Bitterfittan har ordet....

Dagens gästbloggare är:  Bitterfittan

Hej på bloggen

Alla människor i min närhet är käcka och energiska

Ingen har bekymmer och problem mer än jag.

Ingen vill höra om mina problem och jag kan själv känna att jag tenderar att älta dem men det behöver jag.

Min syster har sämre lön än jag, ingen karl i sitt liv och inte så många vänner men hon är så förnöjd och glad ändå och tycker jag klagar i onödan

Jag har ett bra jobb men det är stressigt. Jag har ett hus som kräver både arbete och pengar. Jag har en särbo som är lat och ointresserad av det mesta.

Jag har fått tinnitus och ingen verkar fatta hur jobbigt det är.

Jag är 58 år och börjar blir trött men det får man inte heller lov att vara.

Jag är så trött på  hurtiga och nöjda människor så jag får kramp.

 

 

Särbon vill inte resa så långt och absolut inte flyta till en annan kontinent utan han vill hålla sig i Europa med kortare flygtid. Då frågade jag en väninna men hon har inte råd. På så sätt har semestern blivit förstörd för mig.

På jobbet får jag de sämsta uppgifterna för man tycker jag är gammal i gården och behärskar det mesta.

Det gör jag men jag vill också ha lätta uppgifter och ska inte straffas för att jag har kunskap. Visst får jag högre lön än de yngre men det känns ändå inte rättvist.

Jag var hundvakt åt dottern när hon var på semester med en väninna och hon hade inte köpt någonting som tack för besväret. Som om jag inte är värd det. När hennes svärmor passade den skällige hunden så fick hon en flaska vin för besväret och jag hade hunden 4 dagar lägre än hon hade.

 

 

 

 

Jag har gått upp mycket i vikt och inte bara 3-4 kilo som en del klagar över.

Jag kan inte sluta äta.

Vännerna tänker mest på sig och sitt.

Nu har jag nog gnällt klart. Skönt att få säga allt man vill utan att bli avbruten av hurtiga tillrop

Kram från Bitterfittan

1 Rebecca:

skriven

Ibland måste man få klaga, men ert tips är att fokusera på det du är tacksam öcver istället.

Hur blir min kommmande vecka? :) kram

2 Mikael:

skriven

Haha, ursäkta om jag skrattar men det blir väl inte roligare än sådär, eller som man gör sig.

Kanske har du för små problem helt enkelt fast jag gissar bloggen var ett skämt för att skoja till det lite :) hur fick du till det att semestern var förstörd kan man undra, i det där läget, förvänta sig något för att man tar hand om hunden åt sin dotter? Svärmor är en person som inte är släkt sen barnsben så det är en annan grej, äta? ja det är du som bestämmer, man får vara grinig, det bestämmer man också själv :)

THC Ez... de på strålningsenheten kanske tycker att det blivit lite för mycket av det roliga när du kommer in såhär :)

https://youtu.be/o8sF475qfVM


Kram
Mikael


Svar: :) :) :)
Esmaralda

3 Mikael:

skriven

Glömde att temat är vara bitter....

Precis när det var som bäst och jag skulle få orgasm tog batteriet i telefon slut, fast jag tog saken i egna händer och laddade batteriet nu så ordnade det sig, jag är väl inte så bra på bli bitter...men man ju inte vara bra på allt, det kanske man kan försöka vara bitter på!

Tony Rikardsson(Robert) är för kul när han är bitter, en del människor är bra roliga när de är bittra, kanske din omgivning gillar när du är bitter :)

Kram
Mikael


4 Kulla:

skriven

Alla är vi olika, .
Undrar om flirten är på ingående.. eller, vart tog han vägen?!? Jag har då verkligen haft ögonen med mig😄., kram

5 Skorpan:

skriven

Bra skrivet Bitterfittan, hur känns det nu? Frågan är nu om du vill fortsätta o leva med din bitterhet till dagars ände eller vill du må bättre? Lättare är det ju att fortsätta i samma spår som förut ;). Börja med att beställa en seans av Es o sen börjar du nysta, om du vill ha förändring. Det lättaste är kanske att säga åt dottern att du blev ledsen över att svärmor blev ihågkommen med en flaska vin då hon passade hunden men inte du.. Nåja, du vet nog själv hur du ska göra :). Stort lycka till i framtiden Bitterfittan o skriv gärna ett inlägg igen o berätta hur det gått med ditt nystande!!

Känner igen mig i det dagens bloggare skrev om att inte kunna sluta äta. Har nu lagt in så mycket godis denna helg att jag t om började må dåligt o blev mätt av godiset o ändå fortsatte jag att äta. Det är ju inte klokt o hur bli kvitt detta? Sockerråttan är nog den värsta råttformen ;). Vet att jag borde sluta för att det annars kommer att leda till elände i framtiden o det kanske rätt snart t om!? Vi får se hur det går...

Kollade film igår, tillsammans med godiset ;D, o i den filmen spelades kubansk musik, tror jag. Nu undrar jag om jag nångång levt där eller i trakterna runtomkring för den musiken får mig att vilja dansa. Ser du någotnom detta Es? Kan inte påstå att jag hyser nåt intresse av att vilja åka dit, åtminstone inte för tillfället, men aldrig vet man vad livet bär i sitt sköte...

Hoppas du har vilat o blivit fri från din feber Es. Du behöver alla goda basiluskor nu :).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: De gäller att detoxa ...helt och hållet sluta.. på en gång... och det blir ett helvete ett tag men sen försvinner suget och längtan.. sådana som vi kan aldrig ta bara en bit choklad.. vi måste äta upp hela kakan ! Osäker på Cuba.. men helt klart någon ö med denna eller liknande musik... kram :)
Esmaralda

6 Lilla m:

skriven

Hejsan!

Jag undrar hur stor möjligheten är att jag får ett barn med min livspartner (som ännu inte dykt upp)?

Tack på förhand!

Svar: Möjligheten finns.. jag ser inte hur stor den är... kram :
Esmaralda

7 Helena Ir:

skriven

Livet är inte rättvist någonstans..!! Jag tycker inte heller alltid att det är kul..Men,jag kör på,vad är alternativet? Jo,att skita i allting..och det blir nog inte bra det heller. Bra.att du fick ur dig..livet är piss ibland! Om,jag ska komma med något råd till dig i livet,så är det att göra det, ett steg i taget..ändra en sak..och så nästa..Lycka till,och ha en bra dag!

Tänkte strunta i träningen idag..men nu gör jag inte..

Ha en bra dag,Esmaralda!

Kram :)

Svar: Heja dej som tränar idag :) kram :)
Esmaralda

8 Dunegull:

skriven

Ibland får man vara bitter. Känner mig lite så nu oxå faktiskt. Men du måste kunna göra saker på egen hand. Så slipper du bli besviken på andra.


E! Nu fick jag höra att mitt ex har träffat en ny. Prata med hans barn igår. Livet känns så sjukt i mellanåt. Vet inte varför jag reagerade, blev ledsen faktiskt. Mest oxå för att min kärlek dröjer när han behandla mig så illa och även exet tidigare som verkar lyckligare än någonsin. Jag förstår Bara inte. Han har sagt så många gg att jag är speciell för honom. Varför försöker han inte be om ursäkt för allt han gjort och försöka Få hjälp för sina problem. Vi störta honom allihopa. Och nu har han bara träffat en annan. Varför? E han kär i henne eller ör detta bara för att Han inte vill vara ensam?
Kram

Svar: Bara släpp det.. du hade inte kunnat bli lycklig med honom i alla fall.. han är inte rätt för dig och det tror jag du vet egentligen.... kram :)
Esmaralda

9 MollyD :

skriven

Man borde inte skratta när man läser dagens inlägg men jag kan inte låta bli.
Bitter men varför? Ställ dig framför spegeln och ta dig ett rejält prat med kvinnan du ser där. Säg till henne att hon inte vill ha en lat särbo som inte delar lusten med hus och resor, att hon måste ta sig en funderare på vad hon vill med livet och göra något åt det. Hon hade kunnat åka på semester själv och skitit i att vara hundvakt. Ta av dig offerkoftan och ta ditt ansvar för ditt liv. Ingen annans ansvar.
Jag är också 58 år och trött ibland men försöker då lyssna på min kropp och återhämta mig,

10 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Till Bitterf......orkar inte slösa min energi på dig...

Hoppas du tankar energi nu Es <3

Här vart halva huset målat och nu regnar det... men i morgon kommer förstärkning .Yngsta sonen kommer hem på besök 1 vecka ! <3.
Ska bli så roligt att rå om honom en stund.

Hundarna undrar varför vi går ut och in genom bakdörren.Har plastat in framsidans fönster och dörr och det visa sig att vi behöver måla 2 ggr .

Ha nu en go´söndag

Kram Anki med flock

Svar: Ja, det är himla kul när barnen kommer hem...och hundarna tycker nog att ni fått fnatt alldeles :) kram på er alla :)
Esmaralda

11 Läroliv:

skriven

Hej Bitterfittan, jag vill ge dig en stor kram. Belöna dig själv. Ge dig själv 2 flaskor vin i stället för en som svärmor fick för att passa dotterns hund. Res själv dit du vill. Fixa huset själv det som går. Vänta inte på att andra ska görat. Skit i andra och gör bara. Det ger tillfredsställelse. Själv ska jag såga till väggpanel idag som jag ska sätta upp på gipsvägg för att hänga upp en massa små skåp på. Har aldrig gjort det, men känner att det blir bra ändå. PS jag är ingen hurtig typ. Vill bara ha kul. Jag är 73 år och det visar att det aldrig är försent för att börja ha kul.

KRAM

Svar: Det är rätta tag !!! Kram & lycka till med vägg & skåp :)
Esmaralda

12 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, tror det är bäst att jag inte kommenterar dagens inlägg mer än att gör slut med särbon om det inte passar och var glad att du har ett bra jobb.

S min granne har börjat höra av sig och frågat om jag vill komma över på vin och följa med henne ut och till hennes stuga med vänner.
Gick över en sväng igår på lite vin. Det var väldigt trevligt. Men jag förstår inte varför hon vill att vi ska umgås. Lite fördomsfull nu att hon är en äldre vinhagga. Vill hon vara snäll och tycker jag verkar ensam.
Är lite vaksam med nya vänner.
Jag tror S bara vill mig väl och att vi ska ha roligt ihop.
Vad tror du kära Es dra mig undan eller umgås lite.
Kram


Svar: Din granne vill dig väl och gillar dig.... kram :)
Esmaralda

13 Michaela:

skriven

Det var mer gnäll än mig :) Tack för att du bloggade!

Först 5 veckors sjukdom nu dålig sömn o ångest. Trodde att jag skulle få börja må igen. Inte ännu mer. Varför Es? Ger det sig?

Kram och ha en skön söndag! Hoppas febern är bättre!

Svar: Det här är efterdyningarna av att du varit sjuk så länge... det blåser över... lev aktivt och det extra viktigt just nu.. kram :)
Esmaralda

14 Mara:

skriven

Hej!
Så skönt få gnälla av sig lite;) vi är väl alla lite bittra ibland. Man får tycka synd om sig själv och mår bättre sen 😂👍
Börjat prata med en kille P.. setts en vång.. vad blir det av det ? Ser du något? Tänker på gamla P.. vilken P är bäst? 😎
Kram

15 Juni:

skriven

Ja vad säger man... Jag är ledsen, jag tillhör de där hurtiga folket. Sorry att jag förstör din värld men fyller min egen med det som gör mig gott 💕!

16 Ghostwriter :

skriven

Skönt! Nu har du gnällt! Nu tycker jag du ska ta det goda med det mindre goda, och inte måla satan på väggen som jag tror Esmeralda sagt några gånger till mig. Du har en position i ditt liv som du kan förändra inom bara några få veckor med start redan nu.

Vikten: Ät LCHF eller hitta din grej. Pröva dig fram i vad du tror är problemet i din viktökning. Sök hjälp. Kolla dina värden osv. Har du PCOS? Har du någon annan sjukdom? Sök terapi, som tips från mig.

Jobbet: Var stolt över din erfarenhet och tänk vad gött att du har bra lön så slipper du bli hemlös eller inte ha råd till att ens andas. Tala om för din chef att du uppskattar ditt arbete med pga "det och det" känner du för förändring. Dom verkar ju uppskatta dig? Annars hade du knappast varit kvar så här länge och med en bra lön? Stå på dig, sluta gnäll och våga berätta för dom vad du önskar. Det finns massa yngre som är hungriga på vilka tjänster som helst och gör det värsta för att få det du har idag. Så det lär inte vara några problem.

Vännerna: Klart dom inte orkar lyssna på någon som gnäller och klagar. Jag har själv varit den som haft massa problem, och än idag. Men hittar man inte en balans så trycker man tillslut ner andra också. Inte ens du vill ha en sådan vän.
Klaga, prata osv ska man göra med sina vänner. men det finns en gräns till hur mycket man orkar. Man vill inte lyssna dagligen på klag från en person som inte ens försöker vara positiv eller göra förändring. Bli den förändringen du behöver.

Dottern: Hon kanske tar dig lite för givet med hunden. Hon kanske tycker att du kan ställa upp utan att behöva få en tusenlapp hit och vin dit, utan att ni kan ställa upp för varandra utan att behöva förvänta er saker tillbaka. Bara ren ovillkorlig kärlek? Är det inte alls så som jag tänker, så säg hur du känner. Men sluta jämföra dig med svärmor. Du är hennes mamma, det är på en helt annan nivå det. Var rädd om relationen istället. eller sluta ta hand om hunden då om det är viktigare med en present som tack än din dotterns kärlek och att hon frågar just dig för att hon litar på dig.


Hoppas du kunde ta till dig lite goda råd.
Allt gott :)

17 Dunegull:

skriven

Jag vet det E! Men man blir ändå ledsen. Mest för att livet är så hårt. Ser du något positivt för mig inom kort? Ngt spec att se fram emot? Känns lite ensamt här på resan även om dagarna i solstolen är sköna.
Kram

Svar: Åk på lite utflykter.. håll dig igång.... kärleken kommer till dig också när det är dags... kram :)
Esmaralda

18 Jennie:

skriven

Hej kära Es! Är min talisman ännu verksam? Eller har den gjort sitt? Kram

Svar: Den känns verksam, absolut... och den jobbar för dig så starkt den bara förmår.. kram :)
Esmaralda

19 Ghostwriter:

skriven

Ha en fin dag! Själv är jag uppe innan tuppen och sökt massvis av jobb och hoppas på att jag kan få rörelse i mitt liv snart.



KRAM och kärlek

20 linnea:

skriven

hejj ez! tror du jag blir gravid i höst?😊😊😊

Svar: Möjligheten finns.. det beror på hur du försöker.. och det kan du bara besluta själv.. kram :)
Esmaralda

21 Skorpan:

skriven

Detox!? Abstinensbesvären kom genast ;D. Kan man dela dom med nån, månne?

Tack, kanske mitt forna hemland med dom gungande låtsrna klarnar nån dag ;).
Kram Skorpan

22 Ghostwriter:

skriven

Ursäkta för spam.. Men jag undrar..
Finns min bror vid liv eller dog han den där gången när han föddes... Och var det han jag fick kontakt med igår?


Kram

23 ÅSA:

skriven

Hej,

här kommer en liten annorlunda fråga. Hade en djupgående diskussion i natt med vad jag tror var min guide/ ängel om hur jag ska komma vidare och ta mig ur det här ekorrhjulet jag levt i sista tio åren. Var det verkligen min guide/ ängel eller bara mina hjärnspöken som pratade med mig?

24 Jossan :

skriven

God morgon!

Klart man får klaga ibland! Jag klagade här på bloggen senast igår. Just att jag inte får något när jag bjuder hem men alla andra från av mig..

Igår postade jag barnens kort och att de är välkomna tillbaka till en ny termin.

Åh jag har sån ångest över min tenta. Jag hoppas verkligen att jag kommer klara den nu på fredag. Jag måste verkligen bli klar med min legitimation innan sommaren 2020. Tror du det blir så?

Kram

25 Dunegull:

skriven

Tack för svar E!

Saknar min hund mig? Förstår hon att jag är på semester. Vet att hon har det bra där hon är men jag är bara så vansinnig saknig efter henne. Kram

26 Läroliv:

skriven

Tack.

KRAM

27 Hej:

skriven

Hej!
Klart man får gnälla ibland. Det gör nog alla av olika anledningar som oro och rädsla.
Däremot kan det vara tråkigt att vara runt omkring gnällande människor för omgivningen om det blir för mycket.

Hur troligt är det att han skaffar familj tillsammans med henne?
Kram

28 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har sådan ångest, hur kommer jag att klara två barn på egen hand? Kommer en lösning? Eller blir det bara jäkligt tufft för mig framåt?
Ser du om det kommer en lösning?
Kram

29 Jennien:

skriven

Hej,

Det kan vara skönt att få gnälla av sig ibland men det för inget gott med sig. Bättre att fokusera på det msn har och är tacksam över 🙂

Jag har börjar att använda pendel men jag är orolig att det är jag som påverkar den med mitt önsketänkande. Kan det vara så?

Jag hade släppt mannen som svikit mig men sedan hör han av sig igen. Kommer han att bryta med den andra kvinnan?

30 Ninis:

skriven

Ja, dagens blogg var ord.,, ta dig ur detta förhållande om du har ork till det, se något fint i allt som ändå finns runt dig.
Finns min flirt i närheten snart?! Kram

31 Maria:

skriven

Jamen herregud....detta inlägg kan jag inte bättre än att skratta åt. Förlåt, men sån är jag....jag ser humor i det mesta och detta var humor:-).....för mig.

Shit alltså, jag kan inte ta mig ur en situation som jag egentligen vet att jag borde ta mig ur för att alla ska må bra ..... Jag längtar efter yttre lugn och frid....
Tror du jag kommer ta mig ur detta någon gång, får jag ordning på allt det praktiska? Gudars vilket berg av ansvar jag skapat för mig själv.....

Jag tänker på dig Ez, varje dag faktiskt....fast vi inte känner varandra sådär personligen.

Stor kram,
Maria

32 Undran:

skriven

Hej!

Hur mår du?? Får jag besvära dig med en fråga som gnager i mig?? Blir det något jobb igen och jag får känna mig trygg??

Kram

33 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Min dotter börjar förskolan 28/8 å massa tankar som jag förträngt börjar komma upp. Är så ledsen på ngt sätt att hon ska börja o tänker att hon kommer känna att vi lämnat henne o lämnar henne där under dagarna. Att ngn annan ska trösta när hon gråter. När det blir bråk mellan barnen. Att ingen ska förstå riktigt vad hon vill ja massa konstiga tankar😭 hur kommer det gå på förskolan för henne?

34 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag är så så arg över att det blivit såhär. Ensam med allt ansvar nu och tvungen att be om hjälp i en månad framöver med barnpassning hela dagarna. Hatar den här situationen. Jag är så jäkla arg. Och det är ingens fel, det vet jag. Men jag är satt in riktigt skitsituation. Och jag är så arg. Så ja, jag är riktigt bitter....
Vill bara slippa vara arg. Hur gör jag?

35 Smulan..:

skriven

God morgon. Hoppas du fått vila i helgen och laddat upp för en ny vecka med strålning.
Kommer stora barnets sömn att bli bättre nu när vi återgår till normala rutiner?
Kram

36 Milla:

skriven

Jag är också bitter ibland o kan älta o svårt att släppa saker när jag blir orättvist behandlad.
I går var jag ute med två kollegor o den ene sa att hon tyckte jag är känslig o den andre att jag är för engagerad i jobbet o att det ska vara på ett visst sätt. Är det så?

37 EPM :

skriven

Tack!
Klart du måste få lov att känna såsom du gör angående ditt!
Jag tänker inte på något sätt säga nåt käckt och uppmuntrande. Det är helt upp till dig hur du ser på livet och din roll, är det så att du trivs med bitterheten så kör på! Det är väl upp till dig. Om du inte trivs med den så är det också upp till dig.

Mina barn ska iväg med mormor och morfar om några dagar, ser du om det går bra?
Är mitt kärleksliv på gång..?

Kram

38 Cara:

skriven

Om det där med THC. Alltså, för inte så länge sedan såldes CBD med lite THC i i hälsokostaffärerna. Men nu har högsta domstolen bestämt att det är knark och måste i så fall ges på recept. Så gör de i Danmark. Sedan finns förstås medicinsk marijuana. Men det verkar VÄLDIGT svårt att få utskrivet.

Butikerna får alltså inte prata om huruvida det skulle vara bättre att ha kvar THC i.

Men jag hoppas i alla fall på det bästa. Det verkar som att det är CBD:n som skall göra gott...

Söndagskramar till alla!

Svar: Ja, ibland är det krångligt och svårt :( Kram
Esmaralda

39 A:

skriven

Hej Esmeralda ❤
Efter att vi fick besked om att min mans maligna melanom inte hade spridit sig bestämde vi oss för att leva livet annorlunda.
Du hjälpte mig när jag höll på att förgås av oro.
Tack igen ❤
Nu ska vi snart titta på ett nytt hus vilket hade varit otänkbart för inte så länge sedan.
Ska räkna på kostnader och allt runt omkring och väga för och nackdelar.
Det är tyst och lugnt där vi bor nu men nya flyttar in och regler som att inte köra i området med bil osv följs inte direkt.
Bor också bredvid ett område som är mycket oroligt även om vi inte drabbas.
Det nya huset ligger ett stenkast från mitt arbete, är mindre men ett lugnt och bra område.
Trots att jag skulle ändra inställning till livet så är ju inte det gjort på stört 😁 så nu tänkte jag fråga om du ser en flytt för oss?

Svar: Bra att ni tar vara på er nya chans.. det är ju meningen att man ska göra så.. att man reser sig efter en smäll och fattar de positiva besluten och det kommer ni också att göra... det blir en flytt och den blir bra.. med 70% det hus ni tittat på och blir det inte detta så kommer ett annat som är ämnat för er.. kram :)
Esmaralda

40 Rädd:

skriven

Hej E!

Ser du om det ligger något bakom att jag gått upp i vikt och inte ner? eller är det bara att jag ätit för onyttigt?

Känns så hårt för jag har verkligen rört på mig mycket.

Kram och kärlek.

Svar: Uteslut kolhydrater och socker och du kommer snabbt se resultat.. kram :)
Esmaralda

41 Helena Ir:

skriven

Vad ser du Esmaralda? Håller du med mig om blickarna..?
Vilket muskelpaket..oj,oj :)

Kram :)

42 F:

skriven

Hur stor är chansen att vi får fler barn?

43 Cecilia:

skriven

Hej Ez,

Kan du se, ifall livet blir lättare, gladare,snart?

Tror som ett tidigare inlägg, att de nu har en och annan rolig stund på strålningsenheten mitt i allt..

Kram på dig 🤗♥️

44 Gunilla i Oxd:

skriven

Hej Esmaralda!
Du gör verkligen det bästa av alla situationer ❤️Stark o trygg som en oxe är du, heja heja dig!!! ❤️

Känns som det är dags för separation ..jag liksom kvävs i mitt eget hem ...☹️🙈Vad tror du?

Stor varm kram från Gunilla i Oxd

45 Agnes:

skriven

Gör som jag, bitterfittan...invänta jordens undergång...

Kram!

46 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, kommer det lösa sig med räkningen ? Har min läkare inte sett den än eftersom den inte blivit betald ? Kan tänka mig att han inte varit på jobbet under semestern. A lät så sur när hon ringde om den.
A krånglar ofta till det och vill att det ska låta som att man själv ställer till problem. Vet inte varför hon är så. Känner att det börjar bli tröttsamt.
Kram

47 Undrar:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer det att bli precis så som han sagt nu?
Kram

48 <3:

skriven

Kommet jag jobba som vikarie eller får jag en tjänst?

49 linnea:

skriven

men menar du alltså att jag bara kan bli gravid med n om jag vill bli gravid nu på hösten???? Eller??

50 Mimid:

skriven

Hej

Hur blir hösten något trevligt, positivt att se framemot??

Kram

51 F.u:

skriven

Hej Esmeralda hur ser framtiden ut för mig och min familj.kram

52 Louise:

skriven

Idag är en sådan dag där jag bara vill att mannen ska försvinna så där *poff*. Jag känner mig mer ensam nu än innan. Han är putt igen för att han inte fick vad han ville ha. Oavsett hur mycket vi kompromissar så här han knappt lyft ett finger här hemma. Och om jag ska ge honom det han vill ha får han göra detsamma. Just nu lutar det emot att jag inte vill fortsätta jobba på detta.

Sökte ett jobb på en montessoriförskola igår. De vill visserligen ha en leg.förskollärare men sökte ändå.
Hoppas jag får svar från läraren från högskolan som har hand om både kurser och examensarbetet nu i veckan som kommer. Jag håller alla mina tummar att vi kommer upp till opponering nu i augusti.

Hur stor är chansen att jag får jobbet på montessoriförskola?

Ha en fin söndag nu och tacksam för svar.
Kramar.

53 Barbie:

skriven

Hej Es! Jag hatar min papp så det knackar överallt! Varför? För det han utsätter min MAMMA FÖR! Hon gråter och har diabetes och mår dåligt snälla Es Vad ska jag göra ska jag bryta kontakten med honom helt!?! Kramar

54 mamma:

skriven

kan känna igen det där.. när folk ska ha det så bra jämt, det är jobbigt att lyssna på.

fast mina vänner som är så göttar sig mer än gärna i min skit för att själva framstå som bättre personer.

man känner sig hemsk när man har pratar med dessa personer och kommer på sig med att ha babblat enbart om alla hemskheter i sitt liv. kommer på sig efteråt, men så illa är det väl ändå inte..

och de bara säger saker som får en att känna att man är från en annan planet "men åh, va? hur står du ut? dags att göra slut nu?" som att de inte alls kan relatera till hur man själv känner och får en att framstå som en idiot. tyvärr blir ju följden av detta att man inte pallar att gå in på mer mörka områden i livet med dessa personer. och att ha kompisar att dricka saft med och prata stickning och syrėnhäckar kan man ju lika gärna vara utan.

55 Yvonne (gammal kund):

skriven

Hej Esmaralda!

Hoppas du har det bra i Lund. Och att din värk inte är allt för jäklig av medicinen.
Hoppas kan man ju alltid😊.

En fråga idag....vi har sökt en fyra rumslägenhet två hus ifrån oss. På första våningen. Tror du vi får den?
Vi behöver komma ifrån huset vi bori. Där vi sökt är lugnare. Och på första våningen!

Stor kram

Yvonne.

56 Zita:

skriven

Hej esmarlda! Nu bär det snart av resan spännande må jag säga överraskningen till min dotter. Något jag ska tänka på ? Kram😃☀️🌺

57 Alie:

skriven

Ja jävlar.. här var det bitterhet ända in i märgen..
Liver blir till vad man gör det, alla kan vända sin skuta till det positiva, OM man vill.
Själv är jag en ytterst optimist för jag valt det så, mår bra av det.

Njut av din dag Esmaralda, det ska jag göra, ett nattpass kvar, nu blir det ett dopp i fjorden!
Kram :)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: