I väntan på kärleken

Du som väntar på kärleken – du ska vänta aktivt. 

Inte så att du jagar allt  i kjoltyg eller byxor… utan du ska leva ditt eget liv på ett aktivt sätt.

Och dyker det upp något attraktivt längs vägen… då ska du inte tveka  att ta  kontakt.  Oavsett du är man eller kvinna. Genus är utan betydelse i frågan. 

 

Somliga tror att man inte ska ta initiativ  om man är kvinna eftersom det är mannens urgamla roll att vara jägaren… men sånt där är bara larvigt snack. 

Är man intresserad ska man såklart visa det…  men på ett sätt som innebär att båda kan dra sig tillbaka utan sårade känslor ifall ointresse finns eller tycke inte uppstår. 

Jag var rätt bra på sånt en gång i tiden.. mellan mina äktenskap &samboskap.  Man brukade kunna ”känna in ” – liksom nosa sig till om det fanns intresse hos motparten… och så har jag alltid haft lätt för att ta verbala initiativ och snacka med folk… män som kvinnor. 

 

Man måste lita på sin intuition och känsla… det är viktigt. Man ska ALDRIG vara desperat.. desperation kan andra människor lukta sig till och då flyr folk som vildhundar. 

Behåll din integritet… lyssna till din magkänsla… använd humorn… och tolka rätt.  Det är inte särskilt svårt.

Kort och gott… när du ser en läcker hen…gå fram och gör intryck.  Dra dig sedan tillbaka.  Finns intresse så är det hen som gör nästa drag.  Som när man spelar kort.  Att ligga på och blir tjatig och för mycket.. det är bara avtändande.

Kram

 
1 Anonym:

skriven

Helt rätt, men om det ända som kommer i ens väg ALLTID är upptagna män då!! Och dom som är singel inte vågar... Undrar om våra vägar snart korsar och möts? Kram

2 cc:

skriven

Hej!
Igen en gång var ditt inlägg precis riktat till mig...jag tog åt mig, för jag letar och letar efter mannen i mitt liv, en har dykt upp från ett annat land, men du sa att du inte tror det blir vi, fast allt verkar super rätt....vet inte sen.. kram åt dig!!

3 Anonym:

skriven

Jag gör så mycket jag kan nu för att just vara aktiv. Tar alla chanser till att ge mig ut och göra saker som jag tycker om och som är kul med mina vänner. Det har varit en rätt lång tid då jag inte hade ork och lust för särskilt mycket, men det har förändrats nu.

Jag har aldrig varit bra på att ta kontakt och visa intresse för en man som intresserat mig. Jag blir så osäker. Men jag övar mig i att våga möta blicken och bjuda på ett leende. Min systers sambo berättade om hur han fått öva just på det efter sin skillsmässa.

Ofta har det varit så att jag har dragit till mig män som inte attraherar mig och det har varit svårt att få dem att förstå mitt ointresse. Det har bränt mig lite. Det är få män som jag verkligen attraheras av och när det händer blir jag superblyg.

Så det är inte alldeles lätt, men jag jobbar på att våga mer. Utan att det för den skull ska bli tokigt.
Kram, Carina ST

Svar: Ja och du lyckas i din strävan att nå mer.. du kommer ända fram så småningom.. kram :)
Esmaralda

4 Anonym:

skriven

Jag skulle bara vilja ha en kort affär med en gammal kärlek . Jag vet att han inte är den rätte men vi hade väldigt kul ihop på många sätt. Inte minst sex. Skulle vilja prata med honom. När han ringde för ett tag sedan var pratade vi i min på varandra och vi skrattade. Märktes att bägge saknat den delen. ). I övrigt har vi ingen framtid ihop. Vi lever så olika liv och olika intressen. Men några gånger skulle vi kunna ses. Kommer det ske E? Ska jag ta kontakt?

5 Susan:

skriven

Tycker inte att jag sitter hemma på kammaren o väntar 😉 men visst kunde jag va ännu mer aktiv... har hyfsat lätt för att prata med människor men nog rätt svårt för att visa om jag e intresserad....feg o mesig när det gäller känslor 😢
Känns lite tröstlöst ibland ...men skam den som ger sig😇 Över 50 o utan att lyckats hittills men tycker mig känna att ljuset i tunneln närmar sig...😄hoppas,hoppas, hoppas...

6 Smidig resa:

skriven

Kommer resan att gå bra idag?

Svar: Absolut gör den det.. kram :)
Esmaralda

7 förvirrad:

skriven

Hej!

Jag sitter i en sån jobbig situation gällande kärlek! För ca ett år sen lämnade jag en kille jag tyckte så mycket om för att vår relation aldrig ledde nån vart och han sårade mig ofta. Han har ända sen dess fortsatt höra av sig och säger att han saknar mig. När vi väl ses verkar han ändå inte helt iintreserad, eller vågar han inte släppa fram det han känner? På tal om att inte stressa fram något så är han så väldigt lugn och tycker jag ställer krav när jag frågar honom vad han känner, men det har gått 4,5 år nu och vi har inte kommit nånstans. Han säger inte att han älskar mig. Men han vägrar ändå släppa mig. Snälla kan du se vad han vill och vart detta leder??

Tack!

8 Sus:

skriven

Hej

När man är mottaglig kommer den av sig själv......

Vad är dit råd till mig i min nuvarande situation?


Love sus

9 maria:

skriven

Ser du om det blir någon flytt för oss inom det närmaste?

Soliga kramar!

10 Helena Ir:

skriven

Kanske,kanske jag tyckte jag hade den där
förmågan, att "nosa" eller märka om intresse
fanns, när jag var bra mycket yngre :)
Men idag..nej..
Tills vidare får jag försöka leva aktivt..

Kram :)

11 Anonym:

skriven

Hej es!
Ja jag tycker att någonstans inom sig så vet man om det är "den rätta" eller inte! Iallafall har det vart så för mig, även så har jag tagit chanser när jag gillat någon samtidig så vet jag att det inte va "the one" och efter en tid så visar ju det sig att den känslan var rätt, även om man gärna vill tro själv att det är rätt så man ska slippa "leta" vidare :p

Tror du att man döda farfar besöker mig något? Vill han förmedla något till mig?
Kram

Svar: Han besöker dig och förmedlar kärlek.. kram :)
Esmaralda

12 Anonym:

skriven

Så sant så sant Es, :)
Efter alla dina fina råd har jag ju också insett att man mår så mycket bättre när man lever sitt liv aktivt.
Jag är införstådd att jag mycket väl kan öka på mitt uteliv lite bättre och de ska jag ta tag i nu.
Just nu ser jag bara möjligheter....:)
Jag har lite ledighet mellan jobb, en ny spännande tjänst väntar efter de och solen skiner, kan det bli bättre?!! ;)

Ser det ut som jag får ledigt vid jul och kan du se om det blir en resa då?
Ha en fin dag allesammans!
Kram :)

Svar: Härligt.. du är i ett starkt positivt skede i ditt liv.. och en resa är under uppsegling och den blir bra.. kram :)
Esmaralda

13 Emmi:

skriven

Tack för ditt svar igår :) ..Ser du något mer om den ev. kärleken?

14 Anonym:

skriven

Hej es!
Har jag chans att träffa den rätta i år eller nästa? Är chansen stor?
Kram

Svar: Ja särskilt under nästa år är chansen stor - även om jag inte är helt säker och ingenting kan lova.. kram :)
Esmaralda

15 Anonym:

skriven

Hej es!
Jag är så nyfiken på att få höra något om min soulmate!
Kan du se något om honom?

Jag "känner" av en mans energi på något sätt, kan det vara hans "den rättas" energi jag känner av?
Eller kan detta vara inbillning?
Kram

16 Anonym:

skriven

Hej!
Kan du se någonting kring en flytt?

Kram💕

Svar: Inte mer än att det sker en flytt så småningom och den blir som du vill ha den..kram :)
Esmaralda

17 Laila:

skriven

Hej Ezmaralda!
Eftersom temat är kärlek så passar jag på att fråga om just det. Tycker jag väntar aktivt... men tydligen ska jag vänta ett tag till... Men på senaste tid har jag sett bilder på män som liknar varandra och som attraherar mig. Nu är dessa män upptagna men är det kanske en hint om hur han ser ut? Och så undrar jag förstås. Är han på ingång snart? Kram Laila

18 Anonym:

skriven

Hej es!
Ser du något barns själ kring mig?
Jag tycker mig "känna" av detta! Kommer de till mig snart?
Inbillar jag mig?
Vad ser du?
Kram

19 Anonym:

skriven

Möter jag min blivande man i Stockholm eller elsewhere?

20 Flytt:

skriven

Hej es!
Mår jag bättre efter att jag flyttat?
Kram

21 Anonym:

skriven

Vad jobbar min blivande man med?

22 ACB:

skriven

Hej!

Berättar han hela sanningen för mig eller finns det något han döljer?

Ha en bra dag!

Kramar,
ACB

23 å nu då?...:

skriven

Sån är jag,kärleksväntande... Men känns som jag gett upp lite så nu står jag i dörren för att gå och titta på ett litet hus, ensam
Kommer jag flytta tror du? Härifrån är kanske bättre? Utomlands?
Har mycke idéer iaf;-)
Tack
Kram

24 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Det där med kärleken är inte lätt. Jag har liksom lite gett upp hoppet med att träffa någon. Så fort jag känner att det kanske kan vara något så försvinner de. Kan du se någon ny kärlek eller flört kring mig?
Kram Aspen

Svar: Ja jag ser fler flörtar innan den rätte dyker upp,,, kram :)
Esmaralda

25 ACB:

skriven

Hej!

Berättar han hela sanningen för mig eller finns det något han döljer?

Ha en bra dag!

Kramar,
ACB

26 Anonym:

skriven

Hej es!
Dröjer det länge innan ett jobb dyker upp? Kan det bli nu till hösten?
Kram

27 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Bra sagt, du har rätt som vanligt :D Själv tycker jag att det är superläskigt att själv ta initiativ. Jag hoppas alltid att mannen ska ta första steget. Men träffar jag ett riktigt kap kommer jag inte vänta in att han ska upptäcka mig, jag kommer i alla fall ta mod till mig och säga hej och nämna hur fint väder vi har. Jag kommer i alla fall inte lämna platsen utan att han sett att jag är där.
Jag har förresten märkt hur en del män faktiskt kollar efter mig och jag har tänkt att jag nog har väldigt fin utstralning just nu. Synd bara att jag har blivit prickig i ansiktet, med massor av utslag, men den som ser min utstralning kanske ända inte funderar sa mycket över prickarna. Prickar är ända övergaende. Om jag bara kunde första vad det beror pa, att jag blivit prickig.
Kram Therese

Svar: Bra tänkt !! Och det är faktiskt så att det strålar extra om dig nu.. ta vara på detta! Jag kan däremot inte se vad prickarna beror på.... men det är övergående.. kram :)
Esmaralda

28 Dinara :

skriven

Hej Ezmeralda!
Tror du att jag kan lita på Shuhrat? Tack!

29 Summerbaby84:

skriven

Hej Es! Du nämnde att en fling eventuellt var på ingång. Jag undrar om du ser några kännetecken på han samt hur ser miljön ut runt omkring oss när vi möts??? Kram

30 Maggan:

skriven

Hej!
Jo det är så sant så som du skriver. Jag är övertygad om att män tycker om när även kvinnor tar initiativ.
Ser du om den man är spådd att träffa kommer att ta initiativ eller är det jag som gör det?.
Är så svårt att ta till sig någon ny eftersom jag inte känslomässigt har släppt den som jag var tillsammans med i åtta år och som gjorde slut med mig helt nyligen.
Jag är ju nu 60 år och ska det vara någon idé så går det ju inte att vänta hur länge som helst. Men desperat är jag inte utan det får väl bli som det blir.

Svar: Japp.. känn ingen panik.. fortsätt tänk att det blir som det blir... för det BLIR, helt säkert...och jag tror att du först upptäcker honom men det blir han som tar konkret kontakt.. än finns han inte i ditt liv eller i din närhet.. kram :)
Esmaralda

31 Hg:

skriven

Hej! Du har så rätt Es!! Dem som har varit intresserade av mig har jag inte vilja haft o dem få karlar som jag varit intresserad av har jag aldrig fått!! Gav upp för 3år sedan och är idag singel..ser du om stora kärleken dyker upp? och när? kramar!

32 Anonym:

skriven

Hej esmaralda!
Har han gått vidare känslomässigt?
Kram

33 Tänt ett ljus för mamma:

skriven


Tänker på mamma jämt går inte en timma utan att jag tänker på henne. Varför känner jag inte hennes närvaro? Jag vill känna hennes närvaro att hon finns där med mig. Saknar henne sååååååå mycket. Har hon några bra råd att ge mig? Har varit väldigt arg på henne sista tiden och jag menar inget är bara ledsen att HON VALDE ATT LÄMNA OSS.... Varför gjorde hon så kan du inte fråga så jag få leva o fred och känna hennes närvaro ibland! Älskar henne såååå mycket hälsa henne det och jag vill säga förlåt för allt! Ibland känns det som det är mitt fel att jag gjort henne ledsen ... Varför lyssnade hpn inte varför <3

En ledsen tjej dotter

Svar: Du kommer att känna av henne. Hon vill bara att du ska bli lita starkare i dig själv innan hon tar kontakt. Men hon är med dig, väldigt ofta. Och hon förstår dig så väl och du har ingenting att be om ursäkt för... kram :)
Esmaralda

34 Lillis:

skriven

Jag tror kärleken kommer när man minst anar det:) Träffade mitt ex i veckan efter lång tid.Men där kommer det inte att bli nåt tror jag ialf .. Vad tror du om det? Jag har nog träffat min rätta redan ?? Kram

35 Fattig:

skriven

Hej Esmaralda! Ser du om jag kommer att vinna pengar eller få en inkomst??

kram

36 G-ana:

skriven

Hej!

Hur ser det ut mellan min pojkväns mor och mig? Kommer jag och min pojkvän vara förlovade nästa år?

Kram!

37 Linnean:

skriven

Tjena!
Härlig dag med normalare temperatur!
Så skönt att man fått sova gott i natt.

Tror jag är som du där, Esmeralda, att ha lätt att ta kontakt med män...och kvinnor.
Men så fick jag höra att jag var "för flirtig" men jag har alltid pratat lika med både kvinnor och män. Lägger en hand på en arm eller liknande...utan att tänka på der som "flirt"
Men, speciellt kvinnor, som är mer blyga och "stela" tycker att jag är "flamsig" eller "för på" så nu har det "satt sig" lite i skallen på mig...för såå himla flamsig är jag fan inte!

Men när det är en 10-taggare på g så kan ju även jag bli lite blyg. : )
Just nu finns det en 10-taggare här på området och jag vågar bara säga "Hej" för han är yngre än mig och jag är livrädd att verka "flamsig" Dessutom joggar och tränar han väldeliga och jag njuter ett (eller fyra) glas vin med cigg och väninna i de ljumma kvällarna.
Det kanske bara är hormonerna som spökar så jag får väl njuta av ögongodiset och säga ett rart "Hej" när han lite blygt drar förbi.
Det är lite krångligt ibland fast man är "proffsflrterska"...Nåja, något överdrivet!!

Men du har så rätt...häng inte efter! Det är riktigt jobbigt! Precis som den där lilla osäkerheten är "vågar jag?"
Men hellre våga och få ett nej än att stilla tiga och bara undra.

Så jag får väl utöka mitt "Hej" till en mening nästa gång...eller råka "krocka" med föremålet när han kommer joggande och badda hans ev skrubbsår efteråt. Vilket sänert slutar med att jag bryter något och ställer till med kalabalik.

Ha en läcker dag dag! Flirta så det glöder!

Kramar...

/Linnean


Svar: Nej, flamsig är du inte !! Du har en stark personlighet och du är engagerad. och vad det gäller 10-taggaren så ångrar du dig bara om du inte tar ett initiativ.. kram :)
Esmaralda

38 mulliga jag:

skriven

Sliter med min övervikt och ständiga sug efter mat och godis.
Självförtroendet är i bott och blev knappast bättre när min syster gjorde en överviktsoperation.
Är detta mitt liv nu, tjock och ångestfylld?
Kommer jag att klara att gå ner och leva sunt?

Svar: Visst klarar du det... du har bara inte kommit igång på allvar... kram :)
Esmaralda

39 68:an:

skriven

Ja den där kärleken ja.. Jag har slutat vänta, visst saknar jag det, men räknar med att när det väl är dags, så kommer det :) Önskar alla en härlig dag.. Kram

40 V:

skriven

Har haft några konstiga och bra drömmar och sorliga. men kan du se varför jag har blivit så deppig för??och vad för jobb är det som jag kommer att jobba med?

vill helst jobba med kläder och musik. :/

//Mvh V

41 V:

skriven

Har haft några konstiga och bra drömmar och sorliga. men kan du se varför jag har blivit så deppig för??och vad för jobb är det som jag kommer att jobba med?

vill helst jobba med kläder och musik. :/

//Mvh V

42 Anonym:

skriven

Hej es!
Sist jag var hemma i min hemstad så hade jag bestämt med en vän att ses, men sedan så åkte jag tillbaka till min bostadsort tidigare än tänkt så det blev aldrig att vi sågs! Hon blev väldigt sur och vet inte om hon är det fortfarande, är hon sur på mig? Blir vi bra vänner igen?
Kram

Svar: Prata med henne och berätta hur det var och tala om att du vill fortsätta vänskapen.. då finns det en chans.. kram :)
Esmaralda

43 Anna:

skriven

Har nog aldrig väntat på kärlek....den har bara dykt upp. Kan tycka det är lite besvärligt att träffa nya även om det är spännande också. Om jag blir singel igen vet jag fasen om jag orkar igen! Spana och flirta lite är ganska tillräckligt ;)

Du har helt rätt i att det är avtändande med klängighet och att man är för på. Har nog varit sån själv men det funkar bättre som du säger att ta ett kliv tillbaka och invänta den andre. Då visar det sig om intresse finns.

Kram :)!

Svar: Sant :) Kram :)
Esmaralda

44 L:

skriven

Tycker så mycket om honom. Jag vet att han bryr sig och tycker om mig med. Men behöver verkligen veta att det ska vara han och jag. Behöver det för att våga stå stark i det som finns. Är det jag och M som är ämnade för varandra? Kram L

45 Adad:

skriven

Hej es!
På tal om detta, ser du vem som tar första kontakten när jag möter min stora kärlek, han eller jag?

Kram

46 Anonym:

skriven

Hej es!
På tal om detta, ser du vem som tar första kontakten när jag möter min stora kärlek, han eller jag?

Kram

47 S:

skriven

Ez, når möte jag min soulmate?

48 Cher:

skriven

På tal om kärlek, ser du vad jag bör göra eller i vilket sammanhang jag bör röra mig i för att hitta min soulmate snabbare eller så?

49 Funderar:

skriven

Hej E. Vill hon inte prata med mig? Jag vågar inte ringa. Kommer hon att ringa?

50 Linnnea:

skriven

Ser du om jag blir gravid i år eller lutar det mer åt nästa år??? Kram

51 Nyfikna Jag!:

skriven

Ser det ut som om det blir ett förhållande mellan oss?

52 Barbro:

skriven

Hej Esmaralda!

I natt var jag med om något mystiskt. Jag vaknade i 2 tiden o det var som ett konstigt grönaktigt sken inne i sovrummet. Bredvid min säng så var det som en hägring som dallrade. Jag brydde mej inte så mycket utan tänkte jag ser väl dimmigt men då jag var på toa så var hägringen med ute i hallen o sedan följde den med mej tillbaka till sovrummet. Jag vände mej då bort för då kändes det lite kymigt. Men sa högt god natt vem du än är men nu skall jag sova o sedan somnade jag om.
Vad var det? Tanken kom att det var min skyddsängel, var det så? Det var så stort o ingen form utan bara som en stor dimmig hägring. Har du någon ide Esmaralda vad det var för något?
Kram Barbro

Svar: Det känns som om det var en besökare från andra sidan.. någon du känner och som kom för att titta till dig... ett kärleksfullt besök.. kram:)
Esmaralda

53 Anonym:

skriven

Hej es!
Tycker han om mig så mycket som han påstår? Är detta rätt?
Kram

54 Cliten:

skriven

Kommer H ta kontakt med mig snart?

55 Mura:

skriven

Hej Esmeralda! Om en vecka ska jag på semester! Det är spännande, jag vill inte ha bara en flört, jag vill ha det riktiga kärleken! Kommer det? Kram Mura

56 Anonym:

skriven

Hej es!
Kontaktar han mig något mer?
Kram

57 Vill:

skriven

Hej E. Kommer jag kunna har kvar stugan om jag får ett barn till?
Kram

58 Agnes:

skriven

Vänta på kärlek?
Det la jag ner helt...och valde att lulla runt i livet själv. utan karl. Aktiverade mig, eller rättare sagt, försökte fylla mina lediga dagar med något "vettigt. För att liksom inte lägga mig i ett djupt hål.

Det som hände, var att jag blev "funnen"! Var inte ett dugg intresserad av mannen, liksom inte min typ av karl, men det som drog oss samman, var att vi gillar att dansa!
Och nu umgås vi dagligdags...förutom då jag jobbar.

Men jag vet fortfarande inte om han är min kärlek. Och rent krasst så bryr jag mig inte. Jag mår bra av honom, och det ser jag som bra mycket viktigare, än att inbilla mig att han kanske är "The One"!

Att jag har varma känslor för honom...ja! Och han gör mig kåt! Väldigt viktigt för mig...för en relation som inte börjar med kroppslig attraktion och ett begär efter att hamna i säng med varandra, är för mig inget att ha!

Funkar inte sex, så funkar inte annat heller...för mig!
Sedan kan mannen vara hur mycket soulmate som helst...

Och jo...för mig är det män som gäller...oavsett om det tänder till med en kvinna eller inte...så mycket självkännedom har jag...även om jag nu skulle springa på en kvinna som fick mig att goes bananas, så skulle ett vardagsliv med en kvinna inte vara något för mig!
Har dock full förståelse för de som nu väljer att bejaka sina känslor och leva samkönat!

Det som är tänkt att ske, sker...oavsett om jag nu väljer att dela min vardag med denne man, eller inte...ett umgänge som jag ser som nödvändigt...förstår att det låter konstigt, men hans o mitt möte var tänkt att ske...sedan vad det mynnar ut i, vet jag ej.

Lite lustigt är det, att det vi nu dansar,(variant av pardans) och går kurser inom, tydligen lyfter fram saker som ligger i själen men som kroppen inte förmår att dölja...och som visar på att jag måste ta nappatag med det som jag nu stuvat undan i själen...

Det är ruggigt, faktiskt...som troll som påstås spricka i solen...och jag som trodde att jag var en djävel på att kamouflera mig...suck...

Som Es sagt...man ska inte undvika att leva, för att man är rädd för att bli sårad...
Så är det...jag väljer att leva...om jag nu blir både hudlös och tappar sans o vett på vägen, tja...då är det tänkt så...och förhoppningsvis så är det även tänkt att jag skall få ihop alla lösa livstrådar till en någorlunda vacker livsväv...där jag kan se den där magiska och flyktiga bilden av den säregna kärleken växa fram...

Det jag vet redan i dag, är att detta är något jag själv måste jobba med...och det är vad jag väljer och är öppen för...de som nu inte ser sitt eget deltagande i sitt eget liv som något nödvändigt...hur tror de att något kommer att ske?

Eget ansvar...kallas det...

Finns dock en beteckning som är väldigt talande, och som jag tror att en del människor på fullt allvar praktiserar...UPA...Utan Personligt Ansvar...

Ha det bäst, alla, och kram!

PS...jag är fortfarande skeptisk till den där kärleken mellan en man och mig...tror däremot fullt o fast på att hysa varma och innerliga känslor!

Svar: Det du har i nuet är så tillräckligt.. precis som du själv säger.. och nuet kan vara väldigt länge.. eller inte... huvudsak man vågar leva... och det gör du... kram :)
Esmaralda

59 Alias:

skriven

Es, jag måste börja med att säga att din blogg är underbar och allt du skriver om är så sant!! Vill inte vara tjatig vill bara veta om han fortfarande tänker på mig och känner något för mig? Det gör ont att inte veta något. Du är mitt ända hopp. Kram

Svar: Tack :) Han tänker på dig men ditt intresse av honom ser ut att vara större.. kram :)
Esmaralda

60 Moonshade:

skriven

Tror du att han saknar mig?

61 orolig:

skriven

Hej. Jag har det jobbigt just nu och tänker väldigt mycket på självmord, det verkar liksom vara det enda som finns som val/mål. Kommer det bli bättre snart?
Kram

Svar: Det vänder, det kan jag lova dig.. självmord är sämsta utvägen eftersom det finns så mycket positivt i din framtid.. kram :)
Esmaralda

62 Micke:

skriven

Så är det så är det :)

Jag lyckades ju äntligen hålla rätt nivå på det där och resultatet blev ju förhållandet jag är i nu. Har alltid haft svårt med att inte vara för på.

På tal om helt annat, det ser ut som jag kommer få svårt att hålla en deadline på jobbet. Är det kört för mig med fortsatt jobb där? Inte för det känns som det vore en katastrof på nåt sätt så men det är trevligt att ha ett fast jobb att gå till.

Kram

Svar: Nej, det känns inte som om jobbet är kört utan mer som om kraven ökar... kram :)
Esmaralda

63 Butter:

skriven

Det där med att visa lagom intresse är jag sämst på, jag blir antingen så blyg och osäker att jag nog snarare framstår som ointresserad eller så blir jag alldeles för mycket av allting. Hoppas det finns en chans med mannen som fångat mitt intresse ändå...
Kram

64 Hösten:

skriven

Hej, funderar på om jag ska försöka planera in någon weekendresa för att lätta upp hösten, eller om det mer blir stressigt att få ihop tid och pengar till detta? Vad tror du? Ser det ut att vara en lugn höst i övrigt ?
Ha det fint!

Svar: En bra höst och en liten resa kan det allt bli.. kram :)
Esmaralda

65 D:

skriven

Ser du varningar. Tex. Som npgon gör en hemlig plan eller sjukdom eller så som gratis spåkorten på nätet visar är orolig..

Svar: Ja, jag ser ofta varningar... vad det gäller spåkorten på nätet så får man allt ta detta med en nypa salt.. kram :)
Esmaralda

66 D:

skriven

Okej jag kanske inte var tydlig men spg du någon varnig för mig?

67 Boudica:

skriven

Jag är rätt dålig på att ta initiativ speciellt när det gäller män, för det mesta p.g.a. mitt självförtroende som är i bott. Men det är något jag övar mig på, och kommit en bit på vägen skulle jag tro!

Och på tal om detta ämne, denna väninna som du sett att jag ska möta, vem tar initiativet till vänskap? Eller är det nåt som bara händer?

68 Inte sur idag:

skriven

Hej Es!

Tack så mycket för svaret o ditt klargörande. Själv är jag inte det minsta sur idag, men kände mig väl lite träffad igår:)

Ser du ngr % plus han jag hoopas på? ?Kan ju inte låta bli att fråga:)

Kram kram

69 Resa:

skriven

Hur ser min nästa resa ut att bli?
kramiz

70 Skorpan:

skriven

Jag väntar faktiskt på att bli förförd ;D... Men visst kan jag ta initiativ, tror jag i alla fall?! Gjorde det förra året o det ledde inte långt precis, men kanske nästa gång är en bättre gång? Kanske han får lov o jaga lite...
Blev till o få semester :). Undrar ju förstås om det kommer o bli ovett över en text som jag inte lyckats komma framåt med? Som det sista jag får höra innan semestern? Är ingen AD precis...
Nu är det lite svalare o jösses så skönt det känns. Njuter av den stunden. Utan man, tillsvidare ;)...
Kram Skorpan

71 Ingela:

skriven

Du levererar den ena klokheten efter den andra, känner igen mig i en hel del av det du skrivit de senaste dagarna, mer elr mindre... Just dagens ämne är ju sant, men än är jag inte där, dock börjar jag ju "längta" efter lite kärlek, börjar nog bli dags nu, kan han vara på gång tro?;) Känns som att jag kommer att vara en "gammal" kvinna innan det är dags...

Känner en ganska stor stress inför de kommande tre veckorna på jobbet, kan du se ngt kring detta Es, hur det kommer att gå? Löser jag det tro?

Kram Ingela

Svar: Ja jag vill ju tro att det på gång..och det KÄNNS som om du inte ska behöva vänta så länge till.. och vad det gäller jobbet så ha is i magen.. det kommer lösa sig.. kram :)
Esmaralda

72 Linnnea:

skriven

Ser du om jag blir gravid i år eller lutar det mer åt nästa år??? Kram

73 Summerbaby84:

skriven

Hej Es! Du nämnde att en fling eventuellt var på ingång. Jag undrar om du ser några kännetecken på han samt hur ser miljön ut runt omkring oss när vi möts??? Kram

74 Nationalteatern:

skriven

Kan du se om den jag tänker på har känslor för mig?.

75 Tessa:

skriven

Hej!
Jag bor med min familj där det händer massa otäcka saker. Alla utan min man vill flytta. Jag vill bara flytta till ett område som min släkt bor. Kan du se om vi kommer att flytta snart? Är rädd o otrygg. Kram tessa

Svar: Det kan dröja lite men en flytt blir det allt.. kram :)
Esmaralda

76 Lillis:

skriven

Kommer sonen att köpa någon lgh om nåt år tro? Kram

Svar: Ja, så småningom gör han det.. kram :)
Esmaralda

77 Skorpan:

skriven

Jag tror inte jag känner av om någon är intresserad av mig eller inte :(. Dålig magkänsla har jag allt.. Intuition, vad är det?
Kram :)

78 moa:

skriven

Hej Es..
Undrar om du ser ifall våra vägar korsas snart? Han jag har en själslig likhet med.. Känns som vi har något att lära varandra.. Kramar :)

79 MM:

skriven

Hej! Det verkar som universum har kommit i kapp exet. Njuter lite smått (ej av elakhet utan av att få uppleva att det går emot honom lite) Lite orolig inför 12 aug då jag MÅSTE träffa honom.
Har du några tips? Och har universum vaknat och hans karma sparkat honom i röva? Kommer han dyka upp här trots att han inte får?

Kjam på dig Ez

80 Zwezia :

skriven

Es, jag kan inte tänka mej att leva med en annan man än M. Jag vet att han känner starkt för mej också. Tror du att vi kommer släppa våra rädslor? Kramar

81 Zwezia :

skriven

Es, jag kan inte tänka mej att leva med en annan man än M. Jag vet att han känner starkt för mej också. Tror du att vi kommer släppa våra rädslor? Kramar

82 selina:

skriven

Kära Esmaralda borde jag lyssna på mitt hjärta och gå tbx till min man? Kommer vi isf att kunna lösa våra problem o leva lyckligt i framtiden?

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: