Kokainet i brödburken....

Värk i kroppen och trötta leder… det är sånt som drabbar många av oss över 60… och så klart kan yngre också drabbas.

Min  dotter gav mig rådet att börja med MSM pulver och jag fick en liten startpåse av henne… vitt pulver i en plastpåse… och det ligger här i brödburken och är förvillande likt en påse kokain.

Dottern har värk och försökt allt… till och med injektioner dagligen… och nu sedan hon ätit MSM ett par månader har den värsta värken tonat bort.  Måhända att det kanske skett i alla fall utan  pulver.. sånt vet man inte riktigt. 

Så nu har jag köpt mig en påse

Och det har maken också gjort

Nu låter det som om någon sponsrar mig för att jag ska prata gott om mirakelmedlet… men så är det inte, jag lovar

Och jag brukar inte köpa sånt som det annonseras om -  för jag vet ju att det är rena djungeln av  hanky panky  och det mesta  gör ingen nytta alls.

Men nu har ju dottern varit försökskanin och henne litar jag på.

Särskilt som jag sett hur hon lidit av sin värk och så bra om hon mår nu.

Jag har ju fått astma och allergier på gamla da´r och mot detta hjälper också MSM.

  Och värken i kroppen… säkert artros på grund av taskigt leverne.   Sent ska syndaren vakna.. så nu försöker jag äta bättre och röra mig mer. Och så MSM: ar jag varje dag

Medlet är ju inte bara bra mot värk utan  mot allergier/astma , skelett, hår, naglar, hjärta , mag och tarm och massa annat....

MSM är alltså organiskt svavel

Man löser upp en tesked av pulvret i ett glas med C vitamin och sen är saken klar !!

Cvitaminet hjälper till så det bättre tas upp av  kroppen.

Och  pulvret kan köpas  typ överallt - i olika hälsokostbutiker.... jag beställde mitt  online.

 

Någon annan som kan tips som bra alternativa produkter när det gäller hälsan ?

Kram & kärlek

Talismanerna fortsätter sin solkur och under närmaste dagarna far de ut i solen och sen in för  magiska ceremonier.. och ut igen... så där håller vi på.... 

1 Tingeling :

skriven

Jag har också hört om MSM pulver, att det ska vara bra, ska finnas salva också att smörja in på ömma muskler. Själv rekommenderar jag spikmattan. Den hjälper mig mot min rygg, och man blir avslappnad. Jag ligger på den nästan varje morgon. Sen använder jag spirulina i min smoothie. Vet inte hur mycket effekt det har i och för sig.

Tack för svar igår om drömmen om osten. Jag trodde nästan det betydde att allt jag planerat kommer rasera.... eller nåt sånt... tur det inte var så 😄

Sitter och kollar på IKEA... ska bli lite mer färdig med mitt hem nu...!

Trevlig måndag!
Nu ska jag lägga mig på spikmattan innan jag går upp!

Kram!

2 sus:

skriven

hej
japp....
bra de där...
hur tänker han nu?
love sus

3 Solen:

skriven

Ja msm ska vara bra 👍🏻
Själv hade jag ständigt ont i ryggen och nacken (flera år) och var stel i musklerna tills jag började äta magnesium. Nu äter jag det morgon och kväll och mår så mycket bättre. Har inte varit hos sjukgymnasten en enda gång efter att jag började med det.
Har också sista halvåret börjar med yoga och det har också hjälpt mig mycket.
Letar lägenhet till sonen och har nu fått kontakt med en om ett litet rum som inte är helt gratis... ska åka och titta på det men är kanske inte helt optimalt storleksmässigt....kan det dyka upp något bättre om vi väntar?
Ha en god måndag! ☀️

4 EPM :

skriven

Godmorgon Es!

MSM lät intressant, har aldrig hört talas om det. Kanske värt att testa mot min allergi. Vad står det för, MSM?
P kom i helgen, han verkade glänta lite på locket han lagt på- som om han ville mer men inte vågade/kunde... är min känsla rätt?

Världens stressigaste jobbvecka nu! Känner att jag inte har koll riktigt.

Kram

5 AnnaK:

skriven

Har ätit MSM under en kortare period i hopp om att hår, allergi, astma mm skulle bli bättre men fick typ magkatarr av det. Men jag är sugen att prova igen. Nu äter jag kollagen i hopp om att håret ska må bättre. Ska väl finnas en del MSM i kollagenet dock. Vi får väl se om det gör nån skillnad. Har snart provat allt för det satans håret 😬

Har ”bad news” anat att spanet har/har haft lite intresse för mig?

Kram 🤗

6 Jossan :

skriven

God morgon!

Måndag igen! Kommer bli en lång dag! Måndagar är min längsta dag och den är rätt dryg. Men det är rätt sjukt att vi snart har sommarlov snart. Terminen har gått så snabbt. Men ni hoppas vi på värme och sol!

I lördags blev det första badet i poolen! Det var riktigt skönt!

Längtat verkligen efter lönen nu... bara 2 veckor till den...

Inatt insåg jag vad skönt det är att sova själv 😂 slippa dela säng med någon. Haha vad händer med mig? Jag älskar ju att sova med någon...

Hoppas jag får råd att köpa en talisman...

Dags att gå upp!

Kram

Svar: Måndagar kan vara dryga men idag skiner solen och himlen är blå.. då står man ut lite lättare :) Kram :)
Esmaralda

7 Mikael:

skriven

Alternativa Produkter för hälsan?

Reumatiskt ex. så vegetariskt / vegan, finns studier som visar på att en del blir bättre, dock bara korta studier på ett år, på ett år hände inte mycket, ont som bara den men envis med vegan så efter några år sa det klick och värken försvann, värken när vädret växlar kan vara grym.

Träffade en yngre kille som lärt sig från någon bok vad han kunde äta för att hålla Reumatiskt borta, den var klockren sa, åt han chips så kom han inte ur sängen nästa dag han låg på en högre skala när det gäller värk, när jag tänker efter så fick jag känningar igen när jag åt vegetariskt nu med vegan så är det borta, hade glömt bort...


Tror inte det var boken av Louise Hay

https://www.adlibris.com/se/bok/du-kan-hela-ditt-liv-9789176793770

Sprang på denna häromdagen

DR BERGMAN How to Reverse Arthritis Naturally

https://m.youtube.com/watch?v=BgK-bKeL36w

Någon kvinna på ingång eller är jag upptagen med annat ett tag till?


Kram
Mikael

8 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda. Ja MSM har man hört mycket om och jag har också provat det. Har förstått att många är väldigt känsliga för det, så ett tips lär vara att börja långsamt, i små mängder för att vänja kroppen. Själv blev jag rekommenderad att börja med typ några korn per dag och så långsamt öka gradvis. Att dra en tesked direkt låter ganska hardcore😊 men jättebra om det funkar.

Själv fick jag sådana hemska utrensningssymptom - fick stora acnebölder i hela ansiktet, ont i magen och efter 6 månaders användning och fortfarande samma symptom gav jag upp. Men bra om det fungerar för andra. Det låter onekligen som en mirakelprodukt när man läser om det.

Det jag provat och märkt positiv effekt av är 5 HTP som är en naturlig serotoninhöjare, rosenrot och B-vitaminer mot trötthet och utmattning och jättenattljusolja som hjälper till att reglera hormonerna och minska pms symptom.

Fina Esmaralda, är nu på besök hos min kusin som utåt sett lever det perfekta livet med man, barn och fint hus. Märker att min dotter längtar efter en pappafigur i sitt lov och en riktig familj. Särskilt då vi umgås med familjer som består av mamma, pappa och flera barn. Jag längtar också.

Undrar om det ännu dröjer många år tills hon får det? Kommer hon redan att vara stor då hon får det? Varför är hon inte värd att få växa upp med en kärleksfull pappafigur? Hela hennes barndom har hon varit ensam med mig.

Och nej, jag projicerar inte min egen längtan på henne. Jag ser ju hur hon längtar och saknar.
Kram
Jennifer

Svar: Allt eller inget .. jag är nog typen för hardcore :) Och kroppen verkar fixa det bra. Det kommer en kärlek i ditt liv och din dotter får en pappafigur.. jag kan bara inte säga när.. kram
Esmaralda

9 Mikael:

skriven

Vad väl lite onödigt fråga om kvinna då jag nog är på fel ställe för det, armen? Behöver jag ta det lugnt med den eller använda den som vanligt och träna, sällan allt blir bra av undvika använda och bara vila.

Kram
Mikael

10 Laila :

skriven

God morgon!
Hoppas du får god hjälp av MSM. Jag äter det också. Vill bara varna känsliga lite. Man kan få ganska kraftiga utrensningar av det. Jag skulle rekommendera att börja med mindre, en del klarar inte ens ett kryddmått i början. Så är man känslig kan det vara bra att börja med mindre och får man kraftiga utrensningar så minska dosen och öka sedan sakta successivt. Men precis som du skriver är det ett kosttillskott som hjälper de flesta. Stor Kram 🧡🧡🧡

Svar: Än så länge har ingenting bajsrelaterat hänt.. tack o lov.. så jag fortsätter med min tesked varje morgon... kram :)
Esmaralda

11 Susan:

skriven

Här e en till med värk i kroppen, får kanske testas. Äter för tillfället Glyc original som oxå ska va bra, men jag vet inte riktigt om det hjälper mig🤔 tar väl lite tid
Annars får jag oxå ha lite vitt pulver i kökslådan🤗

Kram

Svar: Ja, vitt pulver är inte dumt inte :) kram :)
Esmaralda

12 <3:

skriven

Tack för tips.
Jag ska börja boosta med havtornspulver och dryck. Ska vara så bra c vitamin som hjälper torra slemhinnor och ögon.

Håller tummarna att brevet kommer fram till rätt instans i veckan. Kommer det lösa sig då eller måste kvitton och ärendet granskas?
Verkade som de kunde vara lite schyst när vi pratade i tele eftersom jag inte fick kvitton på allt och M är ett lite korrupt land.

Hoppas även att jag gjorde rätt som skrev till chefen på banken. Så han vet hur dåligt allt hanterats med mina pengar som varit på villovägar i över en månad.
Kram

13 AnnaPanna:

skriven

God morgon!
MSM funkar faktiskt! Iaf för mig. Det är bland det mest ogiftiga man kan stoppa i sig så mumsa på. Dock kan vissa behöva så mycket som en matsked/dag. Börja försiktigt med kanske ett kryddmått och öka sedan. Man kan bli körig som tusan i magen annars.
Kollagen i form av benbuljong är en annan grej. Funkar att ta som kapslar också. Ta tillvara kycklingskrovet och koka en gammal hederlig buljong. Ha lite citron el vinäger i då det hjälper till att frigöra kollagenet ur benen. Leder skall vara med då det är där det mesta sitter.

Hoppas att du blir hjälpt!

Svar: Tack för tips.. kram :)
Esmaralda

14 smulan:

skriven

God morgon,
Tack för tipset, ska kanske testa detta för mitt hår.
Hur lång väntetid är det för en seans om man är gammal kund?

Svar: Ca en vecka får man räkna med... kram :)
Esmaralda

15 Läroliv:

skriven

Bra att det finns hjälpmedel för hälsan. Själv äter jag AIP = antiinflammatorisk stenålderskost. Har en födoämnesallergi i botten och blev bara mer och mer allergisk och droppen kom när jag en morron vaknade av att halsen hade svullnat och jag hade svårt att andas. Känner att den här dieten är bra för mig. Har alltid haft en dåligt fungerande mage, fått äta enzymtabletter vid varje måltid för att den ska fungera och nu har jag bara behövt ta 3 tabletter på drygt 4 månader. Min pollenallergi så här års är också bättre. Den har i år inte brutit ut som förut med otäck hosta, rinnande ögon och näsa och ont i kroppen som en riktig influensa, och då är ändå pollenmängden i luften på det näst högsta här där jag bor. Collagen blandar jag i gröten varje morgon för läckande tarm och sesamfrön som fibertillägg och nu har jag inga problem, ingen smärta från den regionen och kan utan problem äta råa grönsaker också, något som jag hade svårt med innan. Har köpt en kokbok för att underlätta: Den läkande maten, recept mot autoimmuna sjukdomar, inflammationer och allergier, av Cecilia Nisbeth Nilsson. Finns att låna på bibliotek och vill man köpa finns den på Adlibris bokförlag på nätet. Finns en hel del att läsa om denna diet på nätet. Rekommenderas varmt. Hoppas någon blir hjälpt.

Ha en fin vecka alla.

Kram

Svar: Tack för tips !! Kram
Esmaralda

16 Juni:

skriven

Gomorra!
Jag har tidigare också ätit MSM och varit nöjd. Men har sedan en tid tillbaka bytt till att dricka Collagen i pulverform från gräsbetande kor. Det reparerar på fler ställen i kroppen märker jag 😊!

I går smög jag runt och tjuvkikade in i stugan som jag är intresserad av och som är till salu. Vad tror du Es, blir det ett köp?

Må gott, i dag ska jag hantverka lite 💃!

17 Skorpan:

skriven

Ja det finns mycket alternativa produkter, bra produkter, som det är bra att få tips om. Själv är jag usel på att inta något alls regelbundet, även om det säkert vore bra för ett o annat ;). Det vi använder är ett homeopatiskt preparat, granulat, arsenicum album som finns i många olika "styrkor" o det kan dom på hälsokost mera om. Det är vår räddare i nöden då magen slår sig lös. Det har hjälpt oss i många år, men på eget amsvar, om nu nån vill ifrågasätta detta ;).

Måndag, hur kommer det sig att denna dag är så tung? Jobbet som spökar? Nå jag har nu några ansökningar inne, kan du se om jag har nån chans på dessa jobb? Fick en ny kontakt till min profil, en studiekompis, som jag lite intervjuade om ett jobb. Han tyckte jag skulle söka det, men vi får väl se... Vet inte om det är "jag", nåt nytt skulle det definitivt vara, o utan erfarenhet... Varför ska det här med jobbsökning också vara så svårt?

Tänk att vara en fågel. Sitta i trädet o sjunga o vips skulle man ha hittat ett par åt sig, på några veckor. Jag skulle förstås vara den sorten som håller mig till samma typ år efter år tills nåndera av oss faller av grenen ;). Men jag är ju ingen fågel, så det är bara att fortsätta...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: En fågel.. jag tänker på Carina & Bengt... koltrastparet som råkade ut för en massaker... Carina blev dödad och hennes tre ägg försvann...oavsett vad man är.. så har det nog sina sidor ! Kram :)
Esmaralda

18 Kiara:

skriven

God morgon Es!
Vad skönt för dig om de hjälper. Jag ska hålla tummarna.

För länge sedan när Lavena höll på så sa hon en grej till mig då jag var lite ledsen över om jag skulle bli mamma eller inte och de skulle jag bli vilket gjorde mig glad. Jag vet att du har sagt de oxå men hon sa även något annat, hon sa: "Även om de kommer dröja lite till innan du får barn så ska du veta att när det väl blir din tur kommer du få en belöning oxå". Vad i hela fridens namn menade hon med detta? Kan du se något? Tusen tack i förhand! Kram Kiara ❤

Svar: Nej, jag vet inte vad hon menade....tyvärr.... men det finns något positivt runt dig.. kram :)
Esmaralda

19 Lotta:

skriven

Säkert jättebra pulver. Vet fler som äter liknande mot värk och det ska hjälpa. Träning hjälper ju också om man vill.

Idag är jag arbetslös på riktigt. Första dagen. Känns fruktansvärt. Kämpat så hårt utan resultat. Kommer jag få något av de jobbet jag redan sökt.

Ha en jättefin dag
Kram L

Svar: Jag ser inte om du får ett av de jobb du sökt.. men jag ser att du snart kommer att vara igång i arbete igen.. kram :)
Esmaralda

20 Dalkulla :

skriven

Här är ett levande bevis på att MSM verkligen hjälper. För ett år sedan började jag lusläsa sådan som kunde var till nytta för den värk och elände jag levde med varje dag. När jag reste mig från datorn fick jag stödja mig på skrivbordet,stå där några minuter innan jag kunde gå därifrån. För mig är det
ett mirakel utan dess like. Jag har blivit så rörlig i kroppen att jag knappt tror det är sant. Har också sedan ett antal dagar inhandlat Collagen, något vi har från begynnelsen i kroppen men,som avtar med 1% varje år från 25-års-åldern. Vi vet nog alla
vad det innebär. Huden blir rynkig slapp och rätt rälig. :)

Jag gör allt för att jag ska kunna existera i det dagliga och,fortfarande ser ut på ett sätt som tilltalar mig själv, när jag ser mig i spegeln. Jag har pulvret när det gäller Collagen, det går direkt ut i kroppen dit det ska, finns
kapslar också.

Nyligen var jag på vårdcentralen och läkaren sa att det syns på proverna vilken kost du intar varje dag, eftersom de är toppresultat. Har under många år slutat äta kött, i alla dess former, mest fisk och grönsaker som det går att variera på många sätt. Alkohol är sällan eller aldrig i min närhet,
coca cola eller andra söta drycker, chips och godis är helt borta, en chokladbit då och då är det godis jag kommer närmast med.

Eftersom jag blev fasansfullt sjuk för nio år sedan tänkte jag till och gjorde allt jag bara kunde för att hjälpa kroppen att på något vis bli den jag en gång var. Nu tycker jag att jag lyckats bra.
Jag är envis och med en stor potion karaktär.

Detta MSM pulver har jag gjort inlägg på FB men ingen tog någon notis om detta alls. Igår gjorde jag ett nytt inlägg om vegofärs som jag gjort biff på samt omtalade om Collagen, ingen respons vilket jag
förväntade mig. Där sitter en del på FB med fibromylagi och annan hemsk värk, men ingen noterar det jag skriver, ville bara hjälpa genom att
skriva ner det jag själv blivit hjälpt av.
Så är det när man försöker vara hjälpsam.
Vid något tillfälle hade jag tänkt gästblogga hos dig om detta MSM men, vis av skadan från FB fullföljde jag aldrig den tanken.

Lycka till nu med MSM.

Svar: Ja, du har sannerligen lyckats och du ska vara galet stolt över dig själv ! Kram :)
Esmaralda

21 DD:

skriven

Maca pulver är också bra för att få i sig massa näringsämnen, man kan blanda det med smoothie då det har en pepparrot smak.

I sommar flyttar min kusin från vår gemensamma stad och det har haft sin mening o jag har fått många bra lärdomar.

Hur ser det ut för mig under början av hösten? Det blir väl inte ensamt😄

Kram

Svar: Det kommer bli bra... du fattar ett smart beslut. .. kram :)
Esmaralda

22 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Hoppas det här ska hjälpa dig. Vill att du ska må bra. Men det låter lovande om det har hjälpt för för dottern

Tror du mannen med glasögon kommer att kontakta mig i syfte av intresse för mig att det kan bli vi?mem
Funderar han över mig?
Kram

23 Filifjonkan:

skriven

Vi satt på en mässa och pratade just om MSM, då kom en dam försynt fram: ”Jag hörde ert lilla samtal om MSM, jag ville bara berätta att jag fullkomligen höll på att skita ihjäl mig när jag provade det första gången”. Så ta det lugnt med doseringen kära Es.
Kram Filifjonkan

Svar: Ja, det lär bli rena bajscirkusen.. fast jag har ingenting märkt av detta... inte än, får jag tillägga... kram :)
Esmaralda

24 Helena Ir:

skriven

Jag har en burk MSM i skåpet,dags att ge den en chans igen..För att magen ska palla så ska den spädas ut rätt rejält i början..typ en liter vatten och börja med något kryddmått till att öka på mer och mer av MSM. När jag gjorde min utsättning av mina starka värktabletter rensade jag även med MSM för att få bort eländet ur kroppen.

Jag äter vitaminer/mineraler och rätt bra kost..det gäller att hitta sin livsstil i detta. Som att träningen är min medicin..Det var inte alls lätt i början..men det mesta har en inkörstid,och den gav jag mig själv. Ett steg i taket..så blir det inte för mycket..Så har jag betat av saker från mitt gamla liv.

Väldigt roligt att höra att din dotter blivit så hjälpt,MSM eller annat ..men bättre är hon :)

Ha en bra dag!

Kram :)

Svar: Ja, att röra sig är viktigt... och nu har jag äntligen kommit igång.. kram :)
Esmaralda

25 Anki:

skriven

Godmorgon Es
MSM gav jag till hästarna mina för 20 år sen...
Detta måste jag googla upp med min artros och värk i kroppen !

Det jag kan tipsa om har inte med värk att göra utan är ett mer förebyggande intag för cancer, nämligen Selen med E-vitamin...detta gav jag mina får på 80-talet för vi har selenfattiga jordar i Sverige och fåren får selenbrist annars...Sen träffar jag på en läkare som gjort forskning på just Selen-Evitamin i samband med cancer ( tyvärr på möss.(.och fått relativt bra resultat ..så jag tar en tablett i förebyggande och hoppas... för vet gör jag inte ! :-)

Ha en bra start på veckan <3

Kram Anki med flock

Svar: Nej man vet ju aldrig men man ska göra sitt bästa för att mota Olle i grind..så är det.. kram :)
Esmaralda

26 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Spelar han maktspelet igen med mig? Det känns så. Han skrev att han inte är arg men att han inte har lust att prata med mig. Kram

Svar: Ja, maktspel kan man kalla det, du känner rätt... kram
Esmaralda

27 Dalkulla :

skriven

Glömde lite information om just Collagen.
Kollagen är ett ämne som vi har naturligt i kroppens bindväv, där det hjälper till att bygga upp strukturen för leder, brosk, hud, hår och naglar. Det har en stor inverkan också på kroppen, inte bara huden.

28 Pia1:

skriven

Tror du han har bestämt sig nu för att ignorera mitt fall med huvudet? Det har åtminstone inte gett någon reaktion med kontaktsförsöken och jag förbereder för att gå ut i media med en insamling för utredningen utomlands. Kanske redan imorgon. Det är liksom inte något hot utan mitt enda alternativ men som sagt jag vet inte ens om det finns någon tanke att sätta igång här hemma. Får inget svar på den frågan när jag ringer...

Svar: Du ska göra det du känner att du måste och vill och du ska inte tveka. Jag förstår inte det här riktigt, att det blivit som det blivit.. kram
Esmaralda

29 Kristin:

skriven

MSM har jeg faktisk i skapet, så takk for påminnelsen, kjære Esmaralda.
Det skal jeg begynne med igjen.
Sukker er kroppens verste fiende. Det er gift, så det å unngå det er veldig bra.
Jeg har en dag en sjelden gang i blant, hvor jeg spiser mye sjokolade, men så er det slutt - lenge.
Rå broccoli, ingefær, chili, hvitløk og spirer i en salatbolle med valnøtter mandler og de grønnsakene man føler for pluss olivenolje og litt sitron over, er også veldig fint.
Jeg har jo mine artroser i fingrene, så jeg forsøker også å drikke et glass med natron (bikarbonat) og vann innimellom. Natron er basisk. Men, det skal være balanse mellom syre og base i kroppen.
En hver må gjøre det som føles riktig for seg selv og dette føles bra for meg :)
Jeg har, som du vet kjære Esmaralda, en valp jeg kan kjøpe. Den er født 1.mai.
Jeg føler veldig sterkt for denne valpen, men den må jo utvikle seg bra. Jeg tenker mye, for jeg er så redd for at noe skal skje med meg, slik at jeg ikke klarer å ta hånd om den med tiden. Det ville vært katastrofe for meg. Tenker også på om fingrene mine vil klare å stelle pelsen etter hvert.
Jeg stilte disse spørsmålene sent i går kveld på den forrige bloggen din, så det er mulig jeg har fått svar.
Om jeg får svar, er jeg supertakknemlig.
KRAM!!!

Svar: Ja, det är en djungel med preparat och inte alltid så lätt att veta vad man ska satsa på... och vad det gäller valp så ser jag ju att det kommer en liten till dig... som du visst kan ta hand om... och när du känner att det är rätt ska du inte tveka.. en valp piggar upp hela flocken.. inklusive dig :) Kram
Esmaralda

30 Smöla:

skriven

Möter jag den rätta kärleken för mig i år?? Som jag väntar...

Svar: Chansen finns absolut.. kram
Esmaralda

31 Mickan :

skriven

Hej!

Jag undrar finns det något svagt sen förr ett intresse av P ? Skulle vi passa ihop eller är vi helt olika ? Bara nyfiken kram

32 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.

Tror du mörka mannen trivs och är kär nöjd i sin nuvarande relation?
Fortsätter han i den?
Kram

Svar: Det pendlar lite men det ser ut som om han fortsätter i relationen.. kram
Esmaralda

33 Skorpan:

skriven

Så sant så.
Avslag på ett jobb, igen. Över hundra sökande så.. Suck :(.
Kram Skorpan

Svar: Ett elände.. men du ska inte ge dig.. bara fortsätt... det lyckas till sist.. kram
Esmaralda

34 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Fortsätter mörka mannen i nuvarande relation under en lång tid framåt?

Ser du några tecken på att han kontaktar mig igen i form av intresse för mig?
Kram

35 Smöla:

skriven

Något budskap till mig? Något positivt som sker i maj?

36 Fina:

skriven

Hej Es❤️Kommer vi ännu att bli sams? Kram

Svar: Så länge ni har kontakt så kommer det att gå fram och tillbaka... kram
Esmaralda

37 Miltons Mamma:

skriven

Hundar kan ju ges grönlappad mussla, nyponpulver och andra diverse pulver för artros, leder, värk etc 😃
Bra med alternativ istället för mediciner 😃

Kjam

Svar: Ja, naturen har ju sitt eget apotek..kram :)
Esmaralda

38 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.
Pappan till mitt barn, Ser det ut som om han bygger vidare sitt liv med kvinnan han umgås med nu?
Med hus och familj?
Kram

39 Sa:

skriven

Brukar köra detox ibland men är inte superstrikt. Bra att tänka basiskt med frukt och grönsaker till varje måltid. Drick vatten, helt vanligt stilla och gärna med citron. Mineraler är basbildande, brukar ta mineralpulver basica innehåller mineraler alt björkaska. Magnesium är också bra för värk i kroppen. Brukar testa mig lite fram och se vad jag mår bra av. Kör faktiskt mest från apoteket när det gäller vitaminer för tycker att det har bästa kvallan, enligt mig i alla fall! Promenader, yoga och simning är också toppen!!! Ha en fin dag, kram!

40 Mia:

skriven

Bakpulver och pressad citron! Innehåller samma sak som samarin men citronen blir här färsk istället för pulverform som i Samarin. Väldigt bra om man har en sur kropp, drick på tom mage innan kaffe (de som inte äter frukost). Jag brukar riva ner citronskalet också (nyttigt) efter att det legat i ättika under natten för att ta bort eventuella bekämpningsmedel! Den verksamma delen som bildas heter trinatriumcitrat (då blandningen bubblat färdigt) och är även en aktiv ingrediens om man vill göra cheddarost (blandas med ost om man vill få seg hemmagjord ostsås, se på Youtube) Kram

41 <3:

skriven

Tack för tips.
Jag ska börja boosta med havtornspulver och dryck. Ska vara så bra c vitamin som hjälper torra slemhinnor och ögon.

Håller tummarna att brevet kommer fram till rätt instans i veckan. Kommer det lösa sig då eller måste kvitton och ärendet granskas?
Verkade som de kunde vara lite schyst när vi pratade i tele eftersom jag inte fick kvitton på allt och M är ett lite korrupt land.

Hoppas även att jag gjorde rätt som skrev till chefen på banken. Så han vet hur dåligt allt hanterats med mina pengar som varit på villovägar i över en månad. C blir kanske sur nu över detta.
Kram

42 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Provar fråga igen om mörka mannen,

Om hans nuvarande relation inte håller på sikt?
Ser du några tecken på att han kontaktar mig i form av intresse att det kan bli vi?
Funderar han över mig?
Kram

43 Cecilia:

skriven

Låter som rena mirakelprodukten. Tror min mamma också blev rekommenderad något liknande för hennes värk, det hade tydligen gjort under för min moster och hennes kollega.

Den där påsen kan verkligen misstas för något annat. Påminner mig om när mina föräldrar var nyanlända och pappa skulle till affären för att köpa salt. Han försökte förklara för personalen vad han letade efter och tyckte att "White powder" var en bra förklaring. Butiksbiträdet blev lite panikslagen, hehe.

Tänker mycket på hur det kommer bli med hunden när min mamma ska opereras. Jag funderar verkligen på att ha henne hos mig och min kille under rehab månaderna. Har även mina bröder som kan hjälpa till.. Vi får först känna in hur våra dagar kommer se ut innan vi tar något beslut, men vad tror du Ez? Skulle det bli bra om vi tog hunden när min mamma återhämtar sig? Hur kommer det funka med att ha henne i lägenhet? Hon har ganska lätt till skall, vilket oroar mig... Kramar

Svar: Ha ha ha.. white powder :) Ni kan turas om, du och dina syskon med hunden.. och den som är mest hemma eller kan ta med hunden.. känns lämpligast.. kram:)
Esmaralda

44 Hedwig:

skriven

Jag har värk sedan många år tillbaka, bland annat ansiktsvärk efter borttagningen av en cysta i bihålan (nervvärk) och det verkar inte finnas en lösning på det även om jag har försökt typ alla naturliga läkemedel. Just nu har en läkare i alternativmedicin skrivit ut recept på LDN (low dose naltrexone). Det är en vanlig medicin som i höga doser kan ge en massa biverkningar men som i väldigt låga doser främjar immunförsvaret. Andra (naturliga) mediciner som hos vissa kan hjälpa något är cannabisdroppar/cbd-droppar. Även willowbark/pilbark och devil's claw (?) kan hjälpa vissa. Kamferolja i kombination med pepparmynt/eukalyptusolja kan användas utvärtes. Infraröd ljus/en bra infrarödlampa kan ge lindring vid värkande muskler. Det finns självmassagegrejer som kan ge en lindring (som Beurer MG 40). Mineralbrist kan också ge värk så ibland kan kosttillskott hjälpa. Visst ska man äta bra kost (minst 2 färska frukter om dagen, 250 gram grönsaker och 30 gram nötter, ekologisk husmanskost) motionera regelbundet (minst en timme om dagen och även idrotta minst 20 minuter, 3 gånger i veckan) och sova tillräckligt! Övervikt kan också ge värk.. Ständig värk tyder dock på att något är fel i kroppen och man skulle egentligen behandla den bakomliggande orsaken och inte enbart symptomen. Jag skulle gärna vilja prova MSM en gång till. Vilket varumärke använder ni?

Svar: Vi använder exakt det märket som du ser på fotot i dagens blogg !! Har fått av dottern i plastpåse.. men har nu beställt mitt eget... kram :)
Esmaralda

45 HS:

skriven

God morgon Es!

Tack för tipset. Precis som du har jag ett mått av kritiskt tänkande mot alternativmedicin, men MSM kanske skulle vara värt att prova mot mina överkänsliga luftrör. Jag tar astmamediciner i höga doser men det räcker inte fullt ut.

Om jag kontaktar L, kan det komma något gott ut av det? Jag vill inte att hon ska bli rädd och tro att jag är en skum typ.

Kram

Svar: Nej hon kommer inte tycka att du är skum... inte alls.. kram :)
Esmaralda

46 Rosviol:

skriven

Inte lätt att veta vad som är vad när det finns en uppsjö av olika medlen och tillskott och preparat. Och nästan allt utlovar ultimat välmående samt frälsning och mirakel på köpet fast det egentligen mest handlar om bluff och båg ^^ men placebo effekten ska man inte heller underskatta så ja.. Vilken djungel egentligen!
MSM låter dock som en bra produkt, simpelt och effektivt. Får nog läsa om ämnet..

Själv kan rekomendera magnesium som tillskott. Trodde det inte skulle hjälpa så bra som det gjorde mot både värk och spända myskler samt trötthet i kroppen. Märker stor skillnad när jag tar och inte. Får lättare sendrag och diffus värk utan så måste snart köpa ny burk. Måste bara hitta nytt märke att prova. Någon som har nå bra förslag på vad ? :)

Fråga..
Läste bland gårdagens kommentarer och svaret du gav kring livslängd på dom talismaner du gör. Att vissa kan leva i ett år eller två och andra gör sitt mer direkt för att sen vara slut.
Hur är det med min harri? Har han gjort sitt eller är han vid liv fortfarande? Tänker om jag kanske borde ta fram han och fortsätta bära runt på han?
La nämligen ner han bredvid mina olika välgörande stenar och kristaller för tänkte han gjort sitt efter nån månad plus att jag oxå tänkte att han skulle kunna må gott där och kanske kunna göra sitt ändå utan att vara helt nära mig, om det nu fanns liv i han dvs.. Puh! Blev visst en lång utläggning för en liten fundering så hoppas det inte var helt sömnpiller! ;p

Tack på förhand och ha bra start såhär på den nya dagen för denna vecka ✨

Svar: Ta fram honom... bär honom på dig och känn... jag tror du märker om det fortfarande finns liv i honom.. kram :)
Esmaralda

47 Michaela:

skriven

Har inte hört om MSM men bra att det fungerar. Liknar onekligen kokain :)
Det är en ordentlig procedur för talismanerna. Imponerad att du orkar :)

Behöver nytt jobb till hösten och vet inte vart jag ska börja. Sjukvård eller inte. Idag går jag in på över 20 dagar utan TV sen 1/4 och bolaget bara felsöker och felsöker men ingen lösning. Aldrig varit med om något liknande och vet inte vad jag ska göra längre. Fortfarande ingen mens trots två månader med PMS. Inte heller någon ljusning på romantik och kärleksfronten. Finns fan inte mycket som går min väg. Önskar att jag kunde få uppleva flyt någon gång *suck*

När ska det börja lossna för mig och få uppleva allt det positiva som du sett?

Kram och ha en bra start på veckan!


48 Jeanette:

skriven

Tack för tipset!

I morgon ska min hund operera tänderna och jag känner mig orolig. Jag är orolig att han inte vaknar och hur dyrt det blir. det går inte på försäkringen. Jag hoppas allt går bra.

Glad måndag!

Svar: Det kommer gå bra... fast det kostar ju en slant.. kram :)
Esmaralda

49 <3:

skriven

Vill han att jag ska visa lite extra kärlek och stöd nu? Eller det känns bra så som det är

50 <3:

skriven

Vill han att jag ska visa lite extra kärlek och stöd nu? Eller det känns bra så som det är

51 Helena Ir:

skriven

Dalkulla,det där med collagen har jag haft i huvudet länge..som jag förstår så köper du på pulver..kan du tipsa något mer om detta? Vet att en del kokar eget också..något jag är för bekväm för (läs: lat för) Jag ska googla det här mer..men har du något bra som du själv är nöjd med,så tipsa mig gärna :) Tycker dessutom det är fantastiskt bra det du gjort att du vill informera andra..tråkigt att du inte fått genvar..Jag ska kolla upp lite själv,som sagt! Handlar mest på nätet..



Kram :)

52 Lisa:

skriven

Hej,

Sellerijuice gjort på det sätt som Anthony Williams (Medical medium-mannen) förespråkar sägs ju vara väldigt helande och bra för mycket.

Cellsyre kan vara bra att ta, pga att cellväggarna för de flesta människor idag är rätt hårda vilket försvårar intaget av syre till cellerna och försvårar cellernas funktion.
Jag hörde av en homeopat att hon t.ex. tar cellsyra förebyggande inför och efter flygresor.
Läs mer här: http://zarahssida.se/cellsyre-%C2%96-for-okad-amnesomsattning-och-energiproduktion/

Bra multivitaminer kan vara bra att ta dagligen.
Kram

53 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
HAn skrev grattis idag på meddelande. men jag hade förväntat mig något mer. Kanske att han ringt eller att sms var något med hjärtan eller så. Det var så stelt och kyligt. Vänskapligt.
Jag märkte att jag blev lite besviken.
När han fyllde nyss ringde jag och sjöng för honom.
Tror du att han uppskattar mig?
Tycker han om mig mer än som vän? Finns känslor?
Kram

54 Hon:

skriven

Hej,
Det blev lite diskussion och min plan gick inte igenom, orkade inte.. hoppas jag inte svek mig själv nu då..gav diskussionen nåt resultat? Han sa halvt på skämt att han stannar så länge han kan för att han bor gratis men samtidigt lovade han att flytta vid ett annat tillfälle.. kommer han att hålla det han lovat eller får jag samma problem längre fram?
Kram

55 Madde:

skriven

Spännande, du få uppdatera hur du upplever det sen :)

Ser du om de är något jobb byte inom den närmsta tiden?

Kram!

56 Pia1:

skriven

Det är ju det. Jag måste men vill verkligen inte göra något så drastiskt. Så jag ringde chefen över sjukhuset och bad henne be honom om ett svar, har jag en plan eller inte. Då har de fått fler chanser än vad som är rimligt egentligen.

57 Helena Ir:

skriven

Det skulle givetvis stå: Ett steg i taget,som jag gjort! Inte; ett steg i taket..Däruppe har jag inte börjat klättra ännu..Även om livet är rätt så upp och ner ibland..men jag håller mig närheten av golvet.. haha..

Vilodag idag..tvättar och städar istället..

Kram :)

Svar: ha ha ha... jo, taget låter rimligare än taket :) Tvätt & städ.. inte kul men måste göras det också.. kram :)
Esmaralda

58 Katten:

skriven

God förmiddag!

Tack för tips om MSM. Lite spooky dock att läsa dagens blogg, då jag igår undrade vad det var för nytt preparat jag skulle pröva. Jag kände mig nämligen träffad av en av de spontana spådomarna.

Under många år har jag både tagit till mig och förkastat olika idéer runt alternativa preparat. Som jag förstår det är det viktigt att motverka inflammationer som är grunden till de flesta av våra vanliga allvarliga sjukdomar och inte bara ledproblem som jag själv lider av.

Jag lever inte strikt som jag vet att jag bör, jag brukar tänka att jag mår som jag förtjänar. Jag känner ju hur bra jag mår när jag inte slarvar.

Om jag ska må som bäst ska jag DAGLIGEN använda grejerna nedan i kombination med bästa tänkbara kost.

I mitt husapotek finns framförallt fyra produkter:

Gurkmeja – helt outstanding när det gäller att motverka inflammationer. Intas helst tillsammans med svartpeppar som ökar upptaget. Jag brukar göra en smet av 1 msk gurkmeja och 2 tsk svartpeppar utrört med en skvätt olivolja. Smakar faktiskt bättre än det låter även om det inte är gott. Gurkmeja kan annars användas vid matlagning och får faktiskt inte sämre effekt vid uppvärmning.

Cordyceps – kom jag i kontakt med då jag pluggade kinesisk medicin. Cordyceps är effektivt vid lungproblem men bra för mycket annat och även galet prestationshöjande (kinesiska idrottare blev misstänkta för doping då de nådde otroliga resultat, men det visade sig att cordyceps ingick i deras dagliga intag). Enligt kinesisk medicin höjs effekten om cordyceps intas tillsammans med t ex anka. Jag köper ofta anka och är grön av avund på dig, Es, som har fina uppfödare av anka på nära håll. Jag vägrar köpa hela ankor för en hundralapp då jag misstänker att de inte fötts upp på ett bra sätt. Men där nere i Skåne finns det fina uppfödare av anka, det har jag sett på nätet... Googla gärna på cordyceps och Peter Torssell, en av mina lärare på Akupunkturakademin, han har skrivit en hel del om cordyceps.

Chaga – (som man dricker som te) heter sprängticka på svenska, väldigt nyttigt, får man tag på en bit chaga kan man koka den om och om igen tills man kokat ur den så att kokvattnet (som ska drickas) inte längre får någon färg. Inte så vanligt att man får tag på chaga i bit, men det finns i pulverform i hälsokostbutiker. Chaga/sprängticka växer på björkar, om än ganska sällsynt, och omfattas inte av allemansrätten så hittar man chaga på annans mark måste man fråga markägaren om man får ta.

Björkaska - finns att köpa på hälsokost antingen som avkok eller koncentrat som man själv gör avkok av. OBS att det är avkoket man spär ut i en kopp vatten! KONCENTRAT ÄR FRÄTANDE!

Apropå chaga och björkaska när det gäller bröstcancer så letade jag fram en gammal artikel från 2014. Som det påpekas i artikeln så finns inga belägg för att tillfrisknandet skulle bero på dessa preparat. Man får helt enkelt ta till sig eller förkasta. Lite intressant tycker jag dock att det tydligen inte var första gången läkaren hörde talas om något liknande.

http://tarotguiderna.se/ett-mirakel-har-faktiskt-skett-christines-cancer-forsvann/

Personligen tror jag på preparaten i mitt husapotek i KOMBINATION med bra kost. Vad som är bra kost är ju också en djungel och åsikter går isär, men min tumregel är att undvika spannmål, mejeriprodukter, socker och att iaktta yttersta noggrannhet då det gäller att välja var, hur och på vad kött och fisk växt/fötts upp.

Ett långt inlägg, jag vet... men detta är ett ämne som får igång mig.

Kram

Katten

Svar: Ja bra kost och att kroppen får sitt med motion o träning... kan inte trollas bort med medicin.. men tar man hand om sig då kan tillskott hjälpa en hel del... och göra stor skillnad.. kram :)
Esmaralda

59 Delfina:

skriven

For meg så hjelper en kraftig fastekur for å rense kroppen i ny og ne.
Vet når jeg trenger det, men gruer alltid for å begynne.
Sist uke fikk jeg god hjelp av sykdom. Mistet matlysten og drakk for det meste vann og te. Etterhvert begynte jeg forsiktig med frukt og grønnsaker.
I forkant hadde jeg vært på ferie og hatt i meg mengder med alkohol gourmetmat kjøtt og godteri og sukker.
Bevegde meg som en zombie - stive ledd!
Nå fjærer jeg spenstig når jeg går.....så lenge det varer 😉

60 Kvinnan :

skriven


tänkte ställa en fråga, vi har mycket negativa energier pga den personen vi arbetar med, kan du se om vi blir av med fanskapet snart??

Svar: Ja det ser faktiskt så ut... och det blir en lättnad.. kram
Esmaralda

61 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Mörka mannen om det tar slut i hans nuvarande relation inom ett år?
Är det sannolikt att han kommer att kontakta mig i syfte av intresse att det ska bli vi?
Ser det ut som om det kommer tillfälle att han kontaktar mig?
Och att det då finns möjlighet gör mig att det blir vi?
Kram

62 Dunegull:

skriven

Ser du fler än ett möte mellan oss?
I eftermiddag blir det Ullared för mig. Hoppas jag kan fynda lite ;-)

Tack för tipset! Kanske ska prova så man kan bli av med värken.

Svar: Hälsa Ullared :) Så kul ! Kram :)
Esmaralda

63 Browallia:

skriven

Så intressant med MSM och att det hjälper mot så mycket. :) Jag tycker det är så synd att naturmedicin och skolmedicinen inte kan samarbeta med varandra. Det ena behöver inte utesluta det andra tänker jag.

Kram :)

64 Ghostwriter :

skriven

Hur kunde han gå från att tycka om mig (och vara sådär) till att på 1-2 dagar inte alls? Jag tycker det är konstigt. Tänkte om personen var sån eller om det var något jag sa (vi hördes knappt).



Kram

65 Tildis:

skriven

Hej Es!

Jag var på intervju idag och det kändes bra men de kunde inte ge något besked än förrän de visste om de kunde anställa en mer erfaren person först. Ser det ut att ta lång tid innan jag får besked? Kram

66 Linnran 🌸:

skriven

Tack, att du påminde om MSM!
Har glömt bort det! Det ÄR BRA!
Använde det för många år sedan. Har ju testat mycket så man glömmer bort en del på vägen liksom. Ska börja med det igen! Nyponpulver är åxå bra mot värk. Det finns en salva R30 Reckeweg som är mycket bra den åxå!
Det finns mycket man kan testa!
Man blir lite förvirrad av allt! Ska börja med insulin nu, bara på kvällen. Det känns skitläskigt! Mest för de låter en räkna ut värden själv och höja enheterna man får inte ens provsticka sig hos VC. Känns otryggt! Lär nog inte sova i natt för i kväll ska jag sticka mig för första gången. 😱
MSM ska iaf inköpas! Ha det så fint! Kram.../Linnean 🌸

Svar: Låter lite läskigt.. men du kommer snabbt att lära dig och sticket blir vardagsmat... kram :)
Esmaralda

67 J:

skriven

Har tagit msm i flera år, dock inte mot värk, men tycker det hjälper :)

68 Exet:

skriven

Hej Esmeralda!
Hur stor sannolikhet är det att jag blir gravid med N?
Kram!

69 Maja :

skriven

Hej Esmaralda,

Tror mkt på hälsoprodukter etc men ändå blir det inte att jag provar ofta alls.

Kan du se om saker känns mer positiva snart och om det blir lite ”flow”?

Kram

Maja

Svar: Japp.. det kommer ett bra flow och ganska snart.. kram
Esmaralda

70 Cara:

skriven

MSM. Ja det har jag provat flera gånger. Men precis som många redan har sagt. MAN MÅSTE BÖRJA MED VÄLDIGT LITE. Jag får ont i magen direkt annars.

Det finns också i Enzymeja. En kapsel fylld med både MSM och annat som är bra mot inflammation.

Likaså Inflamino. Men där finns inte MSM. Jag får dock ont i magen av den också. Tror att det är zinket.

Det jag har kört med mest är Sanna Ehdins "Soldryck". Där ingår gurkmeja, ingefära, maca, nypon och nässla. Det tycker jag faktiskt hjälper.

Och så träning. Jag måste får igång det! För det hjälper.

Svar: Ja absolut hjälper träning.. kram :)
Esmaralda

71 Fians:

skriven

Hej alla glada!
Jag har en undran ang min mammas vänner.
Jag undrar varför den ena har satt sig för att göra direkta påhopp på mig och mitt yrke framför min mamma?
Vad är grejen?
Kram och tack på förhand!
//Fians

Svar: En slags missriktad öppenhet... och lite avundsjuka... kram :)
Esmaralda

72 Laila:

skriven

Hej igen.

Det gör du rätt i :-)

Tänkte mest om det är andra i bloggfamiljen som hakar på.


Kram <3




73 Mandarin:

skriven

Hej Esmaralda, jag undrar om jag kommer att få ett varaktigt jobb snart? Innan sommaren? Har lagt ner mycket tid på att söka jobb men det händer inte mycket och nu börjar jag att tappa gnistan. Tack på förhand!

Svar: Tappa inte gnistan o fortsätt sök... jobbet kommer.. kram
Esmaralda

74 Ingela Otter Olsson:

skriven

Blev nog utkastad medan jag skrev hoppas det första kom med. Jo henens dotter beställde på internet så vi skojade och sa att vi oxå ville ha vitt pulver från internet 😉 super charmig dam 💕

Svar: Exakt.. det där med vitt pulver... kram :)
Esmaralda

75 Lovisa:

skriven

Hej Esmaralda,

Kommer jag att lyckas finna en ekonomisk lösning snart?

Kramar Lovisa

76 Hedwig:

skriven

Hej!

Jag har hittat en film på Youtube om en alternativ syn på cancer och immunsystemet. Väldigt intressant faktiskt. Mannen lär även ha skrivit böcker om hälsa. I kommentarerna hittar man bra råd av tittarna!

https://www.youtube.com/watch?v=tpAQ0AV_n-w

(titeln: this explanation of cancer will blow you away)

77 Tjej:

skriven

Hej Esmaralda.
Blev han sur över min kommentar?
Ser du några tecken på att han medvetet dragit sig ifrån mig?
Kram

Svar: Tror inte han blev sur.. han hade nog dragit sig tillbaka i vilket fall som.. kram
Esmaralda

78 Stjärna:

skriven

Ser du om det händer något trevligt och roligt i mitt liv snart? Något litet extra?

Svar: Gör själv något oväntat.. och du attraherar det positiva.. kram
Esmaralda

79 Maria:

skriven

Jesus Krist vilken påse kokain Es! Du blir richy rich om du säljer det...ha ha ha:-)

Kram,
Maria

Svar: Ja, eller hur :) Kram
Esmaralda

80 Snödroppen:

skriven

Hej!
Kolloidalt silver ska du dricka. Också bra mot allt, har t om botat cancer har jag hört... man får väl ta det med en nypa salt kanske men ska aldrig sluta tro...
Jag behöver mirakelmedlel mot min ångest. Kommer allt braka löst snart? Kommer han göra verklighet av sina hot? Jag är så rädd och stressad...
Kram😩

Svar: Var inte rädd... du är stark och oavsett så kommer du greja ditt liv hur bra som helst.. kram
Esmaralda

81 <3:

skriven

Hej Esmeralda,kan du se om det hänt F något ? Kan han ha åkt in för något?
Smsat men inte fått något svar. Han tog bort sin fb med i all hast. Är han inte intresserad längre ?
Kram

82 Anonym denna gång :

skriven

Finns det en chans mellan mig och min vän D? Eller känns det som att han inte känner som mig innerst inne? Som förut



Kram

83 Hjärter dam:

skriven

Ett energitillskott skulle verkligen behövas här..segt med allergi och förkylning i kombination...

Es, kan du se något kring min arbetssituation? Vad är det bästa..ska de få säga upp mig och får jag nytt jobb snart om så blir fallet? Eller väntar arbetslöshet och knaper ekonomi..

Kram ❤️

Svar: Stanna kvar o du kan tills du har nytt jobb... känns bäst så ... kram
Esmaralda

84 Jessica:

skriven

Hej Es!

Vad tycker S om mig?
Hur stor är chansen att det blir något mellan han och mig?
Han är ju väldigt blyg, så jag vet inte riktigt hur jag ska kunna prata med han.. Vad tycker du?

Kram :)

Svar: Han gillar dig så ta lite initiativ och se.. det kan bära.. kram :)
Esmaralda

85 <3:

skriven

Till Dalkulla. Tack för tips om Collagen.
Vilken sort köper du ? Har använt Bo facil något tidigare som man köpte i påsar om 30. Kostade då ca 450 kr.
Kram
<3

86 Lotta B:

skriven

Friskt av dig att testa denna typ av koks :) Jag har testat msm men tillhör de jättekänsliga, fick hjärtklappning i flera timmar efter att ha tagit några korn typ ... men tänker prova igen.

Annars håller jag med Snödroppen ovan, kolloidalt silver är grejer det. Klarar bakterier, virus och svamp. Så fort jag känner lite i halsen, förkylning på g, så tar jag lite ks och det funkar i princip alltid.

Det är ett kontroversiellt medel, men jag tror det är bra! Finns många, många som blivit hjälpta, finns en bra fb-grupp också med mycket info.

Knapra vidare du, hoppas msm gör dig gott <3333

Svar: Här öste jag i en toppad tesked direkt.. i C vitamin o vatten.. har har gjort det dagligen i en vecka nu.. och inga problem ! Antar att jag har lite tur ! Kram :)
Esmaralda

87 Tjej:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut att bero på den här tjejen att han drar sig tillbaka från mig?
Fortsätter han med henne tror du?
Hur stor ser sannolikheten ut att Dem skaffar barn tillsammans?
Kram

Svar: Han är intresserad av henne, det är vad jag kan se.. kram
Esmaralda

88 SOL:

skriven

Ja da må jeg nesten dele min erfaring med EFAMOL. Det tar jeg fordi jeg helt plutselig og uten forvarsel kan bli heit som ei glo.

Når jeg er flink og husker å tar 3 kapsler om dagen over tid så blir det bedre å være meg ganske fort. Da sover jeg bedre om natten og temperaturen i kroppen blir mer stabil.
Ellers kan jeg merke at hetetuktene gjerne kommer i forbindelse med rødvin og overspising,av sterk og tungfordøyelig mat.
Sånn virker det på meg :-) Best å spise sunt :-))

Svar: Och stark mat som är så gott... thai , indiskt och allt med hetta !! Och rödvin... :) Kram :)
Esmaralda

89 F:

skriven

Underbart väder ute, men känns som vår verksamhet går trögt, ser du om det blir bättre snart? Kram

90 Skrållann:

skriven

Hej!
Det lät spännande, ska jag rekommendera min mamma som har ett besvärligt knä. Idag har jag gjort urvalstestet till utbildningen jag sökt. Tekniken strulade och det tog ett tag innan jag fick det att fungera men plötsligt hoppade det igång och jag kunde göra testet. Sökt på en annan ort också och nu kan jag inte göra mera än vänta och se om jag blir antagen. Ser det ut som om det blir något annat i mitt liv till hösten?

Kram❤️

91 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer mannen med glasögon att kontakta mig i form utav ett intresse att det finns möjlighet att vi ska bli ett par?
Eller känns det osannolikt att han kontaktar mig igen i syfte av intresse?
Kram

Svar: Runt 40 % att han kontaktar...kram :)
Esmaralda

92 Susanne:

skriven

I natt så klappade någon mig på axeln.. Fick orden allt blir bra.. Oroa dig inte..

MSM.. är, säkert fantastiskt.. Hmm var ju på kurs häromdagen.. Kom hem. Över masserad.. Men med ett fungerande knä.. Magiskt..

Önskar alla en magisk dag.. Kram ELLABELLA hälsar Saga har inte tid hon pratar med något från andevärlden jag inte kan se..

Svar: Härligt att knät fungerar... kram :)
Esmaralda

93 Dalkulla :

skriven

<3: Jag inhandlade Collagen Pulver Peptan. Länk dit där jag köpt det. Är övertygad om att det på sikt gör nytta.

https://www.svenskhalsokost.se/collagen-pulver-peptan?da=

94 Dalkulla :

skriven

Till <3: Har bara använt det i två veckor, så jag kan inte säga ännu om det gjort nytta. Tryckte på enter och förra kommentaren for iväg :) därav detta.
Tack själv för att du undrade. Alltid roligt att kunna vara till hjälp.

Kram!

95 Dalkulla :

skriven

Till: Helena Ir: Jag har bara druckit det i två veckor.collagen pulver peptan är det jag köpt på internet. Jag är övertgad om att det gör nytta. Provar man inte, kommer man heller aldrig att få veta. :) Jag gör inget eget, är väl lite lat där jag också. Det är tråkigt att människor inte kan tar till sig goda råd när de själva är fulla av värk.

Jag tror samtidigt att det flesta är rädda för det som de inte känner till, men det är inte jag. Greppar alla halmstrån som finns att mår bättre.
Roligt att både du och en till vad jag hunnit läsa, undra över det jag köpt. Tack så mycket för det. :)


Länken dit https://www.svenskhalsokost.se/collagen-pulver-peptan?da=14-76

96 Dalkulla :

skriven

Till <3: Tror inte jag fick med hela den kopierade länken. Här är den igen.

https://www.svenskhalsokost.se/collagen-pulver-peptan?da=14-76

97 Jeanette:

skriven

Jag har jobbat hårt för att kunna spara ihop till operationen. Kan kosta mellan 3-8000...
Tack ❤

98 Kram:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser han ut att tänka på mig eller ha intresse för mig?
Hur ser möjligheten att det blir något seriöst mellan oss två?
Kram

99 Månskenet:

skriven

Hej! Jag använder oxå MSM, bara den skillnaden att jag blandar det oftast i vatten, eller ev i saft. Först tyckte jag det smakade alldeles fruktansvärt men man vänjer sej 😉 eller lurar sej själv att tro att hälsosamt smakar ok!? Sanna Ehdin skriver bra böcker om naturliga alternativ till självvård. Kram till dej Es och alla!

100 Helena Ir:

skriven

Tack så jättemycket Dalkulla :)! För din hjälp med länk och vad du tycker om preparatet hitintills Jag är också villig att prova det mesta..så nu håller jag tummarna för att det här ska bli bra..ska beställa jag också..testar med att köra igång MSM pulvret först..som jag har hemma!
Tack än en gång.. :)

Kram :)

101 <3:

skriven

Tack snälla för info Dalkulla <3 ska börja igen med collagen.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: