Utmaningen...

Nu är det dags för en utmaning i bloggfamiljen
 
Det finns så mycket skit och elände i världen.. både i det stora och i det lilla och människor far illa  på olika sätt.
 
 
 
Ett bra  sätt att motverka det negativa är att låta det postiva få ett starkt flöde och det är precis det vi ska  göra.
 
Jag hoppas att ni hänger på !
 
I dag och  under resten av veckan ska vi göra gott, var och en av oss.
 
Det kan handla om att  bjuda ensamma grannen på bullar,  erbjuda skjuts till någon som behöver,  samla ihop kläder du inte använder och skänka till organisation,  och precis vad som helst.
 
 
 
Det viktiga är att du förgyller dagen en aning för någon som verkligen behöver detta.
 
I dag tänker jag dra mitt strå till stacken genom att  köpa hemlösas tidning och samtidigt ge damen en god lunch.  Jag vet ju att hon har det svårt.
 
Planen är också att  om en liten stund ha extra tålamod med mannen på gymmet som desperat söker kontakt med alla och alla blir rejält   besvärande på grund av hans  handikapp och hans svårigheter att närma sig människor på ett normalt sätt.  Han är väldigt ensam och en pratstund skulle ge honom mycket.
 
Kanske något annat också dyker upp under dagen !
 
 
Nu tar vi tag i utmaningen och ger så mycket omtanke och kärlek till världen och de som lever här.. att en slags fjäriseffekt kan startas upp.
 
Kram & kärlek 💖
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Idag är 50 dagar kvar till 23 maj men jag har ju kämpar varje dagar. Jag borde få något belöning?

Finns det något som jag kan få eller vänta tills det närmare dagar så vill jag få belöning av C kvinna

Ha det bra

2 <3:

skriven

Fint intiativ Es.
J skrev igår som du sa att alla hans affärskompisar gillade mig massor 🙏🫶. L med. Kommer J se till att hans och min date blir av 12/4? Det är det jag vill. Vill inte åka på weekend med L. Nu blev det mycket 😅.
Hoppas att J är stark och inte tänker låt L dejta henne som är skild. Ångrade lite spaet men det var ändå bra att J fick upp ögonen att grabbarna tycker att han ska träffa mig. Alla utom L då.
Kram

3 Mts:

skriven

Hej!
Jag har det så tufft nu med obetalda hyror som jag inte kan betala, inte fått inkomstc sedan december, då läkaren vägra fortsätta sjukskriva mig, trots min diagnos! Fick inte ens hjälp från soc, även fast jag aldrig behövt hjälp från dem. Kan du se om det ordnar sig på någo sätt? Så slipper jag bli hemlös. Jag sänker massa kramar till alla där ute som har det tufft och kämpar på ❤️❤️

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet inte hur är det just nu när dagar har närmare. Känns som min efterlängtade öka med tid. Jag vet inte hur ska jag fokusera på mig själv och övrigt?

Har du något tips på hur man fokus på nu?

Ha det bra

5 Minna:

skriven

Hej,
Handlar min dåliga känsla för resan mer om nervositet, rädsla för det okända, eller magkänsla om att det är ett dåligt val?
Kram

6 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Vilket fint intiativ, det behövs ju så lite för att göra skillnad för någon som har det tungt. Det gör gott i en själv att göra nåt för någon annan när man själv inte mår bra så jag hakar på :)

Har du fått vinter igen?

Kramar 🐈‍⬛

Svar: Ja, att göra bra, ger bra tillbakaJapp, här har vintern kommit och sommarmöblerna snöat in... herregud så trist, hoppas det är snabbt övergående, kram :)
Esmaralda

7 Lotta S:

skriven

Härligt, det kommer att göra oss så gott också då mycket känns motigt just nu. Tack att du kör igång detta!

Svar: Tack och stor kram :)
Esmaralda

8 Bjork:

skriven

Hej ska få en ny granne hoppas det är någon bra och ingen sur-kärring.

Har jag träffat min mammas blivande?

Kram

9 Månskenet:

skriven

Bra idé. Här i Finland är det ganska dystert just nu efter senaste händelsen.

Dessutom på privata planet känns det som att jag långsamt sparkas från jobbet - får ingen info inför säsong, utfrysning i övrigt på avdelningen...🤔

Ha det gott, alla och ta hand om varann 🥰

Svar: Ja jag förstår att det känns tungt, en fruktansvärd händelse som berör också oss i grannlandet.Ta tag i utfrysningen och prata med en chef, kram :)
Esmaralda

10 Rebecca:

skriven

Fin utmaning ska tänka lite extra på det idag!

Svar: Tack ska du ha :) Kram
Esmaralda

11 .:

skriven

Hej Es!
Jag antar utmaningen. Även om jag inte vet vad jag ska göra ännu.

Es... Jag är så extremt orolig. I 7-8 år har jag storhandlat genom Klarna en gång i månaden. Det har fungerat jättebra, helt felfritt. Fram till ett tag sedan då jag behövde hjälp med en sak när jag chattade med en av personalen. Denne uppfattade mig helt fel (I guess?) och satte mig på "betalningssvårigheter", trots att jag inte alls hade problem med det. Och efter det har allt krånglat. D.v.s. Det står numera att jag inte kan göra såna köp jag förut har kunnat göra, trots att ingenting egentligen ser annorlunda ut. Jag får samma summa pengar varje månad. Klarna säger att det inte har med felet deras kollega gjorde utan att det är andra saker (jag tror dock inte riktigt på det där). Men fortsätter det vara så här så kommer jag inte kunna göra min månads handling, vilket i sin tur kommer att göra att jag inte kommer att ha råd att köpa tillräckligt med mat och heller inte kunna frakta hem det.
Jag är rädd nu. Och jag ska ringa kreditupplysningen idag och höra hur allt ser ut egentligen. Jag har heller aldrig haft någon betalningsanmärkning. Aldrig varit sen. Tror du att samtalet blir bra? Löser det här sig?

Svar: Ja, ta reda på fakta exakt hur det förhåller sig och förstå när du 100% vet så kan du ageraDet bör lösa sig, ge dig inte, kram :)
Esmaralda

12 Mercan :

skriven

Jag tänker ge bort min tiger jeans till Isi, hennes dotter ger mat och hem till söta djuren i gatorna Esmaralda 😊 💝 💖 ❤️ 🤗 🙂 den kommer klä henne galant 🤗👍🙂😹

Svar: Verkligen omtänksamt av dig, kram :)
Esmaralda

13 Mercan :

skriven

Esmaralda min fråga ska jag gå idag till andra hand butiken 😂 hittar jag min byxa idag eller i morgon för det priset jag õnskar 😂 😙 ❤️ 🤗 eller något annat bra 😎 ska jag gå idag 😙 😙 😙

Svar: Satsa på att hitta det det du vill även om det kan ta lite tid och handla ingenting som du egentligen inte vill ha, då är det bättre av avstå och vänta in, kram :)
Esmaralda

14 Olivia:

skriven

Vilken utmärkt idé!

Nappar genast på den.
Tillsammans kan vi göra skillnad, och låta det spridas som ringarna på vattnet. . .

Kram på er alla

Svar: Ja, så är det, tillsammans kan vi påverka, kram :)
Esmaralda

15 Liljan:

skriven

Hej och godmorgon! ☕🌄🌄
Min utmaning idag är att vara artig mot snickaren som ska komma och se över de fel som har uppdagats efter vintern. Sist vi pratades vid var i höstas när han skrev på sms och krävde pengar på jobb som inte hade utförts än. Slutade med att jag fick nog, ringde upp och skällde ut karln. Visade sig sen att snickaren har obetalda fakturor till sina underentreprenörer och har nu hamnat hos Kronofogden. Woopsie...
☕💕
Jag träffar människor dagligen och känner att det lilla extra alltid finns med mig att ge till omgivningen. Kanske ska nog ge mig själv lite omtanke och extra glädje 💕
Kram till er

Svar: Ja, ge dig själv glädje, man ska inte glömma bort att måna om sig själv, kram :)
Esmaralda

16 Herr-P:

skriven

Vilket fint initiativ, ska göra mitt bästa.
I går skrev du en varning till en kvinna som bor i Stockholm, lite i utkanterna. Hon skulle vara i 40 årsåldern och vara medial. Den 22 april fanns det risk för att hon kunde bli påkörd av en cykel eller moped vilket kunde leda till huvudskada.
Min syster bor i Stockholm och är inkännande/medial, hon är dock 50 år gammal men precis som med tid så kanske det kan vara svårt att pricka in någons exakta ålder. Hon är ofta ute och går, både till arbetet och på fritiden, och har alltid sin svarta pudel med sig. Kan du känna in om varningen var avsedd för henne?
Tack på förhand

Svar: Jag kan inte se exakt vem varningen gäller me stämmer hon in på beskrivning så be henne vara försiktig, just in case, kram :)
Esmaralda

17 .:

skriven

Vill tillägga att jag brukar använda funktionen betala inom 30 dagar.

18 kulla:

skriven

Antar utmaningen direkt, så lite man behöver göra för att glädja någon annan.

Undrar om det blir en ny operation för min fot under våren?
kram

Svar: 75 % att det blir så, kram :)
Esmaralda

19 L:

skriven

Vilken bra ide. Goda gärningar ger ju ringar på vattnet. Känns så bra att göra något gott för någon annan. Kanske bara ett leende mot någon. Det lilla liksom 😊

Ser du om jobb för mig är nära nu?

Kram

Svar: Ja det behöver alls inte vara något stort, ett leende räcker långt.Jobb känns hyfsat nära, kram :)
Esmaralda

20 Anonym:

skriven

Godmorgon
Vilken otroligt bra idé, jag hakar gärna på 👍
Gårdagen blev över förväntan, mycket god energi fylldes på..
Kände hen något när vi sågs? Kändes som isen bröts lite mellan oss, eller var det bara min egna känsla kanske…
Kram :)

Svar: Ja, hen uppskattade mötet med dig, kram :)
Esmaralda

21 Pia1:

skriven

Vilken bra ide 😍

Svar: Tack ska du ha :) Kram
Esmaralda

22 Bjork:

skriven

Hej kommer min egna familj bli omtyckt ?

Inatt sov jag dåligt.

Kram

23 Jossan:

skriven

Jag var inne och kolla för och efterbilder på sån operation. Läste att det kan bli fel och att man ska vara noga med att plocka bort själva ödem för att de inte ska gå tillbaka igen.

Jag är rädd att det ska bli komplikationer och sånt men jag ska vara så noga innan jag ska göra det och läsa på om olika ställen. Men kommer nog inte ske på de närmsta 5 åren och tills dess kanske det har blivit något som betalas av landstinget.

Fram till dess försöka acceptera det.

Kan du få in hur min sommar kommer bli? Blir det mycket som kommer ske?

Kram

Svar: Det är viktigt att du är påläst och väl förbereddPLanera in din sommar och du påverkar själv att den blir bra, kram :)
Esmaralda

24 Skorpan:

skriven

Vilket bra initiativ! Klurar ännu på vadjag kunde göra för någon, det är på det stadiet min hjälp ännu är. Nåja, kanske det löser sig...

Tydligen var jag tillräckligt trött för att kunna somna om inom skälig tid då jag vaknade i narr igen :(. O trots att jag gick tidigt o sova var jag hur trött som helst i morse då väckarklocksskrället satte igång. Koma typ ;).

Förberett lite inför morgondagens styrelsemöte som ju kan bli intressant, o långt. Ser det ut att gå hyfsat o inte orsaka oväntade extra uppgifter för min del? O har dom nån lösning gällande ny chef? Annan än kollegan?

Hoppas på nya vindar snart, kan det bli det Es? Inser att det blivit för mycket rutin i allt o bara lite nytt...

Ha en bra dag o berätta hur det gick med dina utmaningar Es :)!
Kram Skorpan

Svar: Du kommer på någonting som du kan göra !Det ser ut att gå helt ok med styrelsemötet men kan köra fast lite på ny chefen
Kram :)
Esmaralda

25 Misstjejen:

skriven

Hej

Det är visst jag har fina människor runt mig som dom förstår mig och hur jag har just nu som efterlängtade men dom försöka stödjande mig varje dagar och motiverar mig också.

Ha det bra

Svar: Jättebra, och fina människor är viktigt... men lita alltid mest på dig själv, kram :)
Esmaralda

26 Jorgubben :

skriven

Hej! 🍋

Jag var på en arbetsintervju i torsdags och har idag blivit kallad till en intervju två.

Vågar jag ta jobbet om jag skulle få det?

Kram 🥰

27 Katrin:

skriven

Mycket bra initiativ, jag ska hänga på detta under resten av veckan. Kram

Svar: Vad glad jag blir, kram :)
Esmaralda

28 AN:

skriven

Godmorgon Esmeralda, vilken finfin idé! 🥰 Jag hänger absolut på! ❤️

Kram!

Svar: Vad roligt :) Tack :) Kram
Esmaralda

29 TjejenO:

skriven

Hej älskade Esmeralda,

Jag sökte ett jobb för en vecka sen som jag tror att jag skulle passa perfekt för!☺️

Har jag chans på jobbet tror du och tycker du att jag ska skicka eft uppföljningsmail för större chans till jobbet?

Det har varit turbulent på mitt nuvarande jobb, även om det lugnat sig lite nu. Men kanske ändå rätt att söka sig vidare?

Stor kram till dig och till alla i bloggfamiljen! 🫶❤️

Svar: Chansen finns, strax över 50 % och jag ser ju att du kommer ha annan arbete även om jag inte kan säga exakt när det blir, kram :)
Esmaralda

30 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Så glada dom kommer att bli, kvinnan och mannen, som du tänker överraska idag. Kanske jag också kommer på något att hjälpa nån med?

Måste se sanningen i vitögat som det heter och inse att det inte kan fortgå på detta vis. Är absolut tvungen att gå ner i vikt. Vilket är det bästa sättet för mig att bli av med mina kilon Esmaralda? Ska jag räkna kalorier, köra 8:16, äta intuitivt, träna som en galning? Vad ger det bästa resultatet i mitt fall månntro? Finns det någon möjlighet ens?
Tack och kram!

Svar: Du har bäst chans att lyckas via Viktväktarna och deras metod... men du får inte fuska... kram :)
Esmaralda

31 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Självklart hänger jag med ! Vilken bra ide !

Nu är jag inte en bullbakare men jag tror jag har lite kakor och det duger till fika o jag bjuder mina 2 ensamma pensionärer på fika .
Då får jag försöka sända ut så mycket positiva tankar som möjligt och hålla samtalet ifrån vägföreningen o sånt negativt ;-)

Snö kalla vindar o bilar i diket " min" backe sållar agnarna när det gäller bilförare .Sonen var förbi nu på morgonen innan resan mot Dalarna.Jag håller mig hemma idag med ;-)

Positiva omtankar och kärlekskram
Anki med flock


Svar: Roligt att du hänger på !Att bli bjudna på fika kommer uppskattas
Här är det också snö... mina sommarmöbler har snöat in typ... herregud så tradigt.... kram på dej och flocken :)
Esmaralda

32 Gunilla i Oxd :

skriven

Vilken underbar idé! ♥️
Det finns alltid någon att göra glad!
O den lilla omtanken är ofta den som betyder mest!!♥️
Och att se och ge de som behöver det mest känns extra fint!!
Kram till dig fina E ♥️

Svar: Tack och stor kram :)
Esmaralda

33 AN:

skriven

Hej igen, Jag känner mig besviken på mig själv...Jag gör upp bra planer, jag försöker vara så öppen och så positiv jag kan...Jag försöker fokusera på jobbet och ta kliv vidare. Men varje kväll tänker jag på L...Jag försöker acceptera gapet mellan mina förhoppningar och verkligheten men där i gapet finns så mkt smärta. Jag vill inget hellre än att han hör av sig till mig igen någon gång. Men jag gissar att det inte sker något mer. Skulle jag helt göra bort mig om jag tog kontakt med honom? Vad var det som hände?
Kram!

34 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag blir glad ju hur många som tänker på min bästa för dom försöka flexibel med dagar i maj så det kommer väl mer att planera under maj i dessa dagar. Vilka mycket blir det. Det är fina tankar dom har för mig. Det får jag inte glömma bort!

Det är spännande och kul för mig. Jag blir glad av hur andra bryr sig om mig också än vad jag trodde. Det kommer blir lättare för mig

Ha det bra

35 Ghostwriter :

skriven

Åh jag behövde stå på mig idag jobb sammanhang då jag inte kände mig hörd men tror jag blev det sen. Undrar dock om min kollega tog åt sig för mycket av min ton? För jag var iaf inte arg på kollegan utan situationen och lät kanske arg fast jag var bara berörd



Kram

36 Linda:

skriven

Vilken bra idé. Jag har bestämt att ikväll ska jag gå in till min ensamma äldre granne med en tallrik av den fisksoppa jag ska laga till min familj. Kram

Svar: Du kan tro att detta kommer bli uppskattat, kram :)
Esmaralda

37 Gubben i skogen:

skriven

Hänger gärna på och kontaktar nu en äldre man i mitt jaktlag som blivit sjuklig och är utan familj, och bjuder honom på restaurang till helgen.

Svar: Vilken god ide´ och det kommer bli uppskattat, kram :)
Esmaralda

38 Ghostwriter :

skriven

Uppfattade min kollega mig som otrevlig/arg på något sätt idag??

Kram

39 AN:

skriven

Hej, jag ser inte hur min "besatthet" av L ska minska. Jag försöker gå vidare men hoppet som finns inom mig gör det svårt. Jag vill ju innerst inne att han hör av sig till mig men jag är så nära att vara den som hör av sig...Jag undrar två saker; gör jag bort mig om jag hör av mig? Kommer vi någonsin höras igen?

Kram! ❤️

40 <3:

skriven

Fint intiativ Es. I påsk på restaurang hjälpte jag en äldre man ner för en trappa med sin kaffekopp. Han blev så glad. Personalen låtsades inte se att han behövde hjälp. Har själv svårt med balans i trappor.
J skrev igår som du sa att alla hans affärskompisar gillade mig massor 🙏🫶. L med. Kommer J se till att hans och min date blir av 12/4? Hur ser chansen ut att vi ses då ? Har planerat en öiyen överraskning med dessert på vår favvorit restaurang. Det är det jag vill. Vill inte åka på weekend med L. Nu blev det mycket 😅.
Hoppas att J är stark och inte tänker låt L dejta mig som är skild. Ångrade lite spaet men det var ändå bra att J fick upp ögonen att grabbarna tycker att han ska träffa mig. Alla utom L då. Ja komplicerat allt detta.
Kram

41 Dove :

skriven

Hej hej 👋🏼

Jag har en tanke som kom upp till mig. Kan det vara så att J tror att det är jag som inte velat göra något firande ? Kändes då när jag fick meddelandet precis som om jag var problemet till allt ? Hur ser hon det och pratas det om oss ? Kram kram

42 .:

skriven

Alltså är det inte märkligt. Jag har ringt till Klarna vid flera tillfällen och förklarat mitt problem. Dom har sagt att det beror på ditten och datten och att felet legats hos mig. Att det helt enkelt bara har blivit så. Nu pratade jag med en kille som antagligen sitter med rätt information. För när jag berättade om min situation för honom sa han att situationen verkade väldigt udda. Så han tog tag i det. Och med detta jag nu har fått reda på att jag inte har gjort något fel utan det är deras teknik som krånglar. Varför har det varit så svårt för andra att hitta den informationen? 🤔 Jag sa det att "du har räddat min dag" (från att ha blivit fylld med ångest och rädsla). Nu hoppas jag såklart att han sitter med rätt information. Annars drar jag täcket över huvudet och stannar där!

43 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja kanske jag också ska söka chefsposten ;D. Nå nej, tror det är nåt annat jag ska göra...
Kram Skorpan

44 Dove :

skriven

Hej hej 👋🏼

Jag har en tanke som kom upp till mig. Kan det vara så att J tror att det är jag som inte velat göra något firande ? Kändes då när jag fick meddelandet precis som om jag var problemet till allt ? Hur ser hon det och pratas det om oss ?


Ser du något Kram kram

45 Tintin:

skriven

Hej Es!
Kommer han att genomföra studierna han nu börjar med?

Tack och kramiz!

46 <3:

skriven

Börjar Maya ana nu att vem jag är ?
Kommer hon se mellan fingrana att J träffar mig för att hon vill ha kvar sitt liv med J. Hon är inte med utomlands med J och barnen påsklovet som hon brukar vara. Tack för stöd igår med lilla valpen. Han är omtöcknad idag.
Kram

47 Mts:

skriven

Hej!
Kommer det ordna upp sig på någo sätt?
Kram!

48 AN:

skriven

Nej nu känner jag mig så kärleksfrustrerad 😢 Svårt att vara stark. Hur blir det, kommer vi höras något mer igen?

Kram!

49 Milli:

skriven

Jättebra ide' o många gånger räcker det "bara" med ett hej och/eller ett leende💖 Finns de nått liv kvar i sköldis eller ska jag låta honom vila? Hoppas att det kommer en ny kull talismaner i vår men bara såklart om du orkar o vill🤗

Svar: Lite liv finns det så strö på en nya salt och kanske han piggnar på sig en aning.... i maj bör en ny kull talismaner komma om allt går som det ska, kram :)
Esmaralda

50 Mercan:

skriven

Tack söta Esmaralda🤗💕🤭👍

51 Mercan:

skriven

Esmaralda ser du om det finns hemma paraziter från andra hand butiken,något biter mig på kroppen🥹🫣🙄

52 Cecilia:

skriven

Väldigt bra initiativ. Har tänkt att jag ska köpa Faktum tidningen så nu ska jag göra det nästa gång jag ser det.

Har haft en dålig dag på jobbet, känner mig tung efter idag och att situationen känns hopplös. Lyssnade på musik på vägen därifrån och en låt dök upp, kändes som ett meddelande till mig. Var det kanske det? Kramar

Svar: Bra, de som säljer jobbar verkligen för sina pengar och tidningen är helt klart läsvärd !Kan inte se att låten handlade om ett meddelande, kram :)
Esmaralda

53 Bjork:

skriven

Hej får jag åka till stockholm i sommar?

Kram

54 Mercan:

skriven

Esmaralda Lea är en fin söt tjej med gott hjärta ,min bror skickar deras bilder och videor reste till Lea,Esmaralda jag behöver få veta om när min bror har träffat tjejen som är rätt ,efter detta kommer Lea bli ledsen sårad😭kommer hon förstå min bror🥹,kommer min bror och lea bli kvar vänner för evigt😭🙏😭Lea visar så stor respekt hon min älkade Lea och hon älskar djur😭😭😭💕🙏

Svar: Man har ett fritt val och din bror kan välja Lea även om jag ser att han träffar en annan.. kram :)
Esmaralda

55 Frasse:

skriven

Hej Esmeralda.
Jag har en fundering.
En man jag hade några "flirtar" med för lite mer än 40 år sen, då vi var unga...han hörde av sig för några dagar sen och vill att vi ska ses å prata över en kaffe. Jag vet att han var extremt intresserad av mig då på den tiden. Vad har han för tankar med att vi ska ses?
Hoppas du kan få nåt till dig.

Svar: Han vill nog ses lite på grund av nyfikenhet... och du är nog också lite nyfiken...ta det för vad det är, kram :)
Esmaralda

56 Jeanette :

skriven

Har skänkt till cancerfonden. Min väninna fick magsmärtor typ som magkatarr och dagen efter ringer hon från sjukhuset är inlagd och fått veta att hon har levercancer. Hon dog 3 veckor senare. 😢 Nu på fredag är det begravning ❤️💜
Det är tufft.
Kram

Svar: Så fruktansvärt, att det gick så fort !! Jag skänker emellanåt också till cancerfonden, cancer berör oss alla på ett eller annat sätt, kram :)
Esmaralda

57 Lilit:

skriven

En som jobbar på mitt jobb har sagt upp sig och ska börja jobba på ett annat ställe, kommer vi har ha kontakt med varandra? Tycker det är så trist att han ska sluta och är väldigt ledsen.
Ha en fin kväll
Kram

58 Tildis:

skriven

Hej Es! 👋

Kommer jag kunna jobba lite flexibelt där jag är nu?

Kram

Svar: Ja, så känns det, kram :)
Esmaralda

59 Mercan :

skriven

Kommer han välja tjejen som är rätt eller Lea 😌 ny finns det fråga inom mig Esmaralda 🤗

60 Mirre:

skriven

Hej Es,

Fint initiativ!
Ska också fundera på vad jag kan göra för något gott till en annan.

--
På fredag åker jag till vännerna :) har inte träffat dom på ett tag, ska bli kul. Ska verkligen försöka att ha ett positivt mindset.. så att det blir så bra som möjligt. Är det något spontant som dyker upp som jag kanske borde veta om innan resan?

kram:)

61 Mercan :

skriven

Har inga frågor kvar Esmaralda 😊 och ska kämpa sluta röka 😌 och jag tror min bror kommer välja tjejen som är rätt 😌 för du såg att hon är tjejen som är rätt Esmaralda 😊 tänker jag rätt vad tror du söta Esmaralda 😊

62 Ghostwriter :

skriven

Såg 3 svarta kajor på raken utanför mig, som tittade. Va de ett dåligt tecken? Positivt? Inget? Vad innefattade de



Kram

63 Mercan :

skriven

Ja Esmaralda det är min brors val, jag litar på honom för jag medveten om att han vet vad som är rätt och fel, jag blir glad av hans val nog mellan Söta Lea och tjejen som är rätt 😌 kommer inte ha fråga kvar att skriva på bloggen närmaste tiden 😂du har ett stort hjärta söta Esmaralda som hjälper alla nöd stort tack 🙂 💞 😌 😚

64 Rädd:

skriven

Kommer de två mötena imorn gå bra? Vänder allt nu?

Kram och kärlek!

65 Malinesen:

skriven

Min son blev misshandlad, kommer gärningsmannen att bli straffad?

66 Emelie:

skriven

Hej!

Jag undrar hur min familjesituation kommer att se ut framöver? Med barnens pappa osv?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: