Gott nytt år !!

Gott nytt år kära bloggfamilj och må det nya året bringa glädje till er alla !!
 
Min nyårsönskan är allt det storvulna men viktiga som att elefanter och andra vilda djur ska förbjudas på  cirkus världen över..... eländiga   djurparker ska avskaffas..... att  en automatisk sopsorterare/förstörare  uppfinns så jag själv slipper krafsa omkring med soporna och ha  ett  dussin behållare i vaskskåpet..... jag vill bli smal  som ett sugrör och jag  vill att ni alla ska få vara friska och glada och må väl
 
En stor nyårskram från mej till dej
 
💝
1 Partytant i glitterklänning :

skriven

Gott nytt år Es och gänget här inne!

Detta är den varmaste platsen i bloggsfären. Stort tack för att du skapar denna möjlighet Es 💖

Jag skålar in året med en fyrverkerirädd hund vilket inte är det roligaste. Däremellan blir det dock tjo och tjim ett glas bubbel och en klassisk trerätters.

I en paljettklänning dessutom! Tanten kan än :-)

Min önskan inför nya året är lite äkta känslor för en man. Kan det infrias månne, kanske med han jag skriver till nu? Det känns som potential finns. Kram!

Svar: Åh, palettklänning.. så underbart ! Potential finns för kärleken.. kram :)
Esmaralda

2 HuldaMaräng:

skriven

Precis detsamma!!

3 Undris?:

skriven

Gott nytt år fina Es<3

Det var bra önskningar du hade:) håller med att det är jobbigt med sopsorteringen. Jag har tre sophinkar hemma som tar plats,men vad gör man inte för miljön.

Ser du om jag har tur i kärlek nästa år?
& en stor nyårskram tillbaks:)

4 Helena Ir:

skriven

Fina Esmaralda,då hoppas jag att allt det slår in..måtte 2019 bli ett bra år,,och bättre för många i bloggfamiljen..

Kram och kärlek <3

5 Jennifer:

skriven

Hej och vill önska alla ett riktigt roligt och spännande och härligt och trevligt och stämningsfullt och mysigt och skönt och fantastiskt och lyckosamt nytt år 2019 fyllt med kärlek och glädje och frid! KRAM

Fina Esmaralda, nu just känns allt som en enda röra men det känns starkt som att 2019 kommer att vara det år då det mesta faller på plats för mig. Hoppas min känsla är rätt? Kram

Svar: ja jag känner ungefär som du.. kram :)
Esmaralda

6 Mimis:

skriven

Hej!

En stor nyårskram till dig från mig för att du svarat på mina tjatiga frågor. Jag vet att jag tjatat men paniken växer och jag är rädd för att bli fattig och utblottad.

Stor kram

Svar: Kram :)
Esmaralda

7 F.u:

skriven

Gott nytt år Esmeralda, och jag önskar er en fantastisk bra bröllopsresa ❤ jag ser fram emot att gå på ett första bröllop nästa år 😍 jag hoppas på mycket bra för mig min familj o vänner inför 2019 ❤❤❤ ser du något nytt 2019 för oss?

Svar: Och det kommer mycket bra.. absolut.. kram :)
Esmaralda

8 Anonym:

skriven

Är det lite love mellan min bror och cirkusdirektören?
🎪🎪🎪

9 Lisa.A:

skriven

Jag önskar dig,de dina och bloggfamiljen, ett riktigt Gott Nytt År!
Hoppas det blir ett härligt år med många fina händelser.

Kram

10 Fina :

skriven

Gott nytt år till alla❤️😊😊

Esmaralda, hans ring är borta från fingret. Vad betyder det? Glömde han den bara?

11 W:

skriven

Amen! : )

Kram

12 Virrhönan :

skriven

Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dej härliga människa, må dina önskningar gå i uppfyllelse. Skönt att fira i stillhet, det gör jag också. Inför 2019 önskar jag att det blir ett bra år fast jag vet att det blir stormigt med enorma vågor. Önskar mej styrka att rida genom allt som komma skall.
Happy New Year🌟🎉

Svar: Du har exakt den styrka som krävs.. kram :)
Esmaralda

13 Agnes:

skriven

Gott Nytt år!

Även jag är hemma av fri vilja! Käkat en pizza o försökte mig på att äta praliner ur en Alladinask o upptäckte att choklad inte är speciellt gott. Så nu står asken uppe på bokhyllan. Där jag redan har en mängd skokartonger.

Det har väl alla människor...skokartonger på bokhyllan, alltså? =)

Som singel skaffar man sig ju sitt eget liv...och egna vanor som åtminstone jag inte har den minsta lust att förändra enkom för en mans skull.

Mitt 2019 ska gå i studerandets tecken, har jag tänkt mig. Tänker ge mig på kodning...förhoppningsvis med goda resultat så jag kan skaffa mig bi-inkomst. Läsa lite näringslära...på egen hand o för eget bruk. Lite avigt att träna o sköta kroppen utan att ha full koll på vad som behövs. För mig gäller det inte att "banta" för mig är det ett levnadssätt att ägna mig åt fasta kontra träning.

Gå om kursen i kommunikation som börjat i mars. Stama upp min budget o rensa i både data o liv rent generellt. Bli mer aktiv på sociala medier. Och kanske nosa lite djupare inon min medialitet, som du säger finns starkt hos mig.

Försöka dansa på kurser mer frekvent, o även engagera mig lite mer inom det kulturella...tror det räcker med detta, för jag måste ju jobba för att försörja mig!

Har även bestämt mig för att fortsätta undvika män...som sagt, jag har inte tid att vara ägd o kontrollerad. Män gillar inte att kvinnor har egna liv o intressen. Kanske om jag hittar en förmögen rackare som gärna ger mig presenter, betalar mina kurser o sedan håller sig borta, så kanske skulle en man vara intressant. Snygg o lång. Inte illa. Med eget liv. Inte helt fel.

Humor så här på nyårsafton, haha!

Kram!

Svar: Ja vi som bantar är ju lurade.. suck.. lyckas vi gå ner så går vi snabbt upp igen och vi VET ju att det handlar om att helt lägga om kostvanor.. for ever & ever ! Tänk ändå att man kan vara så klok med somligt och så korkad med annat ! Kram :)
Esmaralda

14 <3:

skriven

Det önskar jag med läste nyss om ett lejon i USA i en djurpark som attackerat en skötare som dog. Vilda djur ska inte vara i fångenskap. Nyss varit och kollat på ett fantastiskt fyrverkeri 🎉🎉🎉
Blir det någon utlandsresa för mig i vinter tror du ?
Är chansen god att vi kommer iväg till Mexico? Vinter och kyla är inte min melodi.Hoppas också att du kan skilja på att det är någon mer som har samma alias som mig.
Safe trip till dig kära Es ✈✈✈
Kram
💗💗💗

Svar: Ja det blir utlandsfresa.. troligen Mico men om inte så blir det till annat land med behagligt klimat.. och jag kan skilja er åt... inga problem.. kram :)
Esmaralda

15 Tingeling :

skriven

Gott nytt år!!

Kram!

16 Ester:

skriven

Här kommer en stor nyårskram till dig också 😍🥂

Svar: Tackar :) kram tillbax :)
Esmaralda

17 Mikael:

skriven

Gott År Nytt!

Nyårsönskan kanske man skulle prova på, minns inte att jag gjort det förut, fler mysiga tjejer får det bli då :)

Californien lägger sig till med uppdaterade lagar för djur så går lite åt håll, affärer får bara sälja rescue animals och ges rättigheter vid skilsmässa.

New Law Says Pets 'Are More Like Children'
California is about to improve animal rights

http://m.newser.com/story/269267/cali-pets-about-to-get-some-serious-rights.html

Kram
Mikael

Svar: Nå käre Mikael, nu tror jag inte du har problem att hitta mysiga tjejer :) Du ÄR ju lite av en tjejmagnet :) Kram :)
Esmaralda

18 I:

skriven

Tack fina Ezmaralda för ännu ett år med din fantastiska blogg! Jag har följt dig sedan jag var typ 23 och även fast du är ett par år äldre än mig :) så har din blogg alltid varit min favorit!

Gott nytt år!

Svar: Vads glad o stolt jag blir... tack o nyårskram :)
Esmaralda

19 U:

skriven

Gott nytt år!!!

20 Michaela:

skriven

Det önskar jag också!! Kram!

21 CR:

skriven

Gott Nytt År bästa
Ezmaralda och tack för att du allt du skriver varje dag. BÄSTA BLOGGEN.. som jag
läser varje dag,även fast jag inte kommenterar så ofta.Och
Stor nyårskram till
Allihopa

Svar: Vad glad jag blir.. tack :) och nyårskram :)
Esmaralda

22 Berg :

skriven

Gott nytt år bästa Esmaralda och till er andra i bloggen!
Tack för alla blogginlägg under året! Kram

23 CA:

skriven

Gott nytt år
Kram

24 Misstjejen:

skriven

Hej

Gott nytt år!

Känns tryggt att fråga dig om C hon kommer inte förstå om något är fel för jag skriva inte så mycket i mejla just nu?

Även jag våga inte väl säger hur mycket om vad jag tycker om henne c...

Kanske det är lättare om jag prata med henne vid ögonkontakt?

Ha det bra

25 Nettan59:

skriven

Gott nytt år! Tack för all trevlig läsning under året och
svar på virriga frågor från mig. Du är bäst 😊!!

Ha en riktigt trevlig bröllopsresa!
Kram

Svar: Och du är också bäst... kram :)
Esmaralda

26 Linda:

skriven

Gott nytt år! Som sig bör önskar jag mig också det kanske omöjliga, fred på jorden, lyckliga människor, inga terrordåd och sånt. Men mest av allt, att sonen är frisk och lycklig och att övriga familjen får hålla hälsan också. Så önskar jag att jag får behålla jobbet. Som att dessa ömskningar inte räckte till, önskar jag träffa kärleken i år också.

Det ni, det var inte lite önskningar :)

Viktigaste är ändå hälsan för nära och kära!

Gott nytt år från mig!

27 Rebecca:

skriven

Gott nytt år! Hoppas dina önskningar slår in :) jag önskar att jag håller migpå frisk och få leva i fred ❤

28 T:

skriven

Gott nytt år Esmaralda. Kan du se något hur mitt år 2019 blir?

29 Chatrine:

skriven

Gott Nytt År Ez med familj och hela rövargänget i bloggfamiljen!!! Jag kan avslöja att denna kvinna som Ez såg när hon spaade var ingen ande som var död. Haha, knappast troligt. Såhär ligger det till... Jag har fjärrskådat och lämnat min kropp i perioder i många år. Vi har en identitet som är vårat kött och blod, och en ande (den blir senare kvar när vi dör.) Denna ande kan ibland lämna oss och gå iväg dit den vill, vandra i tid och rum, se och höra det ingen kan veta. Nu är det så att jag har sagt till mina andeväsen runt mig och även min egna ande att om jag inte tar in alla budskap så kan de prata med Ez så lämnar hon budskapet. Det har fungerat förut och även nu. Jag har tryckt på off-knappen sen en tid för att ta det lugnt men ibland ska budskap fram ändå. I torsdags lämnade jag min kropp och har inte återvänt ännu. Det kan ta en vecka, det kan ta 2år innan jag återvänder. Och i lördags dök jag upp hos Ez. I morsans rosa morgonrock som jag tagit över, mina vandrarkängor jag fått av min svägerska som inte är så benägen att gå runt i dom själv. Helt ärligt så är det ett par förbannat jobbiga skor att gå i för man får gå så sakta för de är banan-formade, framsulan är uppvikt som en banan så det finns inget för tårna att skjuta ifrån steget med. Sen ser det extremt stora ut (storlek 40, men ser säkert ut som 43) med någon typ av platå-sula som samlar otroliga mängder snö så man halkar lätt och måste hasa fram, det går inte att slå ur heller på snö, bara studsar som suddgummin. Men väldigt lika de på bilden som du hade med i texten på bloggen. Men just nu och några vintrar framåt får väl skorna vara med för det är varma och vattenavvisande, men blir snön djup så tar jag på fodrade gummistövlar istället. Min mossgröna halsduk såg du som också är en kär gammal present. Ibland händer det att jag går klädd med allt på hemma men bara om jag snabbt ska hämta något i bilen precis parkerad utanför husknuten eller går till postlådan precis bredvid huset. Inomhus går jag inte runt i allt detta, jösses! Ez, såg mig i svartvitt och kunde då inte veta att jag är blond/rödhårig och har ett axellångt till långt lockigt hår utan trodde jag var gråhårig hihi... Nåväl, jag knäpper med fingret och visade Ez kristallregnet som jag själv ser flera gånger om året. Hade jag haft on-knappen på så hade jag sett det själv. Kristallregn betyder att något bra och positivt är i antågan och ett svar på en fråga jag har ställt. Jag kan anta vad som komma skall och vill därför inte skriva om budskapet förutom att det är mycket bra. Så ande, det är jag. Gammal ande, japp! Ez har sett mig i många liv. Men jag lever och är en dam på 33år som klär mig på detta vis (jag bor ju på landet som bondkvinna så vem bryr sig om klädstilen) och jag kommer på oväntade besök och visar upp kristallregn som är jättefina att se. Bjud mig på kaffe när jag kommer nästa gång Ez, jag är tokig i kaffe. Så Gott Nytt År igen kära ni!

Kram Chatrine

Svar: "Skratt och skratt igen" Jag lovar - nästa gång blir det fika !! Kram & gott nytt år :)
Esmaralda

30 Yvonne:

skriven

Gott nytt år Esmaralda. Tack för din blogg. Jag ser fram emot att läsa den varje dag. Är så glad att det blev en lyckad nyårsfest som min vän fixat.

31 Hjärter dam:

skriven

Tusen tack för svar ❤️ känns skönt att veta att det finns de som vakar över mig och hjälper mig. Hoppas de vet vilken tacksamhet jag känner..

Kram! ❤️

32 Jeanette:

skriven

Gott Nytt År!!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: