Vad kan hända ?

Många har åsikter om internetdejting.. somliga har blivit  besvikna och arga och andra har träffat sin soulmate  via nätet.

 Min dotter i Lund träffade sin man via nätet för 16 år sedan.. och kärleken håller än.  Jag har en väninna som också träffade sin sambo via en dejtingsajt och  de passar ihop som två legobitar

När jag var singel  internetdejtade jag också och det var intressant.

 

Jag träffade en hel del irl efter att vi växlar lite info  via sajten och även om det långt ifrån  klickade med alla så måste jag ärligt säga att varenda en av de jag träffade  var goa gubbar. 

Jag har sagt det innan men alla har kanske inte läst det… att en midsommar när jag var nyskild.. sonen i USA över sommaren.. och jag bara kände att nääää, nu  pallar  jag inte att  fira traditionell midsommar.  

Det skrev jag på en kontaktsajt online och fick massa kul förslag.

Jag nappade på förslaget som kom från en afrikansk man i  Rinkeby… jag flög dit.. och vi byggde en vänskap, ingenting mer och hade himla kul under de 3-4 dagar jag stannade. Ingen snaps och ingen midsommarsill, inget sex…. utan  bara  utflykter, sightseeing, mycket skratt  och intressanta samtal.

 

 

En gång skrev en kvinna till mig – och veckan därpå kom hon på besök i sin fina sportbil. Hon var reporter på en  dagstidning, utländsk bakgrund ,  och vi hade himla kul tillsammans !  Det är en vänskap som står sig än idag. Inget sex där heller.

Folk är ju annars  mer modesta och jag är egentligen alldeles för galen för att internetdejta. Man ska ses på en fika i stan, i dagsljus..… men det har jag aldrig gjort.

Jag åkte till Danmark med en kinesisk man och festade hela natten på diverse suspekta klubbar.  Jag åkte till Köpenhamn med en annan, svensk man,  som bjöd elegant och vi hade varsitt rum på hotellet. Vi gick till  isbaren och till sofistikerade krogar !

 

 

Tacksamhetsknull har aldrig varit min grej

Det är inget fel alls att sexa men för min del krävs  en gnista och den  uppstod inte så ofta även om det hände.

Och det var inga som helst problem att ”bara” vara kompis och ha kul tillsammans.

Ni som inte har nätdejtat någon gång och är singlar… pröva.. för vad kan hända?  Man ska pröva allt.. i alla fall en gång😊 

Kram & kärlek

1 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Varför är det så svårt för honom också att släppa taget? Kram

Svar: På grund av den attraktion som finns.. det blir ett spännande spel... kram :)
Esmaralda

2 M.M.:

skriven

Känner fler runtom mig som har träffats via internet! hade nog också testat det om jag inte vore gift och nöjd;)

Är personen upptagen, eller är det något personligt mot mig att hen inte har hört av sig?

Stor kram

3 Tingeling :

skriven

Jag har träffat två via Internet och det var cirka 3 år sen nu tror jag. Den ena var alldeles för lik mitt ex, och den andra killen var väldigt trevlig och hade en son men av nån anledning så kände jag bara "nej" när jag träffade honom tredje gången. Och upptäckte att träffa nån via Internet var inte min grej. Vissa killar skrev dem mest konstiga saker till en dessutom.

Är i lite halvt chock efter jag fick veta om en separation. Kommer det bli bra för henne med boende och jobb och allt? Hon är ju en kämpe. Men tänk så livet är, på bara några sekunder vänds hela livet upp och ner och man kan inte göra nåt för att påverka beslutet.

Nu ska jag ligga på spikmatta innan dottern vaknar 🙂

Kram!

Svar: Ja det finns en hel del stolpskott... det gäller att manövrera förbi dem...Visst kan livet vändas snabbt och dramatiskt och de flesta av oss kan hantera det... och vi lär oss något nytt om oss själva.. kram :)
Esmaralda

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Har prova nätdejtat men det blir inte seriöst för mig av andra som bemötas på chatten mot mig så som om dom tror vet vem jag är och våga var sig själv.

Jag kommer inte väl våga prova på nätdejtat och det är också svårt att hitta rätte person för många är inte min smak hellre.

Kommer jag träffa någon i nätdejtat?

Seriös och rätte person?

Ha det bra

5 Agnes:

skriven

Är väldigt fascinerad av att folk träffas på dejtingsajter.IRL, alltså.
Jag har knappt fått till en fika på stan. Och då har jag ändå varit med på flera sådana där "dejtingsajter".

Mötesplatsen första omgången var jag med drygt 5 år. Harvade o trodde folk ville träffas...jodå...visst blev det ngn fika...typ en om året.
Andra omgången av mötesplatsen blev 8 mån för sedan stod snuskgubbarna mig upp i halsen.

Visst har jag krav även på en fikaträff. Inte sjutton är jag road av att underhålla ngn som jag inte finnar mig attraherad av.

Jag har varit på Badoo, tinder, Singel i Sverige, en träningssajt, en sajt för "seriösa träffar", o så då ngr till.

Jag har ålder, utseende o intressen emot mig...de jag söker, söker inte mig, de som söker mig är äldre män...som vill ha en yngre kvinna som är käck o snygg...dansa orkar de inte, påta i trädgården står på agendan o så detta jävla tittande på TV i en nedsutten soffa! Hålla handen, klämma tutte o tramsa framför en öppen spis.

Vart finns de där välhållna männen som är aktiva? Som även är självgående utan krav på att kvinnan skall ge upp sitt liv o utplåna sig själv? Varför klarar män inte av att en kvinna har krav på dem?
Männen anser ju att de ska ha krav på en kvinna.

Är nog mig det är fel på, då jag helt enkelt har krav. Jag kommer att fortsätta vara singel, då jag helt enkelt inte tänker kompromissa med en karl. Han ska vara från stockholm, dansa, träna, vara välhållen, lång, slätrakad, ha bra jobb, eget boende, inte kräva bekräftelse o umgänge stup i kvarten. Kunna fixa sitt utan att klaga. Ha sina egna intressen.

Äh, jag är för gammal, helt enkelt. För komplicerad, för luttrad o cynisk. Skadad av uppväxt o tidigare förhållanden. Tappat tilliten för män o är fullt medveten om att jag själv är orsak till att jag har taggarna utåt vid minsta kontakt från män.

Jag har det faktiskt bra som singel, o tanken på att behöva gå igenom ännu en separation från en man som troligtvis mest umgåtts med mig för att tjäna ngt på det, är även det en orsak till att jag inte släpper ngn inpå livet.

Har varken tid, energi eller ekonomi för en ny relation...och förstår inte heller varför kvinnor trånar efter att vara i tvåsamhet med allt vad det innebär. Ett mysterium för mig! =)

Kram!

Svar: Du HAR specifika krav och du har farit illa i tidigare relationer och det sätter ju sina spår.Men ingenting är omöjligt som Gunde säger !! Jag tror fortfarande bergsäkert på att det kommer en karl som passar dig.. kram :)
Esmaralda

6 Anonym:

skriven

Godmorgon kära Es, vad är det som gör att min bror svarar så otrevligt ibland. Man får nästan be om ursäkt att man frågar honom om något. Han ska påpeka att han minsan jobbar och har inte tid. Känns inte kul man blir ledsen av hans sätt att vara. Nu när vi ska hälsa på honom ber han mamma köpa allt möjligt. Skor, mat , godis och saker. Jag hoppas verkligen att han betalar detta. Han bor ju inte i något U land.
Han känns snål och lite ut utnyttjande mot mamma främst. Sa ifrån när han kommer hem och bor att han bör betala 34 år och tjänar mer än både mamma och mig. Han kör på sitt jämt. Firar inte en jul med oss. Hans jobb och ego är stort. Börjar fundera om jag verkligen känner min bror ?
Kram

7 MN:

skriven

Jag har testat nätdejting och det är rätt kul, man får ta det för vad det är. Har dock märkt att det finns gott om oärliga män som har en sambo (!) därhemma... Nu börjar jag känna mig redo för att träffa min blivande livskamrat. Kan du se var vi möts? Jag tror inte att det är på nätet. :)

8 Lollo:

skriven

Bästa Esmaralda
Kan du se om det dröjer länge innan jag träffar min själsvän?
Allt gott till dig

9 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, är nätdejting något för mig? Har aldrig testat det ? Hoppas fortfarande att det är jag du såg som kan träffa min soulmate sista fredagen i september.
Tror jag frågat förut vet du om det finns något företag/ byrå man kan betala som letar en match åt än ?
Så man kan vara lite mer diskret. Skulle gärna betala en slant för det. Ibland tänker jag att jag skulle helt random fråga A eller G om.de kan hjälpa mig att hitta någon lämplig man. Kanske är påfluget att göra så.
Kram
💗💗💗

Svar: Jag tror du själv ska hitta din tillkommande... och visst kan du pröva nätdejting.... det kan faktiskt vara en dörröppnare på olika sätt... kram :)
Esmaralda

10 Susan:

skriven

Du har säkert helt rätt, men jag är skeptisk till just detta (men jag sak aldrig säga aldrig) OM jag skulle ge mig in i detta lovar jag att berätta.....men jag tvivlar på att det kommer att hända.🧐
Har i och för sig inte riktigt fått veta hur min prins ska komma in mitt liv, men intuitionen säger mig att det inte är via internetdejting...

I väntan på att bli kär & galen, får det räcka med att va nöjd & glad🥰

Kramiz

Svar: Att vara nöjd och glad kommer man långt med.. då attraherar man bättre.. kram :)
Esmaralda

11 ÅJO:

skriven

Hej Esmeralda,

jag har påbörjat en utbildning som är tänkt ska leda till jobb. Utbildningen känns totalt värdelös och jag känner mig totalt felplacerad då jobbet i så fall handlar om produktion inom en industri. Gjorde istället så att jag skickade en ansökan till företaget i fråga och kollade om de behöver någon administrativt. Har jag någon chans där så jag kan hoppa av den här utbildningen så fort som möjligt?

12 Mikael:

skriven

Håller med dig, jag är för galen för internetdate, provat en gång, en annan kvinna hann sno mig innan daten dök upp :)

Jag menar bara för att man är gravid betyder inte att man är upptagen,
på gymmet har det dykt upp ett antal tatuerade Linda Hamilton-fit kvinnor så nog kan kvinnor, en av dem är kanske i 8e månaden, springer jag på henne igen är jag nog tvungen fråga ifall hon inte råkar vara singel :)

https://youtu.be/KTCEWAraUzI


By the way Sarah is back!

Eller är det Es som kommer där i solbrillor och sladdar med bilen :)

Född 1956

https://youtu.be/jCyEX6u-Yhs

Kram
Mikael

13 Dunegull:

skriven

Gillar din inställning!
Har drömt massa sexdrömmar sista veckan. Vad betyder det?


Svar: Att det är dags för lite sex på riktigt, kort & gott.. kram :)
Esmaralda

14 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Är för feg att prova internetdejting .För visst ska jag kunna träffa ngn IRL ?

Friden är slut grannarna har återvänt från sin semester...Har haft underbara veckor ,nu måste jag passa varje gång jag släpper ut hundarna igen...

Hur går det för dig Es ,har du börjat behandling ?

Kram Anki med flock

Svar: Jadå, du missar inte honom om du avstår nät nätdejting ! Jag ska till sjukhuset i Lund i morgon och den 24 juli... den den 1 augusti börjar behandlingen... fast jag har börjat med hormontabletterna och DET är inte kul !! Kram
Esmaralda

15 Misstjejen:

skriven

Hej

Bruka man falla i "fel personer" tills den rätte kommer. Är det fungerar så och kan det vara som jag ska lära mig av olika personer av sortera kärlek eller något annat...

Svårt att hitta den rätte så det tar långt tid.

Falla i "fel personer" betyder man lära sig av olika personer eller kan det var något annat?

Ha det bra

Svar: Om ma tenderar att alltid falla för personer som är fel och inte bra för en.. då brukar det finnas ett mönster och det är dags att rannsaka sig själv.. kram :)
Esmaralda

16 Cecilia:

skriven

Det skadar inte att prova nätdejting, bara man är uppmärksam och aktar sig för de skumma typerna.

Lyssnade på ett sommarprat med Anders Hansen som är överläkare i psykiatrin. Ett väldigt intressant avsnitt och det kan förmodligen vara ett wake Up call för många. Har du lyssnat på det? Kanske är intressant för dig också som arbetar inom psykologin. Han pratar mycket om hur motion och välmående hänger ihop, vilket dem flesta redan vet om, men nu förstår jag verkligen hur viktigt det kan vara!

Fråga: Har Herkules mer tid att ge? Över 1 år? Kramar

17 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Jag kommer nog inte testa nätdejting. Jag vet på den tiden då det var alldeles nytt så hade man gjort ett reportage i tidningen och en gammal skolkamrat till mig blev intervjuad om hur hon träffade sin man via nätet. Min skolkamrat hade lite missbildat ansikte eftersom hon blev klämd vid födseln av sin tvillingsyster som också föddes då. De var enäggstvillingar så hon skulle vara lika snygg som sin syster egentligen. Jag lekte med dem ibland och tyckte att systern med missbildning i ansiktet var långt mycket trevligare. När jag såg henne på TV sen med sin nya man så tänkte jag att det var ett smart sätt för henne att komma förbi första intrycket där folk dömer efter utseende. De får lära känna hennes fina inre innan de ser det missbildade yttre. Fantastiskt smidigt!

Igår sprang jag min första halvmara! Själv! I skogen 🤸 wohoo 👏🎉. Jag trodde inte att jag vågade det, eller att jag skulle orka.
Inga vilda otäcka djur. Men jag såg spår av vildsvin 😱. Dem hade jag ju glömt att vara rädd för när jag var så rädd för älgarna. Och så blev jag utskälld av stora hundar. En var till och med okopplad och sprang fram till mig, jag blev överraskad i tät vegetation. Men jag dog inte av skräck och hunden tuggade inte på mig. Tur! Annars hade min färd slutat redan vid 1,5 km och det hade ju varit snöpligt ☺️.
Kram ThereseC ❤️

Svar: Ja, många gånger dömer man alldeles för snabbt ett utseende... det är ju faktiskt utstrålning och personlighet som påverkar hur man ser en människa och den biten får man ju inte via internet. Grattis till de första egna halvmaran ! Starkt gjort !! Kram :)
Esmaralda

18 Nai:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag har internet dejtat. Träffat en del män men inte riktigt någon det klickat med. Har varit singel ganska länge. Känns lite trist ibland att det blev så. Men den kanske kommer.

Drömde en mysko dröm inatt om tänder. Har drömt om tänder några gånger i mitt liv fast på olika sätt.
I den här drömmen så började det med att alla tänder satt lösa, jag hade liksom fullt i munnen utav tänder. Till slut så spottade jag ut dem en efter en. Jag var lite rädd om mitt leende. Därefter så kunde jag sätta tillbaka vissa tänder tillfälligt upptill, resten av tänderna sparade jag i en ask i tanke att jag skulle få dem tillbaka satta.

Vad betyder denna dröm?
Kram

19 Mojsan:

skriven

Hej Esmaralda.

En tid hade jag nästan fullt upp att gå på dejter via internet dejting, jag bokade in då jag hade tid. Sen blev det lite känsla ”herr we go agan” det blev lite sommrutin och inte fann jag kärlek just då. Nu har jag tagit en pause från just dejtingsidor m.m

Esmaralda,
Kan det att lösa sig för oss?Kommer vi att bli en familj?
Kram


Svar: Ja, det är kul en period men sen tröttnar man. Det löser sig men kanske inte riktigt som du tänker.. kram
Esmaralda

20 Juni:

skriven

Vad kul att du tar upp detta ämne nu! I förrgår betalade jag för en dejtingtjänst som jag aldrig tidigare gjort. Har förut bara tittat in gratis (med begränsningar på sidorna), ojjat mig och stängt ner igen för att göra om samma procedur nått år senare. Så har jag hållit på... Men häromdagen såg jag faktiskt en man som tilltalade mig mycket. Jag skrev till honom och han har läst men inte svarat...FATTA vad snopet va? Tänkte att det ska nappa nu när jag faktiskt har gett detta en chans OCH TILL OCH MED BETALAT...icke!
Vet inte hur jag kommer att träffa min framtida partner, men just nu tror jag inte att det är på internet :-)!

Svar: Ge inte upp vid första motstånd... det är bara att leta vidare :) Men jag tror faktiskt du kan ha rätt... lite flirtar kan det bli men du träffar nog den rätte vid ett irl tillfälle.. kram :)
Esmaralda

21 Skorpan:

skriven

Absolut att man kan prova på, tycker jag också. Har träffat en hel hög karlar över en kaffe, men inget desto mer uppstod, o jag var ärlig o sa som det var, att tyvärr ingen gnista här ;). Tror visst att man kan träffa sin kommande via nätet, så bara kör ni som inte prövat på ännu :)!

Fjärran han dröjer, mannen, ser du honom som upptagen med någon fling för tillfället Es, eller var finns han? Vilken årstid kommer vi att träffas, kan du se det? Jag längtar också efter en famn att krypa in i, att prata, gå ut, dela upplevelser o kanske sexa loss lite ;), om han nu vill ha mig...
Kanske går ner några kilon på kuppen ;D.

Igår syntes ingen karl till, visst fanns det någon som såg okej ut, men upptagna var de hela bunten. O vadå, en singel karl åker knappast till ett shoppinghelvete ensam ;). Men kanske på båt ;)?! Min roll i detta liv tycks vara att vänta...
Tur att det snart blir frukost, så slipper jag i alla fall vänta på den.
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

22 NINIS:

skriven

Ja, vad kan hända? Har aldrig provat detta..tror på möte irl:). Men det är säkert många som träffas på detta sätt..utbudet är ju ganska stort..

usch det är u höstväder ute nu..var är sommaren?? och var är flirten/daten?
kram

23 Jossan :

skriven

God morgon!

Phu! Blev ett halv hårt pass igår på gymmet men är stolt som tog mig dit! Ska iofs träna ikväll och imorgon sen blir det 4 dagars vila. Jag märkte hur min träning tog sig en 360 vändning när jag tog över en åk 1. Mer stress och jag var mer sjuk och knät smärtade. Men väntar på om jag får remiss om en MR. Jag har sån ångest över att jag inte kan hitta någon plugg ork. Men ska försöka plugga varje dag nu. Minst 1h om dagen om inte 2. Måste klara den skit tentan nu så jag kan få min legitimation så jag kan börja spara till mitt hus. 500.000 är ju en del.. tänk om jag hade kunnat spara 250.000 på ett år så hade jag haft mitt hus om 2 år... Jag hoppas att min blivande har en köpes så vi kan sälja den och köpa hus...

Tror du att det fungerar med denna meditationen? Tänker för att önska sig den rätte killen och min lärarlegitimation?

https://youtu.be/c73emj2pi_8

Förstår inte varför jag (och många andra) ska behöva vänta så länge på kärleken. Men är besviken på honom att han är 3 år försenad. Ska fråga honom var han gick vilse när jag träffar honom... Kanske mötesplatsen är något för mig? Syrran träffa hennes sambo där 2012. Men tror inte han är där ändå..

Fixa sig, plugga och träffa en kompis står på schemat!

Kram

24 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon godmorgon!!
Internetdejting har jag också provat. Hittade en trevlig kille där, men tackade nej, för jag tänkte att han som är så bra kommer inte att gilla mig i långa loppet i alla fall. Bäst att avsluta innan jag är den som blir ledsen. På riktigt... Jag skulle ha gått i terapi!! Istället träffade jag och blev ihop med en som trasade sönder mig fullständigt. Sen gick jag i terapi och träffade så småningom om en man som jag rört mig på samma ställen som i flera år vid olika tillfällen. Antar att det var meningen att det skulle bli vi när tiden var rätt. Vi behövde nog malas och filas lite på båda två innan...
Jag har köpt en gammal spegel. Den har varit i huset i två veckor nu. På nätterna vill jag vända den om, för den känns som levande på något vis. Varför känns det så?? Är det alla ansikten som speglat sig i den??
Ha en fin dag!

Svar: Ja, gamla speglar kan ha lite av ett eget liv.... men det är ingenting farligt alls.. kram :)
Esmaralda

25 Mikael:

skriven

Camilla, visst är det ok sova när livet går i slow motion men du har också en unik möjlighet passa på get ready for life under tiden med, lika mycket som du kan välja att ligga kvar i sängen, du kan gå på gym och göra en massa annat, åtminstone gå ut en gång om dagen är nog minimum för hälsan, gratis seminarier på youtube , här en av världens främsta, svensk, som läkemedelsindustrin inte gillar

https://youtu.be/ROt9ZE0g-Vg

En annan, del 1 och 2

https://youtu.be/fHdlmLENXpI

https://youtu.be/OkaocoMDiFo

Är ju bara du själv som kan göra dig redo för livet, livet kan komma hämta dig med men är möjligt att det inte blir i din smak

Kram
Mikael

26 EPM :

skriven

Tinder är det som används av mina vänner men, inte sugen på det än. Kanske blir, har inte direkt saknat uppmärksamhet under året...

Jag är lite orolig över min fot/ankel. Haft problem som kommit och gått sedan i vintras och nu har de kommit tillbaka lite värre. Jag tror dock det beror på att sandaler inte är de bästa skorna för mig, men ser du nåt allvarligt?

Ser du nåt om vad min soulmate arbetar med..? Människor, teknik? Är han musiker? (Varit många musiker på sistone)

Kram

27 Jensa:

skriven

Jag är rädd för att min rädsla att göra fel ska stoppa mig för att fullgöra min drömutbildning.
Kan jag övervinna rädslan?'

Tack :)

28 Hm:

skriven

Hej.
Klarar jag min examen på måndag? Är så nervös.
Kram

29 Sus:

skriven

hej
spännande de där....
kul med ny kontakter....
alla gör som dom vill....
jag önskar mig lite kul.....
love sus

Svar: Och kul kommer.. planera in något som du vill och längtar efter... ta ansvar för ditt eget roliga och därmed blir det lättare ett positivt flyt.. kram
Esmaralda

30 AnnaK:

skriven

Vet inte om jag skulle våga! Tänk om ingen nappar för att man är för ful/tråkig eller om då någon nappar och när man ses så lyser besvikelsen i ögonen på denna när man uppenbarar sig 🙈 Usch så jobbigt 😂

Min kompis tipsade om Tinder där man sveper folk till höger eller vänster beroende på om de är intressanta eller inte. Sen ska det komma upp matchningar. Kan ju bli att man kammar noll. Har för dåligt självförtroende för allt sånt.

Idag blev de lite sommar här så nu väntar stranden 😊

Kram 🤗

Svar: Jamen så ÄR det.. och det är inte bara motparten som kan bli besviken.. det kan man själv också bli.Som sagt, allt ska prövas en gång, tycker jag :) kram :)
Esmaralda

31 Hon:

skriven

Hej,
Ser det positivt ut att börja gå på gym här?
Kram

Svar: Ja, det tycker jag.. kram
Esmaralda

32 Lisa:

skriven

Har lite tänkt att sjukskriva mig i nåt skede om det fortsatt känns tungt.. känner skulle vara i behov av egentid och har ingen semester.. kunde detta vara positivt för mig? Man bör ju ta ansvar för sin hälsa också..
Kram

33 Lollo:

skriven

Bästa Esmaralda
Kan du se när jag träffar min själsvän och i vilket sammanhang ?
Känner mig lite ensam

34 T:

skriven

Hej!
Har mitt val av utbildning något att göra med hur/ när jag träffar min soulmate?
Kram!

35 Skorpan:

skriven

Nu har dom hittat delen till bilen, i Frankrike, o den kostar en halv förmögenhet. Ser du Es om jag kommer att klara av alla bilreparationer ekonomiskt sett, eller får ekonomin mig på knäna?
Kram Skorpan

36 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda
Ja intressant de Med att nät dejta har alldrig vågat! Man kanske kan hitta vänner. Och roliga upplevelser tror du jag ska prova? 😂☀️Kram

Svar: Visst ska du pröva på... kram :)
Esmaralda

37 F:

skriven

Hej Esmeralda undrar om du ser hur vårt projekt utomlands kommer gå?

38 Kvinnan :

skriven

Känner mig helt slut i kroppen, ser du hur länge till vi arbetar med det vi gör idag länge till???

Svar: Nej inte så länge till , kram :)
Esmaralda

39 Anna E:

skriven

Varför hör han inte av sig nu? Inte ens öppnat meddelandena från mig. Kontaktar han mig snart? Eller efter dessa 4 veckor?

40 Catte:

skriven

Med rätt inställning och känsla kan det säkert vara roande om inte annat att nätdejta. Har flera kompisar som träffat sina partners via nätet för drygt tio år sen och de håller än, så visst kan det funka. Just när det gäller dejting så är jag för feg och har för dålig självkänsla för att det skulle funka, just nu i alla fall. Hade ett tinderkonto i ett par dagar och vågade knappt svajpa åt rätt håll 😉 Det blev mest att jag tittade och även om någon verkade intressant… så nej, vågade inte. Tog mod till mig och svajpade rätt kanske 3-4 ggr och fick en match med två något yngre killar, men ingen av oss började någon privat chatt. Kände mig bara dum och avregistrerade mig 😊

Tack för healingen i fredags! Förberedde mig och kunde verkligen visualisera hur jag skulle känna mig när jag uppnått känslan av min önskan för mig. Kände riktigt hur mungiporna drogs upp och jag log och kände mig glad på riktigt. Slappnade sen av för att vara beredd att ta emot. Kände rysningar och pirringar i kroppen till och från och som om handflatorna inte vilade mot sängen utan som om de svävade en bit även om jag vet att de låg vid sidan om mig mot sängen. Stundtals kändes det som om jag var borta, även om jag försökte fokusera på att vara öppen och gluttade även till på klockan några gånger, men däremellan vet jag faktiskt inte om jag bara tömde huvudet på tankar eller om det var så att jag faktiskt somnade. Känns det som jag kunde ta emot? Har även känt rysningar i kroppen några dagar innan och efter och vet inte riktigt om det bara är något som händer eller om det har någon speciell anledning.
Healinggåvan jag gav bort. Kunde han ta emot eller var han helt oberörd och stängd? Finns det en chans att han tar kontakt närmaste tiden? Finns det någon form av intresse krav från honom eller är attraktionen borta?

Kram Catte

Svar: Ja, du tog emot på ett öppet och tydligt sätt... hur bra som helst !! Han som fick gåvan tog emot men inte fullt ut.. det verkar finnas ett litet motstånd där.. kram :)
Esmaralda

41 Dalkulla :

skriven

Jag har testat Internetdating men, det föll inte väl ut en enda gång. Tre st året innan jag flyttade hitupp, alla visste i princip inte vad de ville, ja det kanske, sådant ställer jag inte upp på, det finns sajter för sådant. Sedan jag bosatte mig här tänkte jag, aldrig mer, och det löftet har jag hållt inför mig själv.

Vuxna män är som en skock vilsna fågelungar som ramlat ur boet för tidigit. Alla män är inte likadana, men många. Om man nu är på en sajt och meningen är att träffa någon varför går man då in i allt det och inte vet vad man vill? Herre gud det är så patetiskt att det är snudd på ren galenskap.

Jag visste redan då vad jag önskade gällande män, inte var det någon av dom inte.

Kram

42 Maria:

skriven

Nätdejting kan vara kul och underhållande...det är nog så man ska se det också, kul och underhållande. Inte göra det så allvarligt...

Jag har fått ont i kroppen med olika fysiska symptom...vart hos sjukgymnast, läkare och tagit prover. Tror du att det är något allvarligt eller är det något övergående? Detta ger mig ångest, har ju flera små människor som är beroende av mig.....

Stor kram,
Maria

43 Louise:

skriven

En av mina pojkvänner träffade jag via en chatt,mIRC i början av 2000 talet. Vi var tillsammans i en månad sen ville han inte mer. Samma år någon månad senare träffade jag min nuvarande man,som snart är ett ex och efter detta ska jag inte ha en man. Kanske ska bli nunna istället.🤣
Sa till min kompis att nästa karl jag träffar ska vara antingen italienare(jag är svag för dessa män) eller en svensk. Hon bara skrattade.

Min man säger att han är gammeldags och tror inte på skilsmässa. Han är från Polen ju och det är katolskt så de tar nog allvarligare på äktenskap. Men min italienske idol skilde sig precis från sin andra fru efter tio år tillsammans och två barn. Han var gift innan med en tyska också katolskt land och de har en vuxen dotter tillsammans. Så jag tror inte riktigt på att man kämpar om man inte passar ihop helt enkelt.
Jag sa att han skulle hålla på att försöka få mig tillbaka men jag håller stenhårt på att jag inte vill.

Två dagar tills jag får reda på om jag kommer in eller inte. Sån jäkla dryg väntan. Jag blir galen. Jag vill bara komma in så jag kan meddela prefekten och komma på ett möte så jag kan fixa mina praktiker. Får vänta i drygt en månad till innan vi får respons på vårt examensarbete. Vore bra om jag fick mina praktiker gjorda innan jag skulle ut på observationer och saker i montessoriutbildningen.
Jag hoppas att hon vill godkänna vårt examensarbete och vi kommer upp på opponeringen i slutet av augusti så jag bara kan hoppa på mina praktiker. Oavsett så hoppas jag att jag får vara på en förskola där jag får den hjälp jag behöver att klara målen.

Kommer jag klara min utbildning så jag är klar med den i slutet av detta året?

Ha en fin dag. Kramar.

Svar: Nåja, din man behöver inte tro på skilsmässa... det räcker att du gör det ! Kram :)
Esmaralda

44 GP:

skriven

God morgon!

Jag har inte riktigt dejtat, men jag har däremot kompisdejtat för att få lite fler kompisar.


Es, i fredags var jag på ytterligare en jobbintervju. Ser du om jag kommer bli erbjuden en tjänst?


Kram, ha en fin tisdag!

45 GP:

skriven

God morgon!

Jag har inte riktigt dejtat, men jag har däremot kompisdejtat för att få lite fler kompisar.


Es, i fredags var jag på ytterligare en jobbintervju. Ser du om jag kommer bli erbjuden en tjänst?


Kram, ha en fin tisdag!

46 Anonym:

skriven

Godmorgon kära Es, vad är det som gör att min bror svarar så otrevligt ibland. Man får nästan be om ursäkt att man frågar honom om något. Han ska påpeka att han minsan jobbar och har inte tid. Känns inte kul man blir ledsen av hans sätt att vara. Nu när vi ska hälsa på honom ber han mamma köpa allt möjligt. Skor, mat , godis och saker. Jag hoppas verkligen att han betalar detta. Han bor ju inte i något U land.
Han känns snål och lite ut utnyttjande mot mamma främst. Sa ifrån när han kommer hem och bor att han bör betala 34 år och tjänar mer än både mamma och mig. Han kör på sitt jämt. Firar inte en jul med oss. Hans jobb och ego är stort. Börjar fundera om jag verkligen känner min bror ?
Kram

Svar: Ni är olika du och din bror... du får lita på att din mamma kan styra upp kring din bror.. det blir inte bra om du försöker göra det... kram :)
Esmaralda

47 undrar:

skriven

godmorgon äntligen sommar ute, hoppas att det håller isig.

undrar kan du se när min mans bror flyttar och skaffar sig ett liv, ursäkta att jag tjatar så, men jag orkar inte med människan .

48 Michaela:

skriven

Jag har bara dåliga erfarenheter och ALDRIG mer!

Nu har jag slutat drömma om män och antar att det betyder att jag inte behöver ha "ögonen öppna" längre. Däremot så drömmer jag ofta om mitt ex som lämnade mig 2015. Varför vet jag inte. Vill ju inte ha honom tillbaka och saknar honom inte men jag kommer alltid att bry mig på något sätt. Var ändå 9 år tillsammans. Märkligt🤔

Kram!

49 Charlotte :

skriven

Ja du... Idag är sista dagen på Match.com sedan går prenumerationen ut. Det var inget för mig men roligt att ha provat 😊

En karl i samma stad som jag skriver fortfarande. Trots att jag sagt nej tack för vidare korrespondens. Skickar massa hjärtan, pussmunnar och skriver sötis och har sig. Herregud!

Hade ett uns hopp om vänskap iaf men nope. Det bidde inget med den saken. 😊

Nu ska jag "invänta" Mr Right för nu blir det inget mer dejtande för mig. Eller ja.. Känns så iaf.

Är inte mycket för att ligga runt då jag måste ha känslor för personen, och jag vill ha förhållande ingen KK. 😊

Men är man singel och behöver röra om i grytan lite så det kommer in andra sorts energier i livet så hoppa på nätdejting tåget.

Bucketlist -> Nätdejting -> ✔️

Kjam

Svar: Du har i alla fall försökt:) Kram :)
Esmaralda

50 <3:

skriven

Kommer jag få pengar av a-kassa nu dessa månader och hur länge till blir jag arbetslös ?

51 linnea:

skriven

hej es hur stor chans att det blir med nån som jag ej träffat ännu??

Svar: Runt 60-70 %... kram
Esmaralda

52 B:

skriven

Hej 🤗 sökte jobb på bemanningsenheten, äldrevård/hemtjänst och dom har nu ringt.. ser det ut som jag skulle kunna klara det jobbet / kommer jag få det? Där kan jag iallafall välja mina tider.. Kram

53 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Jag började chatta med killar via nätet först å innan ens "ska vi ses?" frågan kom upp fick ja bara bilder på deras könsorgan och de var väldigt mycket sexsnack. En kille skulle aldrig gå med på en dejt om vi inte hade sex på första dejten för han ville veta om de var en tjej att satsa på - bra i sängen = en bra tjej. En annan skulle ha sex minst 7ggr/dag osv. Så jag la ner allt med nätdejting. Räckte dom få veckorna ja satt framför skärmen.

En fråga eller två, för länge sedan sa du att de kanske skulle bli något maskerad liknande fest när jag fyller 40 med mina vänner. Jag tror ju inte att de är dom få vännerna jag har nu för de verkar inte vara såna som heller vill klä ut sig precis som släkten utan ja antar att de är nya vänner som kommer in i mitt liv. Jag vet oxå att du sa att en vacker dag skulle jag flytta till staden där mina kusiner bor. Så min fråga är; hur möter jag dom nya vännerna i ev en ny stad? Kurs? Min m2b:s vänner? Blir de fortfarande maskerad runt min 40 årsdag? Tusen tack i förhand! Kram Zoey 💕

54 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser han ut att sakna mig?
Kram

55 PiaS:

skriven

Hej Es,

Fick för mig att logga in på en av sajterna idag när jag läste bloggen...men nej och åter nej...fick nästan ångestpåslag av att kolla på profilerna...Internetdejting...nja nej tack.
Jag känner också personer som har träffat sin partner via dejtingsajter men ännu fler som gått på det ena stolpskottet efter det andra...Jag har provat, mer än en gång och olika sajter. Chattat och visst varit på några dejter, och även haft kortare "förhållande" med person som jag träffat via internetsajt. Men det är verkligen inget för mig. Eller så är dejting inte för mig alls...träffat personer via vänner, ute på puben, via jobbet etc men de jag träffar visar sig vara ulvar i fårakläder. Allt verkar bra till en början men sedan så visar sig andra sidor...de har inte klart med sina ex eller så finns det annan kvinna med i bilden, jag har bara varit ett tidsfördriv i väntan på något bättre, döva deras ensamhet när det passat dem...etc.
I mina spådomar så har jag har fått att jag kommer att träffa han som är rätt för mig...men jag börjar starkt att tvivla. Just nu känns det segt och tungt på många plan...och att det som jag önskat (talisman King och i healingen) inte slår in utan snarare att det blir tvärtom...Hoppas självklart att jag har fel och att allt det som jag önskat och som kommit fram i spådomarna slår in, helst inom kort :-).
Jag är aktiv person, visst jag tycker om att vara hemma också men jag rör mig ute bland folk, prova nya saker, där jag träffat nya vänner, reser etc...men ingen bestående kärlek...än.

Jag önskar att allt går bra i Lund och behandlingarna.

Kram,

PiaS

56 Me:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag har ju varit inne på att gå utbildning inom redovisning. Men jag har inte lyckats komma in. Kommer in som reserv som inte når ända fram.
Jag har några IG från gymnasiet. Har pluggat upp en hel del. Men om jag skulle ta tag att plugga upp 3 ämnen till. Skulle det hjälpa mig att få en plats på redovisnings utbildning?
Skulle det vara värt mödan?
Ser du mig komma in på just det?
Kram

57 Lenafena:

skriven

Du är rolig du! Känns som någon som verkligen förmår njuta av livet och vågar ta för sig Underbart! Ett riktigt föredöme! Kan du se något mer var gubben i lådan har gömt sig? Vart skall jag leta? WTF jag brukade aldrig vara bangen jag heller men nu har jag blivit så tvekande. Har ju väntat så länge....länge..... får du någon känsla för VAR jag skall befinna mig geografiskt så att ett möte kan ske? Tiden börjar rinna ut känner jag-en fd man jag var tillsammans med gör länge sedan har dött och tiden i detta liv är ju ändlig......

Svar: Känn inte panik... försök ta dig ut och var så aktiv du förmår istället.. gör sådant som du njuter av och må bra av och jag får en känsla av att du möter din tillkommande på en sådan plats. .kram :)
Esmaralda

58 Milla:

skriven

Jag har aldrig nätdejtat och är nog för blyg och försiktig och de flesta män jag träffat ska bestämma och dominera så det är inget kul. Dessutom verkar ingen av de jag träffat ha koll på sin ekonomi. Är det typiskt, för ofta får jag betala för dem och det har jag inte lust med längre.
Så nu kan det liksom vara känner jag nästan för jag vill bestämma själv och ha mina små slantar för mig själv. Hjälp ska de ha hela tiden också. Usch. Bortskämda av mamma kanske.
Fast visst längtar jag efter kärlek men om det ska vara så kan det vara känner jag.
Ser du om jag kommer lyckas i mina aktiespekulationer i sommar? Hoppas så att jag ska få i hop till min femtioårsresa.

59 Browallia:

skriven

Precis, vad kan hända? Det är ju helt vanliga människor bakom profilerna på dejtingsidorna som på krogen och andra ställen där folk träffas. Alla sorter både vettiga och idioter. Den enda skillnaden är sättet man kommunicerar på. De finns de som utan tvekan följer med helt okända människor hem från krogen på fyllan med noll koll på vem det är men som inte vågar skriva till en okänd person på en dejting sida trots att man kan vara helt anonym. Den ekvationen får jag inte ihop! :)

Jag fick svaret från mammografin igår och allt såg bra ut. Pihuu... nåt positivt i mitt röriga liv. Jag brukar få en bild till mig att jag sitter bland en massa olikq legobitar som jag ska bygga ihop men förstår inte hur jag ska börja...

Kram från mig i norr.


Svar: Vad skönt med mammografiresultaten !! Kram :)
Esmaralda

60 Mikael:

skriven

Är ju bra nyfiken på om Malin kommer svara, förstår inte riktigt varför hon är så arg, ringer jag till SMHI och frågar om vädret så svarar det de får upp, blir det annorlunda väder än vad de säger är det väl knappast lönt bli arg på SMHI, frågar jag Es återkommande om jag kommer träffa en kvinna och det går lite trögt så får jag väl häva mig på Tinder och annat så kanske det börjar röra på sig.

Var det barn och familj hon tänkte på så vet jag inte vilken föreställning hon har om familj och barn, vill det sig så har hon allt det på en månad, hus, 2 ungar och en man med stor släkt, räcker med att hon blir kär i ensamstående pappa med 2 barn så pang gick det fortare än fort, om jag förstod rätt så har Es sett familj och barn hur det sen kommer till är väl en annan historia.

Tar väl ungefär ett par timmar bli förälder, sprang på ett par adoptiv barn troligen från ett IS område, på 1 min skulle de leka med en, barn kan vara så fina att det är svårt värja sig, träffade en lite äldre pojke med någon diagnos vars båda föräldrar hade hamnat i fängelse, först var han stökig men sa åt han att ska han vara min kompis så får han uppföra sig, tog 30 min så sa han att jag är hans brorsa eller farbror, sen var det spela tv spel och ut och leka med han, kan inte se att familj skulle vara något större problem, det kan gå fortare än man tänkt sig i sin vildaste fantasi

När värsta panikilskan lagt sig så förstår nog Malin att det knappast är lönt vara arg på Es då hon bara svarar det hon får upp, dock är det helt ok att bli arg på livet när det inte blivit som tänkt sig, kan ju hända att det går upp ett ljus för en där i ilskan eller när det lagt sig, ofta berättar väl terapeuter av olika slag att det är när man satsat allt och på väg ge upp som det händer, för de som startat företag eller vilken dröm de nu haft, kan vara så för Malin med, bilden av hur familj ska bli till eller när det ska ske stämmer inte med vad livet vill och när väl bilden kraschat då kan det ske och först då blir det rätt.

Kram
Mikael

61 Anna:

skriven

Jag träffade min själsfrände för snart två år sedan via internet. Vi blev blixtförälskade och flyttade ihop efter en månad. Det har till och från varit kämpigt då vi kommer från olika kulturer och olika länder. Nu har det kommit fram att han är osäker på om han vill bo och bilda familj i Sverige vilket såklart gjort mig väldigt ledsen och jag har tappat lite hoppet om vi har en framtid tillsammans. Känner nu en stress inför att skaffa familj som vi pratade lite om i början att det vore mysigt om ett par år, men som nu plötsligt känns väldigt avlägset. Att flytta till hans hemland är för mig helt uteslutet. Kan du se någon framtid för oss? Ska vi fortsätta kämpa eller kommer vi gå skilda vägar i framtiden?

62 Mimis:

skriven

Hej!

Kommer det att gå åt helsike eller blir det bättre?? Hoppas på att få en gnista hopp i alla fall.

Kram

63 Drutten :

skriven

Ja har lite erfarenheter från närdejting. Första gången var för ca 18 år sedan. Blev mest att skriva till varandra. Men så fick jag kontakt med dåvarande sambon. Det höll i 8 år och slutade tråkigt med att han var otrogen 😠. Sen då jag torkat tårarna och kände mig lite redo att träffa karlar igen så var det mycket mera oseriösa killar. Dejtade en men det blev sådär.

Nu är jag tacksam för den fina pojkvännen jag har, en kärlek från förr. Han kontaktade mig på Facebook och på den vägen är det ❤️

Kram Drutten

64 Milla:

skriven

Att din dotter hittar make o det hållit i 16 år är roligt. Är det Ozzys mamma? Min son hoppas ännu att det ska bli bra med exflickvännen Hanna? Tror du det?

Svar: Nej det är Ellisens mamma :) Det KAN bli bra för en kortare period.. jag tror absolut att han har någon annan i framtiden.. kram
Esmaralda

65 G h o st w r i t er :

skriven

Idag är det min dag och det känns jättebra.
Du sa att flingen jag skulle möta bara skulle vara "där" rätt som det är, men nu har jag gjort massa skoj och också träffat flirtar utan att det verkar vara samma person. Något särskilt jag bör göra för att stöta på honom?


Ps. jag bjöd ut killen som verkade nappa. Men han kanske inte är så jätteintresserad egentligen?


Jag är lite som dig och träffar folk gärna på annorlunda sätt än bara genom fika. Fika gör jag bara om jag skrivit en del med personen och klickar. Annars träffas jag helst spontant på andra sätt, det är så mycket roligare. Sällan jag känner att det är en bra dejt genom en fika om det är på ljusa dagen vill säga. En spontan fika på kvällen har hänt och det blev en långvarig relation som nu är slut.






Kram och ha en fin dag!

66 Tecknet från änglarna :

skriven

I min senaste senast skrev du att jag "snart" får ett tecken från universum som bevis på att jag ytterligare utvecklas i mitt mediala. Kommer jag få ett så tydligt tecken som jag bett om? och kommer jag veta när det sker?





Kram! Ghostwriter

Svar: Du vet inte när det ska ske.. men när det kommer.. i det ögonblicket vet du.. och riktigt så tydligt som du önskar tror jag inte heller att det blir.. inte den här gången.. kram :)
Esmaralda

67 Hustrun :

skriven

Hej ❤
Då var maken åter från besöket på hudmottagningen.
Det som jag varit så rädd för.
Rädd att hudförändringen skulle ha metastaserat sig.
Det visade sig vara malignt melanom men tunnt så ingen risk för spridning.
Du skrev när jag frågade att du såg ett långt liv för min man.
Något jag har upprepat för mig själv när jag varit ledsen.
Nu kan jag slappna av helt men det konstiga är att han nu pratar om att det känns som om detta är sista sommaren han är frisk.
Han har haft flera släktningar som gått bort i cancer så kanske är det därför han tänker så.
Kanske är det för att det trots allt är ett cancerbesked och det är en helt normal reaktion.
Jag som trodde han skulle bli lika glad och lättad som jag.
Kram ❤

Svar: Det blir alltid lite av en chock att få ett cancerbesked.. han kommer att bearbeta detta... kram :)
Esmaralda

68 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Saknar han mig lite nu då jag är på semester? 😊 Kram

69 Na:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag tänker ju att han borde höra av sig till mig om han kände att han saknade mig eller om jag var viktig. Men hur ska jag veta hur hans tankar går.

Ser du om han verkar tänka på mig och sakna mig?
Tror du jag är viktig nog att han vill ha en förändring?
Kram

70 Tingeling :

skriven

Hände nåt som fick mig att fundera, stod i bilkö för det varit en krock längre fram. En man gick fram till bilarna och frågade om någon var vårdpersonal. Och jag var nära på att säga "ja", jag ville säga ja, jag ville hjälpa till. Något gammalt som kom fram eller kanske ta en funderare på att jobba i vården i alla fall... ?

Kram!

Svar: Både och.. du har vårdat och om du vill kan du göra det igen.. kram :)
Esmaralda

71 Anki:

skriven

Stor styrkekram till dig💖
Hormoner i gungning är inte roligt inte
Även om vi "kärringar"är van vid sådana svängningar och tål en del
Lycka till i morgon

Kram Anki medflock

Svar: Ja, jag var ju säker på att mina vallningar var över.. men ack som jag bedrog mig... kram :)
Esmaralda

72 Ghostwriter :

skriven

Du sa att flingen jag skulle möta bara skulle vara "där" rätt som det är, men nu har jag gjort massa skoj och också träffat flirtar utan att det verkar vara samma person. Något särskilt jag bör göra för att stöta på honom?


Ps. jag bjöd ut killen som verkade nappa. Men han kanske inte är så jätteintresserad egentligen?


Kram och tack för svar!

Svar: Något intresse finns det allt från hans sida.... nej, inget särskilt som du kan göra för att attrahera den rätte.. han kommer helt enkelt när universum anser det vara rätt... kram :)
Esmaralda

73 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser flytt till Örebro ut att dröja länge? Men ser den ut att bli av?
Ser du om jag blir sambo där?
Kram


Svar: Det kan dröja men flytten ser ut att komma.. kram
Esmaralda

74 Hon:

skriven

Han säger att ifall han måste åka härifrån nu så tar det slut och ingen återvändo. Som "tacken" för att han bott med mig gratis.. kanske han är lite av en narcissist, blir så irriterad på hans beteende.. men det bästa är väl att försöka släppa taget och gå vidare?
Kram

75 Skorpan:

skriven

Synd att universum inte anser oss vara redo för varandra..
Kram Skorpan

76 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, tacksam över kvällen i fredags. Känns som E familj tycker väldigt mycket om mig.
Blev E glad för min present? Tänkte att ibland kan man behöva få något ändå fast det inte är någon bemärkelsedag.
Hon reagerade ju lite dumt i april. Lydde ditt råd att släppa det. Hoppas att hon förstår att hon kan lita på mig som vän. Hon bad om ursäkt då och förstod att jag blev sårad och förklarade att hon har svårt att säga att hon tycker om sina vänner.
Kram

77 Erfaren nätdejtare:

skriven

Åh! Nätdejting tycker jag är ett superkoncept. Man kommer utanför sin vanliga umgängeskrets och likaså sin comfortzon till en början.

Go for it hörrni 😄

Es: Visst kommer han inte höra av sig? Blir så provocerad..

Kram!

78 Misstjejen:

skriven

Hej

Två veckor sedan var det helt jag blir chock över C kvinna att var där på platsen och har något annat möte med andra. Har hon inte funderar över hur blir jag förvånas eller något av såna situationen...

Jag vet inte bara hur ska jag handla det och undrar om jag ska säger något till C kvinna..

Har hon tänkt på min reaktion? Väntas sig om hon ska säger något av det...

Som du sagt att jag borde inte har för mycket förhoppningsvis om det...

Jag vet inte hur ska jag återfå min förtroende för alla andra även min trygghet.

Har hon insåg något om min reaktion och min tankar?

Ha det bra

79 Tiss:

skriven

Jag har nätdejtat en gång men den killen var helt skruvad.

Kommer utlandsresan bli bra?

80 KristinaF:

skriven

Hej!

Jag vet att jag är passiv när det gäller vänner och kärlek. Hur ska jag gå tillväga? Någon gång har du sagt att det kommer kärlek via jobbet - är det något som kommer snart?

Varma hälsningar

81 Ghostwriter :

skriven

Killen jag bjöd ut, om han har något intresse som du skrev så visar han de ganska dåligt haha... eller så är det jag som tolkar för mycket. Killen skriver knappt så de är därför jag tolkade mig som ointressant. Har han större intresse för andra kanske eller ska jag bara ha lite is i magen?


Kramis

82 Ledsen mamma:

skriven

Hej!
Kan du se var min dotter har tagit vägen fick två konstiga sms, jag ringde upp o hon sa upptagen kan inte prata.Snälla kan du se om det har hänt henne nåt?? Ber om din hjälp.

Kram snälla hjälp mig

83 Ledsen mamma:

skriven

Hej!
Kan du se var min dotter har tagit vägen fick två konstiga sms, jag ringde upp o hon sa upptagen kan inte prata.Snälla kan du se om det har hänt henne nåt?? Ber om din hjälp.

Kram snälla hjälp mig

84 Lotta:

skriven

Ja, vad kan hända...😀. Jag har haft kontakt med en dansk man i ca tre år (fått kontakt via Tinder) och han tjatar jättemycket om att träffas. Jag tycker ju detta är superläskigt för jag har bara fåliga erfarenheter av att träffa människor på detta sätt för det blir ju aldrig som man tror. Ska jag våga åka dit???

Kram L

85 Boudica:

skriven

Träffat folk från internet har jag gjort, men inte någon riktigt internetdejting, men de jag träffat var vissa bättre än andra, men ingen riktig utstickare.
En som jag träffade var lite spontant, jag hade länkat en sida till en festival, och sagt att hit måste vi åka någon gång, nå år senare så påminde han om det och det slutade att vi spontant beställde biljetter, träffades i Sverige och åkte till tyskland för festival. Förra sommaren träffades vi igen, svarade på ett meddelande om när jag hade semester, och då flög han över någon enstaka dag senare.

Jag är så tacksam för denna veckas dagar som jag har fått gå sällskap med lagergrabben, jag gillar att vi kan prata och känslan att han förstår mig. Hoppas nu bara att han verkligen gör det och inte bara vill få mig i säng, men det är ju vad jag vill! haha
Kan inte sluta undra hur hur hans tankar går om mig, hoppas att han inte tycker att jag är för påflugen som bestämt mig för att gå sällskap med han.
Vill lite spontant bjuda hem honom någon dag, tror du att han skulle göra det? Det Måste inte handla om sex, som både du och han sagt idag ;)

KRAM!

86 Baby:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer vi att flytta ihop?
Kram

87 Agnes:

skriven

Jadu, Es...du ser en man som kommer...kanske när jag ligger på dödsbädden o han vet att umgänget med mig är tidsbegränsat, haha!

Själv ser jag mig inte alls med en man, däremot så ser jag mig själv som singel. Tycker att jag även har för mycket att förlora om jag skulle släppa in en man i mitt liv...min tid, min energi o min ekonomi kommer att gå åt helvete...och ingen man på jorden är värd det, i mina ögon!

För någon oligark eller stockholmsk biljonär kommer knappt att passera i min väg...för det är jag minst 40 år för gammal för...krasst sagt.

Kom på att jag även varit med på Happy pancake...ja jösses...en gång i tiden var jag optimist! =)
Nu krass realist med insikten att kvinnor HAR ett bäst-före-datum....och det är typ 40...som på jobbet.
Ju yngre kvinna desto bättre...det där med erfarenhet o kunskaper är att skita i. Så länge en kvinna kan vara tittgodis åt unkna män dubbelt så gamla, så går "allt"....(Alla är losers, typ)

Lycka till i morgon, Es!

Kram!

(Fan...jag MÅSTE verkligen leta upp saker som gör mig glad...vill knappt umgås med mig själv. Tror det har med allt runt mig att göra...är så trött på manipulativa människor som ser sig själva som ngt Gud sänt!)

88 CA:

skriven

Hej
Dröjer det länge till innan jag träffar rätt man?
Jag kommer kanske att behöva lite hjälp med huset i Portugal :o).
Kram

89 F:

skriven


Hej Esmeralda undrar om du ser hur vårt projekt utomlands kommer gå?

90 Ledsen mamma:

skriven

Snälla es jag tänker på dig imorgon. Kan du snälla hjälpa mig var är min dotter har det hänt henne nåt e så ledsen o bara gråter ber om hjälp

91 HS:

skriven

Absolut ska allt provas en gång! Livet är för kort för att inte göra det!

Till Cecilia (16): har inte lyssnat på Anders Hansen som sommarpratare (fullt upp på jobbet när andra har gått på semester) men läser boken Hjärnstark nu. Har nämnt den här tidigare på bloggen. Rekommenderas varmt. Om kopplingen mellan stress, ångest, depression och regelbunden motion.


Kram

92 HS:

skriven

Förresten så inspirerade du mig till att bli lite mer galen med nätdejtandet nu, jag är annars den försiktiga typen som tar en fika på stan först. lite färgad av en stalker som jag hade en gång, samt ett par obehagliga grejer på nätet dock ej i dejtingsammanhang. Jag blev ju inbjuden till en helg på Gotland ev. med vandring och sova i tält. Ska nog tacka ja till den trots allt. M verkar så här långt per tel vara en av de vettigaste männen jag fått kontakt med via den dejtingsidan som redan från början är en rätt oseriös sida...

Är bara trött på män nu som jag föreslagit enbart vänskap med och de säger ja men sen kommer det anspelningar på sex när man umgåtts ett tag. Först K som jag avslutade vänskapen men och nu funderar jag på samma sak med P.

Kram

93 Vitlilja:

skriven

Kan det vara bra att ta upp med ssk om mina blåmärken eller kommer hon tycka det är onödigt?

94 Anna:

skriven

Hej Es!

Har fått ett jobberbjudande men lönen är mycket lägre än på mitt förra jobb.

Sen hade jag blandade känslor efter intervjun trots att jag har mycket erfarenhet av det de söker.

Dyker det upp något mer klockrent tror du?
Känner en tveksamhet och ska lämna besked i veckan.

Kram

95 Anna E:

skriven

Varför hör han inte av sig nu? Inte ens öppnat meddelandena från mig. Kontaktar han mig snart? Eller efter dessa 4 veckor?

96 mamma:

skriven

kul! kan ibland önska att jag var singel och kunde vara lite galen. men någonting inom mig får mig att stanna i boet istället för att flaxa iväg. jag kanske har mina galna år bakom mig :)

har också nätdejtat (när jag var singel för mer än 10 år aedan) men när jag känt pirret och blivit förälskad har jag alltid dragit mig ur, utan att ens ses. kändes som att det var lätt för att utge sig för att vara någon annan än den man egentligen är och att den andre lätt skulle bli besviken när man då var en blyg viol i verkligheten.

idag hade jag nog vågat mer om jag skulle bli singel. åren lär en att det är ok att vara som man är oavsett hur man är (så länge man inte är elak).

Men vore det inte svårt att hitta någon via nätet tänker jag? det är så mycket "dolt" man attraheras av irl som inte går att beskriva med ord.

någons blick, någons sätt att ha händerna på, någons doft, någons hållning, röst, skiftningar i rösten.. allt sånt som bara känns magiskt när två personer som vibrerar på samma frekvens möts.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: