Annorlunda....

 
När sonen var 9-10 år gammal  var vi i USA och hälsade på Madonna,  en kär vän till mig. Min amerikanska syster.
 
Vid den tiden var jag väldigt nyfiken på hur Amish people levde  och efter ett par telefonsamtal  hade vi bokat in oss hos en Amish familj i Pennsylvania.  Tv å nätter.
 
Vi körde hela dagen.. till deras gård och vi togs emot vädigt hjärtligt och trevligt.
 
Vi fick ett fint rum med hemsytt lapptäcke.. vi åt tillsammans med familjen.. blev visade runt på gården och till sonens glädje fick vi åka i deras typiska svarta kärra som drogs av en häst och han fick ge en liten kalv mjölk  ur nappflaska och pröva på att mjölka för hand.
 
 
 
 
Klocka på armen fick de inte ha - men  sonen i familjen  som hade downs syndom , han  hade ett helt gäng klockor runt handleden  och han var ursäktad på grund av sitt funktionshinder.
 
Vi fick en möjlighet att ställa alla möjliga frågor  och det var riktigt intressant.
Jag konverterade och bestämde mig för att stanna kvar och leva Amish fullt ut.
 
Vi körde runt och letade efter någonstans där vi kunde köpa en flaska vin men det blev bara läsk för något starkare fanns inte att uppbringa på orten.  
Och herregud,  det borde jag ju ha fattat från början 😳
 
När mörkret föll satt vi på verandan och avnjöt ett oerhört åskväder med blixtar på himlen från alla håll och kanter !
 
Man sålde Amish dockor... i de typiska kläderna men utan ansikte eftersom man inte får avbilda just ansikten !!
 
Du som ska till den här delen av USA, passa på att lev Amish under ett par dagar och jag lovar att det är en speciell upplevelse.
💖
 
Då är det sista påskdagen idag och det var ju fasen vad denna helg rasslade iväg fort !
 
I går var vi på bilutflykt för det älskar mamma... vi åkte i sakta mak runt här  i Bjärebygden och stannade på fint café .... så småningom hem och åt god ugnsbakad lax och så tittade vi på Välkommen till Köping och ett avsnitt ur Dogwhisperer...
 
 // Mamma hälsar //
 
I dag åker mamma hem och hon har med sig en stor kylväska fylld av olika middagar !
När jag lagar så brukar jag göra en portion extra till henne.. matlagning har aldrig varit riktigt hennes  grej även om hon har sina paradrätter.
 
Kram & kärlek 💖
 
P.s. APRIL APRIL.... nej jag konverterade inte och hade inga planer på att leva ett Amish liv....😂
1 Mercan :

skriven

Esmaralda min fråga, kan jag i lugn och ro göra återköp till filippa k blusen i andra hand butiken i dag 😅 😎 😂

2 <3:

skriven

April, april 😅
J och jag har haft sån intensiv kontakt sen jag var i Stockholm. Vi " bråkar " som ett par ibland känns det som.
Han åker utomlands med barnen ej frun en vecka. Tänker jag rätt att jag ska låta han ta kontakt nu/ höra av sig ? Ibland tror jag att han behöver lite mera omtanke och stöd än han ger sken av. Kommer vi båda hålla fast vid 12/4 och det blir en mysig date/ träffa där vi försöker komma i fas ?
Kram

Svar: Var beredd på att det kommer gå fram och tillbaka.. periodvis kan det bli tufft, kram :)
Esmaralda

3 Anna:

skriven

God morgon Ez, såg mysigt ut! Har du kvar Mannabonne-Glenn? Har en annan liten fundering. Har en kvinnlig kollega som började på mitt jobb i höstas, jag var glad över ny kollega och hoppades på nära samarbete. Blev dock ej så och jag har aldrig riktigt fått kläm på vad hon har emot mig? Hon har uttalat att hon känner sig obekväm osv. Jag har väldigt lätt att komma överens med folk o jag är väldigt flexibel och lätt att ha och göra med. Det är första ggn jag befinner mig en sådan här sits så självklart har jag grubblat vad skon klämmer.

Stor kram




Svar: Mannabonne Glenn lämnade oss för snart 2 år sedan... sörjer honom fortfarande !Ibland blir det så att två personer inte klicka utan att det egentligen finns någon anledning... i ert fall tror jag det handlar om ett förflutet i tidigare liv då något negativt hände mellan er... jag ser dock inte vad, kram :)
Esmaralda

4 Jossan :

skriven

Godmorgon
Det är lite förvirrande att vi ställt fram klockan. Jag lyckades stänga av alarmet och hoppas jag INTE gör det imorgon när jag ska jobba. Min planering för de kommande veckorna är nästan helt klar.
Men har så mycket att hinna med idag. Ska försöka få in en promenad med min kompis också. Vill egentligen vara själv men blir nog trevligt.. Tydligen hade hennes ”dejts” kompis tyckt jag var väldigt söt. Men han är inget för mig.. och vill inte blandas med hans vänner.

Det är så skönt att inte jobba idag, man slipper alla aprilskämt på jobbet. Men jag tyckte att din berättelse om armish var spännande fram tills du skrev att du konvertera, då fatta jag 😂

Kommer det dröja länge innan jag kommer få barn och gifta mig när jag har träffat mr right?

Kram

5 L:

skriven

jag har alltid tyckt synd om dom som lever i en Amish kultur. De missar ju så mycket som finns i "den riktiga världen".

Jag är djupt oroad över om jag ska klara av detta utan jobb. Så mycket ångest och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Ser ju ingen ljusning och tänker hur länge ska detta pågå. Jag vill ju inte leva såhär. Det är fruktansvärt. Kommer jag klara mig med sinnena i behåll och få jobb och mitt liv tillbaka?

Kram

6 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Haha inte i min vildaste fantasi såg jag dig som Amish ;-) Men så spännande att ta del av deras sätt att leva .
Här har det inte lurats än :-)

Drömde tydligt om att de brann 2 tomter från mig och brandkåren var här o kämpa .Är det en varning .Ska jag hålla mig ifrån att elda ute nu under eldningsveckorna?
Pojkarna slet bort gamla hönsgården och det blev mycket brädor att elda upp ...

Fina vita trädgårdsgruppen vart ihopsatt och invigd <3
Köpte via Sonen en trädgårdsgrupp som var nedsatt rejät i höstas 75% rabatt !
Påsken är över och jag är helnöjd med påsken vilket väder vi haft !
Ha nu en bra start på April <3

Kram Anki med flock

Svar: Nej jag tror inte du behöver undvika att elda, ha bara koll !!Härligt med ny trädgårdsgrupp och 75 % rabatt var minsann inte illa, här kan man snacka om ett kap !
Kram på dej och flocken :)
Esmaralda

7 Skorpan:

skriven

Hahhaa Es, du Amish, nå nej :D. Inte fastän det vore första april varje dag ;). Var det elakt sagt? Inte meningen att vara elak! Swish så gick påsken o lediga dagarna är över. Härligt för din mamma att få med sig färdiga middagar, det skulle passa mig också ;D...

Tycker att jag mestadels stått i köket o lagat mat något som jag numera ogillar i allra högsta grad, tyvärr. Tyvärr för jag borde ju absolut äta mycket bättre än jag gör o mina mikromaträtter hör nästan till det sämsta jag kan äta, men har ju absolut ingen lust att laga mat, bläää. O varifrån jag ska uppbåda energi till matlagning vete katten o nån sån har jag inte ;).

Dygnet upp o ner då jag vaknade tjugo över tre o bar vaken till halv sju då jag sen äntligen somnade. Jobbet gör sig påmint igen... Trist då det blir så.

Ny vecka nya möjligheter iaf, nåt speciellt kring min vecka som du kan se Es? Bråttom lär det bli...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Nej någon bra amish hade jag då inte blivit :)Har varit en del matlagning här också !
Surt och trist att vakna vid den tiden och inte kunna somna om....
Något intressant ser ut att kunna ske under veckan, som ger en ny insikt, kram :)
Esmaralda

8 Ally:

skriven

Ha ha du e för rolig..
Swish så var påsken över, mysigt har det varit 🐣🌸
Ny vecka med nytt jobb, så spännande och kul det ska bli.
Något bra i veckan som kommer, eller som jag ska vara lyhörd för?
Kram :)

Svar: Ser ut som om du möter någon riktigt trevlig person, kram :)
Esmaralda

9 Agnes:

skriven

Nej...Amish-life är inget för mig. Även om det sys lapptäcken för hand, åks häst o vagn o ett enkelt boende erbjuds.

Mkt för deras strikta levnadssätt där mannen ses som Gud o kvinnan som gratis hembiträde. Där skiter det sig helt med Agnes...typ! ;0}

I morgon blir det personalmöte. Ska bli skoj, då det var ett tag sedan sist. Tyvärr så är jag nog nödd o tvungen att sätta ner foten när det kommer till agerande från kollegor. Har trott att en kollega agerat med mandat från både chef o kund...med tanke på de "friheter o fria tyglar" som rått. Nu verkar det inte vara så, utan personen har helt enkelt sett sig som "bättre lämpad" att agera pådet sätt som uppkommit.

Sedan januari har nu klimatet hos oss sakta blivit kallare i umgänget mellan kollegor, Och var gång så dyker personens namn upp i händelserna. Och jag har nu kroknat på snack bakom ryggen, dolda agendor o jakten på bekräftelse från kundens ansvarig.

Så jag tänker lyssna på vad som sägs, o sedan ge min syn på saken. Inget mer. Sedan är det upp till chefen(cheferna) att göra något åt detta. Kanske bryr de sig inte, kanske är det "som vanligt", jag som är problemet, som inte gillar när andra kollegor baktalas o information inte lämnas ut, då denna ska ses som personlig för just 2 st kollegor.

Nu fixar jag mitt jobb ändå, men det är jävligt störande att i princip behöva gå in i servern på jobbdatorer för att få ta del av viktig info som gäller på jobbet.

Dessa 2 kollegor gör att kunden ifrågasätter min kapacitet. Typ gaslightning.

Men nu jävlars...nu ska de få svara upp inför chefen...få se om det blir som de få gånger jag undrat...de vet inget och nej, de har inte gjort något...är väl jag som inte har koll.

Skit på er, kollegor...jag vet exakt vad jag gör, så det där jävla tramset kan ni stoppa upp där solen aldrig skiner!
Att jag nu oxå har en kollega som sin skyddsmekanik har, att bli kränkt, sur o komma sent, när jag påpekar felaktigheter, dvs...när jag kräver att snubben ska göra sitt jobb.

Likaså där...jag bryr mig inte om kränkta män, utan gör som jag säger, så slipper du bli kränkt!
Lägg din energi på att göra rätt...så klagar jag inte....är dessutom lite charmad över, att en man orkar spela kränkt. För min skull! Typ...

Så...har jag jobbet kvar efter i morgon? Eller väljer cheferna att behålla den/de som ägnar sig åt att "söndra och härska" istället för nu mig, som mest vill göra mitt i lugn o ro.

Seriöst...inte ett dugg orolig för jobbet, då jag vet att jag har rätt. Vad som händer med dessa kollegor, är inte min pryl...utan det är chefens. Minsta lilla, så kontaktar jag både åter chef o även facket...

De snackar skit bakom min rygg...jag snackar med deras ansikten! That´s it!

Ha det gott, hälsa din mor, o ha en härlig dag i dag!

Stora kramen, Everybody! ;0}






Svar: Bra, nu är tiden inne och jag önskar dig stort lycka till.. det här behövs verkligen... !Det är ju så enkelt att du har rätt... och det är märkligt om man kan blunda för detta enkla faktum... och jag kan inte se att du på något sätt bli av med jobbet. Kram och lycka-till-spark !!
Esmaralda

10 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret i går:)

Var det c jag hejade på igår?

Kram

11 Mercan :

skriven

Esmaralda tror du jag kan göra reklamation beige wera byxan som förstördes efter tvätt, bytta med något i andra hand butiken 😂 😂 😂 😎 😎 😎 ska jag försöka med kvitot jag har 😳

12 Evelina:

skriven

Hej, har han tänkt något på mig nu när vi inte har sätts? Kram

13 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Du sa att du såg mig planera en sorts resa snart, ser du om de är inom Sverige eller utomlands??? Kram Zoey 💕

Svar: Blir båda delar men kan bli inom Sverige först, kram :)
Esmaralda

14 Mercan :

skriven

Esmaralda blir det vinst 😓 jag ska köpa triss från 30 kr från pressbyrån 😭

Svar: Jag ser ingenting av betydelse, kram :)
Esmaralda

15 Ghostwriter :

skriven

Vad hade min dröm från inatt för budskap? Har drömt den tidigare. Befann mig på en skola, vi skulle delas upp i grupper och jag hamnar med en kille jag tydde mig till. Han var väldigt snäll och vi skyddade varandra mot en ”dålig grupp”. Jag letade efter honom. Allt handlade inte om honom utan saker runt omkring




Kram och ”Glad” första april

Svar: Det handlar om att du hittar ditt "gäng".. en positiv dröm, kram :)
Esmaralda

16 Mimi:

skriven

Hej!

Blir det en positiv förändring i livet efter flytten?? Hoppas att det går bra. Känns lite läskigt med allt det nya.

Kram

Svar: Du kan själv påverka genom att vara aktiv och ha positivt tänk och agerande, kram :)
Esmaralda

17 Solstjärnan:

skriven

Ett nästan trovärdigt aprilskämt.Hade helt glömt att det är april dagen idag innan jag fick ett meddelade där min väninnas man hade lyckats bra med att lura min väninna 😊
Rött,inflammerat öga, inget vidare.. typiskt en sån här helgdag när allt är stängt.Vill ju inte börja mitt nya jobb imorgon med inflammerat öga precis☹️
Hoppas nu att det ger sej...
Blir ju en spännande dag ändå...

Ja påskhelgen har minsann gått fort.
Nu är det att vänta på nästa ledighet...😊

Ha en bra dag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Hoppas du mår ok i ögat i morgon !Kram :)
Esmaralda

18 Petra:

skriven

Hej,
Kan det bli jag och Pontus, finns jag i hans tankar?
Kram

Svar: Ingenting kommer självklart till mig... räkna dock inte med att chansen är stor, kram :)
Esmaralda

19 AnnaK:

skriven

Vilken upplevelse!

Drömde inatt att jag var hemma hos min vän. Jag bar runt på en bebis som inte var min och jag ville att han skulle se hur duktig jag var med bebisar. Vad kan det betyda?

Kram 🤗

20 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Saknar han mig? Tänker han på mig?

Kommer det att dröja månader - eller ÅR - innan jag hör av honom igen?

Kram

Svar: Han tänker en hel del på dig men behövde backa... jag ser inte när ni får ny kontakt... tror inte det handlar om år, kram :)
Esmaralda

21 Skrållann :

skriven

Hej!
Haha, ganska skönt att det var ett skämt🙈

Ska sätta mig med mina sista uppgifter inför examen. Ska försöka vara effektiv och strukturerad men kommer jag bli klar med allt i tid och kommer det bli godkänt med tanke på att jag byter ämne att skriva om i examensarbetet?

Kram❤️

Svar: Ja, någon vidare bra Amish hade jag då inte blivit :)Ha fokus och du kommer bli klar, kram :)
Esmaralda

22 Mercan :

skriven

Esmaralda ska jag gå till andra hand butiken att göra återköp filippa k blusen 😬 eller känns det fara när jag gör det 🤔

23 Misstjejen:

skriven

Hej

Nu är det klart att firar min födelsedag och jag är 29 år nu. Jag har var bra på fokusera på mig själv och allt annat. Nu känns det som smyga fram om C kvinna igen i min tankar. Jag vet inte bara hur ska jag få har kul för varje dagar och känner att jag njuta av livet på riktigt utan tänker på den 23 maj.

Har du något tips på det?

Ha det bra

24 Misstjejen:

skriven

Hej

Det är klart att firar nu och jag är hemma igen. Jag har var bra på att har fokusera på mig själv och allt annat. Så nu känns det smyga fram om C kvinna i tankar inför vi ska ses den 23 maj. Jag vet inte bara hur ska jag har kul och njuta av livet på riktigt varje dagar tills vi ses utan tänker på det.

Har du något tips?

Ha det bra

25 Misstjejen:

skriven

Hej

Något spontanta spådomar/budskap för här månaden april? Det har jag tänker på i torsdags. Så hoppas jag på något just nu i april så länge jag ska ses C kvinna i maj.

Jag vill gärna gör något eller tänker på något speciellt för en förbättras tider och har kul även inte det ska blir en tråkigt berättelse för C kvinna utan jag ska har kul berättelse för henne.

Så jag undrar om du har något budskap eller spådomar spontanta till mig på här april som jag borde tänker på?

Ha det bra

Svar: Du ska försöka ringa in vad du tycker är roligt och ge detta till dig själv, positiva och roliga happenings, kram :)
Esmaralda

26 Lotta S:

skriven

Haha, hann tänka när i fridens namn du hunnit vara Amish innan polletten direkt trillade ner att det är ett aprilskämt! Vi sa just här att dagens värld är redan så fylld av fake news att det är svårt att komma med något nytt..

Ja, helgen tyvärr just slut, men nog har den varit skön! Och nog kommer man väl igång igen fast det känns motigt, hur man ska orka dra upp takten igen efter den intensiva månaden mars.

Får mannen goda nyheter på jobbet snart/innan hann går på semester?

Svar: Ja de svämmar över av fake news minsann :)Han bör få goda nyheter snart, kram :)
Esmaralda

27 Snödroppen:

skriven

Hejsan💞
Haha du försökte iaf att luras🤣 men så annorlunda att leva som amish, det lät väldigt intressant. Jag har haft en härligt dygn med hjärtevännen, vilken bonus att vi fick en ledig måndag tillsammans, det gillas. Vi trivs så bra ihop och varje gång vi ses djupnar vår relation. Jag vågar nästan börja tro på att vi har en framtid tillsammans som det känns nu iaf och bara den känslan känns så bra och jag tror vi båda känner likadant…!?
Ha en finfin dag🥰

Svar: Ja, det känns som om ni båda har samma känsla, så roligt :) Kram :)
Esmaralda

28 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om beslutet från försäkringskassan kommer under den här veckan 🙂

29 Mirre:

skriven

Glad Påsk Es!🐣🐇💛


Es, inatt hade jag åter en dröm om att jag var i ett förhållande och det kändes så verkligt (dock tog förhållandet slut i drömmen pga bråk, men ändå)
Detta är nog tredje drömmen jag har om att jag är i ett förhållande med ngn, brukar inte ha dessa typer av drömmar😅
Kan det vara en indikation på att ett riktigt förhållande är på ingång snart?

Kram💛

Svar: Ja, absolut kan det vara så, det är troligt, kram :)
Esmaralda

30 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Amish, det låter intressant, kanske jag någon gång kommer mig till stället o ser det med egna ögon?

Påsken en konstig högtid, med folk som är sura och inte vill umgås. Önskar att jag fick vara ensam på högtiderna, ser det ut att bli så snart? Ingen lust med allt fixande inför högtider.
Tack och kram!

Svar: Du kommer fixa mindre allt eftersom... sådär lagom som du själv känner att du vill ha det, kram :)
Esmaralda

31 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Hahaha... bra försök men så lätt lurar du inte mig, jag har ju läst din bok och läst bloggen dagligen i många år så du borde redan ha berättat om det i så fall... ;D

Önskar dig ett fint slut på påsken, om du inte redan har sett den så rekommenderar jag filmen "Andra akten" på Svt Play med Rolf Lassgård och Lena Olin i huvudrollerna.

Kramar 🐈‍⬛

Svar: Den har jag sett, jättebra.. och den rekommenderas... kram :)
Esmaralda

32 Nyfiken:

skriven

Kommer vi fortsätta ett tag till?

Kram

33 Mercan :

skriven

Esmaralda jag var i andra hand butiken 😂 men vågade inte lemna tillbacka filippa k blusen 😬 gjorde jag rätt 🤔 och ser du om jag lyckas köpa filippa k jeans finns där 😭

34 Mercan :

skriven

Ska jag gå och göra återköp de stänger 16:00eller kommer det gå bra i morgon till filippa k blusen 😬 🙄 😬 ser du något Esmaralda 😊

35 Elisabet :

skriven

Hej! Det finns en yngre man som jag är nyfiken på. Han bor nära mina föräldrar. Jag har en liten förtjusning till honom.. Tror du han känner någonting för mig eller att det finns möjlighet för honom och mig när det gäller det romantiska planet? Tack 🙏 😊 för svar.

Svar: Verkar som om han har någon annan i tankarna - men detta kan ju förändras, kram :)
Esmaralda

36 Mercan :

skriven

Finns möjlighet att jag gör återköp till filippa k blusen i morgon Esmaralda 😔 jag ska gå dit kl 10:00😢

37 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag våga inte fråga den fråga men inatt drömmar jag något konstigt om C kvinna som vi ska gör en speciellt händelse. Och jag var nervös och prata med någon om det. Det var en känslan som är upphetsa över det och något som vi borde aldrig gör så.

Jag vet inte om det kommer var så i framtiden eller bara en meningslöst dröm eller något betyder för våra relation? Men har inte haft tanke om henne i påskhelgen...

Ha det bra

38 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något från euro jackpot innan nästa år Esmaralda eller dröjer det 🤗

39 Mercan :

skriven

Esmaralda du har svarat en gång att min bror kan träffa tjejen som är rätt under det här året 😅 ska jag hoppas Esmaralda 😊

40 Bjork:

skriven

Hej lyckas jag byta storlek på tröjorna jag köpte?

Ses jag o c snart?

Kram

Svar: Ja, det bör vara god chans att kunna byta till rätt storlek, kram :)
Esmaralda

41 Jossan :

skriven

Godmorgon
Det är lite förvirrande att vi ställt fram klockan. Jag lyckades stänga av alarmet och hoppas jag INTE gör det imorgon när jag ska jobba. Min planering för de kommande veckorna är nästan helt klar.
Men har så mycket att hinna med idag. Ska försöka få in en promenad med min kompis också. Vill egentligen vara själv men blir nog trevligt.. Tydligen hade hennes ”dejts” kompis tyckt jag var väldigt söt. Men han är inget för mig.. och vill inte blandas med hans vänner.

Det är så skönt att inte jobba idag, man slipper alla aprilskämt på jobbet. Men jag tyckte att din berättelse om armish var spännande fram tills du skrev att du konvertera, då fatta jag 😂

Kommer det dröja länge innan jag kommer få barn och gifta mig när jag har träffat mr right?

Kram

Svar: Det bör inte dröja så länge... önskar att jag kunde säga när det ska ske... men det kommer, det ser jag ju... kram :)
Esmaralda

42 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)

Kram

43 <3:

skriven

Vad känner L för mig ? Känns som han har en attraktion till mig och blev lite betuttad och tyckte det var kul att hänga med mig på spaet. Fick så fina komplimanger av honom och bekräftelse. Han har frågat om en weekend tillsammans. Men just nu klickar jag inte med någon.
Kram

44 Ghostwriter :

skriven

Följdfråga, känns de som jag hittar mitt gäng i närtid?



Kram och tack!!
Såg kommentaren om MG, det är redan 2 år.. skickar kärlek 🙏

45 Bjork:

skriven

Hej kommer jag få en familj på 3?

Kram

46 Ally:

skriven

Tack för svar.. då hoppas jag på möte med någon trevlig person..
ser du om det är inom jobbet eller utom som jag ev kommer möta den här trevliga personen?
Kram o skön kväll! 🌸

47 JustMe :

skriven

Hej Ez,

Ja, amish verkar intressant, men samtidigt väldigt extrema.. jag hade inte blivit en god amish 🤣

Maken blir latare och latare för var dag och antingen sitter han med mobilen i soffan eller sängen. Han har börjat bete sig annorlunda dom senaste 4-5 veckorna. Han gör inget alls hemma utan att jag behöver säga åt honom att han ska göra något. Maten lagas först när jag kommer hem och då har han inte ens tagit fram något trots att ha är hemma 2-3 timmar före mig. Barnen säger att han lägger sig i sängen o sover eller håller på med mobilen när han kommer hem. Är han otrogen tro?
Ärligt så gör det mig inte utan skulle nog snarare bli lättad för då kan någon annan ta hand om den lata jättebebisen och jag få fokusera på mig o barnen 🙏

Kram!

48 Misstjejen:

skriven

Hej

Vilka otrevligt bemötande jag av Caron nyss och jag tänker ju hon ska var trevligt även vill ta tid med mig för prata med mig.

Då bryr jag inte om henne

Och ta det och prata med annan istället.

Ha det bra

49 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag saknar någon att ”connecta” med där jag tränar. Skulle vara trevligt att prata lite med andra som delar samma intresse. Ser du om det kommer nya vänskaper där? Är det en möjlighet?

50 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Får rappa på o hända då, arbetsveckan är ju kortare än vanligt, skönt det :).
Kram Skorpan

51 Rädd:

skriven

Hej!

Väldig jobbångest ikväll efter en härlig ledighet. Ser du om jobbveckan kommer bli bra? Funderar på att unna mig att gå på ett frukost-event imorn bitti. Ser du om det skulle kunna ge något positivt?

Kram och kärlek

52 Alex:

skriven

När slutar kriget i Ukraina?
Kommer det bli ett tredje världskrig under min livstid? Är 60 år nu.

53 Alex:

skriven

Kommer sonen alltid att bo i Stockholmstrakten i framtiden eller flyttar han närmare sitt ursprungshem?

54 Alex:

skriven

Hej!

Min kusin funderar på att sälja sommarstugan. Den har varit min Mormor och Morfars sommarstuga tidigare. Jag är eventuellt intresserad av att köpa den. Ser du om det blir så?

55 Alex:

skriven

Hej!

Min sons sambo vill bara köpa jättedyra märkessaker och det känns som att hon övertalar honom, så att det blir han som får betala för allt hon vill köpa. Är det så? Kommer deras relation att hålla i framtiden?

56 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om min bror och Lea ska vara vänner kvar, när min bror har träffat tjejen som är rätt 😌🙏😳😭har inga frågor kvar och tänker sluta röka 😌 och tänker inte alls göra återköp i andra hand butiken med fixat etiket efter att du har varnad mig 😌😅👍önskar dig och din family hälsa och glädje söta Esmaralda 😊 💝 💖 ❤️ Esmaralda ser du något om möjlighet från euro jackpot 🤗 kan det hända verkligen något min älskade mor hoppas innerlig på något för min brors skull söte lille min bror som hjälper oss med all möjlighet min sister hjälper oss åckså, vi båda min mor och jag spelar i hemlighet Esmaralda 🙈💞🙊😹😽💖

57 A:

skriven

Haha! Jag trodde du tänkte bli amish men ångrade dig när du upptäckte man inte fick dricka vin 😉

Försöker ordna upp saker i mitt liv nu. Ska skänka saker till kyrkan, sälja vissa, har skaffat fonder, ska sälja min bil, tränar två dagar i veckan. Ska försöka gå till bibblan en dag i veckan också. Sen ska jag lägga mina pengar på resor, inom Sverige och utomlands. Nu när jag är klar med mitt hem, tog bara några år. Är bara smågrejer kvar.

Sen ska jag ta tag i det sociala. Se om jag kan hitta hem någonstans. Just nu känner jag mig inte hemma nånstans. Och jobbet är värst.

Jag har en sådan barnlängtan också, så funderar återigen på att jobba inom förskola på nåt sätt. Jag vet inte.

Ser du nånting om vad som helst. Det kommer ordna sig under detta år?

Kram!

58 sofia:

skriven

Godkväll Es,

va rolig du är!! Jag tänkte va???? Amish liv? Nääää!!! Inte min Esmeralda. :-D

Det är kanske lite sent att ställa frågor nu men om du inte hinner läsa detta, kommer jag att skriva igen imorgon. Iaf lyssna på detta! Jag ska ha en intervju imorgon om en tjänst jag har sökt och jag tycker att det är jättepirrigt. Esmeralda, det är så många blandade känslor om jag tänker på den tjänsten. Jag tror att jag skulle göra ett bra jobb men kommer jag att ångra att jag har bytt?? Det är superviktigt för mig att veta att jag verkligen gör det rätta.

kramar
Sofia <3

59 Vb:

skriven

Ser du om jag kan lyckas med digital marketing om jag köper kursen??

60 LisaS:

skriven

Hej Ez 🙂
Jamen visst är det spännande att få se hur olika människor och olika kulturer lever. Så lärorikt att förstå, respektera och acceptera dem som lever på annat sätt än man själv!
Har en fråga:) : han där uppe i norr (P-A), verkar så stabil och trevlig. Det lockar mig… vi har inte träffats men båda skulle vilja träffas. Är detta nu något att tro på och hoppas på? Kan det bli något fint och hållbart?
Tack på förhand och kram och gonatt från Lisas ❤️

61 Mattis:

skriven

Hej! Hur ser min framtid ut gällande min personliga utveckling?

62 Mattis:

skriven

Hej! Hur ser min framtid ut gällande min personliga utveckling?

63 Djurvännen:

skriven

Vilket kul inlägg :)
I morse fick jag reda på att någon blivit irriterad på den som lagt ut mat till fåglarna på jobbet,.
Det var jag som matat dom :(
Trodde inte att någon sett det.
Får en hemsk ångest och får för mig att alla pratar om mig och tycker att jag är en udda typ.
Usch jag försöker verkligen tänka positivt och inser att jag överreagerar.
Jag ska inte mata några fler fåglar på det stället men kan du se om folk skrattar åt mig?
Så ledsen nu och ont i magen.
Älskar djur och vill så gärna hjälpa dom.
Ett ord från dig brukar trösta.
Vad ser du?
Blir det något efterspel pga detta?
Kram <3


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: