Take charge....

Med tanke på gårdagens gästblogg från Mamman om spådom och kärlek så vill jag också ha ett ord med i laget

Mamman spår själv och vet hur svårt det är

På det stora hela håller jag med henne

Naturligtvis har man eget ansvar .

Om jag spår kärlek och  barn tillexempel… så är det inte huggit i sten hur det ska gå till

 

Går åren och man närmar sig klimakteriet och gärna vill ha barn , ja då får man se över andra alternativ.. för vem vet… det kanske är MENINGEN att det ska vara så….att man får barn  på egen hand och att kärleken kommer sen.

Jag kan se barn och jag kan se en bestående relation men inte alltid hur det går till och i vilken ordning det kommer.

Man kan inte släppa allt och gosa ner sig i TV soffan och tro att allt reder sig av sig själv

 

 

Det finns hela tiden egna val att göra och det är viktigt att man gör dessa val  - att man ser sitt eget ansvar och tar det !

Sen talar jag ju också om att mina spådomar stämmer till 80 % - ingen spådom är 100… för det vore orimligt.

Så gott folk.. ni som söker kärleken… sök aktivt, stäm av och händer ingenting så fråga er själva varför, kanske finns det något ni kan förändra, ..…… och oavsett vad det är ni vill i livet… ta tag i det !!

Somliga är helt nöjda med sina liv utan kärlek & pertner och det är också precis som det ska vara !

Om jag ser i en spådom  att ni lyckas med något ni vill.. kan detta bero  på att att ni  börjar  tar aktiva beslut.

Gör man det... då händer lätt magi !

 

Kram & kärlek

1 Lotta:

skriven

Självklart har man ett eget ansvar i sina val. Däremot tycker jag inte om när folk gnäller och ställer orimliga krav på andra, för de är väl knappast felfria själva.
Jag tillhör den skaran som bäddat ner mig i soffan istället för att leta efter mannen. Det är okej att vara själv, tycker jag.
Undrar om det kommer gå bra för mig på nya jobbet och att dom är nöjda med mig?

Kram L

2 <3:

skriven

Godmorgon Esmeralda, är Eva sur eller bara upptagen ?
Kram

3 Skorpan:

skriven

Önskar så att man kunde "outsorca" ansvaret för mitt liv åt nån annan, men tror inte det finns nån som vill göra det, kanske för att alla har tillräckligt av sitt eget liv... Nå nej, jag lever mitt liv o låter andra leva sitt. Gör vad jag gör, då jag orkar, men hoppas för guds skull att jag, håll i er nu, inte behöver gå ut på krog för att träffa kärleken. Det var kanske kul i tiderna men inte numera. Hoppas hellre på att jag träffar på honom i jobbsammanhang eller i en bilaffär, som nu är aktuellt ;). Få är ju de som hämtats hemifrån till det nya som ska ske i ens liv, tror jag...

Drömde i natt om min svärfar som vsrit död i tjugo år. Först låg han i min säng då jag vaknade, i drömmen, o sen följande gång låg han mellan sängen o väggen. Det kändes så verkligt att han låg där o jag kan ju bara undra om han hade nåt budskap? Inte om exet väl? Sen har jag också burit på en laxfile' till något festställe :D, fast jag vet inte om den kunde användas då den hade varit i värmen så länge. Det är nog såå länge sen jag drömde nåt jag kommer ihåg, fast det är väl tur det också ;).

Tvättmaskinen går o det är duschdags innan det blir frukost som jag själv tillagar...;).
Hoppas ni får en fin hotellfrukost igen Es!
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Tack, nyss avnjutit en underbar frukost som avslutades med en bit belgisk våffla - kram :)
Esmaralda

4 Melina:

skriven

Hej Es. Borde jag hälsa på min manliga vän i Portugal, skulle det bli lyckat?
Vi har chattat i några månader nu och jag känner mig osäker på om vi är på olika platser i vad vi vill och våra känslor.
Kram

Svar: Känns inte riktigt rätt och du ska lyssna på don egen känsla... kram :)
Esmaralda

5 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda.
Jag befinner mig just i en sådan situation. Sedan 2006 har jag regelbundet fått spådomar av dig där du i mer eller mindre varje seans sett att jag ska möta kärleken, min livspartner, fort kommer det att gå och starka kommer känslorna att vara. Vi kommer att bilda familj tillsammans. Just så skrev du, i många år.

Men tiden gick och trots att jag alltid levt aktivt och aldrig suttit hemma och väntat på kärleken utan istället försökt leva så bra jag kan varje dag, så gick det inte så. Nu är det försent och i de senaste seanserna verkar det som om mötet med min livspartner blir först senare i livet.

Och att välja själva. Ta ansvar. Just det. Som jag skrev igår så väljer jag hellre att leva ensam än med fel man, som det inte känns rätt med.

Och att skaffa barn på egen hand känns som ett svårt och nästan omöjligt val att göra. Vem vill skaffa barn genom insemination där man knappt vet något alls om den biologiska pappan? Man vill ju ändå få barn som får kärleksfulla föräldrar. Och att skaffa barn som från början inte har någon pappa känns inte bra, det känns inte rätt mot barnet.

Dessutom är det jäkligt tufft att ensam gå igenom en graviditet och att stå som ensamförälder.

Så om valen står mellan pest och kolera väljer jag att inte välja något alls. Också det ett medvetet val.


Svar: Ja att inte välja är också ett val.. bara man vet vad man vill :) kram :)
Esmaralda

6 Helena Ir:

skriven

Bra slutord! :) till gårdagens blogg..

Ibland arbetar tiden för en i vissa frågor,och i andra får man får man aktivt jobba själv..där är jag inte den bästa..jag vet!

Jag jobbar på gymmet..och så med att plocka härhemma,äntligen närmar sig renoveringen av mitt sovrum..Vilket jag hoppas ska gå lätt och smärtfritt av målaren..och att jag får den hjälp jag behöver, med flytt av möbler.. för även om jag som tant är relativt stark,så är jag inte Pippi Långstrump :)

Finns det någon sång som heter:Nu är jag gladare igen.(.för det är jag ..hmm..det var ingen fråga! :) )

Ha en fin söndag..

Kram :)

7 Misstjejen:

skriven

Hej

6 år kvar till 30 år jag blir. Jag har alltid längtar efter den ålder i hela min uppväxten.

Undrar om 30 år är speciellt året som jag kan känna på mig.

Stort födelsedag eller föreläsning eller kärlek eller något annat...

Är det något som speciellt med min ålder är 30 år... har alltid längtar efter den ålder.

Ha det bra

8 Misstjejen:

skriven

Hej

Ska jag bildas en grupp på facebook och kommer det går bra annars?

Ska prata med henne första på tisdag...

Finns det något chans med grupp?

9 Skrållann:

skriven

Hej!
Kloka inlägg både igår och idag;)
Själv är jag lite bekymrad över min man. Han har de senaste dagarna varit så låg och känts väldigt frånvarande och frågar saker han redan frågat om. Han är otroligt engagerad i idrottsföreningen och fotbollen där vi bor och tränar två lag. Det är lite motigt just nu med förlorade matcher och ledarkollegor som strular lite. Har hans ”låghet” med det att göra eller är det något annat som är galet?

Kram❤️

10 Mathilda:

skriven

Godmorgon!

Jag vet inte riktig vad jag ska göra längre. Det har gått flera månader nu och det står fortfarande helt still. Försöker så gott jag kan, söker massor, men det vill inte ge med sig. Jag fattar inte varför jag har så otur. Trodde inte det skulle vara så svårt att flytta dit och skapa ett liv där...

Kommer det komma något bra snart? Något jag trivs att jobba med. Skulle verkligen behöva lite mer flyt just nu.

Kram <3

11 Mm:

skriven

Ser jag ut att ångra mig om jag säljer sängen?
Kram

12 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Man måste ta ansvar för sitt liv ...vad det än gäller . Det kallas att bli vuxen....
Ser dina råd som vägledande och läser din blogg med glädje Den ger så mycket kärlek <3

Idag sista dan med sibiriskan ...så fort tiden går

Ha en go Söndag Es och snart är din behandling över
Stor styrkekram <3

Kram Anki med flock

Svar: Ja tiden bara rusar iväg... på onsdag åker jag hem igen och då tre veckor gått !!! Kam :)
Esmaralda

13 G.H:

skriven

Haha ,,, dagens inlägg var mitt i prick:) du har ju hela tiden sett chans till ett till barn:) ,,, och känner mig lite frustrerad att det inte händer något ,, sen när jag tänker efter så har vi ju knappt haft sex sista tiden (mycket för jag jobbar nätter och helger) och chansen att jag har ägglossning när vi väl kommer till ... och sen är jag inte purung direkt!

Hoppas så det kommer gå vägen för jag vill verkligen ha ett till barn. Hade jag varit yngre hade jag nog skaffat flera till, har insett att jag egentligen hade velat haft en stor familj 😝

Kram:)

Svar: Exakt... man måst tänka efter och ändra på sådant som behöver ändras och på så sätt flyta med strömmen mot den man önskar.... kram :)
Esmaralda

14 Hm:

skriven

Hej!
När tror du förändringen sker på mitt jobb? Dvs att jag får en ny tjänst..
Kram!

15 Jossan :

skriven

Nä.. mitt mående blev inte bättre igår... men insåg att jag mår såhär så fort jag är stressad eller det är för mycket på gång..

Det med kärleken känner inte jag att jag kan göra så mycket mer. Jag är skriv och försöker göra saker. Det är ju inte precis som jag sitter i min lägenhet och väntar på att han ska komma och ringa på...

Idag kommer hela dagen gå åt till att plugga. Hatar den tentan :(

Inatt sov jag 10,5h. Så skönt det var.

Vad är det egentligen som bestämmer hur saker ska bli? Som mina vänner har alla förhållande och så ska jag behöva va singel? Eller varför lyckas jag inte få min lärarlegitimation? Vad har jag gjort för att då ha det så? Jag kämpar med allt. Aldrig har jag flyt.. men jag kämpar vidare...

Kram

16 Tingeling :

skriven

Detta har du sagt tidigare men tåls att säga igen! Man kan inte ligga hemma i soffan och vänta på att någon ska ringa på dörren. Även om man skulle vilja det ibland 😉

Men det är svårt att hitta rätt.. Jag har upptäckt att jag tänker med hjärnan istället för hjärtat... Jag tänker "detta är bra för att" istället för att gå på känslan. Och blir lite irriterad på mig själv och trött på mig själv. Orkar liksom inte leta längre. Samtidigt vill jag inte va nånstans där jag inte trivs.

Kram!

17 Misspositive:

skriven

Godmorgon Esmeralda

Första gången jag frågar här, blev ju lite nyfiken då jag just nu på morgonen haft tankar som rör just detta ☺

Ser du något omkring kärlek med Mannen för mig?

Är ju annars i många kärleksfulla relationer och är nog ganska uppfylld för övrigt men denna saknad efter just en speciell person dyker upp då och då.

Ha en underbar dag och mycket 💞

Svar: De speciella ser ut att komma.. men inte närmaste tiden.. kram :)
Esmaralda

18 Sus:

skriven

Hej
Så klart....
Eget ansvar....
Varför är de så konstigt på mitt jobb?
Love sus

19 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda! I morgon börjar man att jobba. Tja! kan va ganska skönt att komm in i rutinerna igen🤔Tror. Du veckan blir bra ? Något. Jag ska tänka på? Kram 😃 Har även Tänkt att flytta mot fastlandet till hösten.
Tror du blir bra.

Svar: Veckan ser ut att bi bra... och det kommer en flytt... kram :)
Esmaralda

20 EPM :

skriven

Jag tycker jag är aktiv och inte bara sitter och väntar. Men jag letar inte aktivt, det sker när det sker liksom. Eller tänker du att jag ska vara mer aktivt sökande eller leta på andra ställen?
Personligen tror jag att min soulmate inte är redo än, tror han är redo då jag hittat rytmen i mitt liv. Kanske är han någon jag hittar just pga rytmen.

Sen till es och bloggfamiljen: min son hittade en nyckelknippa på stranden igår, jag har spridit info om att nycklar upphittats på fb i olika forum. Då vi bor i en mindre stad då kan jag inte lämna in dem förrän imorrn. Vems är dessa nycklar? Jag får känslan av att de tillhör en ordningssam person och oroar mig för hur hen mår pga att nycklarna tappats...

Kram

Svar: Jag tror inte heller att det riktigt är klart för ert möte än. Ja de tappade nycklarna ställer till med en hel del oro - men du har gjort vad du kunnat... kram :)
Esmaralda

21 Kristin:

skriven

En ting er spådom, kjære Esmaralda, men om man tror at spådommen skal slå til mens man sitter i sofaen, tar man feil. Dette gjelder jo det meste. Man må gå i seg selv, kjenne inn hva man vil og deretter være aktiv i sitt søkende. Det er mange måter å være aktiv på, fra å legge merke til omgivelsene en er i, til å endre seg selv og måten man er på mm.

Kjærligheten dukker oftest opp når man minst venter det.
Personlig er jeg ikke på søk etter den.
Jeg er fornøyd med mitt liv. Det er så mye å være takknemlig for.
Jeg ønsker dere alle en god søndag.
KRAM!!!

Svar: Ha du också en fin söndag ) kram:)
Esmaralda

22 AnnaK:

skriven

Tack för svar igår! Finns många saker som kan vara issues i det fallet. Så då är 2 av 3 bröder förtjust i mig om inte den 3.e också är det 😆 Synd de är så mycket äldre för de är så himla goa!

Kram 🤗

23 Maria:

skriven

Så är det absolut! Du är skaparen av ditt eget liv....vissa punkter är hållpunkter det som är runtom är du fri att skapa och forma som du vill. Allt börjar i tanken, känslan och vidare i ett agerande.

Nu har jag börjat titta på en serie som heter "The boys" shit vad bra den är! Först var jag skeptisk, då den är lite för "spacad" för min smak...men den har verkligen levt upp till sina recensioner. Mycket se värd! Check it out....

Stor kram,
Maria

Svar: Tack för tipset.. kram :)
Esmaralda

24 Misstjejen:

skriven

Hej

Min föreläsning kommer var ta på seriöst i september och kommer det var snart... kommer nå min drömmar om en stort publiken... jag vill inte vet hur långt ta det än...


Så bara jag har stort tålmodigt och starkt positiv...


den stort publiken hoppas jag på att händer om 5 år eller 10 år år. jag vill inte den ska händer när jag är 50 år utan mest under 40 år ska det ske... så hoppas jag på!

kan du gissar på min ålder när det kommer händer av stort publiken... under 40 år eller under 35 år?


kommer jag har höga förväntningar på mig själv...

Svar: Det kommer en större publik men det dröjer.. gör bra ifrån dig i det lilla och det kommer att växa på ett bra sätt.. kram :)
Esmaralda

25 Lotta S:

skriven

Något speciellt jag kunde undvika det här arbetsåret genom att få en förvarning?

26 Socionomen:

skriven

Amen! 🙌
Den insikten har sakta börjat sjunka in här.. Att aktivt, medvetet levande är grejen.. Jobb/studiemässigt har jag alltid levt så.. Nu ska det bara appliceras på andra områden! Jahopp Es.. Finns chans att få plugga in kuratorslegitimationen på deltid och samtidigt jobba deltid (fast med heltidslön) eller ser jag ut att få jobba in den? Ska affirnera skiten ur detta ha ha..

Kram :)

Svar: Chansen att plugga in finns och de ser bra ut.. kram :)
Esmaralda

27 Sheri:

skriven

Stämmer det du skriver! Försöker vara mer aktiv på senare tid o håller tummarna.

Men Es, ser du i vilket sammanhang jag kan möta honom? Vilken miljö?

28 AnnaK:

skriven

Är bror nummer 3 också förtjust i mig?

Kram 🤗

29 Skrållann:

skriven

Hej!
Har ju betalat in en del till sonens fotbollsresa i höst och väntar på mera info som ska komma enligt arrangören. Kommer det så att sonen och vi kommer iväg till Barcelona eller ser det ut som om vi är lurade?😳

Kram❤️

Svar: Jag tror att tanken är att det ska bli av... kram
Esmaralda

30 <3:

skriven

Godmorgon Esmeralda, är Eva sur eller bara upptagen ?
Kram

31 Milla:

skriven

Ingen spådom kan nog vara 100 procent, 80 räcker långt. Man måste själv göra aktiva val.
Jag rensar här hemma. Ger bort o kastad. Säljer. Men nu är annonserna på Tradera fylla, bara 100 st per månad. Vill vidare efter skilsmässa o funderar på att ta lite sem i sep o rensa o röja. Jag måste vidare o hatar oordning. Min exman var en slarver. Kommer jag få ledigt? Hon som har hand om sådant är tuff utåt. Så undrar jag också om jag ska gå aktiekursen i höst? Att det lönar sig för den är väldigt dyr, många tusenlappar

32 Skorpan:

skriven

Belgisk våffla låter gott, hur skiljer den sig från "vanlig" våffla? Här blev det torkade aprikoser med det osockrade, blääh, kaffet ;D.

Tror jag ska kasta mig upp på cykeln o åka iväg en liten bit o vandra runt... Inte så lång cykeltur som igår ;). Fundera på saker o ting medan jag nollställer mig själv...

Ska bli spännande imorgon att skriva kontrakt o sen säga upp mig. Tror att åtminstone den ena ringer upp mig, eller? Återstår att se..
Ha det gott!
Kram Skorpan

Svar: Den belgiska är tjockare, maffigare ! Lycka till i morgon.. kram :)
Esmaralda

33 <3:

skriven

Hej kära Es, tänker jag rätt att J aldrig kommer till skott med något ? Svårt att veta vad han vill egentligen.
Han vill ses men det blir liksom aldrig något.
Vi dejtade för ca 10 år sedan men då var han lite för bad guy för mig.
Kram

Svar: Känns inte som om det finns potential att bli något.. kram :)
Esmaralda

34 Junie:

skriven

Blir det ett 4:e barn i våra liv?

Kram

35 Michaela:

skriven

Självklart kan inget stämma till 100% men tycker att du är väldigt duktig! Och man har ett eget ansvar för sitt liv och sina val.

Hemsk kväll på jobbet igår som fortfarande sitter i. En patient som var skogstokig efter drogintag och hur mycket mediciner vi än gav så lugnade hon inte ner sig. Höll på i 6 timmar! Var bara narkosmedel kvar men det får bara operation ge. Sen massa självmordsförsök bland unga och ledsna föräldrar som man var tvungen att ta hand om. Var till slut gråtfärdig själv av trötthet. Måtte dagens kvällspass bli lugnare för är inte på humör.

Ha en skön söndag och ladda batteriena för kommande vecka. Som är den sista :) Kraam!


Svar: Ja, nog tror jag dagens pass blev bättre... och du är så himla på bra på ditt jobb.. kram :)
Esmaralda

36 Sheri:

skriven

Stämmer det du skriver! Försöker vara mer aktiv på senare tid o håller tummarna.

Men Es, ser du i vilket sammanhang jag kan möta honom? Vilken miljö?

37 Louise:

skriven

Och så skulle jag komplettera ansökan till CSN som jag gjort så många gånger och eftersom min dator fortfarande är på service så kunde jag inte bifoga dokumentet som de redan fått två eller tre gånger. Jag får om det behövs bifoga det igen och skicka det till dem. De bara klyddar och har sig.
Måste mejla högskolan också så de kan registrera mig på förskollärarutbildningen så jag inte blir av med min plats. Jag fattar inte att de inte kunde ge mig rätt information från början. Nu ser jag inte ljuset i tunneln längre. Jag hoppas att de kan lösa detta så min första praktik är i v.36. Jag som väntat så länge bör slippa följa planen. Blir så irriterad.
Ville ju bli klar så jag kan få ett jobb.

Hur stor är chansen att jag får göra min första praktik v.36-39?

Ha en fin söndag och tacksam för svar. Kramar.

38 Bellagio:

skriven

Tänker tillbaka på mitt förra inlägg i bloggen, och det var inte meningen att låta som att jag var dryg el bäst på allt. Menar mer att jag har förutsättningar att bli bra på ganska mkt. Därför känner jag att det är svårt att hitta mitt spår. Fast även det kanske låter kaxigt. Inte meningen isf..

En fråga och fundering. Min dotter, i år 12 år. Hon är väldigt olik mig. Jag har aldrig kunnat spegla mig i henne och tyckt det varit lite jobbigt. Min son och jag är mer lika, energimässigt. Men känner ist att hon lär mig en massa. Hon är fantastisk. I vintras när hennes klass gick luciatåg för oss föräldrar, stod hon som vanligt längst bak, och tog ingen plats. Hon hade ev bytt plats med någon som ville synas ist. Inte för att hon är direkt blyg, men hon gör sådant för andra hela tiden. Och jag har en rädsla för att hon ska bli utnyttjad, för sin snällhet. Samtidigt så är hon trygg i sig själv, leker med käpphästar och klär sig i myskläder även om de andra lämnat det för ngesedan. Och vill hon inte leka så svarar hon att hon vill vara själv och pyssla. Iaf, på luciatillställninfen såg jag hur det strålade ljusgrönt runt henne och jag fylldes av ett lugn och en nästan övermäktig kärlek. Var det auran el ngt annat, och vad betydde det?

39 Miltons Mamma:

skriven

Jag har lärt mig av dig att det blir som bäst när man gör aktiva och MEDVETNA val 😊 Det har jag alltid i åtanke... Medvetna val..


Fasen då kommer inte Mr Right knackandes på dörren 😂😜 (öppnar ju ändå inte dörren när någon ringer på iofs 😂)

Av någon som pendlade på en FB sids fick jag till svar att jag iaf träffar honom i staden där jag bor 😊 Även fast han inte kommer därifrån.
Känner du detsamma?

Och av en spåtjejen jag var "otrogen" med att det låg ca 2 mån bort.

Jag tror allt är föränderligt och man kan påverka det mesta själv. Jag menar nu spådomar. Vissa saker är karmiska och SKA ske och dessa känns som de kommer upp stort och starkt i en seans, andra saker kan man förändra om man vill, positivt och negativt. Som tex den ggn spådam en jag gick till innan dig sa att jag inte kommer få tillbaka pengarna jag lånat ut. Då gav jag mig f*n på att få tillbaka dem (på ett shysst, trevligt sätt) Och det fick jag. Jag gjorde ett medvetet val att ligga på lite och våga ta upp om mina pengar.

Jag försöker tänka mig in i situationen och klart att man som sierska kan tröttna på samma frågor från en och samma person hela tiden. Särskilt om ingen förändring sker hos vederbörande. (oooooo poff sa det. Det är därför jag själv väntar med en seans nu. Jag har gjort förändringar men de behlver vara lite mer omfattande för jag kommer inte få nya svar/perspektiv synas något nytt) Tänker dock även på hur personen i fråga är. Om frågan är aggressiv och desperat eller om den om personen är lättsamt och enkel.
Jag kommer alltid att ta upp om Mr Right tex men så länge jag inte gör några större förändringar så kommer ju han heller inte in även fast jag som jag skrev ovan har påbörjat prosessen genom att försöka ta mig ut, anmäla mig till dejting sida, vara ett uns mer social.
Jag är bara ett exempel för inlägget 😉
Förändringar måste man göra för att komma framåt och det gäller ju ALLT.

Jisses.. Nu tror jag att jag svamlade iväg igen 😂

....Att lägga ansvaret för sitt liv och vad som händer i det i en spådom är nog inte så lyckat. Då har man fastnat. Allt rör sig hela tiden, luften, vattnet, planeterna, universum. Stanna inte och VÄNTA in livet, VÄNTA inte på saker ska hända.. Ta saken i egna händer. LEV livet!!!
(säger hon som fastnat men försöker rubba sig loss från ångest och annat smått och gott 😊😉❤️🌸)

Kjam

40 AnnaK:

skriven

Provar igen....är bror nummer 3 också lite förtjust i mig eller är han bara lite allmänt go?

Kram 🤗

Svar: Nja, du är ju lätt att tycka om.... så visst gillar han också dig... kram
Esmaralda

41 Browallia:

skriven

Jag har varit med i bloggfamiljen under många år och läser dagligen bloggen med alla kommentarer eftersom det finns mycket att lära sig av det som andra skriver om till Esmaralda och i hennes svar. Det som förundrar mig är att så många som skriver kommentarer nästan dagligen fortsätter ställa frågor som berör tid och detaljer trots att Esmaralda ofta förklarar att det är näst intill omöjligt att svara på hur lång tid eller när en spådom kommer att slå in och att det krävs en personlig seans för att hon ska kunna ge ett mer detaljerat svar på frågor. Och varför är det så viktigt att veta NÄR? För mig är själva tjusningen att inte veta när eller om det ens kommer att slå in utan att livet självt får överraska mig när det väl händer. Det viktigast av allt är ändå att leva här och NU :)

42 Carin:

skriven

God lunch!
Att vara olyckligt förälskad i kärleken i sig kan vara nog så frustrerande och ledsamt.
Alla frågor och ”orättvisor” som dyker upp när man målar in sig själv i ett hörn.
En annan vis kvinna (mediemogul) sa också:
UT! Ut och lär känna dig som vän, älskare, och vad dina värderingar är! Träffa människor och lär dig mer om dig själv! När du känner dig klar med dejtingsvängen och trygg i dig själv (självständig) så finns det större chans att den rätte dyker upp!

Kram

43 Alie:

skriven

Jag håller med dig! Jag har varit och är ( ibland ) frågvis om kärleken. Och jag tror att det har ned min otålighet som kommer fram, när jag ställt den där tjatiga frågan om och när min kärlek kommer, vi är alla bara människor ned känslor som i land bubblar över.
Sedan flera seanser och fått insikt i, hur viktigt det faktiskt är att vara aktiv och då menar jag aktiv i ens egna liv. Att resa, att byta jobb om du inte trivs, att skaffa nya vänner, att bry sig om sina gamla vänner, att gå på den där festen fast man egentligen vill krypa upp i soffan och se en film med popcorn ect. Livet blir till vad man gör det, så är det. Jag har erfarenhet av att skapa ringar oå vattnet till det positiva.
I början av detta året sa jag till mig själv, 2019 ska bli mitt år, det är nu allt ska hända... och voilà det händer, hela tiden. Jag tar mig för saker och plötsligt känns livet magiskt.
Om jag träffat min kärlek, nej inte än och det är inte det som ska få styra i heller, tids nog kommer han och då ska jag blogga om det... 😉
Ha en fortsatt skön Söndag alla!
Stor kram till dig Es! 💕

Svar: Ja, du har stark påverkan på ditt liv... beroende på dina val.. fortsätt levt aktivt....din kärlek kommer vad det lider.. kram :)
Esmaralda

44 Mikael:

skriven

Barn och barn :)

Man behöver inte alltid föda, visst känner jag de som är uppe i 6-7 egna barn men även de som har 3-5 egna och sen lagt till 2-3 barn till via adoption eller fosterbarn.

Angående gårdagens blogg så är det väl ändå ett ta tacksamt ämne att svara på frågor, vilken gatukorsning kommer jag träffa han i? Vilken färg på ögonen har han? Har han några syskon?osv. en del kan någon tapetsera väggen med små ledtrådar om kärleken :)

Till min förvåning så tyckte En spådam en gång att jag skulle släppa dotterns mamma, hon hade rätt och fel, jag hade släppt henne för länge sen men hon fånga väl upp andra saker som är mera kärlek och inte går bort som hon tolka som att jag inte släppt henne, är väl inte alltid helt lätt att spå :)

Kram
Mikael



45 Jossan :

skriven

Nu har jag suttit och pluggat i några timmar. Tar en paus nu så jag orkar en stund till. Jag ska läsa en massa sen bara.. har sån ångest över tentan på lördag... ni får hålla tummarna att den blir godkänd :/

Jag försöker intala mig att den blir det.

Kram

46 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Nu är vi i Kroatien och det är helt underbart. Dottern trivs. Vi har bokat in några baby club pass som hon ska få testa på o kanske vi kan göra lite annat medan. Kommer det gå bra?

Svar: Jadå, det kommer gå fint.. ha det riktigt mysigt nu.. kram :)
Esmaralda

47 Jen. :

skriven

Jag känner mig totalt slutkört och energilös. Idag jobbdag 15 av 20 utan ledig dag avklarad. Min kropp har tagit stryk men jag vill inte vara utan jobb heller. Har haft så svårt att få jobb men de hårda villkoren börjar nu ta ut sig på min kropp.
Ser du mig få ett mer bestående jobb där jag så småningom får betald ledighet osv eller måste jag slita på det här sättet för alltid för att få inkomst?
Vet inte alls hur det kan bli bättre men just nu känns det inte alls bra 😔

Svar: Det känns som om det blir ett annat jobb för dig... kram :)
Esmaralda

48 Tildis:

skriven

Hej Es!

Är chansen stor att de kommer erbjuda mig en distanslösning under en period? Kram

49 Ghostwriter :

skriven

Bra inlägg! Nu när man hängt med mycket i din blogg så borde man ju förstå lite mer om universum och ödet. Vad man nu tror på.



Det finns tre lägenheter och jag undrar om dom som var här senast kan vara rätt bostad just nu? Det känns som rätt bostad i magen. Men jag frågar dig då du kan se lite längre fram/helheten.

50 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Idag har jag fyndat o fick nästan en sjuttons dyr festklänning o en behå till priset av behån, - 80% rea så det var verkligt fynd. 9 klänningen torde gå på mig om knappt två månader då ena dottern blir konfirmerad ;). O så har jag fyndat till jul, vågar man ens säga det utan att bli halshuggen ;D...

Men bedrövligt är det hur man ser ut, blir så ledsen på mig själv som släppt mig så o dragit på mig en massa onödiga kilon att släpa på... Huga.

Drömmer om en viss slags pilates som jag kanske kunde ha råd att gå på sen iom det nya jobbet. Kanske det skulle leda mig på rätt, det lätta, spår? Får se, nåt måste ju göras, hjälper inte enbart att lämna bort kaffet ur sockret, tror jag ;). Nu måste jag handla lite käk, länge sen jag åt nåt..
Kram Skorpan

51 AnnaK:

skriven

Haha....jösses! Ja, jag tyckte mig känna lite vibbar och blickar 🙈

Kram 🤗

52 AnnaK:

skriven

Ursäkta att jag frågar så mkt men är jag ett samtalsämne för dem eller hållet dom det för sig själv?

Kram igen 🤗

53 Lotta:

skriven

Hoppas du har en bra dag. Jag provar ställa min fråga igen.

Kommer jag få fortsätta på jobbet som jag provtestas för nu?

Ha en fin kväll. Här regnar det.
Kram L

54 TILL JENNIFER (5) om insemination :

skriven

Det du skrev, var så orättvist. Det är dina åsikter, inte fakta. Ja, jag tog åt Mig personligen eftersom jag tycker du kunde skriva det på ett bättre sätt och inte som ett påstående.

Jag är själv pågående insemination och jag är själv. Jag får hellre barn på egen hand än att uppfostra barnet med en man jag ändå inte ska leva livet ut med. Precis som du säger själv, hellre ensam än med fel man. Den rätte kan jag ju inte sitta och vänta på? Och framförallt inte enbart för att jag vill ha en familj. Jag vill ha barn framför en kille. Och den rätte kommer när han är redo. Jag ska inte behöva vänta varken 1 månad eller 10 år för att få uppleva mina drömmar, bara för att jag ska vänta med mig själv, mitt liv och mina drömmar tills en man dyker upp. Tror du håller med där. Sen finns det dom kvinnor och män som inte vill ha någon i sitt liv men dom vill mer än allt ha barn! Ska dom skita i sin önskan och straffas för att de inte ville ha någon rätte?

Min högsta önskan är att ha barn. Om jag kan få det på egen hand så är det helt otroligt att jag har rätten till det. Absolut önskar jag att den rätte hade dykt upp igår och vi har barn påväg men han är inte här, men min längtan efter barn är stark och den finns här. Att barnet kommer fara illa ut eller få mindre värd barndom är skitsnack.

Vuxit upp med att inte ha någon vuxen alls i mitt liv. Hade jag åtminstone haft 1 av mina föräldrar så hade jag varit lyckligt lottad. Så därför vet jag, att har man åtminstone en förälder som är förståndig och överöser än med kärlek så är DET tillräckligt.

Kommer bli en super mamma med eller utan en man, och jag fostrar hellre barnet i en lugn miljö med kärlek än att slängas hit och dit hos ”pappan”. För hade jag fått barn idag utan insemination så hade det ändå inte varit med den rätte. Och därmed hade barnet ändå varit åtskilda med föräldrarna. Så jag tycker helt klart att jag gör både mig själv och barnet en tjänst som låter barnet från början växa upp i lugn och ro från start.

Dessutom har barnet rätt till att kontakta sin inseminations pappa vid myndig ålder om barnet själv vill. Enligt lag. Och det skulle jag inte ta ifrån barnet. Det låter som många år, men det finns ingen skillnad på insemination och adoption. Man älskar barnet lika mycket och barnen blir inte direkt ufon för att dom kom till på ovanliga sätt.




Mvh den som var starkt emot insemination men som nu tackar lagen och universum för möjligheten. Det är helt fantastiskt!



55 Luna:

skriven

Kan det bli lite hångel med denna man mån tro?
Eller kanske lite mer? ;)

56 Rädd:

skriven

Hej E!

Ser du om vi kommer få ett tredje barn så småningom? Eller nöjer hi oss med två.

Kram och kärlek.

57 Mirre:

skriven

Hej Es,
Jag har tänkt på det här med aktivt val. Aktiva val gör man ju hela tiden och man ändrar ju sig också. Jag har en teori om att dina seanser och svaren du ger oss här i kommentarerna gäller i just den tidpunkten då du spår och "kollar efter" och sen så kan det spela ut sig annorlunda beroende på valen vi gör efteråt. Vi alla har ju en egen fri vilja att leva vårt liv och jag tror det är väldigt få saker i livet som är skrivna i sten.

Sen så har jag nu äntligen fått svar på varför han bara slutade höra av sig. Tydligen gifte han sig bara någon månad efter vi slutade höras av med tjejen som jag trodde var hans ex. Kanske var dom tillsammans samtidigt som vi träffades men det vet jag inte. Blev ledsen men samtidigt känns det skönt att få ett avslut. Men dålig stil av honom kring alltihopa. Jag försöker fylla situationen med tacksamhet för tiden vi hade och försöka gå vidare och släppa allt. Kan du se om han är lycklig med henne nu?
Kramar☀

Svar: Ja, den fria viljan är viktig... somligt ser jag absolut ska ske.. men det kan finnas olika vägar mot just detta som ska händ aoch vägarna får man själv försöka hitta.... kram :)
Esmaralda

58 Jag:

skriven

Antar att Christian inte heller är rätt man för mig.. kan du de något slut på mitt lidande och när jag äntligen hittar rätt?

59 Misstjejen:

skriven

Hej

Undrar om du kan ser den större publiken ska jag få på föreläsningen. På 500 stycken eller 1000 stycken?

Vet inte om jag gissar så många än vad ska jag väntar mig.

Kan du ser hur många siffror är det?

Är det säker på en del som jag känner kommer var där också i framtiden?

Ibland undrar kommer jag ta många bilder med folk och autograf?

Hoppas folk kom var tacksam för det i framtiden och med deras tårar rann ska var det för dom behöver det av mig!

Ha det bra

Svar: Jag ser inte hur många men det lär börja i mindre skalan och ju mer tiden går desto mer folk... kram :)
Esmaralda

60 Ghostwriter :

skriven

Det finns tre lägenheter och jag undrar om dom som var här senast kan vara rätt bostad just nu? Det känns som rätt bostad i magen. Men jag frågar dig då du kan se lite längre fram/helheten.

61 Fia-lotta:

skriven

Bra talat :)

Ez: Vad tror du om min höst. Något specifikt som kommer till dig?

Nu: te och ”Barnmorskan i East End” på SVT.

Kramar!

62 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.

Handlar det bara om sex för honom?

Tror du att det minskar mina chanser att det blir något seriöst med honom bara för att jag har sex med honom?
Kram

63 Carro :

skriven

Jag håller med er båda i att man själv måste ta ansvar. Jag längtar själv efter kärleken och en fadersgestalt till min son. Och förhoppningsvis att få fler barn. Men just nu vet jag att jag måste må bättre i mig själv först. Och äntligen har förändringen i mitt liv kommit och hoppas det blir så bra som det känns. Och tack vare förändringen så känns det som mitt mående kommer vända och jag kommer känna glädje på riktigt. Och det var inte igår. Vet inom mig att jag måste ha is i magen och jobba på mig själv först denna höst.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: