Syndromen....

Bror Duktig syndromet… och Bullerbysyndromet… och Pippi Långstrumpsyndromet… och säkert finns det massa fler lite kul syndrom…..

Bror Duktig syndromet är ju precis som det låter… den där  Disneygrisen är ju en ganska dryg rackare som alltid vet bäst själv !! En präktig besserwisser.

 

Bullerbysyndromet… är egentligen en översättning från det tyska uttrycket ” Das Bullerbu-Syndrom”  Ordet beskriver  den idylliska och idealiserade bild som i Tyskland finns av Sverige och som  mycket riktigt symboliseras av Barnen i Bullerbyn.

 

När man försöker få till allting så perfekt som möjligt och ger ut en övermysig bild av hur man har det.. då kan det vara så att man är drabbad av Bullerbysyndromet

Sen har vi Pippi Långstrumpsyndromet…   som förknippas med att vara överspontan, inte acceptera rådande samhälle och att inte växa upp…. lite halvt hysteriska drömmare helt enkelt….

 

 

I dag är jag alltså i Ullared & shoppar…  främst letar jag efter lite inredningsdetaljer till mitt nya rum…. och skolavslutningspresenter till de fyra barnbarnen…. kläder ska jag inte köpa för nu håller jag diet igen… skam den som ger sig !  Och så har jag en  shoppinglista från mamma också som ska betas av !

 

 Enligt informationen hemifrån så är Mannabonne Glenn fortfarande pigg och glad… och på tal om MG ska jag köpa massa rullar med bajspåsar.. de kostar under femman.. 

I dag kan jag alltså inte besvara några frågor men i morgon är allt som vanligt igen…

Kram & kärlek

1 Rebecca:

skriven

ha det så kul! jag ska till ullared i sommar :)

2 Skorpan:

skriven

Undrar vilket syndrom jag lider av då? Tomhetssyndromet där inget känns som något just nu, kanske. Eller ännu värre, lider inte av något syndrom o platsar därmed inte in ;)...

Låter som att ni har det gott Es o Mannabonne med. Vad är väl roligare än att komma sig iväg o göra något som glädjer en själv o andra, mamma o barnbarnen :).

Själv ska jag försöka fakturera och prångla ut fakturorna också. Jösses så enervrerande det är då jag inte får några besked gällande inköpet av nytt register. Att hela tiden vara beroende av andra tycks inte riktigt passa mig, ge mig makten att bestämma, så jag också kan njuta av härligheten sedan ;)... Hah, in my dreams...

Ha det gott o välkommen hem igen Es!
Kram Skorpan

3 Katten:

skriven

TACK kära Ez för talismanen, den kom igår. Nu ska det bli spännande att se vad som händer. Kram

4 Solstjärnan:

skriven

Hej 😊

Ullared shopping på gång .Kul.Vore roligt att kunna besöka stället nån gång 😊 .Hoppeligen gör du en massa fina fynd.

Ha en fin dag!

5 Helena Ir:

skriven

Skönt att MG mår bättre..nu får han hålla sig lugn också..och inte hoppa och skutta..är du säker på att han inte har lite kaninblod i sin stamtavla :)

Kram :)

6 MonaLill:

skriven

Min talisman har kommit och den chockade mig eftersom jag kände mycket starkt när jag tog den i handen. Jag kunde känna hur en värme spreds från handen och upp i armen och vidare ut i kroppen. Fantastiskt. Kramar.

7 Caroline:

skriven

Hej,

har sedan en liten tid kontakt med en psykolog jag nu gått hos vid 4 tillfällen. Kommer att fortsätta i höst. Skulle hjälpa mig jättemycket att få veta något om vad hon tycker om mig och om det kommer vara en bra och givande kontakt i höst??

Jättetacksam!!

8 Jullisw:

skriven

Hej es,

Idag gick jag och skulle ta fram min talisan som jag trodde låg i det lilla facket i väskan. Där fanns den inte!! Var ett tag sedan jag hade på mig den nu, men var helt 100 på att den låg där. Känner du möjligtvis någonting om vart den kan ligga? Eller har jag tappat den? :(

Förresten hade jag en dröm om dig för ett tag sedan. Tänkte skrivit till dig då. Det är fortfarande väldigt tydligt och jag minns drömmen väl. Min pappa var också med mig och vi möttes på en tunnelbana/tåg.

Kram

Svar: Det känns inte som om talismanen är så lång borta men det kan bli svårt att hitta den i alla fall.. kam
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: