SPONTANA SPÅDOMAR...

Spontana spådomar :

 

Jag ser en äldre släkting till dig som brukar läsa bloggen. Din släkting är kvinna  och  över 70 år. Hon är inte helt frisk. Hon lever ensam.  Det ser ut som om hon har början till demens.  Kring jultid  kan en olycka ske i samband med  tända ljus som hon glömmer släcka. Kanske bäst att du hjälper till så det inte finns ljus i hemmet när hon är ensam.

 💖

Kvinna, 35-40,  halvlångt hår som brukar sättas upp i svans. Du lever ensam med två barn. Du har länge önskat dig hund och snart ser det ut att ske.  Du kommer i kontakt med en valp eller unghund som är tvåfärgad och ni finner varann direkt.

 

 

Marie eller Maria som är i 50 års åldern och som slickar sina sår efter en uppslitande skilsmässa. Du har inga tankar på en ny  kärlek men  han kommer och slår ner som en bomb i ditt hjärta. Du möter honom när du är på semester i annat land och i början kanske du tror att  det bara är en semesterfling men  det komma visa sig att han är din soulmate.

 💖

Tjej i 20 års åldern som bor i lägenhet högst upp i huset. Du har haft ont i öronen ett par dagar och det ser ut som om du har öroninflammation så gå till doktorn !

 

Kvinna i 70 års åldern, som är frisk och aktiv. Som går mycket i skogen och håller igång. Singel. Pensionär. Bor i eget hus.  Den 4 oktober  finns en stor risk att du blir smittad av någonting. Det måste inte vara Covid utan kan vara något annat. Undvik att träffa andra människor denna dag och du slipper helt smittan som annars kan bli ganska besvärlig.

 💖

Per-Erik, Per-Arne eller annat dubbelnamn som börjar med Per.

Du är runt 65 år, du har satsat fel ekonomiskt och  nu inför pensionen är det snarast en katastrof. MEN, ring samtalet som du funderat över i flera veckor , se till att få det gjort och det kommer påverka din ekonomi väldigt positivt och nästan direkt

 

Jag  ser en kvinna runt de 50 som funderar på att  skaffa blomsterbutik och det ska du genomföra. Samtidigt, i anslutning till butiken ska du leva ut dina tankar om att bli  bröllopsplanerare… det kommer funka bra tillsammans med blommorna  och du har vad som krävs.

 💖

Du har ett blomsternamn… Lilja eller Viola eller något annat.. du  är runt 60 år och du har fått en tuff diagnos.   Även om det är jobbigt så kommer du fixa detta. Och du kommer genomföra långresan du så gärna vill !

 💖

Tjej som fyllt 25 men inte 30,  du arbetar inom skolans värld och din pappa avled ganska nyligen. Du misstänker att din kille kan vara otrogen, och det misstänker jag också. Kolla hans mobil och du får bevis.

 

Man som fyllt 60 men inte 70, du har gått igenom en ganska tuff operation och det tar tid att komma på fötter ordentligt igen men gå in för det och träna.  Med vilja kommer du långt. Och  när du  är hyfsat rörlig igen så kommer du att träffa den kvinna du blir lycklig och glad tillsammans med.

 💖

Jag ser en svartvit äldre katt  som blivit glömd eller övergiven av sin människofamilj.  Han är väldigt olycklig. Han är trött och hungrig och han letar efter sin familj överallt. Han kommer aldrig att hitta dem – men du som möter katten kan få en vän för livet om du har lite tålamod och tar dig an honom.

 

 

 

Du är runt 30 år, kvinna, och du har en syster som du inte drar jämt med. Acceptera era olikheter.. och inse att hon inte har makt varken över dig eller över ditt liv. Att hålla liv i konflikten som ni nu går, det kostar bara en massa energi och till ingen nytta.

 💖

Ja, det är vad jag kunnat se spontant den här  gången!!

 

Kram & kärlek