Spontana spådomar.....

Spontana  spådomar:

 

Marie eller Maria som är född på 50 eller 60 talet, du som  bor i hyeslägenhet och arbetar eller har arbetat inom vården. Du var i Grekland på semester förra sommaren.  Du har haft ont i magen ett bra tag nu och jag tycker att du ska söka vård snarast möjligt för att komma tillrätta med det som är fel.

 💖

Jag ser en liten tjej i  3 års åldern som glatt pratar med änglar och besökare. Hon är blond och har rakt hår, mycket blå ögon och hennes favoritgosedjur är en randig kanin och utan den kan hon inte sova. Du som mamma är orolig över hennes mentala mående och du tycker inte riktigt om att hon pratar med personer som du inte kan se.  Men du kan andas ut. Hon har vackra själar runt sig och inom ett halvår har hennes förmåga tonat bort och hon kommer inte att prata mer med de som är osynliga för dig. Hon är en helt normal och sund  liten tjej.

 

 

Du kvinna i 50 års åldern som kör en röd liten bil och som har två stora döttrar. Du pluggar sedan några år tillbaka men är trött på studierna och nästan redo att ge upp. Men håll ut och håll i !!! Ge inte upp. Om 1 ½ år har du en gedigen utbildning som kommer hjälpa dig att nå några av de viktigaste målen du har. Du fixar det!

 💖

Johan eller Johannes, eller något liknande. Du är i 45-55 års åldern och i begrepp att skiljas. Egentligen ville du också ha skilsmässa men nu när frun initierat det så ångrar du dig och du tenderar att skuldbelägga henne. Tänk istället på att du nu kan bygga det liv du vill ha och att ni inte passar samman längre. Utlandsjobbet som du drömmer om, det kommer, så sök när tillfälle ges och satsa extra på Västafrika.. det kommer gå vägen.

 

 

 

Två kattungar som hittades övergivna i ett uthus, de finns nu hos dig kvinna i 40 års åldern. Du är singel men har också en  rottweiler som blivit extramamma åt kattungarna. Det är sådan harmoni i er lilla familj och du är 100% rätt person att ta hand om djur. Du vill gärna arbeta med djur och det skulle vara helt rätt för dig. Tveka inte att satsa på den utbildning som leder dig dit.

 💖

Kvinna i 40 årsåldern som är långtidssjukskriven men som nu börjar må bättre.  Jag ser inte att din sjukdom blossar upp på nytt och sakta men säkert kommer du att repa dig. Framemot hösten ser det också ut som om du kommer möta den kärlek du längtar efter.

 

 

 

 

Kvinna 25-35 år, som bor i ett grannland. Du känner dig ensam och i detta tenderar du att grotta ner dig. Du avvisar de som är presumtiva vänner och du  väljer att sitta i din ensamhet och tycka synd om dig själv Du drömmer om ett annat liv, men det livet kommer inte förrän du blir mer aktiv själv. Så gör upp bra planer, börja kursen i kampsport som du funderat över, bjud till när personer visar sitt intresse och jobba på en lite mer öppen attityd. Det kommer löna sig. Innan sommaren kommer har du fått en kul och trevlig kompis.

 💖

Kvinna i 60-70 års åldern som  är nyskild.  Du känner dig lite ensam och bortkommen och tror inte riktigt att du kan ta hand om allt det praktiska. Men det kan du, och din kapacitet är mycket större än du tror. Beta av en sak åt gången och det kommer gå som en dans och du överraskar dig själv.

 💖

Kvinna 30-40 som funderar på en resa.  Du har barn men de ska i så fall vara hos sin mormor och du funderar på att resa helt på egen hand för att få balans i ditt liv. Du tänker helt rätt.  Jag ser bara en enda varning och denna varning säger att res inte till  Montenegro. Du kan tryggt resa var som helst i övrigt i världen och till Montenegro kan du resa en annan gång men inte i år.

 

 

 Kvinna 50-60 år som väntar på kärleken. Du kan ha svårt att läsa av tecken från motsatta könet och du tenderar att fastna för fel män. Satsa inte på de män som är överdrivet omhändertagande, för de har alltför stort kontrollbehov och det kommer inte bli bra. Satsa på de som är mer jämlika dig, som du kan skratta med och busa med och det kommer bli riktigt bra.

 💖

Ja, det här är vad som kommit till mig denna gång

Fortsätt njut av påsken

 

Kram & kärlek💖