Till sist kom kärleken....

Dagens gästbloggare är:  Mia

Hej bloggfamilj

Jag har längtat efter kärleken och ibland tjatat lite väl mycket om den och varit ivrig efter information. Varje gång någon skrivit här att nu har kärleken kommit så har jag tänkt att när det händer mig ska jag meddela detta.  Jag har alltid blivit stärkt när andra skrivit.

Nu har det alltså hänt mig.

Kärleken slog till när jag inte var beredd.

 
 

Det var en tidig  morgon och jag cyklade till stationen och skulle ta tåget mot ett arbetsuppdrag

I cykelstället vid stationen började en man prata med mig

Det var ingen jag kände.

Vi gjorde sällskap ut på perrongen och vi satte oss bredvid varann på tåget och när  morgontrötta jag äntligen vaknade till liv så insåg jag att denne man är ett verkligt kap.  Det var han också.

Vi gick av på olika stationer men då hade vi utbytt kontaktinfo med varann

Bara en timme senare skickar han ett meddelande och önskar mig en fin dag och jag  önskar honom detsamma.  På kvällen skickade jag et meddelande och frågade om han hade lust att ses och det visade sig att han satt och försökte författa ett liknande meddelande till mig

 

 

 

Jag blev spådd  av Ez att jag skulle träffa min kärlek utomhus bland mycket folk och  i en ovanlig situation. Så blev det också.  Detta hände i augusti och sedan dess har vi blivit ett riktigt par. 

Så blev också jag lycklig i kärlek

Jag tänker ibland att om jag inte agerat  den morgonen och varit lite social  så hade chansen kanske gått ifrån mig. Man är ju trött och lite off klockan 7 på morgonen.

Jag har väntat på kärleken i 8 år.

Nu har den kommit och jag ser fram emot en framtid i tvåsamhet och är så väldigt glad.

Kram till er alla från  en lycklig Mia