Min nya kärlek.....

Nu är jag allt lite betuttad och min nya kärlek är.... håll i dig... bävrar!
 
Jag ser alla klipp om bävrar som jag kan komma över.
Men de är vilda och ska leva i det vilda... fantastiska djur !
 
 
Jag  vurmar ju för mina fåglar som vanligt och koltrasten är inte det minsta rädd  och när jag går ut genom ytterdören så springer han mot mig och inte bort.. väl medveten om att det kan vankas gottigottgott.
 
Etorren ( som MG brukade säga) dvs  Ekorren, är på samma sätt.. halvtam och tuff.
 
Fru kolstrast däremot är ett hår av hin men vem är jag att döma ?
Måhända det fanns anledning att hon tog ihjäl sin förre man !
 
 
 
Mitt hjärta börjar vekna till och med för råttor, så hallå, vad händer ?
 
Är det vaccinet eller cancermedicinen ??
 
För inte så länge sedan såg jag en råtta som med munnen full av stoppning och mys till sitt hem och som for iväg längs grusvägen här hos mig och jag råkade säga att " nejmen se så söt" 
 
Och direkt när orden kommit ut blev jag chockad.
Var det verkligen JAG som sade så ????
 
 
Numera är jag intresserad av nakenråttor och maken säger ( ryter) bestämt att NEJ, sån ohyra kommer inte i huset.... och jag tänker att, ha ha ha, du får väl se :)
Kvinnans list är inte att leka med😅
 
Nu vet jag ju att han , precis som jag har ett hjärta som klappar för djuren  och som läget är nu så gär väl min gräns vid silverfiskar och flugor.
Och när den gränsen är passerad så hoppas jag att nån omyndigförklarar mig 😂
 
Kram & kärlek💖
 
P.s.  
 
Brandmansonens första portion sushi igårkväll  på  Yazhou.. och mitt i alltsammans segnade en lite äldre man ner på golvet och sonen fick rycka ut.
 
När ambulansen anlände hade mannen   piggnat till en aning och sonen kunde hämta en andra och sedna en tredje portion. Mon dieu vilken aptit !
 
Skönt i alla fall att mannen piggnade på sig och blev kontaktbar !
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Inatt soom jag drömmar var lite ovanligt för mig att jag drömmar om C kvinna och F kvinna. Jag vet inte vilka ska jag välja av dom.

Vad kan det vara?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

En sista drömmar som jag drömmar om C kvinna att jag var yngre så jag var stökigt då hon bryr sig inte om sen blir jag vuxen som superwoman och hon var med mig. Är hon stolt över mig vem jag är som person?

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på min en av storebröder är E man har inte ens barn och inte ens gifter sig. Kommer han skaffa barn och gift sig? Eller kommer det inte händer för han har andra anledningen?

Ha det bra

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har märker något att många vill så mycket om mig än förut. Det är bra men har jag möjlighet att välja hur vill jag har i här vår?

Ha det bra

Svar: Ja, det är viktigt att du själv väljer och satsar det på du vill och känner för, kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet att jag har C kvinna i första prioritera för hennes födelsedag nästa fredag medan jag vet hur några var envisa med att få mig har andra uppdraget att gör men det var så svårt att släppa den som jag har vilja så länge.

Tror du att det kommer blir lättare efter hennes födelsedag? Kan jag hoppas på det?

Ha det bra

6 Lilla jag :

skriven

God morgon,

Nu gäller det, nu är vi på G och påbörjat vår resa. Äntligen! Det har varit hinder på vägen men nu ska vi nå målet. Positivt tänk!

Tack för du finns att vända sig till när oron tar över.

Kram!

Svar: Härligt att ni är på G...... det kommer gå fint.... kram :)
Esmaralda

7 <3:

skriven

Gud så söt.

Hur och vart kommer jag möta min soulmate mannen jag kommer levande och bli kär igen med. Kan du se några tecken kring detta. Jag har inte Tinder. Har han varit gift vara?
Kram

Svar: Mannen kommer vara singel och han kommer vara en ny person för dig men fler detaljer ser jag inte, kram :)
Esmaralda

8 Naturvän :

skriven

Hej!

Nja ekorrar och koltrastar går an men råttor tycker jag är hemska Ser jag en råtta eller mus blir jag svimfärdig.

Hemresa idag och nu är jag nöjd med Wellness på ett tag.

En fråga. Får ändå en känsla av tunga energier. Är ju i forna öst nära Rostock. Är min känsla rätt?

Kram

Svar: En gång hade vi en alldeles bedårande mus i huset... Svensson döpte vi honom till....och jag skriver om honom i min bok. Han masserade maken rygg vid ett tillfälle och det är på riktigt och ingen efterhandskonstruktion. Lite tunga energier kan jag förstå att du känner men på det stora hela känns det ljust kring dig, kram :)
Esmaralda

9 Skorpan:

skriven

Ja folk utvecklas ju hela sitt liv o tycker om olika saker under livets gång, har jag läst, men råttor Es, nä hugaligen ;). O allt behöver man ju inte hämta hem kan jag hålla med med maken om ;D...

Vilket restaurangbesök, inte ens där fick sonen vara ledig o det var ju tur för mannen att han fanns på plats. Klart man äter då ens favoritmat bjuds ;). Den energin lär nog sonen behöva...

O nu undrar jag varför det blev söndag så fort. Jag kunde göra massor bara jag hade mera ledig tid, långsam som jag är i mitt sätt att göra saker o ting ;D. Tvättmaskin är åtminstone på...

Es du säger att man ska göra val också i det lilla, som att bestämma sig för att gå till gymmet eller ta den där promenaden. Nu undrar jag om jag lyckats bättre i detta? O går jag längs min rätta väg eller har jag valt fel omväg o behöver styra upp min kurs? Vill ju inte mera i denna ålder vara helt på villovägar heller ;D.

Tror jag tar det lugnt förutom en lång promenad som jag behöver för min utmaning...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja det här med råttor och särskilt nakenråttor.. är hur knäppt som helst och jag hoppas jag blir normal igen rätt snart :)Ja, det händer ibland att sonen får rycka in på fritiden men det gör han gärna.
Att göra val också i det lilla är viktigt och gör man ett tydligt och medvetet val, då blir det lättare att hålla sig till det
Kram :)
Esmaralda

10 Lupin:

skriven

Godmorgon,
Ja många fina fria djur finns i vår natur.. Vurmar oxå för ekorrar och igelkottar, men råttor Es, nä vet du vad... ;-)
Så gott med sushi, en av mina favoriträtter. Så skämt mannen piggade på sig och så bra att din son/ni var där och kunde hjälpa :-)

Har funderat kring sommaren och jobb. ska jag välja Norge eller hemma i min stad. Tänkte det kan vara skönt för en gångs skull att njuta av sommaren hemma och bland mina vänner, måste bestämma mig om den saken snart.. var ser du mig i sommar?
Kram o fin Söndag!

Svar: Jag vet, det här med råttor är sjukt.. hoppas jag snabbt kommer över det hela !!Ja, igår fanns sonen på rätt plats och det händer faktiskt då och då att han får gripa in på sin lediga tid
Visst kan du söka jobb hemma.. men verkar det inte funkar så ha Norge som alternativ, kram :)
Esmaralda

11 Maria:

skriven

Godmorgon 🌺

Har varit med på olika datingsidor ett bra tag nu med blandat resultat.
Vissa har jag träffat andra har inte gått så långt.
Just nu pratar jag med en som vill träffas, jag har sagt ja men känner precis som en spärr eller ett hinder.
Något som stoppar mej från att träffa honom.
Han är trevlig att prata med, men ibland kan det gå dagar när han inte hör av sig eller svarar.
Vad är det som stoppar mej? Hur ska jag förhålla mej till den känslan?
Önskar dej en fin söndag😊

Svar: Du känner dig helt enkelt osäker på honom och det förstår jag... när det kan ta flera dagar innan han svarar då är hans intresse inte på topp. Träffa honom gärna och känn in noga , kram :)
Esmaralda

12 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Det har uppstått meningsskiljaktigheter mellan mig och dotterns tränare. I grunden handlar det om dålig personkemi och missförstånd. Jag upplever inte att hon förstår och tolkar dottern rätt, vilket kan vara knepigt på grund av Add:n. Jag försöker förklara och kommunicera, vilket tränaren tar på fel sätt.

Ser det ut att fortsätta på samma sätt eller kan vi komma till en överenskommelse?

Kram

Svar: Tränaren har svårt att förstå, kanske du ska använda en annan taktik för att hon ska kunna ta till sig, kram :)
Esmaralda

13 Skrållann:

skriven

Hej!
Jag är också stor djurvän men när det kommer till råttor, ormar och spindlar går min gräns och jag skulle inte kunna ha något av dessa djur i mitt hus.
Nu börjar det gå över styr tycker jag. Jag hade nämligen en dröm inatt där dotterns förra pojkvän mitt framför ögonen på oss kysser hennes bästa kompis och säger åt kompisen att inte glömma packa ner ”snyggkläder” till helgens resa de skulle på tillsammans. Typ en sådan resa han gjorde med dottern. Vill drömmen säga mig något eller hur ska jag tänka?

Kram❤️

Svar: Ormar och spindlar är inte min grej heller....så vissa restriktioner har jag men jag har aldrig en spindel.... jag skriker tills någon kommer och lyfter ut den :)Drömmen är en bearbetningsdröm och betyder ingenting annat, kram :)
Esmaralda

14 Jossan :

skriven

Godmorgon

Skönt din son var där och kunde hjälpa!

Ja inte fick jag gjort det som jag skulle men det skiter jag i för jag kan inte jobba hela tiden.
Låg och kolla videos på instagram halva kvällen och bara grät. Tycker det är så tråkigt att alltid spendera helgerna själv men trivs i mitt egna sällskap. Känner mig ensam men ändå inte. För eftersom ingen av mina vänner hör av sig så varför ska jag? Är trött på alltid vara den som ska höra av sig. Men så är det när alla är i förhållanden för då behöver man inte sina vänner tydligen.

Appen jag är med i är rätt tråkig… Vill inte ha tinder för jag orkar inte med oseriösa personer..
aja kärleken kommer kanske snart vem vet.. Uppenbarligen ingen.. 😢

Idag får vi se vad jag ska göra. Städa kanske eller något..

Kram

Svar: Kärleken kommer när den kommer... ta hand om dig själv under tidenJag ser ju att dina vänner gillar dig men som du säger, de är i relationer och det blir ju inte samma sak som att vara singel.
Kram :)
Esmaralda

15 Ingela:

skriven

Att tycka att råttor är söta är för mig helt obegripligt, är ju det äckligaste som finns, enligt mig...!
Är svag för djur och allra mest för hundar, kan verkligen smälta av en fin jycke, men råttor...
Tur vi får tycka olika:)

Vilken tur att sonen kunde rycka ut och hjälpa mannen!

Es, det står still kring mig, misstänker att klimakteriet gör sitt till.
Vill få lite fart att börja se över försäljning/köp av lgh men även att byta jobb. Kan du se om det lättar snart och vad jag först bör satsa på, jobb eller boende?

Kram Ingela

Svar: Jag har nog blivit lite skör i skallen som plötsligt vurmar för ALLA djur !Ja klimakteriet ger dig en ganska passiv period men det är övergående.
Nytt boende och nytt jobb kommer men kanske du ska satsa på att byta jobb först, kram :)
Esmaralda

16 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer han att bli singel?
Kram

Svar: Det blir han nog men det kan dröja, kram :)
Esmaralda

17 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du möjlighet för bostad för min bror under året 🙂

Svar: Möjligheten finns men det är osäkert om det blir i år, kram :)
Esmaralda

18 Li:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du mig att jag kommer vara kvar i min nuvarande relation?

Eller ser du mig bli singel? Eller träffa en ny kärlek?

Kram

Svar: Jag har på känn att en dag kommer det en ny kärlek för dig, kram :)
Esmaralda

19 Vallmofrun:

skriven

Godmorgon! ☕☕

Ja, de ÄR söta, utan tvekan. När de är få i antal... Under köksbänken kan det tyvärr dyka upp en mus eller två. Så länge de inte bygger bo så är det ok. Men det finns en katt som håller vakt utanför köksluckan då och då. Och ibland så har han petat upp luckan helt själv för att hålla bestyr på mössen. Det betyder alltså att man får sopa upp vad som är kvar av mössen sen...
Jag försöker hålla mig vän med de små, kommer katten med levande ting i munnen så ser jag till att "tacka" katten för "presenten" för att sen slänga över en handduk och lyfta ut den lille stackaren... Katten har jag lockat in med blötmat så han inte ser vart jag går med bytet. Men jag vet att han vet 😂 Han stirrar på mig med avsmak och missnöje sen.
Vid ett tillfälle hann jag inte rädda den Den hade inte fått något synligt bett men hade säkert nästintill skrämts ihjäl, den orkade inte andas mer och slöt ögonen liggandes på en liten handduk i min hand. Det var lite sorgligt. Katten glad dock... Svårt att göra alla till lags 😶😔❤️
På de flesta sätt försöker jag vara vän med djuren, de har ju kontakt med småfolket som jag känner ibland bor nära gården. Men ibland måste man få bukt så det inte blir ohyra ❤️

Svar: Ja, det är svårt att vara alla till lags.. och katten tycker ju att han ger dig finfina presenter !Det var samma sak med min katten Jönsson...i bland kom han in med kaninungar, levade. och de stackarna dog kvickt av chocken men av dem sprang vilt iväg när jag tog ut honom ! Du har rätt i att man måste hålla efter och det kan man göra och ändå vara i samklang med natur och småfolk, kram :)
Esmaralda

20 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda 🤗 😘 ❤️

21 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Tack för svar! Har du tips på vilken taktik jag kan försöka mig på? Känns som att jag försökt allt.

Kram

22 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Vilken tur sonen var med ! Skönt när det går bra Sushi är gott.

Jag har ju haft förmånen att se en bäver på nära håll.
Mira "pekade" på vägtrumman och där var den ! Magiskt.
Tyvärr rev dom bäverdammen så bävrarna är borta. Människor bygger på mark som tidigare varit träsk och nu svämmar det över igen när det regnade mycket och det är inte bäverns fel.

Jag hade ju dundermusen en skogsmus som "skrämde" bort hackspettar o större fåglar för att få maten själv.Jag hade inget emot mössen men förra året kom råttorna..Hua de förökade sig ngt enormt och åt upp mina möss bla och allt jag la ut .Skönt att de är borta...

Mira blev ordentligt firad igår och promman vart nog liite för lång för en 12-årig kropp för idag sov hon länge ;-)

Kram Anki med flock

Svar: Ja, när det blir för mycket av något och det tar över... då är det inte roligt alls !!EN råtta kan ju vara söt... men ett helt knippe, nej tack säger jag också !
Det är dagen efter för Mira.. hon älskade promman men sovmorgon blev det och det får ju 12 åringen lov att unna sig :) Kram
Esmaralda

23 Tina:

skriven

Hej,jag har familj och vänner men allt känns tomt, menningslös. Barnen har flyttat hemifrån, jag har en man men känner mig ensam,jag har inte lust att träffa vännereller göra något alls. Hur kag jag och min man hitta tillbaka till varandra, hur kan jag hitta livsglädje igen? Tina

Svar: Ni ska prata med varann och planera framåt och planera in trevligheter som får er att må bra, kram :)
Esmaralda

24 Rädd:

skriven

Kommer jag få jobbet? Ska jag tacka ja i så fall? Kommer det bli bra? Eller behöver jag/ska jag leta vidare?

Kram och kärlek.

25 AnnaK:

skriven

Skulle det bli ohyggligt otrevligt om jag rev av plåstret härhemma och sa exakt som det är?

Kram 🤗

Svar: En reaktion blir det, men kanske är det något du behöver, kram :)
Esmaralda

26 Mickis:

skriven

Bävrar är ju så söta!! Min favorit är uttrar och sälar. Djur är bäst helt klart!

Sonen har mycket att stå i under era middagar :).Tack och lov att han fanns på plats och att mannen piggade på sig. Lät annars som en riktigt bra restaurang.

Jag hade ont i i natt och tappade sömnen. Och då mår man ju ruttet. Rättar det till sig kommande natt?

Sista söndagen i Januari. Vi går mot vår :) Kram

Svar: Så jobbigt när man inte får sin sömn men det kommer rätta till sig..... nu ser vi fram emot våren.... kram :)
Esmaralda

27 Naturvän :

skriven

Hej!

Tack för svar. Inget som får mig må dåligt. Här är helt ok . Mkt fint havsbad. Mest när jag ser gamla hus som inte ser så trevliga ut.

Kram

28 <3:

skriven

Sushi är så gott.
Laxrullar och California med krabbröra.
Kommer jag och PB mötas snart igen ? Kommer han känna igen mig. Var uppklädd när vi sågs snabbt sist.
Är han singel nu från E ? Han är en doldis från sociala medier.
Kram

Svar: Tveksamt om han är singel, känns som om det finns någon i hans tankar, kram :)
Esmaralda

29 Mickis:

skriven

Skönt! Och jag är som sonen din. Får också rycka ut när folk behöver hjälp. Tycker att det är en ynnerst att ha den kunskapen och kan tänka mig att han liksom jag är stolt över det. Har du några mer planer för våren än Färöarna? Jag vet att du nämnde att du och maken kanske skulle ta en resa då ni jobbar och är hemma på somrarna. Kram

Svar: Japp.. först Färöarna och sen i mars till Italien med Ozzy barnbarnet& maken och i september blir det 6 veckor på Kreta ! Planer finns alltså och det börjar bli normalt igen med resandet :) Kram
Esmaralda

30 Cara:

skriven

Ja, jag har blivit som du! Jag är väldigt förtjust i fåglar. Följer ju en fiskgjuse sedan flera år nu.

Jag har också börjat hjälpa insekter ut om de kommit på villovägar.

Min gräns går dock vid fästingar. Fast häromdagen tänke jag, att även de är levande varelser och kan inte hjälpa att de sprider sjukdomar.

Svar: Håller med, fästingar ger jag inte mycket för.. även om de är levande varelser... kram :)
Esmaralda

31 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på den ord möte som C kvinna sagt till mig i sms men vi har inte var där på länge utan vi är vänner just nu.

Jag tror att jag förstår för hon saknar den person som hom umgås med. Men inom mig finns det fortfarande.

Hon sagt saker som inte menade mot mig så kan det var så som hon inte vill visar den sanningen om mig. Kan det stämmer?

Är det rätt svar?

Ha det bra

Svar: Ja, det kan vara så att hon inte menat det så som du kanske först trott, kram :)
Esmaralda

32 Naturvän :

skriven

Hej igen!

En mus som ger massage? Menar du att Svensson blev tam. Jag kan ligga sömnlös en hel natt när jag sett en mus men se spindlar har jag inte ett dugg ont av. Inte de som finns på våra breddgrader i alla fall. De låter jag vara i fred när jag ser några

Kram

Svar: Svensson gjorde vi inte medvetet tam och han höll sig undan för det mesta.. men ibland gjorde han de mest märkliga ting.. han utmanade katten Jönsson i slagsmål en gång och då kastade vi oss in i leken för att rädda modiga Svensson som trodde han var ett lejon ! Kram :)
Esmaralda

33 Snödroppen:

skriven

Hejsan💞
Ekorrar och koltrastar är ju mysigt men råttor…nej tack! Jag har gråsparvar som bygger bo varje år vid min balkong och de ger underhållning.
Idag är en sån dag då man blir påmind om att man inte är 20 längre! Treo och huvudvärk, behöver jag säga mer om vad som hände igår, jösses så det kan bli😂🤪 men kul hade vi!!
Det blir soffhäng hela dan!
Sushi är inte min grej fast det ser gott ut! Tur sonen var på plats och kunde hjälpa till, tänk vad som kan hända bara på ett litet ögonblick…
Är det nåt på gång här snart? Kommer jag höra ifrån L-mannen snart tror du?
Ha en skön söndag🥰

Svar: Ibland blir det sådana Treodagar... då gäller det att man haft kul och en lyckad kväll innan som var värt Treodagen :)Soffhäng är det enda att rekommendera.
Något kan ske snart, var beredd men ju mer tiden går desto mindre chans, kram :)
Esmaralda

34 A:

skriven

Möss är ju så söta. Råttor inte lika men jag gillar dem flesta djur. Dem djur jag är rädda för kan jag döda, men har blivit blödig på senare år och tycker synd om dem när jag gör det, som spindlar tvestjärtar och getingar. Kan va min dotter som påverkat mig som älskar alla djur. Ser hon en film på ex ond drake som man försöker döda tycker hon synd om draken. Väldigt empatisk min dotter. Hon lyfter bort små kryp från vägen. Hon tycker gråsuggor är gulliga 😱

Har länge velat åka till Australien men tvekar ändå på grund av just spindlarna. Du sa i en seans att jag inte kommer störas av dem, men ändå... om några år kanske 🙂 först Gran Canaria, sen Island. Förhoppningsvis 🙂 gran canaria enbart för att min dotter vill till en strand, jag själv är inte så mycket för det.

Kram!

Svar: Underbara dottern din !! Känns som om du planerat dina resor i rätt ordning men låt inga rädslor styra när det gäller Australien... kram :)
Esmaralda

35 Misstjejen:

skriven

Hej

Vilka dag kan du räkna med att jag kan skicka yvkort till V kvinna. Jag vill väl det ska framme nästa fredag eller torsdag. Vilka dag är bättre att skicka. På måndag eller tisdag eller onsdag?

Kanske hon vill har lite tidigt för kunde njuta av och lite längtar efter den?

Ha det bra

36 <3:

skriven

Du hade rätt kära Es.
Röda klänning kom in igen. Ska jag satsa på 34 eller 38 ? Kan sy in 38 men 34 är ju min storlek för det mesta men vill ju inte hålla in lillmagen 😅
Kram
♥️

37 Alie:

skriven

Träffas dom fortfarande eller tänker han något kring mig?
Kram :) 🌱

38 LottaS:

skriven

Intressant detta om tillfälligt boende på annan ort via mannens jobb! Hur ordnas boende då, ingår det i uppdraget eller köper/hyr vi? Ser du något om vad ´jag jobbar med under den tiden eller hur jag hittar jobb?

39 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Ser det ut som att Turkiet kommer att gå ur NATO?

Kram

Svar: Mer troligt att det kommer en annan lösning, kram :)
Esmaralda

40 Rädd:

skriven

Hur stor är chansen att jag får jobbet? Finns det något som kan passa mig bättre om jag letar lite till?

Krm och kärlek

41 Emilia:

skriven

Ja , hur kunde du bli förtjust i råttor😂
Mammahjärtat måste explodera av stolthet när du får se sonen in action hjälpa andra människor. Hatten av för honom🤠

Det här har verkligen inte varit min helg😔
Bättre i morgon?

☀️ iga kramar.

Svar: Ja, jag blev riktigt stolt över sonen och hans lugn i en sådan situation !Japp, i morgon blir det bättre, kram :)
Esmaralda

42 Tintin:

skriven

Hejsan Ez!

Blir den någon resa för mig till Övik i vinter/vår?

Tack och kramiz!


Svar: God chans att det blir så, kram :)
Esmaralda

43 Boudica:

skriven

Här tycker jag det är fullständigt normalt att tycka dessa är söta! Sånt har jag gjort sen liten!
Ett tag under gymnasietiden var jag så inne i illrar, det var någonting med den där långsmala kroppen som gjorde det!

Sen bävrar, påminner mig om en lite mer avlägsen släkting, som bor i skogen och är skogsvaktare, han lever för stället. När vi var där på besök så visade han oss bäver-dammarna och talade så gott om dem!

Här har man spontant ansökt som frilansare åt ett företag, och väntar nervöst på feedback på första jobbet åt dem, vet inte ens om jag gjorde rätt, men gjorde mitt bästa. inget som jag gjort tidigare!
men jag har ju en själv-kritiker i mig, och hon tycker hela tiden jag kunde gjort bättre, hon kan få mig väldigt frustrerad ibland!
Jag tänkte mer att detta skulle vara mer som lite extra pengar i kassan, och kanske kunna betala lite kurser å sånt som jag vill gå och göra.

Så frågan är ju, ser du om det går bra? Kommer jag få nå mer jobb därifrån å kunna ha råd med lite "friare" fritid?

KRAM!

44 Veronika:

skriven

HURRA för Brandsoldaten.

45 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Ja vilka oväntade saker som händer ibland när man är ute för att roa sig. Tur att han verkade hämta sig!

Du har sagt det verkar vara fram och tillbaks med mitt ”ex” o den där.
Jag har en stark känsla det är på igen. Märker det på hans humör, lite ”hotfulla” attityd där man känner att han är emot mej o jobbar emot mej vad gäller sonen.

Kan du se ngt om detta/henne?
Är den vita bilen i närheten?
Är hon i närheten?
Träffas de just nu? Jag vill veta för att ta detta slutliga beslut.
Jag vet aldrig var hon är. Hon ska bo tett par timmar härifrån o jag vet staden men vet inte vart hon bor nar hon är här etc.

Kram
Maja

46 Cecilia:

skriven

Älskar sushi, vilken dröm med sushi buffé! Men vilken otäck upplevelse, skönt att mannen piggnade till.

Känner att det är mycket på jobbet nu med upplärning och arbetsbelastning. Trivs väldigt bra med uppgifter och kollegorna, men upplärningen för nya uppgifter hinner jag knappt med samtidigt som det förväntas av mig. Tyvärr tror jag att den underliggande stressen på jobbet påverkar mitt mående och min sömn. Kommer det stabiliseras sig snart? Eftersom jag har lärt mig mycket nytt och fått mer ansvar sen jag började jobba, tror du att jag kan få någon tusenlapp mer i löneökning sen? Tyvärr är inte arbetsplatsen särskilt känd för att ge hög lön och med det instabila läget i omvärlden blir det nog svårt att kunna få hög ökning.. Kramar

47 Jossan :

skriven

Godmorgon

Skönt din son var där och kunde hjälpa!

Ja inte fick jag gjort det som jag skulle men det skiter jag i för jag kan inte jobba hela tiden.
Låg och kolla videos på instagram halva kvällen och bara grät. Tycker det är så tråkigt att alltid spendera helgerna själv men trivs i mitt egna sällskap. Känner mig ensam men ändå inte. För eftersom ingen av mina vänner hör av sig så varför ska jag? Är trött på alltid vara den som ska höra av sig. Men så är det när alla är i förhållanden för då behöver man inte sina vänner tydligen.

Appen jag är med i är rätt tråkig… Vill inte ha tinder för jag orkar inte med oseriösa personer..
aja kärleken kommer kanske snart vem vet.. Uppenbarligen ingen.. 😢

Idag får vi se vad jag ska göra. Städa kanske eller något..

Kram

48 Otur:

skriven

Hej, kommer jag någonsin få en flickvän? Jag har varit singel hela livet...

Svar: Ja, det kommer du att få och en dag är singellivet över, kram :)
Esmaralda

49 Mickis:

skriven

Just det! Italien med Ozzy. Skyller på tröttheten för att jag glömde :) Och vad härligt med Kreta. Åker du ensam?

Har en fråga från min mamma som undrar varför mannen vid mataffären stirrade så på henne idag? Redan på långt håll utanför affären. Hon förstår inte varför.

Njut av söndagskvällen. Blir tvättstuga först och sen Farmen. Tar tacksamt och gärna emot lite av din goda healing denna tunga dag. Kraaam

Svar: Ja, jag åker ensam till Kreta men får ju besök i stort sett hela tiden, vänner och familj, huset har 4 sovrum :) Mannen stirrade på ett ofint sätt och det är bara sådan han är... han tyckte hon var fin. Healing kommer, kram :)
Esmaralda

50 Jossan :

skriven

Nä jag har inte gjort ett enda dugg idag utan bara legat i sängen och tagit det lugnt.

Ska snart beställa en kycklingkebabrulle. Imorgon ska jag försöka vara på gymmet vid 6.00 hoppas jag kommer upp som jag ska 🙃

Ligger och kollar kläder och bikinis. Drömmer om sommaren. Jag tänker typ försöka träna och äta bra för att vara 100 nöjd med mina kropp till sommaren och det klarar jag säkert.

Nä borde väl läsa boken jag ska läsa till nästa vecka. Tur den inte är så tjock.

Kram

Svar: Visst klarar du det du förutsatt dig, det är du bra på :) Kram :)
Esmaralda

51 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Håller med dig om att bävrar är fina djur men råttor, nej tack.

Jag har bokat mitt flyg till ett varmare ställe och nu är det bara boendet som fattas. Funderar på om ett lugnare ställe en bit utanför staden blir bra eller är det ändå city som gäller? Ser du något i din spåradar gällande denna triviala fråga?
Tack och kram!

Svar: Se bara till så du har närhet till restaurang, butik osv... så du inte blir isolerad, allt kommer gå fint och jag ser inga varningar, kram :)
Esmaralda

52 A:

skriven

Nu har jag beställt hello fresh igen. Jag mådde så bra när jag åt den maten, och mitt midjeomfång minskade. Sa ifrån pga tidsbrist och pengar. Men nu äter jag ju bara snabblagad mat som pasta nudlar korv och så vidare.... för jag har inte tid på vardagarna. Men nu har jag gått ner i tid, så nu ska det verkligen bli annat.

Dags att satsa på mig själv och sånt jag mår bra av. Inte bara "vara". Det har öppnat en yoga studio på samma gata jag bor på. Så kollar på det till mig och dottern.

Kram!

53 Smulan :

skriven

Tur att sonen var på plats så han kunde hjälpa mannen.

Funderar mer och mer och landar i att det skulle vara bra för stora sonen att byta skola efter sommaren och gå i den närmre hemmet. Funkar det går han med på ett byte? (Han är tveksam)

54 Tildis :

skriven

Hej Es!

Kommer dom skaffa barn ihop?

55 Falsk:

skriven

Hej Es,
Finns en person i vår gemensamma grupp, ett dubbelnamn.. vet inte vart jag har personen, känner mig bara så sjukt irriterad när vi möts, tar energi liksom.. är detta en personal n man ska se upp med ( känns inte som man kan lita på precis)?
Har personen något emot just mig?
Kram :)

56 Mickis:

skriven

Blir kanon med Kreta :) Och tack för healing!! Kram

57 🥱😴Trött:

skriven

Hej Es

Får du in något spontant om mig?
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: