SPONTANA SPÅDOMAR...

Spontana spådomar :

 

Jag ser en äldre släkting till dig som brukar läsa bloggen. Din släkting är kvinna  och  över 70 år. Hon är inte helt frisk. Hon lever ensam.  Det ser ut som om hon har början till demens.  Kring jultid  kan en olycka ske i samband med  tända ljus som hon glömmer släcka. Kanske bäst att du hjälper till så det inte finns ljus i hemmet när hon är ensam.

 💖

Kvinna, 35-40,  halvlångt hår som brukar sättas upp i svans. Du lever ensam med två barn. Du har länge önskat dig hund och snart ser det ut att ske.  Du kommer i kontakt med en valp eller unghund som är tvåfärgad och ni finner varann direkt.

 

 

Marie eller Maria som är i 50 års åldern och som slickar sina sår efter en uppslitande skilsmässa. Du har inga tankar på en ny  kärlek men  han kommer och slår ner som en bomb i ditt hjärta. Du möter honom när du är på semester i annat land och i början kanske du tror att  det bara är en semesterfling men  det komma visa sig att han är din soulmate.

 💖

Tjej i 20 års åldern som bor i lägenhet högst upp i huset. Du har haft ont i öronen ett par dagar och det ser ut som om du har öroninflammation så gå till doktorn !

 

Kvinna i 70 års åldern, som är frisk och aktiv. Som går mycket i skogen och håller igång. Singel. Pensionär. Bor i eget hus.  Den 4 oktober  finns en stor risk att du blir smittad av någonting. Det måste inte vara Covid utan kan vara något annat. Undvik att träffa andra människor denna dag och du slipper helt smittan som annars kan bli ganska besvärlig.

 💖

Per-Erik, Per-Arne eller annat dubbelnamn som börjar med Per.

Du är runt 65 år, du har satsat fel ekonomiskt och  nu inför pensionen är det snarast en katastrof. MEN, ring samtalet som du funderat över i flera veckor , se till att få det gjort och det kommer påverka din ekonomi väldigt positivt och nästan direkt

 

Jag  ser en kvinna runt de 50 som funderar på att  skaffa blomsterbutik och det ska du genomföra. Samtidigt, i anslutning till butiken ska du leva ut dina tankar om att bli  bröllopsplanerare… det kommer funka bra tillsammans med blommorna  och du har vad som krävs.

 💖

Du har ett blomsternamn… Lilja eller Viola eller något annat.. du  är runt 60 år och du har fått en tuff diagnos.   Även om det är jobbigt så kommer du fixa detta. Och du kommer genomföra långresan du så gärna vill !

 💖

Tjej som fyllt 25 men inte 30,  du arbetar inom skolans värld och din pappa avled ganska nyligen. Du misstänker att din kille kan vara otrogen, och det misstänker jag också. Kolla hans mobil och du får bevis.

 

Man som fyllt 60 men inte 70, du har gått igenom en ganska tuff operation och det tar tid att komma på fötter ordentligt igen men gå in för det och träna.  Med vilja kommer du långt. Och  när du  är hyfsat rörlig igen så kommer du att träffa den kvinna du blir lycklig och glad tillsammans med.

 💖

Jag ser en svartvit äldre katt  som blivit glömd eller övergiven av sin människofamilj.  Han är väldigt olycklig. Han är trött och hungrig och han letar efter sin familj överallt. Han kommer aldrig att hitta dem – men du som möter katten kan få en vän för livet om du har lite tålamod och tar dig an honom.

 

 

 

Du är runt 30 år, kvinna, och du har en syster som du inte drar jämt med. Acceptera era olikheter.. och inse att hon inte har makt varken över dig eller över ditt liv. Att hålla liv i konflikten som ni nu går, det kostar bara en massa energi och till ingen nytta.

 💖

Ja, det är vad jag kunnat se spontant den här  gången!!

 

Kram & kärlek

1 Carina ST:

skriven

Alltid spännande att läsa de spontana spådomarna. Och extra kul också när de som känner igen sig skriver.

Det fanns ju en för en tid sedan som stämde väl in på mig men än har det inte skett. Finns liten gnutta kvar av sommaren och någon marknad ytterligare så vi får se om den gällde mig :)

Om någon annan här heter Carina eller Carin, har stora barn och katt så kan den istället ha gällt dig. Då skulle det finnas stor chans att möta kärleken på marknad i sommar. Skriv gärna och berätta i så fall!

Och det skulle vara kul att läsa om andra där de här spontana spådomarna har stämt.

Önskar er alla en fin dag. Här skiner solen idag och det bär snart iväg till jobbet.
Kram, Carina ST

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag drömmar om en begravningen i italen som jag trodde det var min mamma utan någon annan... jag undrar vem var det?

Har det nögot gör med hennes Bs familjen?

Ha det bra

3 Lillanmillan :

skriven

Jag fick tag på honom igår. Äntligen! Så nu hoppas jag det ska bli som vanligt igen. Hörde på honom att han är helt slut. Kommer han få jobbet han sökt/ska söka? Jag är orolig för hans hälsa..

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Har det hänt något med C kvinna som har gör med mig? Är hon bara upptagen eller något annat?

Jag har haft en annan känsla här gång om henne. Något borde har hänt?

Kan du känna in något om hon har något kopppa till mig som är en anledningen?

Ha det bra

Svar: Hon verkar vara upptagen med sig och sitt just nu, kram :)
Esmaralda

5 Fitnesskillen:

skriven

Godmorgon ez

Igår matchade jag med en tjej och vi skrev mycket efter jag hade slutat och sen började vi snacka i telefon i fem timmar ☺️

Vi ska träffas nu i helgen , och det känns verkligen bra, så jag undrar är denna tjejen den rätta för mig? 🥰

Och juste kommer hon att acceptera att jag lär bli arbetslös efter september månad? 🥺

Kram och ha en fantastisk fin tisdag

Svar: Ta det sakta och lugnt men se till så du inte fastnar i vänskapsfacket, jag ser runt 50 % att det kan bli något.. kram :)
Esmaralda

6 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Älskar din blogg läser den varje dag.

Ser du någon ny kärlek i mitt liv inom snar framtid.

7 EPM:

skriven

Godmorgon es!
Igår föreläste jag för blivande poliser och fick därefter ganska obehagliga mail från en av studenterna.
Idag ska jag prata med kursansvarig om det. Kommer jag få nåt stöd?
Vad är den här personens problem med mig?

Jag finner det obehagligt..

Kram

Svar: Den här personen hittar fel överallt och kan lätt bli alldeles för mycket, och det gäller inte bara dig , kram :)
Esmaralda

8 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om vi stannar lite längre Esmaralda med min mor i Bulgarien 😓 eller reser vi tillsammans med min bror och syster nästa vecka Esmaralda 😥😥😥

9 Sus:

skriven

Hej
Härligt….
Något på väg till mig?
Skulle sannerligen behövas…
Love sus

10 <3:

skriven

Alltid kul med dina spontana spådomar Es.
Kommer M bli sur om jag förklarar att hon bör swisha mig för notan ? Ibland är de rika snålast 😅
Blev lite less på hennes beteende i lördags. Hon har svårt att ta kritik...Kommer hon förstå. Hon är lite väl jag jag och ser bara till sig själv.
Kram

Svar: Ibland får man vara tydlig, nästan övertydlig, kram :)
Esmaralda

11 Dunegull:

skriven

Så hjärtskärande med katten, hur kan folk lämna sina djur! Bryter ihop fullständigt och hoppas katten snabbt hittar rätt!

Äldre kvinnan, kan det vara min mormor? Hon har dock precis blivit placerad på ett äldreboende så förhoppningsvis har personalen koll där?

Något annat kring mig?
Kram

Svar: Ja, jag hoppas också att katten ska hitta rätt !! Nej, jag tror inte spådomen gäller din mormor... och visst har personalen koll.. kram :)
Esmaralda

12 Linda :

skriven

Hej gjorde nyligen slut med en kille jag hade något med ett tag kommer det dröja länge igen i mellan innan den stora kärleken dyker upp ?
Kram

13 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur ska jag undvika såna. Som jag har börja att var inte snällt mot den tjej F i videosamtal och nu känner jag att jag vill mer att gör så mot vissa. Jag tycker det är roligt men jag tror inte väl dom förstår ändå.

Jag vet ju alla trodde ju jag är alltid snälla mot vem som helst.

Jag undrar hur ska jag sluta med det och vill inte bli för beroende av det. Borde jag var ärligt mot någon och prata om.

Eller har du något att tips? Så ska jag undvika och tar avstånd. Och sluta med att gör så och fortsätter inte mer med såna?

Då borde jag fokusera på mig själv istället för var dum mot någon?

Gör något för min egen skull och må bra även fokusera på mig själv?

Hjälp och tips jag behöver från dig... om du kan ger en råd?


Ha det bra.

14 MollyD :

skriven

Hej E
Lever i en ny relation och det mesta är bra, trodde jag.
Men när det kommer till honom och hans barn ( vuxna) är det som han blir blockerad för allt annat. Omvärlden upphör att existera. Det bestäms och beslutas utan att inkludera mig. Inte för att jag hade sagt nej till något men det känns respektlöst gentemot mig. Jag stämmer alltid av innan jag bokar med mina vuxna barn.
Han säger att han underlättar för mig och jag kastades ut i förtvivlan. Jag trodde att vi ställde upp för varandra utan att väga. Han är ångerfull och förstår inte hur han ksn säga så. Jag har från dag 1 varit öppen om hur jag hade det i min förra relation och vad som där sårade mig. Detta för att jag inte vill hamna i den påsen en gång till. Och nu……. ? Vill absolut inte vara i en sådan relation igen. Hans barn är viktiga, mina barn är viktiga men om vi ska klara detta måste vi vara viktiga för varandra. Delad förstaplats med barnen fast i två olika grenar.
Han har också ljugit för mig, så onödigt och fult. Vår första allra hjärtans dag ( trivialt men är man romantiker så är man) köpte jag en gåva till honom. Han hade inte köpt något. Då säger han att han beställt på nätet men att det aldrig kom fram. Han beställer alltid på nätet och allt annat kommer fram. Och det som inte kommer fram reklamerar man så kommer det en till. Tänkte att han köpte sig lite tid för att komma med en liten blomma efter några dagar men det har inte hänt. Inte spontant heller. Och det må vara hänt men att ljuga så djävla B och underskatta min intellektuella förmåga. Han skäms för att han ljög och förstår inte sitt agerande.Jag känner mig oviktig, precis som i min förra relation. Jag får en lögn. En skitsak men vad kommer härnäst? Han säger att han älskar mig och är förtvivlad över sitt agerande. Rädd att jag ska gå. Jag älskar också honom men vill inte bli behandlad som något som finns där i mellanrummet när inte någon annan är där dom är viktigare.
Kommer vi reda ut vår situation och bygger ett starkare fundament att stå på.

Svar: Han älskar dig verkligen och vill göra rätt... men ibland blir det fel... du kanske inte ska lägga alltför mycket i detta ändå, kram :)
Esmaralda

15 Kristin:

skriven

Alltid så spennende med dine spontane spådommer, kjære Esmaralda.
"Kvinne i 70 års alderen, som går mye i skogen", den tok jeg til meg. Det behøver ikke være meg, men uansett skal jeg være forsiktig den 4.oktober.
Er det meg, vil jeg takke deg så veldig mye.
Ønsker en god dag. KRAM!!!

Svar: Ja, det kan mycket väl vara du, kram :)
Esmaralda

16 Skorpan:

skriven

Oj spontanisar o några med kärlek i, I like :). Trodde dom skulle komma först nästa månad, alltså i morgon ;).

Nåt spontant om mig Es en fin dag som denna? Helst nåt om kärleken förstås ;D. Högg till i ryggen, igen, o det hände typ på samma plats som sist, månne den platsen är dålig för mig? Dåliga vibbar...

Blir o fortsätta i samma spår, tror inte jag orkar söka nåt nytt...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

17 Lotta:

skriven

Kul att läsa men inget handlade om mig dock, men jag är nog lite osynlig tror jag.

Undrar om jobbet hör av sig om beskedet eller låter de det bara rinna ut i sanden…???

Kram L

Svar: 70 % att de hör av sig, kram :)
Esmaralda

18 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tack för dessa spontanisar ! <3 Hoppas de hittar rätt speciellt personen som möter den svartvita katten ! <3

Sol och härligt väder här ska stor städas !
I morgon kommer granne på surströmmingslunch !

Trevlig Tisdag önskas !

Kram Anki med flock

Svar: Ha en riktigt trevlig surströmmingslunch nu ! Kram :)
Esmaralda

19 Lovisa:

skriven

Tack, jag ska ringa och boka tid hos doktorn direkt. Kram.

Svar: Bra ! Kram o lycka till :)
Esmaralda

20 Liz:

skriven

Nu fick jag rysningar i hela kroppen. Det måste vara jag det gäller med blomsterbutik och bröllopsplanering. Det var starkt att läsa och ger mig den energi jag behöver för att genomföra detta. Tack och kramar om.

Svar: Ja, visst är det dig det gäller.. stort lycka till nu, kram :)
Esmaralda

21 Hejsan :

skriven

Fungerar min fjäril fortfarande? Kämpar den för mig och killen och min skola?

Svar: Ja Fjäril kämpar på men är inte lika start som innan.. strö några korn salt över henne.. kram :)
Esmaralda

22 ängeln:

skriven

Så roligt med spontanisar, inget till mig denna gång. Ser du något spontant till mig? Kram

23 Skrållann :

skriven

Hej!
Alltid lika spännande att läsa dessa spådomar;)
Har gått bredvid tre nätter och snart ska jag jobba själv. Det är mycket att hålla reda på och jag har till och med drömt det m jobbet. Kommer det gå bra för mig? Fattar inte att jag känner mig lite ängslig 🥺

Kram❤️

Svar: Visst kommer det gå bra, kram :)
Esmaralda

24 Evelina:

skriven

Jag lämnade mina barns pappa för två år sedan då han inte behandlade oss bra. De senaste två månaderna har jag drömt om honom varje natt, tidigare var det enstaka nätter och mardrömmar, men nu är det alltså varje natt hela nätterna och det är inte längre några mardrömmar utan fina drömmar om hur han förändras och blir snäll och behandlar oss bra.
Jag kan inte sluta tänka på att det betyder något men förstår inte vad. Att han någonsin ändrar sig är ingenting jag tror på. Vad är det mina drömmar vill säga mig?

Svar: Jag tror drömmarna handlar om att du ska göra klart din bearbetning och nej han kommer inte ändra sig särskilt mycket, kram :)
Esmaralda

25 Helena Ir:

skriven

Åh, lilla katten.. jag som inget husdjur ska ha, men i det här fallet hade jag hjälpt till.. hoppas katten hittar sin nya ägare snart!

Förstår nu att det jag trodde i helgen, yrseln, kom från nacken.. men icke, nu har jag fått en förkylning..och det blir lugna veckan, i dess spår. Annat hade jag som planering.. men det får vänta!

Ha en skön och bra dag!

Kram

Svar: Nu får du ta hand om dej och krya på dej, kram :)
Esmaralda

26 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Kändes plötsligt inte alls bra på jobbet. Känner mig vilsen och utan stöd. En kollega som egentligen är mycket bra orkar nog inte engagera sig mer just nu fast jag behöver det. Kan inte driva allting själv. Är så nere idag. Mycket som tynger ner, också hemma.
Jag försöker så gott jag kan. Undrar om det är tillräckligt…

27 AnnaK:

skriven

Såg en svartvit katt igår på mitt bostadsområde men inte precis vid mig. Inte är det väl den?

Stackars liten som letar sin familj...

Kram 🤗

Svar: Håll ett öga öppet, det kan vara just den katten, jag ser inte säkert, kram )
Esmaralda

28 ML :

skriven

Vad roligt med spontanisar! Inget som passade in på mig men grattis till er andra.

Oj vilken dålig natt det blev. Hoppas det var tillfälligt för behöver min skönhetssömn :)

Varit lite pirrig efter att du sa att jag är på väg mot min kärlek. Vad får dig att tro det? :)

Ha en gosig tisdag!
Kraam

29 Solen ☀️:

skriven

Alltid spännande med spontan spådomar! Har hittills inte varit någon för mig, men ändå spännande!
Lycka till Liz!
Själv är jag glad och förväntansfull! Har fått en ny operationstid nu på torsdag - hoppas inte den också blir inställd! Har en känsla av att nu händer det och äntligen ska jag få ta mig förbi denna sista puckel. Ska bli skönt när allt är läkt och i ordning så jag kan känna mig ”hel” och stark igen. 🙏🏻
Sedan väntar säkert en massa spännande saker i livet. Känns positivt!
Kram ☀️☀️☀️

Svar: Ja, nu är det god chans att operationen sker och det kommer bli bra, kram och lycka till :)
Esmaralda

30 Mikaela :

skriven

Så roligt med spontana spådomar!

Jag undrar om vi skulle klarat av att skaffa oss ett barn till med allt annat runt i våra liv? Längtan finns men samtidigt är det inte bara att skaffa för är mycket runt om också ♥️ Ser du om vi kommer få fler barn ? Nästa tiden ?

Kram

31 <3:

skriven

Kan du se vad som stör min väninna A L ? Varit lite upp och ner med henne. Är det att jag inte gjorde slut med A som hon surar över?
Vänner borde stötta.
Det gjorde jag när hon tänkte lämna sin man och var ledsen.

32 Sofia D:

skriven

Hej Es!

Jag är 29 år och min äldre syster och jag är väldigt olika och drar inte jämnt. Kan du se om det var DEFINITIVT mig du menade?
Jag brukar inte skriva kommentarer men läser dagligen din blogg (har även haft spådom via mejl). Kan du även känna in dem som inte brukar kommentera men som läser din blogg, när du gör spontana spådomar?

Svar: Ja, spådomarna är inte enbart för de som kommenterar !! God chans att spådomen handlar om dig, kram :)
Esmaralda

33 JustMe :

skriven

Hej Ez!

Idag var jag på arbetsintervju, ett jobb som är mer bakom kulisserna. Får lite blandade magkänslor, intervjun gick bra och det var inte stelt eller något. Men samtidigt säger min magkänsla att dem söker en mindre flexibel person.
Svar kommer förhoppningsvis under veckan, dock vill jag vara lite förberedd för att bearbeta eventuellt avvisande. Ser du något kring detta jobbet och mina chanser? 🙏

Kram!

34 Mandarin :

skriven

Hej Esmaralda, jag har sökt 2 jobb, har jag chans på nåt av dem och blir det bra för mig? Arbete A är på min gamla arbetsplats och arbete R är samma arbetsgivare men med andra uppgifter som jag tycker verkar spännande. Tack och kram

Svar: Du har chans på ett av dem... runt 70 %.. ser dock inte vilket av dem.. kram :)
Esmaralda

35 ML :

skriven

SKORPAN - 4 veckor kvar på jobb .... Kram och krya på ryggen :)

36 Maria:

skriven

Hej!
Är Lars den rätte för mig?
❤️
Kram

37 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Ser du om jag kommer få den handledaren som ja önskat i nästa modul? Kram Zoey 💕

38 Cecilia:

skriven

Hej!
Nyligen separerad efter 12 års förhållande med min livs kärlek. Har två gemensamma barn.
Fick ingen direkt anledning till att han ville separera.
Finns de någon chans för oss att hitta tillbaka? Hur ser framtiden ut?


Cecilia

Svar: Det finns en lite chans men jag har på känn att du så småningom kommer leva med någon annan.. kram :)
Esmaralda

39 Cecilia :

skriven

Hej igen!
Någon jag redan känner?
Kan du se anledningen till varför mitt ex ville flytta?


Cecilia

40 Mikaela:

skriven

Undrar om du kanske se om jag snart kan få hjälp med mina besvär i ändtarmen. Står inte ut snart och vill bli frisk från det nu men vet inte vad skav ska ta mig till.

Sen undrar jag varför våra vänner inte verkar brytt sig att vi gift oss ? Har vi gjort något Eller vad är problemet ?


Svar: Sök specialist, kram :)
Esmaralda

41 Sessan:

skriven

Kul med spontanisar.
Hittills har jag inte sett någon svart katt - men hittar jag en som är hemlös är den välkommen hit.

Kan den äldre damen vara någon släkting till mig?

Här händer många saker. Barn som flyttar, utbildar sig, djur som flyttar och djur på ingång.
Ser du något särskilt?

Svar: De kan vara din släkting.. man får helt enkelt själv känna in.. kram :)
Esmaralda

42 Skorpan:

skriven

ML, håller tår o tummar att du ramlar över din kärlek, nån av oss måste ju göra det ;D.
Ryggen ja, f*n den vill trilskas nu. Åldern kommer inte ensam, så är det o jag känner mig inte ens gammal ;).
Kram Skorpan

43 Pia1:

skriven

Aj mitt hjärta 😭
Han ville ha ett extra möte, det sista, och det hade vi idag. Han var jättenervös och det gjorde att jag inte vågade fråga eller prata rakt ut om varför vi skulle ha möte egentligen?
Nu vet jag inte varför han ville ses ens...
Hade han förväntat sig att bara jag skulle prata?
Hör han av sig?
💔😭

44 Cecilia:

skriven

Hej igen.

Kan du se anledningen till varför mitt ex ville separera?


Cecilia

45 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Ser du om jag kommer få den handledaren som ja önskat i nästa modul samt ser du om jag får förlängt på sjukskrivningen eller hur löser det sig? Kram Zoey 💕

46 JustMe :

skriven

Hej Ez!

Idag var jag på arbetsintervju, ett jobb som är mer bakom kulisserna. Får lite blandade magkänslor, intervjun gick bra och det var inte stelt eller något. Men samtidigt säger min magkänsla att dem söker en mindre flexibel person.
Svar kommer förhoppningsvis under veckan, dock vill jag vara lite förberedd för att bearbeta eventuellt avvisande. Ser du något kring detta jobbet och mina chanser? 🙏

Kram!

47 Anna:

skriven

Kära Es.

Det är en sak jag funderar väldigt mycket över. Jag och mannen har ju träffats av och till nu i snart 1 år, jag har starkare känslor än honom.
Kan du se vad som behövs för att hans känslor skall komma i mer fas med mina? Alltså bli starkare.
Är det något jag kan göra?

Stor kram

48 Ghostwriter:

skriven

Jag vill ju lösa min situation och undrar om jag kan känna mig trygg i att jag faktiskt gör det? Jag vill bara må bra igen. Hade jag inte haft detta problem återkommande så hade jag mått hur bra som helst. Får jag bo kvar?



Kram

Svar: Du kommer landa.. det kommer bli bra.... kanske lite mer prövningar men du spårar rätt... kram :)
Esmaralda

49 <3:

skriven

Är det sant att vännina hört rykten att jag legat med T E ? Blev chockad när jag hörde henne kläcka ur sig det så frågade inte ens vad hon fått det ifrån.
Karln är död och äldre än min pappa.
Tror att han hade ett gott öga till mig och jag gillade honom. Trevlig man.
Kram

50 ML :

skriven

Vilken jävla dag. 3 tim sömn. Min TV som inte fungerat på 3 månader!! skulle vara åtgärdat idag men efter 4.5 timmar i telekö!! så får jag reda på att det är fortsatt problem med nya utrustningen i Stockholmsområdet och oklart när det är fixat. Kanske till jul om jag har tur :)
Jobbet kan inte ändra mina tider på lördagar så jobbar sista lördagen nu 4 Sept. Loosar lite pengar men hälsan går först. Eller armen går först :)

Tror inte att jag kommer att träffa min kärlek för vi har få besök och krävs då ett mirakel. Och sen försvinner jag till operationsbordet och kommer inte vara ute i vimlet på ett tag. Blir lite avis när kollegan berättar att hon flyttar "hem" till Norrköping och att hon och sambon köpt lägenhet. Mysigt :)

Kram

Svar: Jamen herregud, det låter ju inte klokt med TV:n !! Ha ögonen öppna för kontakter också utanför jobbet... kram :)
Esmaralda

51 AnnaK:

skriven

Att jag ska hålla koll! Om det är den katten kommer han då visa sig närmare min lägenhet eller behöver jag leta? Såg den kring min kompis lägenhet igår. Vi bor på samma område men inte jättenära.

Kram 🤗

Svar: Nej, du behöver inte leta.. katten kommer tydligt stryka omkring i närheten precis och det märks att han är vanvårdad och hungrig.. kram :)
Esmaralda

52 Lydia💕:

skriven

Hoppas att jag är den Maria du ser men har ingen semester inplanerad men hoppas att den var riktad till mig
Kram
Lydia💕

Svar: Så KAN det vara kram :)
Esmaralda

53 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du Esmaralda att vi reser tillsammans min mor bror syster, den 9 de eller blir det förändring 😥😥😥

Svar: Tyvärr det ser jag inte, kram :)
Esmaralda

54 Marimo:

skriven

Nu äntligen var det en spådom till mig. Tack så mycket. Kram.

Svar: Kram :)
Esmaralda

55 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊 🤗 ♥️ 🙂

56 Misstjejen:

skriven

Hej

Så ju mer jag glömma bort allt negativ och komma med positiv hela tiden och har alltid en leende och strålar i ögon.

Men just nu så känner jag av kärlek inom mig själv som börja igår. Jag undrar vad kan det vara? Är det något känslor som ska kommer och var kär i någon?

Ha det bra

57 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Ser du om jag kommer få den handledaren som ja önskat i nästa modul samt ser du om jag får förlängt på sjukskrivningen eller hur löser det sig? Kram Zoey 💕

58 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Ser du om jag kommer få den handledaren som ja önskat i nästa modul samt ser du om jag får förlängt på sjukskrivningen eller hur löser det sig? Kram Zoey 💕

59 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Ser du om jag kommer få den handledaren som ja önskat i nästa modul samt ser du om jag får förlängt på sjukskrivningen eller hur löser det sig? Kram Zoey 💕

60 Tiss:

skriven

Åh, stackars katt. Mitt hjärta gråter. Jag hoppas att han eller någon finner någon 💜

Es, varför denna extrema trötthet? Jag blir tokig. Det påverkar mig mycket!

61 AnnaK:

skriven

Okej då vet jag! Inte alls det minsta säkert det var mig den spådomen var riktad till men han är välkommen om han dyker upp 😊 Jag hoppas lite det.

Kram 🤗

62 ML :

skriven

Ja det är fanimej inte klokt att de inte löser problemet. Haft 3 månader på sig nu!

Haha jag träffar ju ingen utanför jobbet pga Coronan så blir svårt. Vi har dock fest på jobbet 1/10 och det ska bli kul att få ett bra avslut med alla underbara människor. Ungdomarna som tyr sig till en värmer mitt hjärta.

En av våra läkare blinkade åt mig när vi stod och pratade om min OP och jag fattade ingenting🤔

Nu hem Idol och sen hoppas jag på att sussa som en princessa :) Kram och pussa MG

Svar: Och nu har vi sett Idol... mamma är på besök... och MG myser som bara han kan.. och pussas tillbax :) Kram
Esmaralda

63 ML :

skriven

SKORPAN: Jag tror tyvärr inte att han kommer att dyka upp på jobbet. Du är nog närmare din soulmate än jag min :) Ja fy fan för krämporna som åldern medför. Kram

64 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du Esmaralda att jag tillbringar en längre tid till i Bulgarien hemma Esmaralda 😔♥️😔

65 Susanne:

skriven

Hej, fanns inte med bland dessa men kul ändå. I dag fick jag ett meddelande från en tjej på Tradera som köpt cd-skivor av mig som säger att skivorna inte fanns i fodralen. Känns mkt konstigt för de fanns när jag såg. Känns inte riktigt. Kan du se ngt? Känns som om hon vill lura mig.

66 Hittat rätt :

skriven

Jag är 99,9% på att jag nu fått möta min Soulmate. Varje liten detalj stämmer, utseende, mötet och också tidigare erfarenheter. Framförallt också min känsla, mitt sätt att vara. Det är tidigt än men inser han också snart?


Kram

Svar: Det kan vara rätt, snart vet du, kram :)
Esmaralda

67 Boudica:

skriven

Trevligt med spontana spådomar!
Stämmer inte så mycket på mig denna gång.
Men det där med systern tycker stämmer lite halvt, bara att vi inte har speciellt mycket kontakt. Men annars tycker jag det stämmer, att hon försöker styra mitt liv och vill att jag ska leva som hon vill. Vilket inte är rätt för mig. Men vi har rätt lite kontakt med varandra, så inget som riktigt drar mig under dagarna.

En annan jag inte haft kontakt med på flera månader nu är min förre kollega och vän. Varför har han blivit så aktiv i mina tankar de senaste dagarna nu?
Är lite blandad där.
Tycker skönt att ha släppt taget av denna känslomässiga berg-å-dalbana men samtidigt så finns det en viss saknad.

KRAM!

68 Hedwig:

skriven

Jag hoppas att den som hittar katten kommer att ta hand om den! Helt otroligt hur folk umgås med djur ibland.
Idag såg jag, efter att ha varit på biblioteket, en hund som gick lös och som saknade halsband. Han gick över gatan och blev nästan påkörd. Jag hade inte mobilen med mig men gick in på polisstationen som låg vid gatan medan en annan kvinna ringde djurambulansen. Varken polisen eller djurambulansen ville göra något, ´de skulle ändå inte kunna hitta hunden´.
Jag cyklade runt omkring shoppingcentret och såg hunden där. Jag lockade honom/henne in i djurbutiken i hopp om att de skulle hjälpa djuret där. Först gjorde de inte det men efter ett tag insåg dem att det här var sorgligt och till och med farligt pga all trafik och de ringde djurambulansen igen. Till slut blev hunden hämtad av djurambulansen. Det är en jättegullig hund även om jag tyckte att hen var lite skrämmande i början (rätt stor och svart). Jag tror att hunden hade blivit påkörd om jag inte hade ingripit. Tror du att hunden har det bra nu (och hittat sin ägare)?

Svar: Vilken tur att det finns människor som du som inte ger upp så lätt ! Jag tror också att hunden hade blivit påkörd utan din hjälp.. och jag tror man hittar ägaren och det slutade lyckligt, kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: