År 2020 är annorlunda....

Nya året står för dörren !

Året som kommer är ett år där vår egen påverkan på vår glädje, utveckling  och lycka är stark och detta ska du INTE slarva bort.

Somliga år går liksom allt i stå och  hur man än gör så händer liksom ingenting.

 

Detta året är annorlunda.

Ditt egen ansvar och dina val är avgörande.

Vart åttonde år är Venus optimalt väl synlig, både som Aftonstjärnan på våren och som Morgonstjärnan på hösten. Detta är ett sådant år, och i april kan man även se den passera nästan rakt genom Plejaderna

Och vi blir påverkade – även om vi anser oss vara grundade och jordade upp till tänderna.

Och denna påverkan ska vi ta tillvara

Vi ska ta emot och välkomna det ansvar vi själva har – genom våra beslut.

Nu gäller det alltså att vi slipar våra verktyg… att vi fattar de beslut som ska fattas… att vi är modiga och att vi VÅGAR leva det vi önskar och drömmer om.

 

Nu menar jag inte drömmar om en soulmate – för det kan du inte påverka.  Jag menar dina egna personliga drömmar, som bara gäller dig själv och dessa kan du påverka.

Lev dina drömmar efter bästa förmåga och ta emot utmaningar som utvecklar dig och ger dig glädje.

Satsa på dig själv och bry dig inte så mycket om vad andra tycker och tänker.

Känn dig trygg i att den kärlek som ska komma –  för den kommer.

Likaså kommer de barn som ska komma.

Vänner kommer.. några försvinner men det är som det ska vara och är tiden normala gång.

Gör upp din egen personliga plan inför nya året och sätt igång genast och lev den… fullt ut !!

De flesta av er i bloggfamiljen kan vara satan så envisa när ni verkligen vill något och under 2020 kommer denna envishet er tillgodo och ger utdelning

Vill ni dela med er av era planer och hur ni ska ta tillvara 2020 blir jag glad.

GOTT NYTT ÅR kära bloggfamilj  och så ses vi nästa år här på bloggen som vanligt

 

 

Klockan 1 i natt sänder jag healing och goda energier till er alla och även om ni skulle sova… eller festar loss så når energierna fram

 

Kram & massa kärlek....

 

 

 

 

1 Mikael:

skriven

Har ni inte kryat på er än till resan så kan jag rekommendera Wim Hof andningsmetod som boostar immunförsvaret och tar död på saker.

https://youtu.be/nB6gnG-sFdk

I labb har de visat att metoden gör en symptom fri från e-Coli bakterier som de injicerar, i vanliga fall blir en ordentligt sjuk.

Upprepa så många gånger en tycker en behöver, en varning dock ifall du är fullt frisk och gör detta, risk finns att du känner dig lite extra pigg och får för dig leta rätt på tennisskorna och springer 3 varv runt huset och grannarna får syn på dig och tror du gått loss på svampen på självaste nyårsafton :)

Wim utvecklade denna metod efter att hans fru hoppade från 8 våningen och han kunde bara se på, idag gör de olika test för PTSD, självmord osv. med denna metod, han är allmänt känd och hjälper personal att orka med sitt jobb och inte bli sjuka, på ex. space-x blev de alltid sjuka när stressen var över i projekten.

I övrigt för att känna sig lite piggare så Coca-Cola Energy med guarana, inte de andra som innehåller allt möjligt annat.

På tal om satans envis så är det mycket troligt att jag Kl.1 är på gymmet haha :) lurar på att det kan behövas för att det ska hinnas bygga klart tills det är dags...

Kram
Mikael

Svar: Du kommer alltid med så odd och spännande tips !! Tack för det goe påg ! Kram :)
Esmaralda

2 Huldamaräng:

skriven

Gomorron!!
Det låter som ett bra år för mina planer! Jg har tackat ja till antagningen, trots mannens protester. Han tror inte att det går i land ekonomiskt. Men jag VILL det här! Jag kommer att vara BRA på det! Framförallt så tror jag också att min självkänsla och mitt egenvärde kommer att ta några pinnhål uppåt..
Annars ska jag jobba så mycket jag orkar och hinner utan att barnet blir lidande.
Jag ska sätta igång den gula... Min kärlek...
Och så ska jag skapa mitt hem! Jag ORKAR inte leva såhär längre! Nu finns tre alternativ; skilsmässa, fixa problemet själv eller självmord. Jag har inte riktigt tid med självmord... Det är en del annat jag behöver göra... Skilsmässa är väl en möjlighet, men snällare gubbe än jag har finns inte, och jag älskar honom ju faktiskt. Så jag biter ihop och löser det själv. Jag har beställt en massa rosenrot forte, q10 och msm till orken.
Nästa år ska bli mitt första år på länge med egen styrka. Jag ska börja med att tvaga av det gamla.... :)
Så, vad tror du, ror jag iland ekonomin??? Det är min enda rädsla just nu...
Kram och GOTT NYTT ÅR!!

Svar: Självmord känns som slöseri med resurser.... ta tag i det övriga för det vet jag att du kan.... skapa ditt hem, det är en viktig prioritering.. kram :)
Esmaralda

3 Snödroppen:

skriven

Godmorgon!

Ja, 2020 kommer bli jättebra det känner jag! Många planer, en del kortare resor tänker jag mej, en och annan konsert och lite smått däremellan. Ska öppna upp mej mer och försöka lägga gammalt bakom mej. Ser verkligen fram emot detta nya år. Och vem vet, kanske blir det lite dejting också det hoppas jag i alla fall.
Ikväll blir jag ensam men det gör inget. Det blir en vanlig lugn och skön kväll. Men jag undrar ändå om Han lurar runt hörnet och hör av sej snart?
Önskar dej en underbar kväll och ett riktigt Gott Nytt År💖🥂🍾🎉💖

Svar: Ja, lägg allt gammalt bakom dig och ta dina liv framåt, det blir hur bra som helst.. kram :)
Esmaralda

4 Skorpan:

skriven

Amen, säger jag o vet att jag har många utmaningar framför mig... De flesta på jobbet, gissar jag. Kanhända, finns en del att arbeta med på detta skaft ;) o med några på hälsofronten. Det viktigaste ligger nog inom bälmåendet, att se, känna o uppleva en massa nytt, komma ut ur hemmets mörka vrå ;). Eller vad tror du Es, vilken är 2020:s utmaning för mig?

Kortare dag idag o det är ju tur då vi har en nyårsfest att fixa. Inget maffigt här, men det finns ju alltid att göra då nån kommer över. Tror det blir en bra kväll...

Önskar er en bra sista dag år 2019!
Kram Skorpan

Svar: Du tänker så rätt kring dig själv... bara stå p dig... kram :)
Esmaralda

5 Smulan..:

skriven

Gott nytt år och tack hör spådomar och svar på frågar.
Mitt mål för 2020 är att vi kan köpa ett hus som vi drömt om länge.

Svar: En helt rimlig plan.. kram :)
Esmaralda

6 Helena Ir:

skriven

Så mycket hänger på en själv..det lär livet.. :)

Jag avger mitt vanliga nyårslöfte, att fortsätta med det som gör gott för min kropp..energin och humöret håller sig då också rätt stabilt.

Men en och annan utmaning vore rätt trevligt,kommer det i min väg..så visst! Jag vet att jag tillhör den envisa skaran!
Nu ska jag se 2020 med en ljus förväntan..

Tack för det här året och även healingen..den träffar nog mig sovande :) en tröttis tant har jag blivit på kvällarna..men innan tolvslaget så firar vi, jag och yngsta dottern..bubbel som sig bör! Det blir även ett gott slut..

Gott nytt år alla på bloggen! Även MG :)

Kram :)

Svar: Bra tänkt, klart du ska fortsätta som du gör för du är på så rätt spår... kram :)
Esmaralda

7 Birgitta:

skriven

God morgon😊

Jag såg fram emot min långa ledigheten men den har än så länge inte varit bra...mina händer har det blivit problem med o så klart satte det igång tankarna dvs har jag fått artos även där 😫... bokat tid till en mycket duktig fysioterapeut i Finland så jag hoppas han kan hjälpa mig. Julafton blev förstörd kändes ända in i mamma ❤️ när mina barn kom i kläm pga min syster... tänkte bita ihop vilket jag gjorde under julafton men juldagen ringde jag henne men hon förstod inte utan skickade skulden till mig..😫. Har funderat mycket på vad man har för människor runt sig.... hamnade ner i skorna pga dessa två händelser o ensamheten.... o den känslan blev tung... är inte van att känna så... alltid krigat..för att ta mig framåt... men den här gången blev för mycket även för mig...så det blev några riktigt tunga dagar mentalt.

År 2019 var skyttens år o då ska positiva saker ske men inget hände... varken nytt jobb...kärleken... som om tiden stod still..

Vad vill jag ha av 2020.... inge mera strul med hälsan... det räcker... jag vill förändra få tid/pengar över till att göra mera saker... bryta ekorrhjulet...vara mera närvarande i nuet... funderat många år på att sälja huset... blir detta året då det sker... vill ha ett jobb där mina ramar är större... vill inte känna begränsning i mitt ledarskap...

Jag önskar dig Es & alla på bloggen ett Gott Nytt År 🎆... snart vänder vi blad...

Kram Birgitta

Svar: Planera på ett nytt sätt - där du inte är beroende av andra människors humör och välvilja.. ha alltid en bakdörr... kram :)
Esmaralda

8 Agnes:

skriven

Ett gott slut o ett gott nytt, till alla!

Självklart så önskas även ett snabbt tillfrisknande för dina nära, Es, så att ni kommer iväg på det ni nu tänkt er!

Jo, nog känns det som att 2020 kommer att bli lite mer "spännande" än vad nu 2019 var. Har börjat att kunna skönja ett litet spirande ljus i tunneln gällande alla mina prylar. Sortera o dokumentera det jag har.

Har planer på att inom 2-4 år ha flyttat in till stan. Vill "hem" till mina rötter. Alltså söder. Då ska jag ha rensat så att jag endast har det jag vill ha i mitt liv ang prylar.
Påbörjat mitt skrivande...behöver få inkomst från ngn bisyssla, så att jag kan gå ner i arb.tid för att ha tid att leva o göra det jag vill. Dansa, gå på museum, utforska min stad...umgås med barnbarnen.

Det där med en man, lämnar jag därhän. Tycker jag är för bra för att kasta bort mig själv på ngn random snubbe som inte förtjänar mig. Har aldrig fattat mig på att vara ägd av en man. Känner mig mest obekväm när det ska hållas hand o bli slickad i ansiktet.
Är tacksam att jag slipper sådana där känslor. Räcker ju att läsa här om alla problem som folk har med män. Jizzes...

Även sex är ju slut. Även här anser jag att jag är för bra för att vara mäns madrass. Dessutom så är dagens män så jädrans avtändande...otränade, ludna, slafsiga...har inte sett en snygg karl på evigheter...de har blivit gamla gubbar...fattar inte...
Det, och att jag inte har det minsta förtroende för en man.

Tar till mig dina råd som du ger i dagens inlägg! Leva ngr drömmar blir det knappt, utan lite mer åt att strukturera livet lite mer. Ta hand om mig själv både invändigt o utvändigt för att orka bli gammal! När nu det blir...

Min mor körde alltid med att hon var tidlös...

Visst hade det varit soft om jag nu hade kunnat säga, att jag skulle leva mitt liv med passion, hetta o kättja...men det har jag ingen aning om vad det är...däremot så önskar jag innerligt att jag kommer att orka dansa skiten ur ett dansgolv tills jag dör!

Åter...Önskar er alla ett gott slut o ett gott nytt!

Kram!Svar: Bra planer du har och realistiska.. ge inte tappt ! Och du kommer dansa skiten ur vartenda dansgolv så länge du lever... och det betyder verkligen länge !!! Kram :)
Esmaralda

9 Nornan:

skriven

Tack snälla goa Es för healingen och för alla kloka, tokiga, roliga och tänkvärda inlägg du delat med dig av under året.
Hoppas ditt 2020 blir fyllt av glädje, god hälsa och många resor.

Gott Nytt År ⭐🎉💛


Svar: Kram :)
Esmaralda

10 Tingeling :

skriven

Jag ska börja tänka mer på vad jag äter. Satt igår kväll faktiskt och skrev en lista och rensade upp i mitt skafferi. Jag ska också börja röra på mig mer för kroppen, och speciellt ryggens skull. Jag ska boka in några resor. Nästa nyår planerar jag åka till London. Men det jag måste jobba för mest är att kunna ha min praktik utomlands 2021, och ta med mig dottern. Vet inte vart jag ska börja eller vilket land än. Har lagt det på is. Och måste övertala dotterns pappa.... Och så ska jag vara mer aktiv, som du föreslagit! Och då mer aktiv själv, inte bara göra saker dottern gillar, utan för mig själv utan henne. Hon börjar bli så stor så jag är nog redo... 😉 ska fokusera på mig själv helt enkelt. Även om jag kommer ge mycket också, för det är sån jag är!

Jag får en känsla här kring dig nu när jag skrev... behöver inte vara just om dig men runt omkring. Vet inte varför och vet inte om jag ska berätta om känslan, för vet inte om den är rätt... men oavsett så är du stark! Och jag önskar dig och din familj ett glatt och hälsosamt år.

Tack för allt du gör. 💜 tack, tack, tack!

GOTT NYTT ÅR!! 🎆

Kram!

Svar: Bra att du satsar med på ditt eget välbefinnande... det kommer ge gott resultat.. kram :)
Esmaralda

11 Tingeling :

skriven

Och så har jag en annan tanke.... kanske söker ny inriktning till hösten och inte fullföljer denna utbildning. Utan fokusera mer på Sverige.... Jag vet redan en utbildning jag kan tänkas söka. Så insikt är väl ett bra ord för mina första månader på nya året 🙂😉 och om jag byter inriktning och inte åker utomlands på praktiken, ska jag köpa katt. 😁

Förresten, Vad är ditt fokus för nästa år?

Kram!

Svar: Bra beslut du fattat !! Mitt fokus är på hälsan, röra mig mer.. äta sundare.....och resa så mycket jag kan.... kram :)
Esmaralda

12 Lollo:

skriven

Bästa Esmaralda
Så tacksam att du sänder healing, det kommer jag inte att missa.
Själv har jag olika mål bl a att jag ska upptäcka nya platser både nära och längre bort under 2020. Jag har också bestämt att jag ska se till att träffa mina vänner under kommande år både dom som bor nära och längre bort.
Jag längtar efter att få träffa en man och undrar om du kan se om det dröjer länge
Jag önskar dig Ett Gott Nytt År och ser mycket framemot healingen .
Stor kram

Svar: Nya platser blir som en energikick för dig ! Bra beslut. Mannen kommer.. önskar jag kunde säga när.... vi möts i healingen.. kram :)
Esmaralda

13 Tintin:

skriven

Hej Es!

Och tack!!! Ska verkligen göra det jag VILL år 2020!!!

Kommer min dottern att få något av jobben hon sökt nu? Här på hemorten eller en bit bort?

Gott Nytt ÅR 2020!!!!

Tack och kramizar <3

Svar: Jag ser inte om hon får något av dessa jobb men jag ser henne i nytt arbete.. och det verkar ske ganska snabbt.. kram :)
Esmaralda

14 Misstjejen:

skriven

Hej

Om dt slår en av min drömmar är föreläsningar i natt när jag står på min balkong och titta franför det finns fyrverkerierna.

Jag vill egentligen satsa det så kan jag lyckas?

Så annars jobbar jag så hårt på det.

Hoppas 2020 år blir en bra året för mig.

Föreläsning som jag kan tänkt mig... att det ska lyckas

Ha det bra

15 Mona:

skriven

GOTT NYTT ÅR till er alla här på bloggen
✨🍾🥂💕

16 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Ett riktigt gott slut önskar jag dig Es. Ett tillfrisknande så ni kan resa Ett stort tack för allt du gjort för oss och allt du gör Kärlek till dig <3

Hela flocken önskar dig ,maken, Mg och er familj ett glädjefullt Gott Nytt År !

Kram <3

Svar: Tack till dig och flocken... ni är så goa allesammans.....och min flock hälsar :) Kram
Esmaralda

17 Dunegull:

skriven

Du är bäst! Så är det bara 😁

Jag laddar för fullt för 2020 och hoppas detta året nu kan bli mitt år. Jag satar hårt på jobbet och ber innerligt att de kan bära frukt till att jag får en chefsroll. Jag öppnar famnen för att släppa in mannen i mitt liv. Sedan önskar jag att det kan komma en positiv fråga gällande fotbollen. Stora saker för mig som jag önskar nu ska falla på plats! Har haft 2019 som ett läkningsår och är så mkt gladare och stolt över mig själv att jag tog steget och lämna det destruktiva förhållandet med psykisk misshandel och allt vad det innebar. Vad tror du E. Kan det bli mitt år nu och att mina önskningar går i uppfylldes? Ngt speciellt du ser?

Önskar dig och alla er andra underbara här på bloggen ett Gott Nytt År!
Kram

Svar: I alla fall kan en del gå i uppfyllelse.... kram :)
Esmaralda

18 Susan:

skriven

Ett riktigt Gott Nytt 2020 på oss allihopa🥂🍾🤗🤕🎉

Mitt löfte till mig själv är att renovera färdigt i mitt hus och i bästa fall få upp en carport (drömt om detta länge men det händer ju inte av sig själv har jag märkt🙄)... o ta tag i mitt midjemått igen (gick både ner o upp dom extra kilon i år 🤥)

Satte upp mina föräldrar på lägenhetskö utan deras vetskap 😱 men jag vill ju deras bästa, kan det va så att dom blir glada o gör slag i saken eller går dom i taket🤔🤔 Ser med fasa emot att tömma deras hus, dom orkar inte så det lär hamna på mitt bord, min bror orkar inte med sig själv just nu så ngn hjälp fr honom tror jag inte är aktuell


Nyårskramar 🥂🍾🎈🎉

Svar: Härligt med planer.... ta tag i dem och det kommer både kännas bra och bli bra " Bra att dina föräldrar står på kö.. det kan komma väl ill pass så småningom.... kram :)
Esmaralda

19 Jossan :

skriven

God morgon!

Min plan för 2020 förutom hoppas på att jag träffar någon så jag kan skaffa familj... Så är det, få min lärarlegitimation, jag ska träna och ändra kosten så jag går ner de kilona igen som jag gått upp.. hitta mitt välmående..

Nä jag hoppas det blir mitt år i år.. Vill träffa någon så jag kan skaffa familj. Vill gifta mig...

Nä dags att fixa mig innan det är dags för 60 minuters Eventpass men har ingen aning vad jag ska träna.. Sen 45 minuter dans 💃🏼. Kanske blir en sovstund innan det är dags att fixa sig inför nyårsfesten...

Gott nytt år! Tack för du finns här för oss!

Kram

Svar: Bra planer du har och som du har alla chanser att genomföra.... kram :)
Esmaralda

20 Marie:

skriven

Jag har blivit utkastad igen från mitt hem av min man. I natt sov jag i bilen i garaget. Nu på morgonen hämtade han mig och överraskade med en fin frukost han gjort. Jag känner mig inte i stånd för att göra upp planer. Gott nytt år.

Svar: Den enda plan du behöver göra upp är att lämna din man snarast möjligt - du är värd mer än så här och han ändrar sig inte oavsett vad han säger och lovar. Kram
Esmaralda

21 Mona:

skriven

Tack för det gångna året och healingen som jag hoppas kommer i natt. Gott Nytt År!

Svar: Kram och tack :)
Esmaralda

22 Jojo:

skriven

Ett bra avslut på gamla året 2019 och ett fantastiskt och spännande och underbart nytt år 2020 till dig kära Es och till alla på bloggen! Kärlek, glädje, lycka!!!

Gamla året slutar med att en gammal väninna avslutade vår kontakt, kanske var det menat så?

Längtar efter nya året! Ska bli gladare, lugnare, tryggare! Ska satsa på mig själv! Ska ge mig själv upplevelser i romantik, sex och njutning för det har jag inte haft på flera år. Ska börja dejta, bara för att det är roligt. Ska hitta ett nytt passande jobb där jag trivs bättre! Ska hitta ett nytt hem! Ska fortsätta resa så som jag gjort! Ska sluta shoppa onödiga prylar och kläder. Ska satsa på upplevelser istället. Ska säga ja oftare än nej. Och ska se till att min högsta önskan och dröm som jag haft i 7 år ska förverkligas och bli sann. Det SKA GÅ! Vi snackar en naturlig grej och inga Einsteinprojekt. Jag ska släppa de höga kraven så kommer det att lyckas. Det måste inte vara perfekt, bara det är bra.

Hejdå 2019 dig kommer jag inte att sakna! Hej och välkommen 2020 som kommer att förändra mig och mitt liv! På en massa goda vis.
Kram

Svar: Jättebra planer du har... genomför dem... det kommer göra dig så gott... kram :)
Esmaralda

23 HS:

skriven

Gott nytt år!

Jag skrev en del i seansen härom dagen men delar med mig till bloggfamiljen också. Befinner mig i en stor utvecklingsfas. Mina planer för 2020:

- Flytta till ny lgh förhoppningsvis i mars
- Börja skriva på en bok som jag tänkt på i flera år
- Fortsätta min psykoterapi
- Fler regressioner
- Genomföra en drömresa till nordvästra USA
- klippa mig kort
- Hårdrocksfestival
- fördjupa mitt bastuintresse
- vill även göra repris på fjällvandringen från förra året samt ta Mc-kort men kanske blir först 2021. Kommer att ha fullt upp under 2020 känner jag!

Kram

Svar: Underbart och du kommer boosta dina energier för varje grej du genomför... kram :)
Esmaralda

24 Lollo:

skriven

Tusen tack för ditt svar

25 rosviol:

skriven

Ohja! Redan nu känns nya året annorlunda. Enegierna viberar gott och även om jag inte har mina planer helt klara än så känns det mesta positivt ändå. Som att allt kommer falla på plats och vara till godo oavsett vad som blir av eller ej. Känner mig redo, nyfiken och hoppfull helt klart :)

Tack än en gång för allt du gjort för oss det här året, att vi får vara här och dela med av smått som stort, och låt det nya bli minst lika bra om inte bättre! Gott nytt år och ha en sån mysig afton till oss alla! <3

Svar: Tack o kram :)
Esmaralda

26 PiaS:

skriven

Önskar alla ett gott avslut på 2019 och gott nytt 2020, och ett gott nytt årtionden!
🎉💫🥳🥂🤗🎆🎐🎊

Hoppas och önskar för egen del att 2020 blir början på medgång, flyt i livet...att detta nya årtionde
20-talet blir ”mitt” årtionde! 😊🌸❤️🎆🎊🥳

Kram PiaS


Svar: Flyt får du om du tar dina steg och har positivt fokus.. ett bra år väntar... kram :)
Esmaralda

27 Kristin:

skriven

Så spennende med Venus.
Ja, dette må jeg forsøke å utnytte.

Jeg bruker aldri ha Nyttårsløfter. Forsøker heller å ta bit for bit under veis.
For mange år siden leste jeg "Dansen i Lyset" av Shirley Maclane. For meg var dette en interessant bok som ga meg mye.
Fra denne boken plukket jeg opp noe jeg benytter som min styrke.
Når jeg går i skogen, sier jeg høyt tre ganger "Jeg er gud i å være sterk, jeg er gud i å klare det jeg vil mm. Nå er ikke jeg kristen, så det har ingen ting med religion å gjøre at jeg benytter ordet gud. Jeg ser på gudskraften som en sterk energi.
I og med at jeg drar med mye gammelt tankemønster, føles det viktig å sende ut positive tanker til universum.
Dette er noe som føles viktig å gjøre for meg.
Nå vil jeg rette en stor takk til deg, kjære Esmaralda, for alt du gir oss alle her på Bloggen.
Du betyr så mye.
Et riktig godt Nytt År ønsker jeg deg og dine!!!
Ønsker også alle her på bloggen et godt Nytt År!
KRAM!!!

28 Hanna:

skriven

Gott nytt år!

Jag tycker om nyår. Det blir en nystart och man ömsar skinn. Bort med det gamla, mörka och in med ljuset, våren och nya utmaningar.

I år har jag inte riktigt klart för mig vad jag vill göra. Eller jo, det vet jag visst. Jag måste bara göra stora förändringar och släppa på mina osynliga spärrar och inte lyssna på vad andra människor säger. Se där, det var mina nyårslöften :)

Kram

29 Alie:

skriven

Jag kommer lämna 2019 bakom mig med högt huvud, jag har verkligen växt och kommit en bra bit i min utveckling kring mig själv.
Jag kommer fortsätta ta för mig av livet och våga göra saker. Känner på mig att 2020 är ”mitt år” och ska ta fasta på detta. Än så länge är 2020 ett blankt ark med i mitt inre smids det planer.. jag tänker mig fortsätta resa mycket både i jobb och privat, kanske byta lägenhet om rätt dyker upp, knyta nya kontaktnät. Men framförallt ha en positiv inställning - Livet blir till vad man gör det.

Gott Nytt År till Dig och er alla här på bloggen🎉🥳
Es stort tack för allt detta året! 🙏💫
Jag tar gärna emot healingen inatt! ❤️
Kram :)

30 Orolig:

skriven

Hej esmaralda.

Vad gullig du är tack för allt du ger och gott nytt år🎉

Känner mig lite som en klump i magen. Blev lite arg/ frustrerad på honom igår och skickade iväg ett lite argt sms. Gillar inte när jag blir arg, men gillar heller inte när han nonchalerar mig och inte svarar på ansvarsfulla saker som enligt mig är viktigt. Men vi kanske tycker olika i detta.

Har han känslor för mig och tycker han om mig?
Ser du om det här kommer att lösa sig?
Vill vara lycklig och glad.
Kram

31 sus:

skriven

hej
vet varken ut eller in,,,,
önskar något men vet inte längre vad...
love sus

32 Me:

skriven

Hej Esmaralda.

Verkar det bli ytterligare en flytt för oss ganska snut inom det nya året?
Och ser det ut att bli dit till den staden?
Kram

33 CA:

skriven

Hej
Tack snälla du.
Jag ska verkligen söka många jobb och hoppas få ett nytt. Jag har mer orolig nu, efter dispyten med min chef.
Vet inte varför jag helt plötsligt ställt till det, eller hamnat i tråkig situation när jag mest vill att det lunkar på och att det är lungt och flyter.
Kram och kärlek till alla.
Gott nytt år.

34 Hoppfull:

skriven

GOTT NYTT ÅR!

Jag hoppas verkligen att 2020 blir ett riktigt tursamt och bra år. De senaste åren har inte varit lätta. Ofta har jag undrat om jag haft någon förbannelse över mig. Jag kan bara be och hoppas på att det vänder nu. Finns det hopp även för mig?

Kram

35 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det här ut att lösa sig?
Kan vi komma att fortsätta tillsammans härifrån eller en bit tillsammans? Eller blir det som separerade från nu och hela vägen?
Kan det lösa sig?
Kram

36 <3:

skriven

Gott Nytt År kära Es och MG.
Vad fint av dig att du sänder healing.

Ja du den där kärleken....

Kommer det hända mig ngt bra nästa år ?
Ser du ngt specifikt.
Känns som jag inte kommer vara ensam i kärlek nästa jul.
Kram

37 Maria:

skriven

Mina planer inför året är att stå upp för mig själv och det jag känner i den relation jag lever. Att lita på att det jag ser och känner är rätt....

Jag behöver rensa upp här i familjen och sätta struktur på saker och ting. Följa mitt hjärta och inte min rädsla.

Utöver det önskar jag en närmare kontakt med de människor jag hjälper, mer irl möten.

Och så att jag fortsätter utvecklas inom mig själv genom de yttre förändringarna.
....
Det känns som om att större förändringar är påväg in för mig, jag hoppas att jag håller ihop för dem!

Massor av kramar,
Maria

38 Sarah:

skriven

Toppen! Gott nytt år till dig Es!

Mina planer är att träffa vänner mer, satsa mer på träningen och läsa en jädra massa böcker.

Vad gäller drömmar, hoppas jag att mitt drömhus poppar upp och att jag då kan skaffa min tredje katt. Kanske gå på en dejt eller två. Men mest av allt vill jag känna mig levande.

Kram

39 sommarsol:

skriven

Hello!
2020 låter så mjukt när man säger det.

Känns som att det blir ett bra år för de flesta.
Vill så mycket men det främsta är att byta karriär.Är färdig och klar med lärarjobb.
Visst kommer det nya jobbet?
Gott slut och en god början på nya året!

40 Hedwig:

skriven

Planer har jag, som alltid. De sista 19 åren har jag dock inte kunnat förverkliga en enda av dem främst på grund av hälsan och finanser men även på grund av en massa annan otur. Mitt liv verkar nästan 'programmerat' på det sättet vilket skrämmer mig. Hoppas att det äntligen vänder sig. Livet är ju ett samspel mellan möjligheter och vad man gör med dem. Man får aldrig ge upp men lite tur ska man också ha för att kunna må bra. Det räcker tyvärr inte alltid med att vara uthållig. Jag önskar alla ett gott 2020!

41 Skrållann :

skriven

Hej!
Mitt fokus ska försöka vara på mig själv lite mera. Jag vill och behöver verkligen motionera och röra på mig mera. Barnen börjar bli stora och jag har inget att skylla på längre så det måste bli prioritet.
Sedan hoppas jag även komma fram till vad jag ska syssla med i framtiden. Är inne på så himla många olika spår och vet verkligen inte hur jag ska komma rätt?! Kan egentligen se mig jobba med både barn, vuxna, äldre och djur och hur vet jag då vad som passar bäst ?!🤣

Gott nytt år till dig, din familj och till alla andra i bloggfamiljen😍

Kram❤️

42 Lotta:

skriven

Min plan för nästa år är att forsätta söka jobb och förhoppningsvis går det vägen. Då ska jag ta med mina barn på en resa.

Idag lyser solen. Känns längesen och först undrade jag var det var för stark lampa 😂.

Allt gott till alla inför nästa år
Kram L

43 Smöla:

skriven

Alltså jag känner så mycket i kroppen, det pirrar in det nya året, jag vet att de kommer bli det bästa nånsin för mig. Åh jag kan inte annat än att njuta av dom underbara känslorna jag har!
Kanske har det att göra med att jag är fri från exet. Att han har hittat nån ny (som jag äntligen fick träffa imorse), och jag hoppas innerligt att dom två tar det nya året på allvar och slår till med mycket kärlek! Har jag rätt?:)
Sen har jag känslan att jag också hittar kärleken..;)
Jag tackar redan nu för detta året Och alla svar som du gett oss Ez, och för healingen inatt!
Gott nytt år till bloggfamiljen!!:)

44 Ullegull:

skriven

Ja en del beslut måste tas, helt klart. Konflikt inombords om vilken riktning jag vill ta men får bearbeta och fundera till jag känner mig säker.

Gott nytt år!

45 Undrande:

skriven

Jag hoppas att 2020 blir ett bättre år än 2019.
Ett år där jag blir skuldfri och med mer tid för återhämtning för mig och min dotter tillsammans. Ett år där vi inte behöver bli trakasserade och terroriserade av exet.
Denna ständiga jakt på pengar för överlevnad är så påfrestande.
Hoppas lady ger oss hjälp med att få in lite mer cash även om jag vet att jag måste jobba hårt själv också.
Ser du några ljuspunkter för oss under 2020?
Gott Nytt År!

46 Mikael:

skriven

Gott Nytt År!

Glömde jag :) är lite dag vild....

Hörde kanske fel var inte e-coli utan endotoxiner?

Och det här finns det forskning på. I tio dagar tränade Wim Hof tolv friska män. Träningen ägde rum i Polen och bestod av andningstekniker, meditation och isbad.
Tillbaka i Holland injicerade forskarna endotoxiner, både i gruppen bestånde av de tolv som fått träna och lära sig the Wim Hof Method och en grupp bestående av tolv friska män, som inte fått någon träning. Endotoxiner är ämnen som finns hos bakterieceller och som när det injiceras lurar kroppen att tro att levande bakterier finns i blodet. Det här skapar en reaktion hos immunförsvaret och resulterar i symptom som feber och huvudvärk.

https://jonas.cafe.se/en-vecka-tillsammans-med-wim-hof/

Drömde att en kvinna hejdade mig i skymningen i skogen, pratade med henne i 30 sekunder sen vände vi och tog varandras händer, så där som det brukar vara, speed love - inte speed dating :) hur nice somhelst så hon börjar nog vara på gång

Men Marie här i bloggen..., ursäkta om jag skrattar men det lät som en sketch eller i en film med din korta kommentar, hoppas det går bra.

Kram
Mikael

47 Nettan59:

skriven

Tror fullt och fast på 2020 för oss alla 😀✨! Kommer fortsätta med min ”andliga” resa och jobba med mig själv och förhoppningsvis sprids detta vidare till andra i min närhet.
Känns som detta är en del av min livsplan.

Gott nytt år till dig Es och alla er andra ✨🍾✨!!

48 GP:

skriven

Gott nytt år och god fortsättning kära ES!

49 helle:

skriven

Hej och tack för allt roligt du bjudit på under detta år 💘 Önskar alla ett fantastiskt nytt år 💥
En stor bamsekram till Marie, kändes ända in i hjärteroten av hjälplöshet och sorg av att läsa ditt inlägg.. hoppas du snart känner dig redo att ta vara på dig själv.. 🧡 KRAM..
Tack Es för healingen i natt då jag, min hund och min mor gärna är med ❣

50 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Mitt hopp inför nästa år är att jag kommer att må bättre i min kropp att smärtan försvinner!! För idag har jag fått ett nytt problem kan inte gå vilken smärta i ryggslut, ben o fot det går inte att föreställa sig hur ont det gör😢😢 Jag har hoppet o viljan att äntligen skriva klart min bok! Skulle också behöva göra nåt åt vikten, men tyvärr har jag inte mycket kvar som förbränner efter min canceroperation o jag äter bara nyttigt. Motionera går ju inte pga min värk i hela kroppen. Jag kämpar varje dag o är ingen person som ger upp i första taget, men när det inte går vad gör man då? Jag söker vidare efter någon specialist som kan hjälpa mig så mitt Liv blir bättre på alla plan.
Har så mycket kreativitet som jag brinner för o vill få gjort som smycken, tavlor o skrivande. Hoppas du har haft glädje av julklappen🌹
Ja listan kan göras lång!
Jag känner mig hemma på Plejaderna så jag hoppas o tror på ett fint o kärleksfullt 2020🌟🥳🙏💖✊🍀

Gott slut på det här året o ett riktigt Gott Nytt Önskar jag dig Es o alla i ”bloggfamiljen”

51 Naturvän:

skriven

God morgon!

Ett riktigt Gott slut och Gott Nytt År till alla!

Tack återigen Esmaralda för allt vad du delar med dig av och all hjälp du ger till oss här på bloggen. Du är bäst!!!

Själv hoppas jag på ett underbart år, har äntligen anmält mig till fotokursen, köpt konsertbiljetter, är så glad när jag nu återigen kan börja njuta av musik. Ska även gå ut o dansa discodans, för oss som passerat 40, (bara man blit uppbjuden)!!!! Min övervikt har gett med sig och jag börjar stundtals känna livsglädje igen. Härligt! Mina gamla jobb börjar jag fasa ut, jag vet hur jag vill försörjaa mig och jag skall ge det en chans. Flygresa till sol o värme är också planerat Saknar romatik i mitt liv , men ngn finns kanske där ute som är intresserad?


Hoppas innerligen att Ni förblir friska Esmaralda så att ni kan genomföra alla resor


Kram från Naturvän

52 Tekla:

skriven

Gott Nytt År bästa Esamarlda! Jag är så nöjd då jag får leva livet med min älskade sambo, så känns som att jag numera inte har frågor, jag försöker bara njuta av livet och det känns skönt. Det enda jag kämpar med är ångest över att någon jag håller kär eller jag själv ska drabbas av sjukdom. Har mist en nära anhörig på bara tre veckor i förra året. Mina föräldrar har varit sjuka och är rädda de ska gå bort (vilket de förstås gör nångång då de närmar sig 80). Känns som jag blir ensam kvar i livet då (jag har ju min sambo men min ursprungsfamilj).

Vi har också en släkting som är ung som fått återfall i cancer och jag är orolig för hennes del och för hennes mamma hur de ska orka och hur det ska gå. Visst klarar hon sig Esmaralda? Och hur kan jag stötta hennes mamma? Vi bor ganska långt ifrån varandra så vi finns inte på samma ort. Vi har inte annars heller den tätaste kontakten.

Många kramar

53 Rebecca:

skriven

Så snällt att du sänder healing! Känns som en optimal tidpunkt inför det nya året :) tar tacksam emot.

Jag hoppas jag vågar lite mer i år. Vill tex ta körtkort och flytta...det är är väl mina största mål detta år.

54 Nenna:

skriven

Hej Es,

Tack för att du och bloggen finns. Det var en tröst under sommaren när allt var som värst. Tack för alla svar 💚

Nu hoppas jag på att det blir dejter efter nyårsfesten. Det känns som det.
Tar tacksamt emot healing också ✨
Gott Nytt År till alla!
Kram 🤗

55 Dalkulla :

skriven

Vi alla är vår egen lyckas smed. Ett sant ordspråk.
Inte kan vi sätta oss ner och tro att universum eller vad det nu är som styr oss jordmänniskor, det måste vi komma till insikt själva. Visst kan vi, men inte alltid men, hjälpa till på traven i våra egna liv kan vi mycket väl mäktar med.


Gott Nytt År Esmaralda och till er andra i denna bloggfamilj! Tack Esmaralda också för året som gått.

Kram

56 Anna E:

skriven

Tack för healing, tar gärna emot, kan behövas :)

Jag hoppas på ett bättre år nästa år.

Gott nytt år 2020! :) Kram

57 Cecilia:

skriven

Gott nytt år alla i bloggfamiljen!

Mitt nyårslöfte är ett så typiskt och standard mål, nämligen att gå ner i vikt. Jag har på kort tid levt ett ohälsosamt liv och gått upp nästan 20kg på denna tiden. Jag känner inte igen mig själv i spegeln, känner mig klumpig och vill må bra. Tränar gör jag ofta, men nu har jag köpt ett schema som jag ska följa samt att jag gått med i viktväktarna. Under 2 månader ska jag följa detta strikt och jag tror helt ärligt att jag kommer klara det. Sedan ska jag bli bättre på att planera mina studier, för jag är så jävla trött på att denna tenta stressen.

Hoppas alla tar hand om varandra ikväll. Den första januari är dagen då flest självmord sker, så hemskt. Våga prata om hur ni mår, det finns stödlinjer att ringa till och glöm inte bort att ni är värdefulla. Kram på er allihopa.

58 Catlin:

skriven

Gott Nytt År Esmeralda! Tack för din fina blogg. Jag läser den varje morgon och har gjort det länge. Den har hjälpt mig många gånger!!!
Det låter som om 2020 ska bli ett bra år. Jag vill resa och hitta nya vänner och jag vill att min son ska bli glad. Efter en jobbig separation så har det tagit tid att hitta mig själv men nu är jag nog snart hemma igen. Jag ska verkligen försöka vara konstruktiv och ta bra beslut nu.Tar tacksamt emot healingen i natt!

Kram/Catlin

59 Fitnesskillen:

skriven

Gott nytt år på dig ez!

Angående om min tjejkompis, jag tänker ta beslutet att sluta bryr mig om henne nu, jag känner att jag inte alltid ska behöva finnas där för henne när jag har mitt mående att tänka på och tänka på mitt liv.

Jag skulle egentligen dra till henne idag och fira nyår men jag fick tyvärr göra en vitlögn med att säga att jag är sjuk.

Jag vet inte om jag ens vill ha något med henne och göra eller om det verkligen är så att jag behöver en stor paus från henne ett tag?

Vad ser du mellan mig och henne? Kommer det att bli bra igen efter jag har tagit paus från henne, eller är det att vi verkligen håller på att gå skilda vägar?

Kram

60 Cara:

skriven

Ja det blir till att försöka minska stressen. Detta år ska jag:

-sjunga i gospelkör
-träna mer
-försöka sätta mina behov först
-kanske till och med prova några gånger med KBT

Önskar dig Es och alla i bloggfamiljen ett Gott nytt år!

61 EllaBella :

skriven

Gott Nytt År!🎉🌟och tack för svar på mina frågor. Det ger hopp 😀.

62 Dalkulla :

skriven

Marie: Jag fick läsa om och om igen för att förstå jag läste rätt. Men herre gud vad är det för man du har i ditt liv? Slänga ut någon mitt i natten, sova i bilen i garaget, är för mig som en riktigt dålig roman med ett vidrigt avslut. Vad den mannen har för tendenser utspelar sig verkligen i dina ord om det som hände.

Den frukosten hade jag aldrig fått ner. Lämna den mannen Marie. Vet att det är lätt för någon annan som inte är i din situation att komma med råd, som sedan skall genomföras. Tror fortfarande inte jag läste rätt i det du skrev.

Det kommer aldrig att bli bli bättre och, vad jag förstår var det inte första gången det hände. Varför slänga ut någon mitt i natten om man är normal upptill, vilket det visar sig här inte han är överhuvudtaget.

Lider med dig att du har det så. Hoppas du tar tag i ditt liv innan han gör det till det värsta helvete på jorden för dig.

Värmande tankar till dig Marie.

63 Gunilla i Oxd:

skriven

Vad ser du för mig spontant för 2020, vill så mycket men vart fan börjar jag? 😅🙈😱Trivs min lady..?

Stor varm Kram ❤️ och ett riktigt Gott Nytt År till dig Esmaralda, till dig Agnes och till alla andra underbara människor här inne!
💥🌟💫✨🍾🎶🍀❤️

//Gunilla i Oxd

64 Marita:

skriven

Önskar er alla ett gott nytt 2020.

För egen del så vill jag börja jobba.
Träffa nya människor ,få nya intressen o börja träna.
Har det jobbigt med gamla föräldrar men hoppas det blir lugnt o bra.
Det ska ta mej tusan bli mitt år.
Tack Es för alla frågor man får svar på o alla spännande blogginlägg.

Gott nytt år

65 Michaela:

skriven

Jag är helt och hållet på! Redo för nystart och göra det JAG vill. 2019 var även det ett tufft år för mig. Ser du något om mitt 2020?

Jag är hemma ikväll och kommer vara vaken vid 1 för lär vara liv bland grannar så suger åt mig healingen :)

Gott Nytt År till dig Es och dina nära o kära samt till bästa bloggfamiljen!
Kraam!

66 Helena Ir:

skriven

Marie (20) den mannen är inte värd att få finnas i ditt liv. Ditt liv blir så mycket bättre utan honom..så ska inte livet vara som du har nu..Jag har själv tagit mig ur ett destruktivt förhållande..hade jag inte gjort det ..då hade jag kanske inte skrivit här idag. Stor kram..

67 Tilie:

skriven

tack Esmeralda för dina goda råd och för din trevliga blogg!
Önskar dig ett Gott Nytt år!
Tar gärna emot healing inatt...
Kram

68 Gemini:

skriven

Gott nytt Ez och till alla er andra! Hoppas det nya året bringar kärlek, vänner nya jobb bebisar å uppfyllda drömmar till alla som vill. Amen.
Tack för detta året och för alla svaren du gett mig här på bloggen.🙏. Jag tar tacksamt emot healingen inatt med ett glas bubbel i handen, dans i benen och med skratt i halsgropen i goda vänners lag! :)
Kram!

69 T:

skriven

Tack för tanken och fina ord es! Önskar dig en fin Nyårsafton o ett Gott Nytt År! Kram T

70 Skytten1 :

skriven

Gott nytt år och tack för en bra blogg och många goda råd och mycket humor. Själv har jag aldrig gett några nyårslöften, det blir vad det blir. Önskar mig i tvåsamhet i år och det känns som om det är på gång.

71 fjärilen:

skriven

Tror på att 2020 blir ett spännande år ang en långresa som jag hoppas blir bra på många sätt, lite orolig ang kroppen om den orkar har sååå mycket värk. kärleken? jobbet? oxå lite undran över hur det blir? Ett Gott Nytt år önskar jag dig och dina🎉

72 Michaela:

skriven

Jag missade! Mina fokus kommer vara: Nytt fast jobb som jag trivs med. God hälsa. Träffa nya människor och män om jag får möjligheten för nu saknar jag närhet och romantik såå mycket. Jag tänker ta för nig helt enkelt som sammanfattning :) Hoppas jag lyckas!

Kram igen!

73 <3:

skriven

Ser du mig vara hemma själv ikväll?

74 Skorpan:

skriven

Tack Es för svar! Ska stå på mig i allt tumult :). O tack för kommande healing..

Hoppas ni börjar vara på benen o orkar fira lite idag o sen åka iväg på resa på torsdag!
Kram Skorpan

75 Pia1:

skriven

I wish... Att något ville löna sig. Igår avgjordes det om jag får prata med kirurg efter de fyra årens kamp för detta och i övrigt är jag utkastad från sjukhuset. Klart man hoppas men det trycker ner mig så med att bli knuffad ännu längre bort så törs inte hoppas för mycket. Det visar sig inom nån månad. Jag önskar alla ett bästa 2020 och att ta tillvara på det fina.

76 Chatrine:

skriven

Jag vet inte vad jag sätter för viktiga mål till nästa år? Antagligen att ge livet kvalité och utrymme till eftertanke och vila.

Härligt med healing, den var en oväntad gåva Ez, man tackar! Jag hoppas att vi möts upp och att du kan ta emot healing av oss också.

Nu ska här göras köttfärspajer på vildsvinsfärs så får vi se om det blir någon middag ikväll.

Frågar som andra, ser du något speciellt om mitt kommande år?

Gott Nytt År till Er alla!!!

Kram Chatrine

77 MissMilla :

skriven

Vill gärna ha healing i natt tack. Det nya året ska bli annorlunda på många plan. Ska släppa o rensa både i det yttre o inre. Vill träna, spara, betala av skulder, sluta grubbla o bli positiv, skaka av andras saker de lägger på, vara snäll mot mig själv mm. Finns mkt. Jag läser mkt. Barnens farmor är på sjukhus. Blir hon bättre snart?

78 <3:

skriven

Ser du mig vara hemma själv ikväll?

79 Birgitta:

skriven

Tack Mikael för tipset, har kollat o provat... kan dock inte hålla andan så länge som i klippet men kan tänka mig att det händer saker i kroppen blir ju lite som kolsyre effekt i kroppen. Är mycket intresserad av knopp o kropp så har du fler intressanta saker så får du gärna dela med dig 😊.

/Birgitta

80 Anki:

skriven

Hej Igen
Hoppas det inte är förmätet av mig att önska lite extra healing till lilla mamman Mira Hon har haltat en tid på vänster fram och nu har jag satt henne på "sträng" vila Kort koppelpromenad och ingen lek sen i Söndags då hon vart sämre efter lek med Moses..
Hon finner sig dock väldigt väl den lilla pälsklingen.

Kram Anki med flock

81 Dina:

skriven

Gott nytt år, Ezmeralda! ❤️ Jag kommer befinna vara på en nattklubb vid 1 tiden. Hoppas att healingen når mig trots mycket folk och hög musik! Kram! ❤️

82 J:

skriven

Under nästa år vill jag ta mig mer tid för att ta hand om mig själv. De senaste åren sen jag blev mamma har jag inte prioriterat det så mycket och jag märker att jag behöver tid för exempelvis promenader för att må bra. Sen hoppas jag på att bli gravid och att allt kring det går bra. Önskar dig ett gott nytt år 🍾

83 Lotta S:

skriven

Gott Nytt År till er alla, och varmt tack Es för stödet ytterligare ett år!
Det känns som att något håller på och skiftar nu, men än är det mycket tungt kvar, troligen det värsta, med mamma. Jag ber universum om hjälp och ljusare tider för oss alla.

84 Anki:

skriven

Hej igen...

Ett litet tips för ikväll om du har en valp/unghund
Jag sätter mig i soffan framför Tv med en film på och rätt högt ljud vid 23.30 23-45 När det börjar smälla Gör jag ingenting ! jag Gäspar stort om och om igen för att markera att jag inte är berörd och ger lugnande signaler .Tar hundarna till mig utan att säga ngt och fortsätter att gäspa
Detta har funkat för mig.Hoppas det kan hjälpa någon annan .
Min första hund var vansinnigt skotträdd och fick ligga nerdrogad .Inget jag önskar ngn hund. Mina tre senaste hundar har inte varit skotträdda .Tack o lov

Kram Anki med skottsäker flock

85 Fråga:

skriven

Hej esmaralda.

Ser han ut att ha ett förhållande med den kvinnnan nu?


Gott nytt år alla🎉 Kram

86 GHOSTWRITER:

skriven

2020 känns också magiskt, för mig personligen för att det verkligen är året jag kommer leva mitt liv för mig själv och inte för en mans skull eller vännerna/familj. Många gånger har jag sagt "Ja, det är mitt liv och då har jag väl också rätten att avsluta det bäst jag vill". Och det är sorgligt att det är första tanken man tänker när man får fri vilja och möjlighet att bestämma över sitt egna liv och har makten att fylla det med vad man vill! 2020- Ja, det är mitt liv. Och jag ska Leva det, bäst jag vill!.
------------------------------------------
2020,
Jag ska ta körkort och göra en roadtrip för mig själv.
Jag ska inte ge upp jobb hur tufft det än är, och spara alla pengar jag kan.
Jag ska betala av lån, resa, hälsa på personer som funnits i mitt liv länge och somliga har jag inte sett sedan barnsben.

Jag ska bli mamma!! Min absolut största dröm.

Jag ska gå i terapi, eller åtminstone fortsätta peppa mig själv varje morgon (jag har börjat kolla och lyssna på peppande podcaster, youtubklipp).Jag ska se mig själv från mina ögon, och enbart från alla andras. Det var verkligen något jag behövde höra - och du berättade det för mig härom dagen. Se mig själv från mina egna ögon...
Det känns läskigt men jag vill inte se mig själv från andras ögon längre, inte när det kommer till mitt egenvärde.

Jag ska skriva ännu mer på min bok och jag ska studera klart så jag kan komma nämre min utbildning.

Jag ska planera mina veckor och mitt år med mer framförhållning och med mindre sorg i onödan.Tack vad du är snäll som sänder Healing.
Om jag kommer ihåg så skickar jag tillbaka.


Kram och Gott nytt år alla!!

87 Sara :

skriven

Tack Es för allt du har bidragit med under 2019 och ett Gott nytt år önskar jag dej! Ditt mail som du skickade har betytt oerhört mycket och jag har gått tillbaka och läst det om och om igen. Jag återkommer under nya året med nya frågor. Mina planer för nya året är att börja med att lämna två män bakom mej, M och min pappa och all ångest som hör därtill. Hädanefter är det jag som styr mitt liv! Jag har anmält mej till skrivarkurs så nu ska jag förverkliga min dröm! Och jag hoppas på kärleken... Har du nåt att säga om den?

Stor kram ❤

88 Ormen som inte biter :

skriven

Det finns ormar, dom där i skogen och som kan hugga till om de är rädda.

Men jag talar nu om ormen i min vänskapskrets, som råkar vara släkting dessutom. Jag försökte bli sams på den nivån att skitsnacket skulle upphöra, och man kunde umgås utan drama. Jag ville dock inte ha kontakt så mycket, eftersom du hade rätt om att tilliten fick sin törn, och den var inte lätt att återfå. Efter att vi sågs och umgicks (det hade gått ett bra tag sedan dess), så får jag veta hur ormen återigen gick bakom ryggen, pratade med alla och försökte smutskasta mig, men vägrade berätta något för mig. Så jag ställde ormen mot väggen men fick ingen logisk förklaring. Bara "gott nytt år".
Jag är så förbannad på den här ormen och känner att jag gjorde ett misstag.

Varför kan inte universum bara göra så att ormen kniper igen munhålet? För det går ut över mina vänskapsrelationer och familjen dessutom. Det blir dålig stämning.

Ormen verkar inte få sin karma riktigt....
Brukar verkligen inte önska illa om någon,
men hoppas att andra i vår närhet faktiskt skäller ut ormen. Och ser ormen för vad den är.

Vad tror du? Kan jag slippa skitsnacket snart och kan någon se bakom skiten?


Kram

89 Mimi:

skriven

Hej!

Ser du om det händer något utöver det vanliga nästa år?


Kram

90 Hjärter dam:

skriven

2020..ett nytt år. Hoppas så på en lättnad på alla fronter. Leva sina drömmar..men vad drömde jag om? Känslan av att vara totalt vilse i livet. Försöker förstå men går bet.Att nån högre makt vill ha mig kvar här ett tag till står klart annars hade utgången blivit en annan där för ett par år sedan..men varför?

https://youtu.be/GtvPkCT9eNM

Med önskan om ett mycket bättre år som kommer till er alla!

Kram❤️

91 AnnaK:

skriven

Tack för healing 🙂

Gott Nytt År och Kram 🥂🎆🤗

92 EPM :

skriven

Gott slut önskar jag er alla och en bra och fin början på 20-talet ❤️🥂
Slog mig försent men jag borde ju ha Gatsby-stassen på ikväll...
Nåväl, har nåt paljettigt hårband med fjädrar i som jag kan använda.

Fick med mig kidsen på löptur idag, skönt.
Potatiskaka, körsbärssås och vegansk maräng klart. Nu kan festligheterna börjar när som helst.

Mitt enda löfte är att jag ska vara snällare mot mig själv 😊

Kramar❤️

93 Vitlilja:

skriven

Lyckas jag vända på ekonomin och få ordning på den?

94 sus:

skriven

hej
Nu blev jag så fruktansvärt ledsen......
De sköljer över mig....
finns det något positivt snart...
Gott nytt år....
love sus

95 Ester :

skriven

Det jag önskar för egen del är nytt jobb och att den störande grannen ger sig iväg eller blir utslängd. Så jobbigt!!!
Kram o Gott Nytt År 🎉🥂💥

96 Bumble bee:

skriven

Gott avslut på 2019 och gott nytt år önskar ja dig, Es och alla andra här på bloggen!

Hoppas verkligen 2020 blir ett bra år, skulle behöva positivt i livet nu efter flera år av negativt.
En liten nyfiken fråga; vet att du har nämnt att jag och mannen i mitt liv kommer gifta oss utomlands, men kommer vi åka på bröllopsresa eller kommer vi vara kvar där vi är? Tack i förhand! Kram 🐝

97 Bumble bee:

skriven

Gott avslut på 2019 och gott nytt år önskar ja dig, Es och alla andra här på bloggen!

Hoppas verkligen 2020 blir ett bra år, skulle behöva positivt i livet nu efter flera år av negativt.
En liten nyfiken fråga; vet att du har nämnt att jag och mannen i mitt liv kommer gifta oss utomlands, men kommer vi åka på bröllopsresa eller kommer vi vara kvar där vi är? Tack i förhand! Kram 🐝

98 Bumble bee:

skriven

Gott avslut på 2019 och gott nytt år önskar ja dig, Es och alla andra här på bloggen!

Hoppas verkligen 2020 blir ett bra år, skulle behöva positivt i livet nu efter flera år av negativt.
En liten nyfiken fråga; vet att du har nämnt att jag och mannen i mitt liv kommer gifta oss utomlands, men kommer vi åka på bröllopsresa eller kommer vi vara kvar där vi är? Tack i förhand! Kram 🐝

99 Läroliv:

skriven

Några rader för att tacka dig för all hjälp detta året från djupet av mitt hjärta. För alla svar, förklaringar, all stöttning, alla insikter, både jobbiga och aha-upplevelser. Ska fortsätta att göra det som behövs av mig och även fortsätta sätta fokus på mig själv och mitt mående. Ser visserligen på det nya året med lite bävan, vad svårt som ska hända, men jag vet ju också att även bra saker ska ske och det får komma i fokus. Ska inte slösa bort det speciella som kommer med 2020.

Önskar dig Ezmaralda och de dina ALLT GOTT inför det nya 2020 och samma sak till er alla här på bloggen.

KRAM

100 G.H:

skriven

Precis den känslan har jag för 2020!!
Och planer:)

Jag ska komma i form och bli hälsosammare! Bara alkohol på helgerna, komma igång med träningen, äta nyttigt, mer grönsaker mindre kolhydrater. Har redan börjat!

Ska börja laga roligare mat och finna glädje i matlagningen igen! Jag vill bli smal, stark och känna mig attraktiv igen!

Ska hitta mer pirr i magen när
det gäller äktenskapet, det finns väl egentligen där fortfarande, men vi måste bli mer romantiska, dejta mer och ha mer sex!

Jag ska fixa mitt hem mer så som jag, eller vi vill ha det! Nytt golv är redan på väg!

Vill leva mer i nuet, verkligen känna lycka i småsaker och minska skärmtiden rejält!!!

Bonus skulle vara om det blir lite ny/och fördjupad vänskap. Och ett litet syskon :)

Men känner att detta år kommer formen och glädjen prioriteras:)

Gott Nytt År till alla 🥳🤗

101 Linda N:

skriven

Bästa Es, du är ju bara för härlig!
Och underbart det du skriver om, fick ett par klockrena insikter redan i går kväll på samma tema. Där jag tidigare fastnat på detaljerna känner jag att jag bara kan skita i och istället köra på det mitt hjärta önskar och känner för.
Och lilla Lady är otrolig, hon verkar i både stort och smått.
Tack för i år och för att du skickar healing på det nya året.💞 Welcome 2020!🙆‍♀️🎉

102 Catarina :

skriven

Gott Nytt År!

Jag har haft det på känn att 2020 blir ett händelserikt år, och läste ditt inlägg med stort intresse. :-)

103 Inseminering :

skriven

Jag har berättat för vissa att jag ska bli med barn, för att de är en speciell sits och stöttning skadar inte. Jag får stöttning men det är inte samma sak som att kanske gå en grupp eller liknande.

Det finns dock en hel del jag inte berättat för, som jag gör sen när jag väl blivit gravid.

Jag vill så gärna berätta för min extra pappa, men som jag inte vågar... han är djupt troende (jag också!! Men på annat sätt) så jag vet inte alls hur han kommer ta att jag gör detta ensam. Om han kommer vara stöttande även i det här, eller rata mig. Han tror på mig som ingen annan, men jag är rädd att han inte litar på att jag klarar detta också. Jag vill inte göra honom besviken. Eller få fel bild av mig.
Gör jag bäst i att berätta efter jag blivit gravid? Eller är det bäst att berätta redan nu? Att jag är i processen? Ska jag berätta i telefonen? På mail? Vet inte på vilket sätt som känns bäst. Men det känns som att jag måste hålla det hemligt för att de är tidigt än, samtidigt vill jag ju så gärna berätta..... framförallt för honom!Kram

104 Inseminering :

skriven

Jag har berättat för vissa att jag ska bli med barn, för att de är en speciell sits och stöttning skadar inte. Jag får stöttning men det är inte samma sak som att kanske gå en grupp eller liknande.

Det finns dock en hel del jag inte berättat för, som jag gör sen när jag väl blivit gravid.

Jag vill så gärna berätta för min extra pappa, men som jag inte vågar... han är djupt troende (jag också!! Men på annat sätt) så jag vet inte alls hur han kommer ta att jag gör detta ensam. Om han kommer vara stöttande även i det här, eller rata mig. Han tror på mig som ingen annan, men jag är rädd att han inte litar på att jag klarar detta också. Jag vill inte göra honom besviken. Eller få fel bild av mig.
Gör jag bäst i att berätta efter jag blivit gravid? Eller är det bäst att berätta redan nu? Att jag är i processen? Ska jag berätta i telefonen? På mail? Vet inte på vilket sätt som känns bäst. Men det känns som att jag måste hålla det hemligt för att de är tidigt än, samtidigt vill jag ju så gärna berätta..... framförallt för honom!Kram

105 Sofie:

skriven

Först vill jag bara tacka dig för de frågor du har besvarat under året! För mig har de varit ett vägledande ljus under ett mörkt och turbulent år. När allt har känts tungt har jag tänkt på de svar du gett mig och det har gjort att jag tagit mig igenom allt.
Mina förhoppningar inför 2020 är att jag får ett jobb i staden där jag bor så att jag inte behöver pendla. Men också att min familj får uppleva mycket glädje ihop.
Gott nytt år!

106 Boudica:

skriven

Ja vart ska jag börja?
Mitt 2019 gick framåt, kanske inte så snabbt som jag önskar. Klarade min kurs med oväntat goda resultat, nu gäller 2020 att ta vara på kunskapen och utveckla åt rätt håll med min dröm. Att nå den kan nog dröja fler år, men att ta mig några steg närmre hoppas jag på att lyckas.
Hittat en ny kurs jag är nyfiken på, lite mer åt andra hållet vad gäller den tidigare kursen, men ändå på samma väg, holistiskt sett. Men det kostar ju en del det med. Måste lära mig att hålla i mina pengar! Det är en annan sak jag har som plan inför 2020. Försöka skapa och hålla i en budget. Hoppas ju på en positiv ändring på inkomst också. Ganska lågavlönad här.

Ja jag hittade en vän i Lagergrabben, men han blev rädd för känslor och sprang iväg. Mina initiativ att rädda åtminstone lite av vänskapen som fanns verkar han fly ifrån också, märkligt, är han rädd att känslor ska infinna sig igen? Men ändå får jag en känsla av att när jag väl släpper honom, så kommer han vilja tillbaks, kanske inte direkt efter nyår, men efter ett tag. Kan det vara så?
Honom ska jag komma över under nya året i alla fall.

På tal om vänner så väntar jag fortfarande på väninnan som du sett i seanser nu i ca 8 år! Vad hänt med henne? Har för mig att du flera gånger sagt att hon är nära.

Jobb, ja, jag har funderingar på att byta jobb, eller lite extra hemma med mitt område. Men om något blir av 2020 får vi se.

Nu ska jag försöka strukturera upp vad jag vill utav mitt nyår, har ju så många idéer men får inte mycket gjort! Försöka ta till mig det du skrev igår om det ;)

Ser du kanske något lite spontant och gott från mitt 2020?
(Om du har tid idag ;))

KRAM

107 bella:

skriven

Åh! Känns verkligen som det här inlägget var riktat till mig, det är såhär jag vill leva nästa år! <3

Ikväll blir det bara lugnt för mig själv, har velat vara ensam flera nyårsaftonar men så har det alltid dykt upp något som man känt sig tvungen att gå på.. Men ikväll är jag själv och spelar bingo, känns lite ensamt faktiskt och sorgligt, men jag tror det blir bra - jag firar helt enkelt in året med personen jag ska leva med resten av mitt liv med, mig själv.. (även om jag hade velat vara runt massa i en fin nyårsklänning och rött läppstift.. kanske kan satsa på det nästa år haha.) Kram!

Hoppas att du får en fin kväll, och alla ni andra i bloggfamiljen. :-D

108 Carolina:

skriven

Mitt plan för 2020 är att ta hand om mig själv bättre, kämpa med vikten och bara njuta sista året för min äldsta sen är han en tonåring

109 Jeanette:

skriven

Gott Nytt ÅR!!

110 Ing-Marie :

skriven

Jag har tänkt skratta mer nästa år. Detta år har varit minst sagt jobbigt men inget blir bättre av att älta det som varit, försöker fånga dagen och leva nu förhoppningsvis med mer skratt då nästa år. Kram och gott nytt år

111 Läroliv:

skriven

Glömde tacka för healingen du sänder till oss alla.

Kram

112 Cattis:

skriven

Gott nytt år önskar jag dig Es och vill även tacka dig för allt engagemang med en fantastisk blogg. Vilken energi du har och inför nästa år ska jag försöka se till att skapa mig mer god energi genom att försöka prioritera saker som ger mig glädje. Våga mer - Tänkte ta mig an ett projekt på jobbet nästa år (hade inte gjort detta tidigare). Se till att även prioritera träning eftersom det får mig att må bra, åtminstone när jag fått det till en vana. Sen vill jag laga mer vegetariskt till familjen vilket verkar uppskattas av alla. Och om jag får möjlighet vill jag även börja rensa hemma....

Önskar alla på bloggen ett riktigt gott nytt år!

Kram
Cattis

113 Rose:

skriven

Tack för att du sänder healing ♥️

Gott slut på er alla och så önskar jag att alla vi i bloggfamiljen får ett toppenår 2020!

114 Carolina:

skriven

Mitt plan för 2020 är att ta hand om mig själv bättre, kämpa med vikten och bara njuta sista året för min äldsta sen är han en tonåring

115 💕 Zoey 💕:

skriven

Gott nytt år och hoppas du får en av avslutning på 201! Ta gärna med mig och min anhörig i healingen! Kram ❤️

116 💕 Zoey 💕:

skriven

Gott nytt år och hoppas du får en bra avslutning på 2019! Ta gärna med mig och min anhörig i healingen! Kram ❤️

117 Makaon:

skriven

Gott Nytt År! 🎉🎉

118 Mercan :

skriven

Gott Nytt År söta Esmaralda 🤗♥️😊

119 Catte:

skriven

Tack för alla svar och alla kloka och motiverande blogginlägg under året! För att inte glömma alla spontana spådomar som är så intressanta och roliga att läsa! Tack för att du är den du är och jag hoppas att ni kommer iväg till Tyskland som det är tänkt.

Tack alla i bloggfamiljen som delar med sig och ger mig ett härligt familijärt lugn när jag läser era kommentarer.

Gott Nytt År!

Kramar Catte

120 Månskenet:

skriven

Gott Nytt År, Ez och alla andra! 💕 Vi här har redan bytt decennium, och det gick fint! 😊 Kul med nyårshealing, kommer nog att sova men kanske jag suger in lite ändå. Kram!

121 Jeanette:

skriven

Missade din nyårshealing, ser den nu.

Jag ska bli bättre på att ta hand om mig själv, inte bara andra.

Är intresserad av att vidareutbilda mig på distans. Är lite orolig att jag tar på mig för mycket eftersom jag har 2 timlönsjobb.

Det är mina 2 planer för 2020.

Kram

122 Anna.L:

skriven

Hej! Jag ska satsa ännu mer på musiken i år, fortsätta min plan som redan är börjad och se vart musiken leder... Har ju redan släppt fyra låtar. Men mer är påväg. Med glädje. Ser du något inför det nya året och mig? Positivt som varningar
Stor Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: