Till sist kom kärleken....

Dagens gästbloggare är:  Mia

Hej bloggfamilj

Jag har längtat efter kärleken och ibland tjatat lite väl mycket om den och varit ivrig efter information. Varje gång någon skrivit här att nu har kärleken kommit så har jag tänkt att när det händer mig ska jag meddela detta.  Jag har alltid blivit stärkt när andra skrivit.

Nu har det alltså hänt mig.

Kärleken slog till när jag inte var beredd.

 
 

Det var en tidig  morgon och jag cyklade till stationen och skulle ta tåget mot ett arbetsuppdrag

I cykelstället vid stationen började en man prata med mig

Det var ingen jag kände.

Vi gjorde sällskap ut på perrongen och vi satte oss bredvid varann på tåget och när  morgontrötta jag äntligen vaknade till liv så insåg jag att denne man är ett verkligt kap.  Det var han också.

Vi gick av på olika stationer men då hade vi utbytt kontaktinfo med varann

Bara en timme senare skickar han ett meddelande och önskar mig en fin dag och jag  önskar honom detsamma.  På kvällen skickade jag et meddelande och frågade om han hade lust att ses och det visade sig att han satt och försökte författa ett liknande meddelande till mig

 

 

 

Jag blev spådd  av Ez att jag skulle träffa min kärlek utomhus bland mycket folk och  i en ovanlig situation. Så blev det också.  Detta hände i augusti och sedan dess har vi blivit ett riktigt par. 

Så blev också jag lycklig i kärlek

Jag tänker ibland att om jag inte agerat  den morgonen och varit lite social  så hade chansen kanske gått ifrån mig. Man är ju trött och lite off klockan 7 på morgonen.

Jag har väntat på kärleken i 8 år.

Nu har den kommit och jag ser fram emot en framtid i tvåsamhet och är så väldigt glad.

Kram till er alla från  en lycklig Mia

1 Mikael:

skriven

Lite off kl.7 på morgonen? En annan får kvinnor dra in i taxibilar och brotta ner en i sängen :)

Nu kommer Agnes snart och säger att det är en illusion :)

Ska jag vara still några dagar och röra mig så lite som möjligt eller röra mig något?

Kram
Mikael

Svar: Du ska nog vara rätt still ett par dagar...kram :)
Esmaralda

2 Marie:

skriven

Godmorgon!

Lycka till med din nya kärlek Mia. Vilken fin berättelse.

Kram från Naturvän

3 Tingeling :

skriven

Åh vad glad jag blev att få höra detta! 😃 jätteroligt. Det kan hända när som helst med andra ord!

Idag är det Freeeedag!!!

Kram!

4 Birgitta:

skriven

God morgon 😊

Va härligt Mia att han äntligen dök upp i ditt liv 😊, önskar dig all lycka med kärleken 😊.


Es jag har senast igår funderat på att ställa in mig på ett liv som singel, väntat på den rätta i 12 år och har tappat hoppet.... tror inte att han finns dvs han som är rätt för mig....

Kram Birgitta

Svar: Ja rätta in ditt liv som singel... och lev på bäst sätt... kärleken kommer oavsett men ett ba singelliv kan faktiskt skynda på det hela.. kram
Esmaralda

5 Mama of 4:

skriven

Hej! väntar mitt 4:e barn och undrar vad det är för kön?

6 Hon:

skriven

Hej,
Ser resten av resan se ut att gå bra om vi håller ihop, eller ser det bra ut att resa lite på egen hand också?
Kram

7 <3:

skriven

Grattis Mia till kärleken.

Håll tummarna kära Esmeralda att det blir en mysig kväll med P. Något speciellt jag ska tänka på ? Vi kommer synas tror jag ikväll om vi går ut tillsammans. Men vad gör det egentligen. V borde vara professionell och inte lägga sig i med åsikter. Ralp Lauren klänningen inköpt och hänger på galjen inför kvällen. Svart är alltid ett säkert kort 👗. Borde man testa lagerbladen...
Hoppas bara att jag inte blir sjuk nu. Lite ont i halsen och kroppen. Kan jag klara mig denna gång från att bli riktigt sjuk.
Kram
💗💗💗

8 PiaS:

skriven

Hej Es, och Mia,

Å, kul att läsa 😀. Grattis till kärleken, Mia! ❤️.

För oss som fortfarande väntar att få träffa kärleken, så precis som du skriver Mia, så är det härligt och ger hopp att läsa om när andra träffat sin kärlek 💕 😊.

Idag firas mina barn, som nu har blivit tonåringar, 13 år 🥳🥳. För en stund sedan var de små och vips är de 13 år...vart tar tiden vägen?

Ha en skön fredag,

Kram PiaS

Svar: Grattis till tonåringarna :) Och visst går tiden så himla fort.. firade ju nyss barnbarn som fyllde 15 och 18 år.. man fattar det inte riktigt.. kram
Esmaralda

9 Skorpan:

skriven

Åh vad härligt Miaatt läsa att du har hittat kärleken. Kl sju på morgonen är man nog inte som piggast inte ;). Grattis till er båda!

Sitter själv på liknande numror, blir just åtta år sen exet flyttade ut o förutom ett förhållande på två månader 2013 , så har jag varit ensam. Kanske åtta år är nån magiskgräns för mig också ;). De sju magra åren ligger äntligen bakom mig o vi är redo att träffa varandra, han o jag ;). Eller ja, hur stor procentuell chans ser du Es att det är att vi träffas i år? Vill ju inte vara pensionär när jag träffar min "prins" ;).

Fredag, äntligen. Efter jobbet ska jag träffa min efterträdare o vi ska gå på ett glas o prata om de senadte kring våra jobb. Vem vet vad som händer, ja inte med honom, han är gift.
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

10 Dunegull:

skriven

Åh vad roligt- stort grattis!!!

E! Jag har varit nere, deprimerad en vecka nu. Jag har haft massa oroliga känslor i kroppen men kan ej sätta finger på det. Ser du om det kommer hända något negativt för mig eller är det bara sånt som händer i ibland. Jag är orolig. Vill inte ha fler motgångar nu utan vill börja se fram emot resan. Snälla se om du kan få in något? Kanske bara jag är för trött och sliten av allt jobb?

Kram

11 Jossan :

skriven

God morgon...

Åh vilken lycklig dröm jag hade. Jag drömde att jag fick tillbaka min engelsktenta och att den var godkänd... att det var de sista jag behövde för min legitimation.. men så vaknar man och inser att nä... det är rätt mycket kvar ändå :/
Måste kontakta läraren i matte kursen för att se om det är något vi kan göra så den blir godkänd. Orkar inte kämpa med detta längre... Mår inte alls bra över situationen...

Tänk om jag ändå hade köpt en talisman.. då kanske jag hade fått kraften.. hoppas det kommer nya talismaner snart.... Då ska jag ha en...

Om 2 veckor är det sportlov. Åh vad det kommer vara härligt... Jag är helt slut... vill bara gråta av trötthet och mitt mående...

Börja prata med en kille i onsdags.. men han var verkligen inget för mig. Äh orkar inte lägga energi heller nu... men håller ögonen öppna..

Idag blir det jobb, plugga, träna, plugga...

Kram

Svar: Bra att du kontaktar läraren.. du ska samarbeta och söka och ta emot allt stöd och all hjälp du kan få... ge dig själv påfyllning och gör roliga ting, det är viktigt... hjärnan måste få avkoppling också för att kunna fungera.. kram :)
Esmaralda

12 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Ser du fler barn för mig?
Tack!

13 Solstjärnan :

skriven

Hej 😊

Åå "lyckliga Mia " blir glad när jag läser vad du skrivit.😊

En lång väntan men en dag då du minst förväntade att något skulle ske så dök han upp 😊

Önskar er all lycka här o nu o framöver!!😊❤

Es spådom stämde så bra om var ni skulle träffas.

Es,du gör ett så toppenjobb som gör så stor skillnad i mångas liv. Vi är så många som är tacksamma! 😊🌺

Glädjande inlägg dessa när man får läsa om hur spådomarna slår in 😊.
Finner nån sin kärlek är det ju extra härligt 😊

Lever i hoppet att även jag inom snar framtid ska få uppleva kärleken.

Ha en bra dag!
Kram Solstjärnan ⭐




14 Helena Ir:

skriven

Vad roligt Mia! Förstår att du är glad..jag blev det också för din skull :) Så där man inte är beredd..så händer det! Önskar dig och din kärlek all lycka till med framtiden :)
Kram :)

Jag fick en sådan konstig känsla igår kväll..låter konstigt när man tänker på det efteråt..en stor känsla av kärlek infann sig för ett gammal ex..bara så där..längtan..som att nästan gå sönder. Inte så att jag vill ha kontakt med den här personen..inte det bästa av mina förhållanden heller. Men känslan som infann sig fanns bara i det här förhållandet när jag var yngre. Konstigt..Känslan kom och försvann..nästan lite otäckt! Hjärnan är konstig :)

Idag behöver jag en vilodag..återhämtning är också viktigt!

Ha det så bra!

Kram :)

Svar: Ja ibland spelar hjärnan oss spratt.. kanske var det meningen att du skulle minnas själva känslan... bara därföratt... kram :)
Esmaralda

15 Misstjejen:

skriven

Hej

När min livetär lugnare så lättare hitta alla svaretsom jag behöver från mig själv.

En sak som tänker jag på att A han från förut tid men han vill bara väl om mig och skyddad mig från T man så är det stämmer? Så han menar inte illa om mig?

Jag tror at jag förstår och vet varför redan

Är det som jag har besvara min egen fråga

Ha det bra

16 Susan:

skriven

Åh så härligt att läsa, lycka till men kärleken❤️
Jag har tagit en nummerlapp och står i kön för leverans av en soulmate, väntat lääääänge...men vi gott mod och hopp om att det närmar sig min tur😍 Hade gärna velat veta ngt mer om i vilket sammanhang kärleken dyker upp.... nyfiken som man är😉

kram o härlig helg på er alla


Svar: Japp, visst kommer in tur.. kram :)
Esmaralda

17 Mikael:

skriven

För som inte orkar med djur som plågas i djurindustrin och vill bli lite mer olympiska så hälsar Polarbröd att de tagit fram veganska smörgåsar med SOK och snyggingen Charlotte Kalla :)


POLARTOAST BARBECUE

https://www.polarbrod.se/smorgasar/polartoast-barbecue/


POLARMACKA med vegansk skärgårdsröra som fyllning

https://www.polarbrod.se/smorgasar/polarmacka-vete-skargardsrora/

Med AI kan man göra mjölk och kött av vegetabilier som smakar mer mjölk och kött än mjölk och kött, en världens bästa kockar är med och gör just det

https://youtu.be/0wy4u34fii4


En veterinär berättar om trauman av sitt arbete och minnen av bli hotad med gevär av företagen när de ogillar anmärkningar

https://youtu.be/gWz619vseaQ

Kram
Mikael

Svar: Tack :) Kram :)
Esmaralda

18 Varis:

skriven

Grattis till kärleken Mia! O vilket sätt att träffas på. Underbart överraskande att möta sin kärlek klo 7 en vanlig morgon.

All lycka till er!

O jag instämmer med dig. Gläds åt alla som finner sin kärlek och väljer att berätta om det här.

Kram V

19 Jojo:

skriven

Grattis till kärleken Mia. Får man fråga hur gammal du är? Hittills har de flesta blogginlägg om att man funnit kärleken varit från personer 50 plus, så
det verkar som om de flesta möter sin livspartner i ett senare skede av livet. Därav min undran.

Es, kommer det att ske någon större förändring i mitt liv detta år?

20 <3:

skriven

Hej esmeralda! Jag har länge haft problem med min hy. Och behandligar är så dyra.
Men jag har nu bestämt mig för att lägga ner pengar och få proffionell hjälp,, Jag undrar om det spelar roll vilken salong jag till.. Hudplus eller Harmoni? Vart ser du jag får mest rätt hjälp.

Svar: Båda ser seriösa ut så det spelar nog inte så stor roll vilken... prata med båda och se var ditt förtroende hamnar.. kram
Esmaralda

21 Moms:

skriven

Hej

Betedde han sig så som han gjorde för att göra mig svartsjuk?

Kram

22 SOL:

skriven

Grattis tills kärleken!

Ez har haft rätt i alla frågor jag ställt. Även om det har varit lite svårt att ta till sig de just den stunden så har man förstått det efteråt. Just i mitt fall när det gäller kärleken har det inte skett irl än som ez har förutspått, men man stöter väl på några grodor innan dess😊

Kram

Svar: Ja några grodor lär det bli men en dag har kysser du den grodan som är rätt... kram :)
Esmaralda

23 Misstjejen:

skriven

Hej

B kvinna har var lite märkligt på sistone tiden. Borde vi låta henne vara ifred. Nästan som om hon inte vill träffas mer och kontakt för litegrann...

Ser ut som hon har ändras sig eller ångra sig.

Ska vi låta henne vara ifred och sluta kontakt med henne? Den B kvinna

Ha det bra

Svar: Fråga henne helt enkelt och respektera hennes svar... kram :)
Esmaralda

24 55:

skriven

Heeej kommer mitt knä bli bra. Det trasslar just nu. Det är jobbigt. Ha det bra ezmeralda.

Svar: Ja det kommer bli bra men kan ta sin tid.. ta emot hjälp... kram
Esmaralda

25 Hmm:

skriven

Stort grattis till dig Mia.


När kommer kärleken till mina syskon? Du förutspådde för mer än 8 årsen att den skulle komma Esmeralda, men inget har hänt än 😥😥

26 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Mia ! man blir såå glad när ngn hittat kärleken <3
Tack för att du delar med dig och ger hopp. Stort Lycka till !

Fredag igen veckorna rusar iväg Sista dan med Peppiga Pia Ikväll ställs hon av och det känns bara bra . I morgon ska vi titta på ett hus sonen är intresserad av ...jag är inte säker på att det blir bra ..har lite olustkänsla för kåken...och det beror inte på att svärföräldrarna går i borgen...
Ser du ungdommarna i detta hus ?

Ha en förträfflig Fredag !

Kram Anki med flock

Svar: Jag får också en liten olustkänsla kring huset.... det finns en möjlighet att sonen nappar på det trots allt... och då får de göra det bästa möjliga av det hela.. kram :)
Esmaralda

27 Skrållann :

skriven

Hej!
Åå, så härligt Mia, stort lycka till med kärleken🤗
Igår av en händelse var jag inne på ett privat vårdföretags hemsida och en tjänst var ledig som gruppchef på ett äldreboende. Jag har drömt om en sådan tjänst då det är på ett boende och man kombinerar tjänsten med att både jobba i vården och ha ett ledarskapsansvar. Skulle jag ha en chans på en sådan tjänst?

Kram❤️

Svar: Chansen är runt 30 % men du ska absolut söka.. kram :)
Esmaralda

28 MB:

skriven

Mysigt Mia!

Ez-det var precis vad jag insåg soffbenen är helt helt borta de kan inte vara någonstans jag har letat överallt -tack! Nytt Inköp.

Också en liten fråga om min strukturerande, planerande långa vän i Göteborg. Haft åtskilliga samtal med henne om att vår relation inte är densamma vi försöker förbättra och sen gör hon idioti grejer som känns i hjärtat. Jag är så trött på detta! Vill hon att vi glider ifrån varandra eller vad håller hon på med? Mår hon inte bra?

Kram /MB

29 Elin:

skriven

Då ser du inget nyp mellan oss heller?

Svar: Nja... det finns en liten möjlighet.... och blir det så, då visar det sig snart.. kram
Esmaralda

30 Huldamaräng:

skriven

Godmorgon!
Häromdagen skulle jag ta en promenad i skogen hemma, som jag ofta gör. Jag tycker om den skogen. Det är lätt att gå, skön luft och en vilsam natur. En sån där atmosfär där man känner att man är välkommen att gå där. Men, häromdagen, som sagt, skulle jag gå där igen, och känslan var helt annorlunda. Från alla håll hade jag en känsla av att "vänd och gå iväg, vänd och gå iväg....". Det kändes inte bra. Jag var inte rädd, men det var obehagligt och jag kände mig starkt iakttagen. Dagen efter gick jag igen med min häst. Hon uttryckte också en känsla av starkt obehag, inte så där yrslig som stirriga hästar kan bli, utan mer ett starkt obehag och hon ville helst gå därifrån. Vi gick inte långt då mitt barn satt på hennes rygg... Hon är vanligtvis mycket lugn och trygg...
Nu är min fråga... Får du någon känsla för om jag inbillar mig alltihop, eller ÄR det något där?? Är det varg, andra djur eller något väsen?? Behöver vi vara rädda??
Kram, ha en fin dag!

Svar: Nog kan det vara lite oknytt och småfolk där... men absolut inte på ett negativt eller farligt sätt... det är ovanligt och därför reagerar både vi människor och våra djur.... kram :)
Esmaralda

31 💕 Zoey 💕:

skriven

Grattis till kärleken och lycka till! ❤️

Es, här är det kämpigt som vanligt och de känns som om jag aldrig lyckas ta mig ur detta mörka som jag befinner mig i. Ser du någon ljusglimt snart? Eller ser du om jag får ork att ta mig igenom detta? Kan du se om detta är sista fighten eller väntas de mer? Kram Zoey 💕

32 Milousen:

skriven

Hej!

Jag slänger in en kärleksfråga dagen till ära. 🙂

Jag får ibland känslan av att S.S är intresserad av mig, är han det? Skulle det kunna bli vi två? Det känns som att vi delar samma värderingar och vi har kul ihop. Det är sällan man träffar någon med samma underfundiga humor! 🤭 Men jag är för feg för att ta initiativ till något...

Kram
Milousen

Svar: Ja lite intresse finns det allt.. gör dig tillgänglig och se om han nappar... kram:)
Esmaralda

33 Mg:

skriven

Hej!
Stort Grattis Mia❤

När kommer förändringen för mig på jobbet? Dvs, att jag får nya högre tjänst.
Före sommaren?
Kram!

34 Ingela:

skriven

Grattis till kärleken Mia, oj så härligt det låter! :)

Känner så väl igen mig i det du skriver, hur glad man blir när någon berättar att de träffat någon och hur man själv tjatar och frågar om sin egen kommande kärlek, stackars Es...;)

Så Es, när vi ändå är inne på ämnet så ställer jag väl en fråga...
Har ju frågat förr om den kommande mannen, men blir så jäkla nyfiken om du kan se ngt lite mer konkret kring honom, vad som helst, utseende, jobb, längd, var vi ses...?
Usch så löjligt det låter när jag läser det, är ju bara att vänta och under tiden öppna ögonen, som min dotter säger...;)

Kram Ingela

Svar: Han är glad och positiv.. men några detaljer i övrigt kan jag inte se... och han kommer... 100 % säkert... kram :)
Esmaralda

35 Lotta:

skriven

Vad roligt Mia 😊. Toppen!

Jag har väntar på kärleken i tio år nu. (Allt kan ju inte stämma, det vore konstigt ju) Har gett upp nu och jag skulle bli förvånad på riktigt om jag skulle träffa någon och ha ett förhållande.

Kram L

36 EPM :

skriven

Grattis Mia!
Vad härligt att höra❤️
Så härligt när allt känns så naturligt och flyter på så lätt, allt hittar rätt liksom. Jag önskar att jag också får vara med om det igen...

Es, angående A (bibliotekarien), ser du nåt om det? Något jag ska akta mig för eller tänka på?

Den nya sköna digitala världen är skör, en stor server kraschade på mitt jobb i veckan. Ingen kunde göra något i arbetet! Allt ligger i nätverket. Läskigt att inse hur sårbart allt är

Kram

37 AnDa:

skriven

Hej <3
Härligt att läsa att du, Mia har hittat kärleken. När jag läser/hör om andras berättelser hyr dom har hittat kärleken blir jag glad och ger den ihop för mig :)
Jag vill leva i en lycklig tvåsamhet. Jag har varit ensam alldeles för länge och det gör att jag grubblar, blir ledsen... Vad är felet ned dig? Fick jag höra ganska ofta av nära.
Köra Esmeralda<3 ser du om jag och när, hyr jag träffar min man? Blir det, händer det innan sommaren i år ?
KRAM N

Svar: Ja herregud, något fel med dig är du inte alls... men du vet hur en bra relation ska vara och hurdan din partner ska vara och detta väntar du på och det gör du så rätt i... du kommer i mål så småningom.. jag ser dock inte när.. kram
Esmaralda

38 Jas:

skriven

Hej! Jag mailade dig i onsdags för seans (har inte fått svar än) men jag undrar hur lång väntetid det är för en seans?

Och en kort fråga.. borde jag söka jobbet eller ska jag ha "is i magen"?

Kram❤

Svar: Räkna med ca en vecka innan du har din seans !! Sök jobbet... får du det så måste du ju inte ta det.. kram :)
Esmaralda

39 Snödroppen:

skriven

Godmorgon!
Men Grattis! Ja plötsligt händer det och vem tror man ska träffa nån kl 7 på morgonen med sömndruckna ögon😜
Blir varm i hjärtat för din skull och önskar er all lycka.

Själv väntar jag på min kärlek men har absolut inte bråttom. funderar också ibland hur och var han kommer dyka upp. Så Ez, den jag vill ha,tar han kontakt snart för visst längtar han också?
Fredag igen och jag njuter en ledig långhelg. Önskar er desamma. Kram🌷

40 Barbro:

skriven

Hej Esmaralda!

Först stort grattis Mia, Lycka till! ❤

Esmaralda, jag undrar om jag någonsin kommer att slippa denna gnagande oro som jag nästan alltid har.
Ändå sedan jag var 8 år o min mamma blev psykiskt sjuk. Har sjukdomar o elände följt mig i 48 år nu.

Mina egna sjukdomar, mina föräldrars eller mina hundar. Alltid är det någon som det är något med. Har varit min hund nu ett tag o när hon blir bättre så är det min pappas tur att bli dålig.

Jag går alltid beredd på att telefon ska ringa om att något har hänt. Att det måste åkas till sjukhus eller veterinär.

Känner mer o mer att jag orkar inte längre. Har både Fibromyalgi o Sjögrens Syndrom. Sjukdomar som gör att jag inte har orken till att leva i ständig Standby läge. Vill inte längre heller, en hemsk känsla när det gäller sin egen pappa.

Finns det något slut på denna ständiga oro? Kan jag hoppas på att få tänka på mig själv någon gång o göra det jag vill?

Är ju singel o helt ensam om det här. Ingen att be om hjälp eller prata med om det som oroar. Känner mig så trött, ensam och ledsen just nu.

Kram Barbro

Svar: Detta måste du ta tag i och söka hjälp... det finns terapier som hjälper dig att hitta lugnet även om livet periodvis blir stressigt. Livet händer ju hela tiden och detta kan man inte förändra... men man kan förändra sitt sätt att tänka och ta itu med det.. kram :)
Esmaralda

41 Kristin:

skriven

Så fantastisk. Gratulerer så mye og nyt.
Ja, Esmaralda er til å lite 100%på.
Lykke til videre

42 Natten :

skriven

Hej Esmaralda.
Grattis till kärleken Mia. Roligt att läsa att du träffat den.

Jag är lite orolig över om jag kommer att möta en kärlek, leva i tvåsamhet och bo i ihop med någon.

Det var 4 år sen sist jag bodde med någon.

Nu har jag två små barn och jag har aldrig riktigt fått uppleva familjelivet tillsammans med någon.

Med två barn är det rikt. Jag skulle tänka mig att skaffa ytterligare ett barn om jag lever tillsammans med någon.

Esmaralda,
Blir det samboskap inom 1-3 år? Kommer jag att leva tillsammans med en partner under tiden mina barn är småbarn?eller finns det risk att dem hinner växa upp innan?
Inget kan man ta för givet men blir det ytterligare ett till barn för mig?
Kram

Svar: Det blir kärlek och det blir samboskap men jag kan inte se riktigt när.. kram
Esmaralda

43 Ghostwrtier :

skriven

Jag har kämpat för detta o du har sett mig genomföra det. Men nu har jag fått veta att jag måste ha medsökande och har bara en enda person jag kan fråga. Som kanske inte ens kan. Eller vill.

Jag har alltså kämpat för en dröm jag inte ens kan få? Jag är helt knäckt och jag vet inte vad jag ska göra. De känns som allt går åt helvete och jag var ju precis vid målet. Men så får man som vanligt olika information och jag blir besviken på alla. Och mig själv att jag ens trodde att JAG Skulle få bli lycklig om jag gjorde något för min skull. Nej, de är löjligt att jag ens trodde det. Som vanligt.

Löser det sig idag? Eller ska jag bara sluta bry mig nu? Detta var det enda jag levde för, det som fick mig tro och må bra. Det enda jag gjort för mig själv någonsin.


Kram....

44 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer det att bli aktuell med en flytt tillbaka till den staden för mig?
Kram

45 Jojo:

skriven

Es, kommer det att ske någon större förändring i mitt liv detta år?

46 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Det känns som om han har gått över en gräns över hur man får behandla en annan människa.

Kanske är det mitt fel också, kanske man behöver sätta gränsen tidigare för att det inte ska gå så långt.

Men jag har ju trott så mycket mer om honom. Velat tro mer om honom. Jag har ju sett det fina. Velat se det fina. Men den när det bevisar sig att en annan människa kan behandla en så illa då liksom tappar man hakan, blir förkrossad och man vet inte hur man ska se på den andra längre. Man ville nog inte riktigt se.

Kommer han känna en saknad efter mig när vi nu inte har samma kontakt längre?
Är jag eller var jag en viktig person för honom?
Kommer det att kännas saknaden även för honom? Eller känns han oberörd inför mig?
Kram

47 Drutten:

skriven

Men underbart Mia! Stort Grattis till dig!

Jag har också berättat om när jag träffade min
stora kärlek och vi har varit i par ca 2 1/2 år.
Det känns fortfarande fantastiskt och mysigt tillsammans med min kille :)Vi tycker om varandra så mycket och är tacksamma för att vi återfunnit varandra.

Ja idag är en speciell dag. För 10 år sedan tog det slut med min exsambo. Och det var en fruktansvärt jobbig dag och tiden som flöt på där i flera månader. Något jag aldrig vill vara med om igen.
Nu känns det inget ssk bara lite vemod. Och i detta fall så läkar tiden alla sår.

Äntligen fredag! Åker till min älskling på landet och slutar t o m lite tidigare idag !

Kram Drutten

Svar: underbart... ha en riktigt fin helg tillsammans... kram :)
Esmaralda

48 Michaela:

skriven

Fantastiskt Mia! Blir så glad över dessa historier. Msn ska verkligen ta chansen oavsett tid på dygnet om den dyker upp. Önskar er all lycka framöver och NJUT! :)

Jag låg och funderade på min soulmate igår innan jag somnade. Så nyfiken på vem han är och hur vi kommer att mötas samt vårat liv tillsammans. Är han ljus/mörk? Lång/kort? Vart i Sverige är han ifrån? Gillar han träning som jag? Vad kommer han falla för hos mig? Vad jobbar han med? Ja en del funderingar :) Längtar efter honom att att få skriva ett blogginlägg :)

Ha en fin fredag!
Kraam!

49 <3:

skriven

Är ett rött ljus ett måste med lagerbladen ?
🙈♥️

Svar: Ja, det SKA vara ett rött ljus...stort/litet eller blockljus spelar ingen roll... kram
Esmaralda

50 smulan:

skriven

Tungt idag ibland kommer det över mig. sorgen att inte kunna välja hur stor familjen ska bli sorgen och längtan efter ytterliggare ett barn. har 2 fantastiska A-barn. Blir det ytterliggare ett om vi drar igång em process till...

51 Linda:

skriven

Grattis! Det är så härligt med kärlek <3

Har varit själv i snart 6 år, ibland tänker jag att jag nog ska vara själv, det kanske är bäst både för sonen och mig själv. Men det kommer ju stunder då man önskar kärlek och närhet! Men själv är också stark :)

Önskar er alla ett riktigt bra veckoslut :)

52 AnnaK:

skriven

Nu har jag mitt körkort! Klarade det på första uppkörningen 🙂 Så skönt!!

Kram 🤗

Svar: Ooooooo så roligt... stort grattis... kram :)
Esmaralda

53 Simba:

skriven

Hej fina Es..
Jag har berättat för honom att jag lämnar honom. Enligt honom var han villig att ändra på sig själv och "insett" att det är han som bettet sig illa hela denna perioden, trots att han klandrat mig.

Jag vet någonstans inuti mig att detta är rätt val jag gör.. Och det känns som att han inte ångrar sina handlingar hittills. Jag önskar att jag kunde ta bort hans sorg, om han nu känner det.. Kommer han att bli våldsam mot mig nu? Känner du kanske in något annat jag bör veta?

Stort tack till dig på förhand. Kram

Svar: Visst gör du rätt val. känn dig trygg i detta.. kram
Esmaralda

54 MissMilla :

skriven

Hej roligt med kärleken. Härligt. Man kan ju längta efter det. Nya arbetsuppgifterna går ju sådär. Kommer det gå bättre?

Svar: Ja du kommer liksom in i det och det kommer flyta på bättre.. kram
Esmaralda

55 Camilla:

skriven

Jag träffade min partner på en danskryssning som Ez skrev till mig en spådom. Kram och lycka till ni som fortfarande väntar.

Svar: Vad roligt :) kram
Esmaralda

56 Browallia:

skriven

Grattis till er båda :)

57 Dunegull:

skriven

E! Jag har varit nere, deprimerad en vecka nu. Jag har haft massa oroliga känslor i kroppen men kan ej sätta finger på det. Ser du om det kommer hända något negativt för mig eller är det bara sånt som händer i ibland. Jag är orolig. Vill inte ha fler motgångar nu utan vill börja se fram emot resan. Snälla se om du kan få in något? Kanske bara jag är för trött och sliten av allt jobb?
Kram

58 Mikael:

skriven

Tack:) håller på brinna upp så får vara still då


Kram
Mikael

Svar: Ja det måste du försöka vara... det går över... men det är tufft just nu... kram :)
Esmaralda

59 <3:

skriven

Grattis Mia till kärleken.

Håll tummarna kära Esmeralda att det blir en mysig kväll med P. Något speciellt jag ska tänka på ? Vi kommer synas tror jag ikväll om vi går ut tillsammans. Men vad gör det egentligen. V borde vara professionell och inte lägga sig i med åsikter. Ralp Lauren klänningen inköpt och hänger på galjen inför kvällen. Svart är alltid ett säkert kort 👗. Borde man testa lagerbladen...
Hoppas bara att jag inte blir sjuk nu. Lite ont i halsen och kroppen. Kan jag klara mig denna gång från att bli riktigt sjuk.
Kram
💗💗💗

60 ThereseC :

skriven

Vad härligt Mia! Grattis 🎉

Inatt dog mormor. Jag har varit och sagt adjö. Hon hade sin finaste klänning och en ros och i andra handen sin handväska för den vill hon alltid hålla reda på.

Mammas lillasyster är arg och bitter på mamma och hennes storasyster för att mormor inte fick komma till sjukhuset och få syrgas och dropp. Hon tycker att det är deras fel att mormor dog. Det hade inte hjälpt med syrgas och dropp. Jag vet att det var hjärtat som inte orkade längre och att det kan få till följd att man får hosta och lunginflammation. Egentligen ville jag berätta det för mammas lillasyster men jag tror inte att hon skulle förstå. Det hon brottas med ligger nog tyvärr mycket djupare än att känna skuld över mormors död. Troligtvis skulle hon inte förstå att jag säger det för att trösta henne. Hon skulle lika gärna kunna tolka det som att jag bara tar mammas parti i en konflikt.
Mormor själv är nöjd med hur hon fick dö och jag tror att det var bra för alla parter att det var hennes storasyster som vakade när det hände. Lillasyster har lite större tolerans mot henne än mot mamma och för mamma hade det blivit jobbigt om det var lillasyster som hade varit med den sista stunden.
När jag pratade med mormor i telefon var sista dagen hon var klar och då hävdade hon ju så käckt att hon mådde bra. Men jag tror på det faktiskt. Hon mådde bra.

Kram ThereseC

Svar: Ja det är som du säger att mammas lillasyster är inte mottaglig för fakta.. inte just nu i alla fall. Mormor själv är nöjd och glad och lever vidare. Hon var klar med jordelivet men denna frid kan det ibland vara svårt för de kvarlevande att acceptera. Jag tror också mormor mådde bra när du pratade med henne... och nu tittar hon till er alla emellanåt.. kram :)
Esmaralda

61 GHOSTWRITER :

skriven

Jag har alltså kämpat för en dröm jag inte ens kan få? Jag är helt knäckt och jag vet inte vad jag ska göra. De känns som allt går åt helvete och jag var ju precis vid målet. Men så får man som vanligt olika information och jag blir besviken på alla. Och mig själv att jag ens trodde att JAG Skulle få bli lycklig om jag gjorde något för min skull. Nej, de är löjligt att jag ens trodde det. Som vanligt.

Löser det sig idag? Eller ska jag bara sluta bry mig nu? Detta var det enda jag levde för, det som fick mig tro och må bra. Det enda jag gjort för mig själv någonsin.


Kram....

Svar: Kanske detta är ett tecken att du framöver ska göra mycket mer för din egen skull.... kram :)
Esmaralda

62 Helena Ir:

skriven

AnnaK..tjejen du är så bra!! Grattis..tuta och kör :)
Kram :)

63 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Känns det som om hon tror på mig nu att barnet är hans?

Verkar hon tro/ veta nu att detta hans barn?
Eller finns tveksamheter om det?

Känns det som om det läggs skuld på mig i detta?
Kram

64 Ensam:

skriven

Hej Esmaralda.

Hur kommer min kärlek? Har nästan gett upp hoppet om att jag ska möta någon...

Dröjer det? Är jag singel år till?

Är 30 nu. Kommer jag att vara mer till åren då jag lever i samboskap och kanske får gifta mig?

Kram

Svar: Det ser ut som om du först har lite att bearbeta... du behöver ta dig en bit vidare... kärleken kommer.. kram
Esmaralda

65 Natten:

skriven

Hej esmaralda.

Om du inte ser när det kan bli samboskap för mig, kan det då dröja år innan det blir för mig? Innan jag får uppleva det?

Ser du ett familjeliv för mig tillsammans med en partner?

Ser du om det blir ytterligare ett barn för mig? Ett 3:e barn?
Kram

66 Skorpan:

skriven

Grattis AnnaK!
Nu är det bara att tuta o köra :).

Bilförsäljaren har inte svarat nåt på min reklamation o nu är det frågan om vad jag ska göra. Heldt skulle jag häva hela köpet, vilket ju är en deastisk åtgätd, men jag är heligt förbannad på dem för att de låter bli att ta sitt ansvar i saken! Jäklar att man ska ha sån otur gällande sina köp.. Kommer de att ta sitt ansvar eller hur kommer detta att sluta?
Kram Skorpan
Kram Skorpan

67 Rädd:

skriven

Hej esmaralda.
Jag har ju drömmar och förhoppning om ett liv tillsammans med någon. Bo i hus med barn.
Umgås med andra barnfamiljer..

Ser du ett familjeliv för mig tillsammans med någon innan barnen är stora?

Och ser det ut att bli ett 3:e barn för mig?
Kram

Eller finns risk att det dröjer år innan någon familjeliv med partner kommer att bli?
Känns det som en aktuell risk?

68 Gemini:

skriven

Underbart!!! Det känns som de flesta solskenshistorier i kärlek här kommer från dom som är ”äldre” men jag kan ha fel.. minns inte att jag läst om nån som är i skaffa man- å-barn- åldern som hittat kärleken. Kanske hög medelålder på bloggläsarna🤷‍♀️ Själv har jag vänta jävligt länge å under tiden uppehållit mig med svin. Insett på senaste att det inte går ihop - att önska sig en kärleksfull varm relation när jag lagt energi på att vilja ha nån som uppenbart inte vill nått med nån. Men nu är jag helt FRI sen några månader tillbaka. I år är det jag som hittar kärleken! Amen å kram!

69 Agnes:

skriven

Hahaha,,,ja, du, Mikael...helt riktigt!

Det är en illusion!

Vi är alla olika, o tur är ju det. De som nu vill vara ägda, blir lyckliga när så sker.
Jag är glad att vara singel. Planerar mitt liv, o där finns det inte utrymme för en man.

Är dessutom för gammal för trams...förutom det att jag även helt enkelt inte har varken tid, energi eller ekonomi för att vara ägd. Har ej heller någon tillit för män, då livet lärt mig att de flesta män inte är att lita på.

Söker en danspartner...vilket är svårt, då många män inte dansar. Och de som dansar, är för unga o dessutom lurviga...

Herregud...jag har bara varit skild i snart 7 år...varför förstöra min frid med att bli ägd? =)

Kram!

70 Misstjejen:

skriven

Hej

Känns som det är väldigt dummaste som T kvinna har gjorde om kontaktperson att B kvinna ska blir det. Vad ska jag gör om det kommer till dom och kommer dom ställa frågor till mig?

Vill berätta ju för C kvinna som jag kan litar mig på och trygghet med.

Har dåligt samvete för det.

Säger något bara till mig... kan du?

Ha det bra

71 💕 Zoey 💕:

skriven

Es, här är det kämpigt som vanligt och de känns som om jag aldrig lyckas ta mig ur detta mörka som jag befinner mig i. Ser du någon ljusglimt snart? Eller ser du om jag får ork att ta mig igenom detta? Kan du se om detta är sista fighten eller väntas de mer? Kram Zoey 💕

72 KristinaF :

skriven

Hej!

Hur ser det ut på jobbfronten? Pratar H och D om mina kommentarer? Bör jag tagga ner mig lite?

Med vänlig hälsning,
Kristina

73 Jojo:

skriven

Es, kommer det att ske någon större förändring i mitt liv detta år?

74 Solstrålen Hanna:

skriven

Hej, några råd gällande situationen med min bror?

Kram och hoppas du har haft en bra dag :)

75 Undra...:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar mitt barns farmor med familj är de inte sugna på att träffa barnet eller hälsa på det?

Verkar det fortfarande finnas tveksamheter för dem om barnet är hans? Om han fortfarande inte bekräftat det för dem?

Eller verkar dem förstått nu att barnet är hans?
Kram

76 Jessica:

skriven

Hej Es!

Hur stor är chansen att han kommer ta kontakt med mig snart?

Kram :)

77 Dalkulla:

skriven

Om någon skulle ställa en fråga om en framtida man, och du ser rakt av att den personen aldrig träffat någon. Säger du som det är här på bloggen? 🙂

Svar: Japp jag säger precis som det är och det har hänt att jag sagt att jag inte sett någon kärlek som blir bestående... kram
Esmaralda

78 Jossan :

skriven

Phu äntligen hemma.. parkerade mig i sängen idag.. ska kolla lite på datorn innan jag ska plugga.

När jag träffat kärlek ska jag också skriva ett inlägg.. mitt inlägg om hur jag haft det under min skolgång blev rätt uppskattat.

Undrar om det var elevens farbror jag körde förbi imorse. Kan han inte bara svara mig typ! Vill på dejt 😂

Kan det inte komma en så toksnygg och svärmorsdröm typ imorgon? Som bara står där framför mig och får mig svimma av wow han är den rätte! Så coolt det hade varit!

Men men först blir det tenta skrivning...

Kram

79 Tess:

skriven

Hej Es

Ser du något positivt som kommer hända mig iår?
Kram

80 Mii:

skriven

Hej esmaralda.

Verkar det riktas någon misstanke eller skuld gentemot mig från hans familj?

Eller verkar de lita på mig och gilla mig?
Kram

81 Mej:

skriven

Hej esmaralda.

Kommer han känna en saknad efter mig när vi nu inte har samma kontakt längre?
Är jag eller var jag en viktig person för honom?
Kommer det att kännas saknaden för honom? Eller känns han oberörd inför mig?
Kram

Svar: Han tänker på dig men allt mindre för varje vecka som kommer gå.. kram
Esmaralda

82 Jer:

skriven

Bra, Mia. Så himla skönt att det händer. Grattis! Jag väntar själv på den riktiga kärleken.

83 <3:

skriven

Tror du jag fått bältros kära Es ?
Så drygt att upptäcka utslag och värk när HC stängt...
Kram

Svar: Det kan det vara.... kram
Esmaralda

84 Lydia💕:

skriven

Oh va härligt och läsa detta och va kul och ha det bäst sånt där vill jag också uppleva ❤️

Lydia💕

Svar: Det kommer till dig också... kram :)
Esmaralda

85 Alie:

skriven

Jag blir sååå glad varje gång det skrivs och berättas om att man funnit kärleken 🥰 jag glädjs verkligen med dig.
Jag tillhör dem som fortf inte funnit min stora kärlek och som också frågat Es om.., ”näääär” kommer han”.
Kanske dröjer det inte så länge till, tills jag också får skriva här på bloggen.. 💞💘
Stort lycka till med livet och din kärlek! 💖
Kram 💫

86 Fråga:

skriven

Hej esmaralda.

Ser du om de verkar tro nu att det är hans dotter?

Verkar de lita på mig? Eller fått veta utav honom?
Kram

87 Rebecca:

skriven

Kan du se något om mitt år 2020? Finns det något som gör mig glad eller som är roligt? Det känns så ensamt och mörkt just nu ...svårt att hålla livsgnistan uppe. ha en bra fredagskväll!

Svar: Det kommer såväl bra, kul som positivt i ditt liv.. kram :)
Esmaralda

88 Nat:

skriven

Hej esmaralda.

Förlåt för mitt tjat om kärleken..

Men känner mig lite orolig och rädd..

Ser det ut som att det finns risk att jag är själv under mina barns uppväxt?

Hur ser chansen ut med ett 3:e barn för mig med en kärlek?

Finns risk att jag blir själv under mina barn växer upp?
Kram

Svar: Du kommer möta en bra kärlek som du lever med och detta ser ut att ske innan barnen blir stora... du ska ha is i magen och satsa mer på dig själv... bygg ditt liv och låt kärleken kommer när den kommer.. kram
Esmaralda

89 Tiss:

skriven

Har Carro blivit hospitaliserad? jag är så rädd för att hon aldrig kommer att må bra.

Svar: Bara hon får rätt hjälp och rätt inställning själv så kommer hon sakta men säkert må bra.. kram
Esmaralda

90 Mii:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser någon utav de tre önskningarna jag hade ut att bli uppfyllda i år?
Kram

91 Se:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut nu som om han inte kommer att finnas med i mitt liv på samma sätt som förut som känslomässig relation eller partner? Och jag inte finnas med i hans längre så?
Kram

Svar: Ja så ser det ut.. du går vidare och växer i dig själv... du hittar din egen väg och så småningom en ny kärlek.. kram
Esmaralda

92 Blanche:

skriven

Vill också ha kärlek! Vill känna mig uppskattad.
Ser du om jag möjligen får något på alla hjärtans?

93 Mi:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser någon utav de tre önskningarna jag hade ut att bli uppfyllda i år?
Kram

94 Mirre:

skriven

Grattis till kärleken❣️

Es, kommer jag hitta rätt i val av utbildning och kärleken?
Jag var hos läkaren idag om mitt psykiska mående, hon var jättesnäll och trevlig men fick mest ett peptalk än någon riktig medicin. Samtidigt så har jag folk i min omgivning som är så himla negativt inställda till anti-depressiva och den typen av läkemedel som man måste ”övertala”.. blir så trött. Hur ska man må bra då? Ibland hjälper faktiskt inte bara samtal. Blir så arg, irriterad och ledsen😓

Svar: Kändes inte läkarbesöket ok så ska du söka någon annanstans för en second opinion... visst är det så att ibland behövs både medicin och terapi.. kram
Esmaralda

95 A:

skriven

Hej Es

Ser du något skoj på ingång?
Kram

Svar: Jadå, det ser ut som om du snart planerar inför något roligt som ger dig god energi.. kram
Esmaralda

96 Jeanette:

skriven

Härligt, njut!

Jag ger inte upp som har väntat över 30 år!

97 fjärilen:

skriven

Är så nyfiken i vilken miljö jag ska befinna mig i när och om jag träffar min soulmate. Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: