Healingen igår....

Healingen igår var stark.. eller nej… den var EXTREMT stark och en hel del av er tänkte riktade och speciella tankar  som landade precis där de skulle och snart kommer ni också att få se resultatet av detta !

 

Vi var många som hjälptes åt och en hel del av oss träffades och andra jobbade på egen hand.

Vår gemensamma healing är magisk och detta måste  vi upprepa fler gånger!

Vi kommer ha storhealing när jag är på Färöarna men då kommer det att handla framförallt om oss själva… vi måste må bra och kännas oss hela och starka om vi ska kunna hjälpa bistå människor vi älskar och världen i övrigt.

Lördag idag, har ni lite kul planer ?

 

 

Framåt kvällningen ska jag och maken till Helsingborg och stråla samman med mamma och brandmanssonen på Yazhou och äta en god middag tillsammans.

Kram & kärlek💖

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag hoppas att C kvinna är okej med ändrar datum som jag talar om igår. Är hon positiv till det?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Höra ju min en av min katter som jamar igår kväll så jag fick ryser av det för den jamar två gånger och i onsdagskvällen också.

Jag har ju hörapparat men på annat sätta.

Vad vill dom?

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Ibland vill jag att dom ska berätta för mig om boken ska släppa och F kvinna också. Jag hoppas att jag får jobbar med henne i våren också. Kommer jag gör det? Mitten i vår eller slutet av våren på en ungefär men något gång i vår?

Ingen som vill berätta för mig men jag ser emot fram mest den händelse. Kan du ser något av det?

Ha det bra

Svar: Jag ser ingenting exakt men chansen är god att det kan bli som du önskar, kram :)
Esmaralda

4 Jossan :

skriven

Godmorgon
Jag somnade vid 17 igår och vaknade vid 20.30 typ. Jag är såå slut i rutan. Sen satte jag mig med min tenta och somnade lagom vid halv 2 på natten. Nu är den klar iallafall..

Idag ska jag tvätta, städa och antagligen jobba lite då jag har en elev som är såå sjukt långt fram och behöver utmaning konstant. Jag måste skriva alla utvecklingsamtal också. Sen blir det att plugga till nästa steg. Läsa en hel bok vilket är jobbigt med min dyslexi.

Har drömt om förintelsemuseet inatt/ eller jag vari något stans som hade med det att göra. Kan mitt gamla liv ha kommit inatt och hälsat på mig? Är det möjligt?

Förutom alla tråkiga måsten ska jag bara ta det lugnt..

Kram

Svar: Ja, du har mycket att stå i ! Men det känns positivt och rätt i tiden.Visst kan du ha fått flashback från ett av dina tidigare liv under sömnen, det händer ibland att man får, kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag missar ju healing igår för jag somna på soffan sen har jag svårt att sova om tills det är midnatt.

Jag önskar ju jag var med.

Ha det bra

Svar: Du får vara med en annan gång istället :) Kram :)
Esmaralda

6 Cecilia:

skriven

Vad fantastiska ni är alla som var med på healingen.

En vän har bjudit in på bröllop och jag har aldrig varit på ett tidigare, det är även ett icke traditionellt svenskt bröllop så det kommer att bli extra spännande att vara på. Är lite nervös för att jag inte känner så många där, kommer jag och killen ha en trevlig kväll?

Vad roligt att familjen ska äta ute tillsammans. Hoppas ni får en trevlig kväll med god mat. Kramar

Svar: Vad roligt och det kommer bli ett fint bröllop och en fin upplevelse.Kram :)
Esmaralda

7 Skorpan:

skriven

Försökte o tänkte goda tankar o skickade energi åt dom som är drabbade av kriget o vet inte om det blev nåt av det hela? I ett skede började min vänstra arm skaka men det kanske berodde på min ställning i stolen? Sen var jag helt slut o somnade till på min tron ;), min länstol. Säg du Es om det blev till nåt?

Sovit längre o försökt ladda upp mina batterier som tydligen lätt blir utarmade o med en stressnivå som stiger fort o högt i helt vanliga situationer. Försöker vila.

Tänkte också om jag skulle ta mig utanför min comfort zone o gå o lyssna på en jazzkonsert? Den kan ju va bra, jazz är inte riktigt min genre ;). Är musiken viktig för mannen förresten?

Koppla av o ta det lugnt o samla steg, helgens ledord.
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, du var med och du gjorde skillnad och just när du fokuserade så skedde ett ras någonstans och någon fastnade med sin vänstra arm och fick panik... vilket påverkade också dig.Kul med jazzkonsert ibland är det bra att pröva på lite nytt. Mannen är glad i musik. Kram :)
Esmaralda

8 Dunegull:

skriven

Idag ska jag på kick off med fotbollen. Va taggad tidigare men det är ngt med laget, folk har tappat lite gnistan känns det som så jag ska köra bil. Verkar inte som någon vill festa heller.
Så är det ibland så inga större förväntningar. Hoppas ändå det kan bli små trevligt.

Han som jag har flirtat med par ggr tidigare. Inget seriöst ska dit. Vad har han för känslor för mig nu? Länge sedan vi sågs såhär.

Kram och trevlig tur

9 Klara:

skriven

Hej,
Ser du någon spontan spådom för mig?
Mvh Klara

10 A:

skriven

Precis som jag trodde så somnade jag redan kl 20.00. Ibland brukar jag känna att jag ändå varit med, men inte denna gång. Vaknade idag kl 07.15 så nu har jag verkligen fått sova ut. Det blir lungt idag, ska tvätta och vila. Min dotter kompis kommer hit. Ska försöka hålla mig vaken till 21.00 idag i alla fall 😄 tänkte göra potatis och purjolökssoppa och god baguette till idag!

Restaurangen ni ska till ser sushi likt ut... ? 🙂

Trevlig lördag!

Kram!

Svar: Skönt att få sova ut !På restaurangen serveras också sushi men även mycket annan asiatisk mat... kram :)
Esmaralda

11 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Nog var den stark alltid jag förstår inte hur du orkar en hel timme. Jag var med 20 min och vart tagen av energierna som var i omlopp .Hoppas jag kunde bidra ändå. Såg en bra film innan The swimmers på netflix som berörde mig djupt .
Glömde tacka för svaret om kommande resa Tack det lugnar en oro <3

Idag är ingen vanlig dag Idag fyller lilla mamman Mira 12 år ! Hon har fått lite extra till frukost som sig bör och ska få sin favvo promma där hon får gräva efter sork så mycket hon vill ;-) Hon har ännu inte fått tag i ngn :-)

Ha nu en riktigt härlig lördag Smaklig Spis !

Kram Anki med födelsedagsflock !

12 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Jag skäms för o säga det men jag somnade🫣kom hem från jobbet, röjde lite, åt o sen iväg för att storhandla och när allt var inplockat o klart så stöp jag i säng!! Idag har jag iaf fått sovmorgon! Mor kommer förbi idag på en bit mat och ikväll ska jag ev träffa en kompis, vi får se vad det blir…
Det är krispigt och kallt ute och lite lite snö. Så skönt det är när man bara kan lulla runt som man vill och bara ta det lugnt såhär på helgen!
Vilken trevlig kväll ni kommer få🥰
Ser du nåt möte snart med mannen i mitt hjärta? Kan det bli mer umgänge där ett tag?
Ha en underbar dag🥰

Svar: Ja, lugna helger där man kan göra lite som man vill är det bästa !Visst kan du möta mannen men jag har svårt att se att det kommer landa i något seriöst, kram :)
Esmaralda

13 Naturvän :

skriven

Hej!

Jag fortsätter healing idag till både ledare och vanligt folk. Affirmerar starkt. Passar när jag vandrar på stranden runt hotellet och är ensam.

En fråga. Har läst romanen andarnas hus för längesedan. Skall läsa om den. På sista tiden har den funnits i mina tankar och dök helt plötsligt upp som film på tv. När jag tittar runt på bibliotekets hotell står boken rakt framför mig ...ja vad skall man tro???? Hur skall jag tolka?

Proppmätt efter hotellfrukost och behöver röra på påkarna.

Kram och ha en fin kväll i Helsingborg












Ha en fin kväll i Helsingborg!


Svar: Vid havet brukar vara rätt plats för healing och affirmationer.Du ska tolka "Andarnas hus" precis som du känner, din känsla är rätt, kram :)
Esmaralda

14 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Es

Åh så trevligt jag har gjort många försök med mitt vuxna barn att hitta på nåt trevligt men hen vill aldrig nu för tiden...men det är jobbigt det vi går igenom sedan en tid tillbaka!

Fråga

Vad hände igår på Healingen? Jag var ganska pigg efter mitt besök på sjukhuset. Jag skrev att jag är med en liten stund, men jag var med på övertid!! När mannen tittade på mig låg jag i soffan i vardagsrummet o gick inte att väcka!! Det var en mycket stark Healing jag såg människor i mörker springandes det sköts överallt och en del slags med varandra. Jag så några små fattiga barn som letade efter sina föräldrar de grät hjärtskärande så jag gick bort o tog några i handen o nån häll mig i kjolen!! Vi letade tillsammans ända till att den försvunna mannen i vit skjorta med uppkavlade armar o med ett tungt vapen vände sig om o sparkade mig väldigt hårt i magen flera ggr!! Jag vaknade upp i en gränd i lera o en massa bråte o barnen var inte kvar! Jag såg många ansikte jag kände igen där!
När min man till slut kunde väcka mig på riktigt grät jag förtvivlat o hade såna smärtor i magen så jag gick o la mig direkt jag var rejält sjuk o har fortfarande smärtor i magen. Jag har fler minnen därifrån men tar för lång tid att skriva!
Vad hände kära du varför var de så elaka? Som vanligt försökte jag bara hjälpa...

Kram☆♥︎☆

Svar: Ja det var en stark och intensiv healing och många , precis som du, flyttades till olika platserDe såg dig inte som den du är och att du försökte hjälpa utan de kunde bara ta till sig att här fanns en inkräktare och agerade på detta. Du fick ta emot slag som var riktade till andra. NU hoppas och tror jag att du ska repa dig under dagen, kram :)
Esmaralda

15 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Stavfel skulle stå den försupna mannen inte den försvunna mannen

16 Na:

skriven

Hej esmaralda.

Alldeles sant vi behöver emo bra själva. Härligt att vi kan skapa en bra hearing tillsammans.

Ser du något om han verkar bli singel igen? Och kommer vi att mötas igen?

Kram

Svar: Det kan dröja innan han blir singel så detta är ingenting som du ska vänta på, kram :)
Esmaralda

17 Contici :

skriven

Hej!
Härligt med storhealingen, jag får delta vid nästa. Undrar om jag kommer att få behålla mitt jobb? Vinner jag på att visa mig duktig och hugga i just nu?
Kram♥️

18 Oro:

skriven

Hej esmarslda.

Känner lite oro över jobbet. Hade hoppats på att få vara kvar där tiden ut tills det blir studier på heltid.
I början lät det på chefen mer säkert att jag skulle få vara kvar tills studierna börjar på allvar.

Men nu får jag vibbar att det inte är lika säkert.

Jag kommer ha ett uppehåll från jobbet nu för att gå två kurser.

Ser du om jag kommer få vara kvar på det här jobbet tiden ut tills mina studier börjar på heltid?

Eller verkar chefen ha andra planer ?
Kram

19 Skrållann:

skriven

Hej!
Härligt att det blev en lyckad healing. Ser fram emot storhealingen från Färöarna, tänkte förära min dotter med lite healing då och hoppas hon kommer kunna ta emot. Hon behöver all styrka och kraft hon kan få just nu känns det som.
Mannen ger sig ut på promenad varje dag efter jobbet och sedan dricker han ett glas med vitaminer. Tror det är hans sätt att hantera det som händer just nu i dotterns liv och så men jag tycker samtidigt att han flyr och jag blir lite ensam kvar med ansvaret. Hans mamma ändrade sina vanor för massor år sedan och började promenera osedvanligt mycket på lediga stunder. För att rensa hjärnan sa och kort senare flyttade hon ifrån sin man. Kan det sluta så här också är frågan?

Kram❤️

Svar: Ja från Färöarna kommer det att bli stark personlig healing ! Blir perfekt för din dotter.Jag tror att din man tänker mycket och behöver just nu sin ensamtid, men försök att prata med varann på ett öppet sätt om det som sker, kram :)
Esmaralda

20 J:

skriven

Hej🌸
Glömde healingen igår men fint att healingen blev extremt stark och att många hjälpte till 🙏
Ser du något roligt händelse för sonen och mig? ❤️
Kram

21 Lina:

skriven

Härligt att den var stark igår ❤️

En fundering...ser du om exet Robert och sambon A fått gemensamt barn?

Kram

22 Lovisa:

skriven

Det var en intensiv och stark healing. Jag riktade mig mot Putin och kriget och försökte ge energi till folket i Ukraina. Kram

Svar: Tack för detta och stor kram :)
Esmaralda

23 Yvonne gammal kund :

skriven

Hej hej Esmaralda!
Jag var med igår. Det var starkt!

Har hamnat i Skåne hos sjuk väninna.
Vi var på spa igår och ikväll blir det bio...Otto!

Men vår tid tillsammans är ändå viktigast och dyrbar.

Önskar dig en fin lördag.

Kram.

Yvonne

Svar: Tack för deltagande och det var verkligen starktVad trevligt att du besöker väninnan.. spa och bio, så mysigt !
Kram :)
Esmaralda

24 Mickis:

skriven

Jag var med i ca 15 min och riktade in mig på att stoppa kriget, våldet och allt elände. Sedan sände jag ljus, glädje, styrka och kärlek till oss alla.

Jag fick ju svar från regeringen igår och tyvärr ingen hjälp. De fortsätter att lägga över ansvaret på regionerna även om det inte fungerar och ingen förändring finns att vänta. Hopplöst att prata med dem. Jag testade därefter två nya vägar men vet inte om det leder någonvart....

Vad mysigt ni skall ha ikväll i Helsingborg. Känner igen restaurangen från mina besök i staden :)

Blir lugnt här med lite träning mm. Känner fortfarande av mig lilla dipp och lättar det snart tro?

Ser fram emot healingen från Färöarna! Kram

Svar: Tack för att du deltog och var med och gjorde skillnad.Bra att du inte ger dig... bara på dom och testa alla vägar du kan !
Och visst lättar det snar och du laddar med mer energi, kram :)
Esmaralda

25 <3:

skriven

Fint med healingen
✨. Vet inte om jag kände av något eller kunde hjälpa till. Är fortfarande dålig. Fått pencillin 10 dagar igen. Varit tungt nu sen november 😔. Tar nog tid att komma igen efter detta. Längtar ut i vimlet när jag blir piggare. Vad ser du om E H nu ? Har frågat tidigare. Och känt att hon medvetet velat vara dum mot mig och fått mig osäker. Tror inte att hon själv förstår att hon sårade mig på semestern med sitt sätt att vara och avundsjukan kom fram i henne när jag fick komplimanger. Har hon sett att jag är dålig igen ? Inte en snäll kommentar eller att hon hört av sig 😔

Svar: Ja, du har varit ordentligt infekterad och det tar lite tid innan energin kommer tillbaka, men den kommer !Jag tror inte att H förstår hur pass sårad du blev, kram & krya på dig :)
Esmaralda

26 Eliea:

skriven

Jag tände ett ljus i min selenitlykta och skickade en god tanke med en lucia som lyste upp mörkret, vet inte om det gjorde nån skillnad och satt inte heller så länge, en kvart ungefär.. Men alla bäckar små tänker jag så låter bra att det var en kraftfull healingstund :)

Och kul lördagsplaner? Njae.. Blir nog rätt lugnt hemmavid, löningshelg och allt som det är, då vill man helst inte ut bland folk och affärer ;P

Ha en fin dag och helg <3

Svar: Visst gjorde ditt deltagande skillnad !Ha en fortsatt go dag i lugn och ro, kram :)
Esmaralda

27 Klara:

skriven

Hej, ser du något speciellt om mitt kärleksliv i år? Mvh Klara

Svar: Något på det området lär kunna ske, kram :)
Esmaralda

28 Mimi:

skriven

Hej!

Jag håller på att bli tokig av sömnbrist. Tror du att de hittar felet varför det tjuter, dånar och viner i lägenheten. De säger att det inte är fläktsystemet. Jag tror att det kan vara värmesystemet för något är ju fel.

Kram

Svar: Ja ge dig inte, jag tror felet hittas, kram :)
Esmaralda

29 <3:

skriven

Hej Es, visst bryr sig C mycket om mig. Känner att hon är en fin vän som tycker om mig genuint.
Kram

Svar: Ja, det känns som om C bryr sig om dig, kram :)
Esmaralda

30 Mej:

skriven

Hej esmarslda.

Känner lite oro över jobbet. Hade hoppats på att få vara kvar där tiden ut tills det blir studier på heltid.
I början lät det på chefen mer säkert att jag skulle få vara kvar tills studierna börjar på allvar.

Men nu får jag vibbar att det inte är lika säkert.

Jag kommer ha ett uppehåll från jobbet nu för att gå två kurser.

Ser du om jag kommer få vara kvar på det här jobbet tiden ut tills mina studier börjar på heltid?

Eller verkar chefen ha andra planer ?
Kram

31 AnnaK:

skriven

Missade vara med såklart men det kommer ju fler tillfällen. Svårt fokusera också när man inte mår så bra.

Inga planer idag. Mina helger är mest vila och hushållsarbete och sen kolla nån serie på kvällskvisten. En drömlördag skulle vara att kanske strosa på stan på dagen eller gå på loppis eller kanske spa och sen gå ut och äta nåt gott. Sen mysa i soffhörnet. Är pengar och sällskap som saknas dock 😄

Kram 🤗

Svar: Bry dig inte om att vänta in sällskapet, spara lite pengar och ge dig själv din dag, det är du verkligen värd, kram :)
Esmaralda

32 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Tack kära Es för svar☆♥︎☆

Jag önskar en härlig lördag i Helsingborg min födelsestad
Ha det riktigt mysigt o hälsa familjen.

Stor varm kram♥︎♥︎

Svar: Tack o stor kram tillbax :)
Esmaralda

33 Tiss:

skriven

Hej Es!

Jag provar igen idag. Jo, jag kommer att vara tvungen att avboka min samtalstid nästa vecka, det känns jättejobbigt. Tror du att jag har turen till att få en ny?

Svar: Du får en ny men det kan dröja lite, kram :)
Esmaralda

34 Dani:

skriven

Kommer jag att få jobbet jag hade intervju med i torsdags?

Svar: Runt 60-65 % att du får det, kram :)
Esmaralda

35 Bolla:

skriven

Pappa blir 75 år så en liten feiring av han bkir det i dag 😊

Spm: Min niese (S)på 13 blir oversett og utestengt av noen av "venninnene". Det kan virke som om noen prøver å overta hennes beste venninne (I) med å holde niesen min utenfor. Kanskje typisk tenåringsdrama, men får allikevel vondt av henne. Nå skal (I) være med (S) på ferie til USA til sommeren og jeg håper (I) ikke lar seg påvirke og blir med på avvisningen av niesen min. Nå virker det som om niesen min takler det greit, men jeg får skikkelig vondt av henne. Ser du om hun kommer til å beholde vennskapet med bestevenninnen (I) og at det blir bedre og mindre drama?

Klem Bolla 😊

Svar: Grattis till 75 åringen !Din niese prövas lite men hon är stark och består dessa prövningar och det blir träning inför livet i hur hon ska hantera emotionella problem. Även om det är ett klassiskt tonårsrama så är det slitsamt för de som blir utsatta men hon klarar av det. Kram :)
Esmaralda

36 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Så roligt att det blev så lyckat!

Jag har inga planer som vanligt, det var flera år sen jag var ut på nåt skoj pga förklarliga skäl. Ser du om händer nåt kul innan jag möglar fullständigt?

Sonen och hans sambo har planer på att gifta sig i sommar men nu har det varit tyst om det länge, ser det ut att bli av?

Önskar dig en fin lördag!
Kram 🐈‍⬛

Svar: När inget kul kommer och knackar på dörren så sök upp det själv och gör du det, då startar du en positiv händelsekedja.75 % att det blir bröllop till sommaren, kram :)
Esmaralda

37 Louise:

skriven

Igår lekte jag lite med tanken att söka in till musikteater på en folkhögskola utanför Vellinge. (tåget går dit)
Men sen tänkte jag att nej jag har inte mod till det och jag är nog lite för gammal att studera bland 19-20 åringar för jag tror inte någon i min ålder skulle vara där. Hade de haft den utbildningen när jag gick där så hade jag kanske sökt in. Jag gllarju att sjunga och hade en huvudroll när jag gick estetiskt på högstadiet. Frågan är om jag ens hade lyckats komma in.😂
Nåja jag får väl hålla mig till mina appar.

Igår pratade jag med socialtjänster angående umgänge och jag sa rakt av att mannen kan vara med några minuter så han får prata med dottern. Han utger ingen fara men soc påstår sig fortfarande att hon inte vill prata med honom. Får fråga dottern om det för jag tror det är familjehemmet som sagt det till henne. Det är ganska långsökt och jag tycker jättemycket om familjen men inget förvånar mig längre. På måndag är det dags för umgänge och jag får absolut inte berätta för mannen utan jag ska hålla det hemligt. Bara för att vi är gifta ett tag till så ser de oss som en enhet. Finns inget du och jag eller enskild individ.

Hoppas verkligen på positiva nyheter om drygt en vecka. Jag hoppas verkligen hon får komma hem.
Och jag vet att du säger tt hon kommer hem så småningom men hoppas att du kan se om det blir innan sommaren eller inom ett år?
Jag vet att jag är tjatig men hon hör inte hemma där hon ska vara hos mig så jag hoppas advokaterna kunde övertyga domaren. Soc som även skulle skickat in handlingar om mannens smskonversation innan förhandlingen drog helt plötsligt fram kopior på det mitt under förhandlingen. Det får man inte göra skulle jag tro ALLA handlingar ska vara inne innan.
Nåja jag hoppas att Occhi och Amico jobbade för mig i tisdags och att de nu ser till att hon kommer hem.
Jobbar de fortfarande för mig?

Ha en jättetrevlig kväll och tacksam för svar. Kram

Svar: När livet lugnat ner sig lite så tycker jag absolut at du på fritiden ska satsa på dina intressen och vara aktiv i detta !Att du ska ljuga, det låter som ett konstigt råd
I min värld är det bättre att säga precis som det är i sådana här fall, att jag ska dit men inte du, inte den här gången.
Men å andra sidan, det kanske bara skulle ställa till med ännu mer problem för dig.
Dina talismaner jobbar hårt för dig, kram :)
Esmaralda

38 Cami:

skriven

Vi borde kanske ha storhealing typ en gång i månaden, om alla orkar och vill🙂
Vore toppen om vi ser en förändring efter gårdarens healing. Vädret går mot de ljusare tiderna, och kanske världen också🙏 Och ha en så trevlig kväll med delar av familjen.
Fråga: Släpper ångesten?
💕🤗


Svar: Bra förslag !! Ångesten kommer tona bort, kram :)
Esmaralda

39 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Idag har jag haft en totalt skitig dag. Imorse satt jag på mig ett halsband i vitguld som jag inte burit på flera år.

Löjlig fråga kanske, men kan halsbandet ha något att göra med att allt gick åt skogen idag?

Ibland kan jag få för mig något sådant. Kan det stämma?

Kram

Svar: Ibland kan det faktiskt stämma att någonting man bär har energi som inte riktigt passar just den dagen och stunden men jag ser ingenting sådant med ditt halsband idag, kram :)
Esmaralda

40 Shenzi:

skriven

Hej Es!
Jag följer vissa sidor på Facebook där folk spår i tarotkort osv å ja får ofta fram att mycket förändringar kommer ske i år för mig. Att när detta året e slut så har de förändrats mycket gällande mig själv i känslor å att jag har kommit inte bara en lång väg utan även på rätt väg. Att stora förändringar e på gång. Nu undrar jag om det stämmer lr e de bara bullshit??? Kram Shenzi 🌹

Svar: Nog kommer det att ske en hel del i sitt liv, kram :)
Esmaralda

41 Unni:

skriven

Fineste Esmaralda :-) Kos dere på restaurant! Vil yngste sønnen min trives bedre og være mer på studiestedet sitt framover. Vil han få venner og vil eksemet på hendene og smertene bli borte?

God Helg alle sammen i bloggfamilien :-)

klem

Svar: Tack :)Jag tror han skulle trivas att vara mer bland andra ungdomar, kram :)
Esmaralda

42 Alie:

skriven

Härligt med gemensam healing ✨💫 Jag startade strax före 21, somnade en stund men sände sedan vidare..
Vill tro att vi gjorde skillnad på något sätt.

Det blev hela långa rundan o jag känner mig så nöjd o stark 💪
Försökte sända god energi mellan oss, hoppas hen kände in något?
Kram :)

Svar: Ja, absolut att vi gjorde skillnad ! Hen kunde känna in, kram :)
Esmaralda

43 lilla m:

skriven

Hej Es, är A helt över mig nu? Kram

44 Lina:

skriven

Har fått bekräftat att exet blivit pappa igen. Hur kan man vara så hjärtlös? Det var min högsta önskan som han nekade till...han ville inte ha fler än dom han hade 💔😭

Svar: Ja med människor blir det ibland så.. därför är det viktigt att man inte låter sig förhandla bort sådant som man absolut vill ha i sitt liv.. även om det kan innebära att utesluta någon , kram :)
Esmaralda

45 Jossan :

skriven

Nu när jag tänker efter så minns jag en dröm för mååånga år sedan. Det var efter jag sett en film från förintelsen. Jag drömde att jag blev jagad av nazisterna och det har jag ju blivit uppenbarligen.. Jag kommer nog åka till polen en dag i framtiden och minnas det jag gick igenom..

Möte med chefen på onsdag men jag pallar snart inte detta mer. Det är lite väl mycket färd får hoppas det går bra..

Nu är tentan inlämnad iallafall

Kram

Svar: Ja, det är nyttigt att utsätta sig för i detta livet är du trots allt tryggLycka till med tentan, god chans att du lyckas, kram :)
Esmaralda

46 Mickis:

skriven

Haha ja på dem bara. Tänk om någon bara kunde säga ja fan såhär gör vi :)
Är det på onsdag som mamsen fyller?
Kram

Svar: Nej hon fyller nästa lördag... då blir det baluns :)Kram :)
Esmaralda

47 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Tänk att jag kände nått :)!

Nej jazz är inget för mig, nu har jag testat det. Får bli nån annan genre nästa gång ;)

Här blir det vinter, igen.
Kram Skprpan

Svar: Men det är bra att du prövat, man ska testa lite av varje :) Kram :)
Esmaralda

48 Ghostwriter :

skriven

Drömde att jag bodde i ett hus med en fyrkantig lucka i golvet, där i låg en fyrkantig låda. Hyresvärden skulle plocka ur den men efter ett tag glömdes det bort och jag såg den börja mögla regält o sprida sig utåt i rummet. Så när jag öppnade lådan låg det tre gosedjur med ansiktet nedåt. Då fick jag panik, började hallucinera och trodde att de va någon som hade kastat svart magi på mig. Det läskiga var att jag kunde drömma och vakna i den drömmen. När jag vaknade så var det fortfarande min dröm.

Betydde de något haha eller var de en av alla konstiga drömmar när jag sover såhär länge?



Kram och ha en fin kväll!

49 K :

skriven

Ville boka en show och då fanns de bara två platser på olika rader. Av någon magisk händelse hittade jag platser bredvid! Kommer min dejt bli glad för den showen?



Kram

Svar: Ja det känns så, kram :)
Esmaralda

50 M:

skriven

Hej Esmaralda.

Undrar om du kan se om det verkar som att jag kommer att få stanna kvar på nuvarande arbetet hela tiden ut? Eller verkar chefen ha andra planer och att jag ligger risigt till?
Kram

51 Muu:

skriven

Hej Esmaralda.

Sambon ska nu flytta hit på heltid.

Undrar om du kan se något hur det kommer att gå för oss?

Kommer vi närmare varandra? Eller finns risk att det blir tvärtom?
Kram


Svar: Det kanske inte går på räls men kan ni bara prata öppet så verkar det lösa sig och blir bra.. kram :)
Esmaralda

52 Citronfjäril :

skriven

Hej Esmaralda,

Jag var med 45 minuter, kände värme i händerna men såg inga bilder.
Sen har jag sovit extremt dåligt hela veckan, så en del sov jag alternativt var i någon trans. Så vet inte om jag gjorde mycket nytta denna gång.

Ha en fin kväll!

Kram 🙂

53 M:

skriven

Hej Esmaralda.

Undrar om du kan se om det verkar som att jag kommer att få stanna kvar på nuvarande arbetet hela tiden ut till mina studier börjar på riktigt?

Är rädd att chefen har andra planer och att jag ligger risigt till?
Kram

54 K :

skriven

Ville boka en show och då fanns de bara två platser på olika rader. Av någon magisk händelse hittade jag platser bredvid! Kommer min dejt bli glad för den showen?



Kram

55 Naturvän :

skriven

Hej!

Tack för svar. Boken verkar ha olika betydelser för mig. Hoppas bara jag tolkar rätt....

Hade en underbar långpromenad på stranden. Kändes som det funkade med healing och affirmationer.

Nu får vi se hur sista kvällen på min resa blir. Säkert lugn och i ensamhet och det känns helt ok.

Kram

56 Lina:

skriven

Ja, jag har mig själv att skylla....

Trött på att allt skit nu!!! Både privat & resten av världen.

När tusan ska det vända?!

57 <3:

skriven

Kommer jag och PB snart igen ?
Kram

58 Mimmie:

skriven

Hej Es

Hoppas allt är bra med dig Ida.
Undrar om du får in något spontant om mig,vadsomhelst?
Kram

59 Contici :

skriven

Hej!
Härligt med storhealingen, jag får delta vid nästa. Undrar om jag kommer att få behålla mitt jobb? Vinner jag på att visa mig duktig och hugga i just nu?
Kram♥️

60 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Tack för ditt kloka svar, jag är medveten om att det hänger på mig själv att se till att det händer nåt roligt. Jag fyller år i nästa vecka och skulle gärna ha ställt till med en liten fest för mina närmaste. Tyvärr så sätter både hälsan och plånboken stopp som vanligt så det är bara att gilla läget att det inte är menat att jag ska ha kul på mina födelsedagar.

Kram 🐈‍⬛

61 K :

skriven

Oh jag var SÅ nervös att boka showen när mirakulöst biljetterna ändrades. Nu har dem ändras igen. Kan mina tur mynt hjälp här igen? Ville verkligen boka

Kram

62 Rädd:

skriven

Kommer jag få jobbet? Skulle det bli bra? Ska jag tacka ja?

Kram och kärlek.

63 Vitlilja :

skriven

Har så ont av tandgnisslandet men finns inga tider för besök och allt kostar.. vet inte vad jag ska göra. Finns det något jag kan göra på egen hand?

64 K :

skriven

Oh jag var SÅ nervös att boka showen när mirakulöst biljetterna ändrades. Nu har dem ändras igen. Kan mina tur mynt hjälp här igen? Ville verkligen boka

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: