4 kilo tisdagsgodis !

 
Sonen kom hem med en kasse godis igår .
 
 
En ICA ksse full  -  4 1/2  kilo ! 😲
 
Tisdagsgodis.. ?  undrade jag  fast jag vet ju att han inte alls äter godis.
 
Nu är han på väg hem till sitt i Stockholm  och på fredag flyger han  vidare mot
Florida och Miami.
 
 
Han ska hälsa på sina amerikanska kompisar.
 
Kompisarnas flickvänner älskar svenskt godis och nu ska de väl få så de tiger 😂
 
Det blir tomt härhemma....och Mannabonne Glenn saknar  honom redan.... det är ett väldigt skrikande och suckande  och letande under sängar och soffor...
 
Kram & kärlek
 
1 Jessica:

skriven

Hej Es
Ljuger han för mig? Jag tycker att jag får känslan av att han håller på med andra tjejer bakom min rygg. Har jag rätt, eller vad ser du?

2 Skorpan:

skriven

Herregud, jag trodde du hade varit o handlat godis Es ;D.

Såna bilder borde förbjudas, jösses så godistanden värker o något gott bröd med smör på skulle inte vara fy skam det heller. Usch så svårt det är att låta bli sockret. Undrar hur strikt man borde vara med ”hydraterna”? Allt bröd bannlyst? Ojoj.. Vet ju att jag inte är ensam.

Allt annat än bra dag idag, det visade sig stt jag hade fått punka på bakdäcket o jag som svettades o pumpade det tre gånger på resan till jobbet. O så jobbet, det måste absolut ske något snart, uppskattningen -2 känns det som, inbillning? Bort, bort..
Ha en bra kväll!
Kram Skorpan

3 Mimmie:

skriven

Mums så gott:)Så duktigt av honom att han inte äter godis,det har jag svårt att låta bli. Det räcker med att jag ser bilder av godis och då måste jag bara ha:)

Ser du om jag kommer leva ett friskt lång liv och bli gammal med en man, barn & barnbarn omkring mig i framtiden? Vill så gärna bo i ett varm land med:)

kram:)

Svar: Han har aldrig gillat varken godis eller läsk.. och då är det lätt att avstå ! Medan jag är en riktig sockerråtta ! Du kommer få en stor familj och många os bryr sig.. kram :)
Esmaralda

4 Vitlilja:

skriven

Blir hon glad att höra från mig/när jag skriver till henne? Är hon bekväm med vår kontakt?

5 Solstjärnan :

skriven

Hej 😊

Wow, vilken härlig present de får! Uppskattas nog alldeles säkert eftersom de gillar svensk godis,mums!😊

Stackars MG,söker ,suckar,skriker...när hans lillhusse försvunnit..
Man kan ju bara inte alltid förstå hur han kommer och går den där lillhusse.
Han dyker upp från ingenstans och försvinner likväl fort..konstigt..

Känner att allt går fel nu..tyvärr..alla krafter går till att försöka lösa allt som går snett.
Känner att jag inte bara stampar på stället utan tom går bakåt...😔

Börjar verkligen känna att det är bäst att avboka kursen jag sett så mycket framemot,den jag hoppades skulle vara en början till något nytt..

Es, pågår detta jobbiga länge..
Är det meningen att jag inte ska delta i denna kurs?

Kram Solstjärnan ⭐


6 Fina:

skriven

Hej Es! Blev Y berörd av mig på samma sätt som jag blev berörd av honom? Allt bara flöt på så underbart, vågar jag lita på den känslan? Kram

7 Michaela:

skriven

Wow! DET är mycket godis!! Hoppas att han fåren fin vistelse i USA! Stackars gulle MG som letar och letar. Puss till honom!

Svar: Ja, det är alltid så sorgligt för MG när hans storebror ger sig iväg.. kram
Esmaralda

8 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Herregud gott gott, fick ni någon godispåse att smaka. Omtänksam son. Sådan mor sådan son. Det är så det blir...

Den här tiden så ser jag framförallt på sociala medier vänner och bekanta med familjer umgås, klär ut sig och gör roliga saker. Par middagar med andra par. Nu är det bara inte synd om mig, men jag tycker det är tråkigt att jag inte får ta del av det för jag skulle älska att göra sådana saker familjevis. Jag skulle också vilja göra precis så, umgås med andra par och familjer och göra sådan saker. Just nu singel.

Ser du om jag får ett mer socialt liv? Kommer jag att få vara en del i detta par middagar osv? Att jag kommer att få vara med om detta härliga? Som jag tror jag skulle trivas som fisken i varttnet. Att vi umgås familjevis och hittar på saker? Ser du mig vara det någon gång?
Kram

Svar: ja ditt liv kommer helt klart att ändras i den riktning du vill ! jag ser umgänge och jag ser trevligheter... kram :)
Esmaralda

9 lilla m:

skriven

Kära Esmaralda, är han arg på mig? 😞😞😞

Svar: kanske inte arg men något verkar det vara.. kram
Esmaralda

10 DD:

skriven

Hej Es!

Jag får en speciell känsla över min lärare i skolan...( inga romantiska ) men det är något.. vet bara inte vad.. men positiva Iaf! Hmm.. lite som att han är nyfiken på vem jag är.. ser du något?

11 Hjälp:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har sökt 2 utbildningar/skolor.

1) den vill jag helst gå.

2) Det andra valet, vill hellre denna skola än ingenting alls. Men på denna behöver jag göra ett kompletterande test. Nu vet jag dock inte om det är försent att anmäla mig.

Ser det ut som om jag har störst chans på mitt första val?
Eller bör jag satsa för att göra detta särskilda test så jag kommer in på mitt andra val?
Kram

12 Mimmie:

skriven

Tack nälla för svaret Es:)kram<3

13 Läroliv:

skriven

Hej Ezmaralda och tack för seansen. Följer dina råd och upplever minskad stress tack och lov. Har varit jättejobbigt. Kroppen reagerar dock och verkar måsta gå igenom en fas med misstänkt psoriasis (egen tolkning) och viss värk allt koncentrerat på höger ben från knä och uppåt. Är ju glad att det inte är i ansiktet. Undrar om du ser något om detta, som ju jag måste fixa också.

Kram

Läroliv

14 Browallia:

skriven

Jag har funderat en längre tid på att adoptera en katt från katthemmet. Igår när jag kikade på deras hemsida på de katter som finns inne för adoption fastnade jag för en svartvit kille. Han söker ett lugnt hem hos någon som har mycket tid för honom. Det låter ju som en perfect match :) Vad får du för känsla runt att jag skaffar katt, med tanke på mitt mående och min ekonomi?

15 Fundersam:

skriven

Hej Esmeralda! Har jag träffat den rätta denna gång,blir det han och jag? Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: