Voodoo.....

 
 
Jo, kristendomen och Voodoon har faktiskt slående likheter.
 
Speciellt inom den haitiska voodoon har många kristna traditioner och figurer anammats.
 
Exempelvis har andarna, som är en central del i voodoon, kristna motsvarigheter som exempelvis Aida Wedo som är en spegling av Jungfru Maria.

Likheterna har fallit båda parter på läppen och gjort att religionerna fredfullt kunnat och kan samexistera på många platser. Även den tidigare påven John Paul II deltog vid en voodooceremoni 1993.
 
 
Voodoo är ingen mörk religion där utövarnas främsta intresse är att göra livet surt för andra genom svart magi.
 
Snarare handlar Voodoo till stor del om att hela – och en av de främsta anledningarna att tillkalla andar är att hela skadade och sjuka.
 
Men åkommorna som ska lindras behöver inte bara vara kroppsliga – det kan också handla om att hela ett brustet hjärta eller vända en persons tur som under en period gått i fel riktning.
 
 
 
Sedan kan man naturligtvis använda voodoo i syfte att skada och döda också, men det mesta  som kan brukas, kan också missbrukas.
 
Kram & kärlek 💖
 
 
 
1 Zuzeee :

skriven

Hej

Kommer det gå bra för aleks på fredag i Bulgarien, kommer han få posetiva besked om sitt pass?

Kram

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför det blir missförstått igår mellan mig och C kvinna i texter på sms. Jag hoppas väl allt är okej men är det okej?

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vill att C kvinna ska vet att jag ser emot fram hennes födelsedag. Vet hon? Och jag är glad för det.

Vet hon?

Ha det bra

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag och C kvinna var på en fikastället för hennes födelsedag i vår?

För hon prata om skype men jag är förvirrar.

Kan du var tydligt med att det blir fikastället? För hon vet inte det. Kommer det blir fikastället som jag gav en presentkort för henne.

Blir det fikastället?

Ha det bra

Svar: INte 100% säkert, men möjligheten finns, kram :)
Esmaralda

5 Misst57:

skriven

Hejsan!

Varför går han bara runt och kollar på mig, varför pratar han inte eller gör inget? Han måste ju göra någonting någon gång istället för att bara gå runt o kolla.

Svar: Han är lite seg och kommer inte till skott, kanske du får ta första initiativet, kram :)
Esmaralda

6 Misst57 :

skriven

Hej igen!

Varför går hans ex och ger mig sura blickar hela tiden, vet hon ens om vem jag är? Ser hon något mellan han o mig o är det därför?

7 Smaragd :

skriven

God morgon,

Är det nu vår plan mot målet börjar eller blir det fler hinder? Vågar inte tro det för jag är rädd att bli besviken igen. Men jo, det är nog nu det äntligen händer.

Kram!

8 Jossan :

skriven

Godmorgon

Jag förstår inte varför det är så segt att gå upp på morgonen. Tänk om jag bara hade lyckats somna vid 9 så hade jag väl varit utvilad kanske.

första gången tänkte jag på om jag ska fortsätta här till hösten eller om jag ska leta mig vidare. Jag älskar mitt jobb men den situationen med henne är inte hållbar och jag har en del att tänka på… Den där ömsidiga respekten finns inte… Jag vill inte sluta men vad ska jag göra om man ständigt känner sig dålig i hennes närhet?

Men jag ska boka möte med chefen ang lönen.. och om detta..

Hade hon gjort allt för att få mig att stanna?

Kram

9 Tjej:

skriven

Kommer jag träffa mitt ex snart?

10 Shenzi :

skriven

Kära Es!
Jag har alltid trott att vodo e förknippat med de sista du skrev så de var intressant att få veta att de handlar om att hela. Man lär sig något nytt varje dag. ☺️

En sista fråga bara (gällande mitt ämne från igår alltså å inte över lag), kan du inte ens se om hela eller halva min släkt kommer till mitt bröllop?? Kram Shenzi 🌹

Svar: Ja, det finns både vit och svart voodoo !Jag ser inte hur många som kommer tillbröllopet, men en hel del blir det, kram :)
Esmaralda

11 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Det känns som om jag haft en sådan otur de senaste åren så skulle behöva voodoo eller något som tar bort oturen.

Kan du se vad oturen beror på?

Kram

Svar: Ibland samlar sig det negativa och det är inte kulMen det brukar vända och särskilt om man själv gör nya val och påverkar positivt
Det kommer vända också för dig, kram :)
Esmaralda

12 Lupin:

skriven

Godmorgon
Jag trodde inte man kallade allt för voodoo utan skilde på svart och vit magi, eller?

Es: kommer kvinnan som är gift/sambo stanna kvar i sitt förhållande, eller kommer hon välja honom?
Kram:) 🌱

Svar: I voodoo finns svart och vit magiHon vekar tveksam men kommer lämna sitt förhållande även om det kan dröja... kram :)
Esmaralda

13 Helena Ir :

skriven

Det där med Voodoo var något helt annat för mig! Att det har kunnat användas som hjälp vid åkommor har jag inte känt till. Inte bara mörka krafter alltså. Säkert alla filmer som påverkat mig..

Skön morgon med lite sovmorgon.

Senaste tiden har en del kommit ifatt mig i tankarna. Kanske ett sätt att rensa och kunna gå vidare. Men det svider när jag ser resultat. Det handlar om ett liv, mitt liv! Jag ger ingen som ger upp men behöver hitta lösningar.

Ha det så bra:)

Kram

Svar: Ja, filmer och böcker går ju bara i en riktning och man blir lite luradVoodoo kan användas såväl på ett ljust som på ett mörkt sätt
Ja, det är en tid för dig nu med små bokslut och nya beslut, det kommer gott ur detta, kram :)
Esmaralda

14 Dunegull:

skriven

Sitter och funderar om jag ska ta en resa till solen innan jag börjar på nästa jobb. Är det rätt tro? Blir det en bra resa i så fall? Alltid lite speciellt att åka själv.

Kram

Svar: En resa kan du behöva och var inte orolig över att res på egen hand, kram :)
Esmaralda

15 Eliea:

skriven

Det är väl som det mesta, intentioner och syfte.. Låter bra att säga voodoo om inte annat :P

Den här föreningen som jag jagat och äntligen fått kontakt med.. Kan det vara något för mig som bidrar med något positivt? Tycker de verkar lite.. Speciella och svårnådda men men.. mna är ju själv lite speciell så lika barn kanske leka bäst eller något ;P ..tänkte oxå när du sa att jag inte skulle ge mig så vad tror du? Bu eller bä/Vad kan det bli av detta månntro? ;D

Ha det gott! :)

Svar: Absolut att du i alla fall ska göra ett försök och känna efter.. kram :)
Esmaralda

16 Misst57 :

skriven

Hej igen!

Varför går hans ex och ger mig sura blickar hela tiden, vet hon ens om vem jag är? Ser hon något mellan han o mig o är det därför?

17 Mickis:

skriven

Fy fan vilken natt! Har inte sovit en blund. Haft så ont i axeln som jag sträckte när jag halkade förra veckan och det är säkert massa låsningar som satt sig så skall till kiropraktorn om några timmar. Hoppas att det lugnar ner sig och att jag får sova i natt. Kram

Svar: Hoppas det hjälpte med besöket hos kiropraktorn, jag sänder healing för sömnen i natt, kram :)
Esmaralda

18 Dani:

skriven

Hej!
Kommer jag få ett jobb. Har snart varit arbetslös i en månad.

Kram

19 Helena Ir:

skriven

Tack :)

Kram

20 L:

skriven

Intressant med voodoo och jag funderar på om det verkligen fungerar men tänker inte prova. Tänker på karma.

Undrar en sak. Jag tycker jag fått så dålig kontakt med min äldste son. Vet inte hur jag ska göra för att det ska bli bättre. Kommer vår relation och kontakt bli tajtare och öppnare som känns bättre?

Kram L

Svar: Kanske du ska spendera lite mer egentid med honom, så ni får chans att prata bara ni tvåDet kommer vända och bli bättre, kram :)
Esmaralda

21 Klara:

skriven

Hej. Jag har också alltid trott att vodoo är kopplat till någon magi som man mest gör i vissa länder i Afrika.

Es, hur ser du kring vaxxinet? Såg att du tog det förut och att din man tror att det är det som gör folk sjuka (vilket jag också tror.) men Pfizer har ju ett dokument där det står att det har ett experiment fram tills 2023. Många dör plötsligt nu pga vaccinet. Har hört att en del av eliten vill minska populationen och de går i full speed med MRn.a.

Har tänkt fråga dig om detta då jag läst en hel del kring det men skulle vilja veta vad du tycker och tror?
Mvh Klara

Svar: Nja, min man skojar mest eftersom han tycker att så mycket blivit sämre efter covid.. vården funkar inte osv... så han säger att alla har blivit lite mer korkade efter vaccinet.... fast det är mest på skämt ! Det är inte så att eliten försöker minska populationen på detta sätt, kram :)
Esmaralda

22 <3:

skriven

Godmorgon Es, kommer A vara sur länge denna gång ?
Kommer vi umgås igen så småningom ? Jag fattar ju att det aldrig blir 💯bra i en relation med honom. Han kommer aldrig bli den jag vill att han ska vara som pojkvän.
Kram

Svar: Nej, han kommer inte bli den man du vill ha och behöver men han lugnar sig och ni kommer på talking terms igen, kram :)
Esmaralda

23 Tiss :

skriven

Hej Es!
Hen tycker att det skulle vara bra för mig att säga det som jag inte vågar säga (ganska logiskt) och aldrig kommer att säga. Även om jag önskar att jag kunde. Men tänk om jag faktiskt är dum i huvudet.
Om jag nu inte skulle vara dum i huvudet.. Hur ska jag då känna frid liksom sluta fred med mig själv? Om jag nu är värd det..

Svar: Ja, en sak är klar och det är att du INTE är dum i huvudet !!Du är värd att må väl och kanske det är dags att våga säga/göra lite mer av det som du inte riktigt kan... kram :)
Esmaralda

24 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tack för infon <3 trodde voodo bara var mörkt och skadligt Överaskande och egentligen inte förvånande att det finns helande ljus voodo .

Ljust är det här med minusgrader tack o lov ! Mindre smutsiga hundtassar och vattnet sjunker /fryser.
Sen invigde jag min nya dusch igår med takdusch o kromade detaljer,sonen kan han <3.
Ut o handla idag fick ju "lön" igår och ev ska bägge sönerna komma på middag i helgen . Viktor har ju namnsdag på söndag så jag har lovat jordgubbstårta.

Trevlig Torsdag önskas !

Kram Anki med flock

Svar: Härligt att få inviga nya duschen !Vad skoj att båda sönerna kommer... min kommer ikväll och stannar till söndag.. han ska hjälpa en gammal kompis i byn med sin flytt och i morgon ska ha till en annan kompis på spelkväll och då är det ju praktiskt att sova över här hemma :) Kram :)
Esmaralda

25 Skorpan:

skriven

Hahhaa, dom bilderna var bra o speciellt den sista vill jag också ha ;). Sammanfattningsvis kanske man kan säga att det alltid finns två sidor av en sak, här vit o svart magi.

Månne jag har sysslst med magi nån gång? O var det då ond eller god magi, eller båda?

Jösses vilket väder, det snöslaskar igen som i förrgår o inte var det ju plogat där man skulle gå... Märkligt väder är det.

Dagarna dom går o går o jag likaså ;). Börjar bli jobbigt med ett varje dag ökande stegantal, snart hinner jag inte göra nåt annat än gå ;D. Eller ser du om det händer nåt snart här hos mig?

Njuter av lugnet på kontoret...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: En gång var du en fena på svart magi men jag tror inte att du missbrukade dina kunskaper, kram :)
Esmaralda

26 Lupin:

skriven

Menar du då att dom kommer fortsätta träffas och att hon väljer honom?
Kram

27 Jossan :

skriven

Ännu en i min närhet som är gravid… Det svider varje gång jag ser det.

Allt står mig upp över öronen och jag vet inte ut eller in. Jag hade behövt åka iväg och bara komma iväg. Men jag har ingen att åka med..

När ska allt vända?

Kram

Svar: Du kan dra iväg på egen hand, det funkar bra !Det vänder oavsett, ge det lite tid bara och gör kloka val, ha prio på glädje, kram :)
Esmaralda

28 Mercan :

skriven

Esmaralda jag ska shöpa triss lott från 30 kr från presbyrån tretio stycken, blir det något Esmaralda 😎😎😎😁😁😁

Svar: Ingenting av betydelse tyvärr, kram :)
Esmaralda

29 Tjej:

skriven

Kommer jag träffa mitt ex snart?

30 Hon:

skriven

Hej,
Finns det en chans att jag är/snart blir gravid?
Kram

Svar: Ja, visst finns de chansen, kram :)
Esmaralda

31 Helena Ir :

skriven

Intressant finskt program på radion som jag lyssnade på nu på förmiddagen. Tänk vad hjärnan kan spela en ett spratt. Vid insomnade, djupsömn,remsömn. En del går i sömnen på natten, det har de flesta av oss hört talas om. Men att vakna av starka smällar, telefonen som ringer en signal, dörrklockan..som ingen annan hör,känns kanske lite udda!? Men även det kan vår hjärna fabricera fram. Stark stress, stor trötthet och annat som stör kroppen sägs vara orsaker. Mycket händer under sömnen. Hjärnan funkar medans resten av kroppen stelnar..eller lever sitt eget liv i ryckningar och ibland en och annan spark på den som sover bredvid 😀. Intressant program..hjärnan är en superskarp dator!

Kram

Svar: Sådana program fastnar jag också vid, väldigt intressant !! Kram :)
Esmaralda

32 Hm:

skriven

Hej esmaralda.

Är nära ögat att köpa en ny bil. Fast den är begagnad av en privatperson.

Den är nybesiktad utan anmärkning.

Från du någon känsla av bil köpet. Kommer bilen hålla i längden?

Kram

Svar: Lite kommer den att krångla så småningom men verkar vara välskött, kram :)
Esmaralda

33 Ghostwriter :

skriven

Min hjärna stannar till och det blir liksom en känsla av ”ingenting” på nätterna så jag inte kan sova. När huvudet är tomt så kan jag inte falla in i sömnen. Nu har det tagit ända till lunch för mig att ta mig upp och det ger sån extrem ångest för jag vill starta min dag vid 6 tiden. Skulle meditation hjälpa där och då?


Kram

Svar: Ja, pröva meditation och träna dig också fram tankemässigt vad som får dig att somna, kram :)
Esmaralda

34 Smulan:

skriven

Hej, stora barnet är på korttidsvistelse några dagar i månaden som avlastning för oss. Han har nu börjar knorra att gan inte vill och det är tråkigt. Fast dom hittar på roliga saker.
Blir det bättre kommer han att tycka det är roligt igen?

Svar: Det går lite upp och ner också framöver men känns viktigt för er alla. När han väl är där så verkar det funka bra, kram :)
Esmaralda

35 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Ja Vodoo har nog lite av en mork och negativ klang hos mig!

Vill att saker ska klarna och att det ska vara lattare att ta beslut och att det ska flyta pa mer. Kanns som om jag sitter i en ravsax. Kanske det finns solklart framfor nasan pa mej och hade jag inte haft barn sa hade det varit givet. Jag vill ga framat men vet inte var jag ska satsa och t ex soka jobb.

Ser du mig bo dar jag vill vid havet i Sverige?
Kommer det kunna handa?

Kram
Maja

Svar: Ja jag ser dig bo i Sverige och i närheten av hav men ser inte hur nära, kram :)
Esmaralda

36 Rebban :

skriven

Jaaaa! Jag fick mitt önskejobb och på deltid till en helt klart hygglig lön. Det var min nummer 1 önskan till manicken. Jag tackar så innerligt och är så glad och vet att detta är rätt för min utveckling. 🌟🌟🌟

Och tack till dig Ez! Det är säkert detta du sett hela tiden. Stor kram!

Svar: Äntligen, så glad jag blir för dig, stor kram o grattis :)
Esmaralda

37 Cami:

skriven

Alltid trott att vodoo stod för det negativa så ny kunskap idag. Tackar🙏 Livet är inte bra alla dagar inte och idag är en sådan dag.
Bättre i morgon?
Allt gott,
Kram till dej.

Svar: Ja, bättre i morgon blir det, kram :)
Esmaralda

38 Skrållann:

skriven

Hej!
Känns som en liten tung dag här hemma. Längtade till mannen åkte till jobbet så jag kunde släppa ut alla tårar. Vet egentligen inte varför jag gråter Kanske mest efter meddelandet jag fick från dottern där hon återigen bevisligen inte kan lite på sin närmaste kompis och gamla vän. De är tonåringar och jag ska inte lägga mig i men blir ändå ledsen över intrigerna de skapar och hur de sårar varandra. Sedan över mannen som jag inte vet vart jag har eller var han står i nåt och sedan har jag ont i revbenen vänster sida och tänker att jag har cancer. Usch så ytligt av mig men nu tror jag att jag fick lätta mitt hjärta och mår förhoppningsvis bättre om en stund🙈

Kram❤️

Svar: Ibland behöver man gråta och någon större anledning behöver inte finnas.Det är ju så typiskt i tonåren att skapa drama, och ska du lägga dig i så försök att avdramatisera det hela.
Är du orolig för hälsan så sök läkare, bättre att söka en gång för mycket och slippa gå och oroa sig... kram :)
Esmaralda

39 Anonym:

skriven

Hej Es,
Öppnade posten nu precis och fick svar på mitt cellprov som visar förändringar (ej cancer) måste ärligt säga att jag känner mig nojig och faktiskt lite orolig över detta svar då jag haft cellförändringar innan..
Mest orolig då tiden för nytt prov kommer dra att på tiden, då vården ser ut som den gör...
Ser du någonting kring detta? Kommer jag få en ny tid relativt snart?
Kram

Svar: Ha koll så du får nya tiden som du ska, jag ser ingen anledning till oro, kram :)
Esmaralda

40 Rebban :

skriven

En sak till: igår när jag låg i sängen och inväntade att tröttheten skulle komma så pratade jag med min manick och frågade om han verkligen levde då jag inte hört honom på längre. Plötsligt hörs en hög duns från området där han ligger och vilar.
Det var så pass tydligt att till och med jag förstod att han ville visa att han faktiskt lever och att något är på gång.❤️

Svar: Jadå, han är full av liv och det visade han tydligt.. han jobbar för dig allt vad han förmår, kram :)
Esmaralda

41 Maja:

skriven

Hej Maja,

Pratade med mitt “ex” . Ja vi bor ju tillsammans med vår son.

Du skrev i går att jag inte skulle lura mig sjālv o att det var fram o tillbaks med hans sāllskap. Det har jag sagt många ggr under dessa månader då detta pågått men nu om han efter att sagt att det ār slut fortsātter så maste jag gå min egen vāg āven om jag vill det bāsta för vår son.

Hur ska jag kolla? Inspelning? Komma hem fran jobbet o kolla i morgon? Stanna kvar i huset efter han kört var son till skolan i morgon?

Kram
Maja

Svar: Kanske du ska fatta ditt beslut oavsett du har bevis eller ej, du vet var din gräns går, kram :)
Esmaralda

42 Lo:

skriven

Min telefon gick XR sönder så jag köpte en till XS begagnad men nu verkar batteriet gå ner hastigt på bara 2-3 månader (de kanske har med kylan o göra). XR telefonen tänkte jag skicka på lagning sedan sälja vidare. Frågan är om jag ska behålla min XS eller XR när den är lagad? Kan du se vilken som håller bäst


Jag har tyvärr inte råd att lägga 5-10k på en ny telefon och får inte ta avbetalning längre (vilket är jävligt skönt ändå) men det gör såklart att man får köpa begagnade som kanske inte är helt topp.


Det är viktigt för mig med en telefon i dessa tider
Kram!

43 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda 🤗 😘 ❤️

44 Misst57 :

skriven

Hej!

Är hans ex avundsjuk på mig? Är det därför hon går runt och kollar så argt, känner hon av något mellan han och mig och hon gillar fortfarande han så hon ser mig som ett hot? Känns lite som att hon vet vem jag är, annars så hade hon inte gått och kollat så som hon gör nästan varje dag. Man blir lite arg på grund av det, har nämligen inte gjort henne något. Kram :)

45 Lo:

skriven

Min telefon gick XR sönder så jag köpte en till XS begagnad men nu verkar batteriet gå ner hastigt på bara 2-3 månader (de kanske har med kylan o göra). XR telefonen tänkte jag skicka på lagning sedan sälja vidare. Frågan är om jag ska behålla min XS eller XR när den är lagad? Kan du se vilken som håller bäst


Jag har tyvärr inte råd att lägga 5-10k på en ny telefon och får inte ta avbetalning längre (vilket är jävligt skönt ändå) men det gör såklart att man får köpa begagnade som kanske inte är helt topp.


Det är viktigt för mig med en telefon i dessa tider
Kram!

46 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.

Tror du att chefen på mitt nuvarande jobb vill bli av med mig? Eller kommer hon hålla mig kvar så länge som jag kan fortsätta?
Kram

47 Vodoo:

skriven

Kan man använda vodoo på sig själv, i positiv agenda?
eller kan det bli bakslag
(speciellt för en som aldrig gjort sådant) Dock vill jag ju inte ha kontakt med något negativt, även om man får positivt av det.


kram

Svar: Jag tror att man ska veta en hel del fakta innan man börjar experimentera, kram :)
Esmaralda

48 <3:

skriven

Hej Es, fått en inbjudan till vinterbal ❄👗kan det vara en bra möjlighet att träffa kärleken ?
H vill såklart att jag kommer tror han har ett gott öga till mig. Men han är ju inget för mig sol ät gift och lite för ord.
Kram

Svar: Skoj med bal... du kanske inte möter kärleken men har trevligt i alla fall, kram :)
Esmaralda

49 Mickis:

skriven

Tusen tack för sömnhealing!! Då borde jag sussa gott i natt :)

Det gick bra hos kiropraktorn. Massa som var låst och även ett revben som fast men nu är jag loss igen :) Ett uselt dygn har det varit men i morgon är det fredag och hoppas på en bra helg!

Älskar irländsk accent och skulle vilja åka dit. Minns inte riktigt om du varit där Es :)
Kram

50 Lupin:

skriven

Kommer dom att fortsätta träffas eller rinner det ut i sanden..?
Finns jag med i hans tankar någonting?
Kram :) 🌱

51 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du möjlighet för bostad för min bror Esmaralda i Augusti efter att ha rest till Bulgarien, du såg resa April Maj och att det kommer hus efter bostad Esmaralda 🤗 tack Esmaralda 🤗❤️😊

52 AnnaK:

skriven

Löser det sig för dottern med skolan? Vet inte hur jag bästa ska hjälpa. Hon vill inte gå dit. Är tveksam till om hon har en diagnos som hon själv tror men vem vet.

Känns som att det bara byggs på elände. Blir det något positivt i år?

Kram 🤗

53 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Tur att jag har gjort gott då...
Jösses, jag har tydligen varit en fena på ett o annat i mina tidigare liv o nu är jag inget annat än en medelmåtta o inte bra på något ;D. Hur blev det så?
Kram Skorpan

Svar: Nu förringar du dig själv... du har en fantastisk personlighet, du sticker ut och du märks och du har stor kapacitet... så är det :) kram :)
Esmaralda

54 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Blandningen med fakta och din härliga humor gillar jag :)

Idag har jag gjort del två (av fyra) i F-kassans utredning av min arbetsförmåga. Jag träffade en psykolog som gjorde exakt samma tester som var en del i min adhd utredning och som F-kassan redan har papper på. Jag berättade i stora drag för psykologen om min narcissistiska mamma och den misshandel hon har utsatt mig för, han sa att han tycker det är viktigt att jag får gå i terapi och bearbeta. Jag hoppas att han tar upp det i sin samman ställning till F-kassan så det kanske händer nåt på den fronten…

Idag är det 12 år sen min älskade pappa gick över till Alltet, han var min stora trygghet i livet så saknaden har varit extra tung de senaste åren när livet har varit fruktansvärt tungt och motigt. Har han någon hälsning till mig?

Kram 🐈‍⬛

Svar: Det är viktigt för honom att du vet att han inte är borta, utan att han fortfarande är med dig och besöker dig regelbundet och tittar till... försök ta emot den kraft och de energi han försöker förmedla till dig.. kram :)
Esmaralda

55 Boudica:

skriven

Intressant, just voodoo/hoodoo är jag mindre påläst om, annars är jag väldigt mycket för äldre naturreligioner och häxerier.

När jag läser det här är det som en video spelas upp i huvudet på mig.
Typ ett tidigare liv,
ser mig som en svart slav, på en gård, där det finns ett eget hus för slavarna där.
Andvänder voodoo, som är lärt från mormoder, men mer för att läka och hjälpa andra där, ser att blandas örter i skål.

Denna syn känns bekant, är det tidigare liv eller bara fantasi från min hjärna?

KRAM!

Svar: Mycket troligt ett tidigare liv.. ofta kommer minnen fram när man råkar tänka i banor som triggar igång det gamla... kram :)
Esmaralda

56 Tiss :

skriven

Hej Es!
Jag vill bara tacka för svaret.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: