Bygg ett bra 2023....

Alla vill vi att bra ting ska komma till oss under nya året

Och då gäller det att attrahera det bra och positiva och inte grotta ner sig i negativitet.

Av med offerkoftan och lägg locket på alla destruktiva tankar.

 

Ta tag  i det nya och fräscha, visualisera positivt och bra.

Och  när  något bra kommer din väg… då ska du ALDRIG se det som  att det är FÖR LITE bra… utan varje bra detalj ska du välkomna i djupet av ditt hjärta, se och famna och låta det goda fylla dig med en tacksam känsla.

 Kan du inte ta vara på det lilla bra, då tycker ju universum att det är onödigt att sända dig det stora bra !

 

 

På så sätt hjälper du ödet på traven… att se och bejaka en positiv händelse attraherar  att mer positivt kommer.

Slarva aldrig med detta !!

 

Kram & kärlek 💖

1 <3:

skriven

Tack för morgonens inlägg. Ser det ut att bli en trevlig eftermiddag? Kommer jag känna mig fin och sticka ut på ett positivt sätt i lite casual outfit. Inte van med det. Bokat make på stan på salongen.Är det någon ny speciell man som kommer ta kontakt ?
Kram

Svar: Du blir jättefin och du lyser som vanligt.. man lägger märke till dig, kram :)
Esmaralda

2 A:

skriven

Jag är rätt bra på detta, allting ordnar sig alltid, på ett eller annat sätt. Tidigare i alla fall.

Har reflekterat mycket de senaste dagarna då jag varit ledig mycket. Och jag har kommit fram till att jag nog inte är särskilt lycklig. Jag har låtit mycket vara på vänt, jag har försökt hitta mitt rätta jobb, men har liksom inte lyckats ta mig framåt. Jag är väldigt mycket "mamma" och inte så mycket mer. Jag ordnar och fixar på jobbet, gör arbetsuppgifter som ingen annan vill osv.... och det är ju min sämsta egenskap, att jag alltid vill göra andra nöjda. Eller inte besvikna.

Detta år är det dags att jag gör det jag vill. Göra saker mer för mig själv. Sätta ner foten på jobbet, alt byta jobb. Det är som att jag gett upp mig själv för andra. Vill inte leva så längre. Livet kan inte gå ut på att jobba, städa, tvätta, handla, laga mat och sova. Har noll återhämtning och egen tid till träning ex. Hinner eller orkar inte träffa vänner, och att träffa en man? När ska det kunna ske liksom.

Kram!

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Vill bara fråga att igår kväll prata jag med N kvinna. Då börja jag tänker på att det finns en vissa personer har gjorde sin avtrycka eller var viktigt förut för mig. Man kan inte var besviken och klagar för orättvisa att varför det blir så. För livet har förändras och tid är förbi. Man kan bara tackar för dom har gav sina tid för mig och accapterar även gå vidare.

Då det börja nya kapitel och stänga dom andra. Det kommer nya och gamla till mig i året och skapa nytt möjligheter. Bara tackar dom för den tid som dom gav. Jag har andra personer som runt mig just nu och leva med dom istället.

Man kan minnas och tackar för den tid som dom gav även fortsätter på nya kapitel.

Så fungerar det?

Ha det bra

Svar: Ja, du tänker rätt och du ska gå vidare på det nya kapitlet med frid i hjärtat, kram :)
Esmaralda

4 Skorpan:

skriven

Ja det där stämmer säkert o nu får det mig att undra om universum tycker att jag är otacksam o negativ? Hoppas jag verkligen inte att de tycker...

Oj vilka drömmar, det var motorkälksåkning på svaga isar o järnvägsspår o gammalt knäckebröd o möbelfynd i form av gamla sådana. Det var också ett källarrum där en mus gjorde skapelser av modellera åt sig, jo jag såg det ;). Det tycks ha varit en fartfylld morgon efter att jag vaknade tidigt igen efter en inte så bra natt. Stress eller nåt annat som pockar på min uppmärksamhet, ser du nåt Es?

Så skönt att det är bara lördag ännu o dagarna blir längre o längre...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: En livlig natt i drömmarnas värld för dig :) Lite stress kan nog ligga bakom, kram :)
Esmaralda

5 Alie:

skriven

Precis så är det, exakt! ✨
Jag jobbar stenhårt för just detta.. sända ut, få tillbaka 💫
Oj oj oj vad jag kommer jobba för att 2023 blir mitt år och står fast vid mina önskningar, visioner, planer., som jag hoppas kommer 💛
Kram

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag få information om datum som har gör med boken släpps och föreläsningar snart? På måndag eller om en taget?

Ha det bra

7 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Tackar för detta inlägg, griper tag i mig med kraft. Här tränar jag flitigt men skall öka på intensiteten. Just det det där om detaljerna kan jag bli mkt bättre på, de till synes små sakerna som egentligen inte är små..... Hoppas verkligen på ett positivt 2023 för min del och att mkt kärlek kommer till mig.

Vaknade med ett leende på läpparna och helt plötsligt kändes Maria symbolen viktig för mig. Hoppas katolska kapellet är öppet så jag kan slinka in där efter träningen. Är inte religiös, men tycker det är rogivande med ett kort besök då och då. Hämtar kraft och samlar tankarna. Har ingen aning om varför Maria känns så viktig för mig.

Gråväder och som gjort för ännu en myskväll med film tittande och Pizza på menyn.

Kram

8 Helena Ir:

skriven

Nog så bra att tänka till på! Ibland stämmer det att var och en är sin egen lyckas smed!

Provar om du ser något om lilla schäfervalpen Vissla som försvann 4/1 i Upplands Väsby. Jag blev själv tillfrågad igår om jag visste något/någon som kunde hjälpa. Just i stunden vet jag inget själv. Här har det hos mig snöat och varit kallt, så nog även där Vissla befann sig när hon försvann. Jag får inte själv fram mer en enstaka bilder..

Kram

9 Lunora:

skriven

Hej!💕
Nytt år, nya möjligheter!
Känner starkt att 2023 blir ett år av förändring och positiva händelser.
Kommer jag att träffa min stora kärlek i år?

Kramar

Svar: Den möjligheten finns, kram :)
Esmaralda

10 Rebecca:

skriven

Kan du se något om mitt 2023? :) Jag gillar positiva affirmationer och skapa mål. Svårigheten ligger i att utföra målen haha.

11 Jossan :

skriven

Godmorgon

Hade lite svårt att somna igår igen. Som vanligt…
Var inne och såg att det låg ett hus ute i staden jag arbetar i. Eller ja det är ju ett hyres hus med en uteplats men jag är kluven om jag ska ansöka om det. Jag vill ju ha hus men frågan är om jag verkligen vill bo i den staden.. hyran är ju mer än vad jag har idag men den har tvättmaskin.. Lägenheten är till och med större än den jag har idag.
Just nu är det typ 114 som står i kö så jag lär ha en liten chans.. men ja jag står i val och kval… vill jag lämna den jag har idag? Jag trivs ju så bra här.. även om jag får spel på att den är för liten. En 3a hade varit bäst för mig…

Skulle jag ens ha en chans på denna?

Idag blir det tvätt och städdag! Jippi.. har fått massa mjölbaggar igen eller de kanske inte ens försvann när antisimex var här för 5 år sen…

Kram

Svar: Chansen på just denna lägenhet är inte stor... och du behöver känna dig taggad och veta vad du vill dessutom... kram :)
Esmaralda

12 L:

skriven

Ja, att ta vara på det lilla bra ger faktiskt mycket glädje. Det stora bra har inte riktigt kommit till mig, så jag får nog helt enkelt nöja mig med det som är. Det blev ju ingen livskamrat som jag ville, men har det bra ändå.

Ser du om det kommer något större bra till mig detta år? Jobb? Kärlek?

Kram L

Svar: Kärleken kommer, jag kan inte lova att det sker just i år, men allt pekar på att den kommer till dig framöver, kram :)
Esmaralda

13 Ninni :

skriven

Godmorgon Bra skrivet! Ska försöka att tänka så. Kan undra om det händer något trevligt framöver? Kram

Svar: Jadå, trevligheter på olika sätt kommer, kram :)
Esmaralda

14 Mirre:

skriven

Bra inlägg och så viktigt med påminnelse om detta! :)

-

Skulle jag ha stor framgång med magi/spells om jag försöker? Och finns det något jag kan göra för att göra mina föräldrar gladare?

Kram

Svar: Spells kan slå tillbaka, så det bör du nog håll dig ifrån... prata med dina föräldrar och försök luska i om det är något speciellt de söker, kram :)
Esmaralda

15 Khaleesi:

skriven

Mitt stora problem är att när allting är bra och jag känner att jag har tur med saker så får jag ångest, blir tom och känner att jag inte förtjänar det. Samma sak när jag uppnår ett mål, då blir jag oftast inte så glad. Men jag är medveten om att det är någon slags skyddsmekanism. 2023 ska jag försöka att vända på det och ta emot det jag får och tänka bra tankar! 😊 Tack för tänkvärda inlägg.

Svar: Bra tänkt, gå in för att ändra det negativa tänket och var stolt över dig själv i stället och det du presterar, kram :)
Esmaralda

16 Jossan :

skriven

Under de senaste dagarna har jag funderat på om jag borde sluta umgås med mina vänner. När jag är med alla så hör man ständigt orden men du är singel. Det var av samma person som nämnde att jag ska njuta av mitt singelliv. Han sa ju egentligen att jag borde inte umgås med dem så mycket eftersom jag ändå inte kommer träffa någon när jag umgås med dem.
Jag hade ju aldrig valt bort mina tjejkompisar men skulle jag verkligen välja bort hela umgänget? Kändes som han inte vill ha med mig i sitt umgänge..

Jag försöker iallafall leva positivt och igår hade jag en super bra dag där jag kände mig hur bra som helst och var så nöjd med mig själv!

Kram

Svar: Jag ser ingen anledning varför du ska välja bort dina kompisar, kram :)
Esmaralda

17 Dani:

skriven

Är C kär i mig?
Kram🥰

Svar: Varmare känslor lär finnas men hur pass, det ser jag inte, kram :)
Esmaralda

18 Eliea:

skriven

Jag är taggad inför det här nya året och vill bli (än) bättre på tacksamhet/visualisering/manifestera så det här inlägget läggs till i min "verktygslåda", tack :)

Och idag blir det att förhoppningsvis fynda möbler på utförsäljning, vill verkligen hitta något av det jag söker för otrivs verkligen med hur min lya ser ut och bristen på vettiga möbler.. Potential finns men just nu är dte mest mehee.. Så ja, hoppas på lite tur helt enkelt! :D

Ha en fin dag :)

Svar: Ja, lite nytt kommer göra skillnad för trivseln, kram :)
Esmaralda

19 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Jag gör precis som du säger! Har lagt det negativa åt sidan och manifesterar in det positiva i mitt liv och det funkar faktiskt. Låg precis och tänkte lite innan jag slog upp ögonen idag att vad mycket positivt som hänt på sista tiden och det känns så bra. Sen kan jag titta mej i spegeln och säga till henne jag ser där att hon gör ett jäkligt bra jobb💪🏻 Det känns som 2023 blir ett bra år bannemej!! Jag vill resa o göra sånt jag aldrig fått göra tidigare och gärna dejta lite. Är det nån dejt på ingång snart tro? Finns det nån därute som är nyfiken på mej och vill träffas?
Ha en jäkligt bra o skön lördag, kram till er alla🥰

Svar: Bra, du tänker helt rätt, fortsätt så och en hel del positivt kommer, även dejt... kram :)
Esmaralda

20 Helena Ir:

skriven

Ännu är inte hunden hittad, de ska leta vidare idag.. i en skogsområde i Sollentuna, som heter Törnskogen. Nu börjar man bli riktigt orolig. Stackars lilla hunden.

Jag har i nuläget bara en oroskänsla, från början såg jag hunden inte helt själv, väldigt konstiga bilder som jag inte vill delge eftersom de kan vara fel.

Kram

Svar: Ja, jag känner också en oro när jag försöker känna in hunden, kram
Esmaralda

21 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så sant så sant .

Här lyser tacksamhetens stjärna starkt . Sönerna lyckades få hem en duschvägg i snökaoset och fick upp den igår ! Snart har jag det badrum jag alltid velat haft . Pö om pö skapar jag det jag vill ha omkring mig och det känns jäkligt bra .

Snöandet fortsätter men med tö och blåst nu.
Ta det lugnt i fullmånens sken

Kram Anki med flock

Svar: Ja, det kommer bli riktigt bra.... kram på dej och flocken :)
Esmaralda

22 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg att första våningen hemma i Bulgarien blir permanent till oss 😊 kommer min fars syster överföra det mot stor summa 😡

Svar: På något sätt verkar pengar vara involverade, kram :)
Esmaralda

23 Maria:

skriven

Hej!
Helt rätt, ska försöka tänka positivt och känna tacksamhet 🙏 känner att jag älskar min pojkvän, vi har vart tillsammans bara 2 månader) velat säga det till honom men inte funnit rätt tillfälle eller vågat.. älskar han mig?
Kram

Svar: Ja, det är troligt att han älskar dig, kram :)
Esmaralda

24 Misst57 :

skriven

Hej!

Jag undrar varför han ignorerar det jag skickar. Har alltid försökt förstå hans känslor för mig men det är så svårt. Han kollar på mig varje dag och det känns som att han gillar mig. Jag har alltid haft en känsla att något ska hända. Vi har alltid kommit tillbaka till varandra på något sätt och nu är vi i en situation där vi är vid varandra varje dag. Som han kollar på mig känns det som han gillar mig, och på sättet han beter sig ibland. Även några av mina tjejkompis har märkt att han tittat på mig. Men det är svårt att förstå honom ändån. Ser du något? Ha det så bra! 🤗

25 Jossan :

skriven

Jag tog och anmälde mitt intresse ändå även om min chans är liten..

Nä jag skulle nog aldrig välja bort dem men känner mig ibland så utanför och vill inte alltid vara det svarta fåret… men jag försöker vara mig själv iallafall

Inte alls sugen på alla måsten idag men det är lika bra att fixa allt sen!

Var bör jag röra mig för att träffa kärleken? Jag är ju ute och den appen är ju inte speciellt bra…

Kram

26 Doris:

skriven

Hej!
Jag tycker jag har blivit bra på att se det lilla i vardagen.
Klart man väntar på stora saker ska hända ,men är det något på väg in i livet?

Kram

Svar: Något verkar vara på väg, kram :)
Esmaralda

27 Skrållann:

skriven

Hej!
Det var viktiga ord.
Tänker på dotterns vän som dumpade henne. Det kändes så äkta och även han verkade ju kär. Tog känslorna bara slut eller fanns det aldrig några? Alltså jag tänker att det bara var på låtsats för hans del?

Kram❤️

Svar: Hans känslor var kanske inte så djupa även om de fanns, kram :)
Esmaralda

28 <3:

skriven

Godmorgon Es, fortfarande så trött och orkeslös. Värk i kropp blir värre.
Fått utslag/ blåmärken på benen.
Får du till dig leukemi och att det är allvarligt? Hoppas få hjälp av vård på måndag för utredning och att jag får komma till en bra läkare. Kände oro inatt. Brukar inte göra det.
Kram

Svar: Ingenting allvarligt kommer till mig men bra att du ska bli kollad ordentligt, kram :)
Esmaralda

29 Mimmi K:

skriven

Hej Es!

Jag känner att det varit ganska motigt de senaste åren, och det har säkert gjort att jag inte riktigt vågar känna tillit till att livet vill mig väl...

Kan min soulmate dyka upp under 2023? En lägenhet i stan?

Kram :-)

Svar: Något av det du önskar kan mycket väl ske i år, kram :)
Esmaralda

30 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss för våra söta katter och söta kattungar för alla djur som lider på gatorna 😔 ♥️ ♥️ ♥️ 🙏 🙏 🙏

31 Helle68:

skriven

Hej.. Ja jag har blivit mycket bättre på de du skriver. Har burit min offerkofta i många år så faller lätt tillbaks igen men är nu medveten om det och lättare ta sig upp igen.. Lite som två steg fram och ett tillbaks.. går framåt i varjefall 😀 Kram

Svar: Du är på helt rätt spår, heja dej, kram :)
Esmaralda

32 AnnaK:

skriven

Åh jag är så dålig på det där men måste bli bättre. Men känns som att jag vill kasta in handduken helt nu och fortsätter stå ut med mitt skitliv. Men det vore ju väldigt dumt.

Är han ärlig i det han säger om mig? Vet att han är eller iaf varit en riktig kvinnotjusare...

Kram 🤗

33 Mickis:

skriven

Jag tycker inte att jag gör något annat än tackar universum mfl för allt och då det lilla men ändå uteblir det stora ..... så i mitt fall kanske inte detta funkar :)

På vilket sätt kommer det nya jobbet in i mitt liv?

Njut av lördagen!
Här plumsar man vidare då snöröjningen inte skötts på flera dagar😡 Kraam

Svar: Jo, jag tror det funkar även för dig.. rätt som det är så vänder det.... kram :)
Esmaralda

34 .:

skriven

Hej Es!

Jag skriver liknande fråga som igår, för den kom väldigt sent. Jag vet att det kan vara svårt att svara på. Men känner eller ser du något kring detta. Min ätstörning har eskalerat och förut gjorde den mig bensvag. Tror man. Jag har ramlat två gånger ute och varit tvungen att be om hjälp. Jag har tametusan inte kommit upp. Pinsamt. Beror detta på ätstörningen eller är det annat?

Svar: Jag vet faktiskt inte men tycker absolut att du ska söka läkare och bli kollad ordentligt, kram :)
Esmaralda

35 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag känner mig mest så trött. Liksom utmattad. Kommer jag någonsin ur den känslan.

Skulle behöva lite nytt och roligt i mitt liv, men allt står bara stilla. Kan det inte ske något i mitt liv sådär enkelt och naturligt? Eller ska allt jämt vara en kamp?

Kram

Svar: Försök att bejaka det positiva som finns runt dig och hämta energi ur detta... jag vet att det inte alltid är så lätt, kram :)
Esmaralda

36 Mila:

skriven

Hej
Det här ska jag ta till mig. Varje kväll ska jag blunda och tänka på drömmannen, att han ska komma in i mitt liv 😌
Frågan är om han kommer? Måste jag anstränga mig mer som att vara ute i apparnas värld för att hitta honom eller möts vi i verkligheten?

Kram

Svar: Han kommer så småningom, kram :)
Esmaralda

37 Jossan :

skriven

I mitt huvud snurrar det miljoner tankar.. Ett av dem är ju barn. Alla runt omkring skaffar barn eller gifter sig. Jag börjar ändå komma med åren. Tror du jag kommer ha svårt att bli med barn eller allt bara kommer ske så snabbt när jag väl träffar kärleken?
Jag försöker verkligen tänka så positivt hela tiden!

Ps tycker det är kasst av mr right som skulle komma innan jag fyllt 25.. han är ändå 6 år försenad..

Kram

38 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Jäklä märkligt med en stress som inte tycks släppa sitt grepp om mig. Vad kan jag ens göra? Största boven tror jag nog att jobbet är o är enda lösningen som leder till mindre stress den att jag lyckas få ett nytt jobb? Inte så enkelt att hitta det ultimata jobbet ;)... Där man kunde trivas till pensionen om fjorton år... Lång tid det.
Kram Skorpan

39 Vallmofrun:

skriven

Godmorgon ☕☕
Fasligt kallt på morgnarna, till och med att köra med dubbla täcken är i minsta laget. Måste hitta de nedrans täckena, dun, tjockare. Gamla som gatan men tror nog de håller värmen bättre. Och fluffigare 😍
Jag har varit bra på att bryta helt med människor som suger energi och)/eller ger dålig energi.
Eller sluta höra av mig till de som inte hör av sig. Bara för att höra: du har inte hört av dig. Varpå jag har svarat: Detsamma, du 😉
Att alltid, konstant, vara connectad med omgivningen för att vara "viktig" har varit så utmattande. Har trivits med att vara för mig själv, oftast, endast. Jag saknar gemenskapen men blir utmattad av att bara tänka på att umgås och prata.
Det är iofs delad mening kring att vara på jobbet och jämt tjattra. Men mellan hemvistelsen och arbetslivet som jag pendlar mellan så har jag ingen ork utöver.
❤️
Att konstant vara fokuserad på "jag ska, jag lyckas, jag kan" måste jag fördela i rimliga doser.
Jag hade en vision i början på året med en ny karriär, jag kunde, jag ville, jag skulle. Gick en krävande utbildning, jag kunde, detta var mitt kall. Och sen tog det stopp. Jag vet att det är vad jag vill göra. Men Universum låter mig inte. Då undrar jag vad universum har för åsikter kring det. Är det som omgivningen har gjort konstant? Försöka putta in mig i ledet, våga inte sticka ut?
Nej, just nu har universum ingenting att visa när jag har velat, gjort, justerat, ändrat etc.
Och så får det vara ett tag. Och det är ok. ❤️

Svar: Du vet vad du vill, perfekt... och du ska genomföra..... du har rätt tänk, kram :)
Esmaralda

40 Lydia💕:

skriven

Bra saker och tänka på ska bli bättre och tänka lite positivt på saker detta år iallafall försöka och jag hoppas detta år blir bra och händelserikt på alla plan
Kram
Lydia💕

41 Johanna:

skriven

Har han känslor för mig?

42 G.H:

skriven

Law of Attraction!

Tack för påminnelsen ⭐️

… till det mest akuta :)
Svärmor! Hon åker på onsdag! Jag står inte ut med henne! Satt ultimatum att hon antingen ber om ursäkt eller flyttar till hotel.
Just nu sitter hon på sitt rum för jag klarar inte av att se henne som den patetiska varelse hon är. Men har möjlighet att hålla mig undan i helgen så hon kan komma ut 😆 … kanske bättre än hotell:)

Eller ska jag bara visualisera henne så som jag vill att hon ska vara;)?

Svar: Ja varför inte försöka... ha fokus på det som kanske trots allt är positiv med henne och ge henne massa vänlighet och omsorg och det kan komma en förändring hos henne... kram :)
Esmaralda

43 Fråga:

skriven

Kommer J och F hålla alltid eller kommer de gå skilda vägar?

44 Misst57 :

skriven

Hej!

Jag undrar varför han ignorerar det jag skickar. Har alltid försökt förstå hans känslor för mig men det är så svårt. Han kollar på mig varje dag och det känns som att han gillar mig. Jag har alltid haft en känsla att något ska hända. Vi har alltid kommit tillbaka till varandra på något sätt och nu är vi i en situation där vi är vid varandra varje dag. Som han kollar på mig känns det som han gillar mig, och på sättet han beter sig ibland. Även några av mina tjejkompis har märkt att han tittat på mig. Men det är svårt att förstå honom ändån. Ser du något? Ha det så bra! 🤗

Svar: Jag tror att han riktigt vet vad han vill, han funderar än hit och än dit och är väldigt velig just nu, kram :)
Esmaralda

45 Millan:

skriven

Idag är en glädjens dag. Sonens dotter klev upp och åkte med honom till jobbet i morse kl 8.00. Starkt av en 14 åring och det är första gången på flera år som de umgås själva och han är väldigt lycklig. Hans kärleksrelation tog slut men han fick tillbaka sin dotter.
Ett bra 2023 önskar jag för mina barn och mig🤗

Svar: Så glad jag blir för din sons skull, och det är positivt och bra för hans dotter också, kram :)
Esmaralda

46 Zita:

skriven

Hej Esmaralda jag flrsöker tänka så och är tacksam för det lilla. Tror du att de kommer till mig det jag önskar?
Kram 🤩🌟🌺🔆

47 Ghostwriter :

skriven

Hade en fantastiskt speciell healande dröm inatt, jag träffade nästan ALLA i min släkt och det var bara massa barn där som jag aldrig träffat förut. Som de är irl. En liten blond tjej ställde sig mitt framför mig och lutade sig tryggt mot mig och då blev jag så glad.
Vad betyder drömmen?



Jag sparade bilden i ditt inlägg! Tack för dagens inlägg, jättebra och behövligt. För då känns de som man är på rätt spår, för jag hindrar mig alltid att vara glad för det lilla som känns stort för mig. Igår i snöstormen frös jag nästan ihjäl men jag njöt av fågelkvitter. Hur var de ens möjligt med fåglar i den stormen tänkte jag och skratta haha



Kram

48 Johanna:

skriven

Har han känslor för mig?

49 Turmynt :

skriven

För ett tag sen skrev du att man inte ska använda sig av mynt man hittar för de bringar tur. Alltid eller?

Jag hittade ett mynt och brukar alltid ge bort dem faktiskt. Denna gång behöll jag den. Kort efter hittade jag ett till och ett till, så nu har jag fyra ”turmynt”. Har iallafall fått lite mer tur de senaste får jag säga men inget stort så sätt. Känns bara tryggt att ha dem med mig. Är de tur mynt eller? Haha



Kram kram

Svar: Japp, det är turmynt, kram :)
Esmaralda

50 Mickis:

skriven

Som i Trisslotts reklamen "Plötsligt så händer det" :)
Kram

51 🧲 LOA 🧲:

skriven

Universum fungerar ALLTID för alla tänkande människor på jorden, vare sig man tror på det eller inte. :)

52 Alie:

skriven

Hej igen,
Funderat en gång till med det här att gå på den rätta vägen.. Om jag frågar mig själv, går jag just nu, på min sk rätta väg för att jag valt den. För mig känns den ett måste (för jag själv vill detta) sen är det kanske i stor grund, inte rätt..
Många (inklusive dig Es) skulle nog säga att jag väljer fel väg just nu.. Känslor styr och känslor är jobbigt, speciellt när dom inte bliv besvarade i så vi vill.. men samtidigt behöver jag veta och genom gå... svårt förklara, men tror du förstår vad jag menar.
För mig är det viktigt att tro på mig själv och göra det som känns rätt för mig, sen får jag ju ändå svaret längre fram om det var värt det..

Om det finns en gnutta chans i det jag tänker på, så snälla ge mig en portion hopp, det är ju trots allt det sista som överger en.. ;-)
Kram

Svar: Du har gjort ett val och du ska följa ditt val, och när det inte längre känns rätt, då vet du och gör nyval, kram :)
Esmaralda

53 Mandarin :

skriven

Hej Esmaralda vilka bra tips! Ser du om det vänder till det bättre för mig nu? Önskar mig ett bättre mående, har varit sjuk så länge. Försöker tänka positivt men det är svårt ibland när jag mår så dåligt. Tack och kram

Svar: Det vänder och du kommer må så mycket bättre men förstår att det är jobbigt när det går lite trögt, kram :)
Esmaralda

54 LottaS:

skriven

Hur mår min ängel? Är hon fortfarande verksam?

Svar: Ja, hon är lite tröttare men fortfarande verksam, kram :)
Esmaralda

55 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Ser du om jag någonsin kommer åka till Santorini, Dubai och Maldiverna?? Tre resor som jag så gärna vill resa till i framtiden. Vad ser du?? Kram ❤️

Svar: Mycket stor chans att dessa resor blir av, i alla fall två av dem, kram :)
Esmaralda

56 Mini:

skriven

Hej esmarslda.

Upplever just nu ögonen som olika stora. Men det är ju en tid av läkningsprocessen kvar.

Ser det ut att bli bestående?
Eller rätar det ut sig?
Kram

Svar: God chans att det rättar till sig, kram :)
Esmaralda

57 Ior:

skriven

Så kloka ord!
Jag undrar om du kan se om min dotters hälsa kommer att förbättras snart?
Kramar 🥰

Svar: Ja, tecknen visar att hennes hälsa förbättras, kram :)
Esmaralda

58 Boudica:

skriven

När jag har ett problem eller något går emot mig brukar jag gå å lägga mig med tanken "allt löser sig, och blir bättre än förväntat"
Och majoriteten av gångerna så blir det faktiskt så! Förvånansvärt!
Men mitt största problem är när det går bra så vill jag ha mer, och då bygger jag så höga förväntningar att det slutar med att jag totalkrashar istället.
Så här blir det ett väldans gungande för denna våg ;)

Här har inte nya året börjat så bra, rätt grining och nere, ångest över att jag inte kommer någonstans i mitt liv, att jag är fast på samma ruta. Samtidigt veta att det bara jag som kan göra något åt det, kan bara inte må mig att göra något.

Enligt gammal folktro så är det vad du gör på nyårsdagen som sätter hur året blir.
Det hoppas jag inte för min del! Då jag spenderade dagen med att vara grining!

Ser du nå specifika ljusglimtar 2023?

KRAM!

Svar: Ja, ingenting varar för evigt, inte ens tråkigheter... :)Och du kommer i ett bättre och gladare och mer positivt flöde, kram :)
Esmaralda

59 Jossan :

skriven

Tvätten är klar 1h innan tiden tog slut. Det är rätt så skönt när det går snabbt. Nu sitter jag och pärlar en diamanttavla.

Är det inte märkligt hur man kan känna så mycket människor men det finns ingen som känner någon som är singel. Sitter och funderar på livet. Jag är ju nöjd med mig själv men när man skriver till sina vänner men ingen har tid för en så känner man sig ensam. Letar efter kärlek tycker jag inte jag gör. För att fråga om den är en sak. Jag rör mig ute för att visa att här är jag men det är inte så att jag attackerar folk..

Min julgran ser väldigt ledsen ut. Kanske borde ta ner den imorgon ändå…

Livet är så inte spännande…

2023 är året jag ska träffa mr right!

Kram

Svar: Jag känner massa singlar, sonen och hel del av hans kompisar och egna vänner som skilt sig för ett antal år sedan... just nu tycker jag att min värld är tvärtom din, att de flesta är singlar :) I morgon åker granen här upp på vinden... kram :)
Esmaralda

60 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om det finns en möjlighet att min bror kommer träffa tjejen som är rätt 2024 🤔 ser du Esmaralda våra söta tre kattungar om de är levande, om de går till Anshes trädgård med sin mamma Esmaralda 😖 😖 😖

Svar: Möjligheten finns för din bror, som jag sagt innan så beror det också på hans eget agerande, kram :)
Esmaralda

61 Skorpan:

skriven

Klappar mig själv på axeln då jag kommit upp till tiotusen steg flera dagar i rad ;). Vem vet kanske det har nån effekt på fläsket ;)?
Kram Skorpan

Svar: Jag klappar dej också på axeln, skitbra gjort !! Kram :)
Esmaralda

62 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 😔 💖 💝 💟 jag blev glad för min brors skull 😊 Esmaralda jag har ingen tålamod tills vi åker till Bulgarien hemma att få se våra söta katter och söta kattungar 😔 du såg resa April Maj för oss dit, tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss för våra söta katter och söta kattungar för alla djur som lider på gatorna 😔 ♥️ ♥️ ♥️ 🙏 🙏 🙏 Du har ett stort hjärta som hjälper alla 🙂 ♥️ 🤗 🌷🌹💕🙏

63 Helena Ir :

skriven

Tack för att du försökte!

Ingen bra dag för mig..mina fingrar, händer bråkar med mig mer än vanligt. Blir vården igen..Så trött! Förstår ju att det är därför som jag inte fungerar som jag borde..Tappar mer än vanligt ur händerna.

Kram

64 Alina:

skriven

Hej Es

Vem ska jag hålla utkik efter på kärleksfronten..?
Hoppas något kommer fram till dig😃kram

65 Ghostwriter :

skriven

Hade en fantastiskt speciell healande dröm inatt, jag träffade nästan ALLA i min släkt och det var bara massa barn där som jag aldrig träffat förut. Som de är irl. En liten blond tjej ställde sig mitt framför mig och lutade sig tryggt mot mig och då blev jag så glad.
Vad betyder drömmen?

Eller var de mina i universum som ville hälsa? Kram

66 Turmynt :

skriven

Vad häftigt!! Att de va turmynt. Och att jag denna gång faktiskt behåll dem själv
Kan man liksom göra som jag gjort, prata med dem o önska eller kan ”önskningarna” ta slut? tänker dem mer som allmän tur i renhet men vill inte tjata tur på att bussen ska komma i tid om man säger så.

Dock en sak var att jag önskade att de skulle vara en annan busschafför på en buss samt minst två andra personer (helst tjejer) och det var exakt så



Kram

67 Louise:

skriven

Jag ska se till att mitt år blir bättre än de andra åren jag har haft. Att vara tillsammans med denne man har gett mig många problem. Det som han kommer at göra nu är att börja följa efter mig var jag än går. Jag ovh sonen skulle åka ut och kolla på nytt bord till honom. Då skulle han följa med. Anledningen till detta sjuka beteende är att han vill träffa sin dotter för han säger att jag ljuger för honom.
Dottern har sagt att hon inte vill träffa honom för hon tycker han är obehaglig och jag står på dotterns sida där.
På tisdag ska jag lämna in papperna till skilsmässa i rätten och på eftermiddagen har jag tackat ja till en visning. detta efter att vi bråkade igår och nu kan jag inte ändra den för de ändrar inte tider och har ingen privat visning. Så jag får helt enkelt jobba fram till elva och sen fixa resten på eftermiddagen så allt blir klart. Jag är nummer 15 i kön till den lägenheten så vi får se hur den ser ut och om vilken plats jag hamnar på innan jag bestämmer mig. Inflytt här mitten av februari.
Mannen tycker att jag är dum i huvudet som skickar in skilsmässoansökan nu för han påstår sig att det kommer inte få hem dottern. Men så mycket bråk det är just nu så har jag inget annat val än att lämna honom och det verkar han inte fatta. Jag har fått nog.
Han har bestämt att jag ska fixa att han ska träffa dottern i helgen nästa vecka vilket jag sagt glöm det. Han försöker få mig att bryta mitt förtroende med dottern. Jag tycker han gör fel för när jag pratade med socialtjänsten i veckan så sa hon att de strävar att dottern ska komma hem men hans beteende får det att inte hända på ett bra tag.
Jag kommer inte fram till honom och han säger att om jag inte gör det så förstör jag för oss båda. Vilket inte är sant.

Jag känner att jag börjar få styrka och att skilsmässoansökan är ett steg på vägen och ska det kosta 900 kr så är detta min enda chans.
Visst är jag rädd hur det kan bli. Att vara ensam men jag känner mig mer ensam nu med alla bråk.

Ser det ljust ut för mig?
Är det ett smart val att skicka in skilsmässoansökan när viär mitt uppe att snart komma till rätten igen?

Nu kallar tvättmaskinen på mig. ha en fortsatt fin lördag och tacksam för svar. Kram.

68 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har alltid vilja ser den filmen heter the prom i netflix med B kvinna och det blir inte av. Jag undrar om hon B kvinna har sett den filmen the prom och har hon några tankar om det? Är det positiv?

Ha det bra

69 Jeanette:

skriven

Jag känner mig inte helt svensk. Jag har dragning till Afrika, Italien och Grekland. Kan det vara så att jag är en "blandras", att mamma var ute på äventyr trots att hon var gift med pappa? Hon var konstant otrogen när hon levde och det kände pappa till. Jag frågade han innan han dog hur han stod ut med henne.

Kram

70 Turmynt :

skriven

Vad häftigt!! Att de va turmynt. Och att jag denna gång faktiskt behåll dem själv
Kan man liksom göra som jag gjort, prata med dem o önska eller kan ”önskningarna” ta slut? tänker dem mer som allmän tur i renhet men vill inte tjata tur på att bussen ska komma i tid om man säger så.

Dock en sak var att jag önskade att de skulle vara en annan busschafför på en buss samt minst två andra personer (helst tjejer) och det var exakt så



Kram

71 Jossan :

skriven

Tvätten är klar 1h innan tiden tog slut. Det är rätt så skönt när det går snabbt. Nu sitter jag och pärlar en diamanttavla.

Är det inte märkligt hur man kan känna så mycket människor men det finns ingen som känner någon som är singel. Sitter och funderar på livet. Jag är ju nöjd med mig själv men när man skriver till sina vänner men ingen har tid för en så känner man sig ensam. Letar efter kärlek tycker jag inte jag gör. För att fråga om den är en sak. Jag rör mig ute för att visa att här är jag men det är inte så att jag attackerar folk..

Min julgran ser väldigt ledsen ut. Kanske borde ta ner den imorgon ändå…

Livet är så inte spännande…

2023 är året jag ska träffa mr right!

Kram

72 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Ett av mina favoritämnen i dagens blogg en tackar ;D

Jag tar mig friheten att inflika att jag har uppmärksammat att ett vanligt missförstånd i Bloggfamiljen är att universum skulle makt att styra över våra liv och bestämmer om vi får det vi ber om eller inte. Eftersom universum liknas med en gigantisk magnet (ett verktyg) så blir det ju samma sak som att peka finger åt en kylskåpsmagnet för att man inte får det man vill ha i sitt liv.

När min pappa som var min stora trygget i livet gick över till Alltet bad jag universum om att sända någon som kunde få mig att känna samma trygghet, jag förväntade mig att jag skulle träffa en livskamrat eller lära känna en ny vän men Universum uppfyllde min önskan genom att jag fick en bok i julklapp av sonen - Ezmaraldas seanser! Genom flertalet seanser och bloggen har jag fått känna den trygghet jag bad om :) j

Kram 🐈‍⬛




73 Mandarin :

skriven

Hej Esmaralda och tack för svar! Skulle en arbetsträning göra att jag kommer att må bättre och att det vänder? Jag funderar på det men vet inte om jag är redo för arbetsträning ännu. Känns som jag borde göra nån förändring för att ta mig ur det här…. Tack och kram

74 Misstjejen:

skriven

Hej

Något förvånar mig på sistone tider. Jag minnas såklart inte allt som vad jag har gjorde med någon eller vad som helst. Jag förstår inte varför en del tror att jag ihågkomna allt om vad som helst.

Jag vet att jag ihågkomna dessa händelser som är intresserad mig.

Jag undrar varför en del tror att jag ihågkomna allt? Det gör jag inte alls... men hur kommer det sig att jag ska ihågkomna allt men varför dom tror det att jag ihågkomna allt?

Ha det bra

75 AnnaK:

skriven

Har egentligen haft en jättebra helg och många såna till vill jag ha. Så jag ska försöka känna mig tacksam och leva kvar i känslan och hoppas det gör gott 😊

Tack för tips och kram 🤗

76 Nat:

skriven

Hej esmarslda.

Är lite nyfiken på nya året för mig.
Ser du något speciellt kommande?
Något speciellt inom kärlek? Studier? Eller i vänskap som kommer att ske?

Kram

77 Ullie:

skriven

tycker allt med försäkringskassan bara är så jobbigt o negativt kanske blir det bra i slutet Jag tycker ja hjälper till och gör Men orkar inte med allt jobbiga med min onda kropp
Ser du om det går positivt och snart ät slut på allt testande . Varför förstår de inte =( ?

Vill hemskt gärna bli mera poitiv för det känns jag har mycket negativt i mej nu
Hur gör jag?
kramar till dej

78 Blomman:

skriven

Wow jag blir verkligen taggad på att tänka mer positivt igen.
Håller koll på om det kommer fler jobb jag kan söka (hoppas dock ändå på ett av dom jag redan sökt) skam den som ger sig!

Undrar om det kanske ändå kan bli ett hus i år eller snart iaf? Känns så tråkigt att lägga så mkt pengar på en liten lägenhet. Fast huvudsaken är ju att man har tak över huvudet och det är jag tacksam för att vi klarar än så länge :)

Du är så himla klok Ez! Du är verkligen en förebild på så många sätt <3


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: