SPONTANA SPÅDOMAR.....

Jaha mina vänner, då är det dags för spontana spådomar igen:

 

En hund av liten ras, vit som  har lite underbett, ser ut att ha ont i en tand.  Hens beteende har förändrats lite och detta är anledningen. Se till så hans tänder blir kollade.

 

 

Kvinna i 60 års åldern som är singel och längtar efter tvåsamhet. Du har glasögon, du färgar håret, du bor i en hyresrätt och du längtar efter pensionen så du slipper jobbet.  Första veckan i december ska du ge dig ut bland folk och du har god chans att träffa en alldeles underbar flirt.

 💖

Man i 40 års åldern som  har ett dubbelnamn. Du är skild och du har en dotter.  Du letar efter någonting som du tappat bort. Något som är viktigt.  Leta högst upp i skåpet där du har tallrikar och fat och känn UNDER  porslinet och där ligger det du letar efter

 💗

Kvinna i 20 års åldern  som har långt blont hår, blå ögon och ett litet ärr vid näsroten. Din pojkvän beter sig inte okey mot dig och jag tycker att du ska bryta relationen omgående. Du är värd mycket mer. Han kommer inte att förändras till det positiva.

 

 

Medelålders kvinna  som känner sig ensam och saknar både kärlek och vänner.  Bara du kan förändra din situation så sluta tillbringa tiden framför TV och dator och planera en mer aktiv fritid där du kommer ut bland  folk.  Den nya kvinnan på din arbetsplats är en god presumtiv vän.

 💖

Ditt namn börjar på L, du är i slutet av de femtio eller början av de sextio.  Du har länge levt som i ett töcken och inte kommit oss.  Nu har något hänt.. du planerar och du är mer aktiv och depressionen har helt kommit av sig. Du ska fortsätta precis som du lever nu och du  når dina mål.

 

 

Du har ett utländskt förnamn. Du är  runt de 40.  Du har mörkt hår och bruna ögon och du  vantrivs med ditt arbete. Och det förstår jag. Du har kapacitet för så mycket mer. Gå den utbildning som du tänkt dig – riktigt bra blir det inte förrän du satsar och gör det du verkligen vill.

 💖

En kvinna i medelåldern som haft ett kärt husdjur som gått till Alltet för inte så länge sedan.  Under  våren som kommer föds en liten katt till världen…och den kan bli din. Det är ment to be.  Ni kommer passa så bra samman.

 

 

Man i 45-55 års åldern, du bor i huvudstaden, du har ett bra arbete med god lön och du  har fina vänner som du trivs med. Det mesta funkar hur bra om helst- förutom de magsmärtor som du haft till och från några månader.  Nu är det dags att du söker läkare.  Du får vara beredd på operation men sedan blir det bra.

 💖

Kvinna i 35-45 års åldern, du bor i en tvåa, du har inga barn, du är tillsammans med en man som du träffar ungefär en gång i veckan och så har det varit länge. Du upplever honom som att han glider undan lite och  faktum är att denna relation kommer inte bli mer seriös. Han är nöjd att ha det som det är och vill inte mer.  Du behöver fråga honom rent ut och sedan besluta om det är detta du också vill.

 💖

Kvinna i 70 års åldern, du  bor ganska isolerat, du är nöjd med ditt liv även om du lever ganska ensamt, ett vuxet  barn bor utomlands. Du klarar ditt liv på alla sätt  men det finns en längtan inom dig. Precis som du misstänker så dras du mer mot kvinnor nuförtiden och du ska våga göra något åt det. I vinter kommer du möta en kvinna som är några år yngre än du och det kommer klicka rejält mellan er.

 

 

Kvinna i  runt de 35 som bor på tredje våningen i en bostadsrätt i en mindre stad. Du ska absolut göra den home makeover som du funderar över. Det kommer bli annorlunda och riktigt bra.  Bara gå loss !!

 💖

Kvinna mellan 40-50, du har en vit bil och du lever ett vanligt liv. Du har  en katt som du månar om. Den 3 december ska du INTE släppa ut katten. Det finns risk han blir påkörd just denna dag.

 💖

Kvinna 50-60, som går till ett trist arbete varje dag. Du vantrivs med sysslorna och med dina arbetskamrater men accepterar det som det är. Varför gör du det ?  Gör slag i saken och sök annat arbete. Det kommer ge dig mycket. Inte bara trivsel i arbetslivet utan också två trevliga nya vänner

 💖

Du heter Inger, Ingrid eller Ingmarie, ditt namn börjar med Ing. Du mådde länge dåligt i ett taskigt äktenskap och när maken valde en annan kvinna så gick du in i en depression. Inte så mycket för att du miste honom utan mer för att du blev lurad.  Nu har tiden gått och det är dags att du spottar i nävarna och tar nya tag ! Livet har väldigt mycket i beredskap för dig.  Gå på yogan som du funderat över -  boka en resa så snart det är möjligt – och gör du det som du verkligen vill göra – så kommer en ny kärlek att dyka upp längs den vägen…

 

 

 

 

Ja, det här är vad som spontant kommit till mig denna gång !

 

Kram & kärlek