SPONTANA SPÅDOMAR....

Jag ser en  medelålders kvinna i kort hår som snart ska titta på en kull valpar och bestämma sig för vilken av dem hon vill ha.  Du ska välja den valp som  är tvåfärgad  för ni två hör samman på alla sätt och vis och ni har ett gemensamt förflutet. Det kommer bli riktigt bra.

 💖

Anna eller Anja som bor i en etta i utkanten av stan och som önskar sig ett helt annat liv.  Du behöver inte fortsätta vänta passivt. Leta efter bostad på landet där du vet att du trivs. Det dröjer inte länge innan du hittar precis det du vill ha

 💖

Man i 70 års åldern som ska opereras i början av nästa vecka

Du ska inte vara orolig. Allt kommer gå bra. Efter operationen kommer en behandling som du svarar mycket väl på.  Hys alltså ingen oro

 💖

Du är i 70 års åldern och kvinna, och du har bokat resa till storstad, mest troligt till London. Nu är det lite orolig och tänker på covid och allt elände som kan hända men lägg tankarna på hyllan och res.  Var normalt försiktig, och du kommer klara dig fint Dessutom blir det en riktigt bra resa med härliga upplevelser.

 💖

Tjejen i 30 års åldern som var på krogen förra helgen.

Du pratade med en man och ni utbytte kontaktuppgifter och han har inte hört av sig.  Du vågar inte riktigt ringa honom.  Men, ta tag i det och ring. Han kommer bli glad och ni kommer planera en dejt som har god chans att leda till fler dejter

 💖

Kvinna i 30 års åldern som nyss flyttat från liten bostad till större.

Kolla alla möjligheter till second hand köp av möbler och du kommer hitta just det matrumsmöblemang som du länge velat ha men inte haft råd till. Nu har du råd!

 💖

Kvinna som fullt 50 men inte 60, som är singel och vill så vara, som arbetar på polismyndigheten och som vill ha en ny hobby men vet inte riktigt vad.  Det känns starkt som att du ska börja boxas. Dels kommer du att tycka det är kul och dels kommer du träffa en kvinna som har god potential att bli en härlig kompis.

 💖

En katt som är gråmelerad,  över 15 år gammal  men pigg och glad.  Katten försöker förmedla att hen vill ha  LEVER att äta och är så galet sugen på detta. Och visst kan din fina katt vara värd lite kokt lever !!

💖

Du är kvinna, runt 65 år, du arbetar fortfarande och du är gift sedan länge.

Du har två döttrar och en son.  Snart kommer det att meddelas att du ska bli mormor och det blir stor glädje.. för detta hade du inte riktigt trott.

 💖

Man i 40 års åldern som bokat resa. Du ska besöka flera länder och du reser på egen hand.  I Egypten ska du vara försiktig när du besöker en matmarknad.. med all säkerhet kommer någon att försöka stjäla din plånbok. Ha den inte i innerfickan.

 💖

Slutligen har vi  kvinnan  med ett kort förnamn.

Du har blonderat halvlångt hår, ärr vid näsroten och du har gått ner rejält i vikt och trivs med dig själv.  När du bläddrar på Tinder så svep år rätt håll när du  ser mannen med asiatiskt utseende… det här är ju din tillkommande !

 💖

Fortfarande går det inte att lägga till bilder… suck

 

Kram & kärlek💖