SPONTANA SPÅDOMAR.....

Jaha mina vänner, då är det dags för spontana spådomar igen:

 

En hund av liten ras, vit som  har lite underbett, ser ut att ha ont i en tand.  Hens beteende har förändrats lite och detta är anledningen. Se till så hans tänder blir kollade.

 

 

Kvinna i 60 års åldern som är singel och längtar efter tvåsamhet. Du har glasögon, du färgar håret, du bor i en hyresrätt och du längtar efter pensionen så du slipper jobbet.  Första veckan i december ska du ge dig ut bland folk och du har god chans att träffa en alldeles underbar flirt.

 💖

Man i 40 års åldern som  har ett dubbelnamn. Du är skild och du har en dotter.  Du letar efter någonting som du tappat bort. Något som är viktigt.  Leta högst upp i skåpet där du har tallrikar och fat och känn UNDER  porslinet och där ligger det du letar efter

 💗

Kvinna i 20 års åldern  som har långt blont hår, blå ögon och ett litet ärr vid näsroten. Din pojkvän beter sig inte okey mot dig och jag tycker att du ska bryta relationen omgående. Du är värd mycket mer. Han kommer inte att förändras till det positiva.

 

 

Medelålders kvinna  som känner sig ensam och saknar både kärlek och vänner.  Bara du kan förändra din situation så sluta tillbringa tiden framför TV och dator och planera en mer aktiv fritid där du kommer ut bland  folk.  Den nya kvinnan på din arbetsplats är en god presumtiv vän.

 💖

Ditt namn börjar på L, du är i slutet av de femtio eller början av de sextio.  Du har länge levt som i ett töcken och inte kommit oss.  Nu har något hänt.. du planerar och du är mer aktiv och depressionen har helt kommit av sig. Du ska fortsätta precis som du lever nu och du  når dina mål.

 

 

Du har ett utländskt förnamn. Du är  runt de 40.  Du har mörkt hår och bruna ögon och du  vantrivs med ditt arbete. Och det förstår jag. Du har kapacitet för så mycket mer. Gå den utbildning som du tänkt dig – riktigt bra blir det inte förrän du satsar och gör det du verkligen vill.

 💖

En kvinna i medelåldern som haft ett kärt husdjur som gått till Alltet för inte så länge sedan.  Under  våren som kommer föds en liten katt till världen…och den kan bli din. Det är ment to be.  Ni kommer passa så bra samman.

 

 

Man i 45-55 års åldern, du bor i huvudstaden, du har ett bra arbete med god lön och du  har fina vänner som du trivs med. Det mesta funkar hur bra om helst- förutom de magsmärtor som du haft till och från några månader.  Nu är det dags att du söker läkare.  Du får vara beredd på operation men sedan blir det bra.

 💖

Kvinna i 35-45 års åldern, du bor i en tvåa, du har inga barn, du är tillsammans med en man som du träffar ungefär en gång i veckan och så har det varit länge. Du upplever honom som att han glider undan lite och  faktum är att denna relation kommer inte bli mer seriös. Han är nöjd att ha det som det är och vill inte mer.  Du behöver fråga honom rent ut och sedan besluta om det är detta du också vill.

 💖

Kvinna i 70 års åldern, du  bor ganska isolerat, du är nöjd med ditt liv även om du lever ganska ensamt, ett vuxet  barn bor utomlands. Du klarar ditt liv på alla sätt  men det finns en längtan inom dig. Precis som du misstänker så dras du mer mot kvinnor nuförtiden och du ska våga göra något åt det. I vinter kommer du möta en kvinna som är några år yngre än du och det kommer klicka rejält mellan er.

 

 

Kvinna i  runt de 35 som bor på tredje våningen i en bostadsrätt i en mindre stad. Du ska absolut göra den home makeover som du funderar över. Det kommer bli annorlunda och riktigt bra.  Bara gå loss !!

 💖

Kvinna mellan 40-50, du har en vit bil och du lever ett vanligt liv. Du har  en katt som du månar om. Den 3 december ska du INTE släppa ut katten. Det finns risk han blir påkörd just denna dag.

 💖

Kvinna 50-60, som går till ett trist arbete varje dag. Du vantrivs med sysslorna och med dina arbetskamrater men accepterar det som det är. Varför gör du det ?  Gör slag i saken och sök annat arbete. Det kommer ge dig mycket. Inte bara trivsel i arbetslivet utan också två trevliga nya vänner

 💖

Du heter Inger, Ingrid eller Ingmarie, ditt namn börjar med Ing. Du mådde länge dåligt i ett taskigt äktenskap och när maken valde en annan kvinna så gick du in i en depression. Inte så mycket för att du miste honom utan mer för att du blev lurad.  Nu har tiden gått och det är dags att du spottar i nävarna och tar nya tag ! Livet har väldigt mycket i beredskap för dig.  Gå på yogan som du funderat över -  boka en resa så snart det är möjligt – och gör du det som du verkligen vill göra – så kommer en ny kärlek att dyka upp längs den vägen…

 

 

 

 

Ja, det här är vad som spontant kommit till mig denna gång !

 

Kram & kärlek

1 Tingeling :

skriven

Alltid lika roligt. Det här med att man inte ska nöja sig med sitt jobb, när man vantrivs... spådomen handlar inte om mig, men fick en tankeställare ändå. Finns det en chans att få nytt jobb innan sommaren?

Jag har i princip släppt allt nu på saker jag planerat. Jag bara lunkar på och pluggar. Letar inte ny bostad, orkar inte kolla nya jobb just nu och gör inget extra. Var länge sen jag kände mig lugn, jag är annars sån som måste ha gjort saker helst igår.

Har börjat läsa böcker igen, har inte haft tid eller ro sen min dotter föddes, men nu gick jag till Bibblan och hittade två böcker, jag håller nu på att läsa "älskade terrorist", jag gillar böcker som har hänt på riktigt, människor som berättar om sina liv. Andra boken jag ska läsa sen är Anne Franks dagbok, jag har faktiskt aldrig läst den tidigare, bara hört talas om den. Jag älskar att läsa, lärde mig läsa när jag var 5 år och alltid haft en bok i handen, har verkligen saknat det.

Och nu ska jag skriva om mitt eget liv... alla dagböcker jag haft har jag kastat. Jag ville bli av med mitt förflutna och inte bli påmind, det här är nog i alla fall 15-20 år sedan. Men nu ska jag skriva till min dotter, som hon kan läsa när hon blir vuxen. Jag önskar att jag hade haft min mammas dagböcker, vet inte vart dem tog vägen när hon gick bort.

I helgen åker jag och dottern iväg och sover en natt på slott. Vi ska ta med oss en varsin bok (Jag tror hon blir en bokmal som mig 😁), bada i bassängen/poolen, äta gott, titta på film. All mat och snacks ingår.

Ha en fin höstdag!

Kram!

Svar: Visst finns det chans för arbetsbyte för din del ! Och vad roligt att du ska skriva till din dotter, kram :)
Esmaralda

2 Nat:

skriven

Hej Esmaralda
Nopp kände inte igen någon av mig...

Undrar. Kan du se mig ”hinna” leva i en familj och tvåsamhet under tiden barnen växer upp? Lever själv med mina barn.

Ser du möjligt fler än två barn omkring mig? Ser du en familj för mig?
Kram

3 EPM :

skriven

Hej...

Jag har fått tid för operation nu, ska äntligen ta bort hallux valgus!
Dock lite orolig för hur detta ska gå, jag får hoppa en del saker pga rehab efter.
Jätteledsen på A, hans ex hade mer pengar än jag tidigare uppfattat att han trott att hon har. Ändå ska han fortsätta betala henne 2000 i Månaden. Dessa pengar är inte till dottern heller, vilket jag naivt trodde.

Jag är så trött på att förhålla mig till allt
Kommer han hitta en annan lösning och våga ta den?

Kram

Svar: Han kan vara en handlingens man i somligt men inte riktigt i detta, kram :)
Esmaralda

4 Susasn:

skriven

Så häftigt det måste vara att läsa någon av dessa spådomar och känna att ”shit, det är ju mig hon skriver om”, någon gång kanske det är min tur😉

kram

Svar: Ja, så kan det mycket väl bli, kram :)
Esmaralda

5 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Alltid lika spännande med spontana spådomar!

Känns det som att min blivande man nu lever i en relation med någon? Eller är han singel?

Kram

6 Nenna:

skriven

Hej Es,

Kul med dina spontana spådomar.

Kan du se något om hur kärleken kommer in i mitt liv? Finns en man i mina tankar kommer han att höra av sig? 😊

Kram 🤗

7 She:

skriven

Hej,
Ser du hur vintern kommer att bli för mig, något speciellt som kan ske?
Kram

8 Lilla m:

skriven

Hej Es, har dejt med L imorgon, vad är chansen att det tänder till mellan oss?

Svar: Ser inte riktigt att du kommer bli förälskad, men ta det som det kommer... kram :)
Esmaralda

9 Skrållann:

skriven

Hej!
Så roligt att läsa dessa spådomar;)
Jag har alltid trott att jag skulle bli chef/föreståndare eller någon form av ”ledare” på ett äldreboende eller vårdboende. Har 23 år kvar till pension, kommer jag hamna i en sådan position någon gång?

Kram❤️

Svar: Ja, det har du god chans att göra.. det finns en kurs du kan gå för att öka dina möjligheter... kram :)
Esmaralda

10 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda älskar dina spontana spådomar.
Kände igen mig lite tidigare i en spontan spådom men det är inte så med A i relation nu. Tror vi tuffar på framåt.
Mini weekend till helgen. Är vi på väg framåt och mot ngt seriöst?

Hade tänt upp ljus i lgn igår ikväll och aroma kruset med pepparmynta.
Satt vid datorn och chattade och när jag tittade bakåt så hoppade jag till. Det var som att någon stod bakom mig. Tog mig på axeln eller stod bakom bara. Aldrig känt att det skulle vara ngt farligt i min lgn. Var detta ngt tecken. Vad var detta ?
Kram

Svar: Du har absolut ingenting att vara rädd för och i din bostad finns bara kärlek och ingenting farligt alls... den här gången var det bara hjärnan som spelade dig ett litet spratt och så kan det bli ibland, kram :)
Esmaralda

11 <3:

skriven

Men åh tack för alla spontana spådomar ☺️
Jag fick en gansta stor fråga igår. HAN vill åka till Bangladesh och försöka fixa ett samarbete där. Jag tycker hela planen att starta detta projekt inte kommer gå bra. Jag känner inte att pengar kommer rulla in!!
Är det en dålig idé att han genomför sin plan ? Mycket pengar kommer stå på spel.

Svar: Jag känner mig tveksam och måste säga att jag ser en ekonomisk varning här, kram :)
Esmaralda

12 2020:

skriven

Båda är inställda på att vi ska träffas utan några krav för något seriöst förhållande. Ser du om detta ”fullföljs” av båda?

Kram

Svar: Finns en möjlighet att fler känslor utvecklas, i alla fall för en av er... kram :)
Esmaralda

13 Dunegull:

skriven

Tyvärr inget som stämde in på mig denna gång heller. Finns det chans att hittar kärleken till jul? Kram

Svar: Chansen finns.. kärleken kan komma när som helst... i morgon eller om ett år... kram :)
Esmaralda

14 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så roligt med spontanisar ! Tack för att du tar dig tid och gör dessa <3 Vore roligt att läsa om de som fått en fingervisning .

Idag fyller yngsta sonen år ! Hoppas han orkar bära det tunga paketet . Haha det blev över 16 kg till slut, men roligt var det att fylla det .
Appropå skicka paket...Ser du om han kommer flytta upp till Stockholm igen ?

Härlig Onsdag på er alla !

Kram Anki med flock

Svar: Vad spännande med ett 16 kilo tungt paket ! Så småningom kommer han till Stockholmstrakten men det kan dröja... ett stort grattis till honom... kram :)
Esmaralda

15 Elin:

skriven

Tänkte ha både halloween middag för familjen ena dagen och sen för några vänner. Blir det lyckat? Känner att jag vill satsa lite extra på pynt osv. Kram

Svar: Det kommer bli hur bra som helst, och pyntet är viktigt.. kram :)
Esmaralda

16 CÅ:

skriven

Det är så man ryser. Nu har jag hittat passet under tallrikarna högt upp. Som jag letat. Tusen tack.

Svar: Vilken tur att passet kom tillrätta, kram :)
Esmaralda

17 KW:

skriven

Spådomen stämmer 100%, jag tackar så hemskt mycket. Kram.

Svar: Vad roligt :) kram :)
Esmaralda

18 F.u:

skriven

Undrar om du får in något spontant på mig kram

19 Mirre:

skriven

Godmorgon Es,
Spännande med spontana spådomar, denna gången fanns jag dock inte med men kanske nästa😄

Es, har funderat på att byta riktning i livet iallafall för nu.. vill satsa på eget företagande. Kan jag lyckas inom detta? Riktigt stort? Det är iallafall vad mitt hjärta säger åt mig att göra..

Kram💛

20 Kristin:

skriven

Det er alltid så spennende å lese dine spontane spådommer, kjære Esmaralda.
Hva du ser!!!!
Jeg blir mer og mer imponert over dine evner og seriøsitet.
Ønsker en fin dag. KRAM!!!

Svar: Tack & stor kram :)
Esmaralda

21 Smulan:

skriven

Roligt för dom som passar in på dagens spontana.
Ska titta på ett hus i morgon och fastnar mer och mer för det. Har vi någon chans att vinna budgivningen?

22 Hg:

skriven

Hej!
Va kul med spontanisar.Det finns en som skulle kunna va till mej,men åldern stämmer inte riktigt.

Finns det nått nytt spännande som dyker upp i livet i höst ,vinter?

Kram

23 EPM :

skriven

Hej...

Jag har fått tid för operation nu, ska äntligen ta bort hallux valgus!
Dock lite orolig för hur detta ska gå, jag får hoppa en del saker pga rehab efter.
Jätteledsen på A, hans ex hade mer pengar än jag tidigare uppfattat att han trott att hon har. Ändå ska han fortsätta betala henne 2000 i Månaden. Dessa pengar är inte till dottern heller, vilket jag naivt trodde.

Jag är så trött på att förhålla mig till allt
Kommer han hitta en annan lösning och våga ta den?

Kram

24 Helena Ir:

skriven

Nej,jag var inte med..trodde det ett tag, men så stämde det inte riktigt ..Ett bevis på glädje kanske kommer en annan gång :)

En konstig dröm,som fortfarande finns kvar i mig..
I ett hus, en stuga jag ägde hade ett flertal vänner,eller vänners vänner tagit sig till, en del också helt okända..kanske hemlösa. Någon slängde jag ut. Och så helt plötsligt fanns hon, min sjuka väninna där framför mig, stor och frisk med en ljusgrön mössa på huvudet, hon gav mig en stor kram. Jag drömmer ytterst sällan om människor jag känner som är levande.
Plötsligt fick jag bråttom för jag skulle ut och flyga jag och någon annan, men bara vi skulle med flyget, packat hade vi heller inte gjort..så vi fick till slut 15 min för att ta oss hem och packa ihop det mesta..vet inte hur det gick, jag var nog på väg..men om jag hade resväskan med mig vet jag inte.
Kändes som väninnan var där och tog ett farväl, men inte ännu väl..?Jag får inte ihop det här alls, stress blev det på slutet..

Det blev en att göra nästan ingenting dag! Behöver vila idag..

Ha det så bra!

Kram

25 <3:

skriven

Tack älskade Es för svar om M igår.
🙏🙏💕
Ska försöka att inte bli upprörd och låta henne få mig till det.
Varför håller hon på som hon gör ?
Vill hon mest retas med mig och göra mig svartsjuk eller är det mycket känslor kvar för A ? Lite avundsjuk med kanske.
Kram

26 Katten:

skriven

Första raden på sista spådomen stämde klockrent, men inte resten. Men jösses vad jag hajade till i början. :)

Kram

Katten

Svar: Ja, ibland blir det så.. men vem vet.. nästa gång kan kanske hela konceptet stämma på dej :) kram :)
Esmaralda

27 MB:

skriven

Hej E!

Har en lugn son på 6,5 år, precis börjat skolan och klassen verkar bråkig under tre veckor har han redan fått stryk efter att agerat ”polis rätt och fel” och blivit slagen och jag känner mig helt maktlös. De är 6 år. Vi flyttade delvis till en liten stad för att slippa bråkiga och hysteriska miljöer. Pratar med min man, jag tycker att byta skola till ”pappas” skola verkar som ett lugnt och tryggt alternativ, min man som lärare tycker jag överdriver samtidigt som det för han är mer ”vardagsmat”. Har du nån känsla här? Kramar /MB

Svar: Kanske du ska ge dig en chans till... första veckorna i skolan blir lätt lite hysteriska och överdrivna men sen brukar ett visst lugn lägra sig. Prata med klassläraren och hör efter vad planen är för att alla ska känna sig trygga i klassen.. kram
Esmaralda

28 Michaela:

skriven

Grattis till alla som känner sig träffade. Duktig är du Es!

Vet inte om du kollade på "Bonde" förra veckan men ska tydligen bli en säsong där folk har ihop det med fel personer och sånt är ju hur kul som helst :)

Förresten ... Har det funnits någon tanke efter vi sågs?

Ha en fin lill lördag! Kram och pussar till MG!

Svar: Ja, Bonde är faktiskt kul och särskilt när det trollar till sig lite :) Sorgligt är när någon av de genomsnälla bönderna väljer tokfel... det har ju hänt ibland.. kram :)
Esmaralda

29 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Har börjat chatta igen med en kille, K, som jag alltid känt en dragning till. Han verkar försiktig, men jag undrar om han känner sig dragen till mig, någon spänning? Eller är det bara från min sida.

Jag känner stark spänning då jag är i kontakt med honom.

Kram

Svar: Jo, lite känner han nog allt.. kram :)
Esmaralda

30 Na:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som att jag umgås med dem igen? Eller blir det inte så?
Kram

31 Linda:

skriven

Kommer det snart lösa sig med kärleks biten för min del känner mig så himla ensam ?
Kram

Svar: Det kommer en romans och en kärlek... försök att vara öppen och mottaglig, kram :)
Esmaralda

32 Ingela:

skriven

Kul med spontana spådomar även om man inte känner sig träffad...

Es, min Fjäril har tappat en liten bit av sig själv, en från den målade sidan. Tror du att det gör ngt?
Kan du se om hon ff är verksam?

Kram Ingela

Svar: Hon känns fortfarande aktiv och stark, kram :)
Esmaralda

33 AnnaK:

skriven

Skulle kunna vara jag med katten. Hon går dock bara ut i koppel men vi håller oss inne för säkerhetsskull den 3.e december.

Kram 🤗

Svar: Ja gör det för säkerhet skull, kram :)
Esmaralda

34 Fråga:

skriven

Hej Es,
Jag jobbar ju på lager och idag såg jag en ny medarbetare. Lång, robust och iskall blick. Han ger mig kalla kårar kan knappt kolla på honom, vad är det jag känner av hos honom? Känns som om han är en mördare ärligt talat, varför får jag den känslan?😭
Kan det stämma?🤯

Kram!

Svar: Nej någon mördare tror jag inte han är... men han triggar igång ett minne från ett av dina gamla liv... kram :)
Esmaralda

35 Camilla:

skriven

Den spådomen om kvinnan utan kärlek o vänner som bara sitter hemma vid datorn, tog åt mig det, men så stod det om nån ny på jobbet som blir min vän, det stämde sen inte alls, så de var inte åt mig heller riktat. Men tack ändå, skoj med dessa härligaste Es! KRAM

Svar: Nej det var inte din spådom denna gången... men försök gå ut och lev lite mer... du har så mycket att vinna på det...och du är värd så mycket mer.. kram :)
Esmaralda

36 N:

skriven

Hej esmaralda.

Kan du se ett familjeliv för mig tillsammans med någon? Innan barnen är stora?
Kram

Svar: Ja, det tror jag blir innan barnen blir stora, kram :)
Esmaralda

37 Solstjärnan:

skriven

TACK för dagens spontanisar😊
Ingen som dock stämmer in på mig..men dom är intressanta ändå.😊

Es undrar angående mitt kommande jobb ,om det kommer att vara stationerat på ett ställe eller kommer jag att förflytta mig från plats till plats..

Ha en bra dag!😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Först kan det vara så att du är på en plats men jag ser ju att du i alla fall senare flyttar dig mer runt.. kram
Esmaralda

38 W:

skriven

De här spontana spådomarna är så trevliga att läsa.

Jag ser bland kommentarerna att du prickat så rätt, passet under tallrikarna.

Vilken tur att du finns för oss! 🙏🍀🤗❤

Kram ❤❤❤

Svar: Ja ibland blir det mitt i prick minsann men inte alltid, kram :)
Esmaralda

39 Chatrine:

skriven

En spådom var till mig och jag tackar så mycket! Nu veeeeet jag exakt vad jag ska göra.

Kram Chatrine

Svar: Härligt :) Glad jag blir... kram :)
Esmaralda

40 Cecilia:

skriven

Har varit sjuk och meddelade just min labbpartner att jag inte kan vara med imorgon. Känns lite som att jag sviker Heineken fast jag inte kan rå för det. Är hon irriterad på mig eller har hon fullt förståelse? Kramar

Svar: Jag tror att hon förstår fast hon känner sig lite besviken, kram :)
Esmaralda

41 Lilla jag :

skriven

Hej Es,

Nu har min man börjat på arbetet han fått erbjudande om att börja på.
Kan du se när vi kommer ta över företaget? Jag önskar såklart det var igår eftesom jag är den ivriga typen och inte trivs så bra där jag är nu.

Kram!

42 Hej:

skriven

Hej Esmaralda
Tycker han att jag tjatar?
Kommer han vilja att vi blir ett par igen?
Kram

Svar: Ja han tycker nog att du tjatar, försök gå vidare istället... kram :)
Esmaralda

43 Oro:

skriven

Hej Esmaralda

Börjar planera lite för att börja jobba igen. Har börjat en hel del nya tjejer på mitt jobb.
Ser du om chefen vill ha mig tillbaka? Eller skulle hon hellre vilja byta ut mig?
Kram

44 She:

skriven

Ser han ut att gå på egen hand snart eller kan det bli att jag måste tvinga honom ut?
Kram

45 Louise:

skriven

Dottern var hemma från skolan igår och när hennes kompis ringde på eftermiddagen sa hon att det var tråkigt hemma. Idag gick hon iväg till skolan och ska med sin kompis hem efter och sen ska de till scouterna tillsammans och hennes mamma kör dottern hem.
Skolan har blivit värsta sandlådan. Blir så trött. Förra veckan trampade dotterns kompis på mobbarens tå - enligt honom själv när hon stod typ 1 meter ifrån honom. Så tröttsamt och lärarna går på hans lögner. Tydligen har mentorn öppnat ett dokument där dom skriver upp vad tjejerna gör. Jag får tuppjuck. Är det dom som ska få skulden för vad han gör.
Sitter och tvekar om jag ska mejla montessoriskolan idag eller imorgon jag vill ju så gärna ha det jobbet men samtidigt så vet jag inte om jag skulle klara av det. Det hade varit en spännande utmaning.
Jag måste ju ha ett jobb och helst förra året.
Men sen måste jag skriva klart mitt examensarbete.
Vet inte hur jag ska orka allt men jag får ta tag i det.
Om jag hör av mig till montessoriskolan kommer jag får något positivt besked? Vill ju så gärna ha det.

Ha en fin dag nu och tacksam för svar. Kramar

Svar: Ta allt i tur och ordning, det viktigaste först... annars blir det lätt kaos, kram :)
Esmaralda

46 Hanna :

skriven

Är e förälskad i mig? Och kommer vi kunna leva ihop?
Kommer jag flytta?

47 Rebecca :

skriven

Jag har dejtat en kille, Tobias, i 4 månader nu. man kan väl säga att vi är ihop. Det är dock jobbigt när vi är ifrån varandra och jag känner mig orolig att han ska välja bort mig. När vi är ihop känns det jättebra så vet inte varför jag har den här känslan. Kanske för att han känns to Good to be true? Det är jobbigt i alla fall för vill bara njuta. Kan du se om vi kommer bli mer seriösa, typ bo ihop? Känner han mycket för mig?

Svar: Jobba bort din känsla... du ska BARA njuta och inte oroa dig.. kram :)
Esmaralda

48 Bbv:

skriven

Tack för alla spontana spådomar!

Kommer han försöka fråga mig efter någon träff eller förstår han att han förlorat sin chans nu ? :)

Kram!

49 Therese C :

skriven

Hej Es!
Kul med lite spontana spådomar 🙂.
Jag har precis varit hos Mestur, hästen jag sköter.
Jag tycker att det är svårt att läsa av hästar. Tycker Mestur om att bli borstad och ompysslad?
Och om han tycker om det, hur kommer det sig då att han är motspänstig när det gäller att följa med mig?
Idag tog jag ju inte ens ut honom ur hagen. Det var så fint väder så jag band fast honom utomhus inne i hagen.
Finns det någonting han gillar av det jag gör? Det känns så dystert att jag ska behöva tvinga honom till att bli borstad och gosad. Jag försökte testa lite T-touchmassage. Men det är supersvårt för mig att avgöra om han gillar det eller inte eller om han bara går med på det för att han har lärt sig att finna sig i vad människor gör.

Kram ThereseC

Svar: Han är en häst med stor integritet.Jag tror han uppskattar om du pratar med honom samtidigt som du pysslar... det finns ett ställe på kroppen som kittlad när han blir borstad och ett annat ställe som han verkligen uppskattar att bli borstad på.. så pröva dig fram.... kram :)
Esmaralda

50 Bea:

skriven

Tack Esmaralda för din spådom och för att du hjälper så många här på bloggen. Jag kände mig genast träffad av din spådom, då jag har vit bil, ålder 45 och en katt jag älskar så innerligt. Kommer att vara som en lejonmamma den 3 december och vaka över honom. Har en fråga till dig som jag undrar om du kan hjälpa mig med. Har lidit av yrsel i några år. Prover har tagits och allt var bra. Detta begränsar mig och gör mig så rädd. Kan du se var detta kan komma ifrån och är det något jag kan göra för att slippa dessa besvär?

Svar: Ja vaka över honom noga !! Jag ser inte vad du kan göra mer än att få ett second opinion av specialist inom området, vilket känns viktigt... önskar jag kunde ge dig mer.. kram :)
Esmaralda

51 Skorpan:

skriven

I wish, men icke ;). Grattis till dem som fanns med bland dagens spontanisar. Åldersmässigt skulle jag ha kunnat platsa i den spådomen gällande jobbyte, men kanske det inte ännu är aktuellt för min del?

Spanade in ett jobb som ledningens assistent, men är det nåt jag skulle passa som Es? Just nu är väl chefen stressad o sen tar han ut sina "chefsmaner" över mig o jag vägrar o ta åt mig,på det sätt som han kanske skulle önska, tror jag. Vägrar göra detta... Tur jag har åtminstone en på jobbet som står på min sida...

Sover som en kratta o allt tycks stå stilla i mitt liv. Får se om nästa veckas lördag för med sig något nytt. I dessa dagar vet man ju inte vad man vågar göra pga denna pandemi. Så trist, fort hit med ett vaccin ;).

Trevlig stund på ett nyöppnat hotell, privat rundtur då resten av gänget hade inhiberat sin ankomst o en övernattningskupong som jag definitivt måste utnyttja,kanske ta en dag ledigt där före jul o njuta av "hotellyx". Nåt att se framemot s a s :).

Nu mat o sen slappa o slöa, det jag är bäst på ;).
Trevlig kväll!
Kram Skorpan

Svar: Nej, det var nog ingen spådom för dig den här gången ! Men hotellyx är sannerligen något att se fram emot.. kram :)
Esmaralda

52 Tiss:

skriven

Kan jag lita på att hon inget säger?

53 Anna:

skriven

Tusen tack, en av de förutsägelserna gällde 100% mig och jag tar den till mig med ödmjukhet. Tänk vad du kan. Kram

Svar: Vad roligt :) kram :)
Esmaralda

54 Maria:

skriven

Hej Esmeralda! Är jag olyckligt kär i honom? Har han några känslor för mig? Kram

Svar: Jag tror att dina känslor är varmare.. kram :)
Esmaralda

55 Maria:

skriven

Hej Esmeralda! Är jag olyckligt kär i honom? Har han några känslor för mig? Kram

56 Michaela:

skriven

Som när kvinnliga bonden Sigrid förförde den unga bonden Erik första natten innan speedatingen och fick smeknamnet "Sugrid" hahaaa! Episkt :)

Ingen tanke på mig efter träffen?

Ha en mysig afton!

Svar: Jösses ja, det var episkt får jag säga... Sigrid to för sig och det gjorde ju Erik också. Positiv tanke på dig efter träffen. Kram :)
Esmaralda

57 Skorpan:

skriven

Tack Es!

Nej inget för mig denna gång ;) o får väl se om det finns pengar till övernattningen, tufft ekonomiskt just nu. Synd för jag är ju den som gärna skulle unna sig manikyr, pedikyr,kroppsvård etc men icke. Kan ju hoppas på presentkort i framtiden ;).
Kram Skorpan

58 Helena:

skriven

Ja det stämde klockrent. Är en speciell känsla när man inser detta. Kram på dej och alla andra.

Svar: Härligt :) Kram :)
Esmaralda

59 Michaela:

skriven

Hahaaa ja de må säga att dom gjorde! Linda Lindorff var alldeles vit i ansiktet när hon intervjuvade dem på hotellrummet dagen efter :) Hoppas att vi får en Sugrid i år igen på något sätt :)

Ojoj! Nu blev jag nyfiken :) Vad då för positiva tankar efter träffen? :)

Kram igen!

60 Helena Ir:

skriven

Hade min dröm varit enklare att tyda i en seans tror du, vet att den var lång och svårtydd. Funderar nämligen på seans, efter renoveringen härhemma..

Kram

Svar: Ja chansen är större att jag kan tyda i seans.. då går jag ju djupare... kram :)
Esmaralda

61 Michaela:

skriven

Blev så nyfiken nu :) Du får inte till dig något vad han tänkt på?

Ha nu en jätte mysig kväll! Kram

62 Fitnesskillen:

skriven

Hej ez

Idag fick jag en känsla att det var nog ett avslut mellan mig och min tjejkompis, jag får en känsla att vi inte lär få kontakt igen och jag är inte deppig över det utan känner mig mest lättnad om det nu verkligen stämmer, vad får du in? Är det så att hon lär ta kontakt eller det är verkligen ett avslutat kapitel mellan mig och henne? 😊

Juste jag har börjat med en ny hobby där jag bygger figurer och det är som en terapi för mig och jag stänger allt ute om verkligheten en stund som en paus knap 😁

Hoppas att du har haft en jättebra onsdag 😊 stor kram

63 Hej:

skriven

Hej Esmaralda
Har jag rätt i att det inte blivit så bra mellan oss? Har det blivit någon obalans och tycker han så också?
Kram

64 M:

skriven

Hej Esmaralda

Kommer jag umgås med dem igen?
Kram

65 Helle68:

skriven

Hej, jag passade för en gångs skull in på något, ett djur som nyligen gått bort.. Men tror inte jag vill ha några fler husdjur då det är så tungt att förlora dem.. Kram

66 Eva:

skriven

Min hund följer mig överallt och är så kärvänlig. Däremot sitter hon aldrig i mitt knä. Hon vill också sova för sig själv. Kan du se vad det beror på?

67 AnnaK:

skriven

Hoppas det inte är försent för en fråga. Min kompis fick en bukett från en anonym givare ikväll. Hon tyckte det var mycket obehagligt. Ser du något om det är från någon hon känner, ett pervo eller någon annan?

Kram 🤗

68 Jeanette:

skriven

Alltid lika spännande.
Tror inte att något var till mig.
Ha det bäst!

69 Lina:

skriven

Så härligt och spännande med spontana spådomar 😊 Inget som stämde till 100% på mig, men fantastiskt att läsa om dom som har kopplats ihop med spådomen.

Tack Es för ditt svar igår ❤️

Kram

70 Carro:

skriven

Åh jag läste och hoppades men tyvärr stämde inget in på mig! Hoppas på nästa gång!

Tänkte om du kunde säga mig om vart jag ska ta vägen själsmässigt? Jag är så vilse och ledsen.. pratar J illa om mig? Är pengar allt som han bryr sig om?

Många kramar

71 Carro:

skriven

Åh jag läste och hoppades men tyvärr stämde inget in på mig! Hoppas på nästa gång!

Tänkte om du kunde säga mig om vart jag ska ta vägen själsmässigt? Jag är så vilse och ledsen.. pratar J illa om mig? Är pengar allt som han bryr sig om?

Många kramar

72 MB:

skriven

Hej E!

Har en lugn son på 6,5 år, precis börjat skolan och klassen verkar bråkig under tre veckor har han redan fått stryk efter att agerat ”polis rätt och fel” och blivit slagen och jag känner mig helt maktlös. De är 6 år. Vi flyttade delvis till en liten stad för att slippa bråkiga och hysteriska miljöer. Pratar med min man, jag tycker att byta skola till ”pappas” skola verkar som ett lugnt och tryggt alternativ, min man som lärare tycker jag överdriver samtidigt som det för han är mer ”vardagsmat”. Har du nån känsla här? Kramar /MB

73 Mikaela:

skriven

Hej E! Kul med spontan spådom ;)

Du fångade mitt intresse liten hund dom är vit. Jag har en valp av minsta rasen som är vit nämligen men han har inte underbett men överbett. Kan det vara min hund du skriver om ? Dock har jag ej märkt något underligt beteende kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: