TÄVLING !!

I dag mina vänner.. är det tävlingsdax !!
 
 
 
 
 
 
Känner  du att du behöver extra beskydd och vill bära en blå sten runt halsen och ha en blå  sten i ditt hem -  då  skriver  du en kommentar och berättar varför du behöver detta  skydd !
 
Stenen och  halsbandet  följs åt - så bara en vinnare  koras !!
 
Tävlingen  pågår endast i dag och avslutas kl 24 i natt.
I morgon kommer vinnaren   att meddelas
 
IDAG TÄVLAR VI BARA och inga frågor besvaras.
I morgon är det som vanligt igen.
 
 
Lycka till & stor kram
 
Tack snälla för att du  trycker på "gilla" knappen 💗
 
💛💚💜
 
Och du som vill ha en omfattande spådom via mail... du mailar mig på:
framtidoradgivning@hotmail.com
 
 
1 Helena Ir:

skriven

Väldigt fin sten! Jag är gärna med och tävlar..
Vet inte riktigt vad livet vill med mig..kämpar men trasas sönder en del..

Kram :)

2 Mikael:

skriven

Bra tävling :)

Överlåter till de som kan berätta att vinna.

Kram
Mikael

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Hon F har inte väl respektera mig för hon sårar för min arbetsuppgift. Gjorde jag rätt att säger det till kvinna igår om allt av vad hon gjorde mot mig?

Kommer hon tänkt lite tidigare för det är inte okej av henne mot mig?

Ha det bra

4 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Oj vilken vacker, den vill jag gärna vara med och tävla om. Bor själv med ett barn så varför inte lite extra beskydd åt oss.

Es, flytten du sett för mig till annnan ort, vilket är inget jag planerar nu men du har sett den.
Ser det ut som om jag kommer att göra den innan kärleken kommer in i mitt liv? Eller gör jag den först därefter kärleken kommit in i mitt liv? Om du en kärlek kommer inom rimlig tid?
Kram

5 sus:

skriven

hej
behöver extra beskydd.....
vet inte varför men behöver inte alla de......
vill gärna vinna det fina halsbandet....
hoppas.....
love sus

6 TjejenO:

skriven

Hej Es,

Jag vet inte om jag är på väg att bli utbränd, om jag är överstressad eller om jag bara inte befinner mig på rätt plats vad gäller jobbet? Har du något tips eller råd?
Just nu känns allt motigt och tugnt. Jag somnar halv 9 på kvällarna efter nattning av barn. Varje dag känns lite som en kano och jag bär på ständig ångest och oro. :(

Jag skulle gärna vilja vara med och tävla om smycket. ❤️
Hoppas på tur. Oavsett vad så vet jag att smycket kommer hamna i händerna på rätt person.
Önskar er alla en fin dag!❤️

7 Tingeling :

skriven

Åh vad fin! Dock behöver jag inget skydd vad jag känner. Eller det skulle vara mot baciller då! 😂 får några pigga stunder men annars känner jag mig halvdöd, snuvig, otroligt trött och i dag vaknade jag med ont i halsen. Pågått över en vecka nu, går aldrig över utan bara runt. Har inlämningsuppgift som ska vara klar på fredag, jag håller på med den halvsovande nästan. Hoppas det går vägen ändå. Blir jag bara godkänd är jag nöjd.

I dag ska jag till affären eller apoteket och köpa på mig massa bra grejer mot förkylning, ingefära och grejer.

Skulle ett radhus eller stuga lite ute på landet passa mig? I ett litet samhälle?

Trevlig onsdag!

Kram!

8 Elisa:

skriven

Hej!
Varför reagerar han som han gör när det handlar om dessa pengar? Jag tycker att då man bor under samma tak ska man dela ekonomin..
Kram

9 EPM :

skriven

Åh! Jag skulle behöva en sån. Min granne hörde av sig igår och berättade att en man vars beskrivning stämde in på J cirkulerade utanför min lägenhet. Hon hade stirrat ut honom tills han pinnade iväg.
Jag hade precis rullat ner och krupit ner i sängen då hon hörde av sig.
Detta är obehagligt. Jag är orolig. Undrar om detta var den grej du såg eller om det kommer mer och det blir värre. Jag skulle behöva detta blåa skydd, för jag är övertygad om att han vill skada mig på något sätt.

Jag är orolig varje gång jag närmar mig lägenheten och denna oro gör mig helt slut!
😢

Kramar

10 *:

skriven

Godmorgon.

Ser du om jag möter min "riktiga" soulmate som du säger. Eftersom du (och även jag ibland) är osäker på om det är rätt. Ibland topp och ibland botten. Även om jag är i ett förhållande. Eller kommer han inte i min väg om jag stannar kvar i detta ?

Kram
*

11 Skorpan:

skriven

Om jag vann skulle jag ge detta paket åt min yngsta som skydd mot de som fryser ut henne i skolan. Ja om man kan använda det lite omvänt alltså?

Undrar om det här är en väg hon valt innan hon kom till världen, för att hon har en läxa att lära? Ont tar det i modershjärtat, att hon blir behandlad så...

”Som du så förtjänstfullt satt in”.. Oj jösses ändå, jag har attitydproblem, har jag märkt, o det är ju inget vidare. Kommer jag att få gå med dem länge innan det nya jobbet kommer månne?

Blev upplyst om att det ju kommer att bli arvsskatt för mig också. Hur i hlvete ska jag klara av att betala nåt sånt?? Handlar väl inte om några stora summor, men alla extra utgifter är ju, extra. Ska jag köpa lotter eller en lottorad eller vad? Argh...

En onsdag som tycks bli grå..
Ha en bra dag!
Tack för svar igår Es!
Gjorde mig så glad :).
Kram Skorpan

12 Nornan:

skriven

Vilken vacker blå färg! Om jag vann halsbandet hade jag gett det till min dotter som går igenom en väldigt svår tid i sitt liv. Hon har mycket att stångas emot med lite, eller ingen hjälp från sin omgivning. Mitt hjärta går sönder för henne och jag vill så gärna hjälpa på alla sätt jag kan 💙

13 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon.
Hemma hos mig känner jag att det finns saker jag inte förmår tolka som ont eller gott, likaså i min vardag utanför hemmet. Om jag kände att jag hade ett skydd jag kunde ta på, skulle jag nog kunna släppa tanken på det eventuellt onda och fokusera på det goda.
Idag är en bra dag att tända ljus, dricka choklad och kura med en bok. Hoppas du får en fin dag!

14 <3:

skriven

Vilken underbar sten.
Kände direkt att jag gillade den. Som Grekland.Skulle behöva den för att fullfölja en del saker i mitt liv och känna mig trygg och finna styrka att klara av nya mediciner när jag kommer hem med cellgifter och biologiskt läkemedel.
Så rädd och orolig inför detta jobbiga.
💙💙💙

15 Sol:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du om han vill ha mig? Om jag kan få honom vi i en relation?
Kram

16 Åsa:

skriven

Hejsan E!

Jag vill väldigt gärna vara med o få möjlighet att vinna denna fina halsband.
Jag skulle behöva extra beskydd både omkring mig o hemma. Jag är utbrännd o har o är kraftig HSP sensitive.
Är som en svamp som suger till mig andras energier.
Hade vart gott att få lite mer lugn.Har liksom inget filter.
Därför hade jag blitt mkt glad att få vinna denna tävling med halsbanden.
Kraam Åsa

17 Kiara:

skriven

God morgon Es!
Jag gör ett nytt försök ... var det mig H syftade på att jag inte hjälpte till förra veckan när I-L var sjuk? eller var det M? eller oss båda? Är H avundsjuk på mig för något? Arg på mig? Vad stör hon sig på? Mycket tacksam för svar! Kram Kiara 💗

18 Kiara:

skriven

God morgon Es!
Jag gör ett nytt försök ... var det mig H syftade på att jag inte hjälpte till förra veckan när I-L var sjuk? eller var det M? eller oss båda? Är H avundsjuk på mig för något? Arg på mig? Vad stör hon sig på? Mycket tacksam för svar! Kram Kiara 💗

19 Mo:

skriven

Skulle behöva extra beskydd då jag tydligen drar till mig alla möjliga sorters själar.Ha en fin dag.Kram

20 Dunegull:

skriven

Jag är gärna med och tävlar. Behöver all positiv energi jag kan få.
Får jag erbjudande från det andra jobbet?
Kram

21 Ht:

skriven

Hej!
Jag skulle vilja vinna halsbandet.
Ha det som beskydd mot elaka energier.
Kram!

22 Chatrine:

skriven

Hejsan Ez, jag skulle bra gärna vilja vara med och tävla om det fina vinsterna. Skulle behöva allt beskydd som finns så jag återtar energin ifrån en hemsk förkylning och tröttheten som alltid ligger som en tjock dimma. Nu vet jag ju inte om någon har satt en svart formel på mig för länge sen men det kan vara en stor risk att så är fallet.

Kram Chatrine

23 Mimis:

skriven

Hej!

Jag vill gärna vinna stenen för att jag bor i en stad där det varit många överfall. Här ute på våran parkering blev en kvinna nedslagen. Känner mig absolut inte säker när jag går ut ensam.


Kram

24 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Vad synd att jag inte behöver något extra beskydd för den var jättefin. Eller nej, det är ju bra förstås 😁.

Jag fick reklam för en kurs som heter "allt du vill ha SKA du beställa". Min första tanke var att "blir inte det dyrt om jag börjar beställa hem en massa grejer hej vilt och var ska jag göra av allt?"
Men sen läste jag vidare och själv hade hon tydligen beställt en pojkvän, men det gick lika bra att beställa drömhuset, ett nytt jobb eller pengar eller vad man nu behövde mest. Det verkade jättespännande och hon hade gjort en liten gratis snabbkurs där man kunde få en utförligare förklaring till vad kursen gick ut på. Det verkade kul och jag ville testa att göra en beställning. Men jag kan inte komma på något jag vill ha. Jag är så nöjd 😀.

Jag träffade en kvinna i typ min ålder som inte hade egna tänder, hon hade 30 kg övervikt, hon hade ont i benen så att hon inte kunde motionera, hon var inkontinent och hade dessutom en pappa som var så jävla elak så att jag började gråta efter att ha träffat honom.
Efter det blev jag ännu lyckligare över allt jag har. Egna tänder, lagom vikt och oproblematiska ben så att jag kan motionera, fungerande snippa och en snäll pappa. Jag blev så otroligt tacksam. När jag kom hem tog jag mig en ordentlig springtur och borstade tänderna extra noga för att fira.
Jag har så mycket att vara nöjd över och det är jag också 😊

Kram ThereseC

25 Carolina:

skriven

Jag vill vinna eftersom både jag och min son är sjuk jag har haft otur nästan hela mitt liv sjukdomar efter sjukdomar och nu är min son precis lika dan som mig och han är bara 8 år.tycker självklart att jag ska vinna som jag ska ha tillsammans med min son

26 Barbie:

skriven

Hej Kära Es!

Jag tror nog jag behöver beskydd från alla håll och kanter, jag har en liten tjej som jag inget ska hända henne eller mig då vi går igenom mycket i våra liv!! Allt från familj vänner förälder.. jag skulle behövs ett så innerligt, likaså min dotter,❤️


Tusen kramar

27 Kusin :

skriven

Jag skulle vilja stenen till min kära kusin som mår rent ut sagt skitdåligt då hon utsattes av hemska övergrepp av hennes pappa, min morbror, som barn. Hon har i vuxen ålder svår ångest och mår dåligt 24/7. Hon pratar ofta om att hon önskar kraftigt beskydd för att få känna någon som helst trygghet . Det skulle betyda mycket om hon kunde få vinna detta, hon behöver all hjälp hon kan få! Kram från 'kusinen'

28 Fiskaren:

skriven

Jag tävlar för min syster som drabbats av stora problem med allvarlig sjukdom och personlig konkurs. Hon kan inte bli frisk men hon kan känna frid i detta. Jag är på väg hem från Island för att ta hand om henne. Mvh Fiskaren. Andy W.

29 Livia:

skriven

Jag vill vara med och tävla eftersom jag ska göra insemination och vill så gärna ha barn. Jag har misslyckats två gånger och nu hoppas jag att det blir tredje gången gillt. Så vackert halsband och så fin sten. Kram

30 Marita:

skriven

Jag behöver gudomlig hjälp för att bli frisk och kunna återgå till ett hyfsat normalt liv. Jag hoppas jag vinner halsbandet och stenen. Hälsningar från Liverpool.

31 Skorpan:

skriven

Förlåt, missade helt raden med att inga frågor besvaras 😞.
Kram Skorpan

Svar: Nej du missade ingenting.. jag kom på att jag glömt skriva det så jag la just till :) Kram :)
Esmaralda

32 Tildis:

skriven

Jag önskar vara med och tävla för jag behöver energier att ta mig igenom en svår tid och landa på fötterna. Kramar till alla.

33 Anki:

skriven

Godmorgon i höstrusket

Jag avstår tävlandet Har dessutom en blå sten i ett hänge som jag inte nyttjar...har ju mitt trollkors .

Appropå stenar så var det en som sa att pärlemo och tigeröga skyddade när man var på resande fot ..Har ett halsband hängade i bilen för säkerhets skull Skaffade det när pojkarna och jag for på vår första semester för 11 år sen
Jag körde själv till Danmark och Silver Sara var så "duktig" om det var halsbandets förtjänst.vågar jag inte sia om men halsbandet följer med i bilarna sen dess...

Kram Anki med flock

34 Klara:

skriven

Jag känner att jag drar till mig onda personer ibland och är utsatt för fara. Så jag skulle verkligen vilja vinna så jag har skydd mot det! Klara

35 Lisa.A:

skriven

Hej.
Mycket vacker blå färg. Jag är gärna med och tävlar. Skulle behöva lite extra skydd både i bostad och i min bil. Ska vistas en hel del på vägarna en tid framöver,så halsbandet vore bra att ha på sig. Vet inte riktigt varför jag känner att jag behöver beskydd,men har känt det ett tag.
Kram

36 Grethe Hagen :

skriven

Kjäreste Ezmaralda 😊😍😍😍😍💙💝💚

Vet du hva?
Nå har jeg fått leilighet 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Jeg flytter 1november!!!! 👍😊😊😊😊😊😊🙏🙏🙏💜💚💛
Jeg er SÅ TAKKNEMLIG 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏💜💜💜
Tusen hjertelig takk nok en gang for alt du har gjort for meg 🙏🙏🙏🙏🙏 Jeg föler iaf det at du har hjulpet meg 👍👍👍😍
Jeg er gjerne med på å pröve vinne det nydelige smykket 👍👍
Tror jeg trenger litt beskydd mot negativitet...🤔🤔
Ha en finfin dag alle sammen og hold i hatten som det blåser!!!!! 😀😀💙
Onsdagsklem fra meg 🌹🌷💐🌹🌷💐💜💜💜

Svar: Stort grattis till lägenheten... den kom så rätt i tiden nu !! Kram
Esmaralda

37 Linda:

skriven

Så fin! Jag är gärna med och tävlar, och hoppas på tur :) Stenen skulle beskydda hemmet som jag delar med min 10 åriga son. Skulle ge stenen som bärs runt halsen till min son, för att han är den viktigaste personen i mitt liv!

38 Susanne Amalia :

skriven

☔ Regn i Stockholm..
Är i lägenheten och packar om..
Skulle gå ut med soporna i går och var tvungen att knyta upp soppåsen och visa vad jag hade i påsen för att få gå ut med sopporna.. Mycket sjuk 🤢 handling.. Jag har skickat mail och Swich.. Behöver beskydd.. Så jag vill gärna vara med.. 💕 önskar alla på bloggen lycka till och och jag känner att Beskydd ett hamnar där det ska..

Önskar alla en fin dag med mycket kärlek.. 😍

Svar: Ditt mail har kommit och du står i seanskö.. jag skyndar på så mycket jag kan... ta hand om dig och skydda dig själv i första hand nu.. kram :)
Esmaralda

39 Mirre:

skriven

Jag är gärna med och tävlar, behöver en blå sten för beskydd mot det onda ögat 👁 Kram!😊

40 Grethe Hagen :

skriven

Forresten, glem at jeg vil vinne smykket!
Håper at EPM vinner det, ho trenger det mye mer 🙏🙏🙏🙏💜

41 Ester:

skriven

Hej!
Är gärna med och tävlar då jag har en ständig oro i kroppen hela tiden, som att något ska hända.
Kram

42 Susan:

skriven

Härligt blå💙
Tror inte jag behöver ngt beskydd men man vet ju aldrig, den kanske hjälper mot det mesta, så jag tävlar gärna.... kanske kan den locka till sig en prins på en vit springare😉

Kram

43 Camilla:

skriven

Känner mig inte alltid trygg i min lägenhet så extra skydd skulle kännas skönt att ha, så gärna med i utlottningen! KRAM

44 Felicia:

skriven

Åh vilket fint halsband och stenen också. Halsbandet skulle passa så bra till min nya outfit. Dessutom behöver jag extra stöd i samband med den skilsmässa som jag går igenom. Hälsningar.

45 Maskros:

skriven

Jag vill gärna vara med och tävla. Jag har opererat knäet och sitta bara hemma och less. Kramar.

46 Sia:

skriven

Jag brukar ha otur och vinner aldrig. Jag har otur i livet också med allt från jobb till kärlek och önskar en vinst.

47 *:

skriven

Hej

jag får gå själv på samtal. Hoppas det ger mig energi och stöd att fortsätta på rätt spår.
blir bara tillbakakaka när vi pratar och tillbaka på ruta 1.

Fattar inte varför han inte vill.

Känns som han redan har gett upp ???

*

48 Fanny2:

skriven

Om jag vann så skulle jag ge den till min mammas nya kille. Han skulle behöva beskydd mot alla människor som inte vill honom väl. :) Han har väl några dåliga sidor som alla andra men jag får en känsla av att han är en snäll själ. :)

Tack för svar igår! 💜

Kram

49 Bara jag:

skriven

Hej Es.
Rolig tävling! Ser att det finns de som skyddet behöver den bättre än jag.
Jag undrar om du ser något nytt jobb för mig?
Kram

50 Skulleverkligenbehövavinna!:

skriven

Hej!
Jag står inför sista striden med en man som förvrider huvudet och duperar allt i sin omgivning.
Jag skulle verkligen behöva den blå stenens beskydd så att omvärlden kan genomskåda mannen som försökt knäcka mig under så många år och dom kommit undan med allt möjligt pga sin duperingsförmåga.
Många kvinnor har drabbats av samma man och nu hoppas jag att det äntligen blir ett slut på hans framfart.
Jag vore så tacksam för lite extra styrka och beskydd närmsta veckorna! Hoppas tror och önskar!❤️

51 Viktoria:

skriven

Hej Ezmaralda!

Känner alltid i liknande val att det alltid finns någon som behöver något bättre än jag.

Numera försöker jag lära mig att älska mig själv och tänka att jag också har ett värde som inte har med det "egoistiska Egot" att göra.
Så kanske, kanske...........
Kram, kram!

52 M:

skriven

Hej Es

kommer det nya positiva förändringar snart?
kram

53 f.u:

skriven

jag hade önskat detta halsband till min mamma, som alltid kämpar med sin hälsa, önskar hon kunde få vara helt frisk någon gång i sitt liv. hon har alltid kämpat med något i sitt liv. Hon är en riktig kämpe med ett
stort hjärta.

54 Jennifer:

skriven

Hej, jag är väldigt gärna med i tävlingen, så vackra stenar. Lite extra beskydd och energi vore underbart. Kram

55 Helen:

skriven

Bär lite emot att vara med i tävlingen. För det finns som många som borde få de hellre än jag.Och beskydd hm hm. Jag har det ju bra. Men sen tänker jag. Okej jag är med ändå..
Det skulle kännas fint att få denna sten som en trygghet när jag söker nytt jobb eller för att framtill ev. kommaatt utveckla min lilla firma.
Sen tänker jag att tävla kan man göra, för stenen kommer att hamna dit den ska. Det är inget man kan göra nått åt vad man än skriver .
Kram

56 Michaela:

skriven

Sånt här tycker jag är jätte svårt då det alltid finns de som har det värre än mig så det hamnar säkert hos rätt person. Men självklart önskar jag också beskydd efter många tuffa år och kämpar för att ta mig vidare till något bättre. Kram och fint av dig att göra detta💙

57 Helena i Uppsala:

skriven

Vilken fin sten!
Gubbvännen har haft änglavakt hur många gånger som helst nu. Först ramlade han med cykeln i en grop som doldes av regnvatten med en vecka på sjukhus som följd. För två och ett halvt år sedan fall igen på gågatan, så han blev snabbt omhändertagen. Det blev bruten nacke, månad på sjukhus och 3 månader på korttidsboende. Nu i september var det dags igen: fall nere på sta'n kl 6 på morgonen, massor av blod från huvudet, men tack och lov bara en vecka på närvårdsavdelning. Dessförinnan två fall på sovrumsgolvet, utan att komma upp själv. Där har det bara blivit blåmärken. För en vecka sedan bältros utan smärta(?!) - Han behöver verkligen skydd!

58 Helena Ir:

skriven

Om jag skulle vinna,så får nr 50 den från mig..

Kram

59 susanneamalia:

skriven

Tack.. du behöver inte skynda dig ...
jag är tacksam för att du överhuvudtaget vill gra detta för dina rådgivningar är magiska och jag lovar at de är till stor hjälp för många ..
kramar och ta hand om dig hälsa Glenn ...

Jag rekommenderar verkligen en seans av Esmaralda .. det är till stor hjälp ... många kramar <3 <3

60 Alie:

skriven

Jag är väldigt gärna med i tävlingen.
Jag behöver styrkan att tro på mig själv och våga ta fler kliv ut i livet..
💫
Kram

61 Boudica:

skriven

Fina stenar! Har sen barndomen dragits till stenar. Stenen skulle passa fint i mitt blåa kök.
Men avstår tävlingen gör jag, det finns många här som behöver beskydd mer än jag.

Här ska jag försöka komma till sans med mig själv, mitt goa humör hög på glädje har totalkraschat utan riktig orsak. Föll ner på golvet å grät så fort jag kom in, samtidigt som jag hör hur himlen öppnar sig där ute.

Lite kaffe, lite lugnande aromaterapi. Ja vad mer, jo träning behövs rejält just nu!

KRAM

62 Mamman:

skriven

Jag står i ett nytt skede av mitt liv. Har gjort klart med allt gammalt, gått igen en skilsmässa, kämpat för mina barn och tar hand om min syster som har svårt cancer. Jag känner att jag behöver allt styrka jag kan få och vill så gärna vinna. Kram till alla på bloggen.

63 H:

skriven

Hejsan!

Jag är gärna med och tävlar! Otroligt fin sten och halsband!

Jag vill och försöker lära mig mer om spiritualitet, så det skulle vara fint med en skyddade sten.

Men det finns andra som behöver skyddet mer än mig. Så jag hoppas att vem som än får den, eller inte, får de skydd som de behöver! :)

Kram

64 Hoppet:

skriven

Jag är gärna med i tävlingen och hoppas på tur.

Vill då ge bort den till min kära mor som går genom en svår tid med hela hälsan och är så mager nu:((
kram

65 ängeln:

skriven

Hej! Jag vill gärna vara med i tävlingen! Jag känner bara att den ropar mitt namn!

66 Agnes:

skriven

Brukar inte vara med i dina tävlingar, men denna gång så gör jag det.

För sonens skull, helt enkelt.

Nu har barnbarnens mor ännu en gång bearbetat barnen så att de ska bo hos henne. Hon anser att de ska börja med varannan vecka tills hon kan ha dem på heltid.

Det blir ju mer pengar till henne, om hon har dem jämt, enligt henne.

Med tanke på att om de nu bor hos sin mor, så är resan till skolan 1 tim, vilket betyder att istället för 10 min/dag väg till skolan för barnen, så blir det 2 tim.
Modern har noll intresse för deras fritidsaktiviter, vilket innebär att när hon har dem, så blir det inget efter skolan...de har inga egna sovplatser hos modern, då en får sova i soffan o den andra antingen med sin storebror på 15 eller så blir det golvet.

Barnens mor har aldrig läst en läxa med vare sig sin äldste son, eller med flickorna...beror på att hon inte har intresse, det tar för lång tid o dessutom så kan barnen hjälpa varandra...här pratar vi om en unge som går om 3:an, o en som har andra läsproblem.

Listan kan göras oändlig...och då hon manipulerar barnen så självklart vill de bo med henne...hon går bakom ryggen på deras far, o senaste veckoslutet hon hade dem, så hade hon startat ett facebook-konto åt 9åringen...så nu är denna 9åring kompis med ett flertal av mammans släkt...att barn ska vara 13 för att ha facebook skiter mamman i...

Senaste draget nu från mammans sida, är att tubba äldsta jäntan till att "inte gilla gris!" Helt plötsligt så vägrar en korv-o-bröd-älskande tjej korv...för att det är gris...upps, jag kanske glömde nämna att hennes mor är ihop med en 19-årig asylsökande från afganistan...som troligtvis är muslim...visst är det fantastiskt att som 35-årig kvinna "fånga" en 19-åring som ska sätta prägel på hennes barn...

Barnens mor anser inte att det är ngt problem alls med att barnen ska bo veckovis hos resp förälder...men då det i hennes fall gäller ekonomin...så är det nog dax för familjerätten.

Så visst hade min son behövt extra stöd o hjälp med att orka med att ha denna kvinna dagligen i telefon o dessutom veta att hon förtalar honom inför barnen.

Att som man ha barn med en kvinna som är psykopat, o dessutom vid varje kontakt med barnen gör sitt bästa med att baktala o förtala barnens far enbart i syfte att barnen ska välja henne, för att hon ska få loss pengar, sliter på honom.

Han är så mån om att barnen ska få en trygg o stabil grund att stå på o kunna klara sig i samhället. Något deras mor gör sitt bästa i att spoliera.

Och som man har han samhället mot sig, eftersom normen är att en mor alltid är en mor.

Jag är övertygad om att han kommer att få enskild vårdnad om sina barn, men resan dit kommer att skada barnen, då deras mor strider för pengar...inte att hon vill barnens bästa...

Och det är barnen som betalar...då deras mor spelar på att hon är mamma och ska ha barnen.

Tänk er en 15-årig tjej...där har ni barnens mor i ett nötskal.

Så trött på människor, faktiskt.

Kram!

67 Michelle:

skriven

Hej ez! Jag vill vara med & tävla!
Nu händer det grejer från spådomen jag fick av dig kan jag säga! Från olika håll och kanter.
Mestadels av det negativa så därför känner jag att två vackra stenar kunde få beskydda mig och ge mig lite trygghet.
Dessutom är det min älsklingsfärg.
Jag samlade på den undre stenen när jag var liten och köpte dom dyrt på alla möjliga ställen så som djurparker, marknader och några har följt med från äldre generationer. (Dom har jag självklart kvar) men jag har aldrig haft en blå.
Jag går varje dag runt med olika smärtor och oro. Läkarna kommer med olika besked så vet inte vem jag ska lyssna på och inte, det känns som om jobbet snart kommer dra någon olycka över mig också så jag går mest i väntans tider.
Husrenoveringen går katastrofalt dåligt, kallare inne än ute och ingen värme har vi än på ett tag.
De blå vackra stenarna hade varit väl omhändertagna hos mig.
Kram kära ez.

68 AnDa:

skriven

Hej Esmeralda ❤

Din blogg ger mig så ofta ett leende på läpparna eller svar på det som tynger mig. Åhh och tack, idag .. en blå sten som skulle beskydda mig 💙 Att kunna få börja befria, skydda mig från så många energitjuvar, avundsjuka, personen/möten som jag har på mitt jobb och kollegor. Guds gåva skulle vara det för mig.
Jag har levt många år själv också.. möter inte /hittar inte min partner... Jag känner på mig att han finns här ute och vi bör träffas snart men jag börjar tappa hoppet...

Jag behöver beskydd och styrka snälla , fina blåa Stenen 💙💙💙 A

69 GSH:

skriven

Jag är gärna med och tävlar, hade behövt lite skydd då jag upplever det som att allt bara går åt skogen just nu.

70 Agnes:

skriven

Märkte att jag glömde lägga till, att tanken var att ge honom dessa stenar som beskydd gentemot denna besatta, kvinnliga psykopat!

En annan sorglig sak är att hon ofta o gärna vill klä den yngsta flickan i utmanade klädsel...eftersom mamman vill ha en mini-me. Sminkad, för små kläder o med enda syfte att ha kul i livet...suck...

Mamman är 35, yngsta är 8...och redan nu smartare än sin mor...men väldigt lätt manipulerad...

Kram!

71 Hedwig:

skriven

Hej!
Om jag skulle vinna skulle jag ge stenen till någon annan, trots att jag kunde ha bra användning för den, för jag vann redan en tävling för 3-4 år sedan och vann då en ängel som jag fortfarande tittar på varje dag. Stenen har något magisk, även på grund av färgen. Om jag ser den här färgen i butiker blir jag genast tilldragen av den. Jag har mycket blå i hemmet och vet att det är min färg, speciellt de djupare blånyanser. Jag tycker att den som känner sig mest attraherad av stenen (utom jag) helt enkelt skulle vinna den. Esmaralda känner nog vem det är!

72 Olga:

skriven

Esmaralda Hej, har börjat förstå att jag ska börja tänka på mig själv. ..Dom sista åren här på jorden, det är svårt. Men nu kanske det är dax för mig, behöver nåt extra, ,och inte bara tänka på mina vuxna barn. Varför håller jag på så?
Hälsningar orolig mamma.

73 MalinS :

skriven

Jag är gärna med och tävlar, känner att vi behöver all beskydd vi kan få. Jag kommer från en kultur där man just tror på onda ögat och förbannelser. Det finns blåa stenar hos de flesta av våra landsmän. Men när en blå sten från just dig finns att tävla om känns det mer autentiskt :)

Kram

74 Berg:

skriven

Hej, japp jag vill gärna vara med och tävla om de blå stenarna. Det känns som att jag behöver hjälp med beskydd. Tyvärr kommer det hitseglande mängder av svärta och trassel som mina barns pappa ställer till med. Samtidigt är det mycket på jobbet som inte får gå fel. Härom natten fick vi även två cyklar stulna hemmavid, och det känns som att det var en konsekvens av att jag inte riktigt hinner med att beskydda familjen just nu.

75 Jullis:

skriven

Med detta skydd önskar jag kunna omfamna dem i min närhet när dem behöver det. Jag ser ingen direkt fara i mitt liv just nu. Händelser som vi inte kan förutspå (kanske bara du då såklart Ez ;) ) vill vi nog alla ha lite extra skydd emot.
Folk pratar gärna med mig, öppnar upp sig. Jag vet inte varför det är så. Jag tycker om att det är så dock. Att genuint få vara stöd och ge råd. Att kunna överföra lite beskyddande energi hade varit fantastiskt.

76 Ia:

skriven

Hej
Jag vill gärna vara med och tävla 💙

Skulle behöva extra beskydd eftersom jag bor ensam med två barn och ska klara av hela vardagen, ekonomin mm själv. Inget får hända då måste barnen lämna sin enda trygghet. Jag har i alla år fått kämpa med allt! Och är rädd att utbrändheten ska komma tillbaka. Vem ska då ta hand om mina barn?

Kram

77 anonym:

skriven

Vill gärna vinna ett vackert och funktionellt smycke..kan behövas det är mycket nu med mycket. ps: Hälsa till sötisen MG

78 Skrållann:

skriven

Hej!
Jag är gärna med i utlottningen av halsbandet.
Det är så många runt mig som drabbas av sjukdom och elände och jag är livrädd att själv drabbas av något. Det är mycket oroligt på min sons skola, senast igår var det knivskärning, och jag är orolig att han ska råka ut för något. Kanske halsbandet kunde beskydda både mig och mina närmsta och samtidigt utstråla goda energier till dom jag möter💙

Kram❤️💙

79 Emma:

skriven

Ute i sista minuten, men trillade in av en slump!
Supervacker sten!
Har inte varit inne här på ett tag, men kristaller o stenar har lockat mig i några veckor nu, så dyker det plötsligt upp en tävling på din sida! Tänker att det kanske är meningen?!

Skulle behöva lite skydd runtomkring mig. Ger mycket av mig själv, framförallt till brorssonen som inte mår bra. Mitt hem är nog en plats för många att komma o vila i, men det tär oxå på mig, energimässigt att ge... En skyddande sten kanske hjälper?
Kan man dessutom få lite hjälp med ekonomi blir jag överlycklig!

80 Signe:

skriven

Hej!

Jag vill grna delta i tävlingen. Har av flera fått höra att hag ”ska passa mig för den blonda” på mitt jobb. Till saken hör att hon är både opålitlig, obehaglig och oftast har en egen agenda med vad hon gör o säger... Dotterns pappa är också av liknande kaliber. Tacksam för hjälp med amuletten, som ett stärkande skydd!

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: