda

20 Solstjärnan:

skriven

Höstmys hos dig låter bra!😊
Min höst känsla är inget vidare just nu.
Det blir mörkt o kallt( ingendera gillar jag)
Hade så önskar att jag inte behöver återigen ha en ensam höst( utan mannen vid min sida)..men så är det.Vore välkommet med en man som värmer och som man kan mysa med😊

Gillar nog att tända ljus,gillar ruska men inte kyla,regn och mörker.

Du jobbar på i gymmet och du får fina resultat 😊.Nya gymkläder är en fin belöning för det du åstadkommit 😊

Önskar att röntgen resultatet är bra för din mamma😊 så det blir en Tavi operation för henne.

Es, något speciellt jag bör göra nu för att komma vidare i mitt liv?😊

Ha en bra dag 😃
Kram Solstjärnan ☀️




Svar: Försök ha prio på det du behöver och vill ha.. sätt dig själv lite mer i första rummet, kram :)
Esmaralda

21 Anki:

skriven

Godmorgon Es
WOW Fantastiskt att du tappat 9 kg ! Var ska detta sluta ,du har ju precis börjat gymma !Självklart ska du unna dig ny outfit och inte är "ungarna" så lättskrämda ;-) Nog är Hösten är här och jag kan bara hålla med tempot går ner och myset kan börja .

Jag håller tummar och tår att röntgen går bra för din mamma idag <3 Ha nu en skön kväll i badet och självklart ska du ha en drink i näven för det är du värd !

Här ska jag börja röja i trädgårdslandet Plocka av de sista sockerärtorna och brytbönorna. Växthuset får hänga med ett tag till tomaterna kan ju fortfarande bli röda ;-)
Moses hade ett EP-anfall igen och tillvaron blir med en gång lite oroligare , anfallet var kortare och han "samlade sig" mycket snabbare efteråt denna gång ...alltid något.

Kram Anki med flock

Svar: Ja, nu börjar det bli dags att ställa iordning trädgården inför hösten !! Vad trist att Moses haft ett nytt anfall även om det var av den lindrigare sorten, jag skickar healing, kram :)
Esmaralda

22 Lilla jag :

skriven

God morgon,

Ja, nu är hösten här, så mysigt.

Nu äntligen verkar det som vi ska få lite av dem pengarna vi blivit lurade på. Sisådär 1 1/5 år senare. Hoppas det för jag har börjat ge upp hoppet nästan.

Nu vill jag investera i det vi tänkte ett bra tag. Vad ser du är bäst, en tredjedel eller allt?

Det känns som livet börjar vända och få ett Flow i rätt riktning nu. Ser du likadant eller kommer det nya hinder snart?

Ser du hur länge vår dotter kommer vara iväg?

Trevlig helg!

Svar: Ja nu ser det ut att lösa sig och ni ska göra som ni tänker..... det kommer bli bra... kram :)
Esmaralda

23 Skrållann:

skriven

Hej!
Älskar också hösten, att tända ljus och brasa, kolla serier, laga grytor och gå promenader i blåsten.
Wow, har du gått ner 9 kg?! Det är ju väldigt bra. Jag köpte nya ”promenadskor” igår och det vore ju en dröm att lyckas gå ner ens ett par kilo.
Det vankas jobbhelg för mig och jag har tre nätter att se fram emot och så mycket annat tänker jag inte planera denna helg. Ska åka en sväng till mina föräldrar och så ska jag även meddela mina arbetskamrater att jag ska vara tjänstledig med start om två månader. Jag är så nervös inför det och jag förstår egentligen inte varför?! Att börja på denna utbildning har jag ju drömt om så länge, nu får jag skärpa mig men hur kommer de ta emot det?🙈

Kram❤️

Svar: Det här kommer bli bra och du ska inte oroa dig, kram :)
Esmaralda

24 Kristin:

skriven

Så fantastisk at du har gått ned 9 kilo, kjære Esmaralda. Det må jeg virkelig gratulere med. Jeg er sikker på at det må føles veldig godt.
WHAT!!!! Hva du har i ditt barskap er din sak, og det sier seg jo selv at hadde du drukket mye, ville du heller ikke tatt bilde av det og lagt det ut. Da hadde det antagelig ikke vært noe særlig å se i barskapet.
Jeg må jo si at mange skal bry seg med det meste. Kan hende de selv har problem, og skal skyve det over på andre - hva vet jeg. Akk, ja.
Når det gjelder din mor og bytte av hjerteklaff, er de veldig flinke med det i dag, så dette vil gå bra. Men, det er klart at det er forbundet med engstelse. Det forstår jeg veldig godt.
Når det gjelder KG, har jeg hatt en del fine samtaler med han, og han fremstår mye mer positiv og fin som person enn det jeg først følte. Jeg er/har vært ganske avstengt, og har ikke sett kvaliteter. Er dette noe som vil utvikle seg positivt, eller er det bare å glemme det hele?
Nå ønsker jeg deg en god trening og en fin fredag.
KRAM!!!

Svar: Ja, somliga lägger sig i sånt de inte har med att göra faktiskt !Finns en god chans att det med KG utvecklas bra, kram :)
Esmaralda

25 Nornan:

skriven

Vad härligt med viktnedgången. Men så kämpar du ju hårt också och det lönar sig alltid.

Jag håller alla tummar och tår för din fina mamma. Healing skickas hennes väg 💗

Ha en bra och rolig helg du med. Kramar!

Svar: Tack och kram :)
Esmaralda

26 Jossan :

skriven

Värsta är när man mår bra men halsen känns lite… vill bara att förkylningen håller sig borta.. och att halsen är bra om ett par timmar…

Blir att kolla serie hela dagen! Men jag vet till gud att jag blir av med detta skitet nu direkt.. så jag kan träffa mina vänner imorgon…

Kram

Svar: Krya på dej !! Kram :)
Esmaralda

27 Misstjejen:

skriven

Hej

Känns som om jag förstår bättre och bättre om C kvinna för varje gånger. Jag undrar hur kan det blir?

Jag vill ju var tacksam för det inför henne. Ska jag gör det i kväll eller imorgon att skicka en uppskattningen?

Ha det bra

Svar: Gör det när det känns mest rätt för dig själv, kram :)
Esmaralda

28 Agnes:

skriven

Grattis till viktnedgången! Inga quick-fix i världen kan ersätta hårt slit, svett och sunt förnuft i strävan efter viktnedgång. Då kroppen först o främst släpper vatten, så tolkas det som att man tappar vikt...jo-visst...vattenvikt! Fettet klamrar sig fast i vild överlevnadsförtvivlan...till sist så ger fettet upp, o försvinner ur kroppen med andedräkten!
Fiffigt gjort av den maskin som nu kroppen faktiskt är!

Önskar ett lyckat ingrepp utan komplikationer för din mor i dag! Hon är en riktig krutgumma, din mor! Hälsa så gott till henne!

Och en tanke till en annan krutgumma som gick ur tiden i går...Drottning Elisabeth! 96 år och som arbetade in i det sista. Då hon, som sitt sista uppdrag, fick träffa, vilken i ordningen vet jag inte, ännu en ny premiärminister för sitt land.
Den kvinnan fick se det mesta...2 världskrig, ja, snudd på 3, 1 bekräftad pandemi, och hur världen förändrades med att gå från kolonialmakter till ett mer, harkel-harkel, förenad värld.

För att nu inte tala om allt annat däremellan...

Kan tänka mig att bli 96, om jag nu får behålla sans o vett o en hyggligt, frisk kropp!

Har faktiskt sett en person som jag skulle kunna se som en "soulmate" i mitt liv! Känns rätt soft att veta vem jag skulle kunna tänka mig att släppa in i mitt liv...att nu denne person inte befinner sig i Sverige, gör mig inget. Att vi aldrig kommer att mötas, i detta liv, gör mig inget. Jag bor i Sverige, han bor i, vad det sägs, Monte Carlo. Visst kan jag kanske ha ngt ärende förbi Monte Carlo,(det är väl ngt de flesta gör...svänger förbi Monte Carlo när andan faller på? Eller ha jag missat ngt?)

Den mannen känner jag en samhörighet med...nepp, no love, men en annan känsla som kanske i ngt parallellt universum kan betecknas som ett djupt, saknat sammanhang där 2 blir till 1 i en förening tänkt att finna nya tankar om den planet vi bor på.

Så jag känner mig nöjd med att följa honom och glädjas över hans val i livet!

Vem det är?

Well....lyssna o njut! ;0} https://www.youtube.com/watch?v=6OXwaTAwPeo

Och ta du dina drinkar, Es! Vem är den att missunna dig dessa?

Stora kramen, everyhopa! Ha det bäst! ;0}

Svar: Japp, fettet är nog det mest envisa man har !
Drottningen har levt ett lång och aktivt liv, hon har uträttat mycket och var i sanning en krutgumma !
Hon sörjs av en hel värld och det förstår man ju.
Om Julian kan man bara säga att här finns wowfaktor i stora mått!
Tack för att du delar med dig, kram :)
Esmaralda

29 AnnaK:

skriven

Blir det bra?

Kram 🤗

30 SusanneAmalia :

skriven

God Morgon!!!

Men vad duktig du är.!!
Tänk att tappa bort 9kg. Det är en konst.
En del saker letar man efter men kilorna får ju gärna vara borttappade for ever.

Har varit ute på sjön i flera dagar i rad.
Nu ska jag gå kartkurs och i övermorgon är det prov.
Den teoretiska och praktiska proven är gjorda och godkända.
Sedan är jag skeppare
Yippii sjöluft gör själen gott.

Nu blr det snart skrivarkurs det ska bli så kul.

Sirius tvättar EllaBella varje morgon
EllaBella liger aldeles stilla och njuter.

Ditt spabad låter fantastiskt njut bara. En drink till är så himla gott men helst dricker jag bubbel. Baccio dellla Luna (rose) 99kr på systemet. Eller Freixenet ice (vit) 129kr beställningsvara och summereditione så skynda beställa. Jag har beställt 2kartonger som jag ska ha i viner.
Rött höstvin till mustiga grytor dricks gärna. Torre del falasko rioasso beställningsvara. 129kr
Nja det var mina vintipps.
På söndag ska jag äta höstgryta och dricka just det vinet till. Till förrätt har jag romsåsfylld advokado ned kräftstjärts topping till det är det bubbel men bara om jag klarar provet.

Skepp o hoj!!
Sedan blir det båt och skrivarstuga.

Min son har fått lägenhet via jobbet på Djurgården och
han har fått båtplats på Vasavatrvet Det betyder att jag kan skaffa husbät Där ska jag skriva och leva ut mina kreativa ideer

Njut av dagen och tänk possetiva tankar.

❣️❤️🥰🤗🙏

EllaBella Sirius och Sapfo hälsar ❤️🐕🐈🐈🧚‍♀️








Svar: Vad roligt att du nu blir skeppare !Havet är underbart och helande
Oj så gott du ska äta och nu blev jag sugen på gryta.... får jag ha nästa vecka när mamma kommer !
Kram på er alla :)
Esmaralda

31 Lotta:

skriven

Hösten är ju härlig. Lite mer kravlöst än sommaren kan jag tycka. Det som är värst är väl klädseln eftersom det är varmt på dagen och iskallt på morgonen.

Jag undrar om jag är på rätt väg i livet nu. Borde vara det tänker jag, med jobb och sånt, men jag trivs liksom inte. Vet inte varför. Finns det något svar på det?

Kram L

Svar: Ta en sak åt gången och gå igenom i tankarna.. och förändra det du inte känner dig tillfreds med, kram :)
Esmaralda

32 Höst❤:

skriven

Älskar hösten! Tända ljus är en stor favorit och önskar mig en kamin i framtiden. Blir min höst bra även om den börjat mindre bra?

Wow! 9 kg Es! Stort grattis och fantastiskt jobbat :)
Men vad händer med mamsen?! Blev lite orolig men de är skickliga idag läkarna, speciellt inom hjärta så hon är i trygga händer och krya på henne!

Tappade sömnen i natt och är ruggig. Är det tillfäligt och tar jag igen det kommande natt? Kram

Svar: Ja, det ser ut som om hösten kommer bli bra trots allt som varit och är.Ska hälsa mamma när hon ringer efter undersökningen :)
Du tar igen sömnen, kram :)
Esmaralda

33 Mtm:

skriven

Hej!
Min arbetsgivare ska säga upp massa med personal och stänga av en hel byggnad vart det jobbar ca 150st.
Ett medium som jag spådde mig hos sa att det inte kommer bli några uppsägningar. Dem kommer fortsätta hålla kvar byggnaden.

Alltså stämmer detta? Att det inte blir några uppsägningar?
Kramar!

34 Maria :

skriven

Hej!
Härligt att du gått ner 9 kilo🥳
Inte dåligt!
Jag hoppas det går bra för din mor 🥰
Drömde så hemskt inatt. Vaknade ur drömmen , var med min kärnfamilj och var så utsliten att göra allt själv så sa till dem att hjälper ni inte mig då går jag sönder. Då hoppar barnens pappa från taket där dem var och ja , han dör ju. Sträcker upp mina armar mot himlen och känner vanmakten inom mig. Så vaknar jag. Usch otäckt 😧
Vad betyder detta?
Kram

Svar: Drömmen vill påminna dig om att du har styrka nog att klara det mesta... samla ihop din energi och din kraft och ta dig lite utanför din komfortzon och gör det du vill göra, kram :)
Esmaralda

35 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Grattis till viktminskningen, bra jobbat! Här går det tvärtom, jag har inte gått ner ett enda dugg, har 4 kilos övervikt och det börjar bli så att inga kläder passar.

Min dotters klasskompis pappa, som jag ett tag trodde var intresserad av mig men så inte var fallet… fast vi hade bra personkemi… vad tänker han om mig nu då vi ses då och då på tex föräldramöten?

Kram

Svar: Han gillar dig som person och tänker positivt, kram :)
Esmaralda

36 N:

skriven

Hej Esmarslda.

Kommer besked snart tror du?

Verkar det som att jag börjar plugga nu till hösten?
Kram

37 Helena Ir :

skriven

Roligt med nya kläder till gymmet..du är grym Esmaralda! Och du får nog köpa annat med den viktminskningen..själv går jag ner lite mycket just nu. Behöver äta oftare.

Tänker på din mamma!

Ser du något nytt för mig nu under hösten?

Mina behandlingar har tagit kraft..Men det känns också väldigt bra!

Tränat idag, jag också:)

Önskar dig en skön helg.

Kram

Svar: Ja behandlingarna tar kraft men gör väldigt gott !Kram :)
Esmaralda

38 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack för uppmuntran, ja det rör sig bara om ngra futtiga kg som skall väck, och helst skall det gå snabbt.

Känner mig oerhört yr och lite irriterad, dosändring på medicin och jag undrar om den är så bra, där känner jag oro, återigen läkarbesök......suck.....ut och röra på mig, sen skall jag njuta av fredagsmys och den består av ngt gott att äta och god öl. Öl är så gott!!!

Njut av jaccuzin, ni kanske inviger för säsongen nu när hösten knackar på dörren!

Kram

39 Doris:

skriven

Hej!
Grattis till viktnedgången, bra kämpat.
Rätt temperatur för promenader nu,älskar hösten.Har kilon som ska bort o hoppas min tillkommande gillar lite att hålla i,kan hoppas.
Sänder en tanke till din goa mamma o hoppas allt går bra.

Har jag haft besök från alltet på sistone?Pappa kanske?

Kram

Svar: Ja han gillar lite rundare former, den saken är klar så det finns ingen anledning att tokbanta !Pappa har besökt dig i veckan, kram :)
Esmaralda

40 Jag:

skriven

Jag såg att din mamma ska operera en hjärtklaff. Jag väntar också på en sån operation. Men vet ju inte hur det går till. Jag antar att jag kommer att få reda på det så småningom, men om du vill berätta om hur det går så blir jag tacksam. Hur lång tid det tar och vad dom gör osv. Jag hoppas det går bra för henne. Själv är jag jättenervös.

Svar: Jag vet faktiskt inte så noga, men har förstått att det viktiga är om man kan göra operationen med Tavi metoden och gå in via ett kärlek....och därför röntgar man kärlen i förväg för att se så det inte finns hinder. Är man alltför igenkalkad kan det bli öppen hjärtkirurgi och det är ju inget man vill göra som 90 åring...... googla på ingreppet och du får bra information.... kram :)
Esmaralda

41 Bella:

skriven

Godmorgon 😊 faktiskt helt underbart med höst.. och att livet lugnar sig lite, sitta hemma med tända ljus och feelgood movies! ❤️

Kommer vi "ro i hamn" spelning på stället jag mailade häromdagen? 😊 Om man får va lite självsäker så är vi ju way bättre än några som redan fått spela där..

Kram

Svar: Chansen är god, kram :)
Esmaralda

42 N:

skriven

Hej Esmarslda.

Ser du hur chanserna verkar att jag får hoppa in i termin 3 direkt nu?
Kram

43 smulan:

skriven

Grattis till viktnedgången, kämpar också men det går trögt.
Riktig höst här regn och rusk, strömavbrott igår..

Hoppas på bättre väder i helgen då vi ska börja förbereda uppfarten.

44 Sheri:

skriven

Hej Es!

Jag har fått ett erbjudande om ett nytt uppdrag på jobbet. Bör jag ta detta? Ser du om det blir bra och hade passat mig?

Kramar

Svar: Känns det rätt så satsa, kram :)
Esmaralda

45 LottaS:

skriven

Verkligen bra jobbat, Es!
Hoppas allt går bra för din mamma också. Saknar min mamma och pappa så mycket.
Tänker chefen alls på att vår vänskap troligen rinner ut i sanden nu med flytten? Och får väninnan hans jobb nu eller någon av de övriga?

46 smulan:

skriven

Glömde, skicka en hälsning till din mamma.

47 Hon:

skriven

Hej,
Vad tycker han om mej?
Kram

48 <3:

skriven

Tror du hade rätt Es att M saknat mig. Hon skrev att hon tänkt på mig varje dag.
Kommer vi börja umgås igen och det blir bra?
Kan jag lita på henne ?

49 Emma:

skriven

Hur många får jag barn i framtiden?

50 G.H:

skriven

9 kg!!!! Wow det är ju jättebra!!!!
Hoppas det gått bra för din mamma oxå!


Jag är så jäkla irriterad… min sjuåring blev på lektionstid hotad av en klasskamrat som sa att han skulle döda honom. Detta efter att klasskamraten fått ett utbrott efter att ha blivit tillsagt av läraren. Allt mitt barn gjorde var att titta på honom och viskade till en kompis att han såg arg ut.

Skolan ger nästan ingen info om händelsen och svarar inte på hur de ska förhindra att det händer igen eller vad de ska göra åt det.

Igår hade de tagit in en kurator i klassrummet och låtit alla prata och ta ansvar ( för att de tittat på killen dom fick utbrott) ,,,, vilket jag tycker är ren bullshit. De borde markera för den här pojken att det är fel att uttala dödshot.

Nu förstår jag att denna 7/8 åring förmodligen inte kommer att döda min son, och att det inte är lätt att hantera känslor i den åldern. Men är irriterad för att skolan inte markerar och låter istället detta bli hela klassens ansvar!

Är det någon idé att fortsätta argumentera med skolan? Maken säger att det är lönlöst haha men jag vill att de ska fatta att de måste ge konsekvenser!!!

Kram:)

Svar: Tala om vad du tycker utan att linda in, då kanske ni kan få en kommunikation, kram :)
Esmaralda

51 Ghostwriter:

skriven

Vad tror du blir bäst för mig? att bo nedervåningen eller övervåningen? i alla aspekter.

Har gråtit sönder ögonen igår och är helt slut.
Du sa att jag skulle ta ett beslut och oavsett vara trygg med det beslutet. Men det känns bara som jag inte kan ta rätt beslut längre. Allt blir bara genuint fel och jag är bra på att göra det bästa av mycket, men det känns som att jag bara kommer ruttna och dö nu








Kram och önskar dig en fin helg

Svar: Det kommer lösa sig och det kommer bli bra till sist, även om du prövas hårt längs vägen, ge absolut INTE upp, kram :)
Esmaralda

52 G:

skriven

Hej Esmarslda.
Vill min vännina fortfarande umgås med mig? Jag känner att hon lämnar mig utanför. Gör hon det medvetet? Hon umgås med andra och jag får inte vara med?
Kram

Svar: Jag tycker att du ska prata med henne och berätta hur du känner, av hennes reaktion märker du om hon vill vara med dig eller inte, kram :)
Esmaralda

53 Elisa:

skriven

Ett stort lycka till mamma din idag💞
Och så grattis till din viktnedgång🌷
Finns min ängel nära mig och skyddar samt hjälper?

Trevlig helg💚
Kram kram

Svar: Jadå, du har din Ängel alldeles bredvid dig och i stor kärlek, kram :)
Esmaralda

54 Fredagsmys :

skriven

Hej Es

Ser du något spontant om mig idag?
Kram och tacksam för svar:)

55 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Jag å min sida skulle gärna ha planer, men icke ;).
Kram Skorpan

56 Frasse:

skriven

Hej.
Kan du känna hur det kommer att gå i den här utredningen med lånen? ska träffa advokat på måndag.
Hur går det för mig?
Hur går det för exet?

Svar: Kan stöta på patrull när inga faktiska pengar finns, kram :)
Esmaralda

57 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag undrar om mitt rätta bittra jag börjar komma fram efter att ha varit undanträngt i alla dessa år? Trodde inte jag besatt så många negativa egenskaper som jag tycks besitta. Det är ju hemskt.

Tänker min bekanta något desto mera på beröringen härom dagen eller är jag helt bortglömd? Det tror ju jag. Nå inget ovanligt då det gäller mitt "kärleksliv" så att säga, trist är det förstås att vara "ingen".
Tack och kram!

58 Na:

skriven

Hej Esmarslda.

Kommer jag att få ett socialt nätverk här jag bor nu? Blir det bra? Och kommer jag trivas?

Kommer han och jag få ett socialt nätverk som par här vi bor nu?
Kram

Svar: Ja, var själv aktiv och det kommer ge god utdelning, kram :)
Esmaralda

59 Höst❤:

skriven

Vad för hösten med sig för bra ting? :)
Kram

60 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Hej kära Es!
Åh vilken mysig Spahelg ni ska ha (när ska jag komma):):) Låter som en toppenhelg. Gud så duktig du är 9 kilo wow♥︎!

Har bett för din lilla mamma nyss håller tummar o tår☆♥︎☆

Fråga kommer det att bli en trevlig stund för min dotter o barn i EM? Hoppas av hela mitt hjärta♥︎♥︎♥︎♥︎
Kan du se om hon får ett glädjande besked snart att det äntligen kommer hem snart? Hoppas på ett svar från från dig kära Es!

Kram o kärlek o en riktigt trevlig helg o glöm inte hälsa din mamma☆♥︎☆

Svar: Blir nog en trevlig stund för dottern och barn... ett glädjande besked kommer men kan dröja ännu en tid, kram :)
Esmaralda

61 Misstjejen:

skriven

Hej

Det var tydligt jag fick en bild av jag har träffas queen elisabeth i tidigare livet då var jag en annan person. Hon önskar tydligt att får höra en av min låten. Nu vet hon väl jag är en annan person idag. Hon blir glad att få ser mig igen på något sätta.

Jag fick den känslan.

Hoppas det är stämmer

Ha det bra

Svar: Ja, nog kan din känsla stämma, kram :)
Esmaralda

62 Jossan :

skriven

Jag åkte och fixa ett covid test men det var negativt vilket kändes skönt. Jag mår iallafall mycket bättre men liiite känningar i halsen men det är nog bra imorgon!

Har varit sjukt effektiv idag med byte av försäkring. Och jag drog ner min kostnad med ca 3000kr om året. Väntar på att Skatteverket ska ringa upp mig. Eftersom jag bett om körersättning i efterhand men de ville ha in massa sjuka frågor.. så hoppas de ringer upp snart…

Nu ska jag äta mat och sen glass! För imorgon ska jag vara frisk!

Kram

63 Möte:

skriven

Är J lite skitnödig inför samtalet med V?

Svar: Ja, lite, kram :)
Esmaralda

64 AnnaK:

skriven

Blir det bra på ett eller annat vis? Lär ångra mig va om jag inte tar klivet nu?

Kram 🤗

Svar: Ja, du ska ta det kliv du behöver ta, kram :)
Esmaralda

65 Jeanette :

skriven

Härligt med nya kläder och bra jobbat med träningen!

Ha det fint!

Svar: Tackar :) Kram :)
Esmaralda

66 Skorpan:

skriven

Nu har jag handlat rött o en Marabou chokladkaka för att jag snart måste lämna bort allt gott :(. O måste äta så jag har på lager ;)
Kram Skorpan

Svar: Marabou, finns knappt något bättre !! Kram :)
Esmaralda

67 Love:

skriven

Hurdan är min soulmates personlighet och tänker han något på "mig"?😊 Krami

68 Till G.H:

skriven

Sånt där går jag igång på. Sådant borde vara nolltolerans, spelar ingen roll om man säger fult ord, elaka saker till varandra eller knuffar en kompis på skoj. Detta är något som min dotters lärare agerar direkt på. Två killar började slåss i skolan (samma ålder som din son), läraren ringde föräldrarna och sa dem fick hämta sina barn. Helt rätt! Mycket hänger på vilken lärare man har. Höj din röst så får man hoppas på förändring. På föräldrarmöte var vi alla föräldrar överens om att vi ville att läraren skulle säga åt barnen utan att vara rädd för att barnet ska bli kränkt eller nåt... föräldrarnas attityd spelar också in. Hoppas det blir bättring.

/A

69 Mercan :

skriven

Önskar din mamma hälsa Esmaralda 😔 💖 💝 💟 💞

70 Bella:

skriven

Hej!
Provar att skicka en fråga, hur det ser ut för mig i arbetslivet? Kommer jag byta jobb snart? Varit på samma arbete under många år och känner att det vore kul att få prova på
att göra något annat. Ha det bra:)

71 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Tack snälla för ditt svar kära Es

Det blev en trevlig stund men att skiljas åt gör henne väldigt ledsen hon saknar de väldigt mycket o det gör så ont🥺🥲

Snälla kan du skicka lite Healing till henne ikväll 🙏 snälla rara jag ber dig från mitt hjärta🙏♥️🥺
Kram igen💜🧡💜

72 Erika :

skriven

Hej! Tror du min katt skulle vilja att vi skaffade en kattkompis till honom?

73 A:

skriven

Detta är helt sjukt. Jag har planerat att åka till Helsingfors och måste betala senast onsdag. Har nästan undrat om jag ska åka eller inte eller om jag behöver pengarna till annat. Idag kom besked att jag fick för lite bostadsbidrag (som jag hade när jag pluggade) och en summa ska utbetalas måndag. Och det är i princip samma summa som resan! Någon (eller några) som verkligen står på min sida och tycker jag ska åka 😀😉

Tacksam. Och glad.

Kram!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: