En älskad pälsbebis....

I går höll jag en personlig seans via mail och till en av er i bloggfamiljen !

Det började lugnt och fint och helt inom det normala men  efter ungefär en halvtimma spårade det ur helt. 

Det började  tjuta som blåljus, stämningen i rummet blev fylld av oro och det mörknade rejält.

Något sådant har jag inte varit med om tidigare under en seans och jag kunde inte tolka vad det var som hände.

 

Jag la seansen åt sidan i viloläge och mailade kunden och frågade om något särskilt hänt.  Jag kunde ju känna att det här rörde inte mig utan henne.

Hon svarade lite senare och berättade att hennes lille hund smitit ut genom grinden som någon glömt stänga och så var olyckan framme.

En bil passerade precis som visserligen gjorde allt för att stanna men hamnade i diket och kvar på vägen låg den lilla hunden, mycket allvarligt skadad.

Föraren klarade sig utan skador.

 

Hundägaren ringde sin bror som är veterinär och arbetar i närheten och han kom direkt.

Det visade sig att skadorna på hunden var så  p assallvarliga att man  nödgades fatta beslut om avlivning direkt där och då.

 

 

När jag fick veta detta, då föll det ju på plats varför mailseansen blev så märklig !

När jag spår via mail så gör jag det i samarbete med både min och kundens andliga vägledare och  jag får en kanal till kunden, så att jag kan sia så bra som möjligt.

Kanalen fylldes av detta trauma som hände exakt samtidigt, klockan 15.30.

Nu sänder jag all kärlek till vår bloggmedlem som mist en älskad liten pälsbebis.

Kram & kärlek💖

 

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har redan gjorde en video till C kvinna för hennes födelsedag i tisdag. Något konstigt att igår kväll så titta jag på den men det var omöjligt för mig att kolla på den igen. Känns som om jag har en magiskt nyckel som gjorde den stänga för mig att jag kunde inte titta på den video i fortsättningen och alla får inte ser den. Men bara C kvinna kunde ser den.

Men hur kunde jag stänga för mig själv?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Något som jag tycker lite konstigt med min ögon ibland. Jag vet inte om det är normalt eller något. Ibland har jag svårt att fokusera då jag ska titta på en person medan jag kämpa få min ögon fokusera på den person samt vill min ögon inte det.

Jag vet inte om det är något som har gör med min utvecklas av förmågan? Med min syn grejen?

Ha det bra

3 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Kan du se om mitt framtida bröllop kommer bli precis som de som finns i mina tankar just nu samt bröllopsresan?? Kram ❤️

Svar: Nja, kanske inte exakt så som du tänker men en del av det du vill kommer bli verklighet, kram :)
Esmaralda

4 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Funderar på en resa själv men är osäker på om det är en bra idé. Vet inte om jag ska boka eller inte. Vill nog fly från hur saker och ting är hemma, men det kanske blir bättre.

Svar: Ta tag i och red ut, det kommer kännas bra, kram :)
Esmaralda

5 Naturvän :

skriven

Hej!

Ledsamt att läsa. En olycka händer så snabbt.

Skall vara hundvakt åt en tik imorgon. Har henne i koppel hela tiden när vi är ute även i trädgården. Rädd att hon skall smita annars och det vore förskräckligt.

En fråga. Ser du om hon trivs hos oss?

Hade svårt att sova inatt och låg och läste länge. Delar gärna med mig av ett lästips. Författaren heter Karin Wahlberg och skriver romaner som utspelar sig i sjukhusmiljöer. Även deckare. Hon är läkare och jag har svårt släppa hennes böcker

Test av tsh värde och jag är allt lite spänd inför resultatet

Kram 🙂🖐️
På. Nu vet jag inte om den första kommentaren kom fram. Teknik krångel här

Svar: Jadå, visst trivs hon hos er.Tack för lästips, det behövs alltid.
Kram :)
Esmaralda

6 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Var de L som fick sin dotter att börja med konståkning? Vill dottern ens fortsätta eller driver L på att hon ska göra det?? Kram Zoey 💕

Svar: Det ser ut som om dottern själv ville börja med konståkning, kram :)
Esmaralda

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Snart jag blir 30 år. Bara två år kvar. Jag har alltid ser emot min åldrar från 30 till 50 år. Kan du ser något av det? Min livet börja på 30 år tror jag.

Det kommer var en händelserik när jag är 30 år till 50 år?

Ha det bra

Svar: Du har i din makt att själv planera det du vill ha i ditt liv men skjut inte upp sådant som du kan göra idag, kram :)
Esmaralda

8 a.m:

skriven

Verkligen jobbigt att förlora ett husdjur, ofta fäster man sig så vid djur. Kommer ihåg hur det var när jag förlorade min kanin. Hoppas att han har det bra var han nu än befinner sig.

Och undrar om du ser om jag kommer träffa någon partner i år eller ganska snart?
Känner mig redo, men hittills har det aldrig känts rätt med någon och det är alltid något som saknas.
/Kram

Svar: Ja, du gör rätt i att pröva dig fram och känna in... och än har det inte varit rätt men det kommer det att bli så småningom, kram :)
Esmaralda

9 Linda N:

skriven

Nej, fy så sorgligt💔
Djuren är en fantastisk del av våra liv, men när de går över till andra sidan lämnar de ett otroligt stort hål i hjärtat.

10 <3:

skriven

Godmorgon Es, får känslan att J fått det sena jul och nyårskortet. Hur tog han det ? Han har ju tänkt höra av sig till mig men inte fått till det. Hur stor är chansen att han hör av sig nu ? Ett litet försök från min sida 😉blev det äntligen.
Kram

Svar: Det ser ut att vara fifty fifty, kram :)
Esmaralda

11 Mimmi K:

skriven

Så tragiskt, jag beklagar verkligen sorgen till dig som mist din älskade lilla hund. Är själv hundägare och vet hur kära de små liven är.

Es, jag ska resa iväg och träffa min dotter imorgon. Känner du om allt kommer gå bra? är lite orolig för att ge mig ut och åka till stora staden.

Kram :-)

Svar: Jadå, det kommer gå bra, ha det så trevligt med dottern, kram :)
Esmaralda

12 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron rara Es!

Idag har jag bara en fråga…
Sent igår när jag hade gått och lagt mig kunde jag inte somna först, för vi brukar ha elementet avstängt i sovrummet på natten för att sova bättre! Det kom en sådan värme över mig och jag kunde såklart inte somna direkt. Jag hade ingen feber och elementet var stängt!

Jag hade varit ovanligt trött på dan och orkade absolut ingenting, utan la mig att vila direkt efter frukosten eftersom jag satt o sov i soffan! Tårarna var många och jag grät mig till sömns och vaknade inte förrän på eftermiddagen. Det du skrev till mig att försöka ha is i magen är inte helt lätt🥺😭

Jag undrar om värmen kom från Andevärlden 🕊🕊från nån som bryr sig och ser hur jag mår just nu?!

Om du ser detta kan du i så fall se vem det är? För det kändes som om det var nån som försökte trösta mig…
Hoppas på din hjälp🙏🌸🌟🌸

Kram och Kärlek
🙅‍♀️♥️

Svar: Ja, du har rätt i din känsla och du har mer än en i andevärlden som bryr sig och som försöker förmedla kärlek och energi men exakt vem det är kan jag tyvärr inte se, kram :)
Esmaralda

13 Louise:

skriven

Usch vad jobbigt för bloggfamiljemedlemen.

Jag är så trött. Trots att jag varken har öppningar och stängningar så är jag mör. Det är inte lätt att vara resurs trots att barnet inte är så "jobbigt" så är det påfrestande.

Jag tackade nej till fortsatt intresse på lägenheten. Lika bra då hyran kommer höjas ytterligare på den.
Lämnade in skilsmässopapperna i tisdags.
Blandade känslor men kan man inte hålla sams ska man inte vara tillsammans. Min åsikt men han har en annan. Jag blir bara trött på honom. Känns som han faktiskt bara vill ha någon för han inte vågar vara ensam.

Idag ska jag ringa soc. Vi ska diskutera fram en lösning på huruvida mannen ska träffa sin dotter. Personligen tycker jag de ska ge grönt ljus en gång för han vill bara prata med henne i 10 minuter. Snnars kommer han tvinga mig att boka umgänge med henne (vilket för med sig att jag förlorar mitt umgänge).
Han säger att hon inte har rätt att bestämma själv. Så länge hon är under 18 så måste hon prata med honom.
Hon vill ju inte men han ger sig inte och lägger all skuld på mig som alltid.
Och så förföljer han mig överallt också.

Jag vet inte längre vad jag ska göra.
Kommer jag att kunna övertala mannen att låta henne vara?
Kommer föfvaltningsrätten gå vår väg denna gång eller jag måste kämpa vidare?

Ha en fin torsdag och tacksam för svar. Kram


Svar: Jag tycker inte att du ska behöva ansvara för vad din man gör och inte gör.... och fullföljer du dina tankar med skilsmässan så prata med din kontakt på soc om detta....det är tufft men du kommer i land... kram :)
Esmaralda

14 Helena Ir:

skriven

Så gripande, gör ont i hjärtat.. och jag som precis har lilla Vissla fortfarande i tankarna, som precis tog sig ut från gården och gick ut på isen. I detta såg jag mer än jag trodde jag kunde. Kärlek till dig som mist din lilla hund!

Igår kom svaret och egentligen var jag inte så orolig, tänkte jag tar det därifrån som svaret visar. Det var normalt, så jag andades lite ut ändå!

Det är svårt att sia i en spådom det förstår jag efter dryga 11 år här .. tänker på det som skrevs!
För tänk om det vore så enkelt att simsalabim så är din önskan NU uppfylld! Så fungerar det inte här i livet! Så vet nog både ung som gammal!

Ha en riktgt bra träning på gymmet!

Kram

Svar: Ja herregud så jag önskar att det vore enkelt med spådom !Kram :)
Esmaralda

15 Misstjejen:

skriven

Hej

Komma på den tanke är att jag vet C kvinna och F kvinna har inte en bra relation grund av en långt historia. Jag vet bara lite om det. Jag tänker på att jag borde kanske inte nämna bådas namnet när jag prata med någon av dom. Fokusera bara på den person och prata med sen en annan tillfälle med den annan person.

Det ska var bättre för dom och känns mer lättare att få bemötas mig som dom vill bli. Att jag fokusera på den person som jag umgås med.

Det ska var bra tanke sätta?

Ha det bra

16 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Hur ser våren ut för mig? Dyker det upp någon romans?

Kram

Svar: Det KAN dyka upp romantik under våren och sommaren, försök att göra dig dateable, kram :)
Esmaralda

17 Mamma:

skriven

Lille vännen då som dog så tragiskt <3
Jag har blivit spådd av dig och är jättenöjd.
Väntar med spänning på en del som du skrev medan annat redan har skett.
Jag har en konstig fråga som nästan är lite pinsam.
I mars kommer min dotter att få reda på om hon kommer att få tillbaka sin ägglossning efter sin cellgiftsbehandling.
Kan du se om hon kommer att få ett positivt besked?
Hon låser sig runt sin starka önskan att få ett barn.
Jag har sett henne gå igenom så mycket och jag skulle så gärna se att denna sista stora sak skulle lösa sig för henne.
Det är säkert hjärnspöken (för det är jag oerhört bra på!) men jag tänker att om hon skulle bli gravid - tänk om hennes barn skulle bli sjukt på något sätt.
För varför skulle livet vara så bra att hon skulle få ett friskt barn efter allt helvete om varit tvungen att gå igenom?
Så tacksam för svar <3 <3 <3

Svar: Jag tror att det så småningom kommer ett barn i hennes liv, och att framtida barn ska bli sjuka, nej, det ser jag inte, kram :)
Esmaralda

18 Dunegull:

skriven

Näää så hemskt!
Beklagar sorgen 😭🐕❤️

19 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Fy så hemskt Stor styrkekram till dig som mist din hund från mig och hela flocken <3

Idag får ni hålla tummarna att "lilla Blå" går igenom besiktningen.

Ha en härlig Torsdag !
Kram Anki med flock

Svar: Japp, tummarna hålls, kram :)
Esmaralda

20 Skrållann :

skriven

Hej!
Du är fantastiskt vad du kan känna in, jag är så imponerad❤️
Det har snart gått ett år sedan vår pälskling fick somna in och det går inte en dag utan att jag tänker på honom. Han var ju fortfarande valp och det hade varit så underbart att få varit med på hans resa och sett hur han utvecklats med tiden. Det känner jag verkligen sorg över😞
Det kändes lite som han var det/den som höll ihop oss. Ibland kommer det över en lite extra och nu var det som att trycka på en knapp. Känns som mycket händer runt mig som jag inte har kontroll över. Min systers sjukdomsutredning, mannens beteende, dotterns olycklighet och så min stress över att inte fixa morgondagens tenta😩
Hur ska jag tänka?

Kram❤️

Svar: Försök att för ögonblicket ha mest fokus på dig själv, kram :)
Esmaralda

21 Skorpan:

skriven

Åh så sorgligt för dig som mist sin pälsbebis. Hoppas att vovven har det bra där den är nu...

O tänk att du kunde ta del av det hela just då det hände Es. Ja ingen trevlig upplevelse som det verkar... Tänk att du var med där o då Es.

Vet inte om jag har engagerat mig i onödan nu? Under min promenad hem igår råkade jag hitta en nyckel, som jag först övervägde att lämna kvar där den, men plockade upp den ur snösörjan. På nyckelringen stod det tydligt o klart vem som var ägare. Ringde numret o det var väljande hit o dit enligt vad ärendet gällde o det ärende som jag hade fanns ju inte med på "listan" s a s. Efter ett tag svarade dom i andra ändan o inte fanns det nån på plats där i bostadshotellet som skulle ha kunnat ta emot nyckeln. Så nu väntar jag på att de ska ringa gällande nyckeln o jag undrar Es om det var dumt att ta vara på den o om jag "blir av med den" o slipper ha den på mitt samvete o på ett smidigt sätt också? Verkar som att det blir mest besvär då man hittar nåt som nån tappat, som bankkortet jag hittade förra året eller när det nu var...Var det värt besväret?

Här regnar det o solen ska minsann inte visa sig åtminstone på en vecka, dystert. Hoppas mitt sinne inte är så dystert ;).

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Du gjorde det rätta... lägg undan nyckeln nu och försök att inte tänk mer på saken... hör någon av sig så plocka fram den men bry dig annars inte... tänk vilken huvudbry det kan bli när man försöker göra det rätta ! Kram :)
Esmaralda

22 Carina ST:

skriven

Beklagar verkligen förlusten av den lille.

Kram,
Carina ST

23 Eliea:

skriven

Nej men så olyckligt :( ..skickar en rymdkram med omtanke i den här stunden av sorg och saknad <3

Har försökt nå en förening som kanske kunnat ge mig lite mer socialt umgänge men de tycks vara helt omöjliga att nå och undrar.. Är det kanske inte något för mig? Universum sätt att säga nej så att säga..?

Ha en fin dag :)


Svar: Gör gärna ett par försök till och lyckas det inte, då ska du försöka hitta något annat att ägna dig åt, ge dig inte i detta, kram :)
Esmaralda

24 Zita :

skriven

Hej! Esmaralda
I vilket sammanhang träffar jag min kärlek ?
Dröjer det länge till ?
Kram 🤩🌟🌷

Svar: Ta gärna lite mer initiativ själv och det påverkar positivt, kram :)
Esmaralda

25 Mercan :

skriven

Vila i frid söta pälsbebis 🙏❤️🙏nu leker hon i Alltet Esmaralda 🤗

Svar: Ja, absolut, kram :)
Esmaralda

26 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Precis, vilket huvudbry, o därför brukar jag hoppas på att jag inte hittar nåt som nån tappat o som jag behöver plocka upp. Kanske jag är lite konstig när det gäller sånt ;).
Kram Skorpan

Svar: Jag tror du kommer fortsätta ta tag i det du hittar och det är ett bra personlighetsdrag som du ska vara stolt över.. kram :)
Esmaralda

27 Linda:

skriven

Jag är i chock och sorg efter att ha förlorat min lille älskade bebis. Jag var förvånad när du mailade mig och frågade om något särskilt hänt. Tack sedan för en mycket bra spådom. Och tack för att du frågade om du fick skriva blogg om detta. Jag lutar mig mot seansen och hämtar kraft från den. Kram och tack.

Svar: Skickar massor av energi ! Kram
Esmaralda

28 T:

skriven

Lilla vännen som gick bort så hastigt. Påminner om min lille hundpojke som låg under bilen och blev påkörda på hans hörsel vad nedsatt av ålder och inte hörde då bilen startade. Fick avliva honom också. Han blev 11 år. Världens finaste kille.

Es, ska jag byta jobb eller finns det någon öppning för någon bra förändring där under hösten??? Ser du mig på nytt i höst eller bör jag stanna en tid till?

Tack

Mvh
T

Svar: Ja, det är så sorgligt när sådant händerKänns som om du kommer byta arbete och du kommer själv att känna när det är dags.. gör dig beredd, kram :)
Esmaralda

29 Klara:

skriven

Så kul att det slog in och att det klickade sådär direkt!

Ser du något om min soulmate som du såg? När kommer vi träffas och hur ser han ut?

Mvh Klara

30 Mickis:

skriven

Åh nej så hemskt! Beklagar verkligen till matte och massa styrkekramar. Vi som förlorat våra pälskingar vet hur det smärtar. Jag förstår inte varför jag drömmer om dessa äckliga djur. Först ormar och nu har det vänt till spindlar. Och i natt var det gula spindlar. Vad betyder detta?

Funderar en hel del på vad jag vill och kan jobba med framöver. Saknar psykiatrin och beroende massor men det är mycket våld och det vill jag inte vara med om igen. Min sjukgymnast vill inte heller ha mig i den miljön med tanke på armbågen. Vi har år kvar av rehaben. Jag hoppas att det löser sig med jobb snart för nu har jag varit borta i 6 månader.

Ha en bra dag i skitvädret som bara fortsätter! Kram

Svar: Drömmarna om otäcka ting handlar om någon form av bearbetningHär regnar det och håller på.... suck ! Kram :)
Esmaralda

31 <3:

skriven

Kan det bli trevligt att träffa J idag för en lunch när han passerar här innan han åker hemåt ?
Bara han inte är typ gubbsjuk igen ?
Får ibland känslan att han blir sur när jag har det bra med kärlek.
Kram

32 F:

skriven

Åh så tragiskt 🥲 undrar om du får in något spontant på mig kram 🥰

33 Naturvän :

skriven

Hej!
Tackar. Känns tryggt att veta.
Apropå hundar. Min farmor hade en tax som smet och blev påkörd . Föraren stannade ej. Personen måste väl ha upptäckt att han körde på ngt djur el dylikt. Det söker mig så här i stunden. Taxen dog. Hemskt att veta han fick lida

Kram från en regntung dag. Var har ☀️ tagit vägen

34 Alie:

skriven

Usch så sorgligt 😢 tankar och kärlek till ägaren.

Jag har en väninna jag känt halva mitt liv. Hon är lite överbeskyddande och vill väl, men nu räcker det.. hon lägger sig i saker hon inte har med att göra. Jag förstår hon bryr sig om men det får finnas gränser. Jag sa till nu sist att hon får sluta..
Förstår hon denna gången att hon trampat över och att jag är irriterad på riktigt?
Kram :)

Svar: Förklara för henne hur du upplever hennes klavertramp, det är alltid bra att prata lite kring det hela när man satt ner foten.. kram :)
Esmaralda

35 Mercan :

skriven

Esmaralda 😭 😭 😭 ser du om underbara söta katten är i Alltet och leker glad 😞för flera år sedan när vi var hemma i Bulgarien såg jag en katt vid skräpet påkört, jag begravde den men senare min far berättade att han såg en katt med allvarliga skadad, katten har tagit sig ur graven och har lidit Esmaralda, ser du söta katten i Alltet Esmaralda ☹️

36 Silvertassen:

skriven

Tack för ditt svar tidigare idag! ❤️

Nä, de är klart att allt jag vill inte kommer hända men att de just blir vinterbröllop gör mig glad. 😊 De är mitt drömbröllop! En fråga till bara gällande de här... Vill så gärna gifta mig i kyrkan. Ser du om de blir ett kyrkligt bröllop?? Kram ❤️

37 Silvertassen:

skriven

Tack för ditt svar tidigare idag! ❤️

Nä, de är klart att allt jag vill inte kommer hända men att de just blir vinterbröllop gör mig glad. 😊 De är mitt drömbröllop! En fråga till bara gällande de här... Vill så gärna gifta mig i kyrkan. Ser du om de blir ett kyrkligt bröllop?? Kram ❤️

38 Nettan59:

skriven

Ljus och kärlek till dig som förlorat din lille vovve ❤️!!! Från en som förlorat sin pälskling i våras, känns fortfarande djupt i mattehjärtat.

Kommer vi att skafffa nytt husdjur i framtiden? Kändes helt overkligt för ett halvårs sedan…men tankarna börjar röra sig dit nu.

Kramar 🤗❤️

Svar: Ja, nog kommer du ha mer husdjur, kram :)
Esmaralda

39 Ida:

skriven

Hej kära du! Jag är extremt förvirrad, utarbetad och har inlett en komplicerad relation. Lägg på allvarliga sjukdomar i närheten och familjekonflikter samt en arbetsbörda som är omänsklig. 2023 har börjat lika dåligt som 2022 slutade. Snälla. När kommer jag landa i det riktiga livet igen utanför det pågående kaoset? Jag är så fruktansvärt trött på alla plan.

Svar: Ja kaoset kommer lägga sig och bra ting sker, det går lite upp och ner först, kram :)
Esmaralda

40 Lina:

skriven

Idag var det en hjärtskärande läsning än gårdagens. Så otroligt sorgligt. Stor kram till dig i bloggfamiljen och din ängla pälskling ❤️

41 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Känner mig inte alls stolt. O pissed off på människor som lovar kontakta mig o sen inte gör det, skitstil...
Kram Skorpan

Svar: Håller med !! Kram :)
Esmaralda

42 Mercan :

skriven

Esmaralda 😎😎😎😂😂😂Esmaralda ser du om jag kommer lyckas shöpa dun täcke från hemtex 70 %, hittar jag överkast som jag gillade, det är slut de stänger butik Söndag 😎😎😎😂😂😂

43 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Känns det rätt med Pakistan i år? Det jag hört av vänner och bekanta är att säkerhetsläget snabbt håller på att försämras, och det rejält. Att det är direkt farligt. Känns det oroligt och farligt?

Blir det Pakistan i år eller något annat resmål?

Kram

Svar: Pakistan känns inte ok... bättre om du skjuter lite på just detta resmål, kram :)
Esmaralda

44 Erika:

skriven

Hej! Tror du jag kommer att trivas med att vara föräldraledig?

Svar: Ja, det tror jag, se till så du får bra rutiner, kram :)
Esmaralda

45 Nana:

skriven

Kommer ge få jobbet jag har varit på jobbintervju på?
Kram!

Svar: Det finns en chans, kanske inte jättestor men den finns, kram :)
Esmaralda

46 Hm:

skriven

Hej Esmaralda.

Åh så sorgligt att det inte gick att rädda den lilla hunden.
❤️❤️❤️

Es, Om jag möter en ny man (en som jag kommer att leva tillsammans med) kommer det att ske innan det blir försent att skaffa flera barn? Kommer vi forfarande ha den möjligheten?
Känns det så? 6 år kvar till 40

Kram

47 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej igen Es!
Såg att någon hade ställt en fråga gällande sitt framtida bröllop. Min dröm bröllopsresa är ner till Maldiverna, ser du om de blir av?? Kram Zoey 💕

Svar: Det ser ut som om du kommer till Maldiverna men kan inte se om det blir just på bröllopsresan, kram :)
Esmaralda

48 Ghostwriter :

skriven

Jag vet hur det känns … min ena hund fick avlivas och jag fick inte säga hejdå. En annan hund blev påkörd av tåget som valp. Man får alltid leva med sorgen men man kan fylla den med positivt om man vill (minnen som ex).
Beklagar detta ❤️



Har så ont i magen och det har pågått minst en vecka följt av regält illamående och halsbränna . Har jag ätit något dåligt eller vad kan det vara




Kram

Svar: Har det inte gått över inom ett par dagar så sök hjälp, kram :)
Esmaralda

49 AnnaK:

skriven

Beklagar så himla mycket till dig som förlorat din lilla hund ❤

Har fått en seans av dig och redan då stod jag och trampade i vägkorsningen och det är nu många år sen! Ingen vart har jag kommit... Men än har jag inte helt gett upp hoppet att fixa det. Har börja slarva med min hälsa och mitt hem också. Sover för lite, äter för lite, tränar för lite, gör för lite roliga saker etc. Tror det hänger ihop med att jag inte reder upp livet i övrigt. Ser ingen glädje eller vits med något just nu. Orkar knappt jobba och så ska det ju inte vara. Ska försöka skärpa mig med hälsan och hemmet iaf. Eller är det så att jag är deprimerad? Kan inte avgöra om jag är fysiskt eller psykiskt trött.

Kram 🤗

Svar: Jag tycker du ska kolla din fysiska hälsa och är den ua, då bör du prata med någon för att röna ut om det kan handla om en depression, kram :)
Esmaralda

50 Rädd:

skriven

Kan jag komma att trivas på jobbet jag var på intervju på idag? Eller finns det något som passar mig bättre?

Kram och kärlek.

51 Mercan :

skriven

Esmaralda hur mycket är shansen i prozent att min bror kommer träffa tjejen som är rätt 2024 och att det inte dröjer till 2025 😉

52 Silvertassen:

skriven

Ser du kyrkobröllop för mig??? Kram ❤️

53 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 😔 du såg att det finns möjlighet 2024 att min bror kommer träffa tjejen som är rätt 😊😎😎😎🤗

54 Daniela:

skriven

Kommer ja få ett jobb snart?

55 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om söta katten som var påkört för många år sedan ☹️ om hon är i Alltet nu, det hände hemma i Bulgarien, jag såg den vid skräpet, jag begravde den men jag borde be om hjälp grannen Sılvia att hon ska ringa väteriner, katten har tagit sig ur graven och har lidit Esmaralda 😭😭😭ser du någonting om henne Esmaralda 😫 😫 😫 min far berättade att det var så illa örat ☹️☹️☹️😫😫😫

56 Till Silvertassen och Mercan:

skriven

Hej en vänlig hälsning till dig Silvertassen: det är väl du som bestämmer om det blir ett vinterbröllop och om du vill gifta dig i kyrkan. Inget att fråga Ez om?!

Och till Mercan: SNÄLLA kan du ta paus från dina frågor om din bror möter kärleken och dina katter. Du har fått svar från Ez hur många gånger som helst på samma frågor. Räcker inte det?

57 Miss57 :

skriven

Hej, jag undrar varför de tjejerna beter sig som de gör mot mig. Varför har de ignorerat mig och betett sig jättedåligt. Även när jag inte gjort något. De bara behandlar mig som luft. Och vad hände bakom min rygg. Godkväll :)

58 Mickis:

skriven

Vill hellre drömma om något härligt :) Skall inte du eller maken söka till Sveriges Mästerkock :) Tänkte på er och eran matlagning som verkar så bra och god igår när jag slängde ett öga på programmet :)

Något spontant som kommer hända mig snart? Kramis

59 Mamsen:

skriven

Till LOUISE!

Jag vill bara säga till dig stå på dig låt inte mannen försöka övertala dig!

Lycka till☆♡☆

Jag har själv ett barn som nu är vuxen, med en frånvarande pappa! Fast han träffat en kvinna bakom ryggen (som han numera är gift med o har barn med) Han försökte med alla medel tvinga henne o dra henne med sig, men det satte jag stopp för!! Tyvärr råkade dottern ut för en likadan "individ-psykopat" och det gör ont i mitt modershjärta att se hur hon kämpar för att få lugn o ro tillsammans med sina barn han hotar o tvingar henne göra si o så. Jag kämpar för henne i det tysta


Så tråkigt att det finns sådana elaka " individer" lite här o där!☆♥︎☆

Svar: Ja, ibland blir det tufft i livet och jag tror att din dotter kommer stå på sig lite bättre allt eftersom, kram :)
Esmaralda

60 Hm:

skriven

Hej Esmaralda.

Es, Om jag möter en ny man (en som jag kommer att leva tillsammans med) kommer det att ske innan det blir försent att skaffa flera barn?
Kommer möjligheten finnas då? Eller blir det senare isåfall?
Ser du om den möjligheten kommer ske då?

Kram

61 Boudica:

skriven

Så sorgligt! Men fint av brodern att komma och hjälpa, och tur att det var en veterinär, så blir mer personligt än någon okänd.

Es, jag har känt av tyngd och sorg, från en kollega som jag jobbar nära på senaste, men jag låter det falla av mig så gott det går, för det kanske bara är inbillning från mig, jag är rätt bra på att känna av, men jag kan ju ha fel också!
Och om han inte berättar är det väl inte bara klampa in i dennes känslor. Och på något sätt lokaliserade jag det till nacken/en punkt på övre ryggen. Vad som menas med det vet jag faktiskt inte.

Men det har av någon anledning blandat sig in i mina drömmar med, drömde om denne kollega i natt, han var gravid, bara några dagar kvar (funderade i drömmen om det var han eller tjejen, men kom inte fram till något XD) men jag kände samma tyngd och sorg från honom, som jag gör på jobbet.

Det var inte så mycket mer till den drömmen, men vad sjutton är det som menas med den?

KRAM!

62 Silvertassen:

skriven

Ser du kyrkobröllop för mig??? Kram ❤️

63 .:

skriven

Hej Es!
Jag måste fråga. Är hon fortfarande sur? Kroppsspråket och känslan inom mig säger det, men jag vet inte om det stämmer. Det var ju hon som tryckte ner mig och inte tvärtom. Så vad är problemet i så fall...

64 Undra:

skriven

Hej esmarslda.

Ser du varför hans föräldrar inte tycker om mig? Eller släpper in mig?

Vad ska jag bäst göra?

Kram

Svar: Ibland finns inte så mycket att göra, var dig själv, kram :)
Esmaralda

65 💕 Zoey 💕:

skriven

Tack för ditt svar! 💖 Ser du om min framtida bröllopsresa blir inom Europa eller utanför Europa?? Kram Zoey 💕

66 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag tror att jag kan ha extra krävande barn.

Jag ifrågasätter mig själv. Är det något fel jag gör?

Ibland känner jag att konflikter och kaos kommer vad vi än ska göra. Borsta tänderna, klä på sig, äta frukost, se på tv, läsa en bok. Varje situation kan sluta i kaos, skrik och bråk mellan syskonen,

Jag undrar är de något jag gör som mamma? Jag har alltid tyckt att det är viktigt att jag visar mina barn kärlek och hur mycket jag älskar dem. Men har jag ”skämt” bort dem? Eller varför är situationerna såhär?

Jag har en 3 åring och 7 åring. Jag har varit själv med mina barn mycket.

Det gör mig ledsen när man hör andra prata att det är hur du själv gör det

Ja det kanske är sant? Men har jag också barn med starka viljor.

Jag känner mig inte alltid förstådd med mina barn och speciellt inte gentemot pappan till barnens föräldrar. De känns som att de tycker att jag inte uppfostrar barnen osv.

Ser du något es? Kommer det lugna sig?
Är det något jag gör som förälder som gör att situationer lätt slutar i kaos med mina två barn?
Kram

67 LilaSyren:

skriven

Hej Ez,

Hur kommer det bli tror du om jag söker den tjänsten jag tackade nej till i somras. Det stod mellan 2 jobb och jag valde det andra men har inte kunnat släppa den tjänsten jag tackade nej till
Såg precis att den annonseras ut igen.

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: