Annorlunda hotell utomlands...

Runtom i världen finns massa kul semesterboenen :
 
 
 
Kaliforniska Pioneertown grundades 1946 av skådespelarna Roy Rogers, Gene Autry och flera ambitiösa investerare. Deras dröm var att skapa en inspelningsplats som såg ut som något från vilda västern men också funkade som boende för filmstjärnor. Pioneertown har såväl saloon som fängelse och en liten pittoresk huvudgata, komplett med tråg för hästvattning
💖
 
 
Schweiz Whitepod-hotell består av en koloni med iglooliknande stugor på en bergstopp, med fantastisk utsikt över dalgången nedanför.
 
💖
 
 
Återupplev pionjärtiden på Conestoga ranch i Utah

Om cowboylivet lockar hittar du ett av de bästa ställena att leva ut dina drömmar på, på Utahs Conestoga Ranch. Ranchen ligger i Yellowstone nationalpark och har camping i lyxklass i “Conestoga wagons”, lyxversioner av de vagnar pionjärerna ofta använde sig av. I vagnarna har du allt en ömfoting behöver, såsom kylskåp och dubbelsäng

💖

 

Välkommen till framtiden, där allt sköts av robotar. Inte riktigt kanske, men på det här boendet i Japan kan du uppleva en vision av framtiden, smockfull av högteknologi såklart. Här är allt möjligt robotiserat, från incheckningen till att väskorna bärs upp på rummet. Ansiktsigenkänning ersätter rumsnycklar och magnetkort. Dina robotvärdar kan göra nästan allt, inklusive ge dig väderuppdateringar.

Nagasakis Henn na Hotel har också väldesignade rum, kompletta med extremt avancerad klimatanläggning som låter dig styra allt precis efter egen smak.

💖

 
Vilafranca del Penedès’ Cava & Hotell Mastinell, ligger nära Barcelona och är lite av en favorit bland vinkännnare. Det ligger omgivet av vingårdar och dess ikoniska arkitektur påminner om vinflaskor staplade på en hylla. Mosaiktaket är dedikerat till Gaudí, Barcelonas store son, och det hela är en riktigt imponerande syn.
 
Det kanske allra häftigaste dock, är insidan. Det finns knappt gränser för hur mycket vin du kan provsmaka, eller hur många aktiviteter du kan delta i. Bland aktiviteterna kan nämnas vinterapeutisk massage, med fokus på druvas läkande egenskaper. Allt kretsar kring vin här, och det är ju så du vill ha det.
 
💖
 
 
Efter en grundlig renovering öppnade denna gamla kran 2014, nu som lyxhotellet Faralda. Det är beläget 50 meter ovanför NDSM industrihamn, ett Mekka för skejtare, konstnärer och hippa start-ups. Hotellets tre sviter – “Secret”, “Free Spirit” och “Mystique” är extravagant möblerade och erbjuder utomhusjacuzzi och fantastisk panoramavy över Amsterdam. Och är du en våghals har Faralda till och med en egen bungyjumpanläggning.
 
💖
 
 

Det byggdes ursprungligen som ett fort för att skydda Portsmouth mot attacker från vattnet av Napoleon III, men idag är Spitbank Fort ett av de mest ovanliga och exklusiva hotellen i hela Storbritannien. Inte minst för att du måste åka privatbåt för att komma hit.

Det finns bara 9 sovrum men de har alla superstora sängar, höga stentak och de mjukaste möbler som finns att köpa. Utanför sovrummen finns tre barer, en vinkällare, flera spelrum och ett badkar på taket om du skulle ha problem med att slå ihjäl tiden.

💖

Någon som har tips om andra coola & annorlunda  hotell utomlands ?

 

Kram & kärlek

1 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Tjusiga hotell. Härliga båtar. Weee...

Esmaralda,
Ser det ut att vara något pågång?
Kram

2 Tjejen :

skriven

Hej Esmaralda.

Löser det sig isåfall så som jag vill?
Kram


Svar: Kanske inte helt.. men en bra bit på den vägen.. kram
Esmaralda

3 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Känner mig väldigt hungrig hela tiden. Efter mat.

Ser det ut att ha någon anledning isåfall?
Kram

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer C hon var positiva när jag skriva många sidor om henne och kommer hon blir glad för det?

Positiva upofattande kommer hon har ifrån mig?

Ha det bra

5 Ghostwriter:

skriven

Tack för ditt svar om exet... Ibland måste jag lita mer på vad jag vill och inte anpassa mig bara efter vad andra vill ha av mig.

Min vän D, kommer vi ses snart? Vad känner han för mig? Tänkte om känslorna finns kvar från förut..eller kan bli..





Kram

6 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.

Löser det sig så som jag vill/tänkt isåfall?
Kram

7 G.H:

skriven

Det där med yellowstone låter spännande. Nästa sommar blir det troligtvis roadtrip i dem trakterna. I sommar går semesterresan till Sverige:)
Vi insåg att vi har sett väldigt lite av allt USA har att erbjuda eftersom vi alltid åker till Sverige på semestern. Får kanske börja kräva att folk kommer hit och hälsar på istället!

I går skrev vi på för fönsterbyte, får alltid ångest över att det kanske finns bättre företag och priser där ute! Läste en del missnöjda recensioner ,,, fast så verkar det vara med de flesta, både ris och ros.

Kram:)

Svar: Ja, USA lockar och gäster kommer om ni bjuder hem :) När min dotter bodde i NY.. reste jag jämt och ständigt dit :) Kram :)
Esmaralda

8 <3:

skriven

Kommer jag att gå under helt när jag måste separera mig från min käraste.

9 Michaela:

skriven

Har tyvärr inga tips men igloon i Schweiz vill jag till! Helt underbart!😁 Kram!

10 <3:

skriven

Kommer jag att gå under helt när jag måste separera mig från min käraste.

11 Lisa:

skriven

Hej
Intressanta platser!
Jag undrar om Ö.vill väl eller ska jag enbart förhålla mig till honom.
?
Kram Lisa

12 Skorpan:

skriven

Ja det finns glasiglon att övernatta i o trädhotell o ishotell. Inget jag besökt, men vet att det finns ;). Själv skulle jag vilja bo på ett mysigt o lyxigt hotell, nångång... Vem vet, min önskan kan ju gå i uppfyllelse ;).
Kram Skorpan

Svar: Ja ibland är det läckert med superlyxiga hotell.. och ibland med slappa och mysiga... allt efter humör.. kram :)
Esmaralda

13 <3:

skriven

Kommer brevet från Folksam tillrätta snart ?
De hade inte fått det idag. ser det ut som att de kommer ersätta mig för olycksfallet på semestern som var i februari ?
Kram

14 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Finns det en chans att hans känslor kommer tillbaka då vi ses igen? Så har det alltid varit förut... kram

15 Tingeling :

skriven

Tack för tips!
Har en bekant som letade reskompis på nätet att åka till Indien med. Åkte iväg med en man som hon inte alls kände och dem har nu levt ihop i flera år 🙂

Själv är jag lite feg. Men vill väldigt gärna resa och kollar på resor regelbundet. Tack för tips här på bloggen!

Kram!

Svar: Vilken solskenshistoria :) Kram :)
Esmaralda

16 <3:

skriven

Kommer jag att gå under helt när jag måste separera mig från min käraste.

17 <3:

skriven

Jag kan inte leva på denna dåliga lön! Ser du nytt jobb och inom vadå?
Kommer jag fortfarande bo kvar här då?

18 Jossan :

skriven

Nä! Nu vill jag sova och typ vakna när allt är över! Blev inte godkänd på den jävla skit tentan denna gången heller! Vad är det för fel på mig? Är jag så dålig? Jag känner mig bara arg. Men det känns som de gjort ett misstag... åh orkar inte 🤦🏼‍♀️

Ska ligga i sängen 1h innan det blir dags för gymmet..

Kram

Svar: Men så trist... jag förstår att de suger !! Du får på det igen.. ge dig inte.. kram
Esmaralda

19 <3:

skriven

Jag kan inte leva på denna dåliga lön! Ser du nytt jobb och inom vadå?
Kommer jag fortfarande bo kvar här då?

Svar: Nytt jobb kommer.. jag ser också studier eller kurs och en flytt finns också en bit fram i tiden.. så mycket kommer hända.. och det blir positivt.. kram
Esmaralda

20 Dunegull:

skriven

Tänker han på mig?

21 JustMe :

skriven

Hej Ez!

Inga coola och annorlunda hotell att rekommendera utomlands tyvärr. Har bara bott på "valiga" och sedan i hus och lägenhet.

På lördag är det dags, för säsongens sista tävling för dottern o hennes lag. Önskar dem en bra placering, det är dem värda!
Lyckas dom ta hem guldet i helgens tävling? Om inte, topp 3?

Kram!

22 Vitlilja:

skriven

Undrar om du ser om min terapeut och psykiatrin tar min ätstörning på allvar? Då hon inte har gett mig någon diagnos och vi pratar sällan om det.

23 Kristin :

skriven

Så mange spennende steder, kjære Esmaralda. Vet ikke helt om jeg ville tatt inn på et hotell med roboter, men det er da noe annerledes og antagelig en forsmak på fremtiden.
17.mai er jeg invitert med en venninne på en Sverigetur. Det er en bit å kjøre, så jeg håper turen går bra
Kram!!!

Svar: Turen kommer gå fint och du får en trevlig vistelse med väninnan.. kram :)
Esmaralda

24 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda! Vilka intressanta och bra inlägg idag! Tack!

Min lilla sexåriga tjej har sedan några månader tillbaka kommit in i en jobbig fas. Hon är så väldigt gnällig och det börjar gå mig på nerverna fast jag försöker ha tålamod.

Mest gnäller hon om hur hon stöter sig på olika sätt - om hon tex har slagit lillfingret mot ett glas eller ja alltså minsta lilla skråma så gnäller hon och har sig. Alltså om minsta lilla grej. Jag är rädd att hennes kompisar tycker att hon är jobbig. Jag håller på bli galen. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte hur jag ska få henne att sluta.

Naturligtvis är det okej att berätta om man slår sig och det gör ont, då är jag där och tröstar och bekräftar hennes känslor. Men så som hon håller på håller på att göra mig helt tokig. Alltså det är på den nivån att om hon sätter strumpan på sig fel så gnäller hon att det känns konstigt och galet.

Är det någon fas eller vad är det frågan om? Vad ska jag göra? Jag vet inte hur jag ska hantera det. Hon har alltid varit känslig men aldrig såhär gnällig förut.

Svar: Det känns som om hon söker uppmärksamhet... ge henne detta utan att hon gnäller...och bekräfta alltså ett beteende utan gnäll... den här perioden kommer gå över...kram :)
Esmaralda

25 Helena Ir:

skriven

När min förmögne man dyker upp..så tar vi nog in på Spitbank Fort..små slantar för min prins :) Låter som ett skönt ställe!!

Så var det gjort med mammografin..jättegullig och duktig ung kvinna som tog hand om mig. Hon var vacker som en gudinna och jag tyckte hon skulle extraknäcka som fotomodell :) Tror hon blev glad..Vi har tydligen fruktansvärt långa köer i Stockholm..så oavsett svar här..så får man vänta på besked och även det efterföljande som man kan behöva göra.

Kram :)

26 Boudica:

skriven

först vill jag säga sorry för beskedet! Men jag är rätt säker det skulle vart värre utan supporten du har fått från läsarna här!

Här är man så trött att man nästan somnade hos tandläkaren! Jag vet inte vart denna trötthet kommer från, måste komma över detta, har ju varat i några dar nu.

Hade en kurskamrat som wwoofade i ett halvår, och jag tyckte det lät intressant.

Vet inte vad jag ska göra i sommar men vill inte sitta hemma hela semestern, dags att lista ut!

Det börjar vara tydligt att han gillar mig tycker jag, men det han säger gör mig lite förvirrad jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det. Vill inte ta åt mig för mycket, även om det han nu säger är positivt.
Men undrar lite hur stor är chansen att vi kommer umgås utanför jobbet? Kan du se något ej-jobb umgänge mellan oss?

KRAM!

Svar: Ja jag är övertygad om att all fin healing gjort sitt och gjort skillnad ! Ta dig en funderare o fatta beslut.. finns en god chans att din sommar blir lite utöver det vanliga ! Det finns runt 75 % chans att det blir häng för er utanför jobbet.. kram :)
Esmaralda

27 Elisa:

skriven

Hej,
Förstår han inte alls risken med detta eller struntar han mer i den? Det är detta som jag ibland blir så irriterad på..
Kram

Svar: Han förstår nog.. men väljer att strunta i den.. kram
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: