Havsglas i sommar....

Varför inte samla havsglas istället för snäckor ?

 
 

Jag har ju SETT havsglas på stranden  men då visste jag inte att de hade ett namn.

Man har tagit upp  glasbiten, smekt den med ett finger  och känt hur mjukt havet slipat den.  

 

Och varje glas har ju en historia och kan vara liksom en skatt från länge sedan.

Man kan samla i en glasburk och ha till prydnad eller så kan man borra ett hål i stenen och bära den som ett smycke.

 

Glas kan uppstå naturligt genom att sand förglasas till exempel vid ­blixtnedslag.

Därför är det svårt att säga exakt hur gammalt glas är som material.

Vi vet att de äldsta ­tillverkade föremålen i rent glas är cirka 9 000 år gamla.

Vi vet också att det fanns en betydande ­glasproduktion i bland annat Egypten och Mesopotamien redan för drygt 3 000 år sedan.

Respekt åt glaset alltså !

 

Jag tror faktiskt att havsglas ska bli min grej i sommar !!

💖

 

I dag lägger Madame  och jag sista handen vid talismanerna.

Om allt går som det ska...  bjuds de ut för adoption i morgon... men 100% säker är jag inte än... måste ju först veta att de tagit emot som de ska.

Ibland får man göra om.

Kram & kärlek

1 💕Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Åh havsglas är ju så fint! 😍 Vet inte om du har sett "Sweet home Alabama", men i den filmen är det med hur det går till med blixtnedslag i sanden och han säljer sedan glasen som finns i olika fina former. Jättebra film!

Igår hade vi 90 års kalas för älskade mormor, dock fyller hon först på tisdag och då blir de ett besök hos henne efter jobbet så hon inte blir själv på sin 90 årsdag. Dock fick ja reda på att min äldsta kusins äldsta dotter var gravid och de kändes väl lite. Nu har alla barn i släkten och även om jag vet att jag kommer få när min tid är inne för det så blir längtan ännu mer ... ser du om det dröjer väldig innan de är min tur?
Mycket tacksam för svar! Kram Zoey 💕

Svar: Den filmen har jag inte sett.. så den ska ses ! Grattis i förskott till lilla mormor ! Förstår att väntan är tung.. men det kommer något gott till dig.. kram :)
Esmaralda

2 Skorpan:

skriven

Jag undrar om det finns havsglas här? Det enda som finns är väl sönderslagna flaskor o bitar av dem :(. Eller ja, har aldrig stött på något sånt glas här. Får åka längre ut i världen o plocka sånt ;).

"Bebisarna" är snart färdiga. Vet du redan vem som ska till vilken ägare? De ser bra ut där de ligger i din hand :) o din ring är också fin...

Fick lite ihop det med Russel Crowe i natt. Det kändes så verkligt, att stå där o kyssas i smyg, insnärjd i eltråd, för att eleverna inte skulle se. Jag var den som tog initiativet för annars hade jag nog blivit utan ;). Tre tåg som stod bredvid varandra fick jag också med i drömmen. Åkte tåg igår, men mannen i drömmen såg jag inte ;), ej heller på TV. Kollade upp honom o han är ju definitivt i passlig ålder... Men knappast är det han som kommar att stövla in hos mig!?

Tror jag behöver göra lite hushållssysslor idag, kolla upp om det finns något jobb att söka. Vädret är växlande, sommaren tog o lämnade oss...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Många av talismanerna kommer välja sina ägare själva.. och i morgon blir det dags.. då annonseras talismanerna ut ! Nu blev jag lite avis.. tänk att få ihop det med Russel ! I natt drömde jag om att jag skulle fotografera min pappa men en sån där gammal instamatic kamera. Jag hade bara tre foton kvar på rullen... och varenda gång röde han sig och försvann ur bild... !! Kram :)
Esmaralda

3 Carin:

skriven

Godmorgon från ett regnigt Dalarna!

EU-val idag, röstmottagare på schemat. Sovit få timmar.. Snart, mycket snart, ryker päronträdet från min egen King hör hemma. Han gör ett skäl för sitt smeknamn...
Kröp ner imorse för att öppna altandörren så han inte skulle anfalla mig med sina klor. Tacken? En halvt dissekerad mus på köksmattan som han satt bredvid och kollade på mig med blicken ”Ja, vill du plocka bort den tack?”...
Börjar bli trött i kroppen nu, nu kan det inte finnas mer energi att ägna åt tankar som jag inte kommer någonstans med. Har plockat många km denna vecka och det känns! Jag vet inte hur jag annars ska fly ifrån tankarna som snurrar.

Ha en mysig söndag 🍀
Kram

Svar: Bestäm dig för något riktigt roligt.. något du vill och längtar efter.. det behöver du nu.. kram :)
Esmaralda

4 Michaela:

skriven

Tack för att du förklarade om talismanerna igår. Hann dock inte kommentera. Har svårt att bestämma mig för vad jag ska välja för vill två saker men ska fnula på det :)

Jobbade ju på gamla jobbet igår och var jättekul att träffa kollegorna igen men kände att jag var helt klar med det jobbet. Har utvecklats mycket på nya och kan inte vända bladet tillbaka för det hade att gå tillbaka många steg både professionellt och personligt. Måste bara blicka framåt nu och hoppas att jag tänker rätt. Känner dock inte att nuvarande chef värdesätter min kunskap mm och kanske det är så att hon är missnöjd även fast jag inte hört något negativt om mig. Hoppas ingen från det "dumma gänget" snackar om mig som de gör med andra😬

Ikväll är det en stor händelse då Finland är i VM final! Blev så glad igår när de slog ut Ryssland att jag höll på att tappa en patient som var ostadig på benen och höll i mig😄 Chips och gott är ett måste oavsett hur det går. Så stolt :)

Kram och ha en lugn och skön söndag. Tipsar återigen om en bra film .. a star is born ... Bradley Cooper ... puh .. vilken man😋


Svar: Ja ikväll hejar vi på Finland!! Kram :)
Esmaralda

5 Mimis:

skriven

Hej!

Har tyvärr inte råd att köpa någon Talisman men hoppas att jag får råd senare om det blir någon ny omgång med Talismaner. Det enda som jag vill ha är ett jobb! Ber varje dag om hjälp men verkar vara hopplöst.

Kram

Svar: Bara sök allt... ett jobb kommer... kram
Esmaralda

6 Stjärna:

skriven

Låter vackert med havsglas!

Vad är chansen i procent att jag blir gravid under de följande 1-3 månaderna?

7 Rebecca:

skriven

Ser du om jag vinner mycket pengar i framtiden? :) kram

Svar: Jag ser inga tecken på storvinster som gör dig omåttligt rik... kram :)
Esmaralda

8 Läroliv:

skriven

Havsglas är så vackert, så även bara namnet. H.A.V.S.G.L.A.S känns som en sval bris. Önskar jag bodde närmare havet, sällan man hittar sånt vid en vanlig sjöstrand.

Kram

Svar: Ja, visst är namnet vackert !! Kram :)
Esmaralda

9 <3:

skriven

Är det meningen av L att vara små spydig mot mig?
Trodde bättre om någon som tyckt om mig.
Snackar han skit om mig på sin sylta?
Kommer förlovningen hålla mellan han och U ?
Kram

Svar: Bry dig inte om L, det är ingen viktig person för digMen jag ser inte att han pratar skit om dig.. kram :)
Esmaralda

10 AnnaK:

skriven

Undrar om nån av dem vill till mig 😊
Blev lite nyfiken igår på mina två beundrare. Ser du något mer om dem?

Sitter i valet och kvalet om jag ska idas ta bussen iväg på loppis. Alltid kul men ska orka träna också idag. Nå vi får se 😊

Kram 🤗

11 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Regnig inledning av valdagen Härligt ! Här behövs det regn .Om man ska gå efter bondepraktikan så spår 25,26,27 maj sommarmånaderna Juni,Juli,Augusti
Blandad kompott igår med lite regn lite mulet och mot kvällen sol Stämmer det får vi en helt vanlig svensk sommar med andra ord :-)

Idag sista passet på förtidsröstmottagning
Ska inte sitta på vallokal så "roligt" ska vi inte ha ..det fixar inte kroppen
Får inte ihop till nya glajor...men ett rejält bidrag blir det :-)

Ha en härlig Söndag och gå och gör er röst hörd !

Kram Anki med flock

Svar: Lycka till på sista passet :) Kram :)
Esmaralda

12 Dunegull:

skriven

Får du in något speciellt kring min sommar? Blir den lyckad? Något kul som händer? Kram

13 EPM :

skriven

Så fint med havsglas, tyvärr är det enda glas jag hittar på min strand vasst och är en rest från festande grillare...

Hmm. J har fortfarande koll på mig, satt utanför lägenheten då han kom och ställde sig utanför mitt fönster och tittade emot det ”jag är inte inne!”, fräste jag. Vi bytte några ord sen gick han igen... Han har fortfarande koll på mig... gillar inte det.
Hoppas han kan sluta nu och låta mig vara helt! Ser du om han kommer släppa?

Jag är trött på konstiga relationer nu! Dröjer det länge innan jag får en ömsesidighet med någon?

Kram

Svar: Han kommer släppa helt men det kan ta ett tag till.. så småningom kommer någon speciell in i ditt liv.. kram :)
Esmaralda

14 Jennifer:

skriven

Godmorgon finaste Esmaralda! Havsglas... så fint det låter, har hittat havsglas på stränderna under mina resor men aldrig heller vetat att det kallas så. Min dotter älskar att plocka stenar och snäckor på stränder under våra resor så vi har en fin samling hemma. Får hålla utkik efter havsglas på nästa resa som infaller i början av juli.

Fina Esmaralda, jag har en önskan som jag haft i flera år. Den växer sig starkare och finns i mitt medvetande ständigt och jämt. Har försökt förverkliga den under årens lopp men har bara misslyckats. Ser du om chansen finns att den förverkligas inom den närmaste tiden? Önskar inget annat.

Ha en skön söndag!
Kram,
Jennifer

Svar: Ja, beroende på dina val så finns det stor chans att det du vill händer.. kram :)
Esmaralda

15 Cara:

skriven

Ja titta bara på hur sandkorn ser ut i förstoring! Jag tycker det är helt fantastiskt:

https://skrolla.se/wtf/sa-ser-sand-ut-i-250-gangers-forstoring/

Om Kingen. Måste man ha det röda bandet? Lite svårt att ha den varsomhelst med det kvar.

Kramar till alla!

Svar: Nej då, bandet behövs inte alls... det är bara i själva Kingen som kraften sitter.. kram :)
Esmaralda

16 Skrållann:

skriven

Hej!
Spännande med dessa Kingar.
Skulle ligga rätt i tiden att jag skaffade en och kanske åter fick lite energi och tur i mitt liv. Tappade min telefon i golvet på Ica i fredags och hela glaset sprack😩 Onödigt! Dessutom är mannen otroligt frånvarande och märklig. Han är helt upp i med sin fotboll och sina tränaruppdrag och det vi pratar om glöms bort och något större intresse för vad jag säger finns uppenbarligen inte. Allt känns rätt tröstlöst😕

Kram❤️

Svar: Ta den kontroll du kan över dig själv... ge dig något positivt... kram :)
Esmaralda

17 B:

skriven

Blir allt bra? 🤗🤗

18 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Fina stenar.
Ser det ut som om jag kommer att träffa en partner dem närmaste åren? Kommer det att lyckas?
Kram

Svar: Ja jag ser en partner för dig.. kram
Esmaralda

19 Man:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om jag kommer att få fler barn oavsett om jag väljer abort nu?
Eller ser det minsta tveksamt ut om det blir fler barn för mig då?
Kram

Svar: Jag ser att du har barn runt dig i framtiden... kram
Esmaralda

20 Jossan :

skriven

God morgon!

Idag är jag såå sjukt trött... igår var vi på kalas hos kusinen för kusinbarnet fyllde 15år. Det blev goda kakor, korv och vin! Lika trevligt som vanligt då.

Även idag vaknar jag upp med helveteskrampen i magen...

Igår berätta jag för kusinen att min känsla är att jag har träffat någon innan jul... hoppas jag inte satt mig själv på sån otursgrej... Det ska bli så skönt med en 3 dagars vecka men vi börjar måndag med att ha teateruppvisning med mina elever...

Kan inte förstå att det snart är sommarlov... vädret är helt kast! Så tråkigt... jag vill ju ha färg!

Kanske ska sätta igång de två sista tvättarna och sen börja hjälpa mamma och pappa att fixa huset. Tydligen kommer en fotograf om 2 veckor.. men de ska inte flytta förens i mars typ...

Kram

21 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Tack för info, har aldrig tänkt på havsglas som begrepp, intressant! Kommer jag också samla på. Finns gott om det här på västkusten.

Är fortfarande så oerhört trött efter ämnesomsättningssjukdomen , har ingen arbetslust längre, ser du om tröttheten ger med sig så småningom?

Ha en fin Söndag
önskar Naturvän




Svar: Ja tröttheten kommer ge med sig helt men det blir lite segt först nu en period.. kram :)
Esmaralda

22 Mimis:

skriven

Hej!

Händer det något bra, glädjande innan sommaren är slut? känns som om jag fått nog av tråkigheter och elände. Hoppas att det vänder snart.

Kram

Svar: Visst kommer något bra att ske.. kram
Esmaralda

23 Tildis:

skriven

God morgon Es!

Längtar så tills talismanerna är färdiga! Hoppas så på att det kan ge mig den där extra turen🍀

Borde jag återkoppla till rekryteraren? Kram

Svar: Ja gör du återkoppling, det känns positivt.. och i morgon går startskottet för att boka talisman... kram
Esmaralda

24 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Är chansen nu nere vid noll att få honom i säng? Kram

Svar: Den känns inte särskilt stor.. kram
Esmaralda

25 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar en sak.

För ett par år sedan när jag beställde seans för dig då såg du fler barn för mig.
Nu när jag beställde seans så såg du med 80% säkerhet fler barn.

Har just mina chanser minskats?
Eller lovar du inte till 100% att det är därför du skriver så?

Kommer jag att få gå igenom en hel graviditet och få fler biologiska barn?
Kram

Svar: Exakt.. jag lovar 80 % och därför blir ingenting 100%... kram :)
Esmaralda

26 Ghostwriter :

skriven

Heter min nya ängel det namnet som kom upp?


Samla havsglas är bra, och jag minns att jag tog med mig det från Öland som liten😊




Kram

Svar: Ja, det känns som om du kan lita på din känsla.. kram
Esmaralda

27 Cecilia:

skriven

Så sjukt hur vattnet slipar glasen. Minns när min bror hade varit på Gotland och kom hem med glasbitar han hittat på stranden, kunde verkligen inte förstå att någonting som är så vasst blev så lent tack vare vattnet.

Vilket jobb du gör med talismanerna. Förstår att du behöver paus mellan talisman kullarna.

Det verkar som att många på jobbet för löneökning. Tror du att jag också blir inblandad i detta, även om jag inte är fast anställd? Kramar

Svar: Ja, du har chans till en mindre löneökning.. kram :)
Esmaralda

28 DD:

skriven

Ska jag släppa tanken om I ? Känns inte som att vi kommer ses då han sörjer fortfarande, även om du fick upp av vi skulle ses.

Kram 🌸

29 Smöla:

skriven

Grattis på morsdag:)
Hur kommer min sommar att bli? Finns det frihet och kärlek, lycka och styrka?

Svar: Tack :) En del gott kommer nog att ske i sommar... var öppen och bejakande.. kram :)
Esmaralda

30 Na:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om jag kommer att lyckas träffa en partner och att jag kommer att få gå igenom en hel graviditet och få fler biologiska barn?
Eller ser det tveksamt ut om det blir fler biologiska barn?
Kram

31 <3:

skriven

Hej kära Es, är Conny lite nyfiken på mig ?
Kram

32 Vi:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du några tecken på att han börjar att ändra sig eller att mjukna?
Kram

33 Skorpan:

skriven

Ja ibland har man tur, i drömmarna ;D.
Kanske i verkliga livet också, sen nångång...
Hittade ett jobb som ledningsassistent på ett internationellt företag, tyckte precis att det stod mitt namn på platsen, vad tror du Es? Är nya jobbet rätt nära nu? Vet inte varför, men det känns så...
På't bara å, eller hur.
Ha en bra morsdag, det är ju den dagen hos er idag!
Kram Skorpan

34 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Imorgon på förmiddagen innan lunch ska jag ha ett litet samtal med chefen på nya jobbet ”intro chef” kallar de det för. De har sånt här typ då o då med lite intro och ”kolla hur det går”. Går samtalet bra? Inga typ oväntade ämnen som tas upp? Kram❤️

Svar: Känns som om det kommer gå bra... slappna av och var dig själv... kram :)
Esmaralda

35 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om jag kommer att lyckas träffa en partner och att jag kommer att få gå igenom en hel graviditet och få fler biologiska barn?
Kram

36 Helena Ir:

skriven

Tänk så fint det kan formas..glas som kan vara så vasst ..men får fina runda kanter,, Vackert är det!

Din dröm var intressant..kanske den betyder att du inte får träffa din pappa ännu på lång tid..inte på samma ställe,som Alltet. Lite busig,med glimten i ögat..så höll han sig undan kameran :)

Så trött jag var igår kväll..efter 2 kvällar ute så blev det lite mycket för mig :)..

Ja,Finland ska här hejas på..Lite kul med målskyttens namn dessutom..

Är kärleken på väg måntro? Just nu är jag positiv till detta .. :)

Ha det så bra!

Kram :)

Svar: Ja det känns som om du har flyt omkring dig nu så visst kan kärleken komma snart... kram :)
Esmaralda

37 V:

skriven

Hej Esmeralda. Jag jobbar på ett ställe sedan 5 år och min chef har alltid varit flörtig i perioder nu vintern/våren har han varit så jobbig ringt mig privat och gärna pratat känslor osv, han är gift! Jag Har inga känslor för honom eller gjort något med han men känt mig äcklad när han kramat mig i smyg osv men jag har spelat med då det lönar sig för är man ej på hans sida då jävlas han med en istället som att ge dåliga arbetstider osv, nu plötsligt har han börjat ignorera mig, men vi måste kommunicera gällande jobb men han får mig att känna sånt obehag! Jag är trött på det samtidigt som det får mig att känna mig otillräcklig och äcklig trots att jag inte gör något!! Jag får en känsla av att han utnyttjar mig men kan du se något kring det eller varför han gör så, ser han mig som en svag människa, eller ser du något kring nytt jobb? Jag kan inte säga upp mig då jag nyss köpt lgh. Kram

Svar: Jag tror han försöker utnyttja dig... var lite tydligare och sätt ner foten.. inga kramar... behandlar honom korrekt... och gör honom inte viktigare i ditt liv än han är... kram
Esmaralda

38 Boudica:

skriven

Havsglas skulle passa som dekoration här, mwn nu är det ju lite långt till havet! Och våra vattendrag som finns här har inga sådana. Jag gillar att dekorera med naturen här, torkade orkideblommor och rosor, kottar, och en hel del levande växter. Jag tar naturen till mig ;)

Ja, jag får allt mer lust för en king. Så kanske jag ställer mig på startlinjen, men nu är det redan jobbdag imorgon så man hoppas man hinner få en bland alla morgonpigga ;D

Här öser regnet ner, det är bra att det regnar, mot torkan och dessa fördömda aspludd som flyger runt. Och finns överallt XD

Es, som han hintar rätt mycket att han vill, hur stor är chansen att han kommer ta det avgörande steget till mer, eller behöver jag putta fram honom för det? ;)

KRAM ;)

Svar: Känns so om du får ta ett litet initiativ... kram :)
Esmaralda

39 Se:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om jag kommer att hinna träffa någon på dem här fem kommande åren?
Eller kan det dröja längre?
Kram

Svar: Det känns rimligt att det blir inom fem år.. kram :)
Esmaralda

40 Cara:

skriven

Ja nu känns det helt klart att ni är på gång du och Madame med Kingarna! Jag känner det ända hit trots att inget är beställt än! Häftigt.

Svar: Härligt... ja, nu är det verkligen på gång.. de tar emot 100% så i morgon blir det försäljning.. kram :)
Esmaralda

41 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Gud vad sugen jag blir på en talisman!
Men jag hade ju tänkt hålla nere på mina utgifter. Det går sådär...

Jag är trött och lite ledsen.

Fast igår kom Lilo. Hon är jättesöt. Ibland när jag tittar på henne så är det som att se Snösvart.
Hon och Emil har bara setts genom staketet ännu. Sperma kan tydligen leva kvar i systemet hela tre veckor efter kastration så för att det inte ska bli ungar så måste de vänta i en vecka med första träffen.
De bråkar ingenting genom gallret i alla fall. Det är skönt för det är ett lovande tecken.
Emil sitter och trånar efter Lilo medan hon artigt håller ett visst avstånd.
Det ska nog bli bra 👍

Kram ThereseC ❤️

Svar: Vad jag hoppas att de tu ska hitta varann och bli lite kära :) Kram :)
Esmaralda

42 Linnean 🌸:

skriven

Mm, man kan göra trevliga fynd på stranden. Det där med blixtnedslag som kan göra glas av sand har jag inte hört! Nu lärde jag mig något nytt! I fredags hälsade jag på mina bedårande små barnbarn. Hjärtat smälter när de ler sin tandlösa leende mot mig! Nu lyckades jag med något som inte föräldrarna lyckas med, att få de små att sitta och ”träna” och titta på omgivningen i sina babysitter. Väldigt naturligt för mig men inte för föräldrarna. Modern stirrade konstigt på mig 😁 Vi fick ju tom äta i lugn och ro. De verkade tro att det var ”häxkonster” De är verkligen överspända! Jag råkade pilla lite på sonens ”kub” och fick frågor i går om det var jag, eller ”något” annat!! 🙄 Sonen är tydligen skärrad att jag drar med mig ”spökerier” dit. Det har ju bara varit söta och roliga saker som hänt. Hoppas verkligen få flera chanser med barnen för denna hysteri med konstant bärande är inte sunt. De små känner väl av när de stirrar upp sig åxå. Hoppas kunna få de små att sova i sin egen säng åxå för det skulle de må bäst av. Är lite orolig för moderns märkliga beteende så därför hoppas jag kunna ”bevisa” att de små minsann kan om de får en chans. Det måste ju ske på ett försiktigt och lugnt sätt utan att säga något utan bara gör det. Lyckas jag? Utan att bli misstänkt för häxerier 😂
Som det kan bli! I dag ska jag inte leta glasfynd på stranden, det är höstväder här! Brr! Ha en skön söndag! Kram!
/Linnean 🌸

Svar: Önskar familjen kunde känna sig trygga med din insikt istället för att bli skärrade !! Du har ju varit med ett tag och du kan det här med bebisar ! Ta det försiktig bara.. en del föräldrar kan vara väldigt känsliga och gå i taket för nästan ingenting.. kram :)
Esmaralda

43 Moonshade:

skriven

Det kom till mig från ingenstans, jag hade frågat dig för några år sedan om nästa person som jag skulle få till det med är man eller kvinna. Då hade du svarat med att du ser en man å sen en kvinna. Det blev något ytterst tillfälligt med en man inte så långt senare, men jag förlorade honom till en annan kvinna kort därefter. Var det kanske det du såg?
För ingen kvinna har dykt upp än, och det har gått några år nu!
Så ser du någon information om nästa man/kvinna som jag går ihop det med?

Svar: Ja, det kan ha varit detta jag såg... det är ibland svårt att tolka detaljerad information.... en ny kärlek kommer... kram
Esmaralda

44 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om jag kommer att lyckas träffa en partner och att jag kommer att få gå igenom en hel graviditet och få fler biologiska barn?
Kram

45 Skorpan:

skriven

Cara, jag är lite nyfiken, hur känner du av Kingarna? Känner du också bra av healing o kan "se" saker? Tänker som så att sånt hänger ihop!?
Kram från en nyfiken Skorpa

46 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag återhämtar mig igen så snart? Kräks och såna... jag vill blir frisk igen.

Ha det bra

Svar: Du kommer bli frisk.. sakta men säkert blir du starkare.. kram
Esmaralda

47 Kiara:

skriven

Hej!
Det är fint med havsglas!

Ser du om det dröjer mycket länge till innan kärleken drabbar mig? Nästa år? Kram Kiara ❤

Svar: Kan mycket väl ske nästa år men kan ju ingenting lova.. kram
Esmaralda

48 Grethe:

skriven

Go'ettermiddag kjäreste Ezmaralda 🙏

Ville bare önske deg en finfin Morsdag 🙏😍💝💜💛💞💖💗💕💚❤💘 Klemiklem fra meg 💜💐🌸💮🏵🌹🌷🌼🌻🌺

Svar: Tack snälla fina Grethe.. kram
Esmaralda

49 Louise:

skriven

Idag har jag pratat massor med mina föräldrar.
De tycker att jag ska ta tag i det imorgon. De säger att jag är rädd för honom. Jag har inte sett det så. Har även visat dem bilder på hur mina bröst ser ut efter de lekarna. Min pappa blev flygförband så nu ska det tas tag i.
Jag ska ringa kriscentrum imorgon och be om en akut tid så jag kommer ifrån honom. Jag funderar på att kontakta hans föräldrar och berätta för dem om det behövs. Mina föräldrar mår så himla dåligt över detta och jag mår skit. Jag vill ifrån honom omgående men vet att det inte går.

Jag vet inte vad jag ska göra helt enkelt.
Det är en jäkla situation jag sitter i.
Kommer jag komma ifrån honom så fort som möjligt?

Ha en fin dag och tacksam för svar. Kramar.

Svar: Du har bra stöd i dina föräldrar och de kommer att hjälpa dig och finnas där för dig... och du får också stöd av officiella personer om du söker det... nu är det upp till dig att göra ditt val. Du ska inte vara rädd.. du ska istället tänka hur viktig du är för din egen skull och för dina barn.. kram
Esmaralda

50 Jen:

skriven

Är jag drabbad av en förbannelse? Föddes jag under en olycklig stjärna? Har jag sådan jävla karma att jag måste leva hela livet i ett helvete nu?

Svar: Nej det finns ingen förbannelse över dig... det finns något du behöver lära.. jag ser inte vad och du måste själv komma underfund med detta...och när insikten kommer börjar du göra andra val.. som påverkar dig mer positivt...men jag förstår att det kan kännas tungt.. mycket tungt.. kram
Esmaralda

51 Fattig:

skriven

Hej Esmaralda!

Kommer jag att vinna pengar någon gång? nu menar jag inte miljoner men några tusen åtminstone.

Kram

Svar: Ja sådana mindre summor kommer du att vinna....men de lär dröja.. kram
Esmaralda

52 Skorpan:

skriven

Länge sen det känts så bra att skriva en ansökan. Nu hoppas jag på positiv respons! O på kallelse till intervju ;). Hoppas, hoppas..
Kram Skorpan

53 Cara:

skriven

Till Skorpan

Nja, jag är inte aktivt medial och har aldrig "sett" saker. Men healing brukar jag alltid känna av. Och förra gången Madame var inblandad var det ju samma sak. Att jag började känna av när de höll på att förbereda det hela. Så det är nog mycket energier i görningen.

Lycka till med jobbansökningen! Håller tummarna för dig!

Kram!

54 Mimi:

skriven

Hej Es

Ser du en flytt för mig i år?
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: