När din ängel talar......

 Jag skulle fylla 2 år   kommande februari och när det knackade på dörren på julaftonskvällen så skickade mamma och pappa mig att öppna.

  Och jag öppnade såklart och utanför stod en hiskelig gubbe med förvridet ansikte, krokig i kroppen och med en stor säck över axeln. 

 

Jistanes vad jag vrålade och for som en oljad blixt genom huset, in på mitt rum och kröp i full panik så långt in under min säng som jag bara kunde.

  Jag var övertygad om att min sista stund var kommen. Nu skulle monstret komma och ta mig.

Då talade Rösten om för mig att det är bara på skoj. Ingenting farligt. Det är till och med bra och du ska få presenter.

 

 

Pappa försökte dra fram mig och jag bet honom i handen.

Jag lyssnade till rösten som omigen övertygade mig om att allt var lugnt och det  var ingen fara på torpet.

Då fick pappa lov att ta tag i min arm och dra ut mig.. och  där mitt på golvet i mitt rum stod den hemska gubben med mamma bredvid  och gubben trevade i säcken och höll sedan fram ett färgglatt paket som han gav mig

Det tog bara en minut och sedan hade jag på barns vis kopplat om kretsarna i skallen och det som först var skrämmande blev plötsligt jätteroligt.  Jag till och med följde tomtegubben till dörren när säcken var tom  och vinkade hejdå.

 

Just då tänkte jag aldrig på det men tankarna kom senare, att jag så ofta fick hjälp av

” Rösten” – den röst som lugnade mig om jag var rädd och som hjälpte mig skilja mellan gott och ont.

Rösten kunde jag alltid lita på. Den hade alltid rätt.

Så småningom begrep jag ju att Rösten, det var min Ängel och jag insåg vilken himmelens flax jag hade som fick HÖRA den och ha den till hjälp.

De allra flesta hade aldrig detta extra redskap i sina liv, trodde jag

 

 

 

 

Men med tiden så insåg jag också att så gott som alla har sin  Ängel som försöker hjälpa dem och i princip alla kan träna sig och lära sig att lyssna in budskapen som förmedlas.

 I början kanske det känns som rena fantasier men det är bara att stå på och fortsätta känna in och rätt som det är så vet man att det är på riktigt.

Kram & kärlek💖

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Borde jag skicka vykort till C kvinna idag? På eftermiddag ska jag gör.

Ska jag skicka det idag?

Ha det bra

Svar: Ja, idag kan du skicka kortet, kram :)
Esmaralda

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Finns det något speciellt för C kvinna på den 14 februari som hon vill firar med mig på den dag?

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på andras 50 årsdag som jag har känna så stärkt och kraftfull utan det var mest av C kvinnas 50 årsdag. Känns som jag drar mig till mest för inför c kvinnas 50 årsdag.

Vet du något anledningen?

Ha det bra

4 <3:

skriven

Godmorgon Es, har A tänkt att vi ska ses på lördag om jag är på benen ? Kommer han ta intiativ eller lär jag göra det ?
Kram

5 Breath :

skriven

Hej!

Kommer vi hitta rätt hem till hunden?

Ha en fin dag!

6 Sunshine :

skriven

Hej ES!

Tack för ditt svar senast. Uppskattar det verkligen. Jag undrar vad mitt öde väntar det här året? Tacksam för svar.

7 Eliea:

skriven

Jag funderar mycket kring änglar just nu så detta var ett intressant inlägg, tack :)

..Behöver jag oroa mig för brevet som kommit eller förklarar det sig när jag pratar med personen som skickat det/nån av mina släktingar som kanske vet mer? Lagom kryptiskt jag vet men vill inte vara alltför detaljerad utifall att..

Ha en fin dag <3

8 F:

skriven

Godmorgon esmeralda undrar om du får till dig något spontant om mig kram 🥰

9 Kvinnan :

skriven

Hur stor är chansen att vi får fler barn?

10 Jossan :

skriven

Godmorgon

Vilken migrän jag hade igår. Det var helt sjukt för så fort jag skratta pulserade det i hela huvudet.

Idag ska jag iallafall ha möte med chefen. Jag är så nervös för hon är en aning stressad nu för tiden. Är rädd att få en utskällning. Jag kommer även ta upp allt som är kaos..

Är seg och trött. Är rädd att bli sjuk..

Aja snart dags att jobba..

Kram

Svar: Bra att du har möte med chefen, ha rimliga förhoppningar.Du kommer må bättre, kram :)
Esmaralda

11 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag har en manlig bekant som jag hållit kontakten med i 10 år, han bor utomlands. Dock har vi aldrig träffats. Han driver en resefirma och vill gärna att jag kommer och hälsar på, vilket jag bra kan tänka mig att göra.

MEN. Jag har gett honom friend-vibbar hela tiden och hoppas att han nu inte tror att något romantiskt ska ske mellan oss. Är det därför han vill att jag ska hälsa på? För att han hoppas att något ska hända mellan oss?

Kram

Svar: Kan vara så att han har ett litet hopp om att er relation ska kunna ta sig ett steg vidare, ibland verkar han tänka på detta, kram :)
Esmaralda

12 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Ja, själv tycker jag många ggr det är tveksamt att tolka det som kommer till mig och tänker, det är nog fantasier ändå. Inte alltid, men det händer ganska ofta. Om det är min skyddsängel som meddelar sig vet jag inte, kanske ngn från alltet?

En riktig fixar dag idag varvat med lite jobb och långpromenad, det får räcka.

Besökte goda vänner igår och tillbringade ngra trevliga timmar tillsammans. Det lyfter upp.
Hoppas verkligen vår vänskap kommer bestå, ser du ngt om det här Esmaralda, på ngt sätt känns de viktiga för mig och undrar om de känner ngt liknande för mig?

Gråväder och vet ine när jag solen sist, vilken stor påverkan vädret har på måendet, lika bra ta min långpromenad snarast!

Kram


Svar: Det är svårt att ta emot för vi söker ju logiska och naturliga förklaringar....men kan man bortse från detta och fortsätta känna in och ge efter, då tror jag att man kan få starka och helt korrekta upplevelser.Visst är du viktig för vännerna, de uppskattar dig, kram :)
Esmaralda

13 Klara:

skriven

Hej Es, tack för att du delade din berättelse om tomten och änglarösten. Det har hänt mig också.. det där med en ängla röst! Och jag kan säga att jag är övertygad om att jag till och med såg änglar som talade till mig.
Måste berätta!

Jag och en kompis satt på hennes hammock när vi var små, plötsligt så hör jag en röst som säger att jag måste hämta en hjälm annars kommer vi ramla och slå oss i huvudet. Jag övertygar min kompis att vi måste hämta cykelhjälmarna. När vi är tillbaka i hammocken så lossnar den någon minut efter. Vi ramlar och jag slår mitt huvud mot en liten sten, men klarar mig eftersom jag har hjälmen på.

Hur ska jag kunna öva upp så jag hör ängla rösten igen? :D

Kram Klara

Svar: Våga släppa efter i tankarna... och släpp in tankar precis som de kommer, huller om buller... och så småningom kan du urskilja vilken röst som är speciell, kram )
Esmaralda

14 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om jag ska träffa mannen med gott hjärta i Maj när vi reser till Bulgarien eller blir det i Sverige innan dess 😊 Esmaralda du såg möjlighet för min bror att han kommer träffa tjejen som är rätt 2024, kan jag räkna med det söta Esmaralda 🤗

Svar: Nej du kan inte räkna med det.... chansen finns absolut men det beror också på din bror hur aktiv han är, kram :)
Esmaralda

15 🙏 :

skriven

Min syster ska troligen opereras under dagen och jag undrar om alla som kan om de kan be och skicka healing till henne…



Kram och tack

Svar: Absolut, healing kommer under dagen, kram :)
Esmaralda

16 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag har fått en uppgift på jobbet, ett mindre projekt. Är lite ängslig eftersom det måste bli bra. Och det kommer att innebära presentationer också som jag fasar över. Ser du om jag klarar det?

Svar: Ja, ha framförhållning och du klarar detta bra, kram :)
Esmaralda

17 Lupin:

skriven

Godmorgon,
Ja, man kan tacka den där rösten många gånger, för att finna inre trygghet.
Minns oxå en julafton då det kom en granntomte, men för mig var det bara en stor elak gubbe med mask... gömde mig bakom mamma.

Es: Hur ser mitt 2023 rent allmänt ut att bli?
Kram

Svar: Lite upp och ner blir året, både positivt och negativt, ungefär som det brukar vara.... inga större bomber ser dock ut att släppas, kram :)
Esmaralda

18 Ghostwriter:

skriven

När kan man ta upp principer och sånt i en relation med någon man är exklusiv med? Man vill ju veta om den andras och dela med sig av sina men jag har förmågan att slänga ur mig det vilket andra som inte funkar som mig kan ta det lite si och så. Har fått känslan att min dejt och jag kanske synkar där i sättet att prata eller är han mer försiktig med sådant?

men jag vill ju gärna att denna gång ska det inte kännas som ett behov & krav att säga sina principer utan för att lära känna varandra

Kram

Svar: I samband med att man blir exklusiva så bör man prata igenom principer... men innan dess har man nog tolkat en del så man kan känna om man är på samma nivå.... man får känna in rätt tillfälle, kram :)
Esmaralda

19 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Tänk att nåt så skrämmande blev till nåt så fint ändå…det sitter mycket i rösten och vissa röster fastnar mer för. Jag älskar t ex Liam Neelson, hans röst är underbar!
Idag är en kul o glad dag på jobbet, bättre än gårdagen som var sååå tröttsam😴
Snart är det helg igen, jösses så fort det går…är chansen stor för en dejt till helgen kanske?
Ha en underbar dag, kram🥰

20 Mimmi K:

skriven

Tack Es för dagens inlägg, det var viktigt för mig att höra ❤️

Jag får bara en svag tanke eller känsla, och då har jag svårt att våga lita på att det är rätt. Jag har ju så många tankar ändå, så hur ska man veta?

Kram :-)

21 AnnaK:

skriven

Undrar ändå hennes syfte med att kollegan håller på som hon gör? Frågar jag vaktis något så svarar hon, eller om vi pratar om nåt ska hon också veta, visar han en bild åt mig ska hon också se etc. Egentligen oviktigt men det är så irriterande...

Kram 🤗

Svar: Hon tänker inte på det själv utan vill vara hjälpsam, och det kan bli alldeles för mycket, kram :)
Esmaralda

22 Skorpan:

skriven

Vilket minne du har Es! Förstår att du blev rädd. O klart att du hör din ängel, du har mera förmågor än de flesta :).

Hör inte ljud o inte min ängel, men vet ju att han finns :).

Nåt nytt på kommande för mig Es? Annat än månadens stegutmaning ;D.

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, de här är ett av mina första minnen :)Det är ett första steg att förstå och inse att man HAR en ängel.... sedan kan resten komma rätt som det är !
Kram :)
Esmaralda

23 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda 🤗 😘 ❤️

24 AnnaK:

skriven

Tack! Är hon intresserad av honom?

Kram 🤗

25 Mamsen:

skriven

Hejsan Esmeralda

Kan du se om dotter var med bland de skadade i bussolyckan i Helsingborg för en stund sen?
Jag får inte tag i henne och hon brukar ta den bussen då! Är så orolig!!! Det var en mycket hastig inbromsning flera skadade o tre fick åka ambulans.

Snälla kan du se om hon var en av dem?

Kram🙏♥️

26 Mickis:

skriven

Wow! Vilket minne! Nu börjar jag förstå att det kanske då är min Ängel som pratar med mig när jag får till saker :)

Från igår!
Jag kanske får vaktmästarerollen då på kliniken när konkurrensen är stor :) Nej men får jag bara vara en del av allt så blir jag glad.

1 Februari och äntligen sista vintermånaden! Januari blev rätt rälig så vad kan då Februari bjuda på. Bättre månad?

Ännu en dag med rehab och det är tur att sjukgymnasten och jag trivs med varann så mycket tid vi spenderar ihop :) Har beställt ny kudde från Ikea då min sjunkit ihop och får ont i nacken. Fick 500 kr igår när jag var hundvakt åt min 84 åriga vän. Jag älskar ju äldre och jag är som dottern hon aldrig fick brukar hon säga och ibland undrar jag inte om hon satt mig på lite av arvet då hon är god för många miljoner. Hon är en underbar människa och vi kan prata hur länge som helst :)

Kram o ha en bra dag!



Svar: Februari går lite upp och ner för dig men finns chans att det kommer en riktigt bra nyhet... jag håller tummarna ! Din äldre vän är verkligen glad i dig och tänker på dig på olika sätt, kram :)
Esmaralda

27 Anna E:

skriven

Varför gör han såhär?

28 Shenzi :

skriven

Kära Es!
Jag vet att allt kommer lösa sig å att min M2B oxå har något att säga till om, men ja kan ändå inte låta bli att tänka på mitt framtida bröllop. Pendlar mellan vinterbröllop å gifta mig utomlands. De som ligger varmast om hjärtat just nu e vinterbröllop. Du har sagt att du såg vår lr sommarbröllop för mig. Kan de bero på att det blir utomlands bröllop då?? Kram Shenzi 🌹

29 Shenzi :

skriven

Kära Es!
Jag vet att allt kommer lösa sig å att min M2B oxå har något att säga till om, men ja kan ändå inte låta bli att tänka på mitt framtida bröllop. Pendlar mellan vinterbröllop å gifta mig utomlands. De som ligger varmast om hjärtat just nu e vinterbröllop. Du har sagt att du såg vår lr sommarbröllop för mig. Kan de bero på att det blir utomlands bröllop då?? Kram Shenzi 🌹

30 <3:

skriven

Godmorgon Es, har A tänkt att vi ska ses på lördag om jag är på benen ? Hockey och middag 🥂. Kommer han ta intiativ eller lär jag göra det ? Känns som han vill ses och saknar mig innerst inne.
Kram

Svar: Jag tror också han saknar dig, men kanske du får ta initiativ, kram :)
Esmaralda

31 Anki:

skriven

Go´förmiddag Es
Så ljuvligt att få tröst av en ängels röst när man är så liten.Just tomten kan ju vara skrämmande för små .

Själv har jag aldrig hört ngn röst men min magkänsla / intuition har lett mig rätt eller när jag inte litat på den visat att jag borde gjort det ;-)

Vitt på marken igen Ny månad och pencellinkur . Det kan bara bli bättre.
Var på sen p igår och förundrades av att det fortfarande var ljust kl 16 ! Härligt !

Kram Anki med flock

Svar: Ja, intuition och magkänsla är viktiga ting som man aldrig ska förringa !Att det är ljust kl 16 gillar vi :)
Kram på dej och flocken :)
Esmaralda

32 Dani:

skriven

Hej Esmeralda!
Kommer jag få ett jobb snart?
Kram

Svar: Ja, du får jobb men det kan dröja ännu en tid, fortsätt sök, kram :)
Esmaralda

33 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej fina Es!
Min syster mår inte jättebra just nu men hon kämpar för att bli frisk och har stöttning runt sig. Det jag undrar lite nyfiket är om hon en dag någonsin kommer gifta sig med hennes stora kärlek och ifall jag kommer få vara tärna på hennes bröllop isf?? Eller kommer hon vara singel hela livet?? Kram Zoey 💕

Svar: En dag kommer hon inte att vara singel längre men några detaljer ser jag inte, kram :)
Esmaralda

34 Misst57 :

skriven

Hej!

Vad tänker han om mig idag, vad känner han? Ha det bra, kram :)

35 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan jag smsar c kvinna om hur jag vill har inför våra skype så vad vi ska prata om och inget ska har gör med våra arbetsplats.

Tror du att det ska går om jag talar för henne?

Ha det bra

Svar: Ja, så kan du göra men du kan också ta det som det kommer, kram :)
Esmaralda

36 Winter:

skriven

❤Änglar❤ är bland det finaste vi har.
I söndags så krocka jag och min snygga betydligt yngre granne me varann i källaren. Upplever att det finns kemi mellan oss och kanske han gör detsamma?
Kanske ploppat upp nån tanke på mej sen dess. Svårt att veta.
Snöiga - kramar

Svar: Ja, i alla fall lite kemi tror jag att han känner av ! Kram :)
Esmaralda

37 Dunegull:

skriven

Min smärta i ryggen går upp och ner och jag kan inte göra så mkt fram tills de kallar mig vidare ang steloperation. Jag träna lite fotboll igår och det kändes bra. Tror du jag kan spela lite på lördag? Jag är kallad och vill prova. Mest svårt när smärtan slår till men det varierar från ena dagen till andra.

Hade varit så kul att spela, kommer det gå bra i såfall?

Kram

38 Linkedin :

skriven

Alla intervjuer jag varit på (enligt mig väldigt väldigt många under åren) har folk ställt ungefär eller exakt samma frågor. Jag skrev liten presentation på linkedin för jag tänkte att jag inte slösar någons tid men samtidigt vill jag ha en arbetsgivare som ”verkligen vill ha en” och förstår att chefer sällan tänker så. Men jag tänkte ändå i stunden att de va en rolig, intressant presentation om mig. Men tvekar lite nu, då ingen hört av sig (1 arbetsgivare jag inte sökt till)


Och jag tänker om de låter kaxigt och avskräckande eller om mitt syfte lyser igenom och att jag är medveten som person?




Kram :)

Svar: Hur de ser din presentation beror på deras egen personlighet, en del tycker att WOW, det här är bra medan andra backar lite, kram :)
Esmaralda

39 Show :

skriven

Jag letade biljetter till en show. Det fanns bara platser på olika rader och du sa att de är liten chans att någon lär byta, så den risken tar jag inte denna gång. Samma dag eller någon dag senare så händer ett mirakel, två platser dyker helt plötsligt upp från ingenstans. Jag var SÅ nervös dock, och avvaktade med att boka. Platserna försvann.

Känns de som mina Turmynt kan hjälpa till här? Eller fick jag den chansen liksom


Ångrar mig!!
Kram

40 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja vem vet, en dag kanske jag också hör min ängel :). Den som lever får se o jag ska väl leva länge så ;). O gifta mig, om spådomen stämmer:D?
Kram Skorpan

Svar: Nu tror jag att såväl ängel som en make, dyker upp så småningom !! Kram :)
Esmaralda

41 Desjsjk:

skriven

Hej!

Vad tänker han om mig idag, vad känner han? Ha det bra, kram :)

42 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
25 november 2019 fick vi ju reda på att mamma hade cancer i matstrupen och de hade spritt sig till en körtel vid ena nyckelbenet och ena lungan. Efter att ha kommit i kontakt med Sahlgrenska och fick 18 strålningar och 3 cellgiftsbehandlingar försvann de på nyckelbenet och lungan men inte matstrupen utan den krympte bara och har legat vilade från de att dom slutade behandlingen våren -20 och fram till min födelsedag förra året. Då hade den vaknat till liv igen och hon började immunterapi i maj förra året. Igår kom beskedet att då de inte gör någon nytta ska hon börja med cellgifter igen nästa vecka. Jag vet att du inte spår i sjukdomar, men jag vill eller snarare önskar att du har med mig och min mamma i nästa healing så vi båda orkar med fighten som väntar oss. För just nu känns det som om botten är nådd för mig. Hon kan behöva lite extra energi att ta sig igenom hennes jobbiga tid även om jag vet att hon är stark. Allt jag önskar är att hon blir frisk igen och leva i minst 25 år till. Vet att de tär så på henne och jag vet att hon inte vill dö än då hon har så mycket att leva för. Så ge oss lite extra energi i din nästa healing. Tack snälla i förhand! Kram Zoey 💕

Svar: Jag förstår hur jobbigt det är för både dig och din mamma och jag kommer sända healing då och då, självklart, stor kram
Esmaralda

43 <3:

skriven

Kommer det bli bra med presenten till A ? Och han blir på lite bra humör igen. Ska jag ge i helgen eller vänta till alla ♥️dag helgen när vi ska fira med parmiddag.
Kram

44 Shenzi :

skriven

Kära Es!
Jag vet att allt kommer lösa sig å att min M2B oxå har något att säga till om, men ja kan ändå inte låta bli att tänka på mitt framtida bröllop. Pendlar mellan vinterbröllop å gifta mig utomlands. De som ligger varmast om hjärtat just nu e vinterbröllop. Du har sagt att du såg vår lr sommarbröllop för mig. Kan de bero på att det blir utomlands bröllop då?? Kram Shenzi 🌹

45 AnnaK:

skriven

Är hon intresserad av honom tro? Idag gick jag på toa och när jag kom tillbaka hänger hon på honom och visar nån bild. Flyttade sig och blev tyst när jag kom tillbaka. Så märklig kvinna ibland 😄

Kram 🤗

Svar: Något seriöst intresse kan jag inte se, kram :)
Esmaralda

46 Rebban :

skriven

Har faktiskt tränat på att lyssna till min ängel sedan några månader tillbaka. Jag har ju haft den tiden och detta var en av de saker jag lovade ta tag i när jag inte hade lika fullt upp som vanligt. Jag hör och ser min ängel förmedla budskap till mig men har fortfarande svårt att skilja mellan budskap och önsketänkande. Dock tror jag det har lossnat lite nu.

Till exempel säger min ängel att jag kommer få besked om omställningsstödet från CSN väldigt väldigt snart och i det finns en positiv känsla. Men samtidigt börjar jag tänka att det kanske/antagligen enbart är just önsketänkande. Och så håller det på!

Stackars stackars min ängel som får brottas med mig som aldrig riktigt tror på vad som förmedlas oavsett hur tydligt det är.

Stor kram

Svar: Ibland är det svårt att veta vad som är vår ängel och vad som är önsketänk, men i panikartade situationer kan vi lita på våra änglar, kram :)
Esmaralda

47 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Visst var han i hennes vita bil i går när jag passerade o sen hann hon släppa av honom hemma tills jag kom hem ca 4-5 min efterråt minst?

O han ljög om att han kommit hem i sin bil tidigare när jag kom hem från jobbet?
Han åkte iväg i bilen när jag kom hem men när jag kom ut var den där men han var ingenstans.. hon var i området o hämtade upp honom? Ser du om han lät henne höra mitt samtal eller satt intill honom?
Kan du se om det verkligen var hon i en annan bil idag som kördes av någon annan? Hade långt hår o brun mössa o vände sig verkligen om när åkte förbi mig i området o skrattade.

Kram
Melinda

48 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Det är en obeskrivlig känsla när man förstår att man har fått svar från sin ängel. Jag brukar få mina svar i form att jag får en låt ”på hjärnan” som har en text med det som min ängel vill säga mig och den går på repeat tills jag har tagit till mig det som han vill förmedla, eller så får jag till mig ett ordspråk eller uttryck så det gäller att vara öppen och medveten om sina tankar.

Kan du känna hur Igge mår när han är ensam hemma, är han rädd och orolig eller känner han sig lugn och trygg?

Kram 🐈‍⬛

49 Mickis:

skriven

Inget större elände får man i alla fall hoppas! Nämen gud så roligt om den bra nyheten kommer och undra vad det kan gälla :) Kram

50 Show :

skriven

Jag letade biljetter till en show. Det fanns bara platser på olika rader och du sa att de är liten chans att någon lär byta, så den risken tar jag inte denna gång. Samma dag eller någon dag senare så händer ett mirakel, två platser dyker helt plötsligt upp från ingenstans. Jag var SÅ nervös dock, och avvaktade med att boka. Platserna försvann.

Känns de som mina Turmynt kan hjälpa till här? Eller fick jag den chansen liksom


Ångrar mig!!
Kram

51 Nenna:

skriven

Hej Es,

Härligt att kunna få hjälp och stöttning. Det har hänt mig en gång och det var väldigt häftigt att få uppleva det.

Ser du om mannen jag träffar nu kan vara den rätte? Det är några saker som gör mig tveksam tyvärr.

Kram 🤗

Svar: Ja, det är e fantastisk känsla att få uppleva !Jag känner mig också lite tveksam kring den man du nu träffar, fortsätt känn dig för och fatta inga förhastade beslut, kram :)
Esmaralda

52 Hon:

skriven

Hej,
Borde jag åka dit imorgon eller vore det ok att delta på distans?
Kram

53 Rädd:

skriven

Får jag jobbet? Ringer de imorn?

Kram och kärlek

54 Trött:

skriven

Mina änglar sover,de hjälper inte mig:(

Svar: Prata med dem, ibland går man liksom förbi varann, kram :)
Esmaralda

55 Rädd:

skriven

Kommer hon få fler vänner nu? Blir det bra? Kommer hennes bra beteende som visas idag hålla i sig?

Kram och kärlek

Svar: Känns som att det går åt rätt håll... små bakslag kan komma men det blir rätt, kram :)
Esmaralda

56 Anonym:

skriven

Kommer han bli glad att se mig när jag kommer och är med i morgon?
Velar han fortsatt i frågan?
Kram

57 Nyfiken:

skriven

Handbollskillen med de gröna ögonen som stirrar på mig och verkar gilla att prata .... har han haft några mystankar om oss? :)
Kramen!

Svar: Ja, så känna det allt, kram :)
Esmaralda

58 Tjejen:

skriven

Hejsan!

Gillar han med de gröna ögonen mig som jag går i samma klass med? Kram 😊

59 Trött:

skriven

Jag pratar med de hela tiden och ber om hjälp:( Nu är jag arg på de

60 T:

skriven

Hej es! Viken fin text. Att Alla har ev ängel.

Vad tror du om jobbet i H. Som rehabsam. Som jag sökt??? Kan det vara rätt jobb eller inte alls? Ska jag söka vidare kanske???

Tack!!!

Mvh T

61 Ullie:

skriven

jag tror bergsäkert att jag har en ängel en lyckoängel som finns där för mej

ja märker kanske inte den o det är synd det skulle jag behöva mitt i allt just nu
glad ja har en

62 .:

skriven

Hej Es!
Min kommentar kom aldrig fram.
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: