Spontana spådomar.....

Spontana  spådomar:

 

Marie eller Maria som är född på 50 eller 60 talet, du som  bor i hyeslägenhet och arbetar eller har arbetat inom vården. Du var i Grekland på semester förra sommaren.  Du har haft ont i magen ett bra tag nu och jag tycker att du ska söka vård snarast möjligt för att komma tillrätta med det som är fel.

 💖

Jag ser en liten tjej i  3 års åldern som glatt pratar med änglar och besökare. Hon är blond och har rakt hår, mycket blå ögon och hennes favoritgosedjur är en randig kanin och utan den kan hon inte sova. Du som mamma är orolig över hennes mentala mående och du tycker inte riktigt om att hon pratar med personer som du inte kan se.  Men du kan andas ut. Hon har vackra själar runt sig och inom ett halvår har hennes förmåga tonat bort och hon kommer inte att prata mer med de som är osynliga för dig. Hon är en helt normal och sund  liten tjej.

 

 

Du kvinna i 50 års åldern som kör en röd liten bil och som har två stora döttrar. Du pluggar sedan några år tillbaka men är trött på studierna och nästan redo att ge upp. Men håll ut och håll i !!! Ge inte upp. Om 1 ½ år har du en gedigen utbildning som kommer hjälpa dig att nå några av de viktigaste målen du har. Du fixar det!

 💖

Johan eller Johannes, eller något liknande. Du är i 45-55 års åldern och i begrepp att skiljas. Egentligen ville du också ha skilsmässa men nu när frun initierat det så ångrar du dig och du tenderar att skuldbelägga henne. Tänk istället på att du nu kan bygga det liv du vill ha och att ni inte passar samman längre. Utlandsjobbet som du drömmer om, det kommer, så sök när tillfälle ges och satsa extra på Västafrika.. det kommer gå vägen.

 

 

 

Två kattungar som hittades övergivna i ett uthus, de finns nu hos dig kvinna i 40 års åldern. Du är singel men har också en  rottweiler som blivit extramamma åt kattungarna. Det är sådan harmoni i er lilla familj och du är 100% rätt person att ta hand om djur. Du vill gärna arbeta med djur och det skulle vara helt rätt för dig. Tveka inte att satsa på den utbildning som leder dig dit.

 💖

Kvinna i 40 årsåldern som är långtidssjukskriven men som nu börjar må bättre.  Jag ser inte att din sjukdom blossar upp på nytt och sakta men säkert kommer du att repa dig. Framemot hösten ser det också ut som om du kommer möta den kärlek du längtar efter.

 

 

 

 

Kvinna 25-35 år, som bor i ett grannland. Du känner dig ensam och i detta tenderar du att grotta ner dig. Du avvisar de som är presumtiva vänner och du  väljer att sitta i din ensamhet och tycka synd om dig själv Du drömmer om ett annat liv, men det livet kommer inte förrän du blir mer aktiv själv. Så gör upp bra planer, börja kursen i kampsport som du funderat över, bjud till när personer visar sitt intresse och jobba på en lite mer öppen attityd. Det kommer löna sig. Innan sommaren kommer har du fått en kul och trevlig kompis.

 💖

Kvinna i 60-70 års åldern som  är nyskild.  Du känner dig lite ensam och bortkommen och tror inte riktigt att du kan ta hand om allt det praktiska. Men det kan du, och din kapacitet är mycket större än du tror. Beta av en sak åt gången och det kommer gå som en dans och du överraskar dig själv.

 💖

Kvinna 30-40 som funderar på en resa.  Du har barn men de ska i så fall vara hos sin mormor och du funderar på att resa helt på egen hand för att få balans i ditt liv. Du tänker helt rätt.  Jag ser bara en enda varning och denna varning säger att res inte till  Montenegro. Du kan tryggt resa var som helst i övrigt i världen och till Montenegro kan du resa en annan gång men inte i år.

 

 

 Kvinna 50-60 år som väntar på kärleken. Du kan ha svårt att läsa av tecken från motsatta könet och du tenderar att fastna för fel män. Satsa inte på de män som är överdrivet omhändertagande, för de har alltför stort kontrollbehov och det kommer inte bli bra. Satsa på de som är mer jämlika dig, som du kan skratta med och busa med och det kommer bli riktigt bra.

 💖

Ja, det här är vad som kommit till mig denna gång

Fortsätt njut av påsken

 

Kram & kärlek💖

1 <3:

skriven

Så kul att läsa spontana spådomar.
Är min känsla rätt att L blev lite betuttad i mig ? Han vill inte bara vara vän med mig.J tyckte vi kunde umgås som vänner och göra roliga saker tillsammans. Fin man men tror inte att det klickade för mig. Känns så dumt när han ordnade med spa och 🍾. Tror det är mina känslor för J som stör. Att jag inte fastnar för någon just nu.
Kram

Svar: Just nu är det inte rätt i tiden att dejta någon annan.. i så fall behöver du bearbeta dina känslor klart, kram :)
Esmaralda

2 Snödroppen :

skriven

Godmorgon💞
Jag känner inte igen mej i några spontanisar idag men gläds åt er som kan ta åt er.
Det är tortyr att jobba när klockan ska ställas fram, är som en zombie idag! Men jag är glad, min hjärtevän kommer efter jobbet så vi får mysa lite. Min kompis kommer också bort en sväng för o äta med oss, tror han gillar min kompis för att just hon o jag kommer så bra överens. Längtar till denna jobbdag är slut så vi äntligen ses igen. Känns det som vi kommer närmare några viktiga beslut i vår relation?
Ha en fin dag🥰

Svar: Ja denna förbaskade sommartid !Det känns som om ni närmar er större beslut i relationen, kram :)
Esmaralda

3 Liljan:

skriven

🐓🐣Glad Påsk🐣🐓

4 Bjork:

skriven

Hej får jag bättre lön den dag jag byter jobb?

Ännu en tid menas det typ månader?

Kram

5 kris :

skriven

Hej!
Ser du om något nytt kommer för mig? Har väntat på det och börjar bli otålig.

Normalt sett är jag ganska tålmodig, men inte så mycket nu längre.
/Kram och tack för arbetet du gör

6 Lou:

skriven

Hej. Har så svårt att bestämma mej för vart jag ska resa nu innan sommaren fastän jag lägger mycket tid på att försöka hitta något, och svårt att hitta budgetalternativ som känns bra.. har du tips till mej?
Kram

7 Pia1:

skriven

Igår kväll fick kag uppleva ett mirakel så stort så mäktigt så ofattbart och ändå helt sant.
Hälsan sviktar allvarligt på grund av min fortfarande inte opererade nacke.
Jag har ju redan bockat av två iva och det börjar kännas dags igen snart.
Min kropp minns inte hur man andas.

Hon har en gång tvingat tillbaka mig från himlen när jag nästan dog och jag glömmer aldrig.
Men igår kom dom till min säng när jag flera gånger vaken slutade andas och jag orkade inte bry mig.
Jag var så nära Esmaralda så du förstår inte, att bara låta mig somna in. Slippa smärtan och striden.

Varje gång jag nästan började glida över kom en obeskrivlig gåshud över min rygg och en styrka som trängde in i min nu HELT orkeslösa kropp.
Jag hade inte orkat dra något vidare andetag om jag så tog anabola.
DET drog in så mycket luft i mina lungor att jag svär jag lättade över sängen.
Jag har ALDRIG i hel mitt liv kunnat spänna ut bröstkorgen på detta vis förutom när P kirurgen drog upp mitt huvud för att testa.
Jag kan inte räkna hur många gånger DET ventilerade mig men jag somnade trygg i vetskap att jag ska leva. Så tacksam var jag och tackade så mycket för varje gång. Jag brydde mig INTE ett dugg att dom stökade runt lite och lät i mitt hus.
Det var bara min egen räddningstjänst.
Så jag ska inte vifta bort, de meddelanden jag fått. För oavsett vem så är det för mitt bästa.
Glad påsk, mvh en som fortfarande är vid liv 🥰

Svar: Vilken enormt stark upplevelseJa, det är meningen att du ska leva... det finns så mycket för dig framöver som är positivt och som du ska uppleva, kram :)
Esmaralda

8 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Inget som gäller mig i spontana spådomarna, hoppas de hittar fram till rätt personer.

Saknar han mig? Tänker han på mig?

Kommer det att dröja månader - eller ÅR - innan jag hör av honom igen?

Kram

9 Petra:

skriven

Hej,
Tänker Pontus på mig?
Kram

10 Katrin:

skriven

Tack för dina spontana spådomar. Alltid lika roligt ta del av alla tankar och funderingar. Min fundering som jag behöver vägledning i är:
Får mitt äldsta barnbarn den lägenhet som han lagt i ett bud på?
Fortsatt GLAD PÅSK.

Svar: Det är runt 75-80 % att lägenheten blir hans, kram :)
Esmaralda

11 Ghostwriter :

skriven

Mannen som träffades på igår, la han märke till mig på samma vis som jag på honom? Det var dock en komplex situation så förstår om de inte va så.

Kram
Njut du också

Svar: Han kände inte riktigt på samma sätt som du.. som du säger, situationen var komplex, kram :)
Esmaralda

12 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tusen tack för dessa spontanisar ! <3
Fortsätt njut du oxå <3

Kram Anki med tillfälligt utökad flock <3

Svar: Kram på hela utökade flocken :)
Esmaralda

13 Anna:

skriven

Hej Ez, Hoppas ni haft en fin Påsk hittils. Jag och mannen har varit ett par sen 2020, han visar mkt kärlek genom beröring och är väldigt snäll. Dock är det svårare när det kommer till den verbala biten och känslor. Jag misstänker han har högfungerande asperger. Han vet inte om han älskar mig då han inte riktigt vet exakt hur det känns, han blir osäker på hur kärlek känns och verkar ha svårt rätt allmänt att tolka sina känslor. Blir inte lättare av att han har ett tugnt bagage med svåra händelser. Han visar i handling att han älskar mig och det känns som om det är mkt kärlek emellan oss, men när han säger sådana saker så börjar jag såklart också grubbla. Är det kärlek från hans sida? Har svårt att tro att det bara är vänskap. Vad känner du? Kram!

Svar: Det lutar åt kärlek men det är svårt med en så pass komplicerad partner. Tänk efter om du orkar med denna obekräftelse i längden, kram :)
Esmaralda

14 Skorpan:

skriven

Tack för spontanisarna, du uppfyllde min önskan Es :). O bra råd, eller vad man nu ska kalla det du ser Es, har många fått igen så tagen till er ni som står omnämnda på bloggen idag...

Tror jag nämndes en gång för ett bra tag sen o det gällde då dejtande o att det kommer att bli rätt. Då "huserade" jag på en dejtingsida o det var ju absolut inget för mig denna omgång heller ;). Men kanske du ser nåt spontant för mig Es kring dejtande eller nåt annat eller kanske t om nån varning?

Här fortsätter påsken sin sakta lunk o nu har vi övergått till sommartid o ledigheten är en timme kortare ;D...

Ha en bra påskdag!
Kram Skorpan

Svar: Jag tror att du möter din kärlek oavsett dejtingapp eller ej... och hade jag kunnat påverka så mötet sker snabbt så hade jag men det står inte i min makt. Ta hand om dig och lev väl medan du går i väntans tider, kram :)
Esmaralda

15 Syster yster:

skriven

God Morgon
Ingen spådom riktad till mig, men lika roligt att läsa om dem ändå. Igår firade vi i familjen med påskmiddag. Jag har en tendens att reta mig på min syster och visar tydligt min irritation. Jag får dåligt samvete efteråt då jag brusar upp och hon säger inte mycket, blir aldrig arg tillbaka. Vi är så olika, alltså som natt och dag. Hon är speciell på många sätt, svår att nå och talar aldrig känslor. Hon har en skev bild av hur vissa saker skall vara och går stint på vad hon själv tycker är bäst. Mest av allt vill jag att hon ska må bra, det är jag osäker på om hon gör. Jag önskar hon kunde träffa en jämlik man men hon kanske trivs bäst att leva själv. Blir hon ledsen efter hur jag kan vara mot henne ibland? Vad kan jag göra/betee mig för att göra det bästa för henne?
Kram

Svar: Hon kan nog tycka att du brusar upp lite väl mycket men hon älskar dig och är medveten om era olikheter, kram :)
Esmaralda

16 Jossan :

skriven

Nu är det sommartid!
Ett steg närmre sommaren. Helt underbart!
Lovet är typ slut och idag ska jag städa och rätta en massa böcker. Latheten har varit för stor och nu sitter jag där och måste göra det..planera upp terminen som är kvar också..

Just nu är det myrornas krig inom mig. Alla känslor är överallt och ingen stans. Alla känslor jag någonsin haft för mina två stora kärlekar bara maler. Inte för jag vill ha någon relation med dem men det har ju varit så speciella för mig. Just nu vill jag bara att mr right ska komma. Hoppas han inte är för långt bort.

I fredags var jag på middag och den ena killen upplevde mig flörtig mot hans kompis. Vilket förvånade mig. Jag var bara mitt glada sociala jag. Kanske uppfattas så då..

2 dagar med att inte träffa någon nu är precis vad jag behöver!

Kram

Svar: Ja, ibland är det skönt att bara vara för sig själv !Kram :)
Esmaralda

17 Rebecca :

skriven

Kommer jag hitta min kärlek som är min soul mate att dela livet med? Börjar tappa hoppet.

Svar: Ha fokus på annat och rätt som det är så händer det, kram :)
Esmaralda

18 Lotta S:

skriven

Ser det ut som att vi måste sköta eldandet etc ännu en vinter i pappas hus? Vi har sänkt priset så pass nu att vi trodde det skulle vara möjligt att få det sålt äntligen.

Svar: Chansen att det blir sålt innan vintern är 75 %, jag håller tummarna, kram :)
Esmaralda

19 Cecilia:

skriven

God morgon! Alltid kul att läsa spontana spådomar även om de inte är riktade till en själv. Hoppas de berörda får sina spådomar.

Ikväll kommer vänner över på middag, så nu blir det en lugn förmiddag med lite fix och plock i hemmet bara. Ska riva av ett litet pass på löpbandet också.

Ser du om säljarna köper hus snart så att vi kan få tillträde under juli? Kramar

20 Montenegro:

skriven

Tack, Montenegro var ett av de tre alternativ jag har till resan så jättetack för informationen. Nu har jag två alternativ kvar. Kram

Svar: Jättebra, kram :)
Esmaralda

21 Mimi:

skriven

Hej!

Inget stämde in på mig nu heller. Vill gärna veta om livet blir bättre efter flytten om jag blir glad och tillfreds med livet igen och oron försvinner?

Kram

Svar: Ja men du behöver själv hjälpa till genom att ha ett positivt fokus, då bir det också bra, kram :)
Esmaralda

22 Lillan:

skriven

Tack för den spådom som var till mig. Jag tar den till mig. Kram

23 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda! Alltid lika kul med spontana spådomar! Glad påsk!

Fina Esmaralda, ett av mina livsmål jag har är att resa till varje land i hela världen. Ser jag ut att en dag pricka rätt land där jag möter min tillkommande?

Jag har alltid haft en känsla att kärleken finns utomlands.
Kram,
Jennifer

Svar: Chansen finns absolut men jag ser inga detaljer, kram :)
Esmaralda

24 Skrållann:

skriven

Hej!
Hörlugt, hoppas det mår rätt personer☺️

En ny tjänst är ute och chefen på arbetsplatsen hörde av sig och tyckte jag skulle söka.
Det är en kombinerad tjänst som verkar himla rolig och ganska speciell och unik. Känns som jag skulle gå den om jag söker. Kan det vara något för mig att börja min nya karriär på?

Kram❤️

25 Sanna:

skriven

Min rottis passar kattungarna med så mycket kärlek och är så varsam med dem. Jag borde utbilda mig till det jag vill och nu kan jag nog ta tag i det. Kram

Svar: Ja, ta tag i det och du ångrar dig inte, kram :)
Esmaralda

26 Myran:

skriven

Hej Esmaralda.

Ingen är jag.

Kommer han aldrig mer komma tillbaka till mig?
Kram

Svar: Chansen att det blir är inte stor, kram :)
Esmaralda

27 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Saknar han mig? Tänker han på mig?

Kommer det att dröja månader - eller ÅR - innan jag hör av honom igen?

Kram

28 Doris:

skriven

Hej!
Spännande med spontanisar. Inget till mej,men kanske du kan se nått spontant i livet som är på väg?

Kram

29 <3:

skriven

Önskar dig en fortsatt fin påsk Es.
Min lilla skrutt hälsar med till dig 🐶💛. Kul att du tyckte vårt påskkort var fint. Vad tyckte/ tänkte J affärskollegor när J satte mig vid bordet ? S bredvid mig var väldigt trevlig och artig. Hade kunnat stannat med dem hela kvällen 🙏🥂🍾💕
Kram

Svar: De tyckte att J gjort ett kap, du gjorde gott intryck, kram :)
Esmaralda

30 Ig:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du varför han inte vill någonting med mig nu? Har han inte dem känslorna?
Kram

Svar: Känns som om han gått vidare, kram :)
Esmaralda

31 Lie:

skriven

Hej Esmaralda.

Kan det ändra sig längre fram att han kommer vilja något med mig?
Kram

32 .:

skriven

Hej!
Hon hörde inte vad jag sa va? (det verkade inte så). Några ord kom nämligen ut lite fel. Och det kanske blir lite konstigt att säga förlåt om hon inte ens uppfattade vad jag sa?

33 Vi:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer han ta kontakt med mig?
Kram

34 Mercan:

skriven

Esmaralda tror du de märker något om jag lemnar tillbacka filipa k byxan i andra hand butiken 🙂‍↔️Esmaralda är det jag kvinnan i 40 ålder som är långtidsjukskriven som ska träffa kärleken framför hösten🙂‍↔️💕😌🤭

35 L:

skriven

Spännande spådomar!

Undrar om sonen kommer klara det och gå jobb så han slipper flytta hem?

Kram

Svar: Chansen är god, han behöver söka allt och också sådant som ligger geografiskt längre bort, kram :)
Esmaralda

36 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Spontana spådomar och inget åt mig som vanligt. Kanske inte något ska hända mig?

Är lite konfunderad över min anhöriga som inte söker sommarjobb, varför förstår jag inte. Ser du om det ändå blir ett jobb till sommaren? Går inte ihop ekonomiskt för hen annars ju.

Trevlig fortsättning på påsken!
Tack och kram!

37 Helena Ir :

skriven

Helt klart är det något speciellt med de Spontana spådomarna! Och de hittar ju rätt som jag kan se en del gånger! Roligt!

Min kropp har gjort en knut på sig själv! Och jag gör tvärtemot vad jag borde idag. Så trött av värk att jag inte orkar ta mig ut. Lite orolig är jag..tror att jag inte kunnat använda en del av kroppen har överbelastat andra delar..såsom där benbit tagits till nacken en gång i tiden. Den delen är min ena höft..gick sönder av ingreppet och behövde op med skruv och platta även där. Fasen riktigt ledsen över kämpande i så många år..måtte jag orka träna vidare. Det finns de som har det värre..jag vet!

Så en lugn påsk..är också en påsk 😀

Kram

38 AnnaK:

skriven

Kommer dottern utöka sin vänskapskrets snart? Hon har kompisar på skolan och en på fritiden. Hon behöver umgås mer med jämnåriga. Jag kan inte fylla den funktionen och jag behöver mitt utrymme också. Försöker pusha henne att fråga sina klasskamrater om dom vill göra något på fritiden men hon törs inte.

Kram 🤗

Svar: Försök kom underfund med någonting som gör det naturligt att hon ber hem en kompis från skolan... eller om ni gör en kul utflykt och hon kan ta en kompis med... kram :)
Esmaralda

39 Silvertassen :

skriven

Kära Es!
Jag undrar om jag kommer få veta i år att jag blir moster?? Kram ❤️

40 Bjork:

skriven

Hej har min blivande glasögon?
Ikväll blir det ut och äta på resturang.
Kram

Svar: Kanske linser, kram :)
Esmaralda

41 EPM:

skriven

Glad påsk!
Inget som passar in på mig så frågar istället:
Min syster och jag hade en incident för några år sedan jag pratat om tidigare här. Hon tenderar att ta upp denna om och om igen som ett vapen emot mig varje gång hon är på stridigt humör. Igår gjorde hon det igen. Jag sa då att mina barn inte gillar henne. Detta är intern lögn men det var elakt och småsint av mig att säga så imorse badkar och ursäkt för det jag sa och förklarade att de gillar henne men är lite otrygga med henne pga att hon alltid är sen eller inte ens dyker upp på kalas etc. Hon har dock berättat för vår mor vad jag sa så nu blev jag precis utskälld. Min oro nu är att hon även ska berätta om vårt bråk för några år sedan som ledde till att jag slog henne. Detta beteende är så olikt mig så detta är en stor skam och orsak till hög ångest och ånger hos mig.
Ska jag oroa mig? Hon kommer alltid undan med allt och mina föräldrar accepterar alla hennes otrevligheter men jag duger aldrig, så jag är rädd och orolig nu.
Snälla hjälp mig i detta 😢

Kram

Svar: Somligt är det meningslöst att ta strid med så försök att strunta i vem som "vinner" denna kamp mellan dig och din syster.Tala om att du inte tänker försvara dig, att ni båda gjort fel genom åren.... och att du ska försöka ha mer tålamod. Den som kan bjuda på sådant, är den starka ! Och det tror jag du är. Kram :)
Esmaralda

42 Bjork:

skriven

Hej var det c jag hejade på förut i den röda bilen?

Eller var det någon annan?

Kram

43 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du fara eller kan jag i lugn och ro göra återköp till filippa k blusen 😬🙄😬

44 🐢:

skriven

Hej Es 🦋
Ser du något spontant om honom och mej om vi får till det eller nåt? 💓
Kram :)

45 .:

skriven

Hej igen Es!

Jag tog faktiskt upp det jag skrev i min fråga. Och hon hade inte uppfattat det jag sa eller åtminstone inte lagt någon vikt på det. Men det känns skönt att ändå ha frågat och på ett sätt be om ursäkt.

Men en annan fråga. Hur fan (ursäkta ordvalet) ska jag orka kämpa vidare med ätstörningen. Jag är så rädd för det som känns. Rädd för att jag ska fungera annorlunda kroppsmässigt. Tappa kontrollen. Och nu när jag börjat (av mig själv o
utan "läxor") släppa lite på vad jag äter, hur jag äter. Det känns då för tidigt att avsluta behandlingen så snart som det nu antagligen ska bli. Hur ska jag då våga fortsätta att utmana mig på detta sätt? Det är sån röra i mitt huvud.

Svar: Bra, man växer som person när man tar tag i saker och ting !Du kan och du vågar och du kommer agera rätt... du har vad som krävs, kram :)
Esmaralda

46 Petra:

skriven

Hej,
Tänker Pontus på mig?
Kram

47 Till Pia1:

skriven

Wow, vilken mäktig upplevelse det måste ha varit!

48 Mercan :

skriven

Ska gärna behålla min boomerang byxa Esmaralda 🤗 💖 🙂

Svar: Ja, gör du det :) Kram :)
Esmaralda

49 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Ser du något spontant kring mig de närmaste tiden?? Kram Zoey 💕

Svar: Snart kommer du att planera en resa av något slag, kram :)
Esmaralda

50 Mannen med skägg :

skriven

Innan jag flyttade betedde jag mig oerhört opassande, elak vän och ego mot min manliga vän. Jag gjorde ett egoistisk val. Vi är vänner men undrar om han hade uppskattat en uppriktig ursäkt om den dagen som hände eller ska man låta det vara? Tycker väl också han inte varit heller så mega sjyst mot mig (med signaler) men jag vet att vi båda inte ser en partner framtid utan endast vänner.




Kram

51 Mannen med skägg :

skriven

Glömde lägga till. Sanningen kommer alltid fram i min mening, jag undrar bara om kvinnan till min vän kommer få veta vad som hände mellan oss i början? Jag tycker dem ska hålla ihop för jag ser äkta kärlek samtidigt gör det ont av tanken att hon inte vet det jag vet och jag har absolut aldrig velat skada.




Kram åter

Svar: Jag tycker att du ska ta ett samtal med honom och göra klart hur du tycker och tänker... och kanske också be om ursäkt, kram :)
Esmaralda

52 Solen:

skriven

Nu så äntligen var det en tydlig spådom till mig. Så mitt i prick att det måste vara rätt. Det ger mig en speciell känsla. Tack så mycket. kram.

Svar: Kram :)
Esmaralda

53 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om jag köper triss från 30 kr från hemköp vinst 😓

54 J:

skriven

Hej!
Att läsa dina spontana spådomar gillar jag men alla dina blogginlägg är jätte trevliga att läsa.
Min framtida kärlek, hur ser ut han ut/egenskaper? Om du får nått om honom även om det är lite så blir jag glad att få veta 🙂
God fortsättning på påsken 🐣🐇

55 Petra:

skriven

Hej,
Tänker Pontus på mig?
Kram

56 Petra:

skriven

Hej,
Finns jag i Pontus tankar eller har han släppt tanken på mig?
Kram

57 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Absolut, leva livet kom så ska vi leva... Eller hur den sången nu gick. Försöker mitt bästa o kan inget annat ;).
Kram Skorpan

58 Mercan :

skriven

Tack söta Esmaralda 🤗❤️😌och jag tror på mig, jag kommer lyckas nog sluta röka 😌 jag tror nog jag kan utan sigg 😂😊😌😚😚😚inte på en gång men jag vet vad jag ska göra att aldrig mer köpa sigaretter 😌❤️👍🙏😅😅😅idag var jag rökfri hela dagen, på kvällen gick jag till willys köpte sigg men jag vet nu att jag kan utan sigg 😂 jag vet att man kan hämta energy från mat saft kaffe Esmaralda 😊 jag är modig och tror på mig det ska jag vara framöver 😌😊😅har inga frågor kvar Esmaralda 😊 och får se vilket beslut kommer från försäkringskassan ❣️ tack Esmaralda du såg att allt faller på sin plats 🤗😌😅❤️👍

59 Chatrine:

skriven

Hej Ez!!! Härligt med spontana spådomar och äntligen en spådom som känns så mig. Kvinna i 40-års åldern som varit långtidssjukskriven som är påväg uppåt i måendet. Kärlek till hösten!!!

Kram Chatrine


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: