Julepaketen....

 
Och  nu är det full fart på julklappsinslagningen !
Därtill en mugg glögg  & så är det bara snön som fattas !
 
Kram
1 G::

skriven

Blir jeg invitert på besøk idag?

2 Skorpan:

skriven

Ja jag håller med dig, bara snön som fattas :). Här kommer det något snöblandat och det är jättehalt. Blev så chokladsugen att jag var tvungen att gå och köpa det... Och jag som borde slippa mitt sötsug :(.

Hoppas glöggen är god o julklapparna snart paketerade :).

Kram....

3 G::

skriven

Blir jeg invitert på besøk ikveld?

4 Anonym ikväll:

skriven

Plötsligt är det intressant att hälsa på oss efter vi fick barn tillsammans. Upplever att min mans familj särbehandlar våra barn. Känns som mina två stora inte är lika mycket värda för dom som vår gemensamma, det stör mig och gör mig ledsen.

Kommer systrarna att sluta särbehandla? Kommer dom att komma på de två stora barnens födelsedags inbjudningar och visa att dom betyder lika mycket som vår bebis på 1 månad.

Blir så ledsen och irriterad över folk som särbehandlar barn!

5 lilla jag:

skriven

äntligen har ja gått vidare efter tråkigheter och psykiskt dåligt måeende :) har haft min första deijt dessutom... kändes bra o han va en riktig gentleman o stilig.vet inte om ja vågar hoppas på nåt bra men, Blir det han och jag?

6 Kaffehörnan:

skriven

Vad trevligt med paketinslagning

7 Agnes:

skriven

VAD är de där avlånga sakerna i bakgrunden? Någon form av likörflaska? Har nog fel på ögonen, men skulle kunna påstå att det annars ser ut som tätt, packade nötter på flaska...men något så knasigt kan det ju helt enkelt inte vara? Haha!

En sak jag inte begriper med mig själv, är att de senaste åren, runt denna tid, så börjar ett konstigt, dolt "behov" av att åka till Gotland, av alla platser på jorden, och hyra en liten stuga nära havet, utan en massa folk runt omkring men med el, rinnande vatten, internet och mobiltäckning.Och detta dolda sug försvinner ungefär vid april...
För att vara helt förvunnet, och så då åter ge sig tillkänna runt denna tid...
Hur knäppt är inte det, att känna något pocka på från ett inre av mig själv som jag tydligen inte har pejl på...för att få vandra runt och i Visby och stränderna i beckmörker, skitväder och vinterstormar...
Normala männiksor flyr Gotland under vintertid, för att åka dit sommartid, jag vill dit vintertid, för att sedan slippa ifrån Gotland sommartid...jag är nog på randen till galenskap...

Trevlig kväll!

Kram!

Svar: Jo, det där avlånga är nån slags julelampor,,, köpte en sådan till mig själv i fjol och bägge mina töser blev så förtjusta och undrade varför jag inte köpte till dom.. och nu är det gjort :) Gotland ska du ta dig till... det känns viktigt... när alla måsten är över tror jag att det är dit du ska och hyra en stuga och hämta kraft och energi...jag tror det blir riktigt bra.. och det är vad din ängel försöker säga dig.. kram:)
Esmaralda

8 alice:

skriven

älskar att slå in paket!

9 JB:

skriven

Ser du om jag får det jag önskar i julklapp? :) kram

10 Emelie - Hobbyfotograf i Uppsala:

skriven

Har veckans blogg på min blogg just nu, delta gärna! :D

11 shufuj:

skriven

Esmeralda jag har ett underbart förhållande med min pojkvän och vi älskar varann så, men mina föräldrar accepterar det inte, kommer vi få vara med varandra till sist?

12 LoLa:

skriven

Så fina presenter och så igång du är hela tiden med så mycket. Ja, kvinnor kan!

Jag tänker på att öppna eget, kan du se om det blir av?

mvh Lola

13 Anna:

skriven

Men för fasen...det är ju grönt utanför fönstret! Känns som att vi inte bor i samma land....vi har inte mycket snö här i norr just nu och det har varit ovanligt varmt men vitt är det iaf. Och mörkt...så fruktansvärt mörkt. Hur ska man kompensera för denna brist på dagsljus? Äter d-vitamin men är så trött. Känns värre nu då det blir ljust vid 8 och mörkt vid 15. Har inte påverkats förut men nu är jag helt slut bara jag varit och handlat.

Nåja...om några månader är det ljust dygnet runt istället :)

Mys på :)!!

Kramar från Anna!!

Svar: Ja och här i söder är det inga ovanligheter med en helt grön vinter utan en enda snöflinga... vilket INTE gillas.. kram :)
Esmaralda

14 tjejen som inte kan styra sina känslor:

skriven

Vad krävs att det ska bli vi ? kommer han bli intresserard? ( han är i ett annat förhållande)

15 Agnes:

skriven

Lampor?
Nähä...
Festligt!

Hm...Om nu min ängel försökt påpeka detta för mig under några års tid, så har jag ju enkelt sagt, tydligen behövt hämta energi under de senaste åren? Fast det är just denna senhöst mitt liv gjort en livsvurpa som kan kallas en smula extrem...

Det "skumma" i det här dolda "behovet" är att jag i grunden avskyr Gotland. Att under sommaren sätta foten på Gotland, finns typ inte på kartan! Men på vintern så dyker känslan upp...att jag vill sitta i en stuga och se ut över det vindpinade havet under vinterstormarna...för att hårddra det...
För det är endast under vintern, typ från mitten av Nov fram till april, som detta pockar på i min själ...sedan så är det borta...och tanken på Gotland får mig bara att...brrrrrr......huvva!
Inte ens Medeltidsveckan kan få mig i spinn, haha!

Min farmor var från Gotland, och flyttade till fastlandet, om jag förstått det rätt, i samma veva som hon bildade familj.

Tack Es!
Kram!

Svar: Ja,något är det definitivt som drar dig till Gotland under vintern.. inte bara farmnor utan också något i dina tidigare existenser.... så GÖR Gotland vid tillfälle.. det kan bli en stark känsla... kram :)
Esmaralda

16 Jenni :

skriven

Hej! Vad roligt med paketinslagning! hoppas vi får en vit och fin jul i år! :)

Jag undrar.. kommer jag och han att bli tillsammans igen? vi har ett förflutet men har fortfarande kontakt ibland.

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: