I väntan på kärleken

Du som väntar på kärleken – du ska vänta aktivt. 

Inte så att du jagar allt  i kjoltyg eller byxor… utan du ska leva ditt eget liv på ett aktivt sätt.

Och dyker det upp något attraktivt längs vägen… då ska du inte tveka  att ta  kontakt.  Oavsett du är man eller kvinna. Genus är utan betydelse i frågan. 

 

Somliga tror att man inte ska ta initiativ  om man är kvinna eftersom det är mannens urgamla roll att vara jägaren… men sånt där är bara larvigt snack. 

Är man intresserad ska man såklart visa det…  men på ett sätt som innebär att båda kan dra sig tillbaka utan sårade känslor ifall ointresse finns eller tycke inte uppstår. 

Jag var rätt bra på sånt en gång i tiden.. mellan mina äktenskap &samboskap.  Man brukade kunna ”känna in ” – liksom nosa sig till om det fanns intresse hos motparten… och så har jag alltid haft lätt för att ta verbala initiativ och snacka med folk… män som kvinnor. 

 

Man måste lita på sin intuition och känsla… det är viktigt. Man ska ALDRIG vara desperat.. desperation kan andra människor lukta sig till och då flyr folk som vildhundar. 

Behåll din integritet… lyssna till din magkänsla… använd humorn… och tolka rätt.  Det är inte särskilt svårt.

Kort och gott… när du ser en läcker hen…gå fram och gör intryck.  Dra dig sedan tillbaka.  Finns intresse så är det hen som gör nästa drag.  Som när man spelar kort.  Att ligga på och blir tjatig och för mycket.. det är bara avtändande.

Kram