Ni är bäst...

 
Tack Kristin  för initiativet till healingen och tack  alla ni som deltog ... jag fick en rejäl skjuts... och  det blev så att jag både tog emot och kunde sända lite tillbaka
Somliga av er märkte nog detta !!
Det gick liksom av sig själv !
 
Jag är säker på  att denna healing gjort skillnad... jag känner mig lättare, friare och gladare och mer hoppfull !!
Tusen miljoner tack goaste  bloggfamilj - ni  är  bäst !!!
 
Kram & kärlek
 
 
 
 
 
 
1 Kristin:

skriven

Kjære Esmaralda og en herlig Bloggfamilie.

Tusen takk for dine ord i bloggen, kjære Esmaralda.
Jeg er så takknemlig for at vi sammen kunne gjøre noe godt for deg. Tusen takk for det du ga oss av deg selv i dag også.
Jeg har tenkt mye i det siste, og kommet fram til at den sanne glede er ikke ting, men å gjøre godt for andre. Når det også blir verdsatt, føles det STORT!!
Nå er jeg lykkelig for at vi alle klarte å gi deg noe sammen, Esmaralda.
En stor KRAM og takk til alle sammen!!
Så møtes vi til ny Healing Torsdag 25.april kl.20-21

2 Skorpan:

skriven

Det känns bra att höra!
Kunde inte vara med idag, annat än att tänka varma tankar, ledsen för det.

Men jag är nog ingen healare ändå, så ingen skada skedd ;). Då är du klar inför det kommande, tror jag!
Kram Skorpan

3 Helenb:

skriven

Håller med om att det var ett bra initiativ av Kristin.

Jag försökte sända en stund men fick oväntat besök så jag hann inte så mycket. Men jag kände av healingen och jag undrade hur det kunde komma sig, men nu vet jag ju att det var du som sände tillbaka.
Skönt att det känns lite bättre och du är lugnare. Du har väldigt mycket stöd och kärlek av oss alla.
Kram

4 Pia1:

skriven

Ja det studsade tillbaka och jag blev förvånad för jag har aldrig provat på fullt allvar tidigare. Jag hoppas de andra höll ut längre än jag gjorde och det borde vara massor av energi från hela familjen ❤

5 Barbie:

skriven

Så bra goda E!

Jag har panik... när en dröm verkar sig vara såå verklig att mitt barn dör under vatten.. vad betyder det? Jag är fruktansvärd rädd! Kan inte sluta tänka..

Kramar

6 Signe:

skriven

Hej kära Ez!

Missade detta mail om mass-healing till dig, beklagar verkligen, men sänt intensivt själv till dig ikväll🙏🍀♥️! Du får all kraft och kärlek jag kan sända, och jag känner att det går bra för dig, både eventuell op och behandling💪👍♥️! Känns gott🤗.

Haft fruktansvärd smärta ikväll, trots all möjlig morfinkombo😔😥, skarpaste på ett år!
Hur får jag hjälp?? Kommer op före eller efter sommaren? Hur kan jag skynda på den? Vill ju ha operationen snarast möjligt, särskilt om smärtan ska te sig som idag (och tidigare, fram till i höstas, före senaste op - så jobbigt😔!!). Vad kan jag göra?? Hur hjälpa mig, min familj, mina vänner? Hur få hjälp m smärtan...? Ikväll sååå kämpigt. Ber dig, om möjligt om en hint, vägledning om var jag kan få hjälp, såhär är det helt outhärdligt, trots maxdos både lån- och kortverkande morfin. Snälla, vad ser du för mig...🙏?

Hoppas du fått njuta av familjen lite ändå, trots avslut av resan alltför tidigt. Vejby härligt idag, så även Tågarpsängens härliga fälttävlansbana. Att se de tunga och kraftfulla muskelpaketen på nära håll satsa fullt, med kraft, över de stora hinder vi stod nära, gav inspiration. På flera sätt.

Sköt om dig , kram💕

7 Katten:

skriven

Tack Kristin för att du kom på detta med gemensam healing.

Jag visste inte hur jag skulle lägga upp det hela men det löste sig av sig själv. Plötsligt bara stod jag sida vid sida med alla er andra så att vi bildade en oval, vet inte varför det inte var i en ring, men jag såg Es lite till höger inuti ovalen.

Alla sände så att det blev ett starkt sken inuti ovalen. Jag kände mig dock lite osäker och svag så jag lämnade min plats och gick undan en stund. De sista 20 minuterna gick jag tillbaka och då kallade jag på min guide och min ängel, och de ställde sig på varsin sida om mig och sände de också. För säkerhets skull bad jag även ärkeängeln Rafael delta eftersom han är läkekonstens ängel. Nu kände jag mig inte osäker längre så det var bara att ösa på.

Det lustiga var att detta var första gången jag såg min ängel allvarlig; han har alltid en massa hyss för sig annars, men nu syntes det att han tog denna uppgift på yttersta allvar.

Kram

8 I:

skriven

Åh detta missade jag helt tyvärr, men vilket fantastiskt fint initiativ! ❤️


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: