En fest i alla fall......

 
Vi fick ett fantastiskt inbjudningskortfrån barnbarnet  Ozzy..... med fina foton !
 
Saken är den att han visste inte om han ville konfirmera sig eller ej och efter ett samtal med prästen löste det sig.
 
Han fick vara med på undervisningen för att sedan besluta om han skulle låta sig bli konfirmerad.
 
Och nu är det snart dags.
 
Han har verkligen gillat undervisningen... men nu till sist beslutat sig för att nej, någon konfirmation blir det inte.
 
Men fest blir det i alla fall !
 
Så här stod det på inbjudan:
 
" Nu firar vi att Ozzy närmar sig vuxenlivet med stormsteg och lämnar barndomen bakom sig. Han har sedan september gjort hela sin "konfirmationsresa"  och efter det beslutat att inte konfirmeras.  Självklart ska han firas ändå  "
 
 
En riktigt rejäl fest kommer det att bli !
Så roligt !
 
Själv konfirmerade jag mig året efter alla andra - eftersom mutorna då var av sådan kaliber att jag inte kunde säga nej 😁
 
I dag vid lunchtid kör vi finska vännerna till stationen och de far vidare därifrån till Kastrup i Köpenhamn.
Herregud så saknade de kommer att bli !
 
Kram & kärlek 💖
 
 
 
1 Branne:

skriven

Hej!
Jag drömde förra natten om en kille som i drömmen visade sig/skulle vara min själsfrände.
Jag minns hur jag i drömmen tänkte att han hade både mörkt hur och mörka ögon men jag minns inte hans ansikte bara hand kropp. Låter märkligt men så är det. Jag kan också känna dem känslorna som vaken när jag tänker på det som jag kände i drömmen.
Efter googlande på betydelsen av att drömma om sin själsfrände hittar jag inget. Kan du hjälpa mig med detta?
Kramisar ❤️

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Natten var konstigt. Jag sova inatt medan känns som om jag skriker då jag sova medan jag var medvetenhet att sagt var tysta, alla sova för jag känner min egen rösten efteråt jag röra så mycket på mig i säng så nästan jag ramla från säng.

Jag undrar om det är stress och press från alla som jag behöver bara ignorera andra och börja ha fokus på mig själv och vad jag vill att gör?

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

För längesen vill jag alltid bevisa för någon men nu känner jag bara less på bevisa för en viss personer att jag jobbar, gör något, ha fokus på mig själv och en massa. Nu andra vill att jag ska bevisa så mycket för andra och jag är riktigt trött på det.

Jag vill få var mig själv och gör vad jag vill oavsett hur kul är det för mig och för dom bryr jag inte ens om. Känns som jag har inte tid med mig själv utan ge bara min tid för andra och en massa... ännu mer förväntningar från andra...

Kan jag inte var en människa också och få var sig själv även när jag träffa andra utan behöver väntar sig om jag har gör något före jag fick ses någon. Riktigt trött att man behöver håller på såhär.

Ha det bra

4 <3:

skriven

Vilken modell look på kortet med vita skjortan. Lite pirrig inför överrasknings date idag. Det är så himla gulligt av J. Varför gör han detta om han bara vill vara min bästa killkompis? Är det något han intalar sig själv för att samvetet ska kännas bättre? Kommer vi båda få känslor igen och bli lite kära ? Jag har varit det länge men avtagit lite av situationen.
Kram

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Har jag rätt i om jag tar ibland ledig på en dag att behöver få vila och lugna. Än bara jobbar hela tiden och andra förväntar sig på att jag ska gör si och så. Jag måste noga släpper ibland och gör något för mig själv. Ha fokus på mig själv för jag kan behöver ledig ibland. Det sägs så mycket som jag skriker i sömnen att är stressar och jag borde noga t ledig ibland. Att ta det lugnt och ha fokus på mig själv?

Ha det bra

6 Kulla:

skriven

Vilka fina bilder, på en ser Ozzy ut som en ung James Dean 😁.
Klok ung man han är.
Undrar om det kommer att ske någon förändring på mitt jobb.. eller lunkar det bara på? Kram

Svar: Förändringar kommer men det kan dröja lite, kram :)
Esmaralda

7 Jossan :

skriven

Godmorgon

Det är alltid kul med fest! Är bjuden på valborg men är inte alls sugen. Kommer bli massa barnprat.. känner mig ju så utanför..

Jag tänker så mycket på T just nu. Det är verkligen jobbigt. Vi har inte haft kontakt på 2 veckor och jag vet att det är de bästa för mig. Jag vet ju att han inte var rätt men han var där när jag mådde skit. Han kom in och tog mig med storm. Jag somnade på honom när ångesten kom smygande och sen mådde jag så bra.
Ska fortsätta be till kärleksguden en förälder hade ett namn på den men minns inte vad det var. Får hoppas på ett kärleks mirakel snart…

Idag ska jag på AW. Får hoppas det blir trevligt!
Kram

8 Skorpan:

skriven

Ja det är ju upp till envar att bestämma om man ska konfirmeras eller ej. Efter flera fina dagaar med vännerna tog också detta besök slut o nästa gång är det kanske ni som besöker dem :)...

Bara trött mest hela tiden, suck. Under nattens gång drömde jag att jag var tungen att köra en buss o det var minsann inte lätt med bara två pedaler, en smal väg, stor buss o passagerare också. Hur hamnade jag där ;)? Länge sen jag drömt nåt som jag kommer ihåg så jag undrar om drömmen har nåt budskap Es?

Snart får jag återgå till något sånär vanliga arbetsuppgifter o det ska minsann bli skönt att få ordning på jobbtorpet ;D...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

9 Jossan :

skriven

Godmorgon

Det är alltid kul med fest! Är bjuden på valborg men är inte alls sugen. Kommer bli massa barnprat.. känner mig ju så utanför..

Jag tänker så mycket på T just nu. Det är verkligen jobbigt. Vi har inte haft kontakt på 2 veckor och jag vet att det är de bästa för mig. Jag vet ju att han inte var rätt men han var där när jag mådde skit. Han kom in och tog mig med storm. Jag somnade på honom när ångesten kom smygande och sen mådde jag så bra.
Ska fortsätta be till kärleksguden en förälder hade ett namn på den men minns inte vad det var. Får hoppas på ett kärleks mirakel snart…

Idag ska jag på AW. Får hoppas det blir trevligt!
Kram

10 Smaragd :

skriven

God morgon Es,

Ser du om vi får lägenheten uthyrd från 1 juli eller kommer vi sälja den under hösten istället?

Kram!

11 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Låter roligt med fest!

Vår lilla kanin är nu 5 månader och jag undrar om det blir bra om han blir kastrerad i augusti? Då är han 9 månader.

Eller tror du det kan bli problem med skvättande om jag väntar tills dess? Ännu visar han inga tecken på sådant beteende.

Kram

12 Skrållann:

skriven

Hej!
Fin kille och vilken klokskap att gå hela undervisningen och sedan fatta beslut om att inte göra det sista liksom. Stort på många sätt.

Jag är superstressad och det gör att jag inte får något vettigt gjort och imorgon är det deadline på examensarbetet. Tror jag kommer behöva komplettera men det har varit fokus på mycket annat och så igår när jag skulle hämta hem svärfar från sjukhuset hade min mamma ramlat och kommit in akut med ambulans till sjukhuset så jag var med henne hela kvällen. Idag ska ska hon opereras😞

Dottern ska på fest imorgonkväll hos en kille hon var tillsammans med för några år sedan. De har nu tagit upp vänskapen och verkar höras en hel del. Det var en trevlig kille som nu verkar artat sig till en ung stilig man🙈 Kan deras vänskap fördjupas på nytt eller ser de ut att bara förbli vänner?

Kram❤️

Svar: Healing kommer till din mamma.Finns en chans, runt 35-40 % att de blir ett par igen, kram :)
Esmaralda

13 Bjork:

skriven

Hej blir det träff med mina 2 kompisar v18?

Jag tog tag i att vi skulle träffas blev dom glada att jag hörde av mig?

Kommer vi göra något kul i sommar?

Kram

Svar: Ja, de var glada att du hörde av dig och det är god chans att ni kommer träffas, kram :)
Esmaralda

14 Camilla:

skriven

Oj vad stor han har blivit din Ozzy ❤️Klart att han ska firas, en klok pojk som varit med under konfirmationstiden men tar ett eget beslut efteråt 🙂 Jag blir imponerad över hans driv. Han kommer att gå långt! 💪

Kommer jag att bli kvar på mitt nuvarnde jobb eller får jag jobbet jag intervjuades för igår? Eller kommer det något annat för mig?

Ha en fin dag!
Kram

Svar: Du får ett nytt jobb... jag ser inte om det är jobbet du intervjuades för eller om det blir ett annat... men en arbetsförändring kommer.. kram :)
Esmaralda

15 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag visste inte att en kan låta bli att konfirmera sig då man gått och läst en hel termin. Nu vet jag det. Tänk att vännerna nu åker vidare, så fort tiden gick, igen.

Tyvärr hann jag inte åka iväg i tid för min moster dog i måndags. Min mor såg en svart fjäril i helgen som försvann och nästa gång hon såg den var den vit, nog var väl det ett tecken på att hennes syster skulle gå över?

Jag hoppas att hon är glad och fri och har träffat min mormor och morfar. Kanhända hon kommer på besök någon gång? Vila i frid!

Tack och kram!

Svar: Ja, visst var det ett tecken som din mor fick !Moster är fri, frisk och glad nu och har träffat de sina.... men hon kommer så småningom på besök och tittar till er, kram, :)
Esmaralda

16 Rebban:

skriven

Vilken härlig inbjudan. Har inte ens tänkt på att man kan välja bort konfirmationen men gå på utbildningen. Kul


Intervjun igår kändes riktigt bra som helhet. Bra uppdrag, superhärliga personer och det kändes som vi klickade bra. Fick dock en fråga i början av intervjun som jag inte var förberedd på, så fick hämta upp ett minusläge. Jag hoppas (och tror) på en tredje intervju.

Kram

Svar: Chansen till tredje intervju är god, kram :)
Esmaralda

17 AN:

skriven

Sicket fint inbjudningskort på barnbarnet! Vad roligt med fest!

Tänker han någonting alls längre på mig?

Kommer vi höras någon mer gång framöver?

Kram!

18 AN:

skriven

Godmorgon,vad var det han tyckte om hos mig?

Kram!

Svar: Din utstrålning och ditt sätt att vara, kram :)
Esmaralda

19 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Men vilken bra ide med fest ändå ! Så skönt när man låter ungarna välja själv angående konfirmationen .
Vem vill inte ha konfafirande ändå ;-)

Jag lät grabbarna ta beslutet själv och äldsta sonen är konfirmerad medans yngsta inte ville . Bägge är med i kyrkan medans jag gick ur när jag fyllde 18 och naturligtvis får de själva välja . Hade lång diskussion med prästen när jag ville döpa äldsta sonen då jag själv inte var med i kyrkan men fick prällen att förstå min ståndpunkt .

Lugnt på anfallsfronten gällande Mira Nu går hon på 2 medeciner och jag hoppas och håller tummarna att det går åt rätt håll. Ryggen är nog största problemet och tyvärr går det inte att åtgärda utan jag får göra hennes tillvaro så bekväm som möjligt och hoppas vi har ngt år till ihop

Trevlig Onsdag önskas alla

Kram Anki med flock

Svar: Healing till Mira kommer också i helgen och nästa helg... kram :)
Esmaralda

20 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Klart att Ozzy ska ha fest, han blir ju vuxen ändå även utan konfirmation, man kan aldrig ha för många fester🥳
Lite vemodigt kan jag tänka att det blir nu när finskorna åker hem, hoppas ni ses snart igen🥰
Kommer min hjärtevän hitta ett jobb i min stad inom det närmsta, kanske han får jobbet han vill ha t om? Han är ganska högt insatt inom verksamheten han säker sej till så det borde gå vägen…
Ha en härlig dag🥰

Svar: Ja, det kommer gå vägen, arbete kommer men ser inte vilket, kram :)
Esmaralda

21 Smöla:

skriven

När, var och vad är det för hus du ser mig flytta till? Detaljer tack. Är det tillsammans med min särbo? Eller ensam?

22 Lotta S:

skriven

Det var ett mycket moget beslut av Ozzy tänker jag, verkligen gjort med ordentligt beslutsunderlag. Och vilken filmstjärne-look!
Trevligt länge efterlängtat besked från tidskrift igår. Är det fler bra besked på kommande före sommaren?

Svar: Ja, det ser ut att bli bra besked.. kanske inte fullt ut som du tänkt men bra i alla fall, kram :)
Esmaralda

23 Skrållann:

skriven

Hej!
Fin kille och vilken klokskap att gå hela undervisningen och sedan fatta beslut om att inte göra det sista liksom. Stort på många sätt.

Jag är superstressad och det gör att jag inte får något vettigt gjort och imorgon är det deadline på examensarbetet. Tror jag kommer behöva komplettera men det har varit fokus på mycket annat och så igår när jag skulle hämta hem svärfar från sjukhuset hade min mamma ramlat och kommit in akut med ambulans till sjukhuset så jag var med henne hela kvällen. Idag ska ska hon opereras😞

Dottern ska på fest imorgonkväll hos en kille hon var tillsammans med för några år sedan. De har nu tagit upp vänskapen och verkar höras en hel del. Det var en trevlig kille som nu verkar artat sig till en ung stilig man🙈 Kan deras vänskap fördjupas på nytt eller ser de ut att bara förbli vänner?

Kram❤️

24 Mercan :

skriven

Esmaralda jag ska till andra hand butiken i morgon, ser du om att jag hittar min byxa fin, kanske ska dit även i dag 😅 😎 😂

25 AnnaK:

skriven

Klart han ska firas 🥳 Vilken vacker pojk han är, fina bilder 😊

Ser jag ut att spendera många somrar till i lägenheten? Pallar inte...tycker om den i övrigt dock.

Kram 🤗

Svar: Det kommer annat för dig, och ganska snart tror jag, kram :)
Esmaralda

26 L:

skriven

Att fira och fest är ju alltid en bra ide 😊👍

Jag går sönder av att vänta och undrar om min son får jobbet han väntar svar på?

Kram

27 Ally:

skriven

Hej,
Så roligt att han nu bestämt sig för konfirmation o klart det ska firas med fest, kul!
Härligt med besök fr Finland o vännerna där, ni fick säkert fina dagar.

Vet inte vad som händer men positivt är det, och jag är glad det har vänt mellan oss, kanske kommer ”mer”?
Kram :) 🌷

28 Mercan :

skriven

Vilken snygg kille är Ozzy 🤗 Esmaralda hittar jag min byxa i morgon 🤔 💞 🙂

29 AN:

skriven

Tack, men han kommer aldrig höra av sig mera va?

Kram

30 AN:

skriven

Hej, vet att jag är tjatig men går det att se om vi kommer höras någongång igen? Jag verkar ha svårt att gå vidare. Och om vi inte hörs någonsin igen är det lika bra för mig att få höra det så att hoppet helt dör ut.

Kram

31 Månskenet:

skriven

Hej!
På min tid här i mina hemtrakter var det inte frågan om att inte konfirmeras. En annan sak var det givetvis om man tillhörde Jehovas eller någon frireligiös församling. Eller om man var kommunist. Men inte ens min mormor, som var pingstvän, blev borta från kyrkan när jag konfirmerades 🥰
Andra tider nu, ungdomarna är mera medvetna om hur de vill leva sitt liv. Stort att prästen lät Ozzy gå på lektionerna 🥰
Ha det gott!

32 G.:

skriven

Kan forholdet med barnefar forbedres og reddes?

33 <3:

skriven

Vilken låt kommer beröra mest ikväll på restaurangen. Blå, blå är kärleken, Vem tänder stjärnorna eller Ingen rör mig som du ? Håll tummarna Es att det blir en mysig och bra dejt. Kommer J känna wow när han ser mig. Har piffat delux.
Kram

34 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Oj vad mysigt ni har haft det! Tittade pa era fina bilder.

Jag kan inte sluta att fundera over och vara bitter emellanat over att jag inte stannade i Sverige i sommar. Kanner att jag skulle lyssnat pa mej sjalv och foljt mitt hjarta.
Men iband som nar problem iskolan har och det kanske maste bli Sverige kan jag fa panik for det. Men ar det bra att leva i ett karlekslost forhallande bara for sonens skull? Jag har ingen som helst lust att leva ensam har utan da ser jag endast fordelar med Sverige. Jag hade fatt battre ekonomi, foraldrar, slakt och fler vanner.

Ser du att jag skulle ha satsat pa Sverige?

Kram

Svar: Tänk inte på om du valde fel eller rätt... du gjorde ditt val just då.... och i framtiden kan du göra vilka val du vill.. ingenting är för sent, kram :)
Esmaralda

35 Louise:

skriven

Trevligt med fest ändå även om konformationen uteblir.
Tredje dagen på VFUn och det känns faktiskt bra och jag har två av mina tre uppgifter näst intill klara. Den tredje ska jag väl börja fila på om nån vecka. Idag ska jag göra klart min planering ändra lite den är klar sedan jag jobbade. Ska köra den lilla gumman. Och sen en massa annat när jag är här. Får se om jag får in lite rörelse också någon av veckorna. En annan uppgift är ett dilemma och hur man kan lösa det. Har några på lager så vi får se.
Annars tycker jag det går bra och jag känner mig trygg här.
Min handledare är superbra. Några år yngre än mig men hon är duktig. Och jag tror jag kommer bli godkänd. Jag gillar vara här och barnen på både stora och lilla avd.tycker om mig. Min handledare säger att jag är bra med barnen och jag försöker se alla barn så mycket jag kan.
Jag tror jag kan kalla mig för en närvarande pedagog eller nåt. Omsorg är något jag är bra på.
Tycker mina kollegor om mig?

Nu är det snart dags för studenten för yngste sonen. Helt galet att jag bara har ett barn kvar i skolan sen. I aug.åker dottern på semester med familjehemmet. Det blir nog kul för henne.
Jag hoppas att hon får i alla fall komma hem snart. Att förvaltningsrätten tar vårt parti denna gången.

Soc är ju psykopater. I alla fall den handläggaren vi har nu då hon gör allt gör att jobba emot oss. Blir en IVOanmälan sen.

Måste ha ett jobb. Vill ju ha i Malmö. Hade kunnat tänka mig att ha ett här men med tanke på att tågen strular supermycket blir det jobbigt.
Har CSN att börja betala av i juli så jag måste ha jobb helst efter praktiken.

Kommer jag få jobb inom snar framtid?

Annars vet jag inte hur jag ska få ihop drygt 3300 från juli till december.

Ha en fin onsdag. Får hoppas på vinst ikväll på lotto eller jackpotten på fredag på eurojackpott.

Kram och tacksam för svar

Svar: Jag får en positiv känsla och visst är du duktig på omsorg.Det verkar rulla på bra
Dina kollegor gillar dig
Kram :)
Esmaralda

36 SusanneAmalia :

skriven

God mitt på dagen ❤️☕☕

Vilken klok ung man.. Underbar familj och kloka beslut.

Jag blev mutad med husdjur..
Så därför är jag konfimetad🙏💯

💯❤️Kärlek till alla
Onsdagskram..

Svar: Ha ha ha, ja alla har vi olika anledningar till att vi blivit konfirmerade och sällan är anledningen gudstro :) Kram :)
Esmaralda

37 .:

skriven

Hej, Es!

Kul med framtida festligheter:)

Just nu känns det mesta tungt. Men jag försöker "fånga dagen" så gott jag kan!
Hursomhelst, jag har separationsångest. För jag vet att det är dags snart. Det känns så jobbigt att sluta prata med en person (samtalskontakt) som har varit en väldigt viktig person under en viss process. Någon jag har kunnat gråta inför (det händer sällan annars) och verkligen anförtrott mig till. Jag har en annan samtalskontakt inom ett annat område som är bra, men på ett annat sätt. Jag pratar öppet där också, men på ett annat sätt. Där har jag gråtit några få gånger och det har på ett sätt inte känts riktigt tillåtet från hens sida. Hur kommer detta att gå, när jag inte längre kommer kunna få ut känslorna på samma sätt? Åh, jag har en sån separationsångest som sagt.

Svar: Jag tror att det kommer gå bättre än du kanske tror just nu ! Kram :)
Esmaralda

38 Anki:

skriven

Mamma Mira tackar och tar tacksamt emot
🐕❤🥰💖
Kram 🥰

Svar: Fina lilla Mira :)
Esmaralda

39 S:

skriven

Hej Esmaralda, vad stor O blivit! Tiden flyger!
På tal om flyger undrar jag ang en resa. Vi hade bokat en resa till rom och 3 dar innan skadade jag foten och kunde inte åka. Massa pengar rakt i sjön och jag som har reseångest i vanliga fall! Inte en optimal situation :(
Undrar nu om du tycker jag bör pröva igen, att boka om. Kommer det isåfall gå bra, och kommer vi iväg? Känns oroligt nu.

Kram!

40 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret förut:)

Känns skönt att veta att dom blev glada att jag hörde av mig:)

Hoppas min sommar består av att vara med vänner.

Kram

41 Helena Ir:

skriven

Ozzy vilken kille fint inre och yttre. Önskar honom det bästa..för intellektet har han!

Trevlig musikvärlden i måndags..träffade ett trevligt par som tyckte jag skulle sitta bredvid dem under tiden. Drygt 2,5 timme..

Just nu trött på rutiner..de flesta jag pratar med trivs av detta..och jag vill bara ändra om i mina tider..och gör det också!

I morgon besök hos ortopist för min skelning och anisometropi jag har på vänster öga. Känns inte mer än att gå i svarta trappsteg nerför behöver jag hålla I räcket.
Något som borde upptäckts som barn men inte gjorde på den tiden..annars så hade jag fått leka sjörövare med lapp för ögat!

Fina vänner är guld värt..och hoppas ni snart ses igen!

Kram

Svar: Härligt när man möter nya positiva människor.. det ger så god energi.Tur att ditt problem med ögonen inte är värre..... kram :)
Esmaralda

42 Ghostwriter :

skriven

Har min soulmate något meddelande till mig?


Du har en så fin familj och dem har dig!


Kram

Svar: Ja, jag är så tacksam över familjen !Din soulmate svär nog lite emellanåt eftersom det tar så lång tid innan era vägar korsas, kram :)
Esmaralda

43 Mimi:

skriven

Hej!

Blir det en bra sommar med nytt jobb??

Kram

Svar: Den chansen är god, kram :)
Esmaralda

44 Patsin :

skriven

Är det så att min patient inte gillar mig personligen? Vi har haft så fina stunder mellanåt men för det mesta blir jag misshandlad. Alla säger att de inte är personligt medan andra säger att patienten har ögat för mig. Tycker de låter dramatiskt men ser du något? Jag kommer ändå vara jag, vill bara inte att patienten ska må dåligt bara av att titta på mig. Kanske påminner jag om något? Eller om patienten tycker jag lyssnade dåligt ett tag, vilket jag gör nu men bryr mig ju




Kram


Svar: Det kan vara så att du påminner om någon... din personlighet kan påminna om någon, kram :)
Esmaralda

45 Myran:

skriven

Wow coola killen 🩷

Kan det bli en seriös relation av det här med honom?
Kram

Svar: Det finns en möjlighet men kanske inte så stor, kram :)
Esmaralda

46 Ally:

skriven

Tänk så slarvigt man läser ibland.. 🙄 han ska ju INTE konfirmera sig utan enbart ha fest.. 🥳 å det är precis lika bra 👍
Positiva vibbar i luften, eller e det bara jag själv som ”hittar på”?
Kram :)

Svar: Nog är det positiva vibbar allt, kram :)
Esmaralda

47 Camilla:

skriven

Situationen för cancersjuka vänninan blir allt värre.
Jag har nästan fått bära henne till VC som ligger ca 30 m bort även fast hon har rullator. Hon borde läggas in på hospice,men det går hon inte med på. Inte heller hemtjänst. Alla försöker,men man kan inte tvinga någon. Det är nästintill misär på hemmafronten. Sopor som står i dagar och luktar väldigt illa. Hon har inte duschat sedan i slutet på November. Tvättar håret i diskhon var andra eller tredje vecka. Inte tvättat sedan i höstas. Ligger i sängen dygnet runt. Dåligt med mat och dryck. Ovärdigt att leva så tycker jag istället för att ta emot all hjälp den sista tiden men hon säger att i December kommer hon vara frisk igen.

Läkarna försöker skynda på röntgen för att se om cancern spritt sig ytterligare, men det går endast att behandla (strålning) i smärtlindrande syfte. Plågsamt är det och jag hade nog hellre velat somnat in än plågats på det här sättet.

Kram
C

Svar: Lever väninnan i misär så tycker jag att ni som vänner ska anmäla detta....ingen ska behöva ha det på detta sätt... kram :)
Esmaralda

48 Maddelito:

skriven

Hej
Jag söker och söker nytt jobb varje dag men får bara nej hela tiden. Jag orkar verkligen inte vara kvar på mitt nuvarande. Jag kommer gå under snart.

Ser du om det kommer något nytt jobba för mig snart? Kommer jag lyckas med mitt körkort?

Kram

Svar: Ge dig inte med körkortet och du kommer lyckas... samma sak med arbetsbytet, det kommer, kram :)
Esmaralda

49 Mercan :

skriven

Esmaralda jag ska till andra hand butiken i morgon kl 10 :00 hittar jag min byxa larph lauren, min önskan, eller annan fin byxa 🥰🤗😎😉idag har min älskade bror födelsedag, ser du om han träffar tjejen som är rätt under året eller dröjer det till nästa år 🤔 det undrar jag på söta Esmaralda 😊 jag önskar Ozzy lycka till med allt i livet 🤗 💖 🙂

50 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Ja tro det eller ej, jag fattar fortfarande viktiga beslut om framtiden. Précis nar jag tror att jag ār nāra sa ar det Alltid funderingar. Nu i eftermiddag Kommer jag att skriva till juristen om en viktig ekonomisk fraga som förhoppningsvis leder till någon slags finansiell sākerhet.

Om det ar så att du skulle kānna att Han inte har “rent mjöl i påsen så āndrar jag eventuellt min strategi och försöker arbeta mot Sverige Pa olika sātt.

Ar hon fortfarande i Hans liv? Har de helt slutat ha kontakt eller ār det så att något pågar bakom min rygg? Ar hon verkligen nere dār han jobbar o “hālsar Pa?”, var hon hār nu medans vi var Pa semester?, ar hon tyst nu som en ny taktik för att behålla honom?

Kram
Maja

51 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda


Vår lilla kanin är nu 5 månader och jag undrar om det blir bra om han blir kastrerad i augusti? Då är han 9 månader.

Eller tror du det kan bli problem med skvättande om jag väntar tills dess? Ännu visar han inga tecken på sådant beteende.

Kram

Svar: Ingenting kommer till mig men kanske kan någon annat här på bloggen ge svar om det är ok att vänta.. kram :)
Esmaralda

52 Mirre:

skriven

Hej Es,
Såg en såååå snygg kille idag på sjukhuset så fort jag såg honom så var det som blixtrar mellan oss, alltså wow!! Tyvärr inte så ofta jag ser någon som är omg-wow-snygg men det händer då och då!😄
Blev ju helt till mig hahah och ställde till och med en fråga i farten utan att jag planerat😂 han verkade lite flörtig tillbaka när vi pratade men vi skulle på vart sitt håll så det blev ett kort möte. Men nu till frågan ses vi igen tror du?😅 oddsen är väll inte jättehöga för ska inte tillbaka till sjukhuset på ett tag men man vet ju aldrig💕 kram

Svar: På något sätt verkar det som om du springer på honom igen så småningom, kram :)
Esmaralda

53 T:

skriven

Hej es! Fortsatt turbulent på mitt jobb med viljor som drar hit och dit. Kommer de kunna bli lugnt där inne med nuvarande chef och de som sitter i toppen eller ser du att de bästa är att bege sig vidare? Du har ju tidigare sett mig på annat jobb och jag är ju öppen för möjligheterna men vill ju inte söka vad som helst.

Tack! Ps. Va skoj med fest även om det inte blev konfirmation. Som min mormor sa; man ska ta Vara på festen och glädjen 😊

54 Konvalj:

skriven

Hej! Fin inbjudan!
Varmt tack för seans och beskrivningar i text. Tack även för återkoppling gällande ett orosmoment. F.ö. är det bara att vandra framåt i trygghet och tacksamhet. Att ta en dag i sänder och möta glädjeämnen och motgångar såsom det är för varje människa här på jordklotet. Viktigt att inte förstora upp ev. kommande bekymmer. Allt blir som det är menat och ingen av oss dansar på rosor. Konvalj

Svar: Ja, precis så är det, vad som är menat , det kommer att bli oavsett och alla drabbas vi också av något negativt emellanåt. Lika härligt som livet kan vara... lika mycket kan det suga ibland.... men det är viktigt att inte ta ut något negativt i förväg.. kram :)
Esmaralda

55 Rädd:

skriven

Hej!

Jag blev så irriterad idag när min kollega sa att han klarar stressen bättre än mig. Han slår sig på bröstet och tycker han är så bra. Ser min chef att det är jag som gör mycket av jobbet? Han är ju en orsak till min stress, att han inte tar ansvar.

Så trött på allt. Ser någon mig?

Kram och kärlek.

Svar: Känner du att det går för långt så får du sätta ner foten och ryta ifrån, kram :)
Esmaralda

56 Cecilia:

skriven

Klart att det blir fest för Ozzy ändå, kul att allt ska firas!

Ni verkar ha haft härliga dagar med finska vännerna, förstår att de blir saknade.

Hade lönesamtal i måndags, kändes sådär. Min chef är snäll, så jag hoppas han ser mina prestationer iaf. Tror du att jag får minst det jag har bett om? Kramar

57 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du smått från joker, svenska lotto 1,2 om jag går nu till pressbyrån 😳😀🤔

Svar: Nej tyvärr, inga tecken ser jag kring större vinst, kram :)
Esmaralda

58 Elisa:

skriven

Hej,
Tycker det känns svårt att vara på arbetsplatsen, känns som att vissa pratar lätt illa om mej där.. kämpar ju också med min sociala ångest som blir påtaglig på plats.. ser du nåt kring detta, kunde det vara värt att fortsätta där ändå?
Kram

59 Mercan :

skriven

Tack så hemskt mycket söta Esmaralda 😊 💝 👍🤗

60 AN:

skriven

Hej, jag försöker igen för jag måste få veta...är hoppet helt ute att jag och L kommer höras något mer.

Ser du något kring det?
Jag ska ta det oavsett vilket svar det blir.

Kram

61 Patsin :

skriven

Tack för svaret! Får du in någon känsla kring om det är min glada sida eller bestämda sida? Så svårt och veta vad exakt det är som inte patienten gillar. Är det en påminnelse på ett sätt som får patienten må dåligt?

Usch så jobbigt.
Kram

62 Lou:

skriven

Hej. Ser det positivt ut att gå dendär andliga kursen för mej?
Kram

63 Ghostwriter:

skriven

Jag skrattade rejält när jag läste ditt svar!
Brukar min soulmate "prata med Gud"/universum som jag gör? med tanke på att du sa att han var Kristen. Jag pratar ju med dem alla även om jag inte tillhör någon religion haha

Förstår att du är tacksam över familjen! Jag har också börjat bli än mer tacksam. kram

64 Bjork:

skriven

Hej kommer jag äntligen få den kärlek och vänskap som jag förkännar

Kram

65 Mirre:

skriven

Tack för svar kära Es!🥰
Känner det med om det är menat så kommer vi ses igen på något vänster!
Inte så att jag kommer gå runt och vänta utan bara låta universum sköta det💜
Såg du vad han tyckte om mig när vi sågs? Kändes som om han också var lite intresserad, ångrar han kanske att han inte fråga om mitt nummer?🤣 kram

66 Månskenet:

skriven

...och finländska vännerna ska ha en fortsatt fin resa ut i Europa! Och njuta av värmen där, den lyser med sin frånvaro i Österbotten just nu 🇫🇮🥶❄️

67 Fråga.:

skriven

God Kväll Es.
Vill han fortsätta träffa mig?
Kram

68 Hedwig:

skriven

Vilken fin grabb han verkar vara och bli..! Hoppas att festen blir jättekul. Själv jobbade på ett konfirmationsläger för många år sedan (i köket). och jag kommer ihåg hur fin stämning det var och hur mycket man lärde sig om sig själv och andra. Hade jag varit en svensk unge så skulle jag nog också vilja gå ett konfirmationsprogram även om jag kanske inte skulle avsluta det heller...

69 Smöla:

skriven

När, var och vad är det för hus du ser mig flytta till? Detaljer tack. Är det tillsammans med min särbo? Eller ensam?

Svar: Några detaljer kommer tyvärr inte till mig.. men du ska inte flytta förrän du helt känner att det är rätt i tiden .. kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: